Szerző Téma: Rosui Natsuki  (Megtekintve 473 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Rosui-Genki Natsuki

Eltávozott karakterek

Shinigami

13. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
15 500 / 30 000

Hozzászólások: 109

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 32 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
fekete és sárga

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#EEF51D#0ca9c0


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Rosui Natsuki
« Dátum: 2016. Jún. 22, 20:11:13 »
Cica

Név: Cica (később még kaphat tényleges becenevet)
Kaszt: Lélek
Kor: Ismeretlen, de még baba
Kinézet: Cica, cicául néz ki!


Jellem: Cica olyan bújós.  Igazi tündércica! És miauval beszél.
Különleges képesség: (Veszély esetén elkezd fényleni, elvakítva ezzel a veszélyforrást, és biztosítja a menekülési útvonalat a gyerekeknek). Cica egy vérbeli mumusűző haiAz egész egy esős késő őszi napon kezdődött, amikor Nao~channal az Akadémia mögötti kis részen sétáltunk. Nagyon halk nyekergést hallottunk, nem messze, kint az esőben, az egyik bokor alól. Az ilyen esős, sötét napoat a mumusok nagyon szerették! Erre Anyu őfelsége is figyelmeztetett, mikor eljöttünk otthonról. És mivel ő volt a tündérek királynője, így ő teljesen biztos, hogy jól tudta! Nao~chant nem engedhettem ki az esőre, az eresz alól...
Viszont ő angyali öcsikéhez méltón nem akart engem sem egyedül kiengedni. Így a végén közösen merészkedtünk különös hang irányában. Egymásba kapaszkodva, kissé talán bizonytalanul araszoltunk a gyanús hangokat kiadó bokor csoport felé, készen rá, hogy ha kell megvédjem Nao~chant. A bokrok azonban egy soha nem látott szépséget rejtettek. Egy pici baba cicát. Valószínűleg a mumusok rabolhatták el, csak az érkezésünkre elejtették és elszaladtak. Pedig nem is énekeltük a mumusűző dalt. Lehet, hogy annyit voltunk Keibá~val az elmúlt időben, hogy már ének nélkül is félnek tőlünk? Vajon Keibá elől is így menekülnek? Hogy még a zsákmányukat is elejtik közben? Vagy ez azért van, mert mi leszünk az új Hitsugaya kapitány? Vagy Nao~channak lehet olyan nagy az ártatlansága, hogy ez már nem csak vonzó volt nekik, de el is ijesztette volna őket? Lassan a vizes cicához nyomtam a kezemet.
- Nao~chan te is szagoltasd meg a kezed vele! - mondtam az öcsémnek, hisz ezt Anyu tanította nekünk nem is olyan régen, amikor lefekvés előtt olvasott egy nagyon komoly könyvből. A tündérek titkos adatai voltak benne, szóval tényleg borzasztóan komoly volt a könyv! Szóval abban volt benne, hogy ha meg szeretnénk szelídíteni egy oroszlánt, akkor vagy rágjuk el a kötelét, amivel a mumusok megkötözték, vagy szagoltassuk meg vele a kezünket. Így aztán mind a ketten oda nyomtuk a kacsónkat, és a kicsi cica megnyalta a kezünket. Majdnem olyan volt a szeme, mint Nao~channak, amikor nagyon könyörög valamiért!
 Így tényleg nem hagyhattam ott.
- Nao~chan, most egy picit vigyázz, mert Natsuki megpróbálja felvenni a cica babát - azzal megpróbáltam áthajolni a bokron, de más átdugni a kezünket, és más átbújni. Ezt most megtanultam. De végül, a sokadik nekifutásra csak átverekedtem magam a mumusok fonta csúnya sűrű ágakon. A mumusok Natsukin nem foghatnak ki Cool. Elvégre a tündérkirálynő az anyukánk, és amúgy is, Keibá, a fő mumusűző a keresztapánk. Vagyis legyőzhetetlenek vagyunk, reszkessetek mumusok.
Nagy nehezen, néhány csúnya horzsolással, de megküzdöttünk a mumusokkal, és kiszabadítottuk a cica babát. Reszketve bújt hozzánk, biztosan nagyon félt ő is szegény a mumusoktól. Talán a cica babák szemüveg nélkül is látják a mumusokat...
Akkor különösen jó, ha velünk van! Jó alaposan szétnéztünk, nehogy megint elkapjanak a tanárok alakját felvevő mumusok, és megpróbálják visszalopni a cicát. Belopakodtunk a szobámba, és elkezdtünk neki valamilyen helyet keresni. Elsőnek is Nao~channal mentek be a szekrénybe, ugyanis jött az ellenőrző mumusnéni, és valamiért a mi szobánkba is bekukkantott. Igaz, hogy a mumusok még rajta hagyták a szagukat szegény cicán, de ezt gyorsan lehetett orvosolni. Barátnőm rámosolygott a mumusnénire, mert Apu mindig azt mondta, hogy a megtévesztés nagyon fontos.
