Szerző Téma: Shop frissítés  (Megtekintve 1332 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 175

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 485 150 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése
  • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Shop frissítés
« Dátum: 2016. Ápr. 20, 11:33:26 »
Üdvölet! :hippy:

Már egy pár hónapja felmerült, hogy össze lehetne vonni a Tudásbázist, és a Shop-ot, hiszen sokak számára extra munka hogy megnyissa külön a kettőt, és úgy keresgéljen a technikák között.
Mint ahogy azt már talán láthattátok, szerencsére sikerült ezt az ötletet megvalósítani, így most folyik a technikák és eszközök áthelyezése egyik modulból a másikba. Sajnos mivel két különböző modulról van szó, így csak manuálisan tudjuk egyikből a másikba áthelyezni a techeket, emiatt elképzelhető, hogy még néhány napig egyszerre kell használnotok a kettőt, azonban ez után már lehetőségetek lesz teljes egészében használni az új, csilli-villi shopot. :3
A Shop kezdőoldalára majd kerülnek ki leírások, hogy mit, hogy használhattok, és milyen szabályok vonatkoznak bizonyos technikákra, kiknek jár ingyenes tech, és mennyi, és mi történik az ingyen kapott technikákkal/eszközökkel akkor, ha a karakter egyik osztagból átmegy egy másikba.
A Tudásbázist - amint megvagyunk az átpakolással - eltávolítjuk a fórumból, így azt már nem fogjátok tudni használni. Természetesen az összes eszközt és technikát átmozgatjuk, így azokat is, melyeknél meg van jelölve, hogy "nem vásárolható". Ezek csupán le lesznek tiltva, vagy pedig állandó 0 mennyiséggel fog szerepelni a shopban.

Azt hiszem mindent leírtam, de ha bárkinek bármiféle kérdése akad, dobjon meg egy palackpostával. :3

Yoru