Szerző Téma: Lidércfogócska Quincy módra  (Megtekintve 9695 alkalommal)

Description: Új Quincy-k küldetése

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Kane Shinzou

Futár (Speedy)

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
9 000 / 10 000

Hozzászólások: 186

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 37 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ciánkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#6666FF  #99EAFF


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Lidércfogócska Quincy módra
« Válasz #90 Dátum: 2016. Dec. 09, 11:01:59 »
Semafor felé irányuló támadásom hirtelen félbe szakad mikor az egyik quincy félre állja az utamat. Reflexszerűen megállok, majd felé tartom a nyilamat, miközben a háta mögötti lévő szörnyet is figyelem, ne hogy valami rosszban sántikáljon. Pont a legrosszabbkor zavarnak meg, ugyan is Amarilla életét próbálom éppen megmenteni! A quincy figyelmeztet, hogy amit eddig elterveztem azt azonnal felejtsem el, hiszen Amarilla élete még nagyobb veszélyben kerülne. Persze azért nem tudta megállni, hogy ne sértegessen.
- Hidd, el tudom, mit csinálok! Még ha nem is látszik rajtam, de elhiheted, hogy nagyon is ki vagyok képezve az efféle szörnyetegek ellen. A helyett viszont hogy sértegetsz, inkább valamiféle haditervvel kellet volna már rég elő állnotok, de ti fogtátok magatokat és egyből nekirontottatok a szörnynek! Én viszont nem csak megtámadni akartam, hanem elterelni a figyelmét, így Amarilla ki tudna szabadulni a fogságból!
Miközben elmagyaráztam a quincynek hogy éppen miért is mentem neki, hűvös tekintettel néztem rá. Ebben lehet, apámra hasonlítok hiszen ö neki is szokása volt mikor éppen komoly szituációba keveredik, hogy a tekintetével másokban félelmet kelt. Azt nem tudom, viszont hogy a quincynél is ugyan ez a hatás megvolt e, de minden esetre, most kénytelen vagyok a többiekhez csatlakozni, mert a drága quincy megakadályozott abban, hogy nekimenjek a lidércnek. Alea Angeli íjamat gyorsan vissza is zárom, majd követem a quincyt. Amint becsatlakoztam a többiek felé hallgattam a tervet. Amint végig hallgattam a többieket, elgondolkodtam hogyan lehetne kivitelezni. Végül elgondolkodva, amit a szőke leányzó mondott, hogy valószínűleg ő lenne a fogó, akkor viszont ő lesz a fő fegyverünk. Meg is született a megoldás.
- Látjátok a Kenguru Jacknak az elhelyezkedését? Amint már ti is észrevettétek a mozgása jóval korlátozottabb amióta túsza van. És valószínűleg a szőke leányzó… bocsi nem tudom a nevedet… mivel ő lenne valószínűleg a fogó ezért neki kéne elkapnia. A terv a következő. Valóban egyszerre kéne támadnunk viszont nem mindegy hogy hogyan. A szőke lányon kívül, mindenki helyezkedjen el úgy, hogy elzárjátok a lehetséges menekülő útvonalakat.
Mutatok az ujjammal, hogy kb merre is kéne állniuk, majd folytattam a mondandómat.
- Ha ez sikerül két lehetséges végkimenetel történhet. Az egyik menekülőre fogja és valamelyikkőtökre fog rontani. Az illető készüljön arra, hogy valószínűleg meg kell ütköznie vele, így a szőke leányzó akár hátulról elkaphatja. Viszont, az is lehetséges, hogy az eget használja menekülő útvonalnak. Szóval készülj, fel lehet, hogy jól magasat kell ugranod. Menni fog?
Kérdeztem rá, majd a reakciót megvárva, újra megidéztem az íjamat.
- Bontsd ki szárnyaid Alea Angeli. Nos… akkor kezdhetjük is… sok sikert!
