Szerző Téma: Díszvacsora a Köhler villában  (Megtekintve 5467 alkalommal)

Description: Villámküldetés quincy karaktereknek

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Kate Shinzou

Himura Hoshi

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
5 500 / 10 000

Hozzászólások: 11

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 10 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Ezüst kék

Egyéb hovatartozás:
Karakura High School

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
Ha mozog, rúgd addig, amíg meg nem áll.

Post szín:
#A42020 // #3B6BAE


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Díszvacsora a Köhler villában
« Válasz #75 Dátum: 2017. Aug. 14, 15:29:18 »
Az eszköz elképesztő. Nehéz elhinni, hogy Őfelségén kívül valakinek ilyen ereje van. Bár kitudja, lehet, hogy ezeket Őfelsége gyártotta. Egyáltalán milyen bizonyítékunk van arra, hogy Köhler képes ilyen eszközök létrehozására. Jó lenne tudni, hogy mi az ereje Köhlernek. Melyik betűvel ajándékozta meg Urunk őt. Nem azt mondom, hogy titoklózik, de ha már kapunk az erejéből, legalább az erejét kéne ismernünk. Lehet csapda is. Mondjuk akkor a csapdajelzőim jeleztek volna a fejemben.
Aztán természetesen megjelenik ő is. Amit mond, kicsit megingat a belé vetett "bizalmamban". Aztán ahogy Preininger felszólal, egy határozott egyetértést kezdek megformálni magamban. Jól beszél a srác, mind Őfelségéhez tartozunk. Nincs így köztünk ellenlábas, hiszen mind az ő tulajdonai vagyunk. Így lettem nevelve, és ezt meg is tanultam. És amennyit Róla hallottam, nincs is ellenvetésem. Az abszolút hatalom az, ami megengedheti magának az ilyen hadsereget. Ychwach szolgái vagyunk, ezért nem lehet köztünk ellenlábas. Engem is sarkall Preininger felszólalása, támogatnom kell a gondolatban.

"Preininger-donoval kell egyet értenem. Köhler-dono, miért ilyen óvatos? Mind Őfelsége szolgái vagyunk elvégre. Csak nincs előtte rejtegetni valója, ugye?" Ha bele is találtam, nincs mitől félnem, Otou-sama áll a hátam mögött, nem tud mit kezdeni velem. Én vagyok itt a legvédettebb helyen, hiszen a családom erős. Nem csak hogy erős, de híres is. Nem tudo ártani nekünk, még a pozíciójában sem.
De mivel nem akartam, hogy rossz hangulat legyen, kénytelen voltam együtt működni vele, még akkor is, ha Őfelsége ellen dolgozik. Így legalább a védvonala mögött leszek, és hátba tudom szúrni, ha rosszul viselkedik... Ufufu

"Én akkor a bal kezem gyűrűs, és kisujját ajánlanám fől. Remélem elegendő, Herr Köhler."
Remélem elég lesz, ennél többet nem igen vagyok hajlandó neki adni. Nem rendelkezik Őfelsége hatalmával, a szememben nem jelent sokat ez az ember.

Karakterlap

Anselm Eberhard Lindhorst

Hakase...

Eltávozott karakterek

Daitenshi

*

Tenshi

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
11 000 / 15 000

Hozzászólások: 128

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 26 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Daitenshi

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Asszem ez egy ilyen türkiz szín :D

Egyéb hovatartozás:
Karakura High School

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
"Nincs annál rosszabb, mint amikor egy bohóc kenguru terrorizál."

