Szerző Téma: Lidércfogócska Quincy módra  (Megtekintve 9180 alkalommal)

Description: Új Quincy-k küldetése

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Layla Alese Wagner

Eltávozott karakterek

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
7 500 / 10 000

Hozzászólások: 34

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 6 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
zöld

Egyéb hovatartozás:
Karakura High School

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#00b359


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Lidércfogócska Quincy módra
« Válasz #30 Dátum: 2016. Aug. 23, 22:31:59 »
- Csak nem szeretem az olyan vicceket, amikben megsérül valaki, nem viccesek, ha engem kérdezel :o - válaszolok kurtán Amarillának. Még nem ismerem eléggé. Nem szeretném elmondani neki, hogy hogyan is állok a vérrel. Majd egyszer, talán.
A lidércet láthatóan nem hatja meg a mondanivalóm, nem is baj. Nem tudom, hogy mennyire számítok sikerre, vagy éppen mennyire nem. Csak próbálok összegyúrni valamit. Valamit, amiben mindenki gondolata benne van. Ez nehéz >o<.
- Ez nem az erődet bizonyítja, hanem a gyávaságodat - mondom jól hallhatóan. Idegesít, hogy azt hiszi: jobb nálunk. Ez nem így van. Vagyis nem tudjuk, mert nem hagyja hogy harcoljunk vele. Egyszerűen csak csapdába ejt. Aztán újabb sebek jönnek. Fáj, de nem ez a legnagyobb gond, hanem hogy mindenki kap. Ha elengednek látni fogom a vérüket. De megoldom. Majd figyelem a saját vérem, az soha sem zavart. Semafor vágás utáni mondatára felkapom a fejem. Tényleg el enged minket? Nehezen állom meg, hogy el ne mosolyodjak. Komolyan azt képzeli, hogy elenged és e mellett pedig elmegyek? Láthatóan a csapdáit előre teszi le, nem pedig hirtelen gyártja. Így ha itt maradok, akkor nem lehet baj. Legalábbis azt hiszem. Talán kockázatos. De sokkal jobb, mint elmenni és sorsára hagyni a húgomat és Milot. Ez egy lidérc, ki tudja, hogy betartja-e a szavát. Én inkább a nem felé hajlok. Szerintem mindenki így tenne a helyemben. Ahogy elenged, a karjaim egyből lehallanak mellém. Ez jó érzés. Kezdett zsibbadni. Már éppen mondanám Loryéknak, hogy én nem megyek sehová, mikor Amarilla megfogja a kezem, majd Hirenkiyaku segítségével elránt. Fel kell vennem az iramot, ami nem nehéz, tudnám gyorsabban is. Nem az a fontos, hanem az, hogy nem tudom kirántani a kezem az övéből. Ahogy megérkezünk, se szó, se beszéd már fordulnék is vissza, de esélyem sincs, mert megint egy kör csapdában találjuk magunkat. Semafor pedig nincs a közelben. Az most már legalább biztosan tudom, hogy nem random csinálja őket, hanem előre. Nem véletlen mondta, hogy jöjjünk erre.
Dühös vagyok, rettentően. Nem is tudom, hogy voltam-e már ennyire. Dühös vagyok és fáj. Egy meggondolatlan osztálytársam miatt ott hagytam egyedül, kiszolgáltatva a húgomat és a barátomat egy lidércnek. Sajog a karom és én sem vagyok jobb helyzetben. De bíznom kell bennük. Le kell nyugodnom. Ezt nem segítik Amarilla szavai.
- Pontosan, ki vannak szolgáltatva! - mondom a kelleténél talán kicsit durvábban németül. Ez a nyelv jobban fekszik és ha jól láttam, érti. A lidérc pedig nem. - Mert te elrángattál és ott hagytad őket. Meg sem kérdezted, hogy mit szeretnék. Én nem akartam eljönni. Mert nem hiszek egy lidércnek. Így mi a biztosíték arra, hogy nem lesz bajuk? Semmi. Úgy legalább velük maradhattam volna. A húgommal és a barátommal - emelem ki ezt a két szót, mert bár az utóbbiról nem tudhatott, az előbbiről igen. Egyszerűen fel nem foghatom hogyan gondolta, hogy otthagyom a húgomat. Egy egyetlen testvéremet >w<! Az csak részletkérdés, hogy remélem, nem csak Semafor nem öli meg őket, de ők se egymást. - Ami pedig azt illeti, csak nem lehet olyan erős, ha folyton csapdába ejt minket, nem pedig szemtől szembe küzd meg velünk. Ahogy korábban is mondtam, ez a gyávák módszere, nem azoké, aki erősek. - Legalábbis szerintem. A televízióból vett példák alapján. Azok akik erősek, vagy legalábbis annak hiszik magukat kiállnak bárki ellen, nem olcsó trükkökhöz folyamodnak. Apa is ezt tanította. Én is így hiszem. Így nem értem Amarillát. Ha tényleg aggódna miattuk, akkor nem hagyta volna őket sorsára, de ezt tette. Így elég hiteltelenek a szavai :/.
- Nekem mindegy mit mondunk neki - felelem némileg higgadtabban, mint az előbb. Ketten vagyunk csapdában, ketten kell megoldanunk, még akkor is, ha minden porcikám sírni szeretne tehetetlenségében. Nem érdekel, mi van velem. A családom érdekel. - Az nem jött be, amit az előbb én mondtam, most rád bízom a dolgot, beszélj vele te - talán tényleg jobb így. Hiszen igazat mondok, talán Amarilla találós kérdései meghatják.

*A dőlt betű németül van
« Utoljára szerkesztve: 2016. Aug. 26, 15:22:41 írta Layla Alese Wagner »

Karakterlap

Kawaii Pyon Kata

Hercegnő

Eltávozott karakterek

Blutig Elfe

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
8 000 / 12 000

Hozzászólások: 20

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 8 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Ilyen rózsaszínes :3

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Kivel áll kapcsolatban?:
Usagi-chan

Post szín:
Az is ilyen rózsaszínes :3 // #FF5577 //


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Lidércfogócska Quincy módra
« Válasz #31 Dátum: 2016. Aug. 25, 13:33:15 »
Háháháhá! Nagyon ráfázott azzal hogy nem fagyasztotta meg a nyelvemet is, így azt szabadon tudom kiölteni rá, gonosz Szemfolt! Mindenki tudja, hogy csak kengurunak akarja kiadni magát, de azt akkor sem csinálhatja! A kengurukról mindenki tudja, hogy kedves állatok és úgy akarnak a farkukon ugrálni mint tigris, meg hogy mindenféle édességet rejtenek az erszényeikben, de ennek még erszénye sincsen, ráadásul a véremet is megkóstolta, brrrrrr...
De egyszer úgy is rájövök, hogy csinálja ez a lefagyasztósdit és akkor elkapom a grabancát, ezt megígérhetem. Így aztán mikor hozzám szól, csak hümmögve és durcásan félre nézek mintha nem is hallgattam volna. Ezt neked, hehehe!
- HÁ! Megint tudok mozogni, most megkapd a... Tch! – az a gonosz Ana-chan hipphopp el is tűnt! Pedig még bosszút sem tudtam állni! :x
Nincs mit tenni, irány a Nagy Könyvtár teteje, és találkozom azokkal a kincsvadászokkal, akik előlelem akarják elorozni a jutalmat, aztán majd velük jól elfogatom ezt a rosszcsont kengurut, hogy aztán megléphessek a jutalommal. Hipsz-hopsz egyik játékról a másikra pattanva ugrok a levegőbe majd a nagy sebességű kvííínsi siklással repültem egyenesen a kijelölt cél felé.
- Huvassaaaa! Touchaku! – becsapódásomat végül egy fekete, kócos hajó egyén háta hárította, miután lecsaptam rá az égből. - Nice kacchu*! – nyújtottam kis az alattam fekvő egyén felé a hüvelyk ujjamat, majd egy aprócska szökelléssel leugrottam a hátáról.
- No, szárazföldi patkányok, mostantól én a legkawaii-bb Kata kapitányhercegnő veszem át a hajó irányítását, aminek célja elkapni azt a neveletlen kenguru utánzatot! Értve – magyarázatom közepette előkaptam egy lézerkardot* is és azzal kalimpáltam, hogy lássák, milyen komoly is vagyok. Így aztán magátólérv.... magától értetődő, hogy csak is én lehetek a legalkalmasabb a kapitányhercegnő rang viselésére.
- Most, hogy ezt megbeszéltük... – a szavukra nem is figyelve, oda kvííínsi siklottam az égimeszelő mögé, majd egy jól irányzott ugrással a hátára ugrottam átkarolva a nyakát. - Yoshi~! Előre Hakase!* Kapjuk el azt a kengurut! – hadonásztam előre fele a jobb kezemmel benne a lézerkardal, bár ki tudja mégis, hol és mikor fog felbukkani a célpont, de nem hagyhatom, hogy kapitányhercegnő létemre az elhatározásom megingjon! :3