Remélhetőleg sikerülni fog a terv… így beállok a saját helyemre Hirenkyakuval hogy elzárjam az egyik menekülő útvonalat, majd Amarillának bólintok, hogy minden rendben lesz. Ezután az íjamat Semafor felé tartva, vártam a jelre, mikor lőnünk kell. Amint a jelet megadta valaki, az íjamból sorozatos lövést adtam le, biztos, ami biztos, hogy nehogy esélye is legyen valahova elmenekülni. Hirtelen a lidérc a levegőbe emelkedik. Folytonosan rá célzok, és lövöm felé az nyilaimat mindaddig, míg a szőke leányzó el nem éri a célját így azonnal be is fejeztem a lövést. Amint a lánynak sikerült elkapnia, hirtelen valami medál esett le felém. Reflexszerűen elkapom, majd gyorsan megnézem vajon mi is lehet ez. Ez után látom csak, hogy nem én vagyok az egyedüli, aki eme jutalomba is részesül. Persze Semafor ajánlata hogy játszunk, még arra már most megmondom nekem aztán nincs kedvem. Elég volt a mai nap is. Alea Angeli íjamat újra kikapcsoltam, majd a kezemről le is vettem és visszazártam a belső zsebembe, majd előhúztam a karperecemet és visszakapcsoltam a karomhoz. Ezután gyorsan Amarilla felé siettem le ellenőrizni minden rendben van e vele. Ekkor jut eszembe, hogy miért is vagyok itt valójában.
- Hála istennek jól vagy… tényleg… merre van a táska? Basszus! Noah ezért kifog nyírni!
Néztem körül vajon merre lehet a táska, majd hirtelen mikor visszanéztem Amarilla felé nem volt ott a helyén. Hirtelen meg is ijedtem, hogy vajon merre lehet aztán amint észrevettem merre is van, egy táskát repített felém. Elkapva éreztem, hogy enyhén belevitt egy kis erőt a dobásába, és ahogyan rám nézett… vajon miért is lett rám ennyire durcás? Egy kis gondolkodás után leesett, hogy, talán azért mert most adtam ki a személyazonosságomat a többieknek miközben neki szigorúan megtiltottam ne adja tovább senkinek. Bravo Speedy megcsináltad újfent. Ellenőriztem a táskám tartalmát, majd észreveszem, hogy sajnos a szajré már nincs benne.
- Baszki…
Mondtam ezt eléggé ingerülten. A semmiért pazaroltam az energiámat eddig?! De legalább Amarilla jól van… a táskát azért megtartom biztos, ami biztos. Indulnék is a többiek felé mikor hirtelen valaki megszólított…
- Pssszt! Speedy!
Hátranéztem, de nem láttam senkit. A bokor felé sétálok, hátha megtalálom a hangforrását. Amint egy kicsit eltávolodtam a többiektől és már a bokrot is egy kicsit elhagytam hirtelen valaki hátulról megragad és a vastag fa mögé visz. Kiabálni nem tudtam mivel a számat is befogta az illető. Azt hittem mentem ki akarnak nyírni, de aztán amint az illető megszólalt megnyugodtam.
- Nyugi Speedy én vagyok az Mouse!
- Engedd, el mindjárt nem kap levegőt szerencsétlen!
- Ooo bocsi…
Nyomban el is engedett, majd egy két levegő vétel után feltápászkodtam és Icarusra meg Mousera néztem.
- Ti mi a fenét kerestek itt?!
- Noah szólt, hogy hozzunk haza! Minden rendben?
- Jah, csak enyhén nehéz napom volt!
- Nem csodálom, ahogyan avval az izével voltatok elfoglalva, ronda egy teremtmény, ha engem kérdezel!
- Ja, igen… mi van?
Néztem rájuk kidülledt szemekkel. Jól értettem, amit az előbb Icarus mondott? Látta a lidércet?! Mióta látja, ő egyáltalán őket Egyáltalán mióta látják ők a lidérceket? MIVAN?!
- Ti…. látjátok….a…..lidérceket?
- Azokra a teremtményekre gondolsz, akiknél van egy akkora méretes lyuk és csontváz a fejük? Kb…….6 éve?
- ÉS ERRŐL MIÉRT NEM SZOLTATOK NEKEM?!
- AZT HITTÜK TUDTAD TE IDIOTI!!!!
- Kussoljatok már be bazmeg! Azt akarjátok, hogy a többiek meghalljanak minket?! Húzzunk innen a picsába mielőtt gáz lesz! Egyáltalán az a lidérc mi a tököm nálad van?
- Nincs biztos kivette valaki….
- A francba…
- Nincs időnk már visszamenni érte, mivel így is késésben vagyunk. Ráadásul egy ilyen pici dolgot felkutatni ekkora területnél olyan mintha tűt keresnénk a szénakazalban. Na, zúzzunk!
Azzal indultam is Mousekkal vissza a bázisba. Ami a medált illeti, azt magamnál tartom, egy ideig majd átadom Noahnak hogy tegye biztonságos helyre. Jól elzárva valahol… ami pedig Amarillát illeti… ki kéne engesztelnem valamivel… remélem a „randin” sikerül valahogy jóvátennem a hibámat….


