Szerző Téma: Nishi & Sora, Kaland Hollandiában, illetve az Új Hollandiában!  (Megtekintve 1179 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Hidetada Nishigami

Eltávozott karakterek

5. Osztag

*

Nishi, Yuupap, Az Oldal Drogja

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
16 800 / 30 000

Hozzászólások: 57

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 1 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Shinigami Férfiegylet

Reiatsu szín:
fekete

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Bonyolult

Kivel áll kapcsolatban?:
sör

Post szín:
#179a7f


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Korán reggel keltem, a pofám tele volt a tegnap fogyasztott sörrel, és egyre kellemetlenebbül éreztem magam, s a mostani cigim is igen gyengének bizonyul.  A fél szálat elszívtam az első slukkból, de semmiféle erőt nem éreztem áradni a dohányból.  Boldogtalanná tett az efféle tökéletlenség, ha egyszerűen csak nem klappol a dolog, elmennék a legközelebbi kocsmába, bevernék pár sört és rendbe lennék. De ez most nem a szokványos „rossz napom van” dolog. Ez annál jóval több.

Talán a mindennapok szürkeségébe fásultam bele, vagy a szervezetem lázadt fel nem egészséges szokásaim ellen? Igazából teljesen mindegy, megiszok néhány sört az irritáló macskajajomra, s utána kitervelek valami vadat. Úgy érzem valami örültségre vágyik kicsiny lelkem, s ki volnék én, hogy csak úgy ellenálljak neki. Az említettek után elindultam a legközelebbi csehóba, ahol éppen ötven százalékos leárazás volt az egyik sörből.

Hát kell nekem ennél több inspiráció? Egyből rendeltem kettőt, s egy szimpatikus asztalnál helyet foglaltam, s azonnal el is kezdtem inni az első korsót. A lé óvatosan kezdett el kúszni a torkomon, enyhén savanykás, ugyanakkor jéghideg hatást hagyva maga után. Miközben édesdeden egyre lejjebb mászott a nedű, a szörnyű víz ízét kezdtem el érezni.

Természetes reakcióként azonnal elvettem az ajkaimtól a poharat s alaposabban szemügyre vettem a merénylőt. A poháron nem vettem észre arra utaló jeleket, hogy túl lett volna vizezve mosáskor, s biztos vagyok benne, hogy a helyi italokat nem rontják el ily’ gaztettel. Talán egy új beszállító hozna ily’ rossz minőségű terméket a csehóba. Nem.

A pult felé eltekintve észrevettem a fatális hiba okát. A pultos hölgy mögött több efféle típusú fémhordó is sorakozott, melyeken a megjelenő páracseppek túlhűtésről árulkodtak. Először elszomorodtam, majd beletörődtem a dologba és nem törődvén a dologgal folytattam az ivást. Más lehetőség és a távozásra való komoly lelkesedés hiányában inkább azzal foglalkoztam, amiért jöttem.

Elkezdtem kiagyalni egy kalandos napi tervet, hogy kicsit feldobjam a napomat!

Elhatároztam, hogy bojkottálom egy ifjabb kollégám küldetését, s helyette elviszem egy sokkal érdekesebb kalandra. Először egy román kocsmára gondoltam, ahol a legnagyobb verekedések szoktak folyni, ám arra nem éreztem magamban elég harci kedvet.

Aztán eszembe jutottak a nagyszerű holland mezők, a felemelő kikötői hangulat, és persze a nemzet állampolgárainak forgalmazható fű. Fel is keresem az egyik legjobb dílerem majd. Na de mit csináljunk az éjjel, elnézzünk a vörös lámpás körzetbe, vagy inkább a tengerparton élvezzük a holdvilágot. Ezt majd még eldöntöm nap közben, egyelőre tegyük meg az első lépéseket.

Elsőként keresnem kellett egy áldozatot magam mellé, akinek a senkaiát kihasználva átmehetek az Emberek Világába. S ha már úgyis nyakig benne van a levesben  talán őt is beveszem a buliba, persze csak ha elég szimpatikusnak találom majd.

Hogy hatásomat fokozzam az utam utolsó részletét villámléptekkel tettem meg, s nem tétováztam az első elébem kerülő halálistent megszólítottam.

- Üdv, az én nevem Hidetada Nishigami, a 11. osztag 3. tisztje, azért küldtek hozzád, mert változott egy kicsit a küldetésed. Egy kicsit sietnünk kell majd egy másik helyszínre, de sajnos nincs elég időnk újrakalibrálni a célt, így kérlek tétovázás nélkül kövess!  –Azzal magabiztosan megindultam a járat felé, s reméltem, hogy a hölgy is követni fog.
« Utoljára szerkesztve: 2016. Máj. 18, 17:41:09 írta Hidetada Nishigami »
"Aki harcra született, gyalogos lesz belőle.
Aki vezetésre teremtett, vezér lesz belőle.
Akiknek pedig semmi dolga az életben … azokból lesznek a világ urai."

