Szerző Téma: Belváros  (Megtekintve 1997 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Kuroji Rei

Akadémista

*

Szint: 4.

Lélekenergia:

60% Complete
20 625 / 30 000

Hozzászólások: 162

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 22 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötét

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#003355 #002866


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Belváros
« Válasz #15 Dátum: 2019. Febr. 13, 17:56:43 »
Zavarótényező

Most komolyan nekem el kell viselnem ezeket a krapekokat? Köszöntem az ég szerelmére, erre mi a bajuk? Nem tetszik nekik. Akkor meg minek mennek ki emberek közé? Ennyire feltűnési viszketegségük van? Bakker! Jó, hogy nem már elvárják tőlem, hogy aranyba öntött szobrot alkossak az arcképükből! Na ezért nem szeretem a nemeskéket! Akkora az arcuk, mint a Dangai kapuja! Bezzeg, ha éles küzdelemben találná szembe magát, menne vissza anyucihoz sírni! Fogadok, hogy ha bemosnék neki, repülne jó pár métert! Még söpredéknek is nevez ez a hólyag! Verést akar? Bemossak neki egy jó nagyot? Tényleg szeretné megismerni a két talpas rúgásomat? Én esküszöm mindjárt odasétálok és akkorát benyomok neki, hogy azt még a negyedik osztagosok se fogják rendbe rakni jó pár évig!
Csillapodj te ütődött! Főnemessel van dolgod, nem holmi shinigami tisztel! Megértem az érzéseidet, bármennyire is furcsa ez tőlem hallani. Még magam is meglepődők ezen. Legszívesebben megismertetném vele a sötétség valódi formáját, amitől valószínűleg elégne! Most viszont vissza kell fognod magadat te idióta!
Zanpakutoum hirtelen parancsoló hangjának köszönhetően még nem pattan el az a bizonyos cérna. Pedig elég közel vagyok hozzá! Bámulom a két pasast, akik még mindig nem akarnak arrébb húzódni, helyette jönnek az unalmas dumáikkal, amitől mindjárt elalszom. Ha legalább show műsort adnak, akkor legyen benne valami izgi, de nem. Halálra untatnak a baromságaikkal! Nemes ide vagy oda, tőlem aztán az égből is pottyanhatott volna! Nem fogom én a rangja miatt tisztelni! Ki kell ám azt érdemelni tettekkel! Meddig fogom én ezt egyáltalán eltűrni?
- Oké… először is, söpredék? Egyáltalán mit tud maga rólam he? Azt hiszi mert van egy rangja és hatalma, jól ismeri azokat, akiknek nincs? Nemes? Hagyjuk már! Ha maga annyira nemes, miért nem fogja magát és segít másokon, akiknek mondjuk nem áll módúkba he? Inuzurinak mikor fog segíteni? Hadd találjam ki! A büdös nagy semmikor! Mert nem áll érdekében! Csak a haszon érdekli semmi más! Könnyen beszél, de ha az én helyzetembe kerülne, hárommásodpercen belül hullaként végezte volna ott, ahonnan jöttem! Hagyjuk ezt a témát, mert ez már nevetséges. Húzzon arrébb végre és engedjen utamra! Komolyan… kezd idegesíteni!
Mennék is tovább előre, csak aztán érzem, hogy lefog valaki hátulról. Na jó itt kezd betelni a pohár, de nagyon! Komolyan! Ökölbe szorítóm a két kezemet. Hátranézek a hapekra aki annyira be van tojva, urától, hogy mentem itt fog maga alá vizelni.
- Hé! Mi ez most? Hatalom visszaélése bakker! Komolyan?! Ezek után elvárja, hogy megadjam a tiszteletet miközben ilyen alattomos eszközökkel él? Na emiatt van hányingerem a maga fajtájától! Mizushima Hyousuke legalább jobb fej! Sőt, na őt tudom tisztelni és tudja miért? Mert sokkal jobb shinigami, mint ami maga lehetne! Tanulhatna tőle! Te pedig eressz el végre vagy csúnyán megjárod!
Nézek hátra a betoji alakra. Ha nem enged el akkor viszont nagyon ideges leszek és amikor nagyon, de nagyon dühös vagyok akkor valamilyen oknál fogva sötét aura szokott körbe venni és a reiatsum elszabadul! Na akkor a betojinak lehet ez nem fog nagyon tetszeni, sőt lehet, hogy elrepül pár méterre! Általában ez szokott lenni! Emlékszem mikor folyton felhúztak az Akadémiába aztán egyszer elengedtem úgy magamat. A hapek nekirepült a falnak emiatt. Fogalmam sincs, hogy ez miért van, de néha hasznos, ha nem szeretném, hogy bántsanak!