Karakterlap

Anselm Eberhard Lindhorst

Hakase...

Eltávozott karakterek

Daitenshi

*

Tenshi

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
11 000 / 15 000

Hozzászólások: 128

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 26 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Daitenshi

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Asszem ez egy ilyen türkiz szín :D

Egyéb hovatartozás:
Karakura High School

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
"Nincs annál rosszabb, mint amikor egy bohóc kenguru terrorizál."

Post szín:
#22b822/#0b7938


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Lidércfogócska Quincy módra
« Válasz #91 Dátum: 2016. Dec. 16, 10:52:28 »
Szépen álldogáltam, csendben, nyugodtan. Próbáltam gondolkozni, na de ekkora hangzavarban kábé nem is lehet... -,-" Szóval azon voltam, hogy valami értelmes stratágiát összeszedjek, amikor idegtépő barátunk - Kane, mint elmondta - körbeordította a világot a talán egyetlen működő képes tervvel. Hát ha már így alakult... Miért ne álljak mellé? Mármint kivételesen jó ötletet hozott fel, csak rosszul tálalta. Ami pedig azért nem egy utolsó dolog. Ki akarna megenni valami finom kaját egy erősen szennyezett tálon? Senki. Na erről ennyit. Mindegy, ha éhes az ember, akkor eszik. Ez a nagy mester dolog ez nagyon idegesítő néha...
"Szájmenéssel bíró barátunknak sajnos igaza van. Nincs nagyon jobb megoldás. Talán az lenne a legbölcsebb lépés, ha követnénk..." Ezzel a gondolattal pedig a nekem kijelölt helyre igyekeztem. Amint megálltam az oxigén és nitrogén részecskék közé kevert lélekrészecskéken, balomat kinyújtottam, és szokásos módon megidéztem íjamat. Nem szeretem az íjakat, de itt az a legbiztosabb fegyver. Főleg ilyen távolságból. Azért a biztonság kedvéért jobb kezemmel Seeleschneiderért nyúltam, és a hátam mögött aktiváltam. Hadd erősödjön.
Layla kisasszony közben már a kör közepént állt, körülötte jobb, és rosszabb barátok. Mondjuk nem állt, hanem száguldott, de a lényeg ugyanaz. Tőlem úgy tűnt, mintha elérte volna Ellenfelünk, de nehéz volt megmondani, mert az illető elszublimált. Hogy hova tűnt? jó kérdés. Hogy mit hagyott hátra? Na, az már valamivel konkrétabb volt. Valamiféle körlap, rajta quincy jelzéssel. Egy medál? Ezzel mit csináljak? Zsebre vele. Majd kieszelem. Ez a perc nem arra van. Elindultam le a földre, útközben láttam, ahogy Kane kap egy táskát Ami-chantól, elindul egy bokorhoz, majd eltűnik. Na, végre nem zavar tobvább. Lementem a lányhoz, hogy megnézzem, hogy milyen állapotban van. Zúzódások, horzsolások, egyszóval normális. Csak nem esik itt össze. Bemutatkozó kör kezdését egy pillanat csönd követte, és gondoltam segítek neki. Megtöröm a csöndet, és engem sem ismer még mindenki itt.

"Üdv. Anselm Eberhard Lindhorst vagyok. Röviden Ael. Mint az előbb láthattuk mindenki quincy a környéken, és most jön a sokk része: én is." Oké, legközelebb ha poénkodni akarok, kilépek előbb a stratéga szerepből, és megnyugszom előtte. Odébb sétáltam, és leültem, vártam, hogy ez az agybaj végetérjen. Fárasztó este volt. Alig várom, hogy alhassak egy jót. ^^

Karakterlap

Vinzent Feuerstein

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
6 500 / 15 000

Hozzászólások: 56

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 6 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ezüst