Karakterlap

Akirama Kyou Sora

A Peches Teches

Eltávozott karakterek

12. Osztag

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
12 600 / 15 000

Hozzászólások: 57

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 9 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Ilyen :D

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Nishi & Sora, Kaland Hollandiában
« Válasz #1 Dátum: 2016. Máj. 16, 23:15:15 »
"Háááh!" ásítottam elég hangosan. Mindegy, nem hallja úgyse senki. Felültem az ágyamban, és ránéztem az órámra. Reggel van, az biztos. Elég hosszadalmasan megpróbáltam kikászálódni, de a tizenötödik perc után már kirúgdostam magam, hogy nehogy elkéssek. Gyorsan belebújtam shihakushoumba, és felcsatoltam Mikazukit is. Befutottam a fürdőbe, lejátszottam a nap eleji rutinomat, majd mielőtt kirohantam volna, gyorsan megálltam a tükör előtt, és helyére igazítottam a szemüvegemet. Elvégre, ki tudja, mikor fog kelleni? ^^
Szóval így indultam el otthonról, hogy szépen lassan elérjem az osztag laborjait, és persze a kényelmes székemet a Mechanikai részlegen. Persze, ez kudarcba fúlt... Ahogy haladtam a HQ felé, befordultam egy kis utcán... Szokásos útvonal, szóval nem volt semmi máshogy, mint minden reggel. Kivéve egy apró dolgot. Egy pokollepke szált elém, és üzenetet hozott (nyílván, mert annyira vágytam a székemre...) a következő szöveggel:
"Akirama Kyou. Hollow elhárításra van szükségünk Szíriában, ahol a polgárháborúk ezernyi áldozatainak lelkei nagy részben átalakultak. Ez veszélyt hordoz két teljes kontinesre nézve. A koordináták a következők: ...."
Szóval akkor a világ másik fele? Ilyet sem láttam még. Kár... Azért a szék...
"Na, Sora, indulás van!" kaptam a fejemhez, "Irány a Senkai kapu!" És el is indultam arra felé.
Épphogy odaértem, és egy alak állt meg előttem. Magas, vörös fejű (mármint haj) ember volt. Úgy megnemmondom milyenkorú... Én ilyet már nem merek kimondani a magam huszonhárom éves korommal, és tizennyolcas külsőmmel. Szóval a fickó lerohant, és összehadovált valamit arról, hogy ő Hidetada Nishigami lenne, és hogy tizeneggyes harmadik tiszt. Azt is hozzáfűzte, hogy megváltozott a küldetésem, és hogy vele kell menjek. Gondoltam akkor nincs mit tenni, nem tudom, mi a baj, de volt egy furcsa érzésem. Mindegy, majd figyelek. Maximum kap egy Bakudou-t.

"Akirama Kyou vagyok. 12. osztag, tiszt. Mechanikai részleg."
daráltam le a szokásosat. "Szólíts Sorának!" tettem hozzá mosolyogva.
Azzal Hidetada-san elindult a Senkai felé, és azonnal indultam utána, majd a kódot leadva megindultunk a kapun át.

Karakterlap

Hidetada Nishigami

Eltávozott karakterek

5. Osztag

*

Nishi, Yuupap, Az Oldal Drogja

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
16 800 / 30 000

Hozzászólások: 57

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 1 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Shinigami Férfiegylet

Reiatsu szín:
fekete

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Bonyolult

Kivel áll kapcsolatban?:
sör

Post szín:
#179a7f


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Nishi & Sora, Kaland Hollandiában
« Válasz #2 Dátum: 2016. Máj. 17, 21:10:44 »
Olybá’ tűnik, hogy színjátékom sikeresnek bizonyult, s követ az ifjonc. Útközben arra jöttem rá, hogy sokkal meggyőzőbb is tudok lenni, mint ahogy azt elsőre gondoltam, vagy az is lehet, hogy látszólagos beleegyezését az segítette elő, hogy esélyt sem adtam a tiltakozásra.  Igazából teljesen lényegtelen, hogy így vagy úgy, de melléfurakodtam az Emberek Világába tartó járatra.

Legfeljebb majd bemószerol a vezetőknél, akik majd még lentebb fokoznak? Nem is tudom, mi van lentebb a tisztség nélküli halálisten rangjánál, talán egy kevésbé jó osztagba sorolnak át.  Vagy „netalántán” visszaküldenek az akadémiára, hogy frissítsem az ismereteim. Akárhogy is lesz, mindenképpen megérte, hisz a jelenlegi helyzetem semmit sem jelent nekem, ahogy a korábbiak sem jelentettek.

Ezen gondolataim ellenére is sikerült kissé felingerelnem magam az elképzelt ügyön, így egyszerűen muszájból rá szerettem volna gyújtani egy cigarettára, hogy idegeim enyhítse a tüdőmből feltörő füstfellegek nyújtotta megnyugtató látvány. Rögtön rá is szándékoztam gyújtani egy nikotinrúdra, s a dobozomból ki is bűvészkedtem egyet, majd a bal zsebemből elővettem a gyújtómat is, ezzel megtéve minden szükséges előkészületet.

Mikor viszont ujjammal rátámaszkodtam a lángot adó gombocskára különös dolog történt. Az apró kis szerkezet még szikrát sem gyújtott, nemhogy lángra gyújtotta volna a cigarettámat. Különös, biztos vagyok benne, hogy otthon még működött, talán az itteni levegő lenne más, vagy a saját sebességünk nyomná el a csöppség törekvéseit igényem kielégítésére. Lényegtelen, a fő, hogy meg kell várnom, amíg átérünk. Aztán, ha odaát se működne, akkor majd tüzetesebben átvizsgálom a dolgot.

Mikor átértünk elsőként rögtön meggyújtottam az említettet és mélyet beleszippantottam. Társammal a levegőben tanyáztunk éppen, miközben odalenn igazi zűrzavar uralkodott. Három lidérc falta az ártatlan lelkeket, miközben az emberek rendfenntartó szerve próbálta stabilizálni a robbantás okozta tüzet.  A rendőröknek nem tudok besegíteni, s a lelkeket sincs sok kedvem eltemetni, ugyanakkor, ha a hollowkkal sem kezdek, később bizonyosan nagy baja származhat belőle mind a kettőnknek. Talán még árulásért ki is végeznének. Azt pedig csak nem kéne annyiban hagyni.

