Nyilvántartás > Akadémiai tanulók

Yoshida Yukio

(1/1)

Shiba Mitsuru:Engedélyek: Természetesesen vannak ^w^
Jelszó: oia uio

~ Adatlap
Név: Yoshida Yukio
Nem: Férfi, mint apu 8)
Kaszt: Akadémista
Szül. ideje: 2006. 05. 22.
Kor: 6 (és fél! :arrogant: )
[*]Emberként: 0
[*]Lélekként: 6 (és fél :arrogant: )
[/list]

~ Kinézet
Sajnos közel sem vagyok olyan magas, mint apu vagy Jikko~neechan, de ők előnnyel indultak, mert több idejük volt nőni! Azért igyekszem utolérni őket, és én leszek majd a legmagasabb az egész családban! A hajam szép fehér, mint anyué, de biztos bezöldül majd, mint apué, ha shininigami leszek. A szemem halványlila, de nem látom, hiába bandzsítok, csak a tükörbe, de anyu azt mondta, hogy ne is bandzsítsak, mert úgy marad a szemem, azt pedig nem szeretném, mert nem látnám a lidérceket, és akkor nem lehetnék shininigami, de már felvettek az Akadémiára, szóval nem lenne jó, ha mégsem lehetnék. Az Akadémiai egyenruhámat hordom, de ha nem kell iskolába menni, akkor felvehetem a kis köpenyem, amit Jikko~neechan hozott nekem, és amiben pont úgy nézek ki, mint apu, csak az enyém nincs megégve, mert robbantani nem tudok még, és anyu szerint tartsam is meg ezt a jó szokásom, de apu is szokott robbantani, így ha végre olyan nagy shininigami leszek, akkor én is fogok, persze akkor nagyobb köpenyben.
~ Jellem
Én egy zseni családból származom, így egyértelműen zseniális vagyok, és nem bututus, mint ahogy An~chan mondta! ˇ^ˇ Örököltem a kísérletező tehetséget is, jelenleg alternatívélelelem után kutatok, ami annyit tesz, hogy az általunk ismert ehető dolgokon túl újabbakat fedezek fel, amik a környezetünkben fellelhető, mint például a közönséges zöldfű! Majd ha beköszönt az ételválság, felfefedezésem nélkülözhetetlen lesz, és apu és anyu, meg persze Jikko~neechan és Yukko~neesama is nagyon büszkék lesznek rám, mert ugye én már előre tudtam, hogy erre egyszer szükség lehet, és mindenkit megmentettem hatalmas tudásommal.
A gyerekegyleletben már sok mindenkit megismertem, és játszani is szoktam velük, a gyerekekekkel könnyű barátkozni, de az idegenenekkel is kedves vagyok, amíg nem kócolják össze a hajam, ami természetesen pont úgy áll, ahogy apunak is szokott. 8) (Magyarán kócos :| xD) Anyu azt mondta, hogy szokjam le a szótagok ismétléséséről, pedig én nem is ismétlem őket, pont annyit mondok, amennyit kell, és amennyi ott van, nem én találtam ki a szavakat, pont ilyen sok szótagot tettek oda, ahova mondom, mert ha én találtam volna fel, akkor sokkal-mokkal kevevesebb lenne, ahogy Jikko~neechan mondaná. :o Legnagyobb tehetségem természetesesen abban van, hogy bajba kerülés nélkül tudok nagymamamától sütit csenni, mert a találosmányaim arra használhatóak, hogy tőkéleletes legyek az édesség eltüneteltetésében. (Továbbá cukiságfaktorát növeli, hogy selypít, valamint a „z”-t „zs”-nek, a „c”-t pedig „cs”-nek ejti.)
~ Előtörténet
Felfefedezéseim
Írta: Yoshida Yukio
Bevezető
Már hat és fél éves vagyok, amit fontos kihangsúlyozni most, hogy ilyen nagyszabású dologba kezdtem, mint a felfefedézeimnek lejegyzése, hiszen egy zseni sosem kezdheti elég korán a pályakörülfutásását. Témám nem más, mint az alternatívélelemszerek felfefedezése a hétközösnapokban! Ez nagyon fontos ám, mert ha bekövetkekezne egy hatalmamas ennivaló katasztróbokor, amire már gondolni is szörnyességes, akkor nem tehehetnénk semmit, mert nem lenne mit ennünk, én pedig éppen ezt előzőm meg, mert zseniálilis vagyok, és látom előre a lyukakakat a védelmi rendszerünkön! Tehát ha ezt olvasod, akkor az étel körül nagyon-nagy bajcsi~majcsi van, ahogy Jikko~neechan mondaná. :o Éppen ezért gondoskodásosan olvasd el a leírtakakat, mert valamelyik bizonyára megment majd! Remélem te is olvasod apu, és most nagyon büszke vagy rám, meg ugye te is anyu, meg mutogassátok meg Jikko~neechannak is ám, nem eltitkolni előle, hogy milyen ügyes vagyok!
Első és egyetlelen fejezezet, a teszteltetek
Kavics
A nagymamama azt mondta, hogy a sok cukortól és süteménytől kilyukad és kiesik a fogunk, de nekem magától is kiesett kettő, mert már nagyfiú vagyok, majdnem shininigami! Ettől függetlenül a tesztről is írnom illik, ami nem teljes mértékben bukás, de nagyon erős fogak szükségesesek a kövek elfogyatkoztatásához! Én magam egy egész napig szopopogattam egy kisebb méretűt, azonban az nem mutatott hajlangóságot arra, hogy elfogyjon, és meg sem puhult, hogy el tudja rágicsálni, így az alternatív ételelek közé nem sororolható. Ráadásul nagyon furcsa íze is van, ami egyáltalán nem fincsi, pedig a cukor is kemény, de az legalább ízletettes.
Levél
Kísérleleteim alatt rá kellett, hogy döbbenjek, az állatok rengeteteg olyan dolgot megeszegetnenek, aminek borzasztó íze van, mint például a faleveleleket! Felmásztam a kertben álló fára, persze egyből sikerült, hiszen kiszámoltatam, hogy mely szögből érdememes megközelíteni kétáltalán, hogy ne essek le, mert akkor még a nagymamamától is kikaptatam volna, mert megsérülök, meg koszos leszek, pedig a kutatómunka lényege, hogy piszkosak legyünk, miközben felfefedezzük a lényegességeket! Szóval felültem az ágra, és rágicsálni kezdtem a leveleleket, ahogy az állatok is szokásolták, de kétáltalán nem éreztem azt, hogy ez jó lenne, keserű volt, és ráadásul a nagymamama is rám szólt, hogy azonnal köpködjem kifelé, mert nem tesz jót, és ha nem csinálom, akkor elvisz a negyedik osztagba, hol kimossák a pocakomból, de én nem akartam, hogy valaki mosogasoson a hasamban, mert mosogatni senki sem szeret, és akkor elrontják, és ha elrontják, akkor oda az eddigi munkám, mert nincs tesztelős területem. Ezért szófogkapóan kiköpdöstem a leveleleket, és miso levest ettem helyette, ami nagyon finom volt, és nem is kellett kimosogatni a pocakomból!