*Szép elkapás! (kacchu=catch)
*Seele Schneider
*Tudós/Nagytudásó ember – itt: becenév a szemüveg miatt^^

Karakterlap

Kane Shinzou

Futár (Speedy)

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
9 000 / 10 000

Hozzászólások: 157

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 34 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ciánkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#6666FF  #99EAFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Lidércfogócska Quincy módra
« Válasz #32 Dátum: 2016. Aug. 25, 16:54:43 »
Szavaimat a lidérc nem éppen hatotta meg, sőt egyenesen unalmasnak találta, amivel egy újabb vágással a másik karomra jelzett is. Mondhatni az sem volt valami kellemes, ott már azért kicsit felsziszegtem, de nem volt mit tennem, tűrnöm kellet a fájdalmat. A lidérc annyira unalmasnak talált, hogy végül azt tanácsolta, hogy egy könyvtár tetejére mennyek ahol pár másik társammal találkozhatok, ezután visszaadta a mozgásomat, és amint utána eredhettem volna rögtön el is tűnt.
- A rohadt életbe!
Mondtam ezt jó hangosan, mert enyhén kicsit ideges lettem. Abban a táskában egy veszélyes fegyver van, és basszus, ha csak egy kicsit megsérül, egy egész lidérc inváziót indíthat el! Remélem a kis szemétláda nem nézte meg a táska tartalmát, mert ha igen akkor nagy zűr lesz! Valamit ki kéne találnom, de nagyon gyorsan! Miközben eltöprengtem egy ideig, hogy hogyan oldom, meg a táska visszaszerzését érzem, ahogyan a kabátom zsebében rezeg a készülékem. Gyorsan kihúztam a cipzárt és ki vettem a „mobilnak” tűnő szerkezetemet majd megnyomtam rajta a villogó zöld gombot. A képernyőn Noah, arca volt látható, plusz Icarus és Mouse is ott voltak. Amint észrevettek a társaim rögtön a képernyő közelébe jöttek. Látszódott rajtuk az aggodalom jelei, főképp Mouseban.
- Speedy! Hála az istennek! Már vagy 50-szer hívtunk! Minden rendben?!
- Persze jól vagyok minden rendben!
- Hát nem úgy nézel ki! Mi történt a karoddal? Csak nem vérzik?!
- De egy kicsit. Enyhén szólva és… mondjuk azt kellemetlen alakba botlottam!
- És a csomag?!
- Nos…. ez a hír nem fog tetszeni de…. kiraboltak….
- Hogy mi?!
- Jött egy kenguru jack féle lidérc és konkrétan kirabolt az orrom előtt! Az a nyavalyás! Be tudod mérni a gpsel hogy hol van a táska?!
- Sajnos nem… ugyan is megszűnt a jel...
- Baszki…hát ez remek….
- Valahogyan vissza kell szerezned azt a táskát Speedy ha nem akarod, hogy Karakura egy terrortámadást vészeljen át!
- Tudom tudom! Sajnos kénytelen leszek játszani a hülye játékát…..
- Miféle játékát mi van?!
- Ez most lényegtelen, viszont meg tudnád adni a Karakurai könyvtár pontos helyét?!
- Már is küldöm a készülékedbe az adatot, de miért is kell oda menned?!
- Csak küld, el majd később elmagyarázom!
- Oké oké! Jól van, megvan, azt hiszem már át is ment az adat hozzád.
Gyorsan megnéztem a készülékem képernyőjén hogy jött e valami, és hála istennek igen. Ott villogott a képernyő szélén a „Sikeres transfer” felirat.
- Igen át ment. Hamarosan jelentkezem!
- Sok sikert Speedy!
Kikapcsoltam a hívást majd megnéztem a kapott adatot, hogy pontosan merre is kell, hogy mennyek. Amint lecsekkoltam azonnal visszaraktam a készülékemet a helyére és nyomban indultam is a megadott helyhez. Gyorsabb tempót vettem fel mint amekkorával szoktam futni. Ha minden igaz és jól értettem ezt a lidércet vannak hasonló cipőben lévő társaim. Csak reménykedni tudok Amarilla nem lesz közülük, mert bár tény nagyon szeretném újra látni, de nem életveszélyes helyzetben! A fájdalom a két karomon egyáltalán nem érdekelt már volt, hogy hasonló sérülésekkel kellet nekem akcióznom, meg azért az a 12 év kiképzés, amit apámtól kaptam a fájdalom küszöbömet igen magas szintekre fejlesztette. Jó pár idő eltelt, míg megérkeztem a helyszínre. Ahogyan az épületet megfigyeltem eléggé egy könyvtárhoz hasonlított, bár azért enyhén modern meg kell hagyni. Szerencsére a könyvtár teteje és a ház teteje, amin álltam közöttük nem volt nagy távolság, voltaképpen simán át lehet ugrani. Gyorsan hátra mentem két lépést majd nagy lendülettel elrugaszkodtam a földtől és a könyvtár tetejére ugrottam. Ezután keresgélni kezdtem, hátha belebotlok valakibe. Hirtelen észreveszek egy szemüveges fickót, aki kinézetre mintha fiatalabb lenne nálam, és persze quincy egyenruhát hord.
Már csak ez hiányzott!
Mondtam magamban, hisz ha egy ilyen alakot meglátok, rögtön az jut az eszembe, hogy lehet, miattam van itt, de aztán ahogy a ruházatát megfigyeltem sehol nem láttam meg a családom emblémáját, ami azt jelentette semmi köze nincs a családomhoz, így nyugodt szívvel megszólíthatom. De azért a karperec jobb, ha rajtam marad, és az inkognitómat is titokba tartom, mert nem szívesen szeretnék kockáztatni. Oda sétáltam hozzá majd megszólítottam.

- Elnézést! Nem tudod véletlenül merre mehetett egy kenguru jacknak kinézetű kis rohadék?! Nagyon fontos cuccot lopott el tőlem és szeretném vissza kapni!
Remélhetőleg választ tud adni a kérdésemre és esetleg útba tudna igazítani, mert nem szeretnék órákat azzal tölteni, hogy a semmiért kovájgok jobbra, ballra, vagy valamerre. Vissza kell szereznem azt a táskát, életek múlna rajta! Uuuh bele sem merek gondolni mi, lesz, ha az a nyavalyás lidérc rá jön, mit lopott el! Míg körül nézegettem, hogy hátha az a dög megjelenik, kíváncsi voltam, hogy a srác egyáltalán hogy jutott ide.
- Gondolom, nem tévedek sokat, ha a miatt a kis szemétnek köszönheted, hogy itt vagy. Fene ezekbe a bohóc lidércekbe! Állandóan az ember agyával szórakoznak…. au a francba…
Éreztem, ahogyan a karomon áthatolt a fájdalom, de azért annyira nem volt rossz hogy elkezdjek rinyálni érte. De ahogy jól látom kissé átnedvesedett a kabátom annak a pontjai ahol a vágás történt. Sajnos nincs nálam semmi féle kötszer, vagy hasonló dolog, legtöbbször ezt inkább a rejtekhelynél orvosoljuk az efféle sebesüléseket. Amúgy is akció közben nem állhatunk meg, mert akkor vagy irány a dutyi, vagy lelőnek. De azért most nem bánnám, ha kapnék valami kötszert vagy valamit, amivel ellátnám a sebemet….
- Mond, csak van nálad valami kötszer, vagy hasonló dolog? Az a dög felnyársalta a két karomat ráadásul, ahogy észreveszem még a szimmetriát is megtartotta.
Amíg vártam arra, hogy kapok e tőle valamit, amivel elláthatnám magamat hirtelen nyomást éreztem a hátamon, amitől nyomban padlót fogtam. Egy kislány hangját hallottam aki kb lehet olyan 8 éves talán? Felálltam és megnéztem még is ki a fene jött hozzánk, és lám valóban egy gyerek volt. Ráadásul egy igen veszélyes alkat, hisz gyorsan felkapta a Seele Schneidert és úgy hadonászott azzal mintha valami játékszer lenne, plusz azok a kijelentések, hogy ő lesz a mi vezetőnk… ezen csak mosolyogni tudtam, és abszolút nem tudtam komolyan venni a szavait. Bár megértettem miért ilyen hisz még kicsi ráadásul biztos élvezi, hogy ilyen különleges. Azért gyorsan ellenőriztem rajtam van e, a karperecem. Amint megbizonyosodtam róla, hogy még mindig hordom újra rezgett a készülékem. Gyorsan kivettem a zsebemből majd megnyomtam a zöld gombot, ahol Icarus, Mouse és Noah arcát láthattam a képernyőn.
- Hé Speedy! Megérkeztél a helyszínre?!
- Igen meg… de a dög sehol…
- Baszki! Akkor még is mi lesz?!
- Hát… majd valamit kitalálok.
A kislány eközben kardját felemelve, a szemüveges srác hátán felkiáltott, hogy indulás, vagy valami ilyesmi, amit Noahék meghallottak és kitárt szemekkel néztek rám.
- Ez egy…. gyerek?!
- Ööööm…..jah….
- Mi van Speedy, hirtelen felcsaptál bébi csősznek vagy mi?!
- Nem! Hirtelen itt termet a semmiből!
- Ugye nem azt akarod mondani, hogy a kislány veled fog tartani?!
- De azt Mouse bizony… nagyon úgy tűnik… de van itt egy srác is, aki középiskolás korú talán. A lényeg nem lesz baj… bár… az a kislány enyhén nem egy fegyelmezett fajta….
- Bármi is legyen Speedy szerezd vissza azt a táskát!
- Igyekszek Noah ígérem!
- Sok sikert Speedy vigyázz magadra!
- Meg lesz Mouse!
Mosolyogtam rá, majd kikapcsoltam a szerkezetet és visszahelyeztem a helyére. Ezután, oda sétáltam a sráchoz és a kislányhoz majd határozott hangon oda szóltam.
- Figyu, mássz le, kérlek a srác hátáról így is szerintem nehezen tart meg. Egyáltalán hány éves vagy?! 10-9? Minden esetre jó lenne, ha nem parádéznál azzal a... fegyverrel mert még a végén valakit kinyírsz.