- Várj itt egy kicsit! – Adtam ki parancsul, majd villámlépéssel el is tűntem a látókörzetéből, majd ezt követően a Kyokkou nevű technikát használva teljesen elrejtettem magamat, s úgy közelítettem meg az áldozataimat. Az elsőnek a háta közepébe döftem a zanpakutomat, s onnét kezdtem el felrántani azt, mígnem egyfajta kettémetszést nem végeztem el rajta.  A másodikkal sem volt nehezebb dolgom, azt a torkánál kezdtem meg, s lefele haladtam, az utolsónak pedig egyszerűen csak a fejét vettem.

- A lélektemetést majd a többiek elintézik, nekünk most fontosabb dolgunk van, ami nem lesz ennyire sétagalopp, biztos, hogy benne vagy? – Kérdem meg utoljára a hölgyet, hátha visszakozna a helyzetből.
"Aki harcra született, gyalogos lesz belőle.
Aki vezetésre teremtett, vezér lesz belőle.
Akiknek pedig semmi dolga az életben … azokból lesznek a világ urai."

Karakterlap

Akirama Kyou Sora

A Peches Teches

Eltávozott karakterek

12. Osztag

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
12 600 / 15 000

Hozzászólások: 57

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 9 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Ilyen :D

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Nishi & Sora, Kaland Hollandiában
« Válasz #3 Dátum: 2016. Máj. 18, 15:24:04 »
Átszáguldottunk a kapun. Egy örökkévalóság volt. Ahogy kiértünk, a 11-es megállt, és rágyújtott. Nem értem, minek, de engem nem zavar, az biztos. Szóval itt álltunk a levegőben, valahol Kis-Ázsia felett, és észrevettük, hogy közben lent megy a lélekvdászat. Néhány Hollow üldöz néhány lelket. Támadásba lendültem, de Hidetada-san megállított. Azt mondta, hogy maradjak itt, ő meg elintézi a dolgot. Közben gyorsan megindult lefelé, és nekem teret sem hagyva kivégezte a hollowokat. A lelkek egy pillanatra megnyugodtak, de nem ment hozzájuk elvégezni a konsou-t, hanem visszajött, és utasított, hogy azt majd a helyiek elintézik. Na, ez az amivel nem értettem egyet. Leugrottam gyorsan a lelkekhez, és gyorsan elvégeztem rajtuk a temetést, körülbelül 5 perc alatt, és máris csatlakoztam társamhoz.
"Senpai, lehet, hogy áthelyeztek, de ez akkor is kötelességem. Most már indulhatunk. Öt perc nem a világvége." mondtam az egészet rezzenéstelen arccal, de a végén rámosolyogtam. A jelenet után kötbenéztem, és el kellett könyvelnem, hogy fogolmam sincs, hol vagyunk. A körülbelült kivéve. Azt meg pláne nem tudom, hogy hova akarunk menni innen. Remélem csak néhány percnyi utazás lesz. Leültem, miközben vártam Hidetada-san reakcióját. Majd ennek végeztével felnéztem rá, és megkérdeztem tőle:
"Senpai, hova megyünk innen? Mármint kezd leesni, hogy nem éppen hivatalos a dolog... Nem lehet az, ha nem voltál képes elvégezni a Konsou-t. Viszont, a kérdésem, hogy tényleg el akarok veled menni akkor? Megéri nekem, és nem fognak lefokozni? Nagyon szeretem az osztagom, és nincs kedvem a csatorna tisztításhoz sem. Szóval, hova a francba megyünk innen?" szegeztem hozzá gondolataim kavalkádját. Tényleg fogalmam semm volt róla, de az elképesztő alkohol szag megértette velem, hogy nem lehet jó, amiben sántikál, és nagyon meggyőzőnek kell lennie, ha el akar valamit érni. Remélem kétes szándékai sincsenek, főleg a korkülönbség miatt. Elképesztően megijedtem egy pillanatra, de a kapu bezárult. Maximum itt maradok, és elvégzem a küldetést. Ezaz! Megvan, kitaláltam.
"Senpai, hajlandó vagyok elmenni veled, ahova szeretnél, ha előbb a hivatalos küldetésemet elvégezhetem. Nem hagyhatom a lelkeket itt ekkora veszélyben. Még emlékszem, amikor a megmentőm átküldött Rukongaiba..." Most, hogy eszembe jutott, még nem volt alkalmam megkeresni... Hamarosan utána járok majd...

Karakterlap

Hidetada Nishigami

Eltávozott karakterek

5. Osztag

*

Nishi, Yuupap, Az Oldal Drogja

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
16 800 / 30 000

Hozzászólások: 57

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 1 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Shinigami Férfiegylet

Reiatsu szín:
fekete

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Bonyolult

Kivel áll kapcsolatban?:
sör

Post szín:
#179a7f


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Nishi & Sora, Kaland Hollandiában, illetve az Új Hollandiában!
« Válasz #4 Dátum: 2016. Máj. 18, 19:48:24 »

Végezvén a lidércekkel szerettem volna mihamarabb tovább állni, ugyanakkor körbe se tekintettem igazán, hogy helyzetünkről tájékozódjak. Miközben azonban a következő lépésen gondolkodtam, a hölgy túlbuzgóságáról adott tanúbizonyságot. Szomorú, hogy a mostani újoncok milyen hamar kezdenek lázadni. Fene tudja, talán őt is hadi bíróság elé állítják majd egyszer.  Viszont bizonyos vagyok benne, hogy ezen az esetért egyedül engem vonnak majd felelősségre, hisz ő csak szerencsétlen áldozata önzésemnek.