Post szín:
#22b822/#0b7938


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Díszvacsora a Köhler villában
« Válasz #76 Dátum: 2017. Aug. 14, 15:43:04 »
Ez az erő nagyon jól hangzik. De ha jól hangzik, akkor van következménye, vagy ára. Az istenek adják, hogy következménye legyen inkább, mint ára. Drága lehet. Nagyon drága. Ha egy ilyen egyszerű óra gyorsabbá tesz, és majdnem lassítja az időt, akkor nem csak drága, de még nagyon ritka is. A lelkemet kell eladnom Köhlernek? Azt nem szeretném.
De persze az istenek megint nem álltak mellém. Vagy csak Köhler jelenléte üldözi el őket. Hiszen megint itt van, és el is kérte egy testrészem. Legalább nem a lelkemet... Megszólalására Preininger, és Kane húga is felszólalt egyből. De tök jó így, legalább tudom, hogy egy vallási fanatikus szekta közepébe kerültem. Megeseik, gondolom. -,-' Azért kicsit irritáló, hogy ennek a mesékből ismert Ychwachnak a tulajdona lettem. Vagyis ők azt állítják. Egyszer sem hallottam, hogy ez egy isten lenne. Csak egy erős ember. Nem jelent többet. Amúgy is, mennyi idős? Quincyként sem élünk tovább mint az átlag ember. Max negyven, ötven lehet. Mondjuk a Mester is úgy mondta, mint egy régi mesét. És emlékszem valami számokra is. Ott több év rémlik. Valószínűleg ez is olyan, mint Jézus volt anno. Átvette egy isten helyét, teljesen jogtalanul, ember létére, és azt állította, hogy ő annak az Istennek a leszármazottja. Szerintem ez az Ychwach is csak hasonló. Nem baj, ha ennél több erőt tud adni, akkor nekem megfelel.

"Akkor én is adok. A bal kézfejemet ajánlanám." Logikus. A bal kézfejem íjászkodáshoz nem kell, de még akár protkót is tudok szerezni. Azzal meg minden technikát tudok csinálni utána, csak jó minőséget kell szereznem. Mellesleg csak fel kellett ajánlani, senki sem mondta, hogy oda is kell adni. Felteszem, hogy ha eláruljuk, vagy meghal, akkor elveszítjük ezeket, mert ezért kapjuk az erőnket, ami a része neki is. Magyarul még van időm kitalálni mindent, ha meg kéne halnia végül.

Karakterlap

Kane Shinzou

Futár (Speedy)

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
9 000 / 10 000

Hozzászólások: 186

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 37 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ciánkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#6666FF  #99EAFF


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Díszvacsora a Köhler villában
« Válasz #77 Dátum: 2017. Aug. 14, 16:58:20 »
Nem hittem szinte a fülemnek, amit a rab közölt velünk. Ha az-az ő tetoválása, amit Mr.Köhlernél láttam akkor... na ne már… rögtön beállt a képlet az agyamon. Ez a beteg állat levágta a csóka karját, és most azt illesztette magához?! Minek bazeg? Lerohadt hirtelen a keze, és kellet egy másik?! Miféle beteg állat képes ilyesmire? Komolyan az apám ilyenekkel barátkozik? Menten itt fogok rókázni! Ezt elmesélem Noahnak és a többieknek kifognak térni a hitükből, azon nyomban! Láttam ám én már sok beteg dolgot, de ez öcsém viszi a pálmát! Ekkora beteg állatot nem szülhetett az anyaföld cseszd meg! Kezdem azt hinni, hogy ahonnan származom a fele elmebeteg, félig hulla, szociopata és náci. Csodálkozom, hogy még gettót nem hoztak létre hirtelen, más fajoknak vagy esetleg egy haláltábort! Van egy olyan érzésem, ha ez a drágalátos őfelsége nyerne, lesz itt diktatúra az fix! Van egy elképzelésem talán, hogy nézhet ki ez a rohadék a valóságban. Na jó inkább ebbe nem megyek bele, most foglalkozzunk inkább a jelennel.
- Figyeljen rám most egy kicsit rendben?
Mutatom az ujjaimmal, hogy rám figyeljen az ürge, majd folytatom tovább.
- Tudom, hogy nehéz kérés lesz, de próbáljon megnyugodni. Mindent megteszünk, hogy kivigyük innen magát rendben? A szavamat adom élve fog kijutni innen, és másnap már egy korházban fogják már ápolni.
Szerintem más, lehet azon nyomban lecsapna engem, hogy efféle dolgokat ígérek, de amikor futárnak jelentkeztem ezt is bevállaltam valahol. Elvégre azért vagyunk, hogy segítsünk az ártatlanokon. Számomra ez a fickó is csupán áldozat. Remélhetőleg a többiek is hasonlóan gondolkodnak, hogy a hapekot nem hagyjuk itt. Hirtelen betoppan három őr. Reflex szerűen hátra mentem, és ha kellet a mellettem lévő lányt is elkísérem hátra, nehogy probléma legyen. Nem kellet sokáig gondolkodnom, hogy vajon a szőke lány alatt kit is érthettek, de amint indultam volna előre, meglepetésemre Amarilla kerek perec közölte az őrökkel azt, amit én is közöltem volna. Jó mondjuk nem így, de valami hasonlót. Csak van egy kis baj… Amarilla nincs kiképezve… ergo az őr szarrá is verhetné! Ebből baj lesz! Most jókor jön az a Seele Schneider amit Amarillától kaptam. Lassan kiveszem a zsebemből, ne, hogy valaki észre vegye, majd várva a megfelelő alkalomra, gyorsan bekapcsolom, és neki fogom dobni a csóka fejére, hogy bele is álljon. Az majd megzavarja a többi őrt, és lesz esélyünk kijutni… remélhetőleg.

