Szerző Téma: Kurosawa Rin VS Hidetada Nishigami  (Megtekintve 694 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Hidetada Nishigami

Eltávozott karakterek

5. Osztag

*

Nishi, Yuupap, Az Oldal Drogja

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
16 800 / 30 000

Hozzászólások: 57

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 1 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Shinigami Férfiegylet

Reiatsu szín:
fekete

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Bonyolult

Kivel áll kapcsolatban?:
sör

Post szín:
#179a7f


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Kurosawa Rin VS Hidetada Nishigami
« Dátum: 2016. Máj. 16, 22:56:05 »
FFélálomban néhány érdekfeszítő kérdés foglalkoztatott. Többek között, hogy mikor lett ilyen rideg az ágy, s hogy vajon az új szállásomra történő átszállításkor vált ily’ keménnyé, vagy már korábban is ilyen kényelmetlen volt. Ráadásul biztos voltam benne, hogy felkészülve a fülledt melegre kinyitottam az ablakomat! Most pedig mégis majd megfulladok, olyan meleg van. Ráadásul mi ez a hatalmas zaj, utcabált tartanánk, s nekem senki nem szólt róla? Felháborító!

Néhány percig még ébredeztem, mígnem egy tompa puffanás csapta meg egyébként is gyengécske fülem törékeny lelki egyensúlyát. Erőteljesen összecsukódott a szemem, ő ezzel jelezte erőteljes tiltakozást a kikényszerített felkelés ellen. Jómagam pedig még néhány másodpercnyi tétlenkedéssel lázadtam ellene. De hát, amit megkövetel a sors, annak úgy kell történnie, ám egy másodperccel sem korábban, vagy később, mint amikor meg kell történnie. Így hát kényelmes tempóban feltápászkodtam, s hátamat egy falnak dőlve felvettem a kényelmes pózt melyben még néhány percnyi rendelkezésre álló sziesztámat tölteni szerettem volna.

Mikor íriszeim a szemhéjam mögé lerakodó csipa között utat törtek a kinyíláshoz, furcsa dologra lettem figyelmes. Elsőként nem értettem, mi a csudát keres a fél osztag a hálómban. Persze képes vagyok arra, hogy egy-egy józanatlan pillanatomban meghívjak néhány ismeretlen, vagy ismerős arcot, de eme tettem még egy erőteljesen illuminált pillanatomban is nehezen tudom elképzelni.

Azt meg végképp nem tudom az arculathoz fantáziálni, hogy mikor került hozzám ily’ sok erőszakos fegyver. Ráadásul, ha netán még én is hoztam össze ezt az embertömeget biztos, nem azért, hogy fakardozzanak egymással, hanem hogy iszogatva, s szórakozva a részegeken töltsük el az időt! Tarthatatlan ez a helyzet!

Megerőltetve magamat elkezdtem felkelni a földről, s ahogy közben tekintetem a földre révedt, megtaláltam a kíméletlen keltő zaj forrását. Először elhűlt bennem a vér, hogy a fakard mely, oly erőteljesen belefúródott a padlóba, akár az érzékeny fejembe is hatolhatott volna. Mily’ szörnyű halál lett volna álmomban meghalni egy eltévedett fakard által! Nishi legyek, ha nem torolom meg ezt a dolgot!

De hát Nishi vagyok, akkor meg mit háborgok fel ennyire ezen a kis apróságon, végül is, nagy baj nem történt, a „mi történt volna” mondatok meg sosem foglalkoztattak. Így inkább elkerülve a nézeteltérést egy bíztató mosoly kíséretében nyújtottam vissza a gyakorló eszközt a két lefagyott osztagtársnak, s megpróbáltam utamat folytatni hazafelé, amikor történt valami.
 
"Aki harcra született, gyalogos lesz belőle.
Aki vezetésre teremtett, vezér lesz belőle.
Akiknek pedig semmi dolga az életben … azokból lesznek a világ urai."

Karakterlap

Kurosawa Rin

zsebkocsma

Shinigami

11. Osztag

*

Szint: 4.

Lélekenergia:

60% Complete
24 100 / 30 000

Hozzászólások: 204

Hírnév: 5

Infó

Tárcában: 35 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
vörös

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Kurosawa Rin VS Hidetada Nishigami
« Válasz #1 Dátum: 2016. Szept. 18, 11:20:42 »
Szerettem volna már az ágyamban feküdni, s csak nézni a mennyezett, de én épp a járőrszolgálatot teljesítettem. Minden a rendjén volt kivéve azt, hogy már vagy egy hete nem aludtam rendesen. Valahogyan nem jött álom a csepp szememre. Próbáltam bárányokat számolni, de az se működött. Kínomban edzettem, de csak még fáradtabb lettem, csak bolyongani tudtam. És még itt volt a munka is, amivel egyébként semmi bajom nincs, de most nagyon fáradt voltam. Igaz az is, hogy én nem nagyon szeretek sokat aludni, mert ha nem alszok sokat, akkor sokkal több dolgot tudok megtenni, de most… Fhuuu! Most már mindegy tereljük el a szót egy másik irányba… Bár nem volt sok dolgom ma, de akkor is kitartottam a végig. Majd elmentem egy teaházba, hogy ott le tudjak nyugodni. Megittam pár teát, aztán egy kicsit lehajtottam a fejem az asztalra, de nagyon kemény volt, s nem is aludhattam volna ott. Majd elkezdtem verseket és dalokat írni óránkon át. Gondolkoztam a ritmuson, a hangzáson és a rímeken is, de az agyam valahogy nem bírt most gondolkozni. Így hát felkeltem a székről és mentem az osztagomhoz jelenteni majd edzeni. Belemerültem az edzésbe és ahogy észrevettem már reggel lett. Szerencsére ma van a szabadnapom, így haza tudok menni és nem kell lehúznom még egy műszakot, de hogy-hogy nem vettem észre, hogy ennyire eltelt az idő felettem? Lényegtelen. Felpattantam és elindultam hazafelé. Nagyon homályos volt a látásom. Csak pár méterre ha láttam. Azon gondolkoztam, hogy vajon hazaérek e így vagy összeesek út közben és elalszok. Aztán ki tudja, hogy mi lesz. Nem szabad ilyen dolgokon gondolkozni! Majd ásításom után egy gondolat futott át az eszemen, hogy ha hazaérek nem fogok holnap estig aludni-e. Nem lenne jó, mert már holnap munkám van. Azt meg nem szeretném kihagyni. Nem lenne szép a kapitányommal szemben és amúgy sem szeretnék egy olyan képet kialakítani a szemében, hogy én nem foglalkozok a munkámmal, s naphosszt csak henyélek. Ennek az ellentéte igaz. Mentem tovább bár igaz, hogy párszor megálltam ásítani, így elég nehezen haladtam. Mentem és csak mentem, de már nem bírtam. Kezdtem összeesni. Neki is mentem egy nagy hatalmas dolognak és utána összestem.