Szerző Téma: Naruki Post  (Megtekintve 1796 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Shimizu Saori

Ember

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
9 000 / 15 000

Hozzászólások: 34

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 6 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Naruki Post
« Válasz #15 Dátum: 2017. Ápr. 23, 00:42:56 »

Csibefutam

Egyenruháját lesimítva várakozott a belépőkre, akiket megpillantva illedelmesen elmosolyodott. Még mindig nem igazán értette, miért ő a legmegfelelőbb a feladatra, de sose utasítana vissza valakit, aki a segítségét kérte. Jelen pillanatban egyébként is üres volt a szerkesztőség, tehát senkit sem zavartak az alatt, míg a kis játékot megejtették.
- Üdvözöllek titeket, néhány perc erejéig én leszek a segítségetekre. – Hajolt meg feléjük üdvözlésképpen. – A feladat nem lesz túl bonyolult, bár némi elszántságot követel. – Azzal elindul egy irányba.
Néhány méterre a bejárattól, persze, ha követték, egy ajtóra mutatott, ami mögött egy nagyobb helyiség adott helyet az archívnek. A hosszú polcok telis tele voltak a korábbi számokkal, össze-vissza hajigálva, egyik másik le is esett már a földre, és mindenhol vastagon állt a por. Úgy tűnt, nem a rendrakás az erőssége annak, aki berendezte ezt a helyet, és annak sem, aki mostanában beteszi a megjelent számok egy-egy példányát.
- Az itt látható polcokon van a Naruki Post eddig megjelent számainak egy-egy eredetije. Meg kell keresnetek az összeset, ami húsvéti különkiadás, és időrendbe rendeznetek arra a különleges polcra. – Mutat rá egy piros szekrényre, amin fehér polcok sorakoznak egymás alatt. Ez az egyetlen, amit nem lepett be a por, és a különleges kialakítása miatt olyan, mintha egy csíkos tojás lenne, még a szélei is úgy vannak lekerekítve. – Összesen tizenhat ilyen szám volt az elmúlt években. – Ad egy kis segítséget, majd távozik a helyiségből, magára hagyva a kis csapatot.
Napilap lévén rengeteg újság sorakozik, s bár elsőre úgy tűnik, semmi rendszer nincs benne, ha elég ideig böngészik a sorokat, bárki felfedezheti a tematikát. Hónapokra vannak bontva a sorok, s bár az évek és a napok nemigen számítottak annak, aki „betette” őket, legalább ennyi segítség van.
Bárki is találja meg az első Húsvéti különleges kiadást, igazán furcsa dolgot tapasztal. Talán örvendezve emeli a magasba, lehet, hogy csak csendes elégedettséget érez, vagy egyáltalán nem osztja meg a többiekkel, mit is talál, de ez ezúttal nem számít. A papírlapok kiszakadnak kezei közül, mintha csak egy láthatatlan erő tépné ki onnan, majd pár másodperc alatt úgy hajolnak a lapok, hogy egy nyuszi alakját vegyék fel, és nem is akármilyet. Az újságból álló ugrifüles, hasonlón elő rokonaihoz, igazán félős, és hihetetlenül gyors, nem könnyű fülön csípni. Ha sikerül is, addig, amíg nincs meg az összes nyúl, egyik sem marad a polcon, ha egyedül marad, elugrál, ha többen vannak, a polcon mocorognak, csak akkor „dermednek” meg, ha mindegyik begyűjtésre kerül.
Amikor mindegyiket sikerült összeterelni, elkapni, és elhelyezni, nyílik az ajtó, és a korábban látott lány bukkan fel ismét, némi gőzölgő teával egy tálcán. A kedves mosoly lemoshatatlan arcáról, egy szabad, nem túl poros asztalra helyezi a tálcát.
- Igazán szép munka volt, elkérném a kosaratokat. Szolgáljátok ki magatokat addig némi frissítővel! ^-^ - Mutat a teákra, majd a kosárral kimegy, hogy megtegye, amit korábban kértek tőle, visszatértében továbbra is letakarva van a kosár, amit a kis csoport felé nyújtja, hogy valaki vegye át, fején cilindert visel. – Köszönöm a segítséget, további jó  szerencsét, és biztonságos utat kívánok mindannyiuknak! – Hajol meg ismét, majd leveszi a cilindert, és átnyújtja a várakozóknak, tudják, mit kell tenniük.

Határidő: 2017.04.30. 24:00
Különleges képességek, reiatsu képességek, kaszt képességek nem működnek!
« Utoljára szerkesztve: 2017. Ápr. 28, 00:31:34 írta Abarai Renji »

Karakterlap

Fuchida Ayuta

Fuchida család következő feje

Shinigami

9. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
15 550 / 30 000

Hozzászólások: 54

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 19 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#d0cec5 || #7295b1