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#363F43


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Lidércfogócska Quincy módra
« Válasz #92 Dátum: 2016. Dec. 16, 20:01:10 »
Bár a nagyszájú „elite quincyt” sikeresen megállították a másik idegesítő kölyköt semmi sem akadályozta meg abban, hogy szerencsét próbáljon Semafor ellen, sikertelenül. Mozgástere jelentősen le van korlátozva amiatt, hogy túszát egy helyben kell tartania lábával, ám kezeivel és farkával még így is számolni kell. A többiek rögtönzött kupaktanácsot kezdtek a lidérc szeme láttára. Ennyi erővel személyesen a fülébe is suttoghatnák, hogy mit terveznek, hátha megenyhül a szíve és bűnbánatból öngyilkosságot követ el. A megbeszélésbe Vinzent egy szóval sem szállt be, csupán Semaforral nézett farkas szemet, vagy legalábbis valami hasonlót, hiszen a lidércnek akármilyen jó is legyen az éjszakai látása, a quincy szemüvegének lencséin nem láthatott át. Végül a többiek arra az elhatározásra jutottak, hogy egyesült erővel fognak támadni. Milyen érdekes az emberi elme. Az egyik pillanatban még megállítanák azt, aki támadást kísérel meg, a másikban pedig már ők maguk is támadásra szánják el magukat. A kialakult helyzet alapjában véve már Vinzent kedvére volt, csupán amiatt ráncolta a homlokát, hogy erre az elhatározásra miért nem súlyos percekkel előbb jutottak. Persze nem mintha Semafor ezen idő alatt egyszer is megkísérelt volna elfutni, mintha egyáltalán nem is akarna kikerülni szorult helyzetéből, ami kelthet némi gyanút. Mikor a többiek is beálltak helyükre, ő is elfoglalta pozícióját és Semaforra szegezte revolverét, még baljában előkészített néhány ezüstkapszulát, amivel lefoghatja a szörnyet, ha felé venné az irányt. Végül nem volt rá szükség, hiszen célpontjuk felfelé próbált menekülni, amire szerencsétlenségére pontosan számítottak, így egyenesen Layla karjaiba futott, ám elkapniuk mégsem sikerült, mert pár pillanattal később kámforrá vált, csupán néhány lehulló korongot hagyva maga után. Egy darabig csupán bámult maga elé, készenlétben, hátha visszatér célpontja, de a hollow végül nem jelent meg újra. Mikor nyugtázta, hogy elmúlt a veszély eltette fegyverét, csalódottan kiköpte rágógumiját, majd felvette a földről az előtte heverő medált. A quincy kereszt ötágú variánsa szerepelt rajta, egy olyan szimbólum, melyet családja már generációk óta nem használt, csupán a régi fényképalbumban látott ilyesmit eddig. Jó pár éve annak, hogy utoljára quincy ügyekbe keveredett volna, de az a tény, hogy egy lidércnél ilyesféle tárgyakat találjanak nem ad sok bizakodásra okot. Végül úgy döntött, hogy elteszi magának, és ha lehetősége adódik rá, utána jár a dolognak. Már indult is volna, hogy köszönés nélkül belevesszen az éjszakába, amikor Amarilla felvetette, hogy még egyszer mutatkozzanak be az újonnan érkezettek számára, és hogy akár elérhetőséget is cserélhetnének. Egy pillanatig elgondolkozott, mondjon-e bármit is erre, ám ha megölni nem is, de közösen sikerült megfutamodásra bírniuk egy igen erős lidércet, így ennyit mindenképpen megérdemelnek.
- A nevem Vinzent. Jól harcoltatok, talán látjuk még egymást.
Megvárta, még a medálok milétéről való esetleges társalgás befejeződik, utoljára végignézett a többieken, majd elindul a hotel irányába. Bár a jelenlévők közül valóban mindenki quincy volt, mondhatni a saját fajtája, a könnyen megadott bizalom komoly gondokhoz vezethet a jövőben. Bár nem lehet benne biztos, hogy kik azok, akik veszélyt jelenthetnek rá, a biztonság kedvéért teljes nevét nem árulta el, elérhetőséget pedig főleg nem adott, mert bár akadt a társaságban jó néhány megbízhatónak tűnő figura is, a többi holdkórosra semmi esetre sem bízná rá magát. Amennyire lehetett hinni Semafor utolsó szavainak, úgy is lesz még rá lehetősége, hogy újra összesodorja őket a sors.

Karakterlap

Kawaii Pyon Kata

Hercegnő

Eltávozott karakterek

Blutig Elfe

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
8 000 / 12 000

Hozzászólások: 20

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 8 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Ilyen rózsaszínes :3

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Kivel áll kapcsolatban?:
Usagi-chan

