Szerző Téma: Lidércfogócska Quincy módra  (Megtekintve 9178 alkalommal)

Description: Új Quincy-k küldetése

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Amarilla Bianchi

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
9 500 / 15 000

Hozzászólások: 164

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 22 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sárga

Egyéb hovatartozás:
Karakura High School

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#ad7170 || #fcf7bd


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Lidércfogócska Quincy módra
« Válasz #45 Dátum: 2016. Szept. 10, 22:50:01 »
Layla végül is mond valamit azzal, hogy ha nem bízom benne, akkor miért cselekszem úgy, ahogy mondja. De én mindig azt hiszem, az rosszabb, ha nem úgy teszünk, akkor megharizik, és azt nem tudjuk, hogy akkor mire képes. Könnyen lehet, hogy tényleg végezne velük, így legalább hátha nem esik bajuk. Én sem szeretek mások dala szerint fütyülni, vagy hogy…
Ha tudnám, akkor most pislogva néznék ár és eldönteném a fejemet.
- Nem láttad? Ide-oda cikázott, és már akkor gyors volt, és semmi tétje nem volt. Most gondold el, ha versenyre hívnánk? Szerintem ő lenne a Gyalogkakukk, mi meg a teknősök. … De hívjuk versenyfutásra? … Ne mond, hogy a saját életed nem érdekel! Engem érdekel a tiéd is, és nem szeretném, hogy bajod essen. Legalább akkor miattam és a szüleid miatt érdekeljen.
Megmagyarázta, hogy valójában nem sértegetni akarta, hanem arra akarta ösztönözni, hogy mutasson többet, de nekem nem ez jött le, és eszerint neki sem. Végül is egy próbát megért.
Előre letenné ezeket a köröket? Nos, én még nem láttam konkrétan hogyan rakja le ezeket, de én szerintem is inkább előre leteszi, és amikor belelépünk, akkor aktiválódik. Mint egy előre lehelyezett medvecsapda. De honnan tudta, hogy mi ott az óránál találkozunk? Kihallgatta volna?
- De honnan tudja, hova kell letenni? Mert végtelen számú csapdát nem helyezhet el… Ugye nem? De amiben most vagyunk azt biztos előre letette. De szerintem aktuálisan is le tudja tenni, mert az óránál nem tudhatta, hogy ott találkozunk, hacsak nincs besúgója, vagy hosszú hallása… De mintha akkor csóválta volna a farkát nem?
Lehet, rosszul rémlik. De ha előre lerakta, akkor vagy kihallgatott bennünket, vagy valaki elárult bennünket. Nem hiszem, hogy a négyesünk közül valaki. Mi van, ha vannak mások, akik eladták neki ezt az információt. Ez több nyomozást igényelne. Ha tudnék mozogni és lenne szemüvegem, most feltolnám, hogy okosabbnak látszódjak. Buborék pipát, nyomozó sapkát és nagyítót is be kéne szerezni, hogy hitelesebb lehessek. Megkérem Semafor-t, hogy szánjon meg engem, mert így nem lehetek jó nyomozó.
Furcsa vigyorral tért vissza hozzánk. Valaki viccet mesélt neki? Netán, számára szórakoztatót mondott? Nem tudom, hogy az én mondandómmal majd mit kezd. Mindenesetre rajtam a válaszadás lehetősége.
- Igyekeztünk. De akkor tényleg nem esett bajuk? … Kitaláltam neked valamit. Egy kérdést melyre válaszolnod kell! Ha nem tudod rá a helyes választ, akkor el kell engedned Layla-t! Benne vagy?
Bizony! El kell engednie őt. Határozott tekintettel néztem rá, hogy nem tágítok. Úgy tűnik, hogy sikerült valamit megmozgatnom benne, mert meglepetésemre belement. Nem mintha nem ez lett volna a célom. De ha belement, akkor fel kell tennem egy jó kis kérdést, amire nem fogja tudni majd a választ. Bár előtte meghallgatom, hogy Layla mit felel, de én már tudom a válaszát.
- Akkor tudod mi az a vizimutymuty? Vízben van és mutymuty. Szerintem Michael Phelps egy szárazföldre tévedt vizimutymuty. Mert ő a vízben valaki, és ott nem kiáltja, hogy Help, többször sem. Szóval, ha ő egy ország lenne, akkor hol állna az összesítésben az érmeinek számával? Szerintem már egy kamionnyi díja van… Szóval? Szerinted ez a vizimutymuty hányadik helyen lenne?
Kíváncsi vagyok, tudja-e? Most ha jól tudom, akkor öt arannyal és egy ezüsttel növelte az Olimpiai érmeinek a számát. Mondjuk, így nem tudom, hogy most hol áll, de ha jól tudom, akkor nagyon előkelő helyen lenne. Most előrébb is került. Nem hiszem, hogy utána nézne, így bármit felel, azt kérdem, hogy ebbe benne vannak az új érmek is? De biztos nem fogja eltalálni. Meglepetésemre meg sem próbálja. Eszerint nem egy sportos alkat, vagy csak pont ezt nem tudta. Mert szerintem Sprintben jó lenne. Usain Bolt félhetne tőle, ha indulna. Betartott az ígéretét, így el is engedte Layla-t. Talán túl könnyen is belement a dologba? Se baj! Legalább elértem, hogy valamelyikünket elengedje. Ez egy hatalmas győzelem, nem?
Semafor elment, viszont érzékelem, hogy valaki sétálva érkezik meg hozzánk. Az érkező férfi ezüst haja sündisznóként az égnek áll. Kabátja olyan, mint a szatíroknak. Idejön hozzánk? Eléggé kiszolgáltatottnak érzem magam így mozdulatlanul. Vak lenne? De nincs se botja, se kutyája. Azért gondolom ezt, mert napszemüveg van rajta. Normális ember éjszaka nem venne fel napszemüveget. Vagy olyan csúnya lenne a szeme, hogy el kell takarnia? Köszön nekünk szépen, gond nélkül.
- Jobb estét!
Válaszoltam neki, mert valahogy Layla és a többiek biztos szörnyűnek találják ezt az estét. Én nem mondanék véleményt, pláne most, hogy végre győzelmet arattam. Érvényesült az én akaratom is, még ha én magam ugyan úgy pirosban vagyok.
Layla németül köszönt el. Tényleg, zokszó nélkül itt hagy a süni szatírral? Ő pedig aknacenttel mondta, hogy szerinte se kéne elmennie, mert a játéknak még nincs vége. Layla-t nem hatja meg, és elmegy. Tényleg úgy néz ki, hogy kettesben maradtunk. Vinzent? Nem tipikus szigetlakó név, meg németül is tud, szóval van bennünk közös. Tud Semafor-ról? De most tűnik fel… Neki is különleges lélekdarabja van.
- Nyugodtan beszélgethetünk németül, ha úgy neked jobban tetszik. Semafor úgy se érti. Belém verték, de egyébként Olasz vagyok. Nem szigetlakó, de a szemüvege miatt nem tudtam biztosan. Vak? Ja, én Amarilla Bianchi volnék. Layla volt, aki itt hagyott, azért ment el, mert a húga és a barátunk bajban van és vissza akart térni hozzájuk. Mert úgy hiszi, hogy rosszul döntöttem, hogy Semafor kérésére iderántottam, hogy ne ölje meg őket, még ha nem is bízok benne. Még nem tudom, hogy milyen, ha feldühítjük. Most győztem. Layla miattam mehetett el. Azt hiszem kifogtam rajta. … Csapdában voltál? Hogy szabadultál? Tegezhetlek? Nyugodtan tegezhetsz engem. Te is különleges vagy?  Te jóba lettél vele? Mint hoztad össze? Látszólag semmi nem hozza tűzbe, csak minket tart pirosba… Téged mi érdekel?
Mosolyogtam rá. Úgy tűnik ő Semafor kegyelt játékosa és nem egy gonosz szatír. Most nagyon agyalnom kell, hogy legközelebb mit tegyek fel Semafor-nak, hogy elengedjen. Talán Vinzent-et kellene kérdeznem? Mégis ő a profi ebbe. Hátha ad nekem tanácsot. Én szívesen meghallgatom. Ha úgy venném, akkor most nagyon szomorúnak kellene lennem, hogy Layla teljesen itt hagyott, de meg kell tudnia, hogy Milo és Loreley jól vannak-e tényleg. Én is aggódom értük, de én remélem, hogy igazat mondott velük kapcsolatban Semafor. Ha nem, akkor nem állok vele többet szóba. Bár az enyémet is betartotta, szóval remélem azt is betartotta.


Karakterlap

Kane Shinzou

Futár (Speedy)