Karakterlap

Shihōin Souji

A Shihōin-ház XXIV. feje

Hadnagy

2. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
15 000 / 30 000

Hozzászólások: 36

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 10 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
tűz elem alapú

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#816687


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Belváros
« Válasz #16 Dátum: 2019. Febr. 14, 23:06:57 »

A lány bicskanyitogató stílusa jobban felidegesítette mint azt gondolta. Röpke száztizenöt éve alatt egyszer sem találkozott hasonló neveletlen gyerekkel. Még az Akadémián se pedig oda aztán bárkit felvesznek akinek sikerült a felvételi vagy éppen elég nagy a lélekenergiája. Ráadásul sokszor került összetűzésbe származása miatt, de az évek során csak megszokták, hogy egy főnemes gyermek jár oda. Ráadásul azóta mint kiderült jó páran elbuktak a végső megmérettetésen amin Ő viszont gond nélkül átment. Kárörvendő mosoly jelent meg azrcán ahogyan a lányra nézett. Tudta, hogy ez nem lesz annyiban hagyva hiszen valakinek kötelessége volt megnevelni a söpredéket, hogy tudják hol a helyük. S történetesen a lány esetében Ő lesz ez a személy bár igaz, hogy elég drasztikus megoldások tömkelege jutott eszébe és nem tudta még, hogy melyiket is válassza, de tudta, hogy fog még a lány bűnhődni azért amit most megenged magának.
- Oh elnézést talán ismeretlen szóval találtad szembe magad? Söpredék a nincstelen semmirekellők gyűjtőneve… - magyarázta meg a lánynak, aki továbbra is visszataszítóan viselkedett. - Nem kell tudnom semmit, hogy tudjam honnan szalasztottak. A stílusod mindent elmond kölyök. - mondja továbbra is lekezelően hiszen a lány se változtatott stílusán így neki sem állt szándékában ezt tenni.
- Nem áll módomban olyanokat ismerni akik semmit se tudnak kezdeni magukkal vagy azzal amivel rendelkeznek. Számos halálisten került ki azokból a családnak csúfolt gyülekezetekből, akik nem kevés vagyonra tehetnek szert ha normálisan végzik feladataikat. Az már csak egyéni szociális probléma, hogy elfelejti, hogy honnan jött valószínűleg okkal és nem segít azoknak akik Őt segítették. - válaszolja meg a következő kérdést. Idegesítette, de egyben szórakoztatta is a lány tudatlansága és modora. Tudta, hogy történjen bármi csak Ő jöhet ki jól belőle és a lány csak magát írja le még jobban még a jelenlévők szemében is.
- A fentebb említett okokból adódóan nem áll szándékomban több pénzt áldozni a haszontalan csürhére. Ha adnék is pénzt nem tudnának vele mit kezdeni. S mint mondtam ha a saját neveltjeik nem segítik Őket nekem miért kéne? - kérdez vissza gúnyos vigyorral az arcán. Sokszor járt arra főleg gyermekkorában amikor még az azóta megboldogult egyetlen barátja is élt. Ő volt az első és utolsó szegény akinek segített és az Ő családja sem tudott mit kezdeni a vagyonnal amit akkor adományozott nekik így nem látta értelmét a továbbiakban, hogy adakozzon. Ráadásul akkor saját magától vonná meg és a Seireitei egyéb fontosabb dolgaitól.
