Szerző Téma: Vinzent Feuerstein  (Megtekintve 839 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Vinzent Feuerstein

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
6 500 / 15 000

Hozzászólások: 56

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 6 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ezüst

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#363F43


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Vinzent Feuerstein
« Dátum: 2016. Ápr. 12, 14:41:45 »
- Adatlap -

Név: Vinzent Feuerstein
Nem: Férfi
Kaszt: Quincy (Gemischt)
Szül. ideje: 1993.01.09
Kor: 23


- Előtörténet -
"Ha gyönge a lelked, tompa a kardod éle."

A helység sötét és megvilágítatlan volt, csupán a betört ablakon szűrődött be némi fény egy asztalra, melyhez tartozó széken egy ezüst hajú férfi ült barna kabátban. Jobb kezében golyóstoll, még bal kezével homlokát támasztva könyökölt egy üres papírlap felett mozdulatlanul. Egyszer csak mégis megmozdul a tollat tartó kéz.

"Bátyó,
ma van kilenc éve, hogy elmentél anya és apa halála után. Sok minden történt azóta és hiányzol. A telefonszám, melyet annak idején megadtál már süket. Csak abban reménykedhetek, hogy az utolsó ismert címeden majd megtalál ez a levél."


Egy pillanatra megállt, majd homlokát kissé összeráncolva gyűrte össze a papírt, eldobva a sarokban várakozó két másik galacsin mellé, majd újat vett elő kabátjának belső zsebéből.

"Bátyám,
úgy hiszem kezdek közelebb kerülni, hogy megoldjam a rejtélyt. Nem tudom, hogy neked sikerült-e sikerrel járnod, de hála Marie nagyi főzeteinek én szépen lassan, de végül visszanyertem korábbi képességeim nagy részét. Talán neked is beválhat. Minden esetre tudd, ha ezt olvasod, én már felkerekedtem, hogy válaszokat keressek a kérdéseimre. Számítok a te segítségedre is, hiszen eddig nem volt olyan probléma, melyen nem kerekedtünk volna felül, ha összefogtunk."


Alább egy  telefonszám, illetve e-mail cím olvasható, illetve zárásként "kisöcséd, Vinzent". Amint e sorokat leírta, zaj hallatszott a szomszéd szobából, majd az ajtó berúgásra került és hirtelen fegyveres emberek özönlöttek a szobába. Öltözetük és tetoválásaik alapján leginkább valami kis stílű utcai banda tagjainak illettek volna be. Egyikük intett egy másiknak, hogy vizsgálja át a szobában lévő asztalt az ablaknál, mely előtt egy felborult szék hevert, míg a többiek máshol kezdtek kutakodni. Miközben az asztalon lévő tárgyakat nézegette, szeme megakadt a levélen, ám  mielőtt felvehette volna halk suhanás hallatszott a plafon felől, majd a következő pillanatban a barna kabátos alak már ott állt közvetlen mögötte.
- Az ott nem neked szól.
Mielőtt bármit reagálhatott volna a férfi már egy gyors mozdulattal el is törte a nyakát, majd az asztalt felborítva a rögtönzött fedezék mögé ugrott mielőtt a többi fegyveres felfigyelve pórul járt társuk összecsuklására, tüzet nyitott. A lövedékek így is csak centikre suhantak el mellette, átlyukasztva az asztalt, miközben ő összeszedegette a leesett tárgyakat: a levelet, egy sötétített lencséjű szemüveget, - amit nyugisan fel is rakott - majd egy leginkább revolverhez hasonlító pisztolyt, azután kivetette magát az ablakon.
- Utána! - Kiáltotta az egyikük.