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
9 000 / 10 000

Hozzászólások: 157

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 34 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ciánkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#6666FF  #99EAFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Lidércfogócska Quincy módra
« Válasz #46 Dátum: 2016. Szept. 16, 16:28:01 »
Ahogyan azt reméltem rá kapott a horogra, így nincs más dolgom, mint jól megjátszanom, a magabiztos vadászt, aki pontosan tudja, merre van a préda. Fogadok, hogy Mouse Icarus és Noah a kamerákon keresztül figyelve röhögnek rajtam, hogy mit szerencsétlenkedek itt, egy kislánnyal és egy középiskolás fiatal fiúval, de hát ez van. Muszáj volt valamit kitalálnom, mert hiába vagyok quincy de ha egyszer is le kell vennem a karkötőt a kezemről növelem a veszélyét annak, hogy kellemetlen látogatókba is ütközhetünk, amire enyhén nincs kedvem. Gyorsan megfordultam felugrottam a tetőszélére és pásztázni kezdtem a teret, majd amint kiválasztottam magamnak a kellő irányt, visszafordultam a többiekhez.
- Mondjátok csak, tudni fogjátok tartani a tempót? Ugyan is utálok az utcán közlekedni. Remélem nincs tériszonyotok, akinek még is van hát… az jól rá cseszet. Még valami, aki eltéved, azért nem vállalok felelősséget, sőt aki úgy érzi, nem akar velem tartani meg találni a Kenguru Jackat az az ö baja. Nos, most hogy ezt tisztáztuk gyertek utánam, már ha nincs ellenetekre, hogy a háztetőkön fogunk közlekedni.
Amint elmondtam az információkat, nyomban elrugaszkodtam a legközelebbi háztetőhöz, majd amint a talpam elérte a tetőszélét futásnak is eredtem. Vagy követnek, vagy nem, ez az ő dolguk isten igazából. Bár fogalmam sincs, merre megyek pontosan, csak választottam egy irányt, de ha a kislány és az iskolás fiú követnek, akkor mihamarabb találnom kell, egy biztos területet ahol meglehet állni. Szokásos gyors tempómat, tartottam, miközben háztetőkre, párkányokra, ugrándoztam. Egy külsős számára szerintem nagyon úgy festhetek, mint aki olimpiai rekordot akar dönteni sprintelve, vagy esetleg én lennék a néhai „Pókember” háló nélkül. Bár a futárok között van, akit Póknak becézünk, de ez most a jelen helyzetben lényegtelen információ. Miközben futottam előre, az éjszakában gondolkodtam egy kicsit.
Na, most mi legyen? Ha nem találom meg valójában ezt a Kenguru Jackat, az az idegbeteg kiscsaj biztos ki akarna filézni, a rövid Seele Schneider micsodájával… ami sajnos azzal járna, hogy kénytelen lennék levetetni a karperecemet, amit enyhén nem szeretnék… ráadásul életben kell maradnom, hisz randizni hívtam azt a lányt, aki nekem tetszik! Nem dögölhetek meg itt!
Hirtelen aztán meglátok egy nagyon jó tágas terepet, ahol a távolsági fegyverek nagy előnyt élvezhetnek. Valószínűleg egy parknak egy kis része, de szerencsére hatalmas sík területről van szó, ahol a közepén egy szökőkút is van. Meg van hát a cél! Abbahagytam azonnal a futkározást, körbe pásztáztam a területet, hogy pontosan hogyan tudnék, esetleg tudnánk lemászni a tetőről. Végül amint sikerült azt az útvonalat megtalálnom, nyomban haladtam is lefelé a tetőről a tűzkorlát segítségével egészen az utca szintig. Amint leérkeztem futottam is a cél egyenes felé a szökőkúthoz. Amint oda értem, egy kicsit kifújtam magamat, majd megtöröltem a homlokomat, és elkezdtem körbenézni.
Vajon hogyan is fogom ezt a Kenguru Jackat megtalálni? Lehet húznom, kéne az időt, amíg meg nem érkezik? Mert lehetséges, hogy a két másik társam utánam jön, így ha nem csinálok, semmit lebukok, plusz addig nem kapom vissza a táskámat, amint ezt a bohóclidércet le nem állítom valahogy. De vajon hogyan fogom még is ide csalogatni? Hmm….
Hirtelen aztán csettintek, mikor eszembe jut egy ötlet, ami vagy beválik, vagy nem, de időhúzásnak tökéletesen megfelel, ha netán a két társam utánam jött. A két kezemet oda tettem a szájamhoz, hogy hangosabban tudjak ordítozni, hogy esetleg hátha, meghallja ez a nyavalyás lidérc!

- HÉÉÉÉÉ!!!! KENGURÚ JACK! AKARSZ HALLANI EGY TUTI DOLGOT?! GYERE IDE ÉS ELMONDOM NEKED! HA NEM JÖSZ AKKOR SOSE FOGOD MEGTUDNI!!!!!! NEM ÉREK RÁ ÁM EGÉSZNAP SZÓVAL JOBB HA SIETSZ!!!
Amint befejeztem az ordítozást, a kezemet odakészítettem a karperecemhez, ha netán harcra kerülne a sor. Most nem lankadhat a figyelmem. Amint megjelenik ez a rohadék, azonnal cselekednem kell. De van egy olyan érzésem, hogy a karperecemet, ha le is tudom venni, úgy is csapdába fog rakni, mivel ha a többi társamat is sikerült hasonló helyzetbe vinni, akik lehetségesen quincyk, akkor marhára nehéz dolgom lesz ellentámadást indítani ellene azon nyomban. Plusz, az ékszer levitelével később kellemetlen ismerősök képében, lesznek nyugtalanító perceim, de ha nincs más választásom, muszáj lesz….
« Utoljára szerkesztve: 2016. Szept. 16, 16:34:08 írta Kane Shinzou »

Karakterlap

Layla Alese Wagner

Eltávozott karakterek

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
7 500 / 10 000

Hozzászólások: 34

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 6 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
zöld

Egyéb hovatartozás:
Karakura High School

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#00b359


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Lidércfogócska Quincy módra
« Válasz #47 Dátum: 2016. Szept. 18, 20:12:49 »
- Más, ha valaki hosszútávon és az is más, ha valaki rövidtávon gyors - világosítom fel. Nem véletlen, hogy az olimpián is külön vannak a rövid és a hosszútávfutók. Például ott van Usain Bolt, rövidtávon a világ legjobba, de már egy 1000 méteren nem valószínű, hogy legyőzne bárkit is. Legalábbis én így képzelem el Semafor gyorsaságát. Remélem, hogy Amarilla ennyiből is megérti a dolgot. Most nincs elég időm arra, hogy ezt részletesen elmagyarázzam neki >w<.
- Pedig, ha húgomról van szó, akkor ez így van. Nem érdekel semmi és senki - felelem hanyagul. Na jó, talán Milo és a szüleim, de ez most részletkérdés. - A szüleimnek ehhez semmi köze, nincsenek itt, valamint nem hiszem, hogy haragudnának, ha abba halok bele, hogy a húgomat próbálom megmenteni - teszem még hozzá tényszerűen, azt le nem reagálva, hogy neki is fontos az életem. Jó tudni, de ezzel most nem tudok mit kezdeni.
- Nem tudom, talán van pár darab, amit random is tud szórogatni, de az eddig látottak alapján inkább előre teszi le. Főleg azért, mert nem hiszem, hogy mentálisan szórja őket. Mindenképpen kell valami metódus lerakás előtt. Akár az hogy megérinti az adott talajt, vagy tudom is én. - Tényleg nem tudom, de jó lenne rájönni, mert így ha kiszabadulok, avagy kiszabadulunk innen, akkor óvatosak lehetnénk és felismerhetnénk a csapdáit, ami nem lenne egy kifejezetten rossz dolog. - A farkát? Nem tudom, nem különösebben figyeltem rá, hogy mit csinál vele, így lehet, igazad van.
Mikor megjelenik a lidérc, nem mondok semmit, nem érzem úgy, hogy bármi mondandóm lenne számára. Csak közönyösen figyelem, hogy mit mond. Amarilla mondatai meglepnek. Nem értem ezt az önfeláldozásos, elengedős dolgot de ha ő így jónak látja, akkor csinálja, én ugyan nem állítom meg benne :o.
- Semmit - válaszolom a lidércnek. - Nem érzem úgy, hogy bármit is meg kéne hálálnom, nem kértem Amarillát arra, hogy ilyesmit tegyen értem. Mayimálisan a saját döntése volt. - Lehet, hogy ez így kegyetlenül hangzik, de így gondolom >w<. Kifejezetten nem szeretem, mikor valaki feleslegesen mártírt csinál magából, ez pedig pontosan az a szituáció. Az mindenesetre meglep, hogy a lidérc belemegy a játéba, sőt, még tetszik is neki. Hát jó. Én semmit sem értettem az egészből csak a sokszoros olimpiai bajnok úszó nevét értettem, pedig anyanyelvi japán vagyok. Arra nem számítok, hogy tényleg elenged, de így tesz. Ez számomra nem baj, örülök is neki, végre visszakapom a mozgásszabadságom. Semafor pedig ott hagy minket, egy olyan felkiáltással, hogy Amarilla mondjon még ilyeneket. Megint megjegyzem: furcsa ízlése van.
Közvetlen az után, hogy a lidérc eltűnik egy férfi lép ki a fák mögül. A lélekenergiája alapján ő is a mi fajtánkba tartozik. Ez jó. A köszönésére csak biccentek. Nem tűnik szatírnak, azt hiszem, hogy vele itt hagyhatom kettesben Amarillát.
- Jó estét és viszlát - mondom neki németül, majd elindulok arra, amerről ő jött. Úgy levághatom az utat Loryékhoz. Legalábbis elméletben. Szívem szerint tényleg itt hagynám az osztálytársamat, nem azért mert bajom van vele, hanem mert a húgom és Milo fentebb állnak a fontossági listámon. Azonban nem az ő kiszabadításuk az elsődleges célom. De nem ám! Most már meg szeretném ölni a lidércet. Ahhoz pedig nem szabad messzire mennem, mert ide biztosan visszajön. Így gondolkozom, nem is számítok arra, hogy a férfi utánam szól. Németül.
- Nem különösebben érdekel az a játék - nézek felé, azonban a szemeimmel nem rá fokuszálok, hanem a mögötte lévő fákra. Remélem, hogy érti a célzást >o<”. - Vannak ennél fontosabb dolgaim ebben a szituációban - nem tartom játéknak a dolgot. A testvérem és a barátom élete nem az :x. Mindenesetre nem megyek olyan messzire, mint amilyenre szeretnék. Csak pont elég messzire, hogy ne lássanak. A lélekenergiámat is igyekszem a lehető legjobban visszafogni, bár nem tudom, hogy ez mennyire sikerül jól, de azért még reménykedem. Mindenesetre a sebeim mellett sem mehetek el szó nélkül, így felmérem a nálam lévő gintouk számát és úgy ítélem meg, hogy egy gyors Die viere Spitzen* még belefér. Százszázalékosan nem sikerül magam meggyógyítanom, de a vérzés eláll és a fájdalom és enyhül. Már csak sajog a seb. Amint egy megvan, ez elhasznált kapszulák maradványait visszadobom a táskámba, majd visszasettenkedem a korábbi helyszínre. Azonban nem vagyok hülye, nem a talajon, hanem a levegőben közlekedem hirenkyaku segítségével. Egy fa lombjai között állapodom meg. Nem a legközelebbién, hogy véletlenül se vegyenek észre - bár igyekszem a lehető legjobban elrejtőzni -, de még hallótávolságon belül legyek. Amarilla kérdésrohamára érek vissza. Aminek a felét sem értem @.@. De annyit talán sikerül leszűrnöm, hogy a férfi Semaforral van :O.O:? Na, erre nem számítottam. Őt nem szeretném bántani, de ha az utamba áll, akkor kénytelen leszek megpróbálni >_<.

(click to show/hide)

Karakterlap

Shirei Tenro

Futár (Fox)

Quincy

*

Szint: 4.