Nem akartam kimondani a fegyver nevét, mert azzal lebukok. Istenem…. tudtam, hogy nem lesz egy egyszerű éjszakám…. ha csak a srác lenne itt okés lenne a helyzet, de hogy egy 8-9 évesnek tűnő kislány is itt van, az egy kicsit megnehezíti a dolgomat. Öcsém….. miért van az az érzésem, hogy nem ez lesz életem legnagyszerűbb estéje… csak remélni tudom, hogy Amarilla békésen alszik eközben. Huh ha ezt elmesélem neki…. kitérne a hitéből az egyszer biztos….
« Utoljára szerkesztve: 2016. Aug. 25, 22:09:52 írta Kane Shinzou »

Karakterlap

Anselm Eberhard Lindhorst

Hakase...

Eltávozott karakterek

Daitenshi

*

Tenshi

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
11 000 / 15 000

Hozzászólások: 128

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 26 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Daitenshi

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Asszem ez egy ilyen türkiz szín :D

Egyéb hovatartozás:
Karakura High School

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
"Nincs annál rosszabb, mint amikor egy bohóc kenguru terrorizál."

Post szín:
#22b822/#0b7938


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Lidércfogócska Quincy módra
« Válasz #33 Dátum: 2016. Aug. 26, 01:31:21 »
Végre lelépett az a szar. Kezdtem elég ideges lenni már tőle, de az első dolog, ami most dolgom, hogy lenyugodjak, és ellássam a sebeim. Végre van egy kis időm erre. Gyorsan helyet foglaltam seiza-ban. Határozott mozdulattal letéptem a kabátom szakadt ujjait, aljától a tetejéig tovább szakítottam, hogy két hosszú egyenes anyag legyen. Első körben a bal kezemet kötöttem be, mert hát jobb kezes vagyok, na. Könnyebb volt így. Ahogy megvoltam egy kézzel, jöhetett a másik, kicsit trükkösebb, de az is ment, lassan ugyan, de ment.Ahogy ezzel megvoltam bemértem magam a városon belül, nem volt nehéz, gyakran járok erre. Relatíve közel a voltam a könyvtárhoz, úgyhogy megindultam abba az irányba.  Siettem, nem tudtam semmi konkrétat, gyorsan el akartam érni a helyszínt. Nem tudhattam, hogy mit tervez ez az állatkert-szökevény. Nem volt sok idő elérni a célomat. Úgy tudtam, hogy csapatot kapok, de hát a hely üres volt. Na most vagy túl gyors voltam, és mindenki előtt ide értem, vagy szimplán felültetett az a dög. Úgy döntöttem, hogy leülök, mégis fáradok ennek a két szép mélyedésnek hála. Most nem szaroztam, levágtam magam törökülésbe, és vártam. Persze, ki gondolta volna, hamar meguntam. Felpattantam, és elindultam körbepásztázni a helyet. Volna. Ahogy felkeltem, és léptem egyet, egy srác érkezett meg. Nem lettem felültetve. Jól van. Pozitív, mindenképpen. először kicsit ugyan bizonytalan volt, de miután felmért, kicsit felengedett. Végülis sikerült megszólítania.
Kenguru. Jack. Oké, végülis kinek mi.


"Szívesen segítenék, de sajnos fogalmam sincs."
Komoly üzemmód? Gondolom most, hogy van más is hasonló cipőben, kicsit jobban felmérem a helyzetet, és a szemüveges énem dominál. Gyorsan körbe is vizslattam a helyet. Pontosan tudjam, hogy hogyan néz ki a környék, ha esetleg harcra kerülne a sor. Nem készülök rá, de felkészült leszek. Az elrabolt kellékre tehettem volna ugyan megjegyzést, de nem érdekes, nem az én dolgom. Figyelmen kívül is hagyom a dolgot.
"Valóban, én is miatta vagyok itt. Nem kellemes társaság, az biztos."
Azért a fájdalmára egy felvont szemmel reagáltam, de nem kellet rákérdeznem, ez a kenguru hasonlóan cselekedett nála is. A kérdésére nem is feleltem első körben, előkaptam Seeleschneiderem, és két erős csíkot szabtam le a kabátom aljából. Már mindegy volt neki úgyis, meg kell majd varrni. Ne felejtsem el. Elkezdtem megindulni felé, de hirtelen villanás, és srác hátán egy kislány kapaszkodott, őt pedig térdre kényszerítette. Kicsit hátrébb ugrottam minden sebességemet kihasználva, és távolról figyeltem az eseményeket, miközben fegyvereimet eltettem, mondván, hogy ez cscak egy kislány. Nem fog ártani, igaz? ^^ Igaz? ^^" Mindegy, majd eldől, egyelőre figyeltem az eseményeket.

Eléggé megnyugodtam, amikor meglátam az arcán, és a viselkedéséből ezt a kislányos lendületet. Tudtam, hogy nem kell félnem, de azt is pontosan tudtam, hogy mennyire tud életveszélyes lenni egy ilyen természetű kisgyerek. Lassan elkezdtem közeledni, majd ráraktam a srác vállára a kabátom darabjait, és óvatosan megfordultam, hogy eloldaloghassak, de persze, egy erőteljes lökéssel megkaptam én is a magamét, hirtelen én lettem a díszes paripa, és a "Hercegnő Kapitányt", akit mint megtudtam Katának hívnak, most én vihettem a hátamon a harcmezőre. Ha Semafor így fagyaszt meg, akkor fix, hogy mgnyertük a szívét, és végre elküldhetjük a halálba. Álljunk hozzá pozitívan.

"Kata~chan, ugye? Mondd csak, biztos, hogy azokkal a Seeleschnei.... kardokkal akarsz a levegőben integetni...?"
Meglepődtem, hogy tudok kisgyerekekkel beszélni, nem próbáltam még. Elég határozottnak tűnt, de minden kisgyerek az.

És amúgy is... Mi az, hogy Hakase...?


Karakterlap

Dokugamine Riruka

Mesélő

*

Hozzászólások: 37

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 4 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Xcution

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#f5999e || #ac2e5e


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Lidércfogócska Quincy módra
« Válasz #34 Dátum: 2016. Aug. 26, 19:38:51 »
Tenro és Mizuki
Tenro nem retten vissza és kész fellépni Semafor ellen. Mizuki-nak is egy frappáns ötlete. Visszaszólásodra Semafor a következőt válaszolja.
- Természetesen, de a takarékot ki kell érdemelni. Takarékra tegyelek benneteket?
Természetesen költői kérdés volt. Nem igazán kapkodja el a visszatérését, ezért van lehetőségetek a felmerült ötletet megbeszélni. Esetleg a gondolatmenetet tovább gondolni. Lehet, sikerülhet meglepnetek a szemtelen Lidércet.


(click to show/hide)

Layla és Amarilla
Van bőven időtök megbeszélni összetűzéseteket, valamint hogy ismét egy nevezőre jussatok, vagy pont ne. Van lehetőségetek megbeszélni a dolgokat, ugyanis egyenlőre nem tűnk úgy, hogy Semafor egyhamar visszatérne hozzátok. Akár azon is gondolkodhattok, hogy miért is tűnik így el. Hova mehet ilyenkor. Mivel csapdában vagytok, így nincs sok mozgásteretek.