Vinzent egy romos sikátorba érkezett, mely eddigi menedékét rejtette. Földet érése után nem sok ideje maradt feltápászkodni a landolási féltérdre ereszkedett testtartásból, mielőtt az ablakból újra tüzet nyitottak volna rá. Hirenkyakut használva sikerült éppen csak a lövedékek becsapódása előtt elmenekülnie. Egy fedezékül szolgáló fal tövében ellenőrizte majd kibiztosította a korábban magához vételezett pisztolyt, miközben lélegzetvételével küszködött. Még csak most kezd hozzászokni, hogy képességeit ilyen mértékben használja, hiszen csak nem rég kapta vissza őket. Családja nem gyakorolta oly mértékben a quincy tradíciókat, mint őseik. A hollowok elleni önvédelmet leszámítva az emberek közé beilleszkedve, közönséges életet éltek. Kilenc éve történt az esemény, mely alapjaiban változtatta meg a jövőjét. A kórházban tért magához, miután a szomszédok elmondása alapján - akik rájuk találtak - eszméletlenül feküdt az egész család házukban. Csupán ő és bátyja ébredt fel két hét után. Édesanyjukat hiába próbálták megmenteni, szervezete már másnapra megadta magát az ismeretlen betegségnek, még édesapjuk négy hónapnyi kóma után tért örök nyugovóra. Ami Vinzentet és bátyját Thaddäust illeti, bár életben maradtak, mindketten elvesztették korábbi quincy képességeiket. Thaddäus a maga módján dolgozva fel a történteket, röviddel ezután útra kerekedett, hogy gyógyírt keressen és "legyen ideje gondolkozni". Vinzent az egyik utolsó élő rokonhoz, Marie nagymamához került, kit a többiek furának és bogarasnak tartottak cseppet sem hétköznapi szokásai és mániái miatt, melyek közé tartozott mindenféle általa mágikusnak vélt főzetek készítése. Vinzent kezdetben vonakodott "kísérleti alanyt játszani", de végül beleegyezett, hogy ha halvány esély is van arra, hogy a kétes folyadékok beválnak, akkor megéri megpróbálni. Nem egészen fél év telt el az első eredmény megjelenésig, amikor is már képes volt néhány reishi részecskét manipulálni, ám íjjá és nyíllá formázni még további három éven keresztül képtelen volt. Ezalatt fordult érdeklődése a jóval hagyományosabb fegyverek felé, amivel helyettesíthette elégtelen képességeit. Idővel saját pisztolyt barkácsolt magának, amely mint belevésett quincy kereszt is hirdeti, segített összegyűjteni és megformázni a reishit. Bár mostanra már csaknem visszanyerte korábbi erejének teljét, továbbra is ragaszkodik revolveréhez, mely jelképezi számára, hogy bármely nehézséget át lehet vészelni kitartással és akaraterővel. Ugyan ez a fegyver az, mely már időközben hárommal is végzett üldözői közül. A banditák is leereszkedtek sikátorok közé, hogy végezzenek Vinzenttel. Nem is sejtik azonban, hogy nem magukfajta ellenféllel állnak szemben. Újabb árnyalak suhanását követte további három lövés, mely ugyan ennyivel gyarapította a halott fegyveresek táborát. Az utolsó még talpon maradt szerencsétlen hiábavalóan kattintgatta üres fegyverét az előtte álló quincyre.
- Úgy tűnik nem kedvezett ma neked a szerencse, de adok még egy utolsó esélyt. Thaddäus Feuerstein. Mond neked ez a név valamit?
A bandita korábbi reményvesztett ábrázata gyűlöletes grimaszba torzult.
- Azt hiszed ezzel megrémíthetsz, te senkiházi?! Megfizetsz, amiért megölted a főnököt! Számoltam ám a lövéseket, te is elhasználtad mind a hat golyódat, szóval ne nagymenőzz itt nekem!
- A főnököd is ott rontotta el, amikor nem felelt a kérdésemre. De, hogy kérdezzek még valamit: honnan veszed, hogy csak hat golyóm volt?
A fickó holtan esett össze a szeme közé intézett újabb lövéstől. Vinzent ezután becsúsztatta fegyverét a kabátja alatt lévő pisztolytokba, majd elővéve belső zsebéből, rutinosan szájába hajított egy szem rágógumit, mielőtt tovább állt következő úti célja felé.