Karakterlap

Shirei Tenro

Futár (Fox)

Quincy

*

Szint: 4.

Lélekenergia:

60% Complete
21 800 / 30 000

Hozzászólások: 162

Hírnév: 4

Infó

Tárcában: 16 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Azúrkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
Törött porcelánként is lehetséges ragyogni.

Post szín:
Mistyrose


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Díszvacsora a Köhler villában
« Válasz #78 Dátum: 2017. Aug. 14, 21:05:08 »
Másodszorra is meglepődtem azon, hogy Kane hatással tud lenni az emberre. Rendben, ez az esetek többségében inkább pofára esést eredményezett, de személy szerint bátorító volt látni, miképp az előttünk rettegő emberkét nyugtatja. Erre az egy tettére büszke voltam amellett, hogy félig Köhler irodájában is jól szövegelt. Kezdtem reménykedni. Talán a srác tud normális lenni. Talán nem nyíratja ki magát. Khm, talán nem halunk meg miatta. Mekkorát tévedtem!
így legyen ötösöm a lottón! Így! Nehéz fémajtó nyekergése hallatszott a távolból. Reflexszerűen a ruhám végéért nyúltam, és a kezembe rejtettem két gintou-t, hogy vész esetén legyen miből tőrt formálnom, ha úgy hozná a helyzet. Nem sokkal ezután három alak jelent meg a homályban, akik közül kettő őr volt, az egyik meg az a tipikus rossz figurának tetsző, akivel aligha akasztottam volna össze a bajuszom!
A szőke lányt akarták. Figyeltem, hogy Amarilla karon ragadja őt. Erre ösztönösen követtem, bár én nem öleltem át semmijét az illetőnek.
- Nem lesz semmi probléma! - mondtam halkan, s szorosan a lány szabad oldalára álltam, erősebben szorítva a gintou-kat. Körmeim erősen tenyerembe vájtak, hogy rohadtul fájt...
Ezt kirekesztve igyekvő, elszánt tekintettel meredtem továbbra is a kellemetlen kisugárzású alakokra, majd Kane-ra, miként feléjük dobja Amarilla adományát. Annál hangosabb már nem csaphattam volna a homlokomra! Most vagy jól céloztál, és el is érsz valamit, vagy elsőként te leszel az, akit kibeleznek!
« Utoljára szerkesztve: 2017. Aug. 14, 21:07:37 írta Shirei Tenro »

Karakterlap

Vinzent Feuerstein

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
6 500 / 15 000

Hozzászólások: 56

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 6 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ezüst