Mindegy is, a lényeg, hogy az egyértelmű parancsommal nem foglalkozva, rögtön a plusok után rohant. Szörnyen nagyot csalódtam magamban s benne is. Azt hittem ennél azért hitelesebb vagyok, s ő valamivel lazább. Különös, hogy milyen csalóka ez az első pillantás. Bár szó-szó, igazán meg se néztem, hogy ki borja-lánya is a nő. Első ránézésre egy egyszerű tini lány, bár rövid és különös színű hajából egy enyhén visszahúzódó, ugyanakkor szabad elveket valló nőszemélyre tippelnék, mégse gondolnám, hogy ennyire elkötelezett volna. Vagy talán egyszerűen a személyes aurámat nem csípi?

Lényegtelen, akárcsak ő, én is inkább belemélyedek a küldetésembe. Szóval, elsőként, hol is vagyok. Az utcák viszonylag kihaltak, az épületek a folyamatban lévő háború miatt igen megviseltek, még egészen frissen él bennem az emlék mikor egy egész hétig nyaraltam itt, talán két, vagy három hónapja volt, hogy kialakítottam a helyismeretemet. Egy jó párszor majdnem itt hagytam a póttestem fogát Damaszkuszban, s az kellemetlen véget vetett volna megérdemelt nyaralásomnak.

Hogy is hívták a helyi dílert? Khaleefa, hát persze, már be is ugrott az arca, na de hol is szokott lenni a törzshelye. Biztos vagyok benne, hogy egy múzeum környékén, de hogy a művészeti, vagy a katonai mögött van a gang. Hogy kicsit jobban tájékozódjak a saját helyzetemről, s hogy jobban felelevenítsem a város tervrajzát, magasabbra repültem, s rögtön be is villant minden. A helyi marihuána különös illata és jellegzetes íze egyaránt mély nyomot hagyott bennem, bár a helyi sörök számomra túlzottan is egzotikusak.  Szóval az ivászat és a tengerparti éjszakázás ugrott, s olybá tűnik a társas bódulás is.

Mikor láttam, hogy végzett az ifjonc lentebb ereszkedtem, hisz úgy tűnt csevejünket folytatni szeretné. Nem értem, hogy miért gondolja, hogy azért nem küldtem át a lelkeket, mert nem hivatalos ügy, de egyértelműen különös logikáját ráhagytam. Először azon agyaltam, hogy kimagyarázzam-e magamat a dologból, vagy valljam be az igazságot, majd mikor épp válaszra nyitottam volna a számat, újfent megszólalt. Nem értem miféle veszélyről beszélt Sora, hisz már nem éreztem erősebb lélekenergia forrást a közelben, de tegyen, ahogy gondolja.

- Csinálj, amit szeretnél. – Vágom oda neki félvállról, azzal még tovább ereszkedtem a föld felé. Akármit vágott is hozzám, vagy fenyegetett meg, egészen a talajig mentem, majd pedig a gigaiomat használva emberi alakot öltöttem. Kihasználva, hogy élő szervezetem van rágyújtottam egy újabb cigarettára, de valahogy ez sem volt az igazi hatás, melyet annyira keresek. Most már csak azt kéne eldöntenem, hogy először a kocsmába megyek, vagy azonnal a cuccért.

Végül aztán nem is saját magam, hanem sokkal inkább a helyrajz adta meg az említett kérdésre a választ, hisz két házzal arrébb az egyik csehóból ismerős hang szűrődött ki.

"Aki harcra született, gyalogos lesz belőle.
Aki vezetésre teremtett, vezér lesz belőle.
Akiknek pedig semmi dolga az életben … azokból lesznek a világ urai."

Karakterlap

Akirama Kyou Sora

A Peches Teches

Eltávozott karakterek

12. Osztag

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
12 600 / 15 000

Hozzászólások: 57

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 9 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Ilyen :D

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Nishi & Sora, Kaland Hollandiában, illetve az Új Hollandiában!
« Válasz #5 Dátum: 2016. Máj. 19, 22:58:44 »
Őszintén nem tudtam, hogy mit reagáljak. Hidetada-san levonult a földre, és átváltott kevésbé jivatalos öltözékbe, magyarul gigaiba. Megvallva tényleg nem volt fogalmam arról, hogy mi rosszat tettem. Végeztem a feladataimat halálistenként. Semmi hibát nem követtem el. Most az egy dolog, hogy mit mond, és az egy dolog, hogy nem hagyhatom figyelmen kívül azt, amit ő elhalasztott. Körbevizslattam, és elkönyveltem, hogy nincs a környéken egy árva lélek sem... (ha-haa...) Gyorsan én is lepattantam a földre, és belebújtam a gigaiba, majd Hidetada-san után rohantam. A gigai továbbra sem lesz a kedvenc dolgom... Sebaj, még el tudok benne mozogni. Szóval, beértem őt, és megragadtam a vállát, és magam elé állítottam, majd kis lihegés keretében, a gigai fárasztó is, neki is kezdtem a beszédemnek.
"Hidetada-senpai. Nagyon sajnálom az előbbi fölényeskedésemet, még új vagyok errefelé, és ráadásul terepre sem éppen harcolni szoktam jönni... Kicsit magukkal ragadtak az események. Viszont, a kérdésem akkor az, hogy mi is pontosan a küldetésünk itt? Mármint nem tűnik éppen veszélyesnek ez a néhány út... Nem is tudom elképzelni a problémát." fejeztem be a mondani valómat. Felnéztem a férfira, és csak vártam a választ. Kicsit elgondolkodtató, hogy vajon tényleg hivatalos ügyben vagyunk e itt... Biztos nem vagyok benne, de egyelőre akkor visszatérek a normális kerékvágásba. A fejemre nem akarok bajt hozni egyelőre, úgyhogy nyugis maradok, és csöndben leszek, és követem a Senpai-t. Biztos tudja, hogy mit tesz, és biztos megvannak az okai is. Amúgy sem tűnik elvetemültnek... Mondjuk hallottam már néhány szót, és olvastam is a 11. osztagról. Nem mindig éppen a leg békeszeretőbbek, és nem is mindig a legbiztonságosabb környezet az övék. Ki tudja, hogy ez a férfi, Hidetada Nishigami miben mesterkedik. Remélem nem sodor bajba...
"Senpai, nem akarok nagyon beleszólni, de biztos jó hely ez a környék?" néztem körbe. Leharcolt, törmelékes, romos, sáros, és koszos környék. Nem tűnik valami technikai paradicsomnak se sajnos... Ráadásul ebben a gigaiban nem is érzem magam biztonságban teljesen. Kétes érzéseim voltak még mindig. Mi lesz, ha megtámadnak? Futunk? Harcolunk? Egyik sem hangzik jól... És, ha hollow-ok jönnek, akkor a testek csak jobban megakadályoznak a cselekvésben... Nem tudom mit gondol ez a fickó, de nem biztos, hogy megúszom a dolgot...