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Naruki Post
« Válasz #16 Dátum: 2017. Ápr. 23, 14:27:55 »
Végül csak a egy nevét tudtam meg, akit Uzumi Kaori-nak hívnak és az első osztagból való. Fejet hajtok felé köszönet képen. Félénket Toruko-nak fogom hívni a haja után, az akadémistát meg egyszerűen Tanoncnak. Így mindenki meg lesz nevezve, de amikor Makiro Hanabi nevét hozza fel, akkor valami belém állt. Kaori különleges kapcsolatban állhat vele, Makiro pedig vele a becenév alapján. Szúrós szeműen néztem rá, a kérése miatt. Mégis mi a terve Makiro-nak?
Ki-ki választott magának játékeszközt, és mivel a sajátommal voltam elfoglalva, így a többiekét nem is láttam. Igencsak sajnálok, mert így nem tudom, hogy mennyire rontották el. Szív is be minket a cilinder. A fenekemre érkezem, a kosár pedig egyenesen az ölembe esik. Legalább megvan, de ahogy korábban olvastuk meglesni nem szabad, hogy nyertünk tojást vagy sem.
Egy újság székhelyén lehetünk. A nyomdagép zúgása, és a polcokon sorakozó számok. Most egy tinédzser lány lesz a segítőnk, vagy inkább felügyelőnk? Őt is beszervezte a csirke? Teljesen ártatlannak tűnik, meg igencsak kedvesen beszél velünk. Ahova kísér, azt vagy nagyon nem látogatják, vagy nagyon trehány a takarító. Vastag por ül mindenen, kivéve azon a polcon, ahova bizonyos számokat kell majd helyeznünk. Húsvéti külön kiadásokat kell majd keresni és sorba rakva az említett polcra helyezni. Egészpontosan tizenhat kell.
- Akkor, aki talál egyet, az hozza ide hozzám az asztalra, Én meg sorba teszem és felrakom a polcra.
Teljesen egyszerűnek tűnik. Nem is kell hozzá nagy elszántság. Azért is, mert mint kiderült hónap szerint sorba van téve, így elég csak az áprilisi kiadványt megtalálni. Távozása után és az elsők megtalálásával derül ki, hogy hova is van a kutya elásva, vagyis a nyuszi. Kitépődik és nyúllá hajtogatódik. Éppen egy Shunpo-val akartam volna az egyik után ugrani, azonban nem sikerült. Összeakadt a lábam is és még kész csoda, hogy meg tudtam maradni anélkül, hogy orra estem volna. Nincs időm ezen aggódni, mert igen fürgék ezek a nyuszik és fülön kell őket csípni. De az eszetlen futkosástól jobb ötletet kéne kitalálni. Mert csak rajtunk nevetnének. Nem vagyok jó az origami-ban, de egy répára hasonlító hajtogatást csináltam és azzal próbálom odacsalni a papír nyuszit. Egy ötletnek nem is olyan rossz. De nem tudom, hogy ez beválik-e, meg mennyire foglalja majd le, mert nagyon úgy tűnik, hogy csak úgy nem maradnak meg egyhelyben. Így sorba rendezni őket sem lesz egyszerű. Szóval marad az ősi módszer.
- Aki fog egy nyuszit, az hozza ide hozzám, én majd megtartom! … Tanonccal együtt!
Jelentem ki, mert tizenhat papírnyulat nem hiszem, hogy egyedül képes lennék megtartani. Sok nyuszit pedig a fülénél fogva lehet a legjobban megtartani. Nem tudom, hogy honnan tudjuk majd, hogy melyik hova is tartozik, szóval a sorba rakást olyanra bízom, aki látja is, hogy melyik nyuszi melyik kiadásból való. Én csak adogatom a számára, hogy fel tudja tenni, és ügyelni arra, hogy a polcról sem ugráljon le egy sem.
Mikor vége, akkor nyílik az ajtó, a lány kedves mosollyal gőzölgő italt hoz tálcán. Kéri a kosarat, amit oda adok, de vissza is kapok, valamint a cilindert a következő útra.


Karakterlap

Kuse Takamasa

Akadémista

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
8 600 / 15 000

Hozzászólások: 116

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 14 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
vörös

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
Azok, akik azt mondják, nem nyugtat meg, amikor törni-zúzni kezdesz dühödben, még sosem törtek-zúztak dühösen.


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Naruki Post
« Válasz #17 Dátum: 2017. Ápr. 24, 19:37:12 »
A következő helyszínre zöttyentek. Ez látszólag kicsit kevésbé fura mint volt. Vagyis Kuse számára elég fura mert ilyen helyen ő még nem volt. Nem túl vidáman nézett körül és látta meg ő is a házigazdájukat. Itt egy diáklány fogadja őket akinek a ruházata szintén elég feltűnő az akadémista számára. Hallott már az ilyen egyenruhákról, de élőben még nem volt szerencséje egyet sem látni.
~Miért nem ide születtem? Életemben bezzeg örülhettem ha egy vállat vagy bokát láthatok. Az élet igazságtalan.~
Ő követte a lányt és egy elég rondán karban tartott szobába kerültek. Itt már sejtette, hogy valami az újságokkal kapcsolatban lesz a feladatuk. Meg is tudták a feladatukat. Elsőre nem tűnt olyan nehéznek. Rendetlenség meg minden, de csak megkeresni néhány újságot és sorba rakni nem olyan nehéz. Inkább idegesítő. Magukra is maradnak és Kuse unottan neki is kezd a lapok átnyálazásának. Aztán mikor valaki megtalálja az első valamit akkor derül ki mi a gond. Kuse sóhajt egyet fáradtan mert elhitte, hogy ilyen egyszerűen túleshet ezen az egészen.
~Nyulakká változó újságok. Egyáltalán, hogy a fenébe keveredtem én ide?~
Miután a shunpozás nem sikerül és majdnem pofára esik a nyúlvogást a régi megszokott módszer alapján próbálja megoldani. Rohan azok után a dögök után és káromkodik. Ha elkapja őket akkor a fülüknél fogva a dobozhoz viszi. Meg is szólítják és más feladatot kap ami önmagában nem zavarné, de a megszólítás nem tetszik neki. Oda is megy ahhoz a Fuchida-hoz vagy kihez.
-A nevem Kuse.
Közli nem túl kedvesen és igyekszik sorban tartani a hozott nyulakat akik hiába lesznek többször is lecseszve nem akarnak megülni a szőrös kis fenekükön. Csak akkor nyugszanak meg mikor már mind össze lesz szedve. Ekkor vissza is jön a diáklány teával. Kuse ismét sóhajt mert egy kis töménynek jobban örült volna. Azért elfogadja és elkortyolgatja. Megkapják a jókívánságokat, visszakapják a kosarukat és a cilindert is ahova a többiek után ő is beugrik unottan.
~Ezt a baromságot. Mint egy rakás idióta.~

Karakterlap

Osaka Makiro

Hadnagy

Shinigami

2. Osztag

*

Szint: 8.

Lélekenergia:

60% Complete
41 400 / 45 000

Hozzászólások: 137

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 31 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Onmitsukidou

Reiatsu szín:
vörös

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Bonyolult

Mottó:
"Amikor egy kicsit is kevesebbet adok bele, mint a maximumot, az nem azért van, mert kezdem feladni, hanem mert úgy érzem, mindjárt belehalok."

