Szerző Téma: Balaam Lamvanein Verethragna  (Megtekintve 765 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Balaam Lamvanein Verethragna

Zseni

Eltávozott karakterek

Tudós

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
5 000 / 12 000

Hozzászólások: 3

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 4 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#C4A0C4


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Balaam Lamvanein Verethragna
« Dátum: 2016. Ápr. 14, 13:25:07 »
~ Adatlap

Név: Balaam Lamvanein Verethragna
Nem: Férfi
Kaszt: Echt Quincy
Szül. ideje: 08.08
Kor: 28


Kinézet
196 cm magas, 82kg, szálkás testalkatú férfi. Hosszú élénkvörös haja és ugyanolyan színű kecskeszakállal rendelkezik. Szinte mindig szemüveget visel, annak ellenére, hogy nincs problémája a látásával. Arca jobb oldalán szokott még viselni egy Operaház Fantomja-szerű maszkot, ha Hollow vadászatra megy.


Jellem
Gyerekkorában is különc volt és ez felnőtt korára sem változott. Megfontolt, nyitott személyiség, de óvatos. Olyan személy, aki minden helyzetet jól átgondol, ám nem mindig a legjobb megoldást választja, ha meg kell oldani egy helyzetet. Ez alól kivételt képez a tudománnyal kapcsolatos dolgok, mivel a tudomány a nagy szenvedélye.
A tudományoknak él, így ha az megkívánja, lelkifurdalás nélkül ver át embereket vagy veszi el az életüket. Számára semmit sem jelentenek azok a kifejezések, hogy jó vagy rossz, nem tesz különbséget a két fajta lélek között. Gondolkodásmódja miatt semleges beállítottságúnak vallja magát. Nem nagyon szereti fitogtatni az erejét vagy a tudását, azonban, ha a helyzet megkívánja, készségesen megteszi. Felsőbbrendűnek tartja magát mindenkinél, azonban ezt csak nagyon ritkán mutatja ki. Kicsit beképzelt, magát nagyobb lángelmének tartja, mint Einstein vagy Leonardo da Vinci.
Nem ragaszkodik foggal-körömmel a Quincy eszmékhez és hagyományokhoz. Úgy gondolja, sok már az idejét múlt és nem ártana teret engedni a változásoknak, konkrétan a fejlődésnek. A korral együtt a Quincy-nek is fejlődniük kéne, ezen a véleményen van és törekedik is ezért.


Szeret
- Olvasni
- Tudományok
- A gépeket
- Intelligens embereket
- A művészetet
- A saját maga által tervezett dolgokat megépíteni

Nem Szeret
- Az ostoba embereket
- Ha valaki okosabbnak hiszi magát szerény személyénél
- A tahó, bunkó embereket
- A hibás egyenleteket
- A beképzeltséget


Felszerelés(ek)
- Szemüveg /Balaam által készített különleges eszköz, ami kijelzőként funkcionál./
- Maszk /szintén Balaam által készített eszköz, ami a szemüvegéhez hasonló feladatot lát el, annyi bővítéssel, miszerint egy miniatűr számítógép is bele van építve./
- Karkötő, amiben elrejtve található egy Quincy kereszt. /hagyományok végett/
- 6 db Seele Schneider
- 12 db Gintou
- 2 db Hollow-bait
- 2 db revolver /Ezeket is Balaam saját kezűleg készítette. A pisztolyok lényegében ugyanazt a feladatot látják el, mint a Quincy-k íja, némi eltérés azonban van, mert nem nyilakká formája a lékrészecskéket, hanem golyók formájába./
- Válltáska /hónaljtok/ a két fegyver tárolására


Előtörténet

"Ha gyönge a lelked, tompa a kardod éle."