- A Genki kislány mit keres itt? - kérdezte meg a mumus.
- Natsuki csak néhány füzetet jött elkérni - az álcázás és a megtévesztés elengedhetetlen eszköze egy jó harcosnak. Az olyanoknak, mint Apu hai! Vagyis az ellenfél azt hiszi, átejtheti őket, és közben az ellenfelet ejtjük át.
Ez nagyon komoly technika, nem is tanulhatja meg bárki, csak akinek olyan apukája van, mint nekünk. A mumust ügyesen átejtettük. El is űztem volna, de nem tehettem, hisz Nao~chan a szekrénybe volt, és ki tudja, hogy ott mennyi bújt el, amíg nem figyeltem. Sietnem kellett. Amint a mumus néni kitette a lábát a szobából, abban a pillanatban nyitottam ki a szekrényt, és Nao~chant a cicával együtt kisegítettem. Még jó, hogy a szekrénylakó mumusok nem neszelték meg, hogy két ilyen angyali teremtés tévedt a szekrényükbe hai.
Ezek után a cica a barátnőm szobájában pihent, amíg órára kellett mennünk. Adtam neki a szendvicsemből enni, meg egy kis pohárkába vizet, és rázártuk az ajtót, nehogy a mumusok visszavegyék. Nem engedhettem meg nekik, hisz a cica szeme hasonlított Nao~chan szemeire, és rajta keresztül biztos eljutnának az öcsémhez... Fegyveres harc óra után belopakodtam a koliba, és a kiscicát is magammal vittem, hogy megfürdethessem. Nao~channal közösen próbáltuk meg tisztává suvickolni, mint ahogy Anyu tette azt velünk, de biztos csíphette a szemét a szappan, ugyanis folyamatosan karmolt és fújt szegény. Lehet, hogy a mumusok miatt érzékeny lett a szappanra! Majd mi kigyógyítjuk szegényt. Össze lettünk karmolva, meg kicsit harapva is, de lefürdettük a kicsi állatot, majd megtörölgettük, és egy dobozt kölcsön véve Hanbei bácsitól, mert épp nem volt ott, de biztos adott volna, ugyanis ő mindig ad, ha szépen nézünk rá. Hanbei bácsit még csak megkörnyékezni sem tudták a mumusok sosem...
A dobozt a barátnőm ágya alá rejtettük, és az lett Cica otthona. Ott aludt (raktunk bele puha pulcsikát) mellette evett. Pár hét alatt eltűnt a mumusok kínzásának a nyomai, és Cica ( ahogy Nao~channal elneveztük) szépen kigömbölyödött. A mumusok biztos sokat éheztették szegényt, mert a mumusok már csak olyanok. Anyu mesélt róluk. Elég kalandos időszak vette a kezdetét. Nem mindig sikerült Cicát becsempésznünk úgy az órára, hogy csendbe maradjon végig, és olyankor versenyt nyervogtunk Nao~channal, csak hogy Cicát fedezzük. Nem egyszer álltunk a folyosón, de Cica többnyire valamelyikünk ruhájába bújt meg, és külön tüneményes volt, amikor kipislogott Nao~chan pólójának a nyakánál. De a mumusok nem sokáig nézhették tétlenül, hogy mi ilyen szépen megvagyunk egymással, és egy nap Cica eltűnt. Hiába kerestük az ágy alatt, a szekrényben, a fogmosó pohár alatt, vagy épp a füzeteinkben. Cicát sehol nem találtuk Hiába sírtunk sokáig, hiába hordtuk neki az ételt, csak nem került elő. Hívtuk, miáukoltunk neki, próbáltunk mindent, de Cicának úgy tűnt, örökre nyoma veszett. A mumusok vissza lopták, hiába figyeltünk, védtük. Ezek szerint mégse vagyok elég jó, hisz nem tudtam szegényt megvédeni! Kedvetlenek voltunk Nao~channal mind a ketten. Hiába jött a Karácsony, nagyon hiányzott Cica. Ezt mind ketten éreztük, hogy a másiknak is. Eljött az ünnep. Szépen díszített fa, amit Anyu valószínűleg Tündérországból hozott csillagokkal díszített, olyan szépen fénylett. Ott voltak az szép színes tündérdobozok alatta. Suzi~channal és Nao~channal izgatottan kezdtünk az ajándékok kicsomagolásához, ám az izgatottságunk és mindenek előtt az örömünk akkor lett a legnagyobb, mikor Cica dorombolva, szépen fésülve elősétált az egyik doboz mögül. Verseny ölelgettük a megkerült barátunkat Nao~channal, miközben persze egymást is ölelgettük hai.
Így került Cica a családba hai!

Karakterlap

Hirako Shinji

A Yuuniverzum ura

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 79

Hírnév: 4

Infó

Tárcában: 3 459 950 ryou

Technikatár
Ajándék küldése  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Rosui Natsuki
« Válasz #1 Dátum: 2016. Jún. 22, 20:13:41 »
Az NJK-t ELFOGADOM, készítsd el az adatlapját!
« Utoljára szerkesztve: 2016. Jún. 22, 20:15:40 írta Abarai Renji »