Vinzent
Sunyin mosolygott megjegyzésedre, majd egészen komolyan figyelte, hogy mit mondasz kérdésed után. Még lehet, hogy rokonlelket találtál?
- Ne hidd! Roppant unalmasak. De csak nem? Meg szeretnél halni? Azért ne unatkozz ennyire. Mit szólnál, ha felpörgetnénk. Benne lennél, hogy az én oldalamon szórakozz, hogy aztán nyerj?
Szokatlan ajánlatot tesz neked. Ezzel megbizonyosodhatsz abban, hogy mások is vannak ugyan ebben a cipőben, azonban ők kevésbé szórakoztatják őt, mint te. De elgondolkodhatsz, hogy mégis mit is jelenthet az oldalára állva szórakozni. Mit fogsz választani? Frappánsan elutasítod vagy elfogadod. Rajtad áll, hogy mit felelsz.


Anselm, Kane és Kata
Nem léptetek csapdába így szabad a mozgásteretek. Semafor nem jelent meg azonnal előttetek. Szabadon dönthettek afelől, hogy most ott megvárjátok, vagy megpróbáltok valamit kitalálni együtt ellene. Mindenesetre rajtatok áll, hogy mit csináltok. Van időtök, ugyanis egyenlőre nem tér vissza hozzátok Semafor.

(click to show/hide)

.

Határidő: 2016. Szeptember 5.
Post sorrend: Nincs

.

Karakterlap

Amarilla Bianchi

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
9 500 / 15 000

Hozzászólások: 164

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 22 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sárga

Egyéb hovatartozás:
Karakura High School

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#ad7170 || #fcf7bd


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Lidércfogócska Quincy módra
« Válasz #35 Dátum: 2016. Aug. 27, 16:05:18 »
Layla visszaszólására, miszerint, hogy nem pont az erejét, hanem a gyengeségét bizonyítja, nem is reagál. Gondolom, mert pont az ellenkezőjét tudja be. Szerintem a csapdába ejtés és tartáshoz is komoly erő szükségeltetik, de valahol gyáva is, hogy nem áll ki velünk szemtől szemben.
Layla irtó hangosan kezdett el kiabálni, ráadásul németül. Nem is tudom, hogy az agresszív Japános hanglejtés vagy a mérges Német az ijesztőbb. Biztos eléggé ideges, ha anyanyelvén esik nekem.
- Úgy gondoltam, hogy te sem akarod, hogy bajuk essen. Ugyan így beleléphettünk volna egy ilyen csapdába, és lehet azt kellett volna végignéznünk, hogy megöli őket. Semafor pedig nem fogja hagyni, hogy a szellemük meglógjon. Én sem bízok benne, mert eddig semmi sem tetszett neki, de az, hogy úgy cselekszünk, ahogy fütyörészik, úgy talán jobban szórakozik, és tényleg nem bántja őket. Milo nekem is a barátom és Loreley-t is hamar megkedveltem és hidd el, én sem szeretném, hogy bajuk essen, ezért sem gondoltam kockáztatni. Mert könnyen lehet, hogy ismét tehetetlenné válsz. … Gyorsnak viszont gyors…
Lehet, hogy gyávának és gyengének mondja, de el kell ismernünk, hogy sokkal gyorsabb, mint mi, és az az erőssége. Úgy, hogy szórakozik, úgy is túl gyors, hát ha még komolyan veszi. Ha pedig előbb gyengébb ütést is hajt végre, mielőtt mi egyet is pisloghatnánk, akkor az problémás. Teljesen tehetetlennek lennénk, az pedig irtó rossz lenne. De én gondolnám rosszul? Mindenesetre értetlenül állok az előtt, hogy miért kiabálja le a nem létező bajuszomat. Cselekedni kellett, és nem döntöttem rosszul, még ha ő úgy is érzi.
- Mit mondjak, én is elkavarodtam benne… Miért döntöttél úgy, hogy végül csak megsérted az önhittségét? Lehet ott volt a baj… Loreley jobb találós kérdést mondana…
Kezdtem gondolkodni, hogy mi lehetett az előzőbe a probléma. Meg én mit fogok majd kigondolni. Layla segítségére valószínűleg nem számíthatok, kicsit feladta volna?
- Ha elenged, akkor ígérem nem foglak visszatartani.
Nem szeretném, ha elmenne, mert szerintem továbbra is azzal tenne pont gondot nekik, de ha sikerül elérnem, hogy szabad utat adjon, akkor nem fogom visszatartani. Még akkor is, ha azzal engem teljesen egyedül hagyna. Nem csodálkoznék, ha egy fikarcnyi kicsit sem bízna bennem, hogy meg tudnám csinálni, de egy frappáns gondolat született bennem. Felhúzom a bakancsot és teszek fel neki olyat, hogy ketté áll a nagy füle, és ha nem találja el, akkor csak Layla-t engedje el. Ezt persze nem árulom el neki, így ugyanis biztos az is, hogy úgy nem tudom majd megakadályozni, hogy azt tegyen, amit szeretne. De most vicces találós kérdéseket nem fogom felvázolni neki, sőt szerintem amikor Semafor visszatér hozzánk, akkor első kérdése felé Milo és Loreley helyzete. Csak azután festhetem fel saját próbálkozásomat. De valahogy csak nem akar azonnal visszatérni, hogy az arcunkba nevessen.
- Szerinted hova tűnik el ilyenkor? Mit csinálhat? … Szerinted másokkal szórakozik ilyenkor?
Tényleg érdekes, és biztos nem teázni ugrik el. Az pedig, hogy tovább marad, még azt is jelentheti, hogy valakinek sikerült megfognia, így mi is megfoghatjuk. Bár mivel még szobrozunk, ezért biztos életben van. Ha pedig visszajön, akkor én dobom neki a le nem csapható dobást… vagy nyitást.


Karakterlap

Layla Alese Wagner

Eltávozott karakterek

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
7 500 / 10 000

Hozzászólások: 34

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 6 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
zöld

Egyéb hovatartozás:
Karakura High School

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#00b359


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Lidércfogócska Quincy módra
« Válasz #36 Dátum: 2016. Aug. 27, 17:42:50 »
Végighallgatom Amarilla szavait, amik számomra csak mentegetőzésnek hangzanak. Mondjuk, azt nem tudom, hogy ebben a helyzetben lehet e mást csinálni. De nem is érdekel. Nem én sodortam ebbe bele őt, hanem ő saját magát.
- Annak ellenére, hogy nem bízol benne pontosan azt csináltad, amit mondott. Ha nem bízunk valakiben, akkor nem engedelmeskedünk neki szó nélkül. Főleg ha másik életével fenyeget. Ez ugyanúgy vonatkozik a szórakoztatására is, nem szórakoztatok senkit, aki a szeretteimet akarja megölni, inkább én próbálkozom hasonlóval - legalábbis én így gondolkodom. - A saját életem nem érdekel, csak az övék. -Teszem még hozzá, hogy biztosan megértse. Látszik, hogy nincs testvére, főleg nem kisebb. Mindenesetre, ez most tulajdonképpen teljesen mindegy, hiszen nem csak a húgom és Milo vannak kiszolgáltatva a lidérc kényének, kedvének, hanem mi is. Újra. Cseberből vederbe jutottunk. A különbség annyi, hogy Amarillával ellentétben, ha tudnám, akkor most rojtosra rágnám a körmöm idegességemben. - Honnan tudod milyen gyors? Futottál már vele versenyt? - kérdezem, de maga a kérdés költői, tudom, hogy a válasz nem. Az pedig, hogy hirtelen jelenik meg, nem egyenlő a gyorsasággal. Szerintem legalábbis. Indulhat akár a túlsó sarokról is.
- Nem feltétlen megsérteni akartam az önérzetét, inkább arra voltam kíváncsi, hogy ha lebecsülöm az erejét, akkor mutat valami újat. Nem jött be - vonnám meg a vállam, ha tudnám. Sejtettem, hogy két esélyes a dolog. Benne volt a pakliban, hogy nem sikerül. Így lett. Egyedül csak azt sajnálom, hogy rajtam kívül a többiek is kaptak büntetést. Azt, amit mondtam nem sajnálom. Komolyan gondoltam.
Arra, hogy nem tart vissza, nem mondok semmit, mert nem tudna. Lehet, hogy vannak képességei, amik jobbak az enyémeknél. De gyorsabb vagyok. Ez egészen biztos. Az előbb aggódott, hogy túl gyors volt, talán kicsit ki is fáradt. Én miután felvettem a tempót tudtam volna gyorsabb is lenni. De jó tudni, hogy nem kell feleslegesen pazarolni az erőmet majd, ha oda jutunk.
Amarilla kérdése mondjuk jogos, nem is válaszolok rá egyből, inkább elgondolkozom. Nem is jutott eszembe eddig, hogy mások is lehetnek itt. Pedig végül is kézenfekvő. Minket, négyünket is külön szedett össze, az más kérdés, hogy amúgy ismertük egymást. A felvetés után megpróbálom letapogatni a környéket. Nem vagyok olyan kiváló ebben, de Lorynál jobban megy. Ő a fegyveres harcban jó. Választ mindenesetre csak azután adok, ha meg tudtam nézni, hogy a környéken vannak-e más fajtársak is. Élek a gyanúperrel, hogy csak a mifajtánkra izgul. Legalábbis négy per négy quincy nekem elég bizonyíték.
- Azt nem tudom, hogy mit csinál, amíg nem velünk van, de ha vannak mások is, akkor valószínű őket boldogítja - ha meg nincsenek mások, akkor inkább nem akarom tudni. Érzéseim szerint, úgy jobban alszom. - Engem az viszont sokkal jobban érdekelne, hogy előre teszi-e le ezeket a csapdákat, vagy sem. - Én az előbbire tippelek, főleg azért, mert korábban erre küldött, Amarilla erre rángatott, aztán láss csodát: megint csapdába estünk. Az pedig, hogy Loryék életével fenyegetett meg minket, azt mutatta, fontos neki, hogy erre jöjjünk. Bár az sem kizárt, hogy ez belemagyarázás. De ez most mind nem fontos. Egyedül csak az a fontos, hogy Lory és Milo rendben legyenek, és tudjak erről.