Karakterlap

Hidetada Nishigami

Eltávozott karakterek

5. Osztag

*

Nishi, Yuupap, Az Oldal Drogja

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
16 800 / 30 000

Hozzászólások: 57

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 1 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Shinigami Férfiegylet

Reiatsu szín:
fekete

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Bonyolult

Kivel áll kapcsolatban?:
sör

Post szín:
#179a7f


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Nishi & Sora, Kaland Hollandiában, illetve az Új Hollandiában!
« Válasz #6 Dátum: 2016. Máj. 21, 20:44:10 »

Ahogy várható volt, az ifjú szeleburditól, amint megtettem néhány lépést, azonnal utánam jött. Tudván, hogy egyedül, egy ilyen közegben eléggé ijesztő, s ő érezhetően tapasztalatlan a komolyabb helyzetekben, biztos voltam benne, hogy rá fog szorulni a társaságomra.  Már csak az a kérdés elnézzem pimaszságát, s engedetlenségét, vagy inkább magára hagyjam a háborús övezetben. Szegény szerencse nélküli leányzót épp mellém sodorta a balsors, talán egy kicsit segítek neki jelenlegi helyzetével kapcsolatban.

Mikor utolért, egy kicsit talán újfent túllépve hatáskörét, s a jó modor határát is, magával szembe kényszerített, s mentegetőzésbe kezdett. Az ebből a jelenetből és az előző elhatározásomból fakadó érzések őrölni kezdték egymást.  Különös, de talán, mert ez is csak furcsa hiúságát erősítette, az először kellemetlen dolog, mégis megerősítette a korábbi döntésemet.

Néhány másodpercet még vártam, mielőtt válaszoltam volna a lánynak, s a cigarettám utolsó slukkjait elszívtam, a csikket pedig egy kihelyezett kukába nyomtam el. Az még valahogy megmaradt. Miközben pedig ekképp tettem belekezdtem saját monológomba.

- Először is, Sora, ha jól emlékszem, arra kértél, így szólítsalak – Kezdek bele a dologba, miközben mélyen a szemébe fokuszálok. - Örülök, hogy kellemes emlékként él benned megmenekülésed emléke, biztos vagyok benne, hogy nem érzed át az igazi prioritásokat a küldetéseid során. Először is a fő célunk megakadályozni, hogy ismert világunk törékeny egyensúlya megdőljön. Ami annyit takar, hogy megakadályozzuk a hollowk túlzott elszaporodását, illetve evolúciós fejlődését. Az, hogy a lelkeket eltemetjük, technikailag igencsak másodlagos dolog, hisz a hollowfikáció egy hosszú folyamat, ugyanakkor, ha a lidércek felfalják a pluszokat, azokkal már nem tudunk mit kezdeni.

Próbálom megértetni vele, miért is nem olyan fontos az ártatlanok mihamarabbi továbbítása, mint ahogy azt ő elképzeli, s egy kicsit másabb témára eveztem a továbbiakban. S egy mélyet sóhajtva belekezdtem saját „megszabadulásom történetébe”.

– Jómagam, mikor a halál elválasztott a testemtől, s itt raboskodtam egymagamban majd’ egy hónapig rettentően féltem, s elhagyatottnak éreztem magamat. Viszont mégsem voltam olyan kétségbeesett, mint odaát, ismertem a helyeket, az embereket, s ha be nem is tudtam avatkozni, a mindennapok fakósága melyet lélekként is folytattam barátságossá tette az egészet.

Mikor pedig rég nem látott anyámmal egymásra leltünk, akkor feltűnt a halálisten, kinek sem arcára, sem hangjára nem emlékszem, s „eltemetett” mind a kettőnket. S mily’ véletlen, mind a ketten más-más helyre kerültünk, azóta sem láttam őt. Mikor végre elmélyülhetett volna a kapcsolatom anyámmal, jött ez a hülye protokoll, s az egészet elsöpörte!
– Miután ezt elmeséltem rágyújtottam egy cigarettára, s a szememből a kezemmel kimorzsoltam egy könnycseppet, s hátat fordítva a hölgynek tovább folytattam az utamat.

"Aki harcra született, gyalogos lesz belőle.
Aki vezetésre teremtett, vezér lesz belőle.
Akiknek pedig semmi dolga az életben … azokból lesznek a világ urai."