Lélekenergia:

60% Complete
21 800 / 30 000

Hozzászólások: 148

Hírnév: 4

Infó

Tárcában: 15 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Azúrkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
Törött porcelánként is lehetséges ragyogni.

Post szín:
Mistyrose


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Lidércfogócska Quincy módra
« Válasz #48 Dátum: 2016. Szept. 18, 22:21:28 »
- Én is hadilábon állok ötletekben. De ha nem próbálkozunk, ki tudja, mi lehet a vége ennek az egésznek – fintorodtam el. Eszembe jutottak azok a szánalmas piros firkák, majd színéről maga a vér. Egy kicsit aggódtam, hogy mi lesz, ha a végén azzal fest ez az állat? Még akkor is, ha nem túl szadista. Mindenhogyan kiszolgáltatottnak éreztem magam, és akkor állt mellettem valaki, akire szintén gondolnom kellett.
A legrosszabb élményeim közt lett volna, ha a lelkemen száradna más élete. Épp ezért bólogattam arra, amit felvetett, a láthatatlanná válás leleményesnek tűnt. Azt már nem tudtam, használni is fog –e, de mint nemrég mondtam, a próbálkozás előrébb juthat, míg a folytonos szobrozás sehová.
- Biztosan tud, máskülönben elég defektes lenne – feleltem aztán – Na jó, most is az! Különben viszont jó ötlet, akárcsak a találós kérdés. Azt bízd rám nyugodtan. Ha pedig a trükköd nem válna be, akkor is bevetem. Ezzel talán több esélyünk is lehetne.
Kedves mosollyal az arcomon néztem a továbbiakban Mizukira. Hittem benne, hogy ketten véget tudunk vetni az őrületnek, illetve előtte jót mulathatunk, ha képesek leszünk tőrbe csalni ezt a kenguruszörnyet, aki hamarosan meg is érkezett.
A lány addigra láthatatlanná vált.
- Eddig jó – súgtam neki, szememet le nem véve a különös teremtényről. Iróniával beszélt, színészkedett mellé, vagyis ahelyett, hogy be vette volna a trükköt, kigúnyolta azt.
- Találós kérdésekben mennyire vagy otthon? Unalmas a játékod. Tegyünk izgalmasabbá ennyivel, és ha rájössz a megoldásra, azt akarom, hogy mást is ossz, ne csak a sebeket – szóltam hozzá – Egy színemmel engedlek téged. Egy színemmel fogva tartalak. De van egy, melytől a járművek még mennek, ám sokkal lassabban. Kitalálod, mi vagyok?
Ezzel rá akartam vezetni őt a köztes szín használatára. Közlekedési lámpa volt a szörny neve. Ha pedig tényleg hallgatott rá – Semaforként -, akkor tudtam, hogy lesz ilyen, akárcsak azt, hogy el lehet érni, valamilyen módon.
Miközben a lény válaszára vártam, fél szemmel Mizukira pillantottam. Ha addig még nem oldotta fel a trükkjét, akkor javasoltam, hogy:
- Most már hagyd szerintem. Csak erőfecsérlés ránézve, bár nem tudom, a találós kérdésre mit szól majd – súgtam ismét, majd azzal rögvest vissza is tekintettem előző pajtásunkra. Különben még reklamált volna, hogy nem kap belőle eleget…

Karakterlap

Akabeni Mizuki

Eltávozott karakterek

Miko

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
8 000 / 15 000

Hozzászólások: 46

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 11 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#A5A3BB


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Lidércfogócska Quincy módra
« Válasz #49 Dátum: 2016. Szept. 19, 00:20:03 »
Bólintottam Shirei-san megjegyzésére. Valóban, próbálkozás nélkül esélyünk sincs, azonban az ötletem még mindig kockázatos. Ennél a kiszámíthatatlan dögnél nem tudni, hogyan fog reagálni. Mi lesz, ha sértésnek veszi, hogy ilyesmivel próbáljuk kijátszani? Erre sajnos akkor is van esély, ha a trükk működik, és akkor is, ha nem. Ha egyedül lennék, minden további nélkül megpróbálnám, azonban jelenleg nem csak a saját épségemmel kell törődnöm. Akármilyen kevéssé ismerjük is egymást, azzal, hogy egy csapatot alkotunk – a csapatalkotás körülményeitől eltekintek – óhatatlanul is felelősséggel tartozunk egymás iránt is. Már ami engem illet, én érzek némi felelősséget azért, a saját akcióim milyen hatással lehetnek Shirei-san épségére. Normál esetben bizonyára meg tudná védeni magát, így viszont bajos.
– Vagy hülyén vannak bekötve az áramkörei – vigyorgok a „defektes” megjegyzésre. Megpróbáltam elképzelni egy közlekedési lámpát defekttel. Egészen vicces dolog lenne. Bár azt hiszem, nem erre kellene figyelnem. – Rendben, számítok rád – bólintok rá a feladatok elosztására, és nagyon koncentrálok a technikámra. Remélem, sikerül és minden rendben lesz. Főként annak a jelzőlámpának a reakciójától tartok. Rettegek, mi lesz akkor, ha nekiront Shirei-sannak, és én nem tehetek semmit. De jelenleg nem szabad ilyesmikre gondolnom, csakis a saját kis technikámra.
Elégedetten nyugtázom a jelzést partnerem részéről, hogy sikerült. A maró gúnyt a felbukkanó szemtelen onifajzat hangjában már kevésbé. Nos, valahol számítottam erre az eshetőségre, mégis kissé csalódott vagyok. Reméltem, hogy ezzel sikerül legalább egy kicsit megzavarni, legalább azon a szinten, hogy egyik érzékével tudja, itt vagyok és mégsem lát. Ezek szerint a képességére jobban támaszkodik, mint a látására. Vajon van valami eszközünk, amit a szellemi energiánkkal feltöltve aktiválhatnánk egy ilyen csapdáját? Már ha valaha elenged minket innen ugyebár. Úgyhogy ez most teljesen lényegtelen. Mély szusszanással szüntetem meg a technikát.
– Ez maradjon az én titkom, Semafor – kacsintok a lényre a technikám hatóidejét firtató kérdésre. Felesleges energiapazarlás fenntartanom, ha egyszer teljesen haszontalan. – Szórakozni szerettél volna, gondoltuk, meglepünk egy kicsit ^-^ – veszem elő legbűbájosabb mosolyom, bár szívem szerint inkább csak vicsorognék. Vagy néznék magam elé, mint a véres rongyra. Saját kis mondandóm után viszont átadom a terepet Shirei-san kérdésének. Őt hallgatva igyekszem uralkodni arcizmaimon és úgy tenni, mintha már hallottam volna és tökéletesen tudnám a kérdés szövegét. A választ persze tényleg ismerem, hisz az imént beszéltük meg, mi a kiindulási alapunk. Ezzel együtt igencsak értékelem partnerem kreativitását, nem számítottam rá, hogy ennyi idő alatt ilyen jól megoldja.
– Ügyes kérdés – suttogom társamnak elismerésem. Már csak azt kellene kitalálni, hogyan folytatjuk. Mert ha ez nem jön be, ismét ki kellene találni valamit, ami érdekelheti. A látványos trükkökből viszont kifogytam, és feleslegesen nem akarom a szellemi energiámat pazarolni a láthatatlankodással. Most már nagyon szeretném kiiktatni ezt az onit, reggel nekem fel kell kelnem, hogy elláthassam a feladataimat odahaza. Éppen ezért feszülten várom, mit reagál a lény a kérdésre, és közben igyekszem pörgetni a gondolataim, hogyan tovább, ha nem jön be ez sem.

Karakterlap

Anselm Eberhard Lindhorst

Hakase...

Eltávozott karakterek

Daitenshi

*

Tenshi

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
11 000 / 15 000

Hozzászólások: 128

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 26 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Daitenshi

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Asszem ez egy ilyen türkiz szín :D

Egyéb hovatartozás:
Karakura High School

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
"Nincs annál rosszabb, mint amikor egy bohóc kenguru terrorizál."

Post szín:
#22b822/#0b7938


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Lidércfogócska Quincy módra
« Válasz #50 Dátum: 2016. Szept. 19, 12:42:44 »
Felmerült bennem egyszer-kétszer, hogy ez a nyomorult srác valójában mit is gondolhat magáról valójában. Nyílván nem ítélkezek, de van egy-két probléma a figura fejében. Egyelőre talán jobb, ha követem, és nem ellenkezek senkinek. A háttérből úgyis jobban tudok igazgatni, elvégre Mesterként dolgom, hogy a bo-ryaku* művészetét is ismerjem. Stratégaként működik a fejem, és minimális pszichológia használatával tudom a helyzetet valamilyen szinten befolyásolni, hogy a lehető legeffektívebben működjünk csapatként. Persze a Senchouhime most azt gondolja, hogy ő lett a nagyvezér, és én pedig a jobbkeze, de valójában én fogok nagyrészben irányítani. Elvileg. Remélem. Elég gáz lenne, ha egy kislány leverne gondolkodásban. Egyelőre viszont pozitív az, hogy ennyire sikerült beférkőznöm kegyeibe. Nincs kedve egyikünknek sem az agresszív kislányokhoz, felteszem. Egy ilyen kis tsun-tsun* leányzó veszélyes tud lenni...  Maradjunk az együttműködésnél még egy darabig.
A skac kérdésére egy egyszerű bólintás több mint elég volt válasznak. Azonban a kérdés felmerült bennem, hogy vajon Kata-chan tudni fogja-e tartani a tempót? Elvégre mennyi? Lehet tíz éves? Tizenegy? Kétlem, hogy túl sokat tanult volna quincy-skedni az elmúlt éveiben. A pontos sebességét egy szóval nem ismerem. Felé fordultam, hogy egy egyszerű eldöntendő kérdést inétzzek hozzá.