- Szerintem nem tudja mivel jár a nemes élet. Nem csak vagyon és jólét.. Ugyan úgy veszélynek vannak kitéve a család tagjai mint ott a porfészekben. Sőt sokkalta inkább válnak célponttá mint Te valaha is fogsz annak ellenére, hogy ezek szerint nem izgat ha soha nem lehet belőled halálisten. Mert mint mondtam könnyedén elkaszálhatom a karriered ami még el se indult igazán. - mondta majd gúnyosan legyintett a kezével jelezve mennyire semmibe veszi őt.
- Idegesíteni? Kölyök garantálhatom, hogy ez kölcsönös.  Te is nyomós indok vagy arra, hogy ne segítsek a fajtádnak. Nem érdemlitek meg hiszen a jó modort se ismeritek és az illem olyan messze áll tőletek mint ide a Hueco Mundo. - mondta gúnyosan majd felkacagott hiszen tényleg nevetségesnek tartotta, hogy Ő idegesíti a lányt.
Gentarou gond nélkül végezte el a parancsot miszerint ne engedje tovább állni a lányt. Az akadémia szolgáltatta egyenruha elég masszív anyagból készült így könnyedén tudta akár erővel is ott tartani a lányt, akinek mint várható volt ez sem tetszett.
- Közel sem hatalommal való visszaélés. Te viszont erősen súrolsz bizonyos határokat amikért könnyedén bedobhatnálak egy patkányokkal teli tömlöcbe és életed végéig ott kuksolhatnál. - mondja továbbra is gúnyos vigyorral az arcán majd egy nem törődőm legyintéssel jelzett a Fon fiúnak, hogy nyugodtan elengedheti.
- Oh tehát ismersz egy Mizushimát. Meglepő, hogy a négy családból legalább egyet feltudtál hozni és közülük ismersz is egyet. Gondolom Ő nem követi ennyire a nemesi élet adta lehetőségeket és jobban koncentrál a halálisten pályafutására és arra, hogy minél több embernek felelhessen meg. De tudod én nem másnak akarok megfelelni hanem saját magamnak. - reagálja le a lány további gúnyolódását, amivel arra próbált kitérni, hogy mennyire nem ér semmit Souji.
- Csak megsúgom, hogy az a fiú, akit éppen megfenyegettél kisgyermek kora óta arra van képezve, hogy engem és a családomat védje. Megszámolni se tudom hány módon tud véget vetni valaki életének. Szerinted majd pont Tőled fog megijedni? - kacag fel hangosan hiszen ez már tényleg nevetséges volt számára. - Hozzáteszem a Nibantai tisztje ahol található a Féregboly is. Gondolom hallottál már arról a létesítményről is pár mondatot. Ha nem akkor elnézésedet kérem majd jelzem az oktatóknak, hogy bővíteni kéne a tananyagot. -mondta majd elfordult a gyermektől. Megunta és nem volt már értelme tovább bizonyítgatni a lánynak, hogy mennyire rossz úton is jár hiszen nemsokára úgyis megüti a bokáját.
- Gentarou indulunk. -  adta ki a parancsot aminek következtében a fiú a másodperc tört része alatt jelent meg Ura jobbján.
- Hai, de tényleg ennyiben hagyjuk ezt Shihouin-dono? - vonta kérdőre urát, aki csak elmosolyodott ezen.
- Elvégre is csak egy neveletlen kölök. Majd a későbbiekben gondoskodunk róla. - legyint a fiúnak majd elindul előre ahol a tömeg váratlanul inkább utat enged számukra.
« Utoljára szerkesztve: 2019. Febr. 14, 23:16:09 írta Shihōin Souji »