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#363F43


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Díszvacsora a Köhler villában
« Válasz #79 Dátum: 2017. Aug. 14, 22:50:11 »
Miután rájött talizmánja erejére, egy darabig még gyakorolt vele, majd Spitz bíztatására a többi pályán is eltöltött még némi időt, de többnyire csak a lőtéren és a kirchenlied kiképző pályán, mert a futás nem tartozott a legkedveltebb időtöltései közé. Némi idő elteltével ismét megjelent házigazdájuk, szokásos mosolyával az ábrázatán, ekkor eltette fegyverét és csatlakozott a többiekhez, hogy megtudja, mit akar. Mondanivalójának első fele teljesen logikusan hangzott. Teljesen érthető, miért nem szeretné, ha efféle ereklyékkel visszaélnének olyanok, akik önös érdekeikre szeretnék csak felhasználni a segítségét – beleértve saját magát is. Azt azonban, hogy pontosan mit értett azalatt, hogy fel kell ajánlaniuk magukból valamit, elég sok kérdést vetett fel. Feltételezte, hogy ez csak amolyan biztosíték, amire csak akkor kerülne sor, ha elárulnák új szövetségesüket, hiszen semmi hasznát nem vennék olyan katonáknak, akik „hiányosak”.
- Remélem nem veszi tolakodásnak, ha továbbra is nyíltan beszélek magához, de nekem lenne néhány kérdésem ezzel kapcsolatban.
A többiekkel ellentétben, akik nagyobb ellenállás nélkül elfogadták Köhler ajánlatát, ő előre lépett, hogy kimondja ezzel kapcsolatos véleményét.
- Az eddigiek alapján úgy tűnik, hogy háborúra készülnek, márpedig egy háborúban mindig vannak áldozatok is. Ez lehet akár maga is. Mi fog akkor történni ezekkel a tárgyakkal, amiket kaptunk, és mi fog történni azzal, amit felajánlottunk magunkból? Ne értsen félre, ettől még betartom az ajánlat rám eső részét, hogy amennyiben számíthatok a segítségemre, úgy ön is az enyémre. Viszont nem tévesztem össze a saját erőmet valaki máséval A kölcsönkapott hatalom helyett a saját képességeimre támaszkodom, mert abban jobban bízok, hogy nem fog cserben hagyni.
- Amennyiben az életemnek vége, az ereklyéjük elveszti erejét, a felajánlásuk pedig maguknál marad. Ha nincs semmi, amit már nyújthatok maguknak, nem veszek el semmit.
A férfi hezitálás nélkül, kézséggel válaszolt, mint akinek nincs indoka eltitkolni ilyesmit. Vinzent bólintott egyet szavaira, majd visszahelyezte az iránytűjét a ládába.
- Képességei valóban egyedülállóak, ami sokaknak jól jöhet, de én nem a hatalmat keresem. Amennyiben megbíz valamivel, azt a saját képességeimmel fogom teljesíteni.
Kijelentése után visszaállt a többiekhez, hogy megtudja, mi lesz következő feladata a szervezetnél.

Karakterlap

Kikuchi Ayame

Quincy

*

Szint: 1

Lélekenergia:

60% Complete
7 000 / 10 000

Hozzászólások: 71

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 12 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Narancssárga

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Post szín:
#E5906D


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Díszvacsora a Köhler villában
« Válasz #80 Dátum: 2017. Aug. 15, 01:07:16 »
- Láttuk a fiúval - intett Kane felé -, amint elhurcolják, akkor vettem észre a tetoválást. Utána menni pedig nem tudtunk, mert szem elől vesztettük őket. Később pedig ugyanezt a mintát láttam Köhler tenyerén is - válaszolt Tenro kérdésére a lehető legrövidebben.
Néma döbbenettel hallgatta a rab szavait. Hogy az az ő keze lett volna? Értette mire akar kilyukadni, hogyne értette volna, azonban a hogyan már rejtélyesebb volt számára, nem is kicsivel. Hiszen egészen biztosan nem műtéttel került át a kéz egyik férfiről a másikra, hiszen abban az esetben Köhlernek is gyengének, no meg véresnek kellett volna lennie, de ennek nyoma sem volt rajta. Tehát nem értette, és nem is egészen volt benne biztos, hogy akarta. Így tétovázott a következő kérdés feltételével, ami hiba volt, ugyanis kinyíltak az ajtók és őrök jelentek meg a színen. A szőke lányt akarták elvinni, amit a többiek nem díjaztak. Ő maga, mivel nem volt sem harcos, sem pedig a lány ismerőse, csak hátrébb húzódott a cellában. Nem tetszett neki, hogy csak úgy el akarják vinni a lányt, de ellenkezni sem akart, főleg nem úgy, ahogy kén tette. Szíve szerint facepalmolt volna. Ha kivédik, a fiú egészen bizonyosan aláírt minimum egy, maximum hat végrendeletet.