"Senchouhime!" Enyhén meghajoltam, kezem a mellkasomhoz emeltem, és mint egy komornyik, folytattam. "Megengedi, hogy megkíméljem a mozgás fáradalmaitól azzal, hogy felkínálom hátamat?" Mondá vala az Úr- ja, nem. Alkottam egy bibliai idézetet. Eléggé belepasszolt volna. Lényeg a lényeg, ha elfogadta, akkor leguggolok elé háttal, had kapaszkodjom fel a hátamra, majd pedig Hirenkyakuval próbáltam tartani a köztem és fekete hajú barátunk közti távolságot.
Nem is telt el olyan sok idő, talán néhány házon mentünk keresztül, mire megérkeztünk egy placchoz. Lemásztunk. Pontosítok: én leugrottam. Nem voltunk túl magasan ahhoz, hogy kényelmesen érkezhessek meg az út betonján. Ha Kata-chan rajtam utazott, itt leteszem, ha nem, akkor csak simán megindulok a szökőkút írányába. Amint elérem hátrafordulok, és éppen szólnék a Srácnak, hogy mi lesz, amikor felüvölt.
Őszintén ennyire még nem akadtam ki. Ez az ember egy barom. Legjobb esetben is. Odaugrok hozzzá, a nyakánál megragadom a ruháját, és megemelem valamennyire. Dühtől elborult arccal nézek a szemébe, majd kifakadok, csöndesebben, de normál hangerő fölött egy picivel.

"Most mondd meg, ember, mennyire vagy idióta? Mit gondoltál, huh? Ezzel csak veszélybehozod a csapatot. Ha az az állat most megjelenik eléggé nagy szarban vagyunk, vágod? Arról nem is beszélve, hogy amikor elkapott még ÉN sem tudtam megmozdulni, pedig olyan fajból vagyok, akik ezekre vadásznak! Te meg itt vagy, egy sima hétköznapi EMBER. Azt gondolod, hogy van esélyünk EZ ellen? Hát akkor elmondom, hogy világos legyen. NINCS. Semmi esélyünk sincs! Inkább el kéne bújkálnunk addig, amíg ez a cucc eltűnik..." Mondókám végére végre fejemhez kaptam. Leengedtem a srácot, elhátráltam, és a sarkaimra ültem. Ez nem én vagyok. Túl nagy a stressz. Nem tudok értelmesebben gondolkodni, csak elborultan. Le kéne nyugodnom, és ehhez az első lépés egy bocsánatkérés lenne. De itt neki kéne bocsánatot kérnie, az isten szerelmére! Nem fog az az izé előjönni, ha nem akar. Ez értelmes. Valószínüleg többre is képes jóval, mint egy átlagos lidérc. Ha csak nem tudunk túl járni az eszén, akkor addig kell kerülni, amg békén nem hagy minket. Az pedig,e jelen esetben nem fog megtörténni. Maradok inkább, leülök ide a földre, és csak várok. Nem lesz ebből semmi. Itt pusztulunk el. Ő lidércsége pedig fel sem fog tűnni egy darabig.

Ez van, asszem.


(click to show/hide)

Karakterlap

Kawaii Pyon Kata

Hercegnő

Eltávozott karakterek

Blutig Elfe

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
8 000 / 12 000

Hozzászólások: 20

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 8 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Ilyen rózsaszínes :3

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Kivel áll kapcsolatban?:
Usagi-chan

Post szín:
Az is ilyen rózsaszínes :3 // #FF5577 //


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Lidércfogócska Quincy módra
« Válasz #51 Dátum: 2016. Szept. 21, 19:26:03 »
Hmmmm... hiába a menőmanó póz és a szemüveg, ez a Karasu nem akar elpatkolni. Tch... Nem hiszem el. Miért nem lehetnek nekem szófogadó alattvalóim. Mint Hakase, ő nagyon jó alattvaló. Szófogadó és még hátasnak is alkalmas ha arra kerül a sor.
Végeredményképp csak némán bólogatok, miközben Hakase kioktatni próbál arról, hogy nem kéne eltennem láb alól a Karasut, de... de... najó.
- Hm, jól van. Nem kell a cápákkal aludnod Karasu. – azzal egy laza mozdulattal lekapom a szemüveget és Hakase irányába lendítem. Nem, nem dobom el csak nemtörődöm módon odanyújtom neki. Végül a karjaimat összefonva várom a Karasu magyarázatát, mint egy szigorú kapitányhercegnő.
- Hümü... legyen, Hakase! – felelem, mikor a férfi felajánja a hátát. És ez komoly? Felajánlja? De hisz Ő a Hátasom! A hátasom! Nem is kellett volna felajánlania, hisz ő a hátasom. Egyértelmű volt hogy ő fog engem vinni, mert ha nem így lenne nem lehetnék Kapitányhercegnő! Így erről ennyit. Azt ugyan nem tudom, hogy a Karasuba mi ütött, de legyen ahogy szeretné, követem őt. Felpattanok hát Hakase hátára és usgyi neki! Vár a sötét határtalan ég!
A tetőkön nindzsázva egyre csak haladunk míg végül egy parkban lyukadunk ki. Itt hű hátasomról lepattanok majd csendben figyelem az eseményeket.
Majd megcsóválom a fejem. Igaz mindeközben eszembe ötlik valami, így...
- Koko wa kimitachi ni makasero! Ja~* – azzal kvínsi siklással elsuhanok. Cikk-cakkban haladva megyek, hogy ne akadhassanak rám, majd az egyik lapos háztetőn értek talajt. A parktól nem messze. Ahogy a nővérkéim tanították, visszafogom a lélekenergia kisugárzásomat, hogy minél inkább elrejthessem magam, majd leveszem a hátamról Gordon-chant és mikor megérintem rajta a kvínsi keresztet az átalakul fegyverré. A háromágú láb a talajra támaszkodik, majd felveszem a nyakperecet és csatlakoztatom a fegyverhez.
- Yoshi! – a készületek befejeztével hasra fekszem és szemem a távcső elé téve azon keresztül figyelem a két csatlósomat, akik most a csalimmá váltak. A lélekenergia csak gyűlik Gordon-chanban, míg várom, hogy megjelenjen az a semmirekellő Szemafor.


*Ezt a helyet rátok bízom!

Karakterlap

Dokugamine Riruka

Mesélő

*

Hozzászólások: 37

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 4 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Xcution

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#f5999e || #ac2e5e


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Lidércfogócska Quincy módra
« Válasz #52 Dátum: 2016. Szept. 22, 01:09:33 »
Tenro és Mizuki
Egyértelműen nem jött be a láthatatlanság, mert rájött a dologra. Könnyen gondolhatjátok, hogy képes érzékelni, vagy egyszerűen, száz százalékosan bízik a saját erejének hatalmába. Ezt pontosan nem tudjátok megállapítani. Mindenesetre figyelmesen hallgatja végig a találós kérdést.
- Hmmm! Közönséges közlekedési lámpa lennél, amibe semmi érdekes nincsen. Nem lennél olyan, mint én? Mivel a közlekedési lámpától jobba vagyok, ami csak a közlekedőket vagy a találós kérdésedben szereplő járműveket szabályozza. Hisz titeket is megfogtalak magamnak. Nos, tegyük izgalmasabbá? Nem tesztek érte túl sokat. Pedig a fejeteket is összedughatnátok. Én mondhatnám, hogy ugyan pörgessük már meg! Elengedlek, ha ettől sokkal ütősebb szöveggel állsz elő… Vagy legalábbis mozoghatsz is meg nem is. Engedlek meg nem is. … De az eltűnős mutatvány ettől a találós kérdéstől sokkal jobb volt. Tudtok még ilyet? … Vagy… Próbáljatok meggyőzni, hogy miért tartsalak életben és miért öljem meg a másikat. Tartsatok kampány beszédet! Akiét jobbnak találom, azt megjutalmazom a másikat meg tudjátok… Hagylak egy kicsit gondolkodni.
Ezzel a lendülettel ott is hagyott benneteket. Lehet kár volt őt kérni ilyesmire? Könnyen mondhatjátok, hogy most benne vagytok a slamasztikába. Most, hogy már ennyire jól összebarátkoztatok. Vajon tényleg megölné valamelyikkőtöket? Esetleg mást is tartogat a számotokra?


Layla
A fa lombjai között meghúzódni és lesből támadni nem is tűnik olyan rossz ötletnek. Azonban a szél feltámad és megcsúszik a lábad és kénytelen vagy talajt fogni. De Vinzent és Amarilla ebből mit sem érzékel és nem láttak meg. Egy újabb vágást érzékelsz, ezúttal a hátad sérül meg. Egyidejűleg egy már megszokott vörös kör aktiválódik alattad. Ennek a fele sem tréfa és Semafor is az orrod előtt jelenik meg.
- Nem szeretem az orvlövészeket. Ki vagyok rájuk élezve, de nem rossz próbálkozás. Komolyan elpazaroltál egy értékes esélyt. Mi a mentséged? Vagy megint elutasítod a választ? Nekem mindegy. Mi lenne, ha ők döntenének rólad? Lássuk, hogy kegyesek lesznek-e hozzád. Én nem lennék.
A fiú lány páros felé tekintett, majd mondandója végén eltűnt. Eltűnésével egyúttal valami furcsa dologra is eszmélsz. Ha felelsz is neki, eltűnésével együtt a hangod is elmegy vele. Egyszerűen nem tudsz felsikítani, vagy hangosan hozzájuk szólni. Eszerint a technikáját a szádra, jelen esetben a hangszáladra is kiterjesztette. Így nem tudod helyzetedet jelezni. Vajon a lélekenergiádat megérezhetik? Jelenleg csak Vinzent tudna neked segíteni, mert Amarilla legalább annyira el van foglalva, mint te most. Vajon mire gondolhatott Semafor?


(click to show/hide)

Vinzent és Amarilla
Volt lehetőségetek kibeszélni a dolgokat. Egészpontosan Vinzent, neked állni Amarilla kérdés hadát és arra válaszolni, illetve valamit kitalálni Semafor újbóli megjelenésére.
Mintha a fák vonalába feltámadt volna a szél, de hozzátok nem ér el. Kicsit megmozgatta a növényzetet, zajt csapva, de ezt teljesen normálisnak gondoljátok.
- Kedvencem! Sikerült valamire rávezetned eme szegény magára hagyott lányt. Sajnállak, mert áldozatod hiába valónak bizonyult. Most gondold el, ha Vinzent nem jött volna el hozzád most teljesen egyedül lettél volna. De most mit szólnátok, ha eldönthetnétek, hogy az áruló szőkeség életben maradjon, vagy meghaljon? Mit felelnétek? … Ámbár nem lesz ilyen egyszerű feladatotok. Ha helyesen válaszolsz, akkor elengedlek és megmentheted őt, ha rosszul, akkor megölöm. Így igazságos nem igaz? Akkor a kérdésem a következő: Mi az? Zöld istállóban fekete lovak piros szénát esznek. … 3…2…
Úgy tűnik, azonnal rá kell vágni a megoldást máskülönben nem lesz még egy lehetőség. Minden bizonnyal Layla veszélyben lehet, és ismét bele kell menni a játékba, amire ha nem jól feleltek, akkor vesztettetek. Nincs időtök azon gondolkodni, hogy vajon betartja-e a fenyegetését, ha rosszul feleltek, vagy betartja-e az ígéretét, ha eltaláljátok. Semafor Vinzent-re néz, valószínűleg azt várja, hogy Amarilla ellen fordulj, hogy ha esetleg kitalálja, és neki fel kell oldania. Vajon miként alakul? Ha sikerül is, akkor hogy segíthettek majd Layla-nak?


