Szerző Téma: Ishimaru Akira  (Megtekintve 866 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Ishimaru Akira

Shinigami

9. Osztag

*

3. tiszt

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
16 200 / 30 000

Hozzászólások: 98

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 14 600 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötét Türkíz

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
"Tedd mindig azt, amit a szíved diktál!"

Post szín:
#1AAD96


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Ishimaru Akira
« Dátum: 2016. Jún. 17, 21:06:41 »
Ishimaru Akira (石丸明)
Nem: Férfi
Kaszt: Shinigami
Szül.ideje: 1976. 12. 20.
Kor:
  • Emberként: 24
  • Lélekként: 16

Előtörténet

"Ha gyönge a lelked, tompa a kardod éle."


Egy átlagos korai őszi napon 2000-es években Tokióban a titkos kutatási munkahelyemen éppen egy közelítő katasztrofális vihart készültem tanulmányozni, hogy meg tudjam akadályozni, hogy túl nagy kárt tegyen mind az emberekben, mind az épületekben. Próbáltam a társaimmal egy viharcsökkentő berendezést befejezni, amit már évek óta próbáltunk befejezni ilyen esetek bekövetkezése miatt. Mikor már csak pár perc választott el a vihar bekövetkeztéig akkor elkészültünk a berendezéssel, ami igazából egy elég kicsi dolog volt, amit egyetlen ember elbírt cipelni magával. Én bátran jelentkeztem, hogy véghezviszem a mentő küldetést Japán érdekében, ám sokan le akartak beszélni róla, hogy ez öngyilkos feladat inkább bízzam egy öregebb tapasztaltabb kollégámra, de én nagyon makacs voltam és mielőtt bárki bármit tehetett volna gyorsan megfogtam a berendezést és vittem arra a pontra ahová a vihar tartott. Mikor elérkezett az idő bekapcsoltam a berendezést és vártam, hogy a hatalmas széllökéseket és villámlásokat a felhőszakadást is csökkentse. Ám kevés sikerrel, de volt egy vészkapcsoló a berendezésen, ha befuccsolna a tervünk. Ez viszont hatalmas veszélyt jelentett arra, aki ezt a vészfunkciót bekapcsolja és én meg is fizettem az árát. Leszívattam teljesen a berendezésbe a vihar nagy részét ám a berendezés meghibásodott az utolsó fázisban, és emiatt egy hatalmas villámcsapás ért engem, és életemet vesztettem. Olyan gyorsan történt, hogy fel se tudtam fogni mi történt velem.