Karakterlap

Layla Alese Wagner

Eltávozott karakterek

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
7 500 / 10 000

Hozzászólások: 34

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 6 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
zöld

Egyéb hovatartozás:
Karakura High School

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#00b359


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Díszvacsora a Köhler villában
« Válasz #81 Dátum: 2017. Aug. 15, 01:09:33 »
Nem igazán tudta magát hasznossá tenni. Sem technikája, sem pedig megfelelő háttértudása nem volt, így csak csendben szemlélte a dolgokat. Jobb volt ez így, mintha akadályozná a többieket. Részéről akkor fordult a kocka, mikor őrök jelentek meg és őt akarták. A vér is meghűlt az ereiben, hirtelen mozdulni sem bírt. Érezte, ahogy Amarilla belé kapaszkodik és valamennyire azt is felfogta, hogy Tenro nyugalomra inti. Kezdte visszanyerni a lélekjelenlétét. Talán még kérdésre is nyitotta volna a száját, hogy Köhler mit szeretne tőle, ha nem látja meg, hogy egy fegyver repül az őrök felé. Nem sok esélyt látott rá, de behunyt szemekkel imádkozott, hogy találjon a fegyver.

Karakterlap

Matsumoto Rangiku

Eltávozott karakterek

*20-as karizma*

Hozzászólások: 58

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 3 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Díszvacsora a Köhler villában
« Válasz #82 Dátum: 2017. Aug. 16, 23:37:31 »

- villámküldetés quincyknek -

Team Köhler:

Amint megvan mindenkitől a felajánlás, Köhler kezet ráz veletek, ezzel pedig megköti az alkut, amely végleges és tulajdonképpen visszavonhatatlan.
 - Gabriele, nem kell jelenleg semmit odaadnia. Az egyetlen, amire vágyom, az a hűsége és kitartása - válaszolja, hiszen ismertette a feltételeket, csak az árulás von maga után szankciókat. Ugyanazzal a bájos mosollyal fordul Kate felé is, finoman megérinti a lány vállát. - Ahogy mondtad, Kate, Őfelsége bármikor rendelkezhet veletek és parancsolhat nektek. Azonban én nem ő vagyok és sosem érhetek fel hozzá, így szükségem van erre a biztosítékra.
A válasza után csak csendben figyeli Vinzentet, amint visszateszi az ereklyét a ládába. Az arcán mintha más érzelem tükröződne, már-már csalódottságot véltek rajta felfedezni.
 - Megértem a döntését, Vinzent és elfogadom. Azonban az ön hűsége is ugyanolyan fontos, mint a többieké - mutat végig csendesen a quincykből álló csapaton, és ismét elmosolyodik. - Ha meggondolná magát, az ereklyéje ott fog várni a ládában. Nem lesz senki másé - biztosítja erről az ifjú harcost, hiszen az ő ajtaja bármikor nyitva áll ilyen ambiciózus tehetségek előtt.
Amint mindannyian megbeszéltétek vele a dolgotokat, ő ismét mindannyiótok elé áll, háta mögött összefűzi karjait, a szokásos, büszke mosollyal néz rajtatok végig.
- Mr. Spitz minden mozdulatotokat figyelte, amíg edzettetek. Az ő feladata lesz az elkövetkezendő hetekben eldönteni, hol tehetnétek a legjobb szolgálatot a Wandenreichnak. Azonban mielőtt még végső beosztást kapnátok, kemény kiképzés vár rátok... de ez annyira lehangoló, nincs szükség többet erről beszélni. Térjenek vissza a villába, érezzék kicsit jól magukat, használják ki az időt az ünneplésre! Amint úgy gondolják, hazavágynak, a sofőrjeik már várják önöket, a többi vendég már hazament. Menjenek haza. Pihenjenek. Legyenek a családjukkal. Erősödjenek! A későbbi utasításokat levélben, illetve személyesen, futárral kapják majd meg.
Amint befejezte mondanivalóját, kedvesen köszön el tőletek, majd eltűnik a szemetek elől. Visszamentek a villába, ahol semmi nyomát nem látjátok az elrablásnak, joggal hihetitek azt, hogy mindenki elment. Kiélvezitek még az estét, vagy sem, az rajtatok múlik, minden esetre, ismét hamar vonaton találjátok magatokat, ahogy hazafelé döcögtök. Valami mégis más a legtöbbetek számára. Furcsa üresség. Mintha elfelejtettetek volna valamit. Mintha... otthagytatok volna egy darabot magatokból.

