Szerző Téma: PR részleg  (Megtekintve 951 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Neliel Tu Oderschvank

Moderátor

*

Hozzászólások: 204

Hírnév: 7

Infó

Tárcában: 1 721 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Plátói

Kivel áll kapcsolatban?:
Staff *3*

Mottó:
"Omlik az ég, egy mesére zuhan... Na és akkor most mi van?"

Post szín:
2BCCFC


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

PR részleg
« Dátum: 2014. Júl. 04, 11:15:22 »
Ide kerülnek a Tokyo Media Center-rel kapcsolatos hírek, újdonságok és közlemények. Tájékoztatást nyújt a média bázisban folyó eseményekről. Segít a falakon belül zajló történések nyomon követésében. Lehetőséget szolgáltat bekapcsolódni a centrum életébe.


Topik arra szolgál, hogy a tagok közzé tehessenek játék felkéréseket, ezzel felpezsdítve a szervezet életét. Rövid összefoglalókat írhassanak, melyek a board tevékenységéhez tartoznak - új hanganyag, sikeres táncos fellépés, új pozíció megszerzése, stb -. Továbbá megoszthassák észrevételeiket, illetve kéréseiket a szervezettel, vagy egyes tagokkal kapcsolatban. 

Karakterlap

Hoshi Kazumi

Eltávozott karakterek

Retired Idol

Szint: 9.

Lélekenergia:

60% Complete
47 500 / 60 000

Hozzászólások: 257

Hírnév: 9

Infó

Tárcában: 54 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Raion

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
lilás szürkéskék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Ninurta-Ra'im-Zerim

Mottó:
Jöhet rosszabb is, de te csak mosolyogj a Világra!

Post szín:
#6080a0


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re: PR részleg
« Válasz #1 Dátum: 2017. Dec. 26, 23:27:34 »
BREAKING NEWS! Umi visszavonul!


Az utóbbi időben solo munkáival elismerést kivívó énekes saját twitter és instagram oldalán tett megjegyzéseket rá, hamarosan kiderül, miért burkolózott az utóbbi időben mély hallgatásba.
A sztár aktivítása jelentősen megcsappant ebben az évben. A megszokott napi bejegyzések folyamatosan csökkentek. Egyre kevesebb kép és információ került fel social media oldalaira. Nyilvánosság előtt sem jelent meg akkora lendülettel, mint a korábbi időkben. A megszokott tv-s, rádiós, magazin szereplések elmaradtak, vagy ritkaság számba mentek. Új slágerrel, vagy koronggal sem örvendeztette meg a nagyközönséget. Néhány közönségtalálkozót és koncertet ugyan tartott, de semmi sem jelezte, rövidesen újdonság érkezik a TMC kötelékében álló hírességtől.
Rengeteg találgatás, pletyka kapott szárnyra az év során. Umi bejegyzését követően, pedig újra fellobbantak a spekulációk. Legtöbben a visszatérést látták a sejtelmes bejegyzésekben. Sokan úgy vélték, más területeken próbálja ki magát a sztár, mint sok más elődje. Belevág a színész szakmába, saját márkanévvel fémjelzett kiegészítőket, pafűmöket, ruhákat fog piacra dobni. Azonban arra a hírre, melyet végül maga a sztár közölt a december 27-én, élőben közvetített tv-s műsorban, teljes döbbenetet váltott ki mind a szakma, mind énekes társai, mind kritikusai és rajongói körében.
A 2009-ben, FaTal erroR! tagjaként debütált énekes, azzal keserítette el hűséges rajongóit, hivatalosan bejelentette, 2018-ban visszavonul az aktív zenéléstől és egyben a vele járó csillogástól is. Az interjúban, majd a kiadó facebook, twitter, instagram és Umi szintén ugyanezen social media oldalain olvasható közlemény kifejti „egészségügyi állapota” miatt döntött úgy, hogy nyugodt körülmények között, családja körében szeretne a gyógyulására koncentrálni. Sem a közlemény, sem a sztár nem válaszolta meg a kérdést, tartós betegségről, vagy egyéb problémáról van szó.
Annyi bizonyos, hogy a szomorú fanok vigasztalódhatnak 2018 januárjában. Az énekes fontosnak tartotta méltó módon búcsúzzon legnagyobb támogatóitól. Három helyszínen fog tartani fan meeting-el fűszerezett, mini koncert sorozatot.
Legjobbakat kívánjuk a sztárnak!

UPDATE!

A hírrel kapcsolatosan felkeresték Umi egykori együttesének tagjait is. Torao Sorajin (Sky) diplomatikusan annyit válaszolt a riporterek kereszttüzében:  ”A szívem mélyén megértem a döntését! Szerette, amit csinál! Ez az élete! Imád énekelni! Biztos vagyok benne sokszor átrágta magát a kérdésen és hosszú ideig vívódott, mire meghozta ezt a fájdalmas döntést. A barátom és szeretem! Legjobbat kívánom neki!” Arra a kérdésre, miért tehette, pusztán megdörzsölte halántékát: ”Nincsenek információm erről! Valószínűleg nem véletlen nem árulta el nekünk.”.
Az együttes egykori frontembere Riichi Sato (Rii) ennél szűkszavúbban nyilatkozott. Jelenleg a saját karóra és ékszer márkáját felfuttató híresség nem kívánta kommentálni a történteket. Mindössze annyit közölt: ”Tanaka Naoto a menedzsere. Őt már kérdezték?”, majd pimasz mosollyal hozzátette: ”Ez az ő döntése! Tudja, mit csinál!”.
A média, természetesen Rii felhívása nélkül is elsők között kereste fel a FaTal ErroR! egykori, jelenleg Umi személyes menedzserét. Az említett Tanaka Naoto önmagát meg sem hazudtolva, rövidre zárta a kérdést: „Természetesen sajnálom erre a döntésre jutott Ikari san. Kapcsolatunk kizárólag munkára fókuszált, így a döntése hátteréről többet magam sem tudhatok. Mint menedzsere a legfontosabb, hogy támogassam és megkönnyítsem számára a folyamatot, valamint minden kérését teljesítsem, ami ezzel kapcsolatos.”
Magát a kiadó óriást is folyamatos kérdésekkel bombázták. A TMC (Tokyo Media Center) nem kívánt kamerák elé állni. Pusztán hivatalos oldalán tette közzé álláspontját, melyben szabadkozik, későbbiek során tartani fognak egy sajtótájékoztatót, ahol Tanaka Naoto, TMC képviselete, illetve maga Umi is részt vesz, hogy válaszoljanak minden felmerülő kérdésre.

TMC hivatalos közleménye:
”Hónapokkal korábban elkezdődtek a visszavonulás körüli hivatalos procedúrák. Érthető okokból nem tehettünk róla közzé információkat. Akkor, miként most is, mélységes sajnálattal vettük tudomásul egyik legsikeresebb énekesünk erre a döntésre jutott. Az okot megértettük és elfogadtuk, azonban Umi személyes kérésére nem tehetünk közzé részleteket a pontos indokra vonatkozóan. Tiszteletben tartjuk, így kérjük a média, valamint a rajongók is tegyenek hasonlóképpen.
Hamarosan sajtótájékoztatót tartunk, melyen Tanaka san és Umi egyaránt részt fog venni, hogy maguk válaszolják meg a kérdéseket. Addig kérem türelmüket!”

(click to show/hide)
lOVE yOU mORE ~♫

(click to show/hide)