- Kinézet -
Ezüstszürke haját felzselézve hordja, pár félúton visszahajló tincs kivételével. Világoskék színű szemeit többnyire kőr alakú lencséjű napszemüvege fedi. Hétköznapi viselete általában farmernadrág és időjárásnak megfelelően valamilyen póló vagy pulóver, melyhez sál is társulhat. Terepre vagy esetleges harchoz szokásos barna kabátját ölti fel egy pár bőrkesztyű kíséretében.


- Jellem -
Általában nyugodt és megfontolt személyiség, mely alatt rejtőzik valahol kilenc évvel ezelőtti életvidám és humorkedvelő énje. Nem riad vissza a cselekvéstől, ha az útjába állnak. Mondandója egyenes, lényegre törő és viszont is ilyen válaszokat vár el. Nem hisz a babonákban, régi históriákban, csak a saját maga által szerzett tapasztalatban. Neveltetéseinek körülményei folytán nem táplál mély kötődést a quincy tradíciók iránt és egyéb túlvilági lények felé sem érez ellenszenvet, hiszen alig látott még párat.


- Szeret-nem szeret -
+ fegyverek, főleg amivel lőni lehet
+ barkácsolni
+ sétálgatni
+ rágógumi
+ emberekre a frászt hozni

- rejtélyek
- problémás ellenfelek
- rákényszerülni, hogy íjat használjon
- hazugságok
- meleg nyári napokat


- Felszerelések -
Kabát: Vinzent tipikus harci viselete egy barna viharkabát, mely testét csaknem teljesen elfedi. Első ránézésre anyaga szimpla bőr, azonban belülről kevlárral van megerősítve, így bizonyos mértékben ellenáll a lövedékeknek és szúró-, vágófegyvereknek, de lélekenergia alapú támadások ellen nem nyújt védelmet. A belső zsebek és akasztók kiváló lehetőséget teremtenek az egyéb felszerelés tárolására.
A következőket hordja benne:
- 6 db Seele Schneider
- 12 db Gintou kapszula
- 2 db Hollow Bait

Pisztoly: Egyedi készítésű fegyver, melyet Vinzent egy régi hatlövetű revolver átalakításával hozott létre. Kezdetben arra használta, hogy segítse összegyűjteni és megformázni a környezetében lévő reishit, azonban ma már funkcionalitása megegyezik egy hagyományos quincy íjéval, annyi eltéréssel, hogy nyilak helyett puskagolyó alakban lövi ki a lélekrészecskéket. Az övére erősített pisztolytáskában hordja a kabátja alatt.

Vészhelyzeti quincy kereszt: Vinzent eredeti, négyágú quincy keresztje, melyet még apjától kapott 12. születésnapjára. Manapság főleg emlékként van jelentősége, de ha bármi történne szokásos pisztolyával, akkor képes ezt is használni. Jobb karján hordja a csuklója körül kabátja alá rejtve.

Karakterlap

Hirako Shinji

A Yuuniverzum ura

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 80

Hírnév: 4

Infó

Tárcában: 3 459 950 ryou

Technikatár
Ajándék küldése  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vinzent Feuerstein
« Válasz #1 Dátum: 2016. Ápr. 12, 15:27:20 »
Üdv!

Mit ne mondjak, úgy tűnik nincs hiány akcióból az életében, Herr Feuerstein! :D Irományod érdekes életképet festett le, belecsempészve egy-két emléket a múltból is, remélhetőleg a későbbiek folyamán még több dologra derül majd fény a karakterrel kapcsolatban. Addig is, ezt elősegítendő, ELFOGADOM az előtörténeted!

Szint
1

Lélekenergia pont
5000

Vagyon
8000 ryou

Minden képzettségedre kapsz automatikusan 1 pontot, kivéve a Hirenkyaku készségre, mely a többitől eltérően 4 pontról indul. Ezen kívül további 10 pontot oszthatsz szét a képzettségeid között (részleteket ITT találhatsz), melyek a következők:
- Fegyverhasználat
- Pusztakezes harc
- Gintou technikák
- Hirenkyaku
- Íjhasználat

Mihelyst kitöltötted a profilodat és bejelentetted a pontelosztásod, hozzákezdhetsz a játékhoz. További jó szórakozást karaktered kijátszásához. ;)