Post szín:
#B53000


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Naruki Post
« Válasz #18 Dátum: 2017. Ápr. 24, 23:09:54 »
– Semmi baj – válaszolja Shikinek, egy félmosollyal az ajkán. Itt kellene megállnia, és befejeznie a mondanivalóját, de az aprócska, sértődött hang a fejében csak nem hagy békét neki. – Megszoktam – sóhajtja halkan, úton a cilinder felé, nem is igazán akarva, hogy meghallja, csak hogy a gonosz kis lényecske a mellkasában végre megnyugodjon.
Próbál odafigyelni a feladatra, inkább másra hagyja, hogy keresgélje a húsvéti különkiadásokat, az ilyen aprólékos, unalmas munka nem neki való, viszont meglepődik, amikor az egyik kiadás csak úgy elugrál… és azt sem tudja, hirtelen mit csináljon. Csak figyel, ahogy Ayuta szenved, és próbálja őket ott tartani, de sorban sincsenek, és emiatt csak úgy ugrálnak össze-vissza, ami nem tűnik túl kényelmesnek.
– Gyere csak ide, tepsifüles – mondja, miközben elkapja az egyik füleit, és két kézzel erősen fogva fejjel lefelé fordítja. Hörgős hangot ad ki, ahogy összegyűjti torkából és szájából a candy crush maratonban érlelt nyálrengeteget. Csulakka erősítést kér, a csillagközi nyálbombázók pedig megszállják a nyúl farát, abszolút átnedvesítve az újságpapírt. – Ott maradsz – mondja, miközben nem túl kedves mozdulattal próbálja odaragasztani a polchoz az nyulat. A roppant elmés terv azonban nem jön be, ezeket valami nagyon fura papírból nyomtatták, mert csak úgy tovaugrál, sőt, valószínűleg rövid élete végéig vérig lesz sértve Makiro akciója nyomán.
Sóhajt egyet, és roppant szomorúan konstatálja, hogy erővel (és köpködéssel) ezt a feladatot se lehet megoldani. Fáradt sóhajjal vakarja a fejét, ezzel próbálva életre kelteni azt, aminek a romjai még ott maradtak benne, valahol mélyen. Nagyon elszánt fejjel próbál gondolkozni, hogyan lehetne összeterelni ezeket a szerencsétleneket, ahelyett, hogy magukból hülyét csinálva csak úgy kergetnék őket a semmibe.
A kemény szülésnek végül is siker a vége, legalábbis egy ötlet. Kivesz pár nem átváltozós lapot, leül, és mint egy jól megtermett óvodás, origamizni kezd. Sárkány ellen sárkányfű, papírnyúl ellen papírkosár és papírrépa! :x Úgyhogy összecsavar pár oldalt, fesztelenül tépkedi szét az újságokat, hogy helyes kis papírkosarakat alkosson böte kezeivel. Igazából még egy óvodást se dicsérnél meg érte, de azért abszolút kivehető, mire gondolt a költő. Ha ez még nem is lenne elég, és nem éreznének ellenállhatatlan vágyat, hogy a nyulak – fatájuktól abszolút idegen módon – fészkeljenek és tojást rakjanak, van más ötlete. Az önkéntes origami szakkör folytatódik, és némi kreativitással, megfelelő színű oldalakat keresve, répákhoz hasonló dolgokat próbál hajtogatni, és azokkal a közelebb csalogatni a nyuszikat, hátha amúgy megkedvelik a fészkeket is, meg minden. :/
– Nézd, Kaacchan *w* – mutatja meg csodás műveit pótanyukájának, természetesen dicséretet várva. Egyedül azonban elég nehézkesen halad, sok a nyúl, kevés a szorgos kéz, és amúgy is béna, úgyhogy ha valakinek kedve támadna csatlakozni hozzá, azt nem bántja.
A feladat végeztével pedig ki is szolgálja magát itallal, a szája amúgy is kiszáradt a nagy próbálkozások közepette. Utána elégedetten és roppant elegánsan törli ruhája ujjába a száját. Amint Saori megérkezik a tojásos kosárkával, le is csap rá.
– Ha nincs ellenetekre, a következő körben én vinném ^-^ lelkes jelentkezőként nyúl érte, hiszen… még mindig nem töltött vissza elég élete, hogy elfoglalja magát.

Karakterlap

Masachika Shiki Mio

Shinigami

Shinigami - rangjelző

*

Szint: 6.

Lélekenergia:

60% Complete
33 500 / 45 000

Hozzászólások: 43

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 16 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Özvegy