Karakterlap

Akirama Kyou Sora

A Peches Teches

Eltávozott karakterek

12. Osztag

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
12 600 / 15 000

Hozzászólások: 57

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 9 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Ilyen :D

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Nishi & Sora, Kaland Hollandiában, illetve az Új Hollandiában!
« Válasz #7 Dátum: 2016. Máj. 24, 01:47:01 »
"Sajnálom ami veled történt, Senpai, de az emberek lelke veszélyben van itt az Élők közt. A hollow-ok veszélyt jelenetenek rájuk, és ez a feladatunk, hogy megmentsük őket. Nagyon remélem, hogy viszont látod édesanyádat. Én édesapámat vesztettem el, mielőtt meghaltam közvetlen. Azóta nem láttam, és nagyon remélem, hogy valaki átküldte, mert ha nem, és egy hollow kezei közé került, akkor én..." Nem tudtam folytatni. Nem akartam folytatni. Megráztam a fejem, és intettem neki, hogy jöjjön. "Küldetésünk van, nem? Menyjünk, teljesítsük!" Egy gyenge mosolyt erőltettem arcomra, nem akartam többet a múltról beszélni. Majd mielőtt megmozdúlhattam volna, mélyen meghajoltam, és egy hangos "Gomen nasai!" felszólalással kértem elnézést tőle. Hülye voltam, nem kellett volna megkérdőjeleznem a hatáskörét.
"Senpai, tényleg sajnálom, előbb beszélek néha, minthogy gondolkodnék. Nem akartalak megbántani..."Eközben végig a földet néztem. Nem akartam rosszat, tényleg, csakhát néha tényleg előbb beszélek, mint gondolkodok. Az a hülye fejem, megint bajba akar sodorni. Mostantól nem fogom megkérdőjelezni, hogy mire utasítanak, őszintén, a feladatom a felsőbb parancsok követése. Ameddig biztos lehetek abban, hogy ez felsőbb utasítás, addig szívesen teszem a dolgom.

Fejemhez kaptam, és rá kellett jönnöm, hogy azt sem tudom, hogy merre kéne menni. Miért hívtam magam után? Fix, hogy rossz irányba mennék. Felemeltem a fejem a mély hajolgatásból, és felmosolyogtam, a fejemet vakargatva, és megszólaltam:

"Ano~, Senpai, Merre is kéne menni?" tettem a fel a komoly kérdést, egy eléggé összezavart tekintettel. Nem tudtam mit mondjak, megint előbb beszéltem, mint gondolkodtam. Majd ezután elhatároztam, hogy követni fogom Hidetada-senpait, nem érdekel, hogy hova. Amíg a küldetésen vagyok, addig ő a kijelölt parancsnokom, ő a magasabb rangú.

Karakterlap

Hidetada Nishigami

Eltávozott karakterek

5. Osztag

*

Nishi, Yuupap, Az Oldal Drogja

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
16 800 / 30 000

Hozzászólások: 57

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 1 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Shinigami Férfiegylet

Reiatsu szín:
fekete

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Bonyolult

Kivel áll kapcsolatban?:
sör

Post szín:
#179a7f


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Nishi & Sora, Kaland Hollandiában, illetve az Új Hollandiában!
« Válasz #8 Dátum: 2016. Máj. 28, 16:54:10 »

Fiatalság bolondság, tartja a mondás, s milyen igaz. Bár sejtésem sincs, hogy idővel kinövi-e a lányka hirtelenségét, bizonyos, hogy most oly’ szeszélyes, mint a tenger. Hisz’ alig pár perce még egyértelműen szembement szavaimmal, most pedig szeretné magát visszakérni a küldetésembe, hozzáteszem eléggé gyengén. Miután elmesélte saját történetét, melyre egyáltalán nem voltam kíváncsi, még parancsolgatni is elkezdett.

Egyrészt nem tudtam mire vélni a dolgot, hisz az előbb még ő húzta a legjobban az időt, s arról is tájékoztatott fogalma sincs a helyzetéről, így egy kicsit felbosszantott fennhéjazó amatörizmusa. Természetesen hiába indult meg a rossz irányba, én nem indultam meg, s helyette inkább arra vártam, mikor tér magához. Nem baj a hölgy elmebajaihoz írtam a tájékozódó képesség hiányát, és erőteljes identitási zavarokat.

Sűrű hajolgatás közepette újfent elnézést kért szeleburdiságáért. Lassan kezdem megunni. Nem, ez így nem igaz, már meguntam.  Ahhoz, hogy visszakerüljön kegyeimbe már nem sok lehetősége van, de megadom neki azt a párat, hátha sikerül kellemesen csalódnom benne.

– Először is tisztázzuk a helyzetet. Egy háborús övezetben tartózkodunk. Ilyen módon a helyet körüllengi a halál, ezért gyakran fordulnak elő friss és tapasztaltabb lidércek is a környéken. – A nagy történetmesélés közepette érezni kezdtem, hogy szárad a torkom, s valami hűsért rimánkodik.  – Most betérünk ide, hogy tájékozódjunk a jelenlegi helyzetről, merre lehetnek még gondok lélekügyileg, azonban valamit még tisztáznunk kell előtte. – Itt mélyen a szemébe nézek, hogy az elkövetkező szavaimat vegye a legkomolyabban.

- Ebben az országban eléggé különös vallást gyakorolnak a helyiek, melynek egyik alappillére a nőkkel szembeni mindennemű bántalmazás. Éppen ezért odabenn, csak tisztelettel beszélhetsz velem, nem foglalhatsz helyet, s csak azt teheted, amit mondok. Sajnos ily’ kényszerű helyzetben nincs más választásunk, különben lebukunk. – – Nem vártam visszajelzést a nőtől, helyette inkább rögtön megindultam, nehogy ellenkezni kezdjen.