Post szín:
Az is ilyen rózsaszínes :3 // #FF5577 //


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Lidércfogócska Quincy módra
« Válasz #93 Dátum: 2016. Dec. 16, 22:19:26 »
Hiss, huss és már támadásba is lendültem, hisz a többiek csak álltak és néztek, én meg hát mint a Kapitányhercegnőjük nem hagyhattam cserben őket. Le kellett rendezni ezt a játszmát, hogy végre megkaphassam a nyereményem. Nem hagyhattam, hogy majd egy véletlen folytán a többiek előbb kaparintsák meg azt, ami engem illetett. DE hiába minden.... NEEEEE!. Mégis milyen Cheater ez a kenguru ana-chan! Nem hittem el, amit láttam. Hiába szuuuuper szónikus siklás meg az elterelő dobás, nem sikerült elérnem semmit a támadásommal. Ez pedig totál kikészített.
~ Mégis, hogy tudta kivédni... Talán... nem, de BIZTOS Kicchanék tanították ki. Ők voltak az egyedüliek akik ki tudták védeni ezt a támadásom... Meg gondoljunk bele, ez a kis rosszcsont amióta csak megjelent totálisan, szuperül átlátott rajtam, mintha csak tudta volna mire készültem, TEHÁT... Úgy van, ezt a gonosz Firkakengurut biztos Kicchanék képezték ki ellenem. Ezt nem hiszem el! Már ők is a jutalomra hajtanak? DE hisz nincsenek is a közelben, akkor meg hogy? Grrrr... Várjunk csak, lehet, hogy megtudták, hogy kisurrantam az éjszak játszani, és ez lenne a büntim? De mi lesz ha hazaérve még rosszabb büntit is kapni fogok? Juj, azt nem akarom... Gyorsan le kell játszani ezt a játékot!~
- Eeeeh! – vagyis csak ezt gondoltam, ám abban a pillanatban, hogy erre gondoltam, mire felszegtem a fejem, az a kis gonosz áruló Szemfog hirtelen köddé vált, mikor az egyik talpnyalóm megfogta.
- Miiii? Vége? – nem hittem el. És nem tudtam, mit is tegyek. És hol a jutalom? Grrr... ez nem volt az én napom. - He? – gondoltam, ám mikor már épp indulni akartam csalódottan, a földre pottyant egy csillogó izé...
- Húúú! Király! Ez lenne a jutalmam! Hahahaha! Hát igen én mint Kapitányhercegnő minden tőlem telhetőt megtettem, így megérdemlem ez a... valamit... – pontosan így volt, mert megérdemeltem. - És méltó helyen fogom viselni, hogy mindenki láthassa... így ni! – jegyeztem meg majd szépen feltűztem a mellkasom közepére a felsőm gallérja alá, pont a nyakammal egy vonalban.
- Elérhetőség? – szóval valószínűleg olyasmire volt kíváncsi a Nee-chan ahol megtalálhat, hát legyen, ha már ennyire a szolgám szeretne lenni továbbra is... - A játszóterek veszélyes csatamezején bármikor megtalálsz, ha csatlakozni szeretnél! Ne aggódj, mint hű alattvalók vagytok, és elismerem, hogy jó harcosok vagytok, így bármikor csatlakozhattok. Tökéletes katonák lesztek örök riválisaim ellen! – így aztán mondtam is egy lelkesítő beszédet, ám mivel már későre járt és sok bibit is szereztem, haza kellett sietem. - De most távozom, egy ilyen kitűnő Hercegnőnek mint én most már le kell pihennie! Ja, mata ne!* -és azzal el is surrantam, majd felvettem Gordon-chant és siettem haza... Nos, azt már nem részletezem mi történt, mikor haza érve a nővérkéim az ajtóban fogadtak, mert az már nem volt kakkoii...^^”

Ja, mata ne! - kb: Akkor legközelebb!
Kakkoii - Menő

Karakterlap

Shirei Tenro

Futár (Fox)

Quincy

*

Szint: 4.

Lélekenergia:

60% Complete
21 800 / 30 000

Hozzászólások: 162

Hírnév: 4

Infó

Tárcában: 16 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Azúrkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
Törött porcelánként is lehetséges ragyogni.

Post szín:
Mistyrose


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Lidércfogócska Quincy módra
« Válasz #94 Dátum: 2016. Dec. 16, 23:56:44 »
Mikor Kane nekilendült, sikeresen elé ugrottam és kiosztottam őt. Mit képzel magáról? Azt hiszi, hogy megváltósat játszat, míg a nekifutásával biztosan vége lenne a lánynak?
Mindez már eléggé bosszantott, hát még az, mikor visszaszólt! A fejemet csóváltam gyermeki tudatlanságán.
-  Ha ki is vagy képezve, tudnod kéne egyféle mértékkel használni azt, amid van. Mert amit te akartál, hiába történt jó szándékkal, Semafor valószínűleg támadásnak vélte volna! Ha előtted öli meg emiatt a csajt, végig bírtad volna nézni? – kérdeztem, remélve, hogy elgondolkodtattam – Ami meg a tervezést illeti, esetleg te is beszállhattál volna jobban, ha már ráértél „hősködni”. Tudd ugyanis, hogy ha nem fog össze tényleg mindenki, akkor elég nehéz valami klasszal előrukkolni.
Higgadtabban szóltam hozzá, mert nem akartam vitát gerjeszteni. Azt szerettem volna Kane-be püfölni, hogy hiába akar azonnal közbeavatkozni, az ő lépése félreértelmezhető lett volna, míg a mi támadásaink mögött egyértelmű logika húzódott. Ugyanakkor szerintem egyikünk sem számított arra, miképp az egyik társunkat Semafor élve leteperi és a földbe passzírozza.
Sóhajtva visszamentem a többiekhez. Újabb kupaktanács vette kezdetét, amiben ezúttal a folyton fejjel rohanó férfiú értelmesnek tűnő ötletet vetett fel. Könnyebben kivitelezhető, ha tényleg egyszerre támadunk, egy kör alakot formázva. Így viszont ha több oldalról is támadunk, fent valószínűleg maradni fog még menekülési útvonal… Nem vagyunk olyan sokan, így vannak kétségeim…
Hirenkyakuval becsatlakoztam a menetbe, és elfoglaltam a helyem. Mikor pedig eljött a lehetőség, lélekrészecskékből létrehozott gálickék nyilat raktam az idegre, majd kifeszítettem azt. Aztán lőttem.
A fogoly szabaddá vált, Kane pedig felszívódott. Mindezt abból vettem észre, hogy később, mikor szememmel végigfutottam a többieket, őt nem találtam meg. Bár azon se lepődnék meg, ha a legfontosabb pillanatban inkább a bokrok közé vetné be magát! A szája nagy, az esze kevésbé. Korábban bebizonyította már.
- Shirei Tenro vagyok - mutatkoztam be egy meghajlást követően Amarillának - Ha gondolod, a sétálóutcában elérsz mindig.
A címem egy valakinek voltam hajlandó megadni, ez pedig az az Arrancar volt, akinek köszönhetően nem őrlődtem már a múlton. Más elérhetőséggel nem rendelkeztem viszont, így maradt a helyszín, ami hozzám közel állt szívben, lélekben, meg... fizikailag is. Mindössze negyedórát kellett gyalogolni hozzá.
Ennyire voltam hajlandó válaszolni. A fura medál, ami előttem landolt korábban, réges-rég kezem melegét élvezte. A róla zajló tárgyalásba nem szóltam bele, helyette némán méregettem, mert nekem gyanús volt a közepén futó kereszt. Nem tudom mi ez, de olyan, mintha ezen szimbólum által a fajunkhoz kapcsolódna... Remélem nem találkozunk egy hamar az eltűnő lidérccel, és ha eljön az idő, nem kever bele hasonlóba sem még több Quincy-t. Elég volt ez az álmatlan éjszaka.
Említettem magamnak a döntést, miszerint másnak nem adtam volna meg a címem, rajta kívül... Mielőtt elmentem volna, neki elárultam, majd egy halk Sziasztok kíséretében hazamentem.

