Szerző Téma: Sanador Equipo  (Megtekintve 1070 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Diego Canino

Las Noches Medical Forces Commander

Eltávozott karakterek

Sexta Espada

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
41 600 / 45 000

Hozzászólások: 17

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 3 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Sanador Equipo
« Dátum: 2014. Júl. 04, 11:29:22 »
Mi a S.E.?
 A Sanador Equipo Las Noches gyógyító csapata, feladata az arrancarok egészségügyi ellátása. A szervezet nem tekint nagy múltra vissza, a Sexta Espada alapította meg rövid idővel azt követően, hogy a tízek egyike lett, a legtöbb eszközét és technikáját is ő fejlesztette, úgyhogy sok területen le van maradva a Gotei Yonbantaitól, ami már több évszázados hagyományokból táplálkozhat.

Hogy lehet valaki a S.E. tagja?
 A szervezetbe a belépés önkéntes, ugyanakkor mindenki, aki hivatásszerűen akar gyógyítani, automatikusan Sanadorosnak számít. A kvázi fraccióni státusz, amit a tagok kapnak, számukra is előnyössé teszi a csatlakozást, a kiemelkedő tagoknak az Espada felemelkedést ígért a valódi fracciónjai közé. Egyelőre senkit nem kellett erőszakkal kényszeríteni rá, hogy belépjen.

Kik a S.E. tagjai?
 A gyógyítók többnyire átlagos képességű arrancarok, közülük sokan az egészségügyben tevékenykedtek emberi életükben is, de rendkívül sokszínű társaság, akad a sztereotípiáktól teljesen eltérő is. A minimális követelmény, hogy ismerjenek valamilyen gyógyító technikát- ezek bárki számára elérhetőek és megtanulhatók a Szayel könyvtárban.

Hogy épül fel a szervezet?
 Az Espadát és a fracciónjait leszámítva nincs igazi hierarchia közöttük, nem hivatalosan viszont egyes gyógyítók nagyobb tekintéllyel bírnak a szakértelmük miatt, és a többiek követik az utasításaikat. Persze, ezeket az önjelölt tekintélyurakat nem mindenki ismeri el.
 A tagok között bonyolult belső hierarchia szövődött, klikkesednek, ezek a klikkek az előrejutásért egymást támogatják, segítik- ez többnyire azt jelenti, hogy kiállnak egymásért, megosztják egymással a tudásukat, és bizonyos szintű intrikarendszer is kialakulóban van. Ez teljesen átláthatatlan, még a parancsnok sem ismeri a belső kapcsolatokat- igaz, őt nem is érdeklik ennyire kicsinyes dolgok, egészen addig, amíg nem megy a teljesítmény rovására.

Mi különbözteti meg őket a többi arrancartól?
 Szolgálaton kívül semmi- arról az arrancarról, aki nem mondja el magáról, hogy a Sanador Equipo tagja, mindenki úgy hiszi, független numerós. Az egyenruhájuk egy fehér csuklya, vörös karszalaggal, amit a tornyon kívül hordanak, ez elrejti az arcukat, így szolgálat közben lehetetlen megállapítani a személyazonosságukat.
 Erre azért van szükség, mert a legtöbb arrancar lenézi a gyógyítókat, így az egyenruha védelmet nyújt nekik, és ha akarják, letagadhatják a tagságot. Ez persze azzal jár, hogy amikor nem viselnek egyenruhát, nem számítanak a Sanador tagjainak, ellenben aki szolgálatban lévő gyógyítóra emeli a kezét, kivívja a parancsnok gyors megtorlását.
 Rendkívül méretes hátizsákot hordanak, ha harctérre indulnak, ennek a súlya fél mázsa is lehet, de rendelkeznek azzal az előnnyel, hogy mindig jól felszereltek, szemben a Gotei Yonbantai shinigamijaival, akik a puszta kidou tudásukat vethetik be harc közben.
 A parancsnok és az alparancsnok csak a karszalagot viseli, a csuklyát és a hátizsákot nem.

