Szerző Téma: Nyúl a pácban! - Húsvéti nyereményjáték 2016  (Megtekintve 6737 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Abarai Renji

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 117

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 2 082 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Nyúl a pácban! - Húsvéti nyereményjáték 2016
« Válasz #90 Dátum: 2016. Ápr. 04, 23:39:04 »
A csapat végre komolyan vette, vagy inkább megunta a merénylő kellemetlenkedését és akcióba lendült. A Meiou ikrek két oldalról vették támadásba a nyíllal babráló nyulat, kinek így nem sikerült célba vennie a megtépázott társaságot. Messze a kék égbe lőtte el nyilát, talán egy varjú lelkét, ha elkaszálta vele.
A megremegő, majd beszakadó talaj elől igyekszik menekülni, ám a szétrepülő törmelékek ellen kénytelen védekezni nyuszi hadtestével, így némileg védtelen marad. Gyors köddé válásában Natsuki akadályozza. Shikai képességével megköti a furfangos Hasen úr árnyékát, így könnyed prédájává válik a többiek sorozásának.
Hősies nyuszi tábora, még utolsó leheletével kivédi Taka sokkolását, ám a Shuuichi irányából érkező karamellás bomba már egyenesen homlokán landol. Felháborodottan kéri ki a merényletet, ám mozogni továbbra sem bír. Igyekszik feléleszteni szőrpamacs hadát, de a magaslati levegőt szívó Hanabi szemfüles megoldással áll elő. Démonmágiával pörköli meg Hansen úr csuklóján fityegő keresztet, mely hangos csörrenéssel landol a földön.
Porul járt nyúl úr sóbálvánnyá meredten figyeli az eseményeket. Érzi vesztét, de még hogy! Hisz még csak most kapja nyakába a javát! Védelmi mező nélkül Chiyuki pontosan kivitelezett támadása szempillantás alatt csattan tarkóján. Ugyan még eszméleténél van, mire a klónokkal felszerelkezett Taka berongyol, de reagálni már nem marad ereje. Tehetetlen rongybabaként szenvedi el hakuda technikák egész garmadáját, hogy utolsó leheletével még urát istenítve eshessen össze a hegy ormán.
A csapat sikerrel járt! Győzelmeskedett a szeretet, vagy sake ereje?


Köszönöm mindenkinek a részvételt, kitartást és post-okat! Remélem nem volt rémes a sztori és kicsikét legalább jól szórakoztatok! :P Értékelés hamarosan érkezik! Majd a nyereményjáték board-on belül keressétek!