(click to show/hide)

Kata
Egészen jól berendezkedtél a céllövészethez. Tudod, hogy feltehetőleg visszatér a fiúkhoz, te pedig nemes egyszerűséggel célkeresztbe veszed és pontot teszel az ügy végére. Fel is csaphatnál profi mesterlövésznek, de konfliktus kerülőnek minden bizonnyal. Terved azonban nagyon hamar dugába dől, mert ismét megjelenik alattad az a bizonyos vörös kör. Bizony, megint egy csapda áldozata lettél, mellyel Semafor is visszatér.
- Csak nem felcsaptál vadásznak? Csak nem engem szerettél volna? Jaj de kár! Beálljak? Így vagy úgy?
Szavaiból tükröződött a tömény irónia, és elkezdte előtted billegetni magát, majd ismét visszatért mögéd. Ahol nem látod.
- Kis mesterlövészkém! Ez nem is volt olyan hamvába halt ötlet, de tudod aranyom, érzékeny vagyok erre és nagyon nem szeretem. …
Ezzel ejt a korábbiakhoz hasonló vágást a hátadra. Ugyan úgy, mint a korábbiak ez sem kelt benned túl jó érzést, ráadásul a visszavágás is most, egy lehetetlen küldetésnek bizonyul. Nem csoda, hogy roppant mérges vagy ezért.
- Szerinted a fiúk megtalálnának? Vagy azon is összekapnának? Mit gondolsz? Nézzük meg?!
Egyértelműen költőinek szánta eme kérdéssort, ugyanis el is tűnt, és a fiúknál jelent meg. Pontosan látod, de most nem csak mozgásképtelen vagy, hanem azon is kapod magad, hogy már tiltakozásodnak és ellenszenvednek hangot sem tudsz adni. Egészpontosan szólásra sem nyithatod a szádat. Mindössze pislogással tudnál Morze jeleket adni, de ilyen távolságból aligha láthatnák. Vajon most mitévő leszel?


Anselm és Kane
A Kapitányhercegnő megkegyelmez Kane-nak, de Anselm nem igen. Tőle szokatlan kitörésen lehet, csak maga lepődik meg? Taktika egyáltalán nem bizonyul jónak, sőt a csapaton belül is bomlasztó hatású. Kata a fiúkat magukra hagyja a viszálykodásban, de mit sem közöl sem tervéről, sem pedig, hogy hova tűnik el. Kettőtök között pedig nem túl rózsás a viszony, és talán Semafor érkezése előtt ez még inkább beigazolódni látszik. Mert két dudás igencsak nehezen fér meg egy csárdában.
Hívásra egyáltalán nem, de Kata eltűnése után csak megjelenik kedvenc Lidércetek, akinek az arcán roppant sunyi mosoly díszeleg. Ha rá támadtok, akkor nemes egyszerűséggel kitér előle, ha nem, akkor nyugodtan belekezd mondanivalójába.
- Összekaptatok? Csak úgy szikrázik a levegő… Kicsi lányt csak nem elhagytátok? Tudjátok, merre lehet? … Én tudom? Nem éppen rózsásak a kilátásai. Megmentenétek? Kitaláltatok nekem valami jót? Vagy még mindig semmi? Jobbak lennétek a keresésben? Képesek vagytok 2 percen belül megtalálni és segíteni rajta? Bátran! Vagy inkább lennétek a segítségemre? Hátha akkor én is jobb leszek veletek. Segíteni kellene nekem, egy fontos döntésben, lényegében eldöntve, hogy kinek a kortes beszéde jobb. Abba az irányba… Kicsi lány, vagy egy másik élet. Nos? Melyikbe vágnátok bele szívesen? 
Nem egyszerű mondandójából kihámozni azt a dolgot, hogy vagy Kata felkutatásába fogtok bele, vagy bíráskodtok egy kérdésben, ahol megint csak valakinek az élete múlik rajtatok és most arra kér titeket, hogy döntsetek, de csak az egyik irányba mutat, a másik esetben azt sem tudjátok, hogy merre is van, azaz arra. Roppant nehéz kérdés.
- Válasszatok és induljatok meg! Csak előtte, ha lehet, hasonló hangerővel ki tudjátok kiabálni, hogy mit is választottatok? Az az előbb is úgy tetszett.
Ezzel el is búcsúzik tőletek. Mivel továbbra is szabad a mozgásotok, így elindulhattok akármerre. Természetesen gúnyolódása mellett nem lehet csak úgy elmenni, de a beolvasással várnotok kell a következő megjelenésig. Dönthettek egyedül vagy közösen, hogy merre mentek. De okosabb dönteni, mint hogy most tovább folytassátok a vitatkozásotokat. Talán azon is valahol jót mulat a gonosz Semafor. 

.

Határidő: 2016. Október 3.
Post sorrend: Nincs

.

Karakterlap

Vinzent Feuerstein

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
6 500 / 15 000

Hozzászólások: 56

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 6 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ezüst

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#363F43


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Lidércfogócska Quincy módra
« Válasz #53 Dátum: 2016. Szept. 23, 18:26:18 »
Bár szavaiból az jött le, hogy egyáltalán nem kíván együttműködni, metakommunikációja szerencsére mást mutatott. A szőke lány beszéde alatt végig a mögöttük lévő fákat nézte, ahonnan az imént Vinzent is jött. Bár az, hogy nem nézett arra, akihez beszélt, jelenthetett volna egyszerűen tiszteletlenséget is, szemeiben azonban nem ez tükröződött. Ennek megerősítésére azonban nem volt lehetőség, anélkül, hogy megkockáztatná a lebukást, hiszen nem tudhatja, hol ólálkodik éppen a lidérc. Ezután továbblépett a másik lányhoz, aki még mindig egy csapdakör foglya volt, majd bemutatkozott neki. Bár reménykedett abban, hogy ő már kevésbé lesz szófukar, mint a társa, de ez eléggé visszafelé sült el. Azt sem szereti, ha nem válaszolnak neki, de ez már egyszerűen túl sok volt. Homlokához emelte bal kezét és két ujjával támasztotta meg kissé lehajtott fejét, mintha csak egy fejfájást akarna elnyomni. A kérdésáradat végeztével sóhajtott egyet, majd nekiállt, hogy válaszoljon is. Úgy tűnik, ez tényleg nem az ő napja.
- Értem. – Felelte az elmesélt történetre. Megtudta a másik lány nevét is, illetve egy keveset arról is, hogy ők hogyan keveredtek ebbe a helyzetbe, aminek most szemtanúja lehetett. Egyelőre még nem tudta, mit kezdjen ezzel az információval, de minden esetre megjegyzett belőle annyit, amennyit csak értelmezni tudott.
- Örvendek, Amarilla Bianchi. Nyugodtan tegezhetsz, ellenben akkor én is így teszek. – Majd még hozzátette németül: - Számítok rád. – Remélte, ezzel kellőképpen jelezte, hogy az ő keze is lényegében meg van kötve, és hogy valójában az ő oldalukon áll, még ha másképpen is kell tettetnie. Majd megint japánul folytatta, hogy ne keltsen gyanút Semaforban, hiszen számítása szerint a lidérc nem ért németül is egy ezen a nyelven lefolytatott teljes társalgás kétség kívül csak gyanússá tenné őt.
Válaszolt szépen, nyugodtan, nem kapkodva el beszédét, miközben fejében próbálta a sok kérdést sorrendbe helyezni, hogyan lenne a leglogikusabb megválaszolni.
- Én is hasonló cipőben járok, mint te, nem is olyan rég még alattam is kör volt, bár nem vörös. A szabadulás pedig azt hittem egyértelmű, vagy Semafor nektek nem említette volna, hogy próbáljátok meglepni valamivel? Elsősorban embernek tartom magam. Hogy jóba lennék-e vele? Meglehet, minden esetre most neki segítek abban, hogy kicsit felpörgessük ezt a játékot, nem lehet ám könnyű ennyi résztevőt összeszervezni még neki sem.
Nem tudta még mennyit tudhatnak, de próbált azonban lehetőleg nem túl feltűnően információ morzsákat cseppenteni nekik, mint például, hogy a bánításnak nem a vörös az egyetlen fokozata és, hogy többen is vannak még rajta kívül ebben a „játékban”, legalábbis bízott abban, hogy Layla is hallótávolságon belül tartózkodik.
- Mint említettem talán tudok segíteni, hogy a következő szintre lépj, viszont ehhez, ami engem érdekelne, hogy eddig mivel próbálkoztatok és hogyan reagált rá. Illetve megmagyaráznád, hogyan sikerült „győznöd”, aminek folytán elengedte Laylát?
A beszédkészséggel nem volt gond, csupán a megfelelő irányba kell terelni a beszélgetést és remélhetőleg előbb-utóbb összeáll a kép, miként is keveredhetnek ki ebből. A terv legalábbis ez volt, ám Semafor újbóli felbukkanása cseppet megbolygatta a dolgokat. Bár beszédében nem tért ki konkrétumokra, az kiderült belőle, hogy a másik lánnyal történt valami és most a lidérc kegyeitől illetve Amarilla válaszától függött a sorsa. Nem jó, a legkevésbé sem jó. Egy kérdést szegezett a lányhoz. Vinzent maga utálta a találós kérdéséket. Mikor kicsik voltak bátyja előszeretettel őrölte az idegeit hasonlókkal. Közömbösen meredt a lidércre, miközben azt ő is elgondolkodott egy pillanatra, mi lehet a megoldás. A zöld csíkok kívül stimmeltek, ám fekete lóból, vagyis lyukból csak egy volt a mellkasán, és az pedig sajnálatos módon nem fogja megenni a piros farkát, így úgy döntött inkább átadja a válaszadás lehetőségét.
(click to show/hide)
(click to show/hide)