*a dőlt szöveget továbbra is németül mondja ^^
« Utoljára szerkesztve: 2016. Aug. 27, 17:44:47 írta Layla Alese Wagner »

Karakterlap

Shirei Tenro

Futár (Fox)

Quincy

*

Szint: 4.

Lélekenergia:

60% Complete
21 800 / 30 000

Hozzászólások: 148

Hírnév: 4

Infó

Tárcában: 15 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Azúrkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
Törött porcelánként is lehetséges ragyogni.

Post szín:
Mistyrose


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Lidércfogócska Quincy módra
« Válasz #37 Dátum: 2016. Aug. 31, 21:16:37 »
Mizuki folytatta a megjegyzésem, amire már csak vigyorgásra tellett tőlem. Ki voltam, alig kezdődött ez a rémálom, de már elegem volt belőle. Most pedig nem is voltam egyedül, helyette ketten üdülhettünk egy csapdában, míg a kenguruszörny szabadon kószált. Az vidított, hogy az idő múlásával mennyi becenevet kapott tőlem. Ami tényleg vicces, ám a csávából aligha fog kihúzni.
- Valóban? Nahát, szemtelenül hangzik, de örülök, hogy nemcsak engem tisztelt meg így!
Tudtam, milyen értelemben szerepelt az „értékelés”. Az én karomon is ott voltak ennek a számomra érdektelennek tűnő fogalomnak a nyomai, karcolások formájában, ami a „játék” előrehaladtával bizonyítottam rosszabbá vált. Simán elképzelhető, hogy legközelebb már a lábamon lesz valami, vagy a gyomromon, szóval lassan kaparófa leszek, ha nem szedem össze magam jobban.
Ezért vetettem fel az ötletet, miszerint olyannal kellene előállnunk, ami a lidércet érdekelhette.
- Igazán érdekes név, bár kiindulni belőle épp nem tudok. Az viszont megfordult a fejemben, hogy szívesen vehet olyan történetet, amiben ő is megfordul, mint szereplő. Esetleg, ha sikerülne kitalálnunk róla dolgokat, kevesebb karcolással is megúszhatnánk.
Kifejtettem a lánynak az ötletem, és kíváncsian figyeltem a reakcióját. Nekem perpill ez volt az egyetlen használhatónak tűnő gondolatom, amivel javíthattunk az esélyeinken, mert jelenleg rosszul álltunk. Az előzőekből kiindulva tudtam jól, mindketten sérült karokkal álltunk egymás mellett, ráadásul a kiszolgáltatottság sem volt jó ómen. Max. arra, hogy amennyire lehetetlennek tűnt a helyzet, úgy megpróbáljunk összekovácsolódni.
Percekig húztam ezután a csendet, míg felbukkant Semafor. Mizuki beszólására válaszolt, vagyis volt egy aranyközépút, amit megcélozhattunk, de a kérdés, amiben ezt jelezte, költői kérdéssel végződött.
A homlokomat ráncoltam, tudtam, nem lesz ez könnyű játszma. Eddig sem volt, de igen hosszúnak ígérkezett, és türelmet felemésztőnek. Mint a sakk.
Csak akkor nyitottam ki újra a szám, mikor a kenguruszörny eltűnt.
- Hé, ez nagyon tetszik! – feleltem sokkal vidámabb hangnemben az eddigiekhez képest – Tudod, erősnek látszik a „Közlekedési lámpa”, ám le merném fogadni, hogy van gyengepontja. Talán ebben benne van az érzékelés kérdése is. Arról fogalmam sincs, mennyire lehet vak, de egy láthatatlant embert csak nem szúr ki fél perc alatt! Sőt.. talán meg is lepjük kicsit.
Nem lapult extra tükk a zsebemben, de bármit megtettem azért, hogy kiszabaduljak. Ha ez azt jelenteti, össze kell fognom egy idegennel, hát megteszem! Aztán bevetem az eszem. Mondjon bárki ennél erősebb fegyvert! Amennyiben tud.

Karakterlap

Vinzent Feuerstein

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
6 500 / 15 000

Hozzászólások: 56

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 6 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ezüst

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#363F43


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Lidércfogócska Quincy módra
« Válasz #38 Dátum: 2016. Szept. 05, 13:39:45 »
A lidérc pofázmánya először ravasz mosolyra görbült, majd kifejezetten figyelmesen hallgatta végig Vinzent történetét, csak azután szólalva meg, hogy teljesen befejezte azt. Mondandójából értékes információra lehetett következtetni: mások is belekeveredtek Semafor játékába. Amennyiben tényleg ez a helyzet, talán szövetségre léphetne velük, együtt több esélyük lenne, mint megosztva. Normál esetben egyedül végzi a dolgát és nem támaszkodik mások segítségére, ez azonban már így is rendhagyó eset, így kénytelen megszegni ezt az amúgy is csak megszokásból adódó íratlan szabályát. Nem kicsit csodálkozott el magában az ajánlaton, miszerint csatlakozzon Semafor oldalára a játékában, de ezt külsőre semmi esetre sem mutathatta most ki, amikor végre lehetősége nyílt, hogy előre gördítse az események kerekét.
- Ha eddig nem mindig a nyertes oldalon lettem volna, most nem állhatnék itt. Legyen akkor ez most is így, jobb szeretek amúgy is fogó lenni.
Remélte a lidérc értette a célzást, miszerint elfogadja az ajánlatát és az ő oldalán folytatja, legalábbis látszólag. Valódi terve az volt, hogy még több információt gyűjtsön mind Semaforról, mind a többi résztvevőről. Felmérni erősségeiket és gyengeségeiket, miközben látszólag a lidérc oldalán harcol, ám csupán csal a megfelelő pillanatra fog várni, hogy lecsaphasson. Elvégre, a fogócska akkor a legizgalmasabb, ha az áldozat végig ott van az orrod előtt, de még nem jött el az idő az elkapásra.
- Viszont nehéz lesz segítenem neked, ha továbbra is ide vagyok ragasztva.
Célzott ezzel a lábát lefogó narancssárga körre.
– Ne aggódj, nem próbálkozok semmivel. - Még, tette hozzá gondolatban.
Kicsit megmozgatta magát a sok tétlenség után, de nem tett semmi gyanús mozdulatot, ahogyan ígérte.
- Szóval, kik lennének a többi játékosok? Szeretnék egy kicsit többet tudni róluk, mielőtt beköszönnék nekik. Illetőleg, pontosan mik a játékszabályok? Öljem is meg őket vagy elég, ha ártalmatlanítom? Ne érts félre, nem mintha gondom lenne az előbbivel, csupán szeretem előre letisztázni a dolgokat.
Valójában nem kívánt felesleges áldozatokat, mint ahogy eddig sem, csupán egyszerű a képlet: nem hezitál cselekedni, ha a helyzet megkívánja.