Odabenn mindenfelé csak férfiket láttam, elvétve akadt két-három tanácstalanul, és meggyötörten álldogáló nőt vettem észre.  Az igazság az, hogy tetszett ez a körülmény. Nem a mindennapi szürkeségtől, meg szépészeti tippektől volt hangos a csehó, hanem a kulturált férfitémáktól. Jó ez nem volt igaz, de milyen jó lenne egy ilyen hely. Valójában a háború történéseit és elkövetkező dolgait tárgyalták a legtöbben.  Vagy pedig, hogy éppen miért verték meg az asszonyt.

A pulthoz érve két sört kértem ki magunknak, s az egyiket a nőnek nyújtottam, miközben egyet kacsintottam felé, ne feledje el a dolgát. Miután pedig elvette az italát a füléhez bújtam és belesuttogtam a következőt.
– Most pedig leülünk a sarokba és hallgatózunk. - Tekintve, hogy majdnem fél évet itt töltöttem, így a fontosabb kifejezéseket megtanultam, mint például robbantás, fegyveres ellenállás, támadás, meg persze a fontosabb helyek elnevezéseit.

"Aki harcra született, gyalogos lesz belőle.
Aki vezetésre teremtett, vezér lesz belőle.
Akiknek pedig semmi dolga az életben … azokból lesznek a világ urai."

Karakterlap

Akirama Kyou Sora

A Peches Teches

Eltávozott karakterek

12. Osztag

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
12 600 / 15 000

Hozzászólások: 57

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 9 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Ilyen :D

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Nishi & Sora, Kaland Hollandiában, illetve az Új Hollandiában!
« Válasz #9 Dátum: 2016. Máj. 31, 23:47:51 »
És akkor beléptünk. Nem túl nagy szoba volt, pulttal, asztalokkal, és sok emberrel, akik mintha valami UFO nyelvet beszéltek volna. Elképzelhetetlen, hogy ezt valaki megtanulja. És akkor szólalt meg Senpai. Mit tudom én mit kért, de ahogy elnéztem sört. Kettőt? Ennyit fog meginni? Nem lesz az kicsit sok küldetés közben? Leültünk egy asztalhoz, és az egyik korsót elém rakta. Nem nagyon szoktam inni, de valamiért még a fejemben az járt, hogy tizennyolc vagyok, ezért ránéztem, kissé rosszallóan, de inkább meglepetten. Éppen szóra emeltem volna a számat, amikor rájöttem, hogy idióta vagyok. Már elmúltam huszonegy, úgyhogy nem nagy baj, ha megiszom, úgyhogy intettem kettőt, hogy semmi érdekeset nem akartam, közben kicsit az orrom alatt kinevettem saját magam. Visszafogtam hamar, mert megkért, hogy viseljem magam, veszélyes a környék rám nézve. Nem mintha nem tudnék mindenkit lefutni még emberi alakban is.

Hallgatózásra kért meg Senpai, de nem nagyon tudtam mit tenni, nem értettem a nyelvet, úgyhogy megpróbáltam inkább a szokásaikat lesni. Nehéz volt magam visszafogni egy két alkalommal, amikor kissé perverz részeges mozdulattal ugrottak neki egy-egy nőnek, de Senpai miatt nem mozdultam inkább. Azért az idegességem lehet, hogy kiütött az arcomra... Nem csoda mondjuk... Elég para volt, hogy mennyi férfi vesz körül... Mi ez...? Pánikolok? Térj magadhoz Sora! Ez nem lesz így jó... Felnéztem közben Hidetada-senpaira. Figyelt. Gondolom Nagyon hallgatózott... Elég menő volt... Huh?

Sokat ittam volna? Hol a nagy része a sörömnek? Hát, én nem ittam ennyit, vagy igen? Mindegy... Megint felcsekkoltam Senpaira. Még mindig olyan kakkoi~ volt, mint előtte... ^^ M-m-m-mi van velem?! Huh? Ez furcsa... Ilyet én nem szoktam mondani... Mintha... nem is én lennék? Lehet, hogy az alkohol? Ráhúztam még egyet, mondván, hogy kis kísérletezés sose árt. Valóban... kezdtem érezni, hogy kezdek fura lenni, és szédülgettem is, de semmi sem zavart... Mondjuk így, hogy eddig nem fogyasztottam alkoholt eléggé hamar hatott. Az alkohol elkezdte feloldani a blokkokat a fejemben, és valamiért közelebbhúzódtam Senpaihoz. Nem figyeltem, hogy észreveszi e, de közelhajoltam hozzá, és néztem, ahogy kakkoi~ módon nézelődik, és fülel.

Karakterlap

Hidetada Nishigami

Eltávozott karakterek

5. Osztag

*

Nishi, Yuupap, Az Oldal Drogja

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
16 800 / 30 000

Hozzászólások: 57

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 1 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Shinigami Férfiegylet

Reiatsu szín:
fekete

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Bonyolult

Kivel áll kapcsolatban?:
sör

Post szín:
#179a7f


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Nishi & Sora, Kaland Hollandiában, illetve az Új Hollandiában!
« Válasz #10 Dátum: 2016. Jún. 05, 17:25:17 »

Bár nem akartam, mégis rendkívül hamar sikerült leitatnom a hölgyeményt. Biztos vagyok benne, hogy ezelőtt még sosem, vagy igen kevés alkoholtartalmú nedűt fogyaszthatott. Mondjuk kinézetéből arra következtetek, hogy tán még az alkoholfogyasztáshoz szükséges életkora előtt elhunyt, ami igen szomorú. S bár jómagam is így jártam, a lélekként eltöltött időszakomban bőven sikerült bepótolnom a kimaradt fogyasztást. Bár hívogató, hogy jómagam tanítsam ki a nőt az ivászat csínjára, de rövid együttlétünk alatt összegyűjtött szociális mínuszai miatt erős vívódásba kezdtem. Majd az elkövetkező időben eldöntöm.