- Uram ideje reggeliznie! – szólalt meg egy hang.
- Reggeli? Már annyi az idő! – lepődtem meg – Akkor szólj a szolgálóknak, hogy siessenek, mert mindjárt megyek! – urasítottam. Úgy terveztem, hogy még meghúzok egy csavart és megyek is.
- Igenis!
A szolgálóknak alig néhány perc alatt kellett össze állítaniuk az ételem, mert annyi kel, mire felérek. Ginrei-nek kellett szólnia, hogy reggelit kérjek, mert nemrég kelt fel a nap. Nem is tudtam, hogy reggel van, azt hittem… nem, nem hittem semmit, mert nem tudtam mennyi lehet az idő vagy milyen nap van ma. Annyira belemerültem a munkába, hogy elvesztettem az időérzékem. Már három napja, hogy egy percre sem hagytam el a földalatti laboromat, csak a közvetlenül onnan nyíló fürdőhelyiségbe tettem néhány szükséges kitérőt. A kávégép, amit nemrég építettem, meghatározott időnként automatikusan friss adag, az ébrenléthez szükséges folyadékkal látott el. Muszáj volt egyet ide lentre is szerválnom, mert így legalább nem kelletett állandóan felmennem. Igazából nem is kelletett, mert a szolgálok lehozták a kész italt, ám egyik nap kedvem támadt egy kávégép megépítéséhez unaloműzés képen, így csináltam hát egyet. A kávén kívül még a szendvicsek biztosították megfáradt testemnek az épp annyi táplálékot, amitől még nem eshetek az asztal alá az éhségtől. A Főkomornyik erőltette rám azokat is, megfenyegetett azzal, miszerint eltünteti az összes kedvenc játékszeremet. Az a vénember képes megtenni szívfájdalom nélkül, rezzenéstelen arccal. Így muszáj volt legalább azokat a szendvicseket megennem, annak ellenére, amilyen szörnyű ízük volt. A Főkomornyik megint nem értékelte, hogy ismét teljesen bezárkózok a laboromba, de ha egyszer jön az ihlet, akkor jön az ihlet, és addig nem tudok nyugodni, amíg meg nem valósítottam az elmémben megelevenedő tervrajzokat vagy legalább papírra nem vetem. Aztán, mikor végül megszédültem egy pillanatra, és kis híján – nem sokon múlott tényleg - majdnem leégettem az arcomon lévő összes szőrszálat a hegesztő pisztollyal, úgy döntöttem engedtem a Főkomornyik és Ginrei erőteljes unszolásának, hogy ideje egy-két óra szünetet tartanom.
- Talán még az alvással is meg kéne próbálkoznom. – gondolkodtam el hangosan. Elég volt annyi, hogy az ágy képe felvetődjön bennem, máris egy hatalmasat ásítottam. Hirtelen jött szédülés kerített a hatalmába, ami miatt gyorsan leültem egy székre. Igaz, hogy le akartam feküdni, de azt nem a földre, hanem egy ágyba. Elég volt néhány perc és a fáradtságtól ülve elaludtam…

- Balaam-sama ébredjen! Balaam-sama! Ébredjen fel Balaam-sama! – egy hang szólongatott megállás nélkül. Nem vettem tudomásul a nevem folytonos elhangzását. A személy hamar megunta és egyben belátta, miszerint azzal nem megy semmire, ha csak a nevemet mondogatja. Következő szintre lépett s határozott, ám egyben gyengéd mozdulatokkal rázogatni kezdett. Remélte, miszerint ezzel fel tud ébreszteni mély álmomból. Most nem akartam, hogy még tovább menjen és a következő szintre vigye az ébresztésem módszerét, ezért lassan nyitogatni kezdtem lélektükreim. Nehéznek éreztem őket, és még semmi kedvem sem volt felkelni. Valami olyasmit nyöghettem az ágy mellett álló személynek, hogy” Kelek már, csak nem megy olyan gyorsan.” vagy valami hasonlót.
- Ugyan már Úrfi megy ez gyorsabban is! Kint már hét ágra süt a nap, úgyhogy ideje felkelni! Szavai nem igazán ösztökéltek a gyorsabb kelésre, a fény, ami hirtelen érte arcom, miután el lettek húzva a függönyök, már jobban zavart. Nem húzhattam tovább, mert épp készült volna lerántani rólam a takarót, mikor felültem. Úgy látszott mos nem volt vevő az incselkedésemre. - Mit szólna az apja, ha megtudná, meddig alszik Ön! – dorgált meg Yamamoto a személyes szolgám. Ez volt a hivatalos megnevezése. Tanított, ha kellett és vigyázót is rám. Egyike volt azon embereknek, kik a nap huszonnégy órájában lesték az óhajaimat. Mint szinte minden áldott reggel aznap is ö keltett engem, hogy elkezdhessem mindennapi teendőimet. Habár sokszor megdorgált és leszidott, azért mert nem azt tettem, ami elő volt írva - amit az Apám akart - én nem haragudtam igazán rá. Türelmes volt és ha tudott segített nekem.
- Idő van Balaam-sama, már kész a reggelije, ha nem siet el fog hűlni! – a szekrényhez lépett és elkezdte elővenni az aznapi ruhámat. Egy fehér inget, egy sötét nadrágot és egy fekete cipőt. Yamamoto közben szolt az ajtó előtt várakozó szobalányoknak, kik besiettek és elkezdtek felöltöztetni. Hát igen hiába voltam tizenkét éves magamtól még felöltöznöm sem volt szabad. Ha mégis megtettem, akkor mindig leszidtak. Hát nem hülyeség ezért lehordani egy ember. Bezzeg a normál, vagy mondjam inkább egyszerű emberek megtehetik, sőt elvárják és nem kapnak érte fejmosást. Miután elkészültem Yamamoto és a két szobalány kíséretében indultunk el az étkező felé, hogy végre megreggelizzek. Házunk hatalmas volt, így kellett egy kis idő, mire elértük az említett helyiséget...