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Naruki Post
« Válasz #19 Dátum: 2017. Ápr. 24, 23:57:17 »
Összerándultam Makiro szavaira, s olyan egyszerűen elsétált… Dühös szerettem volna lenni, de leginkább össze voltam zavarodva. Tisztában voltam vele, hogy nem teljesítettem a legjobban, a modernkor vívmányai egyáltalán nem álltak közel hozzám, azonban ezt a fajta hozzáállást kissé sokalltam. Sóhajtva követtem mindenkit, nem hiszem, hogy bármit tehettem volna abban a pillanatban. A feszültség szinte tapintható volt, viszont jelenleg inkább a feladatra kellett összpontosítanunk.
A következő helyszín ismét csak olyan volt, amiről vajmi keveset tudtam, s bár egy ismeretlen vezetett minket, egyáltalán nem nyugodtam meg. Fejemben azon jártak a kerekek, vajon mi folyhat itt, miért van szükség erre az egészre? Mi haszna van ebből az ellenségnek, egyáltalán, ki az ellenségünk, és ki az, aki velünk van? Nem láttam értelmét, hogy erről olyanokkal értekezzek, akik éppen különösebbnél különösebb kihívások elé állítanak minket, talán útközben a többiekkel megbeszélhetném. De amint Makirora tévedt a tekintetem, inkább lesütöttem azt, képes lennék a legutóbbi után normálisan beszélni vele?
A feladat a tetemes mennyiségű papír ellenére sem tűnt nehéznek, lévén időlimitet nem kaptunk. Ha húsvéti kiadás, akkor egyértelműen a tavaszi hónapok között kellett keresni őket, az emberek abban az időben tartották ezt a szokást. Sőt, mintha tavaly Seireiteiben is lett volna némi fennforgás ennek kapcsán, bár nem az egész városban, csak bizonyos helyein. Elmenekültem a polcok közé, addig is magamban lehettem, és hasznosan töltöttem az időt, keresgéléssel… Mikor az első szám a kezembe akadt, amin nagy betűkkel virított a kiadás, és egy fehér nyuszi, nagyon megörültem.
- Kaori~nee, megtaláltam! *_____* – Csillant fel szemem, és a magasba emeltem az újságot, ami már nem is volt a kezemben. – Heh?! – Néztem az ugrándozó papírkupac után… Ez most komoly?
Mivel többen is nekiláttak, hogy kergessék, és csalogassák a papírállatokat, felgyűrtem a yukatám ujját, és belemerültem a keresgélésbe. Ez olyan dolog volt, amihez mindig is volt szemem. ^w^ Jelentéktelen dolgokat észrevenni a számtalan elem között. Nem gyerekjáték, de egyre csak sokasodtak, és sokasodtak a nyulak, viszont ilyen alakban lehetetlen lett volna megmondani, hogy melyik is lehetett előbb, mint a másik.
Lassan már mindenki keze tele volt nyulakkal, lévén tizenhatot kordában tartani elég nehéz lenne két shinigaminak. Szívem szerint lehajoltam volna, hogy megsimogassam egyik-másikat, de így is elég kínosan éreztem magam, és az sem segített, hogy minduntalan azon kaptam magam, Makiro arcát fürkészem, mintha az elárulná, mi lehet a gond.
- Mi alapján tegyük őket sorba? – Tettem fel a legnagyobb kérdést, ami a begyűjtés után jött. – Én egyiken se látok dátumot… :/ – Húztam el a számat.
Kaori~nee felvetése viszont kifejezetten ésszerűnek hangzott, igaza lehet. Bólintottam a felvetésre, és hagytam, hogy meglátása szerint rendezze össze a begyűjtött nyulakat, akik ezúttal a helyükön maradtak. Gonosz mágia ez, én mondom…
A teát egyáltalán nem kívántam, inkább Makiro felé pillantottam, hogy talán itt a megfelelő pillanat, hogy beszéljek vele. De addig gondolkoztam a megfelelő szón, hogy már el is tűnt a kosár irányába, kifejezetten lelkes arckifejezéssel. Velem van a baj? Mért csak nekem mutatja a rideg arcát? Nem értem, ha nem mondja el! >w>

Karakterlap

Uzumi Kaori

Shinigami

1. Osztag

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
7 000 / 15 000

Hozzászólások: 41

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 11 600 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
világoskék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Özvegy

Mottó:
"Három szóban el tudom mondani, mit tanultam az életről: mindig megy tovább..."

Post szín:
#4D84C8


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Naruki Post
« Válasz #20 Dátum: 2017. Ápr. 25, 00:00:30 »
Egy ember lány :o! Legalábbis a ruhája alapján, hiszen otthon nem hordanak ilyet. Azt azonban nem tudnám megmondani, hogy hol vagyunk így szó nélkül követem a többieket egy furcsán poros terembe. A lány szavai érthetőek, ám ahogy elmegy és végig nézek a sorokon, nos… elképzelésem sincs arról, hogy hogyan álljunk ennek neki. Végül, egy sóhaj kíséretében neki állok az egyik sorban kutatni. Komolyan, hogy keveredtem én ebbe bele >w<?
- Nagyon ügyes vagy ^-^ - mosolygok Shikire, miközben az egyik - decemberi - sort nézem, át valami furcsa történik, az első megtalált különszám önálló életre kel és nyúllá változik. Hát, ennek a történetnek se füle, se farka eddig :S. - Azt hiszem, ez felvette a nyúlcipőt - nézek az ugráló nyúl után.
A decemberi sor után leguggolok, hogy az alatta lévőt tanulmányozzam át, itt legnagyobb meglepetésemre a januári számok kaptak helyet. Az évek nem mindig stimmeltek, de a hónap igen. :o Mondhatnánk azt, hogy véletlen? Lehet, de igazából nem hiszek a véletlenekben, szóval, gyorsan leellenőrzök még pár polcot találomra és bár az évek nem stimmelnek, de a hónapok igen. Hát… ritka retardált lehetett, aki ezt így rendezte :|.
- Hónapok szerint sorban vannak, így elég csak a március és az áprilist megnézni ^w^ - szólok a többieknek is, hátha ők nem vették észre ezt a furcsa rendezési élvet. Bár ez a többiek nem takar sok embert, mert Fuchida-kun és az akadémista a nyulakkal foglalkoznak, Makiro meg… hajtogat :O.O:? - Nagyon szépek, ügyes vagy ^.^ - bólintok, és erős késztetést érzek egy buksisimi kiosztására, de még emlékszem, hogy ez mennyire nem tetszett a férfinek, így nem teszem, csak mosolyogva tovább haladok. Nem tartom helyesnek ezt a hozzáállást, de Makiro dolga, hogy mit csinál. Nem vagyok a felettese, hogy parancsokat osztogassak neki, no meg, ez amúgy se egy küldetés.
Ahogy hosszas keresgélés után találok egy különszámot ijedten el is dobom azt. Tudtam én, hogy nyúllá fog változni, de ez így azért még ijesztő volt >w<. Még sosem mozgott papírköteg a kezemben :S. Bár tény, beszélő csirkét sem láttam még ezelőtt. A korábbi kívül még találok kettő, talán három újságot, ami ha azt vesszük nem is rossz, hiszen az 16 újságot kellett felkutatnunk. Hogy mennyi sikerült, na ez egy jó kérdés, ahogy Shiki kérdése is helytálló. Végül az újságok, a hely és a nyulak szemre vétele után eszembe jut valami.
- Próbáljuk meg a nyulak „állapota” alapján, ezek az újságok nincsenek szakszerűen tárolva és amúgy se a legjobb az anyaguk. Tehát a legrégebbinek elég szakadtasnak kell lennie a legújabbnak, az ideinek meg teljesen újnak :o. A többinek meg közötte. De ha így nem lehet, akkor egyszerűen csak vagdaljuk fel őket és keressük meg a dátumot :o - vetek fel két ötletet, bár az elsőnek jobban örülnék, nincs kedvem papírnyúl pörkölthöz :S
« Utoljára szerkesztve: 2017. Ápr. 25, 00:05:42 írta Uzumi Kaori »

Karakterlap

Neliel Tu Oderschvank

Moderátor

*

Hozzászólások: 160

Hírnév: 7

Infó

Tárcában: 1 741 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Plátói

Kivel áll kapcsolatban?:
Staff *3*

Mottó:
"Omlik az ég, egy mesére zuhan... Na és akkor most mi van?"