Karakterlap

Kawaii Pyon Kata

Hercegnő

Eltávozott karakterek

Blutig Elfe

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
8 000 / 12 000

Hozzászólások: 20

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 8 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Ilyen rózsaszínes :3

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Kivel áll kapcsolatban?:
Usagi-chan

Post szín:
Az is ilyen rózsaszínes :3 // #FF5577 //


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Lidércfogócska Quincy módra
« Válasz #39 Dátum: 2016. Szept. 05, 19:14:38 »
Ezek aztán a gyenge huszárok. Nem is értem miként lehetnének a társaim. Ez elfogathatatlan, pallóra velük. Na, jó a Hakasét megtartom, mert jó lesz lónak, de a másiknak mennie kell. Ő a cápákkal fog aludni, ezt megígérhetem.
- Te szánalmas kis szárazföldi patkány, nyúlbéla, hogy mersz ellent mondani a kapitányhercegnődnek? Hogy mersz utasítgatni?! – hevesen hadonásztam a Hakase hátán a fekete hajú felé. Cápákat, pallót neki!
- Még egy ilyen és pallóra vetlek! Megértetted? – szépen helyre raktam az zenld... a zendülő kis pondrót, majd a Hakase irányába fordultam mikor megszólított.
- Kata-kapitányhercegnő! És mivel én vagyok a kapitányhercegnő, ezért igen is jogom van a lézerkardokkal hadonászni! Te is a cápákkal akarsz aludni?
Mondandóm után viszont körbe pillantva sem láttam a kenguru szörnyecskénket. Ez így nem lesz jó, ha ő sehol, akkor mégis, hogy fogjuk elkapni? Grrrrr.... nem hiszem el, hogy át vert az a gonosz Szemafor!
- Ez is a te hibád Karau! Pallóra veled! Inkább lettél volna papagáj! Garááá! – azonnal le is pattantam Hakase hátáról, majd a lézerkardomat a Karasu felé szegeztem, és elkezdtem a tető széle felé terelni.
- Hakase, kérem a szemüveged! – egy isteni terv keletkezett a buksim mélyében. És ha megkapom a szemcsit már végre is hajthatom.
A szemüveg birtokában szépen felveszem, egy pillanatra ugyan megszédülök, mikor belenézek, de aztán már minden oké. Üres kezem mutatóujjával feltolom a szemüveget az orromon, hogy sokkal menőbbnek látszódjak.
- Abayo, Karasu... – majd elfordítottam a fejem érzelem mentes arccal. Pont úgy ahogy azt egy kapitányhercegnő tenné. Mert hát én az vagyok. Más nem nagyon lehetek. Csak is én lehetek a tökéletes vezetője ennek a kenguruvadász csapatnak, még akkor is ha csak a Hakase az egyetlen alattvalóm!
- Remek, most pedig Szemafor következik. – azzal kikapcsoltam a lézerkardot és eltettem.

Karakterlap

Akabeni Mizuki

Eltávozott karakterek

Miko

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
8 000 / 15 000

Hozzászólások: 46

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 11 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#A5A3BB


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Lidércfogócska Quincy módra
« Válasz #40 Dátum: 2016. Szept. 06, 00:16:18 »
– Akár szemtelen, akár nem, én már nem tudom, mi érdekelheti... – sóhajtok lemondóan. Mert a költött sztori egyáltalán nem. Ebből gondolom, hogy a legendák sem kötnék le, mert amikor hagyományos szerepkörömhöz híven válaszoltam neki, akkor is minden alkalommal összefirkált. Az mondjuk csak firka volt, de nem bántam volna, ha nem kell lesikálnom a fél arcomat. Mármint a bőrt az arcomról.
Sajnos a megállapítással egyet kell értenem, nem igazán lehet kiindulni belőle. Legalábbis mesélni nem nagyon lehet egy közlekedési jelzőlámpáról. Nem sűrűn szokták mesék vagy városi legendák főszereplőivé tenni őket. Horrorsztorikban sem. Nincs túl nagy jelentőségük.
– Hát, ha a nevéből indulunk ki, tudnia kéne még egy színt, nem? De mit kellene tennünk ahhoz, hogy ezt megmutassa? – az előző célzásom nem igazán jött be. Vagy nem vette a lapot, hogy most már ő is villoghatna sárgán, vagy direkt élvezi, hogy fiatal nőket szadulhat. Lehet, hívni kellene az erkölcsrendészetet – de egy perverz lámpaonival aligha tudnak bármit kezdeni. – Kezdem úgy érezni, hogy ez azt hiszi, hogy velünk a piroslámpás negyedben van :| – jegyzem meg lepillantva a talpam alatt lévő körre. Csak az előző gondolatmenetemet folytattam hangosan. Tulajdonképpen jelen helyzetben a szexuális zaklatás ellen sem tudnánk mit tenni. Gondolom, rá nem hat a saját képessége, az aztán hülyén nézne ki. :S
– Igen, a gyengepont miatt vetettem fel. De valahogyan csak érzékeli, áll-e valaki a csapdájában, nem? – gondolkodom el hangosan a dolgon, hiszen mindig akkor bukkant fel, ha bele is léptem. Kizártnak tartom, hogy lesben állt volna fél napig, jár-e arrafelé valaki. Azt mondjuk nem értem, miért pont én lettem ennek az ostoba játékának a megtisztelt alanya. Ha szellemi energiára koncentrálva a pimasz oni ugyanúgy érzékel másokat, mint én, akkor ezt lehet, hogy be fogjuk bukni. Már a kísérletet. – Egy próbát azért megér... – már amennyiben nem óhajt felszeletelni utána. De ha nem találunk ki semmit, valószínűleg akkor is valami „büntetéssel” szeretne előállni. Tehát sérülés szempontjából teljesen mindegy. – Esetleg költhetünk rá valami találós kérdést is. Abban ő is szerepelhet és gondolkodnia kell, hova tűntem. Azért megpróbálom, hogy tényleg megy-e így is. Ha beválik, szólj és akkor így maradok. Nem tudhatjuk, mikor jön vissza ez a dög – mivel tapasztalataim szerint a technika addig működik, ameddig képes vagyok megállni a mozgást, működnie kéne. De nem tudom, az ilyen trükköket blokkolja-e ez a STOP jelzés.
Veszek egy mély levegőt, és kivételesen nem hunyom le a szemeimet, csak nézek magam elé. Jó lenne látni is a környezetemet egy kicsit. Koncentrálj! Igyekszem a figyelmem a bennem rejlő szellemi energiára összpontosítani, hogy azzal vonjam be magam és hogy az energia elrejtsen. Ha minden igaz, ameddig mozdulatlan vagyok, láthatatlannak kell lennem. És hála Semafor kis átkának, ennél mozdulatlanabb aligha lehetnék jelenleg. Voltaképpen még segít is nekem ezzel a vörös lámpával.

(click to show/hide)

Karakterlap

Kane Shinzou

Futár (Speedy)

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
9 000 / 10 000

Hozzászólások: 157

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 34 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ciánkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#6666FF  #99EAFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Lidércfogócska Quincy módra
« Válasz #41 Dátum: 2016. Szept. 06, 16:29:07 »
Oké… ezek szerint a kislány enyhén nehéz eset, ráadásul közveszélyes is, ahogy elkezd hadonászni a fegyverével felém. Szerencsére csak a fejemet kellet néha elfordítanom, vagy esetleg ellépni egyet, de azért valamelyik felém suhintott „támadása” azért majdnem leszakította a burámat a helyéről, de szerencsére a reflexeim megvédték az életemet. Szegény srác, most biztos enyhén kényelmetlenül érezheti magát, amit meg is értek. Én se örülnék, ha valaki a hátamon egy seele schneidernek a kisebbítet, verziójával hadonászna valaki, plusz lónak használna közben. De komolyan, miért?! Miért ver engem ennyire az ég, hogy kikaptam egy közveszélyes kislányt, ráadásul pont akkor mikor egy Kenguru Jack féle bohóclidérc az agyamra akar menni! Jó lesz vissza szereznem azt a táskát mimnél előbb, ne hogy aztán rossz kezekbe kerüljön! Úristen, ha belegondolok, hogy ennek a kislánynak a kezébe kerülne, a lidérc csali mekkora galibát tudna okozni másodperceken belül! UUuh jó lesz majd azt a táskát gyorsan kézbe venni amint lehetőségem lesz és nyúlcipőre fogni a dolgot! De van egy olyan érzésem ez nem lesz egyszerű… még szerencse hogy Icarus és Mouse most nincsenek velem, így nekik nem tudna ártani. Hirtelen a kislány igen csak elégedetlenné vált majd leszállt a fiú válláról tett egy negatív megjegyzést, majd a fegyverét rám szegezte. Nem volt mit tennem, fel kellet emelnem a kezemet, amit valószínűleg a „bajtársam” is ugyan így tesz majd szépen hátra mentem, ahogyan a kislány terelt. Amint a tető szélére értem, már tudtam ennek nem lesz jó vége. Na, most mit tegyek? Vegyem le a karperecemet és abban a pillanatban lepjem meg, vagy hagyjam a fenébe? Nehéz döntés… ha leveszem a karperecet ugyan a quincy erőmmel és tapasztalatommal le tudnám valahogy állítani a leányzót, de viszont céltáblává is válnék egyben, ami hát nem lenne túl jó a jelenlegi helyzetünkre nézve. Mert ugyan ha a lányt sikerülne is leállítani mi van, ha abban a másodpercben megjelenne egy kellemetlen ismerős, akivel marhára nem szeretnék belebotlani. Akkor viszont még nagyobb pácba kerülnék, nem beszélve a „társaimról”.
Végül is ő csupán egy kislány, marhára tapasztalatlan lehet…. talán el is kerülhetem úgy ezt a konfliktust, ha közben nem kéne ezt az értelmetlen játékot játszani….. ÁÁá megvan!
Amint a fejembe összeállt a terv, odanéztem a mellettem lévő fiúra majd rá kacsintottam. Ezután visszanéztem a leányzóhoz, aki ekkor kikapcsolta a kardját.