Bip Bip Bip Bip Bip Bip Bip Bip Bip Bip Bip Bip Bip Bip Bip Bip Bip Bip
Pittyegés megállás nélküli hangja kezdte elhomályosítani vízióm.
- Balaam-sama az összeszerelési műveletek befejeződtek! – szólalt meg egy mély hang.
- Értem. – szemüvegemet az asztalra tettem és megdörzsöltem a szemeimet.
- Jól van Uram? – érdeklődött Ginrei.
- Igen, csak kicsit elnyomott az álom, s egy régi emlék elevenedett fel bennem. – mondtam. Ginrei volt az egyetlen személy – ha egyáltalán mondható rá ez – akiben feltétlen megbíztam. Ginrei nem volt más, mint az általam tervezett MI vagy más néven mesterséges intelligencia. Egyike azon mesterműveknek, amiket komoly biztonsági védelemmel ruháztam fel, Ginrei-t lehetetlenség volt feltörni vagy átprogramozni. – Biztos lesznek olyan dolgok, amiket tudsz, úgyhogy nem hiszem, hogy sok újat fogok mondani neked. - Egy nagyon gazdag családba születtem. Minkét szülőm és családja vagyonos felmenőkkel rendelkeztek. Apám és Anyám házassága, a két család egyesülése még nagyobb vagyont és hatalmat hozott létre. Emellett illik megemlítenem egy furcsaságot. Minkét szülőm kétnemzetiségű. Apám Amerikai és Német, míg Édesanyám Kínai és Japán. Mindketten tiszta vérű Quincy. Amiatt, hogy fenntartsák a Quincy vérvonal tisztaságát és szentségét házasodtak össze, csak úgy, mint az ők szülei. Ezért lehetséges az, hogy Anyámnak és Apámnak mindkét szülője is más országból származnak. Szóval nem átlagos családba születtem és én sem voltam az. Zseninek születtem. Áldás és átok is volt egyszerre ez. Öt hónapos koromban kezdtem el beszélni és alighogy elkezdtem, nem sokkal később már járni is tudtam.
- Uram ezt már tudom, egyszer már elmesélte! – meglepődtem a szavain, nem emlékeztem rá, mikor meséltem el neki ezeket a dolgokat.
- Tényleg? – néztem kérdőn a hologram arcra. Igaz, hogy azt mondtam ismerős lehet neki pár dolog majd, de éppenséggel nem ezekre gondoltam.
- Tényleg. – nem úgy tűnt mintha viccelne. Összeráncoltam homlokom és folytattam tovább. - Értem, jó tudni. Akkor folytatom is. A körülöttem lévőknek egyből feltűnt a korombeliektől eltérő viselkedésem. Hamar kiderült, hogy zseni vagyok. Szüleim persze nagyon örültek ennek, egyből a legjobb magántanárokat fogatták fel. Két éves koromra már angolul, németül, kínaiul, japánul beszéltem és olvastam. Azért ezt a négy nyelvet sajátítottam el először, mert a szüleim ezeket akarták. Később bővítettem nyelvtudásomat még néhánnyal, közöttük nem egy holt nyelvel. Az már felesleges megemlítenem neked, hogy mely egyetemekre jártam és milyen doktorátusokat szereztem. Hozzáférése volt számos adattárhoz, ahonnét ezeket az információkat megtudhatta. - Miközben a rendes tanulmányaimat folytattam, azzal párhuzamosan a Quincy képességeimet is fejlesztettem…
- Balaam-sama nem akarom megsérteni, de ezt is már mesélte! – vágott a szavamba és tudtomra adta, miszerint megint ismétlem magam.
- Tényleg? – néztem értetlenül Ginrei-re – Tényleg. Most sem viccelsz! Pár másodpercre elmerengtem, kerestem az emlékeim között, mikor mesélhettem neki ezekről a dolgokról. Nem sikerült megtalálnom a keresett alkalmat, így inkább folytattam s közben kutattam tovább. - Hagyományok, szokások és a Quincy-re jellemző mentalitás elsajátítása után sem voltam olyan, mint azt az apám szerette volna. Kicsit maradinak tartottam azokat a dolgokat, amiket a családom rám akart erőszakolni és úgy éreztem azok egyáltalán nem illenek a gondolkodásmódomhoz. Habár így éreztem és még most is, annak ellenére tiszteletben tartom azokat, és ha nagyon muszáj, igazodok is hozzá.
- Balaam-sama elnézést, amiért félbeszakítom, de ön szolt, hogy emlékeztessem, a mait nap be kell mennie a JAXA-hoz.
- Köszönöm Ginrei, készülök is! – laborköpenyemet a székre ledobtam és felmentem lefürdeni.
A szememet dörzsölve, lassú léptekkel haladtam a lépcsőn felfelé, szabad kezemmel erősen markolva a korlátot. Először egy jó forró zuhanyra volt szükségem. A tükör előtt egy pillanatra megállva rá kellett jönnöm, eléggé leharcolt az állapotom. Vörös hajam minden szála össze-visszaálltak, kivételt képeztek azok a hely, hol összetartotta őket valamiféle anyag. Nem figyeltem mit kenhettem a hajamra, mikor megvakartam a fejem egy-egy problémánál. Abból az ismeretlen anyagból nemcsak a hajamra, hanem az arcomra is bőven jutott. Hiába volt rajtam a laborköpenyem, a ruhám állapota sem volt különb a fejemnél. A zuhany előtt ledobtam magamról a ruháimat és beállta a langyos víz alá.
- Vajon mit akarhat a JAXA? Hónapok óta nem voltam a központjukban és nem is kerestek. Miután eljöttem a NASA-tol, még egy ideig dolgoztam náluk, majd onnan is eljöttem. Túl kötött volt a munka mindkét helyen, nem volt időm a saját kutatásaimmal foglalkozni. Habár, mikor eljöttem azt mondtam megkereshetnek, ha a segítségemre van szükségük. - merengtem el, miközben nekitámaszkodtam az előttem lévő falnak. Újabb emlékek elevenedtek fel. Azok a pillanatok, mikor már fiatalon eldöntöttem Karakura-ban fogok lakni, az ottani birtokunkon. Vaktában döntöttem el a dolgot, becsuktam a szemem és az előttem kivetített térképen ráböktem egy pontra… A rám ömlő víz hamar visszarántott a valóságba és miután úgy éreztem, hogy kellően megtisztultam, magamra öltöttem az előkészített ruháimat és végre nekikezdtem az oly’ soká várakoztatott reggelimnek…
« Utoljára szerkesztve: 2016. Ápr. 14, 14:54:02 írta Balaam Lamvanein Verethragna »