Karakterlap

Layla Alese Wagner

Eltávozott karakterek

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
7 500 / 10 000

Hozzászólások: 34

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 6 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
zöld

Egyéb hovatartozás:
Karakura High School

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#00b359


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Lidércfogócska Quincy módra
« Válasz #95 Dátum: 2016. Dec. 17, 23:34:38 »
- Layla - biccentek, mikor Kane, úgy emlékszem azt kiabálta, azt mondja, hogy nem emlékszik a nevemre. Mindenesetre azt hiszem, hogy elengedem ezt az egész társaságot. Nem tudom, hogy mit vétettem, de úgy néz ki, hogy pár kivétellel mindenki maximálisan ignorálja, amit mondok. De leginkább a srác, akinek bár én bemutatkoztam ő eddig a percig nem volt képes viszonozni azt. Mintha a másik srác, aki korábban manga hősnek hitte megát egyedül találta volna ki a tervet, pedig azt mondja el, amit én, annyi változtatással, hogy jó magam ne álljak a kör közepén. De ő legalább utalást tesz arra, hogy ez nem az ő ötlete. Fenomenális! Komolyan kezdem úgy érezni, hogy nem akarok az itt megjelentek igazából majdnem egyikével sem egy fajba tartozni. De persze nem szólok semmit ^^”. Továbbra sem célom, hogy nekiálljak hisztizni, vagy hasonlók. Nekem az a célom, hogy ez a lidérc, vagy mi a szösz le legyen győzve, én pedig ki tudjam őket szabadítani. Tehát a tervet végig hallgatva csak bólintok, hogy nekem maximálisan megfelel a dolog, csak csináljuk már. Szerencsére mindenki rábólint, így már csináljuk is.
Nem félek ettől a dögtől, így bátran állok ki elé. A dolgok azonban gyorsan történnek, rettentő gyorsan. Az egyik pillanatban még felé száguldok, hogy elkaphassam, a következőben pedig, mikor megvan, kámforrá válik. Ugye ez csak valami rossz vicc >w>? Mindenesetre marad utána valamit, ami megállva a levegőben gyorsan el is kapok. Hem :o? Hát ez meg mi a csuda lehet :/? Akárhogyan is forgatgatom semmi különlegeset nem látok rajta, csak a fajunk jelét. Érdekes. Már majdnem lekiabálok a többieknek, hogy egy ilyet hagyott itt maga után, azonban ekkor azt látom, hogy mindenkinek hagyott itt egy ilyet. Érdekes… honnan volt egy lidérc birtokában láthatóan quincy felszerelés. Miközben ezen gondolkozom, visszatérek Mizuki mellé.
- Te tudod mi ez? - utalok a medálra, hátha ő okosabb nálam >w<. Mindenesetre nekem nincs több időm, így elteszem a táskámba a tárgyat, majd előkapok egy tollat és egy papírt, majd gyorsba felírok rá pár számjegyet. - Nekem most mennem kell, de tessék, ha esetleg el szeretnél érni - nyomom a nő kezébe, majd intek egyet a többieknek - mert azért így illik -  és  ott sem vagyok. Nem kívánom másoknak megadni a számom, a nagy résznek pedig bemutatkoztam, ha pedig valaki nagyon vissza akar keresni, Amarilla készségesen válaszol mindenre, ebben biztos vagyok. Azt hiszem, mondta is, hogy ismer. Nekem most azt kell megnéznem, hogy Lorival és Miloval minden rendben van-e. Meg ahogy korábban említettem, nem különösebben akarok velük megint közösködni :S, meg a legtöbbjükkel találkozni se. 

