Szerző Téma: Hoshi Ryohei  (Megtekintve 486 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Hoshi Ryohei

Testnevelés tanár

Eltávozott karakterek

ügyeletes konzolzsoké

Szint: 8.

Lélekenergia:

60% Complete
40 500 / 45 000

Hozzászólások: 337

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 53 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Világos sárga (fekete csíkokkal xD)

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Demothy Neyen

Post szín:
#FFFB00#F5F5DC


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Hoshi Ryohei
« Dátum: 2016. Jún. 17, 15:06:55 »
GENIE

Köszönet a segítségért Hopi~channak!

Név: GENIE avagy  General Nonlinear Extrapolator
Kaszt: Mesterséges Intelligencia (program)
Nem:
Kor: 54 éves Kinézetre 20 és 25 év közötti.
Küllem: Vonásai kínai jegyeket hordoznak. Fekete, rövid haja van. Mogyoróbarna, mandulavágású szemei adnak karakterességet az amúgy szép, szimetrikus arcának. Testalkata, szinte már fiúsnak mondható. Magassága 165 cm.
Avatáralany: Faith Connors (Mirror~s edge) 


Jellem: Mivel Ryo mellett „nőtt” fel, ráadásul egy katonai környezetben. Ez érződik is rajta. Kiváló érzékkel kezeli a nehéz jellemű, meg nem értett zseniket. Nincs érzelem a programjába kódolva, pusztán a lehetőség, hogy megtanulja azokat. Szóval folyamatosan igyekszik elsajátítani, és megtapasztalni az emberi érzelmeket, bár van, hogy a hideg logika kerekedik felül.

Különleges képesség: Egyfelől minden olyan rendszerrel képes kapcsolatot létesíteni, amit vagy Ryo írt, vagy feltört, és mivel szabadon képezheti magát, így mára már tetemes információmennyiség van a birtokában.
   Másfelől Ryo fülbevalói, és a dögcédulái segítségével képes egy 10mX10m területen belül holografikus kivetítésre . (4 dimenzióban, bár az emberek nagy átlagban, lévén csak 2 dimenziós a retinájuk, legfeljebb 3D~ben érzékelik. Ryo a szemimplantátumával, illetve Hopi érzékelheti a 4. dimenzióját is Genie~nek)  Legyen ez saját maga, vagy más. Szimplán vizuális megjelenítésre képes, vagyis amennyiben hozzáérnek, át lehet rajta nyúlni. Nem képes áthaladni szilárd anyagokon, vagyis ha a kivetítők (a fülbevalók és a dögcédula) kisebb területen van, értelemszerűen kisebb területre korlátozódik ez a képessége.  Viszont képes elfedni a szilárd anyagokat is, míg csak távolról szemlélik a kivetített képet, és nem akarnak hozzáérni.

Tartozékai:
- Ryo három fülbevalója hozzá tartozik, illetve egy dögcédulája van neki is, mint Ryo csapatának a többi tagjának is. Ezt a plusz dögcédulát Ryo általában a nyakában hordja a sajátja mellett.
- Egy humanoid forma. Külsőre tökéletesen emberinek tűnő  test, a kivetülésével megegyező külsővel. A jövőben a shinigami és az emberi technológia keveredett, így Genie testének az alapja egy speciális póttest. Különlegessége abban rejlik, hogy nem egy lélek az, ami mozgatja, hanem egy mesterséges intelligencia. Módosítottak annyit a póttesten, hogy teljes mértékben kompatibilizáljon Genie programjával. Aki így képes rámenteni a tudatát, és lélek helyett mozgatni a testet. A test más egyéb különlegességgel nem rendelkezik, Genie saját különlegességén kívül.


A története:

