Szerző Téma: Kane Shinzou (Speedy)  (Megtekintve 985 alkalommal)

Description: Előtörténete

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Kane Shinzou

Futár (Speedy)

Quincy

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
13 000 / 30 000

Hozzászólások: 192

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 41 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ciánkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#6666FF  #99EAFF


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Kane Shinzou (Speedy)
« Dátum: 2016. Júl. 18, 21:06:02 »
Adatlap

Név: Kane Shinzou
Nem: férfi
Kaszt: Quincy
Születési ideje: 1997.07.16
Kor: 19
Emberként:19
Lélekként:0


Előtörténet


"Ha gyönge a lelked, tompa a kardod éle."

- Biztos, hogy Noah jó helyre küldött minket?!


Hallottam a fülesemen keresztül drága Icarus barátom hangját, amint kifejezte szokásához hívén elégedetlenségét, hogy megint egy olyan melót kaptunk, ahol lehetséges, hogy sittre is kerülhetünk. Hogy miért is mondom ezt? Nagyon egyszerű. Ugyanis miközben magyarázok, éppen kapaszkodok, jó erősen az épület ötödik emeletének ablakpárkányán. Futárként nem könnyű az élet az hótziher! Gondolom, most az a kérdés fogalmazódik meg benned miért is neveztem magamat „futárnak?” A válasz egyszerű. Mi ugyanis, egy olyan szervezet vagyunk, akik leginkább információ átadásával, átvételével esetleg csomagok kézbesítésével foglalkoznak és ez legtöbbször, ami most jelen pillanatban is van, magát a csomagot nekünk kell…. izé….. mondjuk beszereznünk. Jól van, kit akarok becsapni ezzel, ellopjuk a cuccot és kész! Hála istennek pénzért csináljuk mind ezt, és ráadásul nemes céllal! Ugyanis, akiktől mi „kölcsön szoktunk venni” azok általában korrupt cégek, vagy annak a tulajdonosai szoktak lenni. Jelen helyzetben most egy számítógépekkel foglalkozó szoftver céget, rabolunk ki!

- Speedy! Ahelyett, hogy ott lógsz már vagy egy fél órája, indulhatnál végre! Avanti!
- Bocsi Mouse, csak szép a kilátás! Indulok is!


Na, nincs mit tenni, jobb, ha indulok! Óvatosan körbemászok szépen, nehogy az őrök véletlenül is észrevegyenek! Még szerencse hogy megtanultam parkourozni! Viszont, hol az istenben van egy nyitott ablak, basszus! Mouse talán elnézte az emeletet? Mert ha igen, ki fogom köpni a tüdőmet is, ha még pár emeletet kéne felmásznom azon a rohadt csövön!

- Hé, Mouse! Biztos vagy abban, hogy az ötödik emeleten az egyik ablak, nyitva van?
- Tuti biztos, Speedy! Szoktam én valaha tévedni?! Ráadásul látlak a kamerákon keresztül!
- Még az a szerencse hogy Mouse feltörte az összes kamerát, különben szarban lennénk! Bár nem érzem biztonságosabban magam, ettől az infótól…
- Bazd meg Icarus, és inkább haladj tovább, a szellőzőkön keresztül!
- Jól van, ne siettess, asszony!
- Vaffanculo!
- Koncentráljatok inkább a melóra srácok ahelyett, hogy most egymással civakodtok!


Noah határozottan csendre tudta inteni, a csapatot. Kellett is, Noah a vezetőnk mondhatni mentorunk, igazi nevén Ryu Rakusekinek hívják. Ő a legidősebb a csapatban, irányít minket és melót szerez nekünk, plusz biztosít lakhelyet, és ő vezeti a karakurai futárokat. Na meg egy valódi pacifista, nem szereti az erőszakot, ezért mindig elvárja tőlünk, hogy a meló közben tisztán és lehetőleg feltűnés nélkül oldjuk meg, a ránk bízott feladatainkat. Legrosszabb esetben fussunk, ahogy tudunk, mert ahhoz baromira értünk, elvégre a parkour erre a legjobb. Ha viszont kénytelenek vagyunk megvédeni magunkat, akkor viszont csak is, végszükség esetén szabad, ha nincs más választás. Na de, akkor haladjunk is tovább! Hol a francban van az a nyomorult ablak, amiről Mouse beszélt?! Itt kéne lennie valahol! Fordítom a fejemet jobbra, majd balra, de egyszerűen sehol nem találom azt a nyitott bejáratot! Bakker! Lehet az óta bezárta valaki?! Aztán hirtelen észreveszem, hogy az orrom előtt van, a nyitott ablak. Baszki Speedy! Annyira elmerengtél a gondolataidban, hogy észre se vetted a bejáratot! Na, mindegy!