Post szín:
2BCCFC


 • Profil megtekintése

Elérhető Elérhető

Re:Naruki Post
« Válasz #21 Dátum: 2017. Ápr. 25, 00:13:01 »
Körötök végetért! A harmadik kör >>ITT<< található. Hajrá~hajrá! :3

Karakterlap

Hoshi Ryohei

Testnevelés tanár

Ember

*

ügyeletes konzolzsoké

Szint: 7.

Lélekenergia:

60% Complete
38 000 / 45 000

Hozzászólások: 325

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 50 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Világos sárga (fekete csíkokkal xD)

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Demothy Neyen

Post szín:
#FFFB00#F5F5DC


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Naruki Post
« Válasz #22 Dátum: 2017. Ápr. 30, 02:15:19 »
Már megint az a fránya cilinder… 
   -Te is fiam Brutus? -kérdeztem lemondó sóhajjal.  -Azért reméltem, hogy te nem ezzel jössz Kölyök! -becsuktam a szemeim, míg beszippantott minket a feketeség. Még pont hallottam, ahogy közölte, hogy csípné, ha még maradnánk, de…
Egy újabb fruska várt minket a következő helyszínen. Már fel se morrantam a látottakon.  Azért oda gyűjtöttem Umiékat a környékemre, meg átadtam Ancinak a kosarat. Pár pillanattal mértem fel a terepet. Volt sok fedezéknek szolgáló hely. De ezek nem csak ránk vonatkoztak. Nem csak azért kagylóztam erősen, hogy a korhatár alatti bige vakerját megjegyezzem. Mások jelenléte után kutattam. Apró neszek, vagy bármilyen rendellenességet figyeltem. Míg elértünk az ajtóhoz, semmi rajtaütés szerű nem történt. Nem találtunk rejtőzködő ellenséget, nem volt támadási kísérlet, semmi. Szinte már gyanús volt ez a nagy nyugalom. Vihar előtti csendre gyanakodtam.  Aztán a kiscsaj kinyitotta az ajtót. Míg ő magyarázta, hogy milyen archív, meg mi az anyám tyúkja, én ott szörnyülködtem némán a látottakon. Az, hogy mocsok volt bent, nem kifejezés. Ide vödör, víz, egy halom törlőkendő, na meg egy komplett felmosó készlet kellett volna.
   -Mi ez a mocsok?- kérdeztem halkan, betikkelő szemekkel. Ekkora felfordulásban csodálkozott a kotera, nem találtak semmit. És persze velünk akarták előkotortatni. Azt felfogtam, hogy a kis bige nem volt helyi, ha már Ryuu meg Mizuki se oda tartoztak, ahol voltak. Ezért eltekintettem tőle, hogy vele sikáljam föl a helyet. És még csak rendes felszerelést se adtak a rendrakáshoz. Az meg főleg nem fért a fejembe, hogy ha sorba nyomták ki a számokat, hogy a francba tudták összekavarni?  Ahogy a kiscsaj eltűnt, sóhajtva pislantottam még egyet körbe, mielőtt megszólaltam volna.
   -Először is, a Húsvét mozgó ünnep Európában, és a kereszténységben. Szóval nem ugyanazokat a dátumokat kell keresnünk!* - emeltem fel az egyik földön heverő újságot. kíváncsian néztem meg a borítóját, majd tettem fel a polcra. Zavart a disszonancia, hogy azt az egy polcot így kicicomázták, és nem voltak képesek rendesen legalább felporszívózni, vagy a tököm tudja mit csinálni. Mormogva láttam hozzá a többi újság felszedésének. Ám az egyik, a kezembe ment tönkre. Nem csodálom, hogy ilyen szerencsétlen körülmények között szétmállik. Ám ez a végleges megsemmisülés helyett fogta magát, és nyulasodott.  Ahogy néztem, nem csak nekem lógott meg a lapom.  Lendületesen vetettem magam utána. Iszkolt előlem, mint egy sós puskával seggbe lőtt gepárd!
   -Anci segítesz elkapni? -kérdeztem Umi~t, hisz ketten könnyebben szorítjuk be egy sarokba. Igazam lett!  Viszont utána addig tartottam a grabancánál a tapsifülest, míg Anciék el nem készítették a rögtönzött nyúl-karámot.  Utána viszont belepottyantottam, és mentem tovább kutatni húsvéti nyulak után. Azt a részt már elengedtem, hogy papírból voltak. -Nozomi~chan, ha születnek újabb nyuszik, megfogjátok őket Nii~sannak, és vigyétek oda Ancinak, jó? - ahogy keresgéltem, feltűnt, hogy a totális káoszba, egy nagyon leheletnyi rendszer vegyült. -Yui~chan, te is keresd a húsvéti számokat. Ha jól látom, hónaponként vannak feldobálva! - csak az érintett hónapokat nyálaztam át. Igyekeztem minél több különszámot megtalálni. Arra ténylegesen megkönnyebbültem, amikor össznépileg neki láttunk takarító cuccosokat vadászni, és kicsit gatyába rázni a terepet.(click to show/hide)
« Utoljára szerkesztve: 2017. Ápr. 30, 13:16:03 írta Hoshi Ryohei »

(click to show/hide)

Karakterlap

Hoshi Sen Nozomi

Ember

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
9 700 / 15 000

Hozzászólások: 74

Hírnév: 5

Infó

Tárcában: 14 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Bazsarózsa-vörös