Miután meghaltam a lelkem mivel teljesen bűn nélküli volt és önzetlen, ezért egyből Rukongaiba került újjászületésre.
– Mi a fene történt?
Kérdeztem miután magamhoz tértem és teljesen más vidéken találtam magam. Körbe néztem és eléggé furcsán régiesnek találtam a dolgokat ezen a területen. Megláttam egy öreg nénit egy boltban ,majd oda siettem hozzá és megszólítottam Őt.
– Üdvözletem öreg hölgy, meg tudná nekem mondani, mégis hol vagyok, és hogy kerülhettem ide, mialatt el voltam ájulva?
Majd az öreg hölgy válaszolt.
– Ez itt Rukongai és te valószínűleg egy új lélek lehetsz, mert még nem láttalak erre felé kedvesem. 
Ez a mondat körülbelül lesokkolta teljesen az elmém ,majd gondolatban ezt mondtam.
– Én meghaltam? Szóval a küldetésem nem járt teljes sikerrel, mert megfizettem az életemmel érte? És ez lenne a túlvilág? Hát nem egészen ilyennek képzeltem el.
Majd ismét megszólítottam a nénit.
– Igazán köszönöm a tájékoztatást öreg hölgy, de meg tudná mondani, hogy vihetem itt valamire lélekként?
Mire a néni válaszolt.
– Ha vinni akarod, valamire azt javaslom, jól nézz itt körbe és meglátod, hogy hová vezet a sorsod fiacskám.
Nem egészen értettem mire akar kilyukadni az öreg hölgy ám végül megköszöntem neki és tovább álltam. Jártam Rukongai utcáit és rengeteg szegény embert láttam, sajnálattal töltött el hogy ilyen szomorú körülményekbe csöppent a lelkem, nem is igazán hittem el hogy ez lenne a mennyország, míg végül összetalálkoztam pár rabló banditával, akik minden értékem el akarták venni (ha tudták volna, hogy nincs is nálam semmi értékes). Végül megszólított a vezérük
– Idefigyelj haver. add nekünk minden értéked, vagy véget vetünk az életednek itt és most rögtön!
Nem ijedtem meg tőlük, és bátran szembeszálltam velük.
– Azt hiszitek, a fajtátoktól megijedek? Hát nagyot tévedtek!
Gyorsan körbe néztem mit kaphatok fel fegyvernek és a ládák tetején találtam egy erősnek látszó fabotot, amit gyorsan meg is ragadtam és a banditák felé kezdtem rohanni, hogy lesújtsak rájuk, ám nekik rendes fém fegyvereik voltak és viszonylag elég rövid csetepaté után le is győztek, de azért kaptak ők is rendesen mielőtt el nem törték a fabotom és elég sok sérülést szereztem. Ekkor megszólított a banditavezér.
– Elég te fattyú! Ezért most csúnyán megfizetsz! Addig fogunk kínozni míg meg nem halsz a fájdalomtól!
Mosollyal az arcomon mondtam neki.
– Mutasd csak, mit tudsz te szemétláda!
Ám annyira feldühítettem őket ezzel, hogy addig ütöttek, míg majdnem belehaltam ekkor történt a csoda. Megjelent egy fekete kimonós férfi gyönyörű csillogó katana-val és így szólott a banditák felé.
– Így bántani egy ártatlan lelket, akinek még vagyona sincs, ezért súlyosan megfizettek, mert nem fogtok minden lelket terrorizálni többé! Ne legyek shinigami, ha ezt hagyom továbbra is!
A banditákon látszott a félelem, és mielőtt bármit tehettek, vagy mondhattak volna, le is sújtott rájuk, ezzel jól ellátva a bajukat ,hogy soha többé ne merjenek így megtámadni valakit. Én el se hittem, amit látok félhomályosan, mivel csúnyán elvertek több sérülésem is volt. Ekkor döntöttem el, hogy ez egy jel, és shinigami akarok lenni, hogy segíthessek minden ártatlan lelken. Nagy nehezen kinyögtem azt a szót, hogy „Köszönöm.” ,majd a shinigami elment, én pedig tíz évig, csak éltem Rukongaiban, próbáltam kinyomozni, miért kezdek éhes lenni, mikor elvileg meghaltam, és hogy kerülhetek be az akadémiájukra. Végül edzeni kezdtem magam, hogy elég kemény legyek az akadémiára ,majd beadtam a jelentkezésem, és csodák csodájára fel is vettek. Eljött a nap a Lélektovábbképző Akadémiai beavatásra Seireitei-ben. Nagyon izgatott voltam, ám eltökélt, hogy erőssé váljak egy nap. Másnaptól el is kezdődtek a képzések, először kidou használatban gyenge voltam, kard használatban sem jeleskedtem, és szinte feladtam az első éveimben. Szinte már azon voltak, kicsapnak, mikor annyira sokat kezdtem gyakorolni az akadémián kívül is, hogy végül elismerték a képességeim, és belátták, még vihetem valamire köreikben. Egyre erősebb lettem, míg végül eljöttek a záró vizsgák 6 év után. A tanárokat szinte lenyűgözte, hogy a kis lemorzsolódott tanonc mennyire erős vizsgázó lett, észrevették azt is, milyen jól forgatom a kardot, és végre kidou használatban is jeleskedtem. Teljesült sok év után az álmom, amire keményen készültem. Átmentem a vizsgákon, és shinigami lehettem.


Kinézet:

Fiatalos kinézetű korához képest, 183cm magas, hosszú fekete hajú, a haját általában összekötve hordja, ritkán engedi ki teljesen, igazán jóképű, igéző tekintete van fekete szemekkel, kis orra van, nem túlzottan izmos testalkatú, átlagos shinigami shihakushot hord.