G.E.N.I.E. története újfent majdnem akkor kezdődött, amikor az enyém, nem sok időleges eltéréssel. Még nem rég voltam a városban, bár szerencsémre már az eszemnél lézengtem, mikor utánam hozták. De ne ugorjunk a dolgok elé.
Az egész úgy kezdődött, hogy ebben a korban meglepő jeleket fogtam. Egy szállító küldött jelzéseket szerteszét. A bibi csak abból állt, hogy ebben a korban nem voltak szállítók! Legalábbis olyanok nem, mint a mi időnkben. Gyanakodva csuktam le a laptopomat a szertáram jótékony félhomályába, majd igazi iskolai emberként úgy döntöttem, hogy én bizony meglépek. Teljes természetességgel gerilláztam ki a nagybecsű intézményből.  Motorra pattantam, és a bemért helyre furikáztam, extra gyorsan, ámbár kissé gyanakvón. Nem hétköznapi látvány fogadott. Egy Pöttöm Postás, az én koromból, (egész tuti az én koromból, ebben a korban még nem rohangálnak az emberek ilyen szerelésbe) szemmel láthatóan extra morcosan, a járgányát bütykölte. A gyorsforgalmi út szélén. Még oda se értem, máris egy csavarkulcs röppent felém. Morogva hajoltam el elől, had repüljön tovább, és lehetőleg másnak törje be a koponyáját, nekem a fejemre még szükségem volt!
   - Neked is szép napot, megtudhatnám, hogy mégis mi a fészkes fene folyik itt? - vettem elő a mindig tökéletesen beváló, lehengerlő kedvességem. A túlvégről hasonló hangnemű válasz érkezett.
   -Közöd? - jött a Kis Postás füstölgő válasza. Erre én is benyeltem a „csessze meg!” pirulám.
   - Hát, ha semmi gáz… akkor fölös volt eljönnöm! - vontam vállat, és fordultam meg teljes lelki nyugalommal. Kíváncsi voltam, hogy meddig fogja bírni, hogy utánam szólt. Nem kellett sokáig várnom.
   -Mekkora egy kretén vagy! - csűrt hozzám egy cseszett fém dobozt! Egyenesen a tarkómnak! - A csomagod nem kell? - összeszorított fogakkal mormoltam el magamban egy igen csak velős, zsolozsmázásra hajazó káromkodást, miközben fordultamban összeszedtem a merénylethez használt kis fém kapszulát, de mire megfordultam, már el is tűnt a ruhám rejtekébe. Ha már hozzám hajította, ez a legkevesebb.
   - Csomag? Milyen csomag? - előtte már újra hanyagul nyugodt, talán kicsit flegma volt a pofám.  - Ezek szerint mégis van hozzá közöm? - szarkasztikusan elégedett vigyorral figyeltem a kisembert.  - Egy azonosítóval megajándékolnál? - tettem azért hozzá, éljen a mindig éber paranoiám. A szokásait az ember nem vetkezi le, csak úgy az egyik napról a másikra.
    - Nem mondod! - látványosan beforgatta a szemeit. Kezdtem cseszett jól szórakozni - Szerinted mégis miért küldenek egy szállítót, agytröszt? - csapott a homlokára, szolidan nyilvánítva véleményt.
   - Esetleg beavatsz a részletekbe, lehet értelmesebb ötleteim is lesznek! - maga voltam a nyugalom megrendíthetetlen cseszett kősziklája.
   - Háh… - vakarta meg a fejét - Honnan a francból kéne részleteket tudnom?  Csak küldtek, nem kérdeztek! - teljes lelki nyugalommal ellenőrzött le ő is engem.  - Tied a cucc! - tartotta a csuklóját, hogy én is bemérhessem.
„Virtuális azonosító: Demothy 3366
Nickname: Lameha
Kód: LA526342TX
Csoport: Kele (Fecske)
Vezető: Shilah Chante
Közvetlen felettes: Shilah Chante
Munkakör: Futár
Beosztás: Sürgősségi kézbesítő - D33/23584ZE (Kizárólag a vezetőnek felelős futár)
Terület: NA (korlátlan)” 