Karakterlap

Amarilla Bianchi

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
9 500 / 15 000

Hozzászólások: 164

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 22 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sárga

Egyéb hovatartozás:
Karakura High School

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#ad7170 || #fcf7bd


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Lidércfogócska Quincy módra
« Válasz #54 Dátum: 2016. Szept. 25, 17:00:22 »
Hozzáteszem nem gondolkodtam hosszú és rövidtávú sebesség különbség vagy sebesség tartás témában. Csak azt látom, hogy elég gyors. De én is inkább rövidtávra vagyok, azt hiszem beállítva. Vagy legalábbis a hosszútávot kevésbé bírom. Bár ki mikor fárad el és hogyan osztja be az erejét.
Továbbra sem értek vele egyet. Nos, azt hiszem helyette is vigyáznom kellene rá… Egyetértünk, hogy nem tudjuk pontosan, hogy is rakja le, de úgy tűnik, hogy találtam olyat, amit ő nem. Ez jó, igaz? …
Mikor felelt Semafor kérdésére, akkor ha olyan lennék, akkor biztos megsértődnék, de tudom, hogy Semafor-nak felelt így, de mást gondol. Semafor meg is érdemli, hogy ezt kapja. Nem teszi jól, ha lelkileg zsarolni próbálna.
Vinzent megengedte, hogy tegezzem, szóval minden rendben, ahogyan az is, hogy nem kezd el illetlen viselkedést tanúsítani. Bár úgy nézem eléggé megfájdult a feje, de nem tudom, hogy mitől.
Egyértelműen sorstár. Tudtam én. Azt mondja a szabadulás teljesen egyértelmű. A lényege egyszerű, de mégsem olyan egyszerű, mint első hallásra. Magasra helyezte a lécet. Nehéz kielégíteni az igényeit.
- Elmondani elmondta, de nem olyan egyszerű neki jót mondani. De ezek szerint te jobban ismered a zsánerét… Nekünk nem mondta, hogy többen lennénk, bár akkor az megmagyarázza, miért tűnik el időről időre. A mellette állás mit takar? … Te is képes vagy csapdákat állítani? Layla-val azon gondolkoztunk, hogy lehet előre lerakja, de valamit idézhet is, mert végtelen számút idézni még neki sem menne, nem igaz? Szóval valamit helyben idézhet… Akkor lendíti a farkát. … Amúgy mintha a színe is változna nem igaz? … A játék felpörgetése semmi jót nem jelent nála.
Ha most tudnám, akkor kicsit elfordítanám a fejem a mellette állásra. Mert speciel most nem áll mellette, illetve azt sem tudom, hogy hogy is van ez az oldalán lenni. Meg tényleg valami rosszat jelent, ha fel akarja pörgetni a dolgot. Még mindig nem tudjuk, hogy Loreley és Milo egyben vannak-e még. Bár az előbb is betartotta a szavát, szóval csak nem lehet belőle komoly baj. Nem?
- Eddig, amit próbáltunk? … Késői bevásárló lista nem érdekli. Annak örült, hogy csoportosan szervezkedtünk, de talán az egységünk zavarhatta. Nem tetszik neki, ha rámutatunk ezen "fogócska" igazságtalanságaira. Mármint, hogy esélyt sem ad fellépni ellene, mondván, hogy ad, csak mi vagyunk bénák. Szóval ezért küldhetett téged. Az általam készített kő kemény Mochi törije sem csigázta fel, pedig az tényleg érdekes. Ego fényezésből kritika csak felbőszítette. Pedig önhitségének erősítésén gondolkodtunk, de nem ismerjük annyira, hazudni pedig csúnya dolog. A történetek összerakása sem éppen jól sült el. Lehet a végére nem kellett volna a sértés, de egyébként sem illette dicsérő szavakkal a gondolatot. … Valójában tényleg roppant nehéz megfelelni az elvárásainak. Amit elfogadott az egy eszmefuttatással kezdtem a vizimutymutyról és feltettem, egy kérdést, melyek az érmek és azok színei ismeretében meg lehetett volna becsülni, de nem tudta hányadik helyre rangsorolják, így egérutat engedett Layla-nak. De úgy gondolom az "önfeláldozásomat" jutalmazta és nem a kérdést… Gyorsasága ellenére nem lenne jó a sportban? Vagy csak sikerült belekérdeznem? Van egy olyan érzésem, hogy legközelebb nem fogadná el.
Nem értem miért nem beszél inkább németül, ahogy én is. Nem értette volna, hogy azt Semafor nem igazán beszéli és nyugodtan mondhatja? Vagy fél, hogy gyanússá válna? Talán nem bízik benne annyira Semafor. Nos, ha nemrég lett átszervezve, akkor az logikus lehet.
Végre Semafor visszatért, bár egyáltalán nem hozott jó híreket. Szegénynek nem mondanám magam, meg nem bánom a magányt sem, de legalább itt van Vinzent, akinek a nevét Semafor is tudja. A miénket nem kérdezte. De dühít, hogy Layla-t árulónak nevezte, de ha jól értem, akkor bajban van. Nem akarom, hogy egy ujjal is bántsa, de akkor helyesen kell felelnem egy kérdésre? VÁRJUNK! Időt sem hagy gondolkodásra? Ez roppant nagy baj. JAJ!
- GÖRÖGDINNYE!!!
Kiabáltam jó hangosan. Közel sem vagyok benne biztos, hogy az, de ez egy egészen jó tippnek gondolom. Zöld külső, sok széna, ami ehetnek a gyümölcs húsa és a lovak a magok. Legalábbis nekem valami ilyesmi rémlik. De lehet, hogy a megoldás teljesen más. Mindenesetre erős feszültség lett úrrá rajtam. Nem akarom megtudni milyen elveszíteni Layla-t. Nagyon nem. Húga és a szülei biztos kivasalnának miatta, de egyébként is. Ha az ígéreteit betartja, akkor ebbe is biztos lehetek, hogyha elrontom, akkor nekem annyi. Vinzent-re is nagyon ránézett.

 
Mégsem erre gondolt:
(click to show/hide)

Jól válaszoltam:
(click to show/hide)

.

Karakterlap

Kane Shinzou

Futár (Speedy)

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
9 000 / 10 000

Hozzászólások: 157

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 34 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ciánkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#6666FF  #99EAFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Lidércfogócska Quincy módra
« Válasz #55 Dátum: 2016. Szept. 27, 17:34:38 »
Ahogyan a fiatal középiskolás srác odaért hozzám rögtön felkapott és összevissza rángatott, mint egy rongyot. Először nem értettem a dolgot, és reflexből meg is akartam volna védeni magam, de szerencsére gyorsan lebeszéltem magamat eme merész ötlettől, mert ha meg is tudnám védeni magamat tőle és ő megsérülne, az esélyeink lenullázódna. Ráadásul olyan furcsa érzésem támadt, hogy mintha valaki hiányozna körünkből. Amint a fiú elengedett, és három lépést tett meg hátra, megigazítottam magamat, és leporoltam a kabátomat, majd határozott arckifejezéssel a fiúhoz intéztem szavaimat.
- Nem tudtam, hogy ilyen pesszimista vagy, pedig a fajtátok igen csak optimista szokott lenni, ha egy lidércről lenne szó. Bár az ellenfelünk nem egy mindennapi teremtmény, de ő is sebezhető akárcsak a többi lidérc. Ahogyan a mostani reakciódat figyelembe veszem, azon tűnődöm hány év kiképzést kaphattál? Gyanítom igen keveset, de javíts, ki ha tévedek. Félre ne érts, nem szidni akarlak téged tökre megértem a reakciódat, de ne izgulj, nem vagyok hülye, különben nem lehetnék futár, plusz ez a lidérc leginkább szórakozni akar, ezért az ő fejével gondolkodtam az előbb. Majd figyeld meg, ide fog jönni.
Amint befejeztem a fiúnak a monológomat, nem kellet hozzá pár másodperc és az említett Kenguru Jack meg is jelent. Biztos itt volt a közelben és figyelte mit csinálunk, mert igen csak szórakozott volt a kelleténél legalábbis én így vettem észre. Meg is jegyezte, hogy mennyire szikrázik köztem és a fiú között a levegő, amiben volt némi igazság, csak hát annyi a bökkenő hogy én nem igen haragszom a társamra, mivel teljesen megértem őt. Gyanítom nagyon kevés képzést kaphatott, mint quincy, mert hiányzik benne valamilyen szinten a fegyelem. Na meg túl pesszimista legalábbis a mostani reakciójából ebből következtetek. Viszont a drága Kenguru Jack, megint kitolt velünk, sőt olyannyira hogy kiderült elhagytuk a kisebbik társunkat, aki valamiféle hercegnőnek képzelte magát. Amint az információt átadta a lidérc nyomban az arcomhoz kaptam.
Basszus! Éreztem, hogy valakit elhagytunk!
Mondtam magamba, és már indultam is volna megkeresni, de a lidérc említette, hogy egy másik élet is veszélyben van. Nyomban a fejembe a legrosszabb dolog jutott az eszembe, Amarilla képében.
Jaj ne… lehetséges volna, hogy róla beszélne……
Amint befejezte a lidérc a mondandóját és kiadta az ultimátumot azonnal eltűnt. A tét igen csak nagy, hisz két ember élete forog kockán, és biztos vagyok abban, hogy csak az egyikhez tudnék odamenni, hogy, megmentsem. Most mi legyen? Sokáig gondolkodtam a lehetséges megoldáson, közben a szívem kalimpált egyfolytában. Sokáig csak oda vissza, járogattam miközben a gondolataimban próbáltam megbeszélni magamba, hogy mit tegyek.
Mi van, ha mégis róla beszélt? Igaz nem mondta ki a nevét, de olyan érzésem van, mintha bajban lenne… lehet jobb lesz, ha én megyek el a másik személyéért, míg a fiúra bízom a kicsi lány megmentését?
Végül elhatároztam magamban, hogy én indulok el a másik emberért. Oda sétáltam a fiúhoz majd határozott tekintettel közöltem vele az elhatározásomat.