Egyéb hovatartozás:
Karakura High School

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#C91C73 / / #D75175


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Naruki Post
« Válasz #23 Dátum: 2017. Ápr. 30, 16:46:13 »
  Közelebb húzódtam Umi-jiihez az új helyszínen, ahová újfent keveredtünk. Gyanakvó pillantással illettem a szoba minden egyes centiméterét. Az üdvözlésre összerezzenek, mivel nem arra figyeltem, ezért váratlanul ért. Az ismerős hangra viszont hamar a beszélő felé vizslattam. Meglepetten néztem a lányra, ki Ruka-chanhoz, Uruwashi-sanhoz és hozzám hasonlóan a suli egyenruháját viselte.
  – Ki ő? – kérdeztem félénken. – Nem ismered véletlenül Ruka-chan? – kérdeztem bizonytalanul tőle, hátha ő többet tud róla. Én még nem találkoztam vele a suliban, bár elég kevés diákot ismerek személyesen.
  Elhúztam a számat a rendkívül poros helység láttán. Már pusztán a látványtól viszketni kezdett a nózim.
  – Mi? Akkor most tizenhat újságot kell megkeresnünk itt? – néztem értetlenül a helység belsejébe. – De rengeteg újság van! – panaszoltam fel. Nem igazán akarództam a koszos helységbe ennél is beljebb merészkedni.
  Mivel a többiek belevetették magukat a feladatba, én sem sumákoltam el a dolgot. Közelebb merészkedtem a polchoz és viszolyogva kezdtem szúrópróbaszerűen levenni a polcról az újságokat. Tessék-lássék módon megnézegettem az elejét, néha vettem a bátorságot arra is, hogy belelapozzak.
  – Jaj, Ruka-chan, ezt nézd! – mutattam felé az egyik újság tartalmát, melynek a jobb lapján egy Hello Kitty díszelgett. Apró örömöm után visszatettem a lapot oda, ahol az előbb találtam, majd folytattam a kutatást. Mielőtt a másikat felnyithattam volna hatalmasat sikerült tüsszentenem a sok por miatt, mely felszállt róla. Éppen, hogy szemügyre tudtam venni az újságot, megállapítva a mintájából, hogy hát ez húsvétosnak tűnik. Amikor szinte kitépődött a kezemből a lap és roppant aranyos tapsifülessé változott. De olyan hirtelen ért a dolog, hogy meglepettségemben elsőre rendkívül megijedtem. Kisebb sikkantással vettem induló rajtot Ryo-niihez ki hasonlóan járt, mint én.
  Megtorpantam. Nem értettem, hogy mi történik. Szédelegve álltam a helyzet előtt.
  – Mi folyik ih~iitt? – elnyújtott kérdésem során vizslattam a papírból lett nyuszikra, kik elugráltak előlünk.
  Ryo-nii szavaira bólintottam és nekiálltam az előbb még általam fogott újságból lett nyuszit becserkészni. Nem volt cseppet se egyszerű menet! Ahhoz képest, hogy papírból állt rendkívül ravaszdi volt. Csak akkor sikerült elkapnom, mikor sarokba szorítottam. Bár majd megszakadt a szívem, amiért a kis papírnyuszi úgy csinált, mintha éppen megkínozni akarnám. Holott csak elkapni szeretném!
  Kezemben tartva a nyuszit baktattam Umi-jiihez, hogy odaadjam neki. Eléggé meggyötört arcot vágtam a dologhoz, amiért a nyuszi vadászat alatt sikerült akaratlanul is kicsit összekoszolnom az uniformisomat. Ezek után nagyszerűnek ítéltem az ötletet, hogy kössük össze a kellemeset a hasznossal és kezdjünk el kitakarítani.
  A tesi óra miatt volt nálam hajgumi, így könnyedén fel tudtam kötni a hajamat, hogy az ne zavarjon a rendrakás során. Majd kezembe vettem a seprűt és a lapátot, amit az előbbi nyuszi fogás alatt láttam. A sepergetést könnyedén félbe tudtam szakítani, amikor egy-egy ugrifüles éppen megpróbált szökni. Ruhámnak amúgy is mindegy volt már. Bár igyekeztem mielőbb felseperni, hogy legalább a többiek ne koszolják össze magukat, ha le kell térdelniük a nyuszihoz vagy akármi. Bár azért jócskán bosszankodtam mikor már feltakarított felületre araszoltak a poros papírnyuszik.
  De a portörlésbe is szívesen besegítettem, mikor találtam hozzá törlőrongyot. Noha a magas helyeket nem igazán sikerült elérnem… (T-T) Létrára meg nem mászok!
« Utoljára szerkesztve: 2017. Ápr. 30, 17:44:34 írta Hoshi Sen Nozomi »

Karakterlap

Hoshi Kazumi

Ember

*

Retired Idol

Szint: 9.

Lélekenergia:

60% Complete
47 500 / 60 000

Hozzászólások: 257

Hírnév: 9

Infó

Tárcában: 54 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Raion

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
lilás szürkéskék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Ninurta-Ra'im-Zerim

Mottó:
Jöhet rosszabb is, de te csak mosolyogj a Világra!