Karakterlap

Kuroji Rei

Akadémista

*

Szint: 4.

Lélekenergia:

60% Complete
20 625 / 30 000

Hozzászólások: 162

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 22 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötét

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#003355 #002866


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Belváros
« Válasz #17 Dátum: 2019. Febr. 16, 15:34:01 »
Zavarótényező

Komolyan kezd most már igazán felhúzni! Még van pofája tovább szórakozni velem? Ezért gyűlölőm annyira a nemesek többségét! Azt hiszik övüké a világ közepe, a semmire adjunk meg nekik tiszteletet és ráadásul elvárják tőlünk, hogy istenítsük a nevüket csak azért, mert rangjuk van! Na én ezt nem fogom megadni neki! Legszívesebben bepancsolnék egy orbitálisát a képébe! Ökölbe szorítom mindkét kezemet. Komolyan meddig kell ezt még eltűrnöm?! Még hogy söpredék? Neveztek már sok mindennek, de ez most nagyon feldühít! Mert ő kicsoda? Milyen jogon nevez meg így emberek előtt há? Köszöntem neki és ez meg leáll nekem itt melodrámázni! Mert nem tetszik neki, hogy nem hajoltam meg neki annyira, hogy akár a gerincem is kitörjön! Még is mit képzel ez magáról?!
- Na jó! Most már nagyon kihoz a sodromból! Maga aljas! Azt hiszi csak mert vagyonnal rendelkezik és némi hatalommal azt tehet bárkivel, amit akar? Na azt lesheti! Maga semmi sem tud! Én vagyok a csürhe? Inkább jobb, ha elkezd magába nézni! Attól, hogy maga egy nemes! Semmivel sem jobb másoknál!
Fakadok ki a nemeskének. Komolyan mondom már ott tartok, hogy pattanásig feszülnek az idegeim és egy kicsi hiányzik arra, hogy ne menjek neki a nyamvadt testőrének és hozzá ne vágjam a nemeshez, hogy ha már ennyire szeret vele mendegélni, repüljön vele jó messzire akkor! Bezzeg Mizushima Hyousuke-bá nem ilyen. Érdekes! Ő nem nevezett csürhének, söpredéknek, nem is szolt be nekem! Még volt, hogy meg is dicsért amiért valami okosat mondtam!
- Ó, igazán? Célpont? Csakhogy nekem nincsenek testőreim akik elvégeznék a piszkos munkát, hogy megvédjenek! Ha már az életemért kell küzdenem magam állok ki a csatatérre nem pedig gyáván egy katona mögé bújok meg!
Nagyon utálom az ilyet! Shinigaminak meri nevezni magát miközben szégyent hoz a kardjára! Igen! Tipikus gyáva! Ezek csak a hatalom miatt vannak a porondon! Bezzeg, ha elvesztenék mindenüket már sírnának vissza anyucihoz! Még hogy ő van veszélyben? Egy palotában tengeti mindennapjait, miközben én Inuzuri utcáin kellet megtanulnom jóval fiatalabban, miképpen kell megvédenem magamat! Azt a harcot ő nem élte volna túl! Egyedül a sárban tiporva heverne a földön! Meg is érdemelné! Fogaim összeszorulnak a dühtől, próbálom visszafogni magamat amennyire lehet, de sajnos nem igazán akar összejönni. Túlságosan is felhúz! Na jó nem bírom tovább! Ez a szemét még hátat is fordít nekem! Betelt a pohár!
MEGÁLJ!
Megtorpanok egy pillanatra miután zanpakutoum hangja megcsapta a csendet. Szinte megfagytam hirtelen. Csak állok és bámulok előre, miközben látom, hogy a nyavalyás még hátat fordítva elsétál! Szemétláda! Amint a nemes elhagyja a területet csak utána leszek valahogy képes újra mozogni. Látom ahogyan a tömeg is lassan elmegy körülöttem és csak én magam leszek az utcán.
Szerencséd, hogy nem okoztál nagyobb bajt magadnak. A végén még rosszabbul is elsülhetett volna.
- Mi a fenének állítottál meg? Bepancsoltam volna neki és kész!
Aztán kirúgnak az Akadémiából, ráadásul eléggé csúfosan végezted volna. Bár így is jobb, ha felkészülsz, hogy nem most láttad utoljára. Megértem, hogy dühös vagy és osztom a véleményed, hogy egy jó erős verés kéne a számára. Ha a zanpakutouja lennék egész este megkínoznám! Sajnos viszont nálad ragadtam, így be kell érnem veled! Hadd adjak egy jó tanácsot Rei… jobb, ha végre elkezded összeszedni magadat! A hozzá hasonlók bosszúszomjasak és valószínűleg még árthatnak is neked ott, ahol nem is gondolnád. Próbálj felerősödni, keresni a lehetőségeket magadban. Ne felejtsd el mire tanított téged Aikawa Chiyo!
A zanpakutoum szavai erősen ütöttek. A dühöm nem hagy viszont nyugodni. Az a szemétláda, amiket mondott, ahogyan azokat mondta, nagyon felhúzott. Ennyire egy pupák nem szokott felhúzni, de neki sikerült! Az aljas! Bárcsak itt lett volna Chiyo-csajszi, biztos jól elagyabugyálta volna azt a tökkelütöttet! Ennyivel nem fog engem elintézni ez a nemes viszont. Ha azt hiszi nem leszek shinigami akkor majd nézni fog! Túl fogom szárnyalni őt is és amikor eljön az alkalom majd én fogok utoljára nevetni! Megmutatom én neki, hogy egy hozzám hasonló söpredék is túltudja szárnyalni őt!


*Köszönöm a játékot! :)*