Jellem:

Vakmerő, előbb cselekszik sokszor, mint gondolkozik. Önfeláldozó, törődik másokkal és szinte sose magát nézi elsőnek, csak nagyon ritka esetekben. Van egyfajta humora, amit sokan félreértenek. Hűséges fajta és amit a fejébe vesz, arról senki sem tántoríthatja el. Ennek ellenére tiszteletben tartja a szabályokat, ám nem igazán ért egyet sokkal. Előfordul, hogy inkább a saját feje után megy, mert makacs természetű tud lenni, olykor. Kedves és megértő lélek, de ha felbosszantják, nagyon fel tudja kapni a vizet és akkor igen csak elborul az agya, amitől olyat tehet, amit később megbán.


Zanpakutou:

Név: Murasaki Arashi (Lila Vihar)
Típus: Villám
Parancs: Uchiorose! (Sújts le!)

Kinézet:

Murasaki Arashi alap kinézete egy katana aminek, a pengéjének a hossza habakival: 72,7 cm, a pengének a szélessége 3 cm, vastagsága pedig 0,76 cm, markolatának alap színe fekete rajta végig egybekötő kék mintákkal. Amikor feloldják a shikai alakját hosszúságra nem lesz nagyobb, viszont szélességre legalább 5x akkora lesz, a markolattól nem messze egy gömb alakú kivágás látható, majd egy pici egybefolyó rész után a kard két részre válik, ahol végig köztük egy kisebb rés van, nem teljesen egyenes alakja van, ha hasonlítanám  valamihez úgy mondanám “mint egy szarvasbogár csápja”, a kard végei ehhez méltóan pedig még szélesebbek mint az alap kinézete.

Belső világában állandó sötétség és sok viharfelhő látható, ahol örökösen csapkodnak a villámok mindenfelé, dörgések zaja van és a felhők alatt egy nagy  víz van, ami szinte végtelen, semmi léphető dolog nincs magyarán, a felhőkön kell sétálnia, ha beszélni akar a kard szellemével.

Képességek:

Rakurai Baku (落雷爆, Villám Bomba)

A kardnak a gömb alakú kivágású részével képes megidézni egy viszonylag nagy átmérőjű villám bombát, ami ha eléri a célját felrobban és erős villám sokkot okoz 20 méteres körzetben, de minél messzebb kerül a robbanás epicentrumától, annál kisebb sérülést szenved el. Hátránya, hogy rengeteg lélekenergiát emészt fel ezért egyszerre csak 1/1000LPért  tud megidézni. Nagyobb Lélekenergiájú ellenfél ellen vagy kisebbet sebez vagy szinte semmit, ha nagyon nagy a különbség.

Rakurai (落雷, VillámCsapás)

Akira összpontosítja a villám energiáját az egész kardon keresztül ,ami lilán kezd erősen világítani és villámok kis cikázása látszik körülötte, ami azt teszi lehetővé, hogy megnövelje a vágó erejét a kardnak és a villám képességét is.

1-4 Ha sikeresen megvágja az ellenfél egy részét kisebb sokkolást idéz elő a területén, de ebből hamar feleszmélhet az illető. Tárgyak és dolgoknál, ha ilyen kis szinten vágja meg a kard könnyedén ketté vágja. Hat körig képes fenntartani a képességét a kardnak.

5-9 Itt ,ha sikeresen megvágja az ellenfél egy részét akkor nagyobb elektromos sérülést szenved el és tíz percre lezsibbad az a része amit ért a vágás. Tárgyak és dolgoknál már kicsit nagyobb épületet is alaposan megtud rongálni a támadás. Öt körig képes fenntartani a képességét a kardnak.
 
10-14 Sikeres támadás esetén képes annyira lesokkolni az ellenfelének azt a részét amit megvág harminc percig lezsibbad és nem bírja hatástalanítani a sérülést, akár súlyos sérülést is elszenvedhet, ha például szív közeli sérülést szenved el hirtelen el is ájul az ellenfél. Tárgyak és dolgoknál már a vágás eredményére beomlik egy nagyobb erősebb fal is. Négy körig képes fenntartani a képességét a kardnak.