Annak ellenére, milyen hamar beütött nála az egyszerű kis ital, igen gyorsan itta a löttyöt. A sörömet merem rá tenni, hogy ilyen tempóban még két-három sör, és még a talpam is megnyalná, ha arra kérném. Nekem szerencséjére, meg talán sajátoméra is, nincsenek ilyen perverz vágyaim. Na meg a lelki békémmel sem bírnék elszámolni, ha ilyen aljas dologra vetemednék. Még majd itatok vele egy sört és akkor már eléggé tudom kontrollálni, hogy elmehessek vele a dolgunkra.

A folyamatos fogyasztás mellett, mintha egy pár másodpercre elbambult volna, én pedig reménykedtem, hogy nem okoztam neki már most alkoholmérgezést. Mer’ aztán meg vihetném haza egymagam, pedig mindig engem szoktak hazacipelni. Kissé szokatlan lenne a helyzet, talán meg se birkóznék vele, csak félúton feladnám. Na, mindegy minden esetre folytatok mindent a terv szerint.

Már éppen kértem volna a következő körömet, s így intésemmel majdnem fejbe küldtem szomszédságom, ám az utolsó pillanatban még épp megláttam. Valamiért kimondottan engem figyelt, én meg nem tudtam mire vélni a dolgot. A kocsmában rengeteg festmény, különféle növények és egyebek sorakoztak, melyeket nyugodtan fürkészhetett volna. Kicsit talán zavarba is jöttem, de hamar elhessegettem a dolgot, egy ilyen kisgyerek nehogy kényelmetlenséget okozzon már nekem.

Így hát kihajoltam a leány mögött és a pultos felé intve még egy kört kértem. Bár az én üvegemben is volt még két korty, s társaméban is volt még, nem szerettem volna, hogy időközben megszomjazzunk véletlenül. Hogy eltereljem a gondolatomat a hirtelen közeledésről rágyújtottam egy cigarettára és lehúztam az italom maradékát.
- Ne bámulj ennyire! – Szólítottam fel, mielőtt még valamibe beletévelyednénk.
"Aki harcra született, gyalogos lesz belőle.
Aki vezetésre teremtett, vezér lesz belőle.
Akiknek pedig semmi dolga az életben … azokból lesznek a világ urai."

Karakterlap

Akirama Kyou Sora

A Peches Teches

Eltávozott karakterek

12. Osztag

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
12 600 / 15 000

Hozzászólások: 57

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 9 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Ilyen :D

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Nishi & Sora, Kaland Hollandiában, illetve az Új Hollandiában!
« Válasz #11 Dátum: 2016. Jún. 26, 05:48:30 »
Csak ültem, miközben Nishigami-senpait figyeltem. Kakkoi~ volt, ahogy figyelt a környékre. Rám is figyelt volna? Vagy úgy tett, mintha a környéket figyelte volna, és igazából rám figyelt...? ^^ Reméljük!

OKÉ, oké. Ennyi elég volt Kislány. Mostantól inkább én, mint a személyes Zanpakutou-kommentátorod folytatom a sztorid. Amint láthatjuk, Sora-chan eléggé leharcolta a saját agyát, no meg persze a máját. Nem gondoltam volna valaha, hogy ennyire durván fog hatni az alkohol mondjuk neki. Ennyire gyenge szervezete lenne, vagy csak nem szokott hozzá? Utóbbi valószínűbb. Na, de Sora elképesztő hülyeségeit meg kell örökíteni, nem? Most kezd el ütni a pia rendesen, úgyhogy ugorjunk neki a sztorinak.
Kyou-chan ült, és nézte azt a halálistent, mi is volt a neve? Asszem valami nagyon kreatív... Shinigami? Dehogy, Nishigami. Azaz. Kreatív, mondtam. Szóval Kyou-chan csak bámulta, valamiért tetszhetett neki a borostás arca, vagy mittomén... Ezt hívják Love at first Sight-nak... Vagy, csak olyan részeg, hogy nem tud dönteni? Utóbbi lesz az... Kyou-chan az enyém, ne ragadja el senki, vagy megláthatja az illető a valódi sötétséget.


Nincs további kapcsolat a Zanpakutou világával...

Épp elfogyott az italom, amikor Nishigami-senpai végre rendelt újat. Hamar meg is érkezett, de várakozás közben azért hozzám fordult, és megkért, hogy ne nézzem. Megpróbáltam körbenézni, ahogy kérte, de ez nem ment nagyon. Időről időre visszapillantottam, hadd lássam, ahogy figyeli a környéket. Még mindig túlzottan kakkoi~ volt. Majd idővel, és minden erőmet összeszedve megszólaltam.
"Senpai, van valami érdekes? Amúgy mit keresünk?" Remélem eléggé érthető volt, illetve persze hangos, amit mondtam, hogy meghallja... Mondjuk lehet, hogy hangosabb volt, mint kellett volna... Ezt nem tudhatom, elvégre nem érzem már a határaimat. Lehet, hogy túllőttem a célon, és magamra hívtam mindenki figyelmét, de lehet, hogy még Senpai sem hallott meg. Ha nem hallja, akkor csak megismétlem mégegyszer...