A fűszál egy nagy pipa az ehető dolgok között, mert ha jó helyről rágicsálod, még finomságos is, meg sok benne rost, ami jó, de még fel kell fedeznenem, hogy mire is. Sajnos teljes áttördelést ezzel sem sikerül elérnem, mert lebuktam a fogyasztásásával a fogmosás alkalmával. Igen, a hátránya, hogy teljesesen zölddé változtatgatjaja a fogacskákat, amiknek szép fehérnek kell lenni, vagyis anya azt mondta, hogy mindig meg kell gondosan mosogatni, hogy fehérek maradjananak, vagyis olyannak kell akkor lennie, mert anyu is okos, mint apu, persze nem annyira, de ő a második, utánuk pedig Jikko~neechan, amíg meg nem előzgélem, ami hamamarosan megtörténik, amint shininigami leszek! De fűszálakrara visszakanyargálva, nagyon is fogyaszthatóak katasztróbokor esetén, ha nem szigorú az anyukád, és engedi, hogy zöld legyen a fogacskád. :o
Fa
A fák nagyon vastagok, így nem lehet őket a száj nyitogatásásával rágicsálni, mert nem lehet elég nagyra nyitogatni a szájad hozzá, kivétel, ha nagyszájú vagy, de én nem vagyok, így más eszközözökhöz kellett tavolyadnom. A fa kisebbecskeke része az ág, és az is számít, így ezt próbálkoztam ki. Nincs jó íze, meg kemény is, így sokáig kell rágicsálni, és ettől sem lesz ízletsesebb, ráadásul szálka is ment az ínyembe, amit nagymamama húzott ki, és nagyon mérgesesen nézett, pedig mondtam, hogy a kísérletim a világot fogják megmenteni, de azt mondta, hogy ezentúl nem lehet, éppen ezért leírtam eddigi tapasztalalataimat.
De ne féljetetek, nem maradtok jó tanács nélkül, ezentúl is tesztetelni fogok, csak titokban, nehogy nagymamama megtudja, és akkor ne kapjak vacsorát, mert a fű nem annyira finomságos, mint a süti, amit ő süt.
~ Felszerelés(ek)
A Jikko~neechantól kapott köpeny, amiben úgy néz ki, mint az apukája, és ettől nagyjából szuperhősnek képzeli magát, ha ebben játszik, akkor okosabbnak és erősebbnek érzi magát. :| xD
~ Zanpakuto
(click to show/hide)Neve: Yancha Alice (Cserfes Alice)
Fajtája: Kidou
Shikai parancsa: Wandaarando ni ochiro! (Ess Csodaországba!)
Shikai kinézete: Alap kinézete egy wakizashi, bár még nem képes a shikait megidézni, annak két szintje van. A végső alakja egy páros chakram, azonban kezdetben ennek nincsenek tüskéi és még nyelei vannak, így úgy tűnik, mintha egy hatalmas buborékfújó lenne.
Támadások: (Folytatás következik, ha elérte ezt a szintet, addig lehet izgulni rajta :| xD)
~ Szeret-nem szeret
+ Apa, anya, Jikko~neechan, Csuki~neechant meg persze Yukko~neesamat is, amikor nem félelemmetes >w<
+ Amikor azt mondják, hogy hasonlít apura 8)
+ Mindent megkóstolni
+ Játszani a gyerekegyletben
+ Okosat mondani 8)