Post szín:
#6080a0


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Naruki Post
« Válasz #24 Dátum: 2017. Ápr. 30, 22:01:38 »
Az új helyszín egész barátinak látszódott, leszámítva a rendetlenséget, meg talán fejetlenséget. Nacchan biztosan szörnyet halt volna, mi ez a borzalmas állapot! Meg is lepődött a gépek láttán, hogy ez működő nyomda, illetve helyi lap. Ismerte a mondást, zseni átlát a káoszon, csak…
A gyerekek elborzadását valamennyire átérezte, bár nem szerette volna tovább erősíteni a kissé negatívra sikeredett első benyomást, így barátságosan mosolygott az eléjük lépő fiatal lányra, aki úgy festett szintén a karakura-i iskolába járhatott. Közben átvette a Ryo chan-tól kapott kosárkát is.
- Biztos túl sok a munka és nincs szusszanásnyi idejük sem az archív albumok rendbe rakására. Elvégre, manapság minden számítógépen van! Ide egyre ritkábban jöhetnek. – Jegyezte meg nagyon bölcsen. - Mi lenne, ha segítenénk nekik és a mi lelkünknek is könnyítenénk? Rakjunk rendet, miután végeztünk! – Magyarázta lelkesen, hátha picikét jobb kedvre derítheti az elkámpicsorodó csapatot. Nem szerette volna, ha egy kicsi kosz teljesen elrontja a hangulatot.
A feladat elhangzását követően nagyon fülelt a gyerekekre. Kíváncsi volt, milyen ötleteik akadhatnak. Arra, hogy szépséges fiacskája rögtön megosztotta velük a lehetséges dátumokat, csak széles mosollyal simogatta meg. Vágott az esze, mint mindig!*-*
- Vagyis az őszi, téli, nyári számok rögtön kiesnek! Meg kéne nézni a stószokat, hogy össze-vissza vannak hajigálva, vagy év, vagy bármi szerint csoportosították őket. Mindenki húzzon maga elé pár kupacot! Úgy gyorsabban haladunk! – Csapta bele öklét tenyerébe. Ennél nyilvánvalóbb megoldás nem létezhetett arra, hogyan essenek a feladatnak, de azért muszáj volt kimondania. Legalább úgy festett, valami hasznosat csinál az ácsorgáson kívül és nem tudja, megnyugtatja a saját lelkét?
Nem gondolkozott ezen tovább, hanem odasétált a polchoz. Találomra megpróbált egy újságot leemelni, de véletlen húzott vele még egyet. A potyautas tompa puffanással landolt a földön, amivel semmi különösebb probléma nem lett volna, ha nem generál hatalmas porfelhőt. A szürke köd teljesen ellepte és azonnal csikizni kezdte orrát. Próbálta befogni, de az inger nem szűnt meg. Óriásikat tüsszentett, így Ryo chan kérésére is, meglehetősen sután bírt reagálni. A folyamatos hapcizásoktól meg-megtorpant a papír nyuszika üldözésében. Ráadásul szeme teljesen bekönnyesedett. A végén már enyhén taknyososan kellett megszívnia orrát, de ügyes picikéjével sarokba szorították az izgága fülest.
- Sehítyenéj bajikádoty építenyi? – Dörgölte viseltes nóziját, miközben Ruka chan-ra pislogott segélykérően. - Ajja gondojtyam, ajsó polycot elyzájhatynyányk asz újságokkaly. – Mutogatott némi mankóként a polcra és újság halmokra. Azok után kiderült, hogy melyikek lehetnek a nyertes kupacok, többit már szabadon felhasználhatták. Amennyire lehetett, gyorsan oda is tolta a kellő mennyiséget, véletlen se legyen rés, ahol kiszökhetnek az elkapott muszikák.
A polc mellől, sűrű orrfújásokkal szurkolt a begyűjtő brigádnak és számolta Ruka chan-nal karöltve, hány van már a megőrzőben. Azok után, hogy végeztek, már csak át kellett tenniük a megfelelő polcra és következhetett a beígért takarítás. Mozgó bajoktól mentesen, nyugodtan leshetett ki a nyomdába, hogy keressen a rendrakáshoz megfelelő eszközöket. Odakint szerencsére talált vizet, vödröt és nyelet, amire rárakhatta a talált rongy darabkákat. Ezzel könnyedén megoldhatták a felmosás és polcok áttörlését. A szerzeményével nem véletlen széles mosollyal tért vissza, majd látott hozzá  a polcok lecsutakolásához.

(click to show/hide)
« Utoljára szerkesztve: 2017. Ápr. 30, 22:03:09 írta Hoshi Kazumi »
lOVE yOU mORE ~♫

(click to show/hide)

Karakterlap

Aoyama Ruka

Ember

*

Szint: 1

Lélekenergia:

60% Complete
6 000 / 15 000

Hozzászólások: 29

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 10 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Karakura High School

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#DE3163


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Naruki Post
« Válasz #25 Dátum: 2017. Ápr. 30, 22:16:38 »
Még az új helyszínt próbálom felmérni – egyáltalán nem ismerem -_-” - mikor újfent megszólítanak minket. Már Ryuu-kun is gyanús volt, de ez az új lány az eddigieknél is fiatalabbnak tűnik. Miféle tévéműsor az, ahol gyerekeket dolgoztatnak? Ráadásul rajta is a mi egyenruhánk van, és korunkbelinek látszik.
– Ü-üm, nem ismerős – válaszolok Nono-channak bizonytalanul, mert sajnos tényleg lövésem sincs, ki lehet ez a lány. De egész kedvesnek tűnik, egészen addig, ameddig meg nem mutatja az archívumot. Azt hiszem, menten elájulok. Hogy lehet ekkora koszban élni?! Vagy dolgozni? Csupa por lesz a ruhám... és a hajam. T-T
– Azt nemtom, Sensei, de hogy még a padló sincs felseperve az túlmegy a trehányság egy határán – kommentálom a látottakat, mert oké, hogy én se nyalom ki a házat minden nap, de itt még a padlón is ujjnyi vastagon áll a por. Már attól viszket mindenem, hogy csak benézek.
– Ebben a kupiban? :O.O: – teszem hozzá Nono-chan kérdéséhez a játékvezető lány felé fordulva. Kelletlenül lépek beljebb, szinte lábujjhegyen közlekedek. Nem tudom megállni fintorgás nélkül, hogy kajak lábnyomokat hagyunk a koszban. Én innen ki akarok menekülni!
Miután Sensei felsorolja a lehetséges dátumokat és Umi-san is megerősít abban, mik esnek ki, sokkal könnyebbnek tűnik a feladat. Ez máris leszűkíti a listát három blokkra. Bár ne lenne ekkora fejetlenség! Undorodva nyúlok az első lapszám után, csak a sarkát fogom meg és magamtól eltartva próbálom lerázni róla picit a port. Nos, nem nyert, ez tutira nem húsvéti. Nono-chan felkiáltására érdeklődve fordulok oda. – De aranyos! *-* – legalább ennyivel feldobják időnként, ha már ennyire itt hagyták a lapokat a mocsokban.
A következő általam leemelt lapra megszeppenten pislogok, amikor rázogatós műveletem során szétmállik a kezemben. Győzök a széteső lapok után kapni, hogy a végén egy nyúl(?!) maradjon a kezemben. Azonnal magamhoz ölelem az állatot, mert mintha ő még jobban meg lenne ijedve, mint én.
– Biztos csak valami bűvésztrükk, Nono-chan... – válaszolok barátnőmnek, miközben a másik két elugráló nyulat figyelem. Tuti valami drog, vagy special effect. :| Umi-sanhoz a nyuszival a kezemben futok oda és teszem be a megőrzőbe, majd rohanok vissza a polcokhoz barrikádért. Kissé elsápadok, mikor végiggondolom, hány poros lapot kell elvinnem innen és potenciálisan összekoszolnom magam, de muszáj lesz. T-T Valakinek segítenie kell elkeríteni a tapsifüleseket. Szóval undorodva és magamtól minél messzebbre tartva a poros papírokat sietek vissza nyúlzárkát építeni.
– Szerintem ketten kereshetik a hiányzókat, ketten meg fogdoshatjuk a nyuszikat – állok elő az ötlettel, és innentől inkább a nyúlhajkurászásba állok be... bár talán kezdhettük volna a takarítással, mert ezek után borzasztóan koszos leszek. T-T A nyolcadik nyuszi befogása után már nem bírom és kirohanok megkeresni a takarítós raktárat, legalább egy takarítós köpenyt és kesztyűt szerezzek a ruhám fölé, amivel védhetem magam a sok portól. T-T
A nyuszikergetés utáni takarításhoz már segítek Umi-sannak elővarázsolni a tisztítószereket – találok egy kendőt is a hajamra és az arcomra *-* - úgyhogy így már sokkal egyszerűbb lesz a rendrakás, főleg mert már nem kell nyuszikat üldözni. Talán tényleg ezzel kellett volna kezdeni, még a nyuszik előtt...