- Ááááh! Azt hiszem, megvan hova bújhatott el ez a Kenguru Jack!
Miközben felszólaltam, összecsaptam a tenyeremet, majd újra rá néztem a fiúra és még egyet kacsintottam, ezzel jelezve, hogy szálljon be a „játékba”. A lényeg mivel a kislány fiatalabb jóval nálunk és ég a vágytól hogy elkapja ezt a Kenguru idiótát, ezért talán nem is veheti észre, hogy éppen akkorát hazudtam, hogy akár rám is szakadhatna az egész emberek világa. A lényeg az, hogy eltereljem a figyelmét a kislánynak így voltaképpen megmenekülnék a zuhanástól, legalábbis remélem. Viszont ha elkerülhetetlen a zuhanás, kénytelen leszek levenni a karperecemet, és használni az erőmet, de remélem, erre nem kerül sor. Egy részt hívatlan vendégeket nem szeretnék ide hívatni, más részt lebukni se szeretnék, hogy voltaképpen quincy vagyok. Jobb, ha megtartom az inkognitóságomat a saját érdekembe.
- Figyelj, ha meg akarod találni ezt a Kenguru Jacket, akkor engedj el és elvezetlek hozzá, na, mit szólsz?
Tettem fel neki az ajánlatot, amire remélem rá is fog harapni…..és azt is remélem, hogy a drágalátos „társam” nem csinál olyan marhaságot, amivel lebuktatna engem...

Karakterlap

Anselm Eberhard Lindhorst

Hakase...

Eltávozott karakterek

Daitenshi

*

Tenshi

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
11 000 / 15 000

Hozzászólások: 128

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 26 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Daitenshi

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Asszem ez egy ilyen türkiz szín :D

Egyéb hovatartozás:
Karakura High School

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
"Nincs annál rosszabb, mint amikor egy bohóc kenguru terrorizál."

Post szín:
#22b822/#0b7938


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Lidércfogócska Quincy módra
« Válasz #42 Dátum: 2016. Szept. 06, 22:16:46 »
Elég érdekessé kezdett válni a helyzet. Kata~senchohime (Ha már ezt akarta... ^^) Nyilvánvalóan a százszázalékos figyelmet szeretett volna magáénak tudni. A kis hölgy valószínüleg a családjában is központi szerepet tölt be, ha így viselkedik, akkor csak ez lehet az oka. Vagy tévedek? Fontos egyáltalán ez a téma, vagy inkább a jelen a lényeges, és koncentrálnom kéne a párpeszédére, amit éppen... mi is a neve? Mondta egyáltalán? Mindegy, szóval Kata~chan által "Karasu" néven futó sötét személylyel folytatott párbeszédre gondoltam. Lovasom leugrott rólam, és úgymond megfenyegette a srácot. Nem éreztem lényegét, hogy közéjük álljak, elvégre, ha a srác itt van, akkor csak meg tudja magát védeni. Lidércek után nem rohangál minden jött-ment ember. Ha meg látta az erszénytelenünket, akkor bizonyos szintű lélekenergiával csak rendelekzik, sőt, még akár quincy is lehet, tekintve, hogy három főböl kettő az, akkor nagy az esélye, hogy a harmadik is az. Természetesen ilyen esetben.
A kettejük beszélgetése elkerülte fülemet, kivéve, amikor a kislány megint csak felszólított valami újra. KI vagyok, hogy ellenkezzek?

"Ahogy óhajtja, Kata~senchohime." Tényleg, minek ellenkezzek? Majd megvédem, ha arra kerül a sor, addig pedig nem kell mindenen fennakadnom. Átnyújtottam a szemüvegem, persze kevésbé láttam, de jobb ez így, mint máshogy. Amíg az eredményét vártam a helyzetnek, megigazgattam a darabokra szabdalt ruhámat, és kényelmes törökülésben helyetfoglaltam mögöttük. Kár hogy nem volt popcornom.

A legérdekesebb részek most következtek csak. Karasu - maradok ennél, amíg meg nem tudom, hogy kicsoda - úgy viselkedett, mint egy félős kisfiú, akit a felsőbbéves iskolások szekálnak. Kereste a kifogásokat, ahelyett, hogy elfogadta volna a helyzetet, és együtt működött volna velem. Természetesen, mint a másik "idős", hozzám fordult segítségért, valami gyenge, de elszánt kacsintással. Nem fogok vele játszani, de nem éri meg, ha baja lesz, meg hát kitduja, hogy miféle, lehet, hogy belehalna a zuhanásba, ha Kata-chan valóban lelöki. Felkészültem, hogy ugorhassak, ha baj lenne, de azért megpróbáltam javítani a helyzeten, és a felkeltem a földről, majd a leányzóhoz sétáltam.

"Egy bölcs vezetőnek tudnia kell, hogy kire lehet szüksége, Senchohime. Nem biztos, hogy az lenne a jó döntés, ha az urat hagynánk a halálba zuhanni. Amúgyis, úgy hangzik, hogy tudhat valamit a mi kedves Emlősünkről."

Csak remélni tudom mindig, hogy a szavaim nyerni fognak.

Karakterlap

Dokugamine Riruka

Mesélő

*

Hozzászólások: 37

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 4 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Xcution

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#f5999e || #ac2e5e


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Lidércfogócska Quincy módra
« Válasz #43 Dátum: 2016. Szept. 07, 18:56:34 »
Vinzent
Semafor önelégült vigyorral mosolyog rád, szemmel láthatólag tetszik neki, amit mondasz. Lehetséges, hogy mit sem sejt arról, hogy mégis mi a valódi szándékod?
- Nagyszerű! Old fel!
A lábad alatt lévő narancssárga kör zöldre válik és összezsugorodva eltűnik, és te ismételten szabadon mozoghatsz.
- A többiek is hozzád hasonlóak, de fele annyira nem szórakoztatóak. Választhatsz közülük! Van két papnő, aki az unalmas történeteikkel próbálnak halálra untatni. Most próbáltam őket összeboronálni hátha együtt valami jobbra jutnak. Lett egy kedvenc négyes fogatom, ami éppenséggel elfeleződött. A fiú-lány páros élete a két lányon múlt, de elég gyorsak voltak, így maradhatnak. A vitájukon igazán jót fogok mulatni, de ha gondolod, tovább bomlaszthatod őket. Illetve van egy tetőn ugráló csapat egy vezérkislánnyal az élen. Már ha sikerült összekovácsolódniuk, és nem tettek egymás alá. Bár lehet, hogy neked nagyobb szórakozást nyújtana a papnő kettős.
Miközben beszél, aközben farkával mutatja az irányokat, hogy kit, vagyis inkább kiket hol is találsz. Még nem is tudod, hogy lényegében ezzel mekkora hatalmat is kaptál a kezedbe. Pontosan tudod, hogy kik játszanak még ebbe a játékban, és a jelenlegi tartózkodási helyüket. Sőt hasonlóságra hivatkozva feltételezheted, hogy Quincy-k, és bizony a Lélekenergia alapján rájuk is lelhetsz.
- Nem akarlak befolyásolni. Lepj meg döntéseddel!
Ezzel a végszóval el is tűnik úgy, mint ahogyan eddig is. Rajtad áll, hogy mit is kezdel ezzel a hatalommal, amit a kezedbe kaptál, és hogy végül melyik csapatot gondolod meglátogatni. Illetve most lehet jobb még fenn tartani a segítőkész álcát, mert nem tudhatod, mit hall, illetve ki van még adott esetbe beépítve.