- Figyelj, nem fog tetszeni, de jobb, ha ezt most lenyeled. Halhattad a lidércet, mit mondott, most két ember élete a tét. Te mész a kislányért, aki hadonászott azzal a kicsi fénykardal vagy mi a fenével, én meg elmegyek a másikért rendben? Tudom elég szar kérés ez tőlem, de ha úgy nézzük, az a kislány benned bízik a legjobban. Ha én mennék, oda annak biztos nem lenne jó vége! A lényeg te mész a kislányért, én megyek a másik életért oké? Na Csáó és sok sikert!
Megveregettem a vállát majd azonnal futásnak is eredtem, szinte sprintelni kezdtem. Ám bár nem tudom pontosan merre kéne, hogy mennyek, de valamelyik irányba el kellet indulnom. Miközben futottam az ismeretlen felé, eleget tettem ennek a Kenguru Jack perverziójának.
- HÉ, KENGURU JACK! ÉN MEGYEK A MÁSIK ÉLETÉRT, AKIRŐL BESZÉLTÉL!!! MOND MEG MERRE MENNYEK?!
Remélhetőleg nem akar engem átvágni, de nem kockáztathattam nagyon. Hisz ha úgy nézzük, megvan az esélye annak, hogy az egész csupán egy átverés, de mi van, ha mégsem? Remélem az a másik élet, akiről a lidérc beszélt, nem az a személy, akiért a szívem olyan hevesebben ver. Oda kell érnem mimnél előbb! Minden perc számít most! Ha tényleg Amarilla van veszélyben, akkor egy cseppet sem késlekedhetek! Akárki is került bajba, igyekeznem kell!

Karakterlap

Kawaii Pyon Kata

Hercegnő

Eltávozott karakterek

Blutig Elfe

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
8 000 / 12 000

Hozzászólások: 20

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 8 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Ilyen rózsaszínes :3

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Kivel áll kapcsolatban?:
Usagi-chan

Post szín:
Az is ilyen rózsaszínes :3 // #FF5577 //


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Lidércfogócska Quincy módra
« Válasz #56 Dátum: 2016. Szept. 29, 20:16:26 »
Shippaishita! Shippaihita! Naze?* Pedig a tervem kanpeki datta.* Én vagyok a nagyságos Kapitányhercegnő, aki előállt ezzel a tökéletes tervvel. Csak annyi lett volna a dolgom, hogy megvárom míg a két hűséges alattvalóm szépen magához csalja a gonosz kis Szemafort, és nekem csak PUUUFF. Le kellett volna lőnöm őt. És én nyerhettem volna. Erre ez a gonosz kis kenguruszörny itt billeg előttem és nem tudom meghúzni a ravaszt. Gordon~chan cserben hagytál? Neeee~
De várjunk, nem csak a ravasz, az egész testem nem moccan. Miért, itt nem is volt csapda mikor megérkeztem ide. Ez szimplán csak gonoszkodás, ijime*, Beater*! Gonosz! Ezért még tuti megfizet! Tíz, nem Százszorosan! Úgy ám, egy Kapitányhercegnővel nem lehet ám csak úgy szórakozni.
~ Csaucsaucsauuuu, Itaaaaai! ~ ez egy nagyon rossz húzás volt ám.
Nem tudom kinek képzeli magát, de hogy még meg is sebez. Ez azért már alávalóság. Ezért tuti hogy most már bepanaszolom a mamájánál is. Így majd jól le lesz szidja. Majd ő biztosan meg tudja  oldani ezt az ügyet. Mert nekem már nagyon kezd elegem lenni ebből. Még a jutalom sem izgat, mert ez a gonosz kis lény csak csalni tud. Grrrrrrr!
Most legszívesebben toporzékoltam volna, de helyette csak azt kellett hallgatnom ahogy ez a majom, itt mondta a magáét, ráadásul még beszélni sem tudtam. És komolyan az alattvalóimnak kell megmentenie? Na, jó Hakasem még oké, na de Karasu. Semmiképp, az a fekete tetőhuszár még gyengébb mint Usagi-chan. Ez méltatlan lenne egy Kapitányhercegnő számára, és semmiképp sem akarok osztozni a nyereményen. Hm, persze majd csak a cápák közé kell őket löknöm ahogy már az előbb Karasuval is megtettem.
Tökéletes tervemet követően még megpróbáltam gonosz szemeket mereszteni Szemaforra, majd próbáltam erőlködni és kiszabadulni a fogságból. Nem csak erővel, hanem szuper sugárzással is, így megpróbáltam a lélekenergiámmal kitörni!

*Hibáztam! Hibáztam! Miért?
*Tökéletes volt
*Ijime – zaklatás, kínzás
*Beater – SAO, gondolom nem kell részleteznem
« Utoljára szerkesztve: 2016. Szept. 29, 20:21:59 írta Kawaii Kata »

Karakterlap

Shirei Tenro

Futár (Fox)

Quincy

*

Szint: 4.

Lélekenergia:

60% Complete
21 800 / 30 000

Hozzászólások: 148

Hírnév: 4

Infó

Tárcában: 15 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Azúrkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
Törött porcelánként is lehetséges ragyogni.

Post szín:
Mistyrose


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Lidércfogócska Quincy módra
« Válasz #57 Dátum: 2016. Okt. 03, 02:35:40 »
Nekem az erőmből annyi tellett, hogy használtam kicsit a kreativitásom. Szerintem nem mindegy, miképp beszélgetünk valakivel. Mindennek van valami oka és eredménye, ami nálunk elég szűkösen állt, lassan a legrosszabb véglet felé terelve minket.
Megfontoltam feltettem a kérdést, viszont Semafor szokványos reakcióját adta rá, annyi eltéréssel, hogy nem kellett újabb karmolást bezsebelnünk. Ettől rémesebb felvetéssel állt elő: prédikálnunk kellett egymás ellen szólva. Tuti erre akart kimenni, de amikor Mizukira pillantottam, abban akartam hinni, hogy egyikünket sem ilyen fából faragtákik hagynák magukat belökni a kútba.
Magam elé meredtem, titkon sebeimet méregetve. Még jó volt a helyzetünk. Semafor elment, hagyva nekünk plusz gondolkodási időt. Ezért beleadtam, amit épp tudtam.
- Te mit gondolsz? Ki lehet indulni abból, hogy a fényt a sötétséggel, vagyis két ellentétet ötvözve valami ütősebbet hozzunk létre? – kérdeztem, félig visszatérve széthulló gondolataim falai mögül.
Valamiért mégis elértek a kétség hullámai,s míg válaszolt, tovább folytattam a töprengést. Kevés sikerrel.
- Esetleg te jutottál valamire? Én akár a sötétség maszkját is felveszem, ha az kiránt minket ebből – szólaltam meg újra, hosszabb szünet után.
Elkeseredettségem utat talált kifelé a sötétségből. A szívem az eddiginél jobban kalimpált, kis híján kiugorva mellkasomból. Szörnyen éreztem magam. Kiszolgáltatottan állni egy lidérc csapdájában mennyire szerencsétlen dolog! Sóhajtva Mizukira pillantottam.
- Igazad van. Bár őszintén, kicsit kezdem feladni. Ehhez a lidérchez nagyon csavaros ész kell.
Csak annyit szerettem volna, hogy legyen vége ennek a szörnyű éjszakának, hogy elkaphassuk a lényt élve, aztán a többiek szeme láttára adjuk meg neki a halált. Bármekkora nyílzápor által, ha az használ. Magamat is előbb lőttem volna még, minthogy más ellen szóljak egy rossz szót is! Főleg, hogy ez a személy segíteni próbál. Sokat változtat a helyzeten, ha olyannal vagyok együtt, aki nem a halálom kívánja. Vagy más szörnyűséget.
- Neked viszont jó ötleteid vannak! Ezt például ismerem. Meg azt a verziót amiben van két testvér, és ugyanezen az elven csak egy valakitől lehet kérdezni, és csak egy dolgot. Szerintem ez jobb lenne.
Ha tudtam volna rendesen mozogni, akkor kéz jelekkel próbáltam volna elmutatni, mennyire hálás voltam, amiért nem kell egyedül töprengenem ilyeneken. S habár ez jórészt Semafor műve, szerintem ebbe az isteneknek is volt valamiféle beleszólása.
Mizuki következő mondatain lágy mosolyra húztam a szám.
- Jól emlékszel! Különben én az szeretnék lenni, aki folyton hazudik. Te meg lehetnél az igazi testvér. Ami Kenguru Jack-et illeti... Nem hiszem, hogy sokat kéne gondolkodnunk ezen! Csak megmondani egyenesen, hogy nem adjuk könnyen magunkat, és nem érvvel, hanem rejtvénnyel fogjuk levenni a lábairól. Amit ha nem tud megfejteni, bizony járhatna legalább az a narancs szín – vágtam rá, miután több lett a lélekjelenlétem. Már pedig az volt az utóbbi néhány percben, ahogy Semafor távollétében tervezgettük a dolgokat.
A következő szavakra hevesen bólogatnék. Azonban ezt nem tehetem meg, a csapda ugyanúgy jól tart, mint eddig. Pedig szívesebben lettem volna szabad, hogy legalább így megerősítsem, amit perpillanat gondoltam! Nem lehetünk biztosan abban, mit nyerünk a kenguru lidérc által, ha eddig mindig kifogott minket. Az pedig mindegy, most ezt külön-külön nézzük –e, vagy így együttesen.
- Ezt az dönti el, mennyire adunk bele mindent. – jutott eszembe - Szerintem mondjuk már elérhetünk valamit.. Most vár a szörny biztos, csak ne várjuk ki, míg elunja magát…
Ezután nagyot sóhajtottam. Vártam az emlegetett szamár felbukkanására. Én szerettem volna lenni az is, aki közli vele: „bocs, de nem terveztünk meghalni ilyen korán” helyett:
- Beszéd ugyan nincs, viszont igazad van abban, hogy nem vagyunk valami pörgősek! Ezért most mi mondjuk, hogy játszani akarunk valamit. Úgyhogy gyere közelebb!
Harsányra vettem a stílust, így biztosan jól hallhatott mindent a lidérc, amint megjelent, és hajlandó volt figyelni. Ha közelebb is jött, onnantól Mizukira pillantottam. Szerettem volna, ha ő veti fel eme játék szabályait, miután sikerült hasonló gondolkodással megterveznünk.