Karakterlap

Uruwashi Yui

Boszorkány tanonc

Ember

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
6 800 / 15 000

Hozzászólások: 58

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 14 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Lila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#7A0099


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Naruki Post
« Válasz #26 Dátum: 2017. Ápr. 30, 23:29:47 »
A színpad előállt. Egy új küldetés várja a kalandorokat, hogy ismét tudásukat megméretessék. Ha hasonlítanom kéne, valamire mostani helyzetünket eddig, nagyjából az olyan mesék, történetek jutnának most az eszembe ahol a főhős egy csapattal, vágtat együtt egy közös kalandba ahol képességeiket, tudásukat próba elé állítják, útjuk során. A következő feladat közel sem ígérkezik egyszerűnek, mondhatni mostani feladatunknál az elménket teszik próbára. A cél hogy sorrendben a húsvéti lapokat elhelyezzük a kijelölt polcra. A drágalátos szőke leányzó akit Rukának neveznek, már konkrétan lábujjhegyen kezd, sétálni lassacskán amint belép az archívum termében. Lehetséges volna, hogy undorodik a helytől? Az arcán látható reakciókból ítélve azt hiszem nincs hozzászokva az efféle helyekhez ahol nagy a mocsok. Szegény… ha egy ilyen helyen már ennyire kellemetlenül érzi magát, akkor konkrétan a boszorkánymester rejtekhelyénél, sírógörcsöt kapna… inkább nem is folytatom tovább, a gondolatmenetemet. Ryo-sensei szavára indultam is keresgélni a lapszámokat. Noteszemet előkapva a keresgélés közben felírtam a fontos információkat, majd igyekeztem a húsvéti lapokat külön választani, és külön helyre rakni ahol a többiek sorrendbe rakhatják. Egy idő után, kiderül, hogy ezek a húsvéti lapok nem csupán újságok, hanem varázslatos lények, nyuszik formájában. Az arcomon a mosoly uralkodik el egy időre, hiszen ilyen szépséges varázslatot ritkán lehet látni. Egy boszorkány számára maga a mennyország egy efféle látvány, és én részese lehetek ennek a csodálatos jelenségnek! A nyuszikat könnyedén, elfogom, majd elhelyezem méltó helyükre, ahol a két leányzó már elkezdet vigyázni rájuk, ne hogy elszökjenek. A lány reakciója miszerint ez bűvész trükk egyet jelent egy nagy adag, sértéssel a szememben. Ilyen csodálatos varázslatot bűvész trükknek nevezni? Ez varázslat, az egyik legszebb!
- Ez a bűvész trükk, maga a művészet. Egy olyan jelenség, amiben egy embernek ritkán lehet szerencséje. Én amondó vagyok, élvezzük ki minden percét, eme csodálatos művészetnek, ami elénk tárult!
Jelentem ki a csoportnak, hátha valaki szintén hasonlóan gondolkodik, mint én. Miközben az újság lapokból átalakult nyulakat hoztam a lányokhoz, alaposan körbe nézek itt is az archívumba pecsét után. Sajnos még mindig semmi, de nem adom fel. Nyilván aki dimenziót készít, odafigyel, hogy az adott pecsétet, nyílást úgy elrejtse, hogy szinte egy átlag, embernek lehetetlenség legyen észrevennie. De én nem vagyok átlagos. Ezért sem fogom feladni a célomat. Noteszembe leírom, az újabb tapasztalatokat, na meg persze kiemelem a szépséges varázslatot is, amiben részem lehetett. Apámnak ezt mindenkép meg kell mutatnom, és beszámolnom a fejleményekről. Már csak azért is, mert valószínűleg egy boszorkánynak köszönhetem eme fantasztikus játékot, amiben részt kell vennem. Mindenképpen el kell fognunk bárki is az igazi tettes! Ha már az erejét ilyen célokra használja viselni is fogja a következményeit.  Amint végeztünk, mindennel a cilinder újra előkerült, és már is indulhatunk következő utunkhoz. Vajon mi fog ránk várni ezek után?

Karakterlap

Neliel Tu Oderschvank

Moderátor

*

Hozzászólások: 160

Hírnév: 7

Infó

Tárcában: 1 741 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Plátói

Kivel áll kapcsolatban?:
Staff *3*

Mottó:
"Omlik az ég, egy mesére zuhan... Na és akkor most mi van?"

Post szín:
2BCCFC


 • Profil megtekintése

Elérhető Elérhető

Re:Naruki Post
« Válasz #27 Dátum: 2017. Máj. 01, 01:18:23 »
Körötök végetért! Az ötödik kör >>ITT<< található. Ganbatte! :3