15-19 Itt már felgyorsul a támadás ereje nehezen észlelhető, mert nagyon hirtelen lesújt az ellenfélre és súlyos elektromos sérüléseket szenved el az illető, ez mellett nagyobb területre terjed ki a sokkolás ereje szinte a fél testét is érheti a zsibbadás akárhol is vágja meg a kard. Tárgyak és dolgoknál már elég könnyen össze omlaszt kisebb teljes épületeket egy nagy erejű villám csapás a karddal. Három körig képes fenntartani a képességét a kardnak.

20-24 Nagyon gyors lesz a karakter mozgása és annyira nagy erőt fejt ki a kardra ezen a szinten, hogyha kettő körnél tovább használja a kard széttörhet, mert olyan erőteljes a támadás, hogy képes lehet egy személyt is kettévágni. Minél messzebbről éri a kardnak a villám ereje a célpontot annál kisebb sérülést szenved el. Ezt a képességet, ha abba hagyja, legalább több óra kell, hogy újra képes legyen használni. Tárgyak és dolgoknál már ketté vág egy teljes épületet is amit szét is robbant a hatalmas villám erő és darabkák gyors sebességgel szét repkednek mindenfelé, ami tud sérülést okozni, ha eltalál valakit.

Nagyobb Lélekenergiájú ellenfél ellen vagy kisebbet sebez a támadás vagy szinte semmit, ha nagy a különbség.

Szeret-nem szeret

+Édességek
+Versengés
+Humorizálás
+Esőt/Vihart
+Hidegebb idő

-Igazságtalanság
-Kegyetlenség
-Ha a barátait vagy családját bántják
-Ha átverik vagy titkolóznak előtte
-A túl meleg időt
« Utoljára szerkesztve: 2016. Jún. 20, 17:38:36 írta Ishimaru Akira »

Karakterlap

Neliel Tu Oderschvank

Moderátor

*

Hozzászólások: 204

Hírnév: 7

Infó

Tárcában: 1 721 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Plátói

Kivel áll kapcsolatban?:
Staff *3*

Mottó:
"Omlik az ég, egy mesére zuhan... Na és akkor most mi van?"

Post szín:
2BCCFC


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Ishimaru Akira
« Válasz #1 Dátum: 2016. Jún. 19, 23:53:18 »
Szép jó estét! :3

Nos, a chaten jelzett hibákat javítottad, a képesség is finomításra került, így nincs nagyon mibe belekötnöm. Sajnos >3>.
Azért továbbra is figyelj a vesszőkre a kötőszavak előtt (és, meg, is, sőt, sem, se, nemcsak, hanem, de, pedig, azonban, ellenben, mégis, mégse, viszont, csak, vagy, akár, ezért, tehát, hát, így, hiszen, azaz, ha, amennyiben, aki, ami, amikor, amennyiben... stb.)!
Egyébként jó indító történet volt, bár szívesen olvastam volna a rukongaiban töltött időről, vagy az akadémista éveiről, remélem játék során még kiderülnek ezek az évek! ^-^ Ezek után mi mást mondhatnék: Elfogadom! ^-^


Osztag: 9. osztag
Szint: 1. szint
Lélekenergia: 5000 LP
Kezdőtőke: 4000 ryou


Indulásként kapsz minden képességedre 1-1 pontot, ezen kívül pedig szabadon eloszthatsz 13 pontot (az LP-d után, és SS-hez tartozás végett) a képzettségeiden, amik a következők:
  • Zanjutsu
  • Hakuda
  • Kidou
  • Shunpo
  • Zanpakutou
Elosztott pontjaidat itt jelentsd le, majd válassz szintednek megfelelő 5 canon shinigami technikát!
Kellemes játékot! ^-^

« Utoljára szerkesztve: 2016. Jún. 19, 23:55:49 írta Neliel Tu Oderschvank »