Karakterlap

Hirako Shinji

A Yuuniverzum ura

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 80

Hírnév: 4

Infó

Tárcában: 3 459 950 ryou

Technikatár
Ajándék küldése  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Balaam Lamvanein Verethragna
« Válasz #1 Dátum: 2016. Ápr. 19, 19:29:05 »
Üdv!

Elnézésedet kérem a késlekedésért, máris érkezik az elbírálás. Lényegében a korábban említett elírások nagy részét javítottad, ugyan még maradt benne egy-kettő, de azokat felróni már tényleg szőrszálhasogatás lenne. Egy szó, mint száz, ELFOGADOM az előtörténeted!

Szint
1

Lélekenergia pont
5000

Vagyon
8000 ryou

Minden képzettségedre kapsz automatikusan 1 pontot, kivéve a Hirenkyaku készségre, mely a többitől eltérően 4 pontról indul. Ezen kívül további 10 pontot oszthatsz szét a képzettségeid között (részleteket ITT találhatsz), melyek a következők:
- Fegyverhasználat
- Pusztakezes harc
- Gintou technikák
- Hirenkyaku
- Íjhasználat

Mihelyst kitöltötted a profilodat és bejelentetted a pontelosztásod, hozzákezdhetsz a játékhoz. További jó szórakozást karaktered kijátszásához. ;)