*Ez a poszt IC egyeztetve van. Aka Mizuki reagja fogja megmagyarázni a dolgokat.
« Utoljára szerkesztve: 2016. Okt. 03, 02:37:51 írta Shirei Tenro »

Karakterlap

Anselm Eberhard Lindhorst

Hakase...

Eltávozott karakterek

Daitenshi

*

Tenshi

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
11 000 / 15 000

Hozzászólások: 128

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 26 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Daitenshi

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Asszem ez egy ilyen türkiz szín :D

Egyéb hovatartozás:
Karakura High School

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
"Nincs annál rosszabb, mint amikor egy bohóc kenguru terrorizál."

Post szín:
#22b822/#0b7938


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Lidércfogócska Quincy módra
« Válasz #58 Dátum: 2016. Okt. 04, 11:15:49 »
Nyugodtan kivárta, ahogy kiordítom a lelkem, majd befejezvén monológot intézett hozzám. Miután befejezte, kicsit megnyugodtam. Meg a fejemhez kaptam. Mi ez a viselkedés? Félek? Egy olyan ellenfél kerül elém, akinek nem ismerem a gyengeségét, és ezért már elmenekülnék inkább? Teljesen hülye vagy, Anselm. Öszeszedtem az összes logikám, és máris elkezdtem gondolkodni, hogy miként lehet ezt az "izét" leverni.
"Bocsánat. Nem szoktam így reagálni, csak megijedtem. Ritkán látok ilyen kaliberű lidércet a város utcáin." mondtam, "A kiképzésemről meg annyit, hogy csak cirka másfél éve tudom, hogy mi vagyok."
Elismerem, tényleg hülye voltam. Nem akartam, de megjedtem. Utálok így viselkedni. Nem vagyok magam ilyenkor, azt érzem. A lényeg a lényeg, helyre raktam a fejem, és most már működni is fog. Na, most mi lesz?
Megjelent... Nem gondoltam, hogy van ilyen buta. Mármint itt vagyunk hár-- man? Hol van Kata-chan? Hál' Isten, volt olyan okos, hogy lelépjen? Nem baj, legalább nincs közvetlen veszélyben- gondoltam. Persze egyből megkaptam költői kérdésemre a választ Semafortól. Érzékeltem perifériából, hogy fekete hajú barátunk arcához kap. Most ezt minek? Kiröhögi? Vagy mi? Nem mintha lenne alkalmam hozzáfűzni akármit is.
Megkaptunk egy irányt, meg egy célzást. Valaki bajban van? Elég sokan voltunk pöttyösek a mai nap folyamán, remélem senki sincs az ismerőseim közül bajban emiatt a hülye erszényes gyík miatt. A következő pillanatban "jó barátunk" eltűnt újra, és ketten maradtunk. Ha jól gondolom, akkor választanunk kell. Nem értem ugyan, mit mondott, de nem a stílusa több opciót adni úgy, hogy szétválhatunk. Fordultam a sráchoz, hogy felvessem neki gondolataim, de idegesnek látszott, és egyből közölte amit ő gondol. Ennek a hátránya csupán annyi, hogy esélyem sem volt hozzászólnom, és már eldöntötte a dolgot. Ahogy befejezte mondatát, már fordult, és sprintelt egy véletlenszerű irányba.
Szótlanul álltama  téren egy pillanatig. A szökőkút zaja kellemessé tette a zavaró csöndet. Irányba fordultam, és elindultam a lidérc által mutatott irányba. Felmásztam a tetőre, és megindultam Kata irányába.

Karakterlap

Akabeni Mizuki

Eltávozott karakterek

Miko

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
8 000 / 15 000

Hozzászólások: 46

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 11 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#A5A3BB


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Lidércfogócska Quincy módra
« Válasz #59 Dátum: 2016. Okt. 06, 00:38:25 »
Nos, nem mondanám, hogy jól alakulnak a dolgaink. Bár végül is, rosszabbul is elsülhetett volna ez a kis mutatvány. Legalább van lehetőségünk feltenni a találós kérdést is. Amit persze, hogy azonnal kitalál, elvégre ez volt a cél. Még az azonnali fizikai büntetést is megússzuk. Mondjuk jelen helyzetben, talán szívesebben bevállaltam volna azt. Meg az öltözetem mosását holnap. Ennek a dögnek lövése sincs, milyen nehéz kiszedni valamiből a vérfoltokat. :/ Vagy igen, és ezért kímélt meg ettől? Máskülönben meg hogy képzeli, hogy valaki más haláláért kampányolnék? Ez totál meg van húzatva. Megütközve nézek a pontra, ahol a szemtelen, megátalkodott oni eltűnt, majd Shirei-san felé pillantok. Nem ismerjük egymást régóta, de vannak helyzetek, amikből az emberek nem tudnak úgy kijönni, hogy ne kedvelnék meg egymást. Szorult helyzetben lenni egy átokfajzat ellen pontosan ilyen. De még ha nem is ismerném, akkor se kívánnám a halálát a magamé helyett. Előbb érvelek a saját pusztulásomért, még akkor is, ha nem akarok meghalni. Kell lennie valami kiútnak, a régi regékben is mindig van kivezető fénysugár a legsötétebb mélységekben is, és a legravaszabb szellemlényekre is vissza lehet forgatni saját trükkjeiket... Társam kérdése riaszt fel elmélkedésemből. Vajon képes a fejembe látni?
- Hasonlóra gondoltam. Nem fogok más halála mellett érvelni, csak mert ennek a dögnek ehhez van kedve. Ha összedugjuk a fejünket, biztosan kitalálunk valamit, amivel túljárunk az eszén – nem fogom feladni. Ha kell, átlépek a szabályokon, ha azok rossz szabályok. Szerencse, hogy a másik fél is így gondolja. Igazából meg se fordult a fejemben, hogy ne bízzak meg benne. Ami furcsa, általában nem szoktam vakon bízni az emberekben. De róla egy percig sem feltételeztem, hogy meg akarna ölni... Vagy csak nem gondoltam bele egészen mostanáig, hogy ő akár ellenem is érvelhetne. Pedig ez az egész nem több egy fogolydilemmánál... Szerencse, hogy van lehetőség a kooperatív játékra. Sosem gondoltam, hogy így fogom használni a játékelméletet. :|
– Talán... – bólintanék rá a kérdésre, ha tudnék. Ez a hasonlat a fogolydilemmával tényleg meglepően jó ihletforrásnak tűnik. - Van egy logikai fejtörő, amit talán bevethetnénk. Lehet, hogy te is ismered. Összefoglalva: egy szobában vagy, ahonnan két ajtó vezet ki, egy a kivégző osztag elé, egy a szabadságba. Mindkettő előtt áll egy-egy őr. Az egyik mindig hazudik, a másik mindig igazat mond. A játékos csak egyetlen kérdést tehet fel, és csak az egyik őrnek, aztán választania kell az ajtók közül. Mi lenne, ha játékra invitálnánk Semafort ezt felhasználva? – végül is, csak vissza kell forgatnunk a fogolydilemmát. Ez gyakorlatilag a fordított szituáció, még ha a történet eléggé el is tér egymástól, és az egyik logika, a másik közgáz alap. Attól még inverz helyzet. Bár az picit meglep, hogy Shirei-san nem csak ezt, hanem egy másik változatát is ismeri. Nekem a fogolydilemma miatt jutott eszembe az őrös, de valóban. A másik jobb lenne, ha az az, amire gondolok.
- Ezt a változatot is hallottam már – mosolygok lelkesen társamra, ha már a bólogatás továbbra is luxus lenne... -_-”- Abban a változatban ki kell deríteni, ki kicsoda, ha jól emlékszem. A magam részéről akármelyik szerepet magamra vállalom, ha kell, szóval válassz te nyugodtan. Már csak ki kell találnunk, hogyan tálaljuk a dögnek – na igen... Az előbb jól vette, hogy egy kicsit szabadon értelmeztük a kereteit, de most nyíltan megtagadjuk, hogy a szabályai szerint játsszunk. Minden a körítésen múlik, jól kellene beadagolni, hogy átírjuk a keretrendszert, hogy ne húzzon el azonnal, és hagyjon minket lógva napokra. Az nagyon kínos lenne. :/
– Vagy akár el is engedhetne minket – már-már vigyorogni lenne kedvem azon, mennyire egy rugóra jár az agyunk a szörny által kijelölt társammal. Persze, hiú ábránd, hogy ha bénázik egy rejtvénnyel, akkor csak úgy elengedjen minket és kíméljen meg megtisztelő társaságától – mondjuk úgy, az örökkévalóságig. – Már csak az a kérdés, ezúttal órákig hagy-e bennünket ácsorogni – forgatom szemeim a gondolatra. Testem-lelkem nem kívánja annak a nyomorult oninak a jelenlétét, de inkább szeretnék túlesni ezen a találkozáson minél hamarabb. - Egyetértek. Amint visszajön és a beszédeket követeli – ezen a szón akaratlanul is fintorognom kell, Hogy lehet a másik halálba küldését beszédnek titulálni? Ennek a lénynek meglehetősen horribilis ízlése van. - Mondjuk meg neki, hogy ha már játszani akart, inkább játsszunk. Ez a megfogalmazás talán még a kíváncsiságát is felkelti – bár Semafornál sosem lehet tudni. De ez így még mindig több, mint a semmi. Még mindig azt gondolom, csak jól kell beadagolni neki, hogy a szűken értelmezett keretén igencsak kívül sikerült gondolkodnunk.
Amint megjelenik, hagyom, hogy Shirei-san átvegye a terepet és közelebb hívja. Már amennyiben hajlandó közelebb jönni hozzánk. Akár így tesz, akár nem, kellemes, beszélgető hangnemben vázolom fel a mi játékunkat.
- Van egy ikerpár, akiket nem lehet kinézetre megkülönböztetni, viszont az egyik mindig igazat mond, a másik mindig hazudik. Az egyiküket úgy hívják, hogy Kiko. Tegyük fel, hogy mi vagyunk a két testvér, és te találkozol velünk, és meg akarod tudni, hogy melyikünk Kiko. Egyetlen kérdést tehetsz fel, amire igen vagy nem a válasz, és csak egyikünknek címezheted. Sőt a kérdésed nem lehet három szónál hosszabb. Mit kérdezel?

// IC részek egyeztetve, a random japán lánynevet köszönöm Hime-channak :3 //