Team NemKöhler:

A Kane által eldobott Seeleschneider célt talál, az események pedig felgyorsulnak. A penge beleáll a férfi fejébe, aki gond nélkül dől el. A középső alak azonban meg sem rezzen, egyáltalán nem fél. Nem is bánja, hogy társa elhullott, egyáltalán nem hatja meg. A férfi annyira gyors, hogy szemmel sem tudjátok követni. Laylát megmentenetek esélyetek sincs, ugyanis az ellenfeletek olyan szinten mestere a hirenkyakunak, hogy mire egyet pislantotok, már vissza is csukódott a rács ajtaja, pedig azt sem tudjátok, mikor nyílt ki egyáltalán. Layla a marcona alak mellett áll, hátrafogott karokkal, és képtelen szabadulni.
A rab ezt az egy, nyitott pillanatot használja ki, hogy átsurranjon a ti cellátokba, hasonlóan ügyes, mint a másik férfi. Mielőtt még megállíthatnátok, ott terem mellettetek, ép kezében a hullától ellopott gintou kapszulákat szorongatja, párat pedig kitép Tenro kezéből. Gyorsan idéz, eldobja őket, olyan gintou technika, amivel valószínűleg még nem találkoztatok. Lélekenergiáját kénytelen kiengedni, mind, egytől egyik elájultok tőle, így a részletekről lemaradtok.
A vasútállomás mellett ébredtek fel mindannyian, épen. Illetve majdnem mindannyian, Layla nincs veletek. Az elkobzott holmitok java nálatok van, néhány gintou kapszula, vagy seeleschneider hiányozhat a repertoárból, de csak pótolható dolgok. A rab a sínek mellett guggol, a kellemes napfelkeltét nézi, ép kezével dohányzik. Amikor meglátja, hogy ébredeztek, a válla felett hátrapillant, mosolyogva biccent egyet a fejével.
 - Köszi, Kane!

~ VÉGE ~

Köszönöm a részvételt, remek volt a csapat, és nagyon élveztem! :3
Mivel több szál elvarratlan maradt az időhiányom miatt, úgy döntöttem, a küldetésnek ősszel lesz folytatása "Visszatérés a Köhler villába" címmel, rendes küldetésként.

A Shizou testvérek közötti harc kiélesedik... de vajon meddig mennek el?
Vinzent vajon azt a segítséget kapja meg Köhlertől, amire vágyott?
Mi történt Layla Wagnerrel? Gabriele be tudja tartani az ígéretét és meg tudja védeni?
Ha igen, vajon mi vár az árulókra?
És a legfontosabb... mit tesztek, ha régi barátaitok ellen kell küzdenetek?

...to be continued...
« Utoljára szerkesztve: 2017. Aug. 22, 21:19:16 írta Neliel Tu Oderschvank »

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 163

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 534 350 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése
  • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Díszvacsora a Köhler villában
« Válasz #83 Dátum: 2017. Aug. 22, 14:48:58 »
Uffantás!

Küldetéseteket teljesítettétek, ki így, ki úgy. A küldetésetek eléggé sikítozik a folytatásért, amit ha jól láttam, Maki meg is ígért a zárómesében. :3 Kíváncsian várjuk!

Most azonban kiosztom számotokra a jutalmat:

500 LP-t és 1100 ryout kapnak:
Shinohara Jurou, Amarilla Bianchi, Shirei Tenro, Kikuchi Ayame, Preininger Gabriele, Vinzent Feuerstein, Anselm Eberhard Lindhorst, Kate Shinzou

500 LP-t és 900 ryout kap:
Kane Shinzou

Ezen kívül kérek mindenkit, aki Herr Köhler oldalára állt, és átvette az ereklyéjét, jelentse le a +2 ereklyehasználatot a pontozásában, illetve tüntesse azt fel az adatlapján!

Valószínűleg néhányan már tudjátok, de Makinak ez volt a mesélői pályázata is egyben, melyet szépen teljesített is, így talán a következő alkalommal már hivatalos mesélőként találkozhattok vele. :3

Gratulálok Makcsi, kérlek regisztráld be a számodra szimpatikus canon karaktert, hogy megkezdhesd mesélői pályafutásod. :3

További kellemes játékot! :hippy:

Yoru