Karakterlap

Akabeni Mizuki

Eltávozott karakterek

Miko

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
8 000 / 15 000

Hozzászólások: 46

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 11 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#A5A3BB


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Lidércfogócska Quincy módra
« Válasz #96 Dátum: 2016. Dec. 18, 00:54:36 »
Pisztolyos társunkat kénytelen vagyok ténylegesen ostobának elkönyvelni. Amire ráfogta, hogy stratégia, az szerintem legfeljebb elterelésre jó, youkai kiirtására semmiképp. Mély sóhajjal nyugtázom, hogy bár főnöknek képzeli magát, vezetői érzéke a nullával egyenlő. Ám jelen pillanatban ennél jóval fontosabb dolgaim is vannak, a cél pedig szentesít mindenfajta eszközt. Bár egy csapattárs gyógyítását inkább mondanám szükséges elemnek. Talán egy icipicit nehezebben mozgok utána, de a csapat hatékonyságát növeli. Nem úgy mint a kislány és Kane, akik csak úgy nekirontanának egy démonnak, aki éppen túszt szedett. Kezdem azt hinni, itt mindenki – de legalább a társaság fele – megőrült. Vagy a másik verzió, nem aludtak eleget és emiatt nem tudnak gondolkodni, mert még gyerekek. Szeretnék ez utóbbiban hinni. Tényleg.
Kane nagyszerűen összefoglalja, amit eddig tudunk és elmondtunk, bár szerintem ezzel csak az időt húzzuk. Nincs túl sok információértéke az elhangzottaknak, de úgy tűnik, a férfiaknak megnyugtató, hogy egy másik hímnemű elismétli. … Szerintem túl sok volt a gender study az utóbbi napokban, holott engem nem is érdekel a szociológia. Mindegy is, a lényeg, hogy végre nem csak értelmetlenül tartom kihúzva az íjat, hanem megszületik az ötlet, hogy kört formázzunk a dög körül. Mondjuk ha ez gondolkodás nélkül ment volna, és már az elején egyszerre rálövünk, az lett volna a tuti és a logikus, de nem baj. Jobb későn, mint soha. Talán még a vöröske is túlélheti a dolgot.
Én is elfoglalom a helyem, bár tényleg csak haladnom kell, hogy megtaláljam, hol tudok beállni a körbe. A célzás már rég megvan, csak tartanom kell magam hozzá és ettől függetlenül mozdulni. Az már nem is meglepő, hogy a terv nem tökéletes, és a démon felfelé próbálna menekülni. Még szerencse, hogy Layla-chan elég leleményes ahhoz, hogy kövesse a levegőbe... Meg kellene tanulnom ezt a technikát valahogyan. :| De ezen sem kell túl sokat gondolkodnom, mert a nyomorult lény eltűnik, különös medalionokat hátrahagyva. Gyanakodva emelek fel egyet, ez csakis rossz ómen lehet. Miért hagyna egy démon ajándékot az áldozatainak, ha nem megátkozni akarja őket.
– Nem tudom, de odahaza mindenképpen utána nézek a régi tekercsekben – felelem Layla-channak elgondolkodva. Valahol biztosan kell szerepelnie valaminek erről. Akárminek. Számomra teljesen idegen. A távozási szándékát viszont megértem. Ezzel a neofasiszta szöveggel, hogy mindenki így quincy meg úgy, engem is teljesen kiakasztanak. – Majd elküldöm a számom – mosolygok még a távozó lányra, majd a többiek felé fordulok. Illene legalább elköszönnöm. De tényleg a hideg futkos a hátamon a fajelméletre kísértetiesen hajazó megjegyzésektől. Senki nem mondta nekik, hogy ez már hetven éve nem különösebben menő? Pedig az európainak tűnő gyerekeknek tudnia kéne ilyesmiket.
– Mizuki, miko. Ha templomot látogatnátok az újévi ofudátokért, a Sankyoudai-jiban megtaláltok, Karakurától 35 kilométernyire – intek egyet, jelezve távozásom, és elindulok vissza az állomás felé. Valahogy el kellene érnem egy hajnali vonatot Ametsuchiba, hogy otthon bedőlhessek az ágyamba. Reggel elő kell készítenem a terepet és kitakarítanom a szentélyek környékét. Márpedig a Három Testvér Temploma elég nagy! Azért a vonatról még küldök egy sms-t Layla-channak a telefonszámommal.