Hol székel a S.E.?
 A Sanador Equipo főhadiszállása jelenleg a hatodik torony földszintje és pincéje. A földszinten helyezkedik el a tiszta, de viszonylag zsúfolt, emeletes ágyas szállás, ahol még a nemek elszeparálása sem valósul meg mindig, a kéttucat tagnak pedig mindössze hat zuhanyzó áll rendelkezésére, egyazon fürdőszobában.
 A műtők a földszinten helyezkednek el, a helyhiány miatt két teremben egyszerre nyolc műtét hajtható végre, a berendezés azonban a legmodernebb kórházakéval vetekszik. A rendelő az ajtóval szemközt helyezkedik el, egy védettebb teremben, ami a rendelőből nyílik, pedig egy szintén nagyon jól felszerelt szoba rejtőzik, aminek segítségével szinte minden adat kinyerhető egy testből.
 A pince talán még ennél is jobban védett, a parancsnok itt rendezett be egy labort, és komplett hüllőházat tart itt. Itt készülnek az új fejlesztésű gyógyszerek, orvosi beültetések, protézisek, de mérgek is kerülnek ki innen. A belépés szigorúan tilos mindenkinek, a vastag fémajtót nem is könnyű átlagos reiatsuval áttörni, a számkombináció feltörése pedig különleges szakértelmet kíván. Persze, egyik sem lehetetlen, az igazi visszatartó erő, hogy az Espada végezne azzal, aki megpróbálna betörni ide.

Fontos:
A Sanador Equipo tagjának számít, aki szolgálatban van és egyenruhát visel, vagy a toronyban, a szállásán tartózkodik. A szolgálaton kívül lévő gyógyítók a tornyon kívül minden szabály alól mentesülnek, ugyanakkor nem élvezik a parancsnok védelmét sem. Ezt az egyenruhát köteles viselni szolgálatban, és viselheti munkaidőn kívül is, mely esetben mind a jogok, mind a kötelességek élnek vele szemben.


A Sanador kötelességei:
I. A Sanador tag köteles minden, Las Nocheshez tartozó, vagy azzal szövetséges sérültet ellátni, ha nem kap ellene szóló parancsot.
II. A Sanador tagnak kerülnie kell a harcot, és a sérültek gyógyítására kell koncentrálnia, krízishelyzetben azonban köteles ugyanúgy harcolni, mint bármely arrancar.
III. A Sanador tag nem hozhat szégyent a szervezetre, nem keveredhet verekedésbe.
IV. Tilos fizikai erőszakot alkalmazni egymás ellen, illetve a felettesek jelenlétében bármiféle ellentétet mutatni.
V. A Sanador tag köteles felvételkor mindent őszintén elmondani magáról, amit a feletteseik kérdeznek, és alá kell vetnie magát egy teljes körű orvosi vizsgálatnak.

A Sanador jogai:
I. A Sanador tagnak joga van a biztonsághoz, a felettesei kötelesek megvédeni.
II. A Sanador tagnak joga van bármiben segítséget kérni a feletteseitől.
III. A Sanador tagnak joga van javaslatot tenni a szervezet felépítésével kapcsolatban.
IV. A Sanador tagnak joga van feladni a szolgálatot, ebben az esetben azonban nem tevékenykedhet gyógyítóként a jövőben.
V. A Sanador tagnak joga van visszautasítani minden olyan megbízást, ami nem kapcsolatos a gyógyítással, vagy krízis esetén harci cselekménnyel.

Kiegészítés: a Sanador tag kizárólag a parancsnok kegyességéből rendelkezik jogokkal, és dönthet úgy, hogy felfüggeszti őket, tehát valójában senkinek nincs semmilyen joga sem.A Sanador Equipo jelenlegi tagjai:
Parancsnok:
Diego Canino

Alparancsnok:
Nayara Tarin

Tagok:
Christiano Tobera- akupunktúrás orvos (NJK)
Lucrecia Ti Zorillo- védőnő, gyermekorvos, adminisztrátor (NJK)
Elisabeth Lubina- reiatsu specialista (NJK)
19 további tag (NJK)
« Utoljára szerkesztve: 2014. Júl. 05, 16:58:23 írta Diego Canino »