(click to show/hide)

Anselm, Kane és Kata
Semafor még véletlenül sem hagyná ki ezt a roppant vicces közjátékot. De ez nem azt jelenti, hogy meg is jelenik előttetek. Így Kane jól behúztad magad a csőbe. Most Kata-nak az igényeit ki kell elégítened, különben tényleg a cápákkal alszol. Anselm nagyon ügyesen felvette a szolga pozíciót, de igyekszik helyes mederbe terelgetni Kata-kapitányhercegnőt. Ami roppant dicséretre méltó. Így, Kane! Rajtad áll, hogy merre próbálod elvezetni, elcsalni, vagy mit ügyeskedsz ki ebből a roppant kellemetlen helyzetből. Lehet Semafor pont a távolból szórakozik rajtatok a legjobban.

Tenro és Mizuki
Lehet, érdekes vonalon haladtok? A technikához mozdulatlannak kell lenni, ezt most Semafor megvalósította nektek, így Mizuki-nak csak technikára kell összpontosítania. Amit sikerül is magvalósítania úgy, hogy mikor Semafor ismét megjelenik előttetek, akkor pont láthatatlan.
- JÉ! Hol a másik? Elszökött volna? Nem látom? Merre lehet?! Hol van? Nem találom!
Hangjában tömény irónia volt, és kezét a homlokához emelve eljátszotta, hogy jobbra és balra is keresi, és még a vállát is megvonja, hogy nem leli, majd egy gyorsuló tapssal jutalmazza a bűvészmutatványt.
- Ez roppant szép! Nem is gondoltam, hogy eltűnésre is képes vagy. Csodás! De persze ezzel az erőmet és engem nem versz át. De tényleg jó. Tetszik. Meddig tudod fenntartani? … Ezen felül még sikerült valami újat kitalálnotok? Mert ez nem rossz, de tudjátok fokozni?
Sikeresen felkeltettétek az érdeklődését, vagyis megleptétek. Tudjátok annyira fokozni, hogy megmutassa nektek, hogy tudja a harmadik színt is? Mit feleltek neki? Marad meghallgatni benneteket.


Layla és Amarilla
Az ellentét nem csökkent, hanem nőtt. Semafor megjelenésével roppant sunyi mosollyal érkezett meg hozzátok. Lehet hallotta? Bár érteni biztos nem érthette, csupán a hangsúlyból sejtheti, hogy nem vagytok egy nevezőn. De könnyen lehet, hogy más miatt maradt az arcán a sunyi mosoly.
- Mivel ilyen ügyesek és gyorsak voltatok nem esett bajuk.
Amarilla-án a sor, hogy bizonyítson és felkeltse a Lidérc figyelmét. De nem csak őt, hanem Layla-t is meglepheti mondandójának a zárása.
- Nocsak! Ám legyen! … De mit szeretnél csinálni, hogy megháláld ezen önfeláldozást?
Meglephetett benneteket, hogy Semafor így belement a játékba. De azért szeretné hallani Layla-tól, hogy mégis mihez szeretne kezdeni a nagy szabadsággal. Figyelmesen hallgatja végig, hogy mit is találtál ki neki, amire felelnie kell, valamint hogy Layla mit felel neki.
- Jó! Ha tudsz még ilyeneket mondani, akkor te is szabad lehetsz. Bár felesleges volt ezen áldozatod, de ez jobban felcsigázott, mint eddigi mondandótok. … Old fel!
Mintha nem is zavarná, hogy Layla-t tényleg kénytelen volt elengedni. Sőt betartotta a szavát. Így viszont Amarilla még csapdában, Layla viszont teljesen szabad. Szabadon mozoghatsz, és tehetsz, amit szeretnél. Legalábbis ebben hagyott titeket. Mit teszel Layla? Milyen új ötlettel áll elő Amarilla? Semafor ott hagyott benneteket, így van időtök akár még gondolkodni is.


Mindenki
(click to show/hide)

.

Határidő: 2016. Szeptember 18.
Post sorrend: Nincs

.


Karakterlap

Vinzent Feuerstein

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
6 500 / 15 000

Hozzászólások: 56

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 6 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ezüst

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#363F43


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Lidércfogócska Quincy módra
« Válasz #44 Dátum: 2016. Szept. 10, 16:59:36 »
A lidérc úgy tűnt bevette az oldalváltást és rövidesen el is engedte Vinzentet. Jó érzés volt újra szabadon mozognia, de nem hagyhatta, hogy ez az apró sikerélmény a fejébe szálljon, messze még a játszma vége, de a türelem rózsát terem. Figyelmesen hallgatta végig Semafor beszédét, ügyelve minden részletre, amiből információhoz juthat. Vajon, hogy értheti, hogy hozzá hasonlók? Lehetséges, hogy ők is quincyk? Egyáltalán honnan tudja, hogy ő is az? Ez egyelőre csak több kérdést vetett fel, mint választ, így nem is töri tovább rajta a fejét, majd később kideríti. Semafor készségesen elárulta a többi résztvevőt, valamint némi jellemzést is adva, elmutogatta, ki merre található, megadva még a választás lehetőségét is, mielőtt ismételten eltűnt volna. Vinzent egy kis ideig még a helyén maradt és gondolkozott a lehetőségein. A hármas csapatban lévő „vezérkislány” nem hangzott túl biztatónak. Nem tudta még, meddig is kell fenntartania a segítő álcát, így ilyenkor egy gyerek közelébe veszélyes lenne menni, ki tudja, mire kényszerülhet, ezen felül a gyerekek mindig is gondot okoztak számára, fogalma sincs, miként is kezelje őket. Egy másik csapat két papnőből áll, legalábbis az elmondás szerint. Mivel sosem találkozott még keleti papnővel, így nem tudja, mire számíthatna, márpedig ilyen helyzetben a legjobb megoldás az, ami a legkevesebbet hagy a véletlenre. El is indult hát abba az irányba, amerre Semafor az elfeleződött csapatot mutatta. Így is volt éppen elég buktatója a dolognak, de mivel nem lett kikötve, hogy meg kell-e ölnie őket vagy sem, így szabad kezet kapott abban, miként is cselekedjen, márpedig az eddig hallottak alapján itt annyi lenne a dolga, hogy összeugrassza őket, ez tűnt a legbékésebb lehetőségnek. Mivel nem tudta pontosan, hogy milyen messze is vannak az említettek, így folyamatosan pásztázta a környéket lélekenergia források után, konkrétan quincyket keresve, arra a halovány feltevésre alapozva, hogy Semafor így érthette a hasonlóságot. Pár száz méter megtétele után két quincy lélekenergiát fedezett fel maga előtt. Mikor odaért, még éppen láthatta a távozó Semafort, innen tudta, hogy jó helyre érkezett. Ezen a ponton lelassított és a fennmaradó távot már sétálva tette meg.
- Szép estét, hölgyeim.
Köszönt oda, mikor közelebb ért, de ekkor az egyikük már éppen távozni készült és nem volt alatta csapdakör sem. Ám nem is ez volt a furcsa, hanem hogy németül köszönt el. Gyorsan túllépett a meglepetésen, hogy anyanyelvét egy ilyen helyzetben hallja újra sok év után. Ezen jót derülve szintén németül válaszolt vissza, ám mivel régóta nem volt már alkalma hangosan társalogni, beszédén igen érezhető volt a svájci akcentus, annak aki ezt felismeri.
- A helyében nem mennék túlságosan messzire, még közel sem ért véget ez a játék.
Válaszában a lány nem nézett rá, végig a Vinzent mögötti parkos területet bámulta, mielőtt eltűnt volna szem elől és a lélekenergiáját sem lehetett többé érezni.
- Nos, úgy tűnik kettesben maradtunk.
Fordult a másik, ottmaradt lányhoz, aki még mindig egy vörös kör fogja volt, immáron újra japánul beszélve.
- Üdvözlöm kisasszony, a nevem Vinzent. Én hogyan szólíthatom?
Mutatkozott be illedelmesen, mielőtt tovább folytatta volna.
- Ahogy látom, eddig nem sok sikerrel járt Semafor lenyűgözésében.
Utalt a vörös körre és a mindkét karján lévő karmolásra, majd oldalra fordult, jelezvén, hogy bizony rajta is van egy az egyik oldalon.
- Mit szólna esetleg most hozzám? Talán tudok egy-két jó szót szólni nála, ha felkelti az érdeklődésem.
Nem tudhatta Semafor éppen hol járhat most, vagy mit csinálhat, így igyekezett fenntartani álcáját, amit úgy vélt leginkább hitelesnek, ha ugyan azt teszi, mint amit eddig a lidérc is tett vele és vélhetően mindenki mással is. Természetesen ez az időhúzás csak addig szükséges, még eleget nem tud meg arról, miként is győzhetné le.