   - További parancsok, ha megtaláltál, és leszállítottad a csomagot? - minden egyezett nála, kicsit nyugodtabb lett a képem.
   - A büdös nagy semmi! - mormogta karba tett kézzel - Szerintem azzal számoltak, hogy megdöglök közben… vadparasztok! -rúgott el egy kavicsot. Szerencsére nem hozzám.
   - Akkor csak eleresztettek a vadvilágba, hogy add át a csomagot, és semmi a továbbiakra… - beletúrtam a hajamba - A visszamenetelt se készítették elő.
   - Akkor még itt lennék szerinted? - horkant fel a kijelentésemre.  Egyből a pofám alá tolta a küldi parancsát. Semmi returjegy semerre. Csesszék meg!
   - Kell kégli a fejed fölé, itt a csatorna, vagy a föld alatti bázisok nem megengedettek. Vele is kell kezdeni valamit. Nem hagyhatjuk, hogy az emberek kezébe jusson, számukra még túl fejlett technológia.
   - Héhéhé!!! Nem hagyom itt! - háborodott fel egyből.
   - Fel bírod kapni a nyakadba, hogy elhozd? Ha csak nem tudod összecsomagolni kicsi méretbe azzal, hogy itt szobrozunk mellette, nem fog előrébb haladni semmi! - sóhajtottam egy parányit - Ha viszont kerítünk valami szállító eszközt, akkor lehet, hogy máris előrébb vagyunk!
   - Neked nem kell itt szobroznod, ki kért meg rá? - nagy sebbel lobbal összekotorászott egy halom rakás csomagot, a mancsomba tolta őket - Nesze, mehetsz a fenébe! - Az eszem lefagy ettől az ipsétől! Épp segíteni próbálnék neki!
   - És te? - kérdeztem felvont szemöldökkel - Kégli, kaja, parancs nélkül? Egyszerűbb, ha jössz te is. Ráadásul gyorsabban is leszünk!
   - Túlélésre vagyok kiképezve! Nem kell pesztrálni! - morcoskodott. Az ész megáll, komolyan!
   -Aztán jönnek itt is a bronzosok, csak itt hús-vér emberből, és elvisznek, börtönbe... -sóhajtottam -  itt kicsit mások a túlélés szabályai  - bár valamiért úgy éreztem, hogy ezekkel az ész érvekkel nem sokra jutok nála - Szerválok kéglit, ha már utána küldtek, ez a legkevesebb, cserébe eljössz velem. Ha most eljössz, a gépedet is biztonságban lehet tárolni, és senki nem akar majd rajtad kívül hozzáérni. Indulhatunk? – tágra nyílt szemekkel pislogott rám.
   - Nem kötelességed vesződni velem. Megkaptad a csomagot, nyugodtan elmehetsz.
   - Kötelességből nem szoktam ilyen ajánlatokat tenni! -roppantottam ki a nyakam. Nem akartam ott hagyni a semmi közepén, ha már utána küldték, és miattam keveredett nyakig a slamasztikába.
   - Megleszek! - közölte, még mindig durcásan, a jó ég se tudja, hogy miért.  A gyomra ellenben mást mondott. Hangosan, követelőzően megkordult.
   - Tápanyag! - toltam a mancsába egy szelet csokit. Lévén én elég zabás tudtam lenni, mindig volt valami kis kaja nálam.  -Nem kétlem, hogy meglennél! Akkor… - elgondolkodtam egy pillanatot -…kérlek, hogy gyere velem! Sokat segítene, és könnyítene a helyzeten, ha ott lennél a környéken! - a kaja jobban lekötötte, mint a mondandóm. Még mindig morcos fejjel kobozta el a mancsomból, majd harapott rá a csomagolásra. Ahogy láttam, hogy nem boldogul vele, kibontottam neki, legközelebb ne legyen ilyen problémája.
   -Új parancs? - sandított fel közbe rám.
   - Egy új kérés- válaszoltam.
Megint nem nekem lett sikerem, hanem a csokinak. Ahogy megkóstolta, szinte egy falattal el is tűntette az egészet.  De sikerült elérni vele, hogy mormogva közölte, hogy várjam meg, míg összeszedi a cuccait. Viruló pofával ízlelgettem a csokis győzelem ízét. Le se tagadhattam volna, hogy szeretem, ha a dolgok úgy alakulnak, ahogy eltervezem őket!

Hát így került hozzám vissza Genie! Egészen pontosan abban az első csomagban pihent, ami nyitásnak lett a fejemhez csűrve. De ténylegesen felébresztve, csak otthon lett, mikor a fiút is elpakoltam a sajátjának kinevezett szobájába, és neki láthattam, hogy rálessek, mi is volt ilyen fontos, hogy képesek voltak egy másik embert is a múltba zárni miatta. Nem volt mindenhez egyelőre meg a hozzáférésem. Legelőszöris csak GENIE~hez. Bár úgy tűnt, hogy időszakos a többi csomagot záró kód is. Vagyis csak várnom kellett, hogy eljöjjön az ideje. Nem lett volna kihívás ennek ellenére kibányászni a tartalmukat, de a társaim minden bizonnyal nem a semmiért oldották meg így a dolgot! Úgy döntöttem, hogy kivételesen türelmesen várakozok az időre. Már Genie~nek is borzasztóan örültem. Elvégre mégis csak az asszisztensemet kaptam vissza!

« Utoljára szerkesztve: 2016. Jún. 18, 22:48:18 írta Hoshi Ryohei »

(click to show/hide)

Karakterlap

Neliel Tu Oderschvank

Moderátor

*

Hozzászólások: 202

Hírnév: 7

Infó

Tárcában: 1 721 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Plátói

Kivel áll kapcsolatban?:
Staff *3*

Mottó:
"Omlik az ég, egy mesére zuhan... Na és akkor most mi van?"

Post szín:
2BCCFC


  • Profil megtekintése

Elérhető Elérhető

Re:Hoshi Ryohei
« Válasz #1 Dátum: 2016. Júl. 02, 01:32:27 »
Szép estét! ^-^

Egy-két elgépelésen kívül (néhol lehagytad a szavak végét >w<) teljesen rendben van az NJK-pályázat, így elfogadom!
Jó játékot vele! :3