- Ha babusgatják (Anyunak meg van engedve, de csak ha nem látja senki ˇ^ˇ)
- Ha valaki a hajához nyúl, és az már nem olyan, mint apué
- Ha bututus~mututusnak nézik
- Ha Jikko~neechanra valaki csúnyát mond, vagy bántani akarja >w>
- Tofufelfújt :|


[/center]

Ichimaru Gin:
Üdvözlet, Yoshida-kun! ^v^

Igazán érdekes a kutatásod, amit megosztottál velünk, családod biztosan büszke rád, hogy ilyen tehetséget mutatsz már most a tudomány irányába. Persze ahhoz, hogy rokonaid mellett lehess, ahhoz még hosszú út vezet, előtte meg kell tanulnod a helyes beszédet és kitűnő eredményekkel szükségeltetik végezned az Akadémián. ;) Na, de nem szövegelek tovább: ELFOGADOM a [strike][size=9]világot megmentő kutatásodat[/size][/strike]történetedet.

Szint: 1.
Lélekenergia: 2500 LP
Kezdőtőke: 4000 ryou

Mint minden shinigami, kapsz ingyen öt darab animében és mangában is szereplő, szintednek megfelelő technikát.

Képzettségeid:
- Zanjutsu
- Hakuda
- Kidou
- Shunpo
Minden képzettségedre kapsz automatikusan 1 pontot, ezen kívül további 5 pontot oszthatsz szét közöttük. Részleteket ITT olvashatsz.

Amint elkészítetted az adatlapod és bejelentetted a pontelosztásod (topik), hozzákezdhetsz a játékhoz. Előre is jó szórakozást a karakter kijátszásához, alakításához!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

Teljes verzió megtekintése