//Köszönöm a játékot mindenkinek, és Elinek külön a türelmet! *w* //
« Utoljára szerkesztve: 2016. Dec. 18, 00:55:59 írta Ukitake Juushirou »

Karakterlap

Dokugamine Riruka

Mesélő

*

Hozzászólások: 37

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 4 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Xcution

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#f5999e || #ac2e5e


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Lidércfogócska Quincy módra
« Válasz #97 Dátum: 2016. Dec. 18, 01:03:41 »
Természetesen magatok döntöttetek, hogy bemutatkoztok-e egymásnak, valamint miként reagáltok Amarilla felvetésére, vagyis valamilyen elérhetőséget osztotok meg vele, vagy egymással. Természetesen magatokhoz mérten cselekedtetek.
Layla visszatérsz oda, ahol Loreley-t és Milo-t hagytátok. Mint kiderül egész végig ott szobroztak, miután ketten Amarilla-val leszaladtatok. Egyszer sem tért vissza hozzájuk Semafor. Aggódtak is értetek. Amint ezt elmondják Amarilla-t is megpillanthatjátok, aki messziről integetve konstatálja, hogy mindenki megvan és rendben van. Nem megy közelebb hozzátok, úgy is találkoztok az iskolában.
Fáradtan és kimerülten tértek nyugovóra ezután a hosszú éjszaka után. Remélve, hogy sem álmotokban, sem a jövőben nem találkoztok újra Semafor-al. Nem kívánjátok újra élvezni a társaságát, de azt elismerhetitek, hogy összehozott benneteket. Jól sejthetitek, hogy ez nem az utolsó találkozásotok volt egymással.
Nem kaptatok semmilyen választ arra, hogy miért vont be benneteket Semafor ebbe a játékba, mi volt vele a célja, vagy éppenséggel mi is az a tárgy, amivel "megajándékozott" titeket. Mégis hova tűnhetett el Semafor?
Ahol most ő megjelent, igen csak sötét van. Mégis egy igen markáns alak vonásai derengenek fel, aki egy trónszékben ülhet egészen kivehetően. Semafor mélyen meghajol előtte.
- Megállapíthatom, hogy erősek. Képesek összedolgozni egymással. Megvannak a szükséges adottságaik, hogy a hasznára váljanak. Átadtam nekik Őfelsége ajándékát.
Az alaknak vigyorra húzódik a szája, a sűrű bajusz alatt. Biztosra vehető, hogy Semafor jelentése tetszetős volt a számára. Valós terve, mint Ő maga, még sötétbe rejtőzik.
Valójában mindegyikőtök tesztelve lett, hogy alkalmasok lennétek-e, egy nagyobb feladatra. Mindössze egy medál van a tulajdonotokban, amiről semmit nem tudtok. A valóság viszont az, hogy sötét fellegek érkeznek. Szerepetek nemsokára sokkal jelentősebbé válik, mint azt valaha sejtettétek. Egy közelgő háború előszelét fújja felétek a szél, amiről még mit sem tudhat senki. Őfelsége sötét árnyéka reátok vetül!❤ ~ VÉGE ~ ❤
Köszönöm mindenkinek a játékot!


Karakterlap

Abarai Renji

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 117

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 2 082 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Lidércfogócska Quincy módra
« Válasz #98 Dátum: 2017. Aug. 12, 20:54:39 »
A mesélő kérésére a villámküldetést lezárom! Bevallom, sajnálom a végén nem kértétek a küldetés átminősítését, de úgy döntöttem, hogy a jutalomtól nem lenne igazságos titeket megfosztani. Tizenegy körön keresztül, nyolcan küzdöttetek Semafor piros lámpájával, hátha zöld lesz és öten 500 szóátlag felett írtatok (akadtak kiugróan magas átlagok :)). Mindenki hozta a karaktere stílusát (Vinzent beédesgető taktikája és Kata hercegnő ámokfutása különösen tetszett :) ), valamint a határidőkben is átlagban ~3 napot csúsztatok.

Hánytam vetettem, csócsáltam és arra jutottam, hogy mivel akadt, aki kreativitásban, akadt, aki post hosszában, akadt, aki kari hűségben villantott - és sajnos akadt, aki körből hiányzott - nem fogok sem egyik, sem másik user-től jutit megvonni, hanem egységes számokat dobok szét nektek. Remélem ez a megoldás megfelel! :)

Jutalom: 1000 lp és 1600 ryou