Szerző Téma: Az Exequias főhadiszállása  (Megtekintve 527 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Ichimaru Gin

Mesélő

*

Hozzászólások: 62

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 4 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Az Exequias főhadiszállása
« Dátum: 2014. Júl. 04, 11:24:26 »
Az Espada után kétségtelenül a legbefolyásosabb szervezet Las Nochesben. Ők felelnek a belügyekért, vagyis az árulók felkutatásáért, kihallgatásáért és kivégzéséért, valamint a betolakodók eliminálását is ők intézik el. Jelenlegi vezére Eras Vanthor, aki első sorban karizmatikus, átlag las nochesi állampolgárban rettegést keltő személyisége, radikális módszerei valamint stratégiai hozzáértése miatt kapta meg a vezetőségre való jogosultságot, mintsem tényleges fizikai ereje miatt.
A Kivégző Alakulat tagjai egy X tetoválással rendelkeznek egy szigorúan jól látható helyen, melyet ruha nem takarja, hogy egyből felismerjék őket.

Jelenlegi tagjai:
 • Eras Vanthor
 • Mai Cabaniz
 • Quibelez de Saporán
 • Hrafn Zuniga
 • Lluvia Blizniat

Las Noches egyik legnagyobb tornyában helyezkedik el a méltán hírhedt Exequias főhadiszállása. Mérete meghaladja az Espadák lakosztályait, lévén funkciója több, mint egy egyszerű lakóhelyiség. Ugyan a személyre kiszabott pihenősarkok – virágok Hrafninál, bara magazinok Belnél, bokszzsákok Cabaniznál, Erasnál meg inkább hagyjuk – itt is megtalálhatóak, az alakulat tagjai aligha érnek rá efféle csekélységekkel foglalkozni.
A háttérben hangos horkolások hallatszódnak, Eras pedig halálos nyugalommal élezi a műtét szerszámait, hogy megoperálja azt az átkozott orrsörényferdülést, akárkihez is tartozik a hang.
A torony ablakaiból tökéletes kilátás nyílik Las Noches mesterséges Nap sütötte homoktengerére, hogy messziről kiszimatolhassák az esetleges betolakodókat. Néhány plusz kínkamrával is rendelkeznek, a férfi vendégek külön terrort élvezhetnek Bel barátunk óvó… khmm… kezei alatt, de ha ez nem törné meg azt, akit kell, akkor még mindig nem kell kétségbeesni, mindig van, aki vállalja a plusz mókát.
Egy mini börtönnel is rendelkeznek a torony legalsó, mélyen a föld alatt húzódó szintjén. Bár rendszerint aki idegen bekerül ide, az élve már nem jut ki.

Belépés CSAK az Exequias tagjainak. Kivéve: foglyok, vacsora, Rina.

Amennyiben az Exequias tagja szeretnél lenni, egyeztess a Staff egyik tagjával privát üzenet formájában. 
Kikötések:
 • Nem lehetsz fracción, espada vagy privaron
 • csak arrancarok
 • Las Nocheshez tartozz
 • Rina kaguja lehetsz
 • Hűség a mindenkori hatalomhoz (jelenleg Sethez)
 • Minimum egy oldalas pályázat az alábbi topicba arról, hogyan lettél az alakulat tagja (előtte nekem elküldeni elő-ellenőrzésre)
 • VAGY! Előtöribe belefoglalt csatlakozás (csak új karaktereknek; előzőleg egyeztetés szükséges velem)

FIGYELEM! A jelentkezési lehetőséget az alakulatba a Staff LEZÁRJA! Egyrészt sokan vannak így is, másrészt pedig nem akarjuk, hogy a magas bónusz miatt csatlakozzanak a szervezetbe, harmadrészt meg nem akarjuk elvenni az espadáktól a lehetséges fracciónokat. Kivétel ez alól, ha a karaktered nem ez az első arrancar kasztba tartozó multid, akkor lehet szó a csatlakozásról. Ebben az esetben szólj a Staff egy tagjának a csatlakozási igényedről.