- Mouse, megvan a bejárat! Bemegyek!
- Rendben, légy óvatos, amint eléred a szerver terem bejáratát várj egy kicsit, rendben? És ez neked is szólt, Icarus! Nem szeretném, ha riadoztatnák az őrséget!
- Miattam? Mikor szólalt meg a riasztó miattam, baszki?
- Hála az egodnak, szinte az ilyen melók 90%-ban, te buktatsz le minket, mert nem bírsz megmaradni, a kibaszott seggeden!
- Még mindig engem okolsz, azért a múltkori melóért, ahol el kellett lopnunk egy kazettát?
- Majdnem ellőtték a lábamat miattad Bastardi!
- Véletlenül volt, baszki!
- Elég legyen már, folyton azt hallom csak, hogy egymással civakodtok! Befejezni!
- Értettem Noah bocs! Kissé elragadtattam magam. Olasz szokás.
- Én is Bocsi Noah, tényleg.
- Jól van helyes. Speedy, jelenleg hogy állsz?
- Már itt vagyok, a szerver terem ajtaja előtt.
- Jól van. Icarus, a helyeden vagy?
- Igen, itt vagyok és látom a szerver termet, a nyíláson keresztül!
- Jól van. Mouse, akkor kapcsold ki a riasztórendszert, a szerver teremnél, aztán csatlakozz a többiekhez. Ha minden igaz, lesz kb 10 percetek!
- Oki doki Noah! Hallottátok fiuk, amint kikapcsolom a rendszert, bemehettek! Sietni fogok hozzátok, amint végeztem!
- Csak csipked magad, Mouse!
- Tudod, hogy mennyire nehéz, ezzel a szarral foglalkozni, miközben fejjel lefelé lógok a zsinórok között?
- Folyton ezt csinálod, hozzászokhattál volna!
- Anyád! Csak kussolj és várj, okés?
- Vettem… öcsém… ez a nő….
- Hallom ám, Icarus!
- Baszki mindent, meg kell hallanod?!
- Kussolj, koncentrálok!


Miközben hallom, ahogyan Mouse és Icarus civakodik, addig is bemutatkoznék. A nevem Kane Shinzou becenevem, Speedy. A nevet azért kaptam, mert a csapaton belül én vagyok a leggyorsabb. Olyan fürge tudok lenni, hogy szinte azt hinné az ember, egyszerre több helyen is vagyok. Quincyként születtem, Július 16-án a Shinzou családban. Születésem óta, quincynek neveltek a szüleim, kiképeztek engem, hogy biztosítsam a quincy faj fennmaradását. Mikor betöltöttem a 17. életévemet rájöttem, hogy a családom, amit elvár tőlem, nem tudom teljesíteni, sőt ellene vagyok annak a nézetnek, amikben ők hisznek. Ezért ahogy lehetőségem volt, megszöktem otthonról. Szerencsére Noah befogadott, a csapatába. Két éven át folyamatosan kiképzett engem arra, hogy jó futár legyek, és amikor sikerült, Icarusékhoz csatlakoztam, akik már régebb óta vannak. Számomra, ők a családom. Amióta futár vagyok, úgy érzem szabad vagyok, és ez a szabadság teszi az életemet igazán boldoggá. Na meg persze a munkám is, futárnak lenni az egyik legjobb dolog, a világon! Ha elfelejted, hogy ez egy olyan munka, ahol ha egyszer félre lépsz, nem figyelsz oda és hullazsákban végzed, vagy szerencsésebb helyzetben a sitten, akkor ez a munka drága barátom, maga a mennyország!

- Jól van kész! Bemehettek!
- Na, végre azt hittem, itt töltöm majd az éjszakát!
- Kapd be, Icarus! Addig szerezzétek, meg amiért ide jöttünk, hamarosan csatlakozom hozzátok!

Kinyitottam az ajtót halkan, és tettem pár lépést, majd előttem hirtelen, a szellőző nyílás leesik a földre, és leugrik Icarus igazi nevén Takeda Yunomari, a csapat egoista tagja! De attól függetlenül szerethető figura, van szíve csak szereti hangsúlyozni, mennyire profi a szakmában főképp, ha más zárakat, kell feltörnie neki. Nagyon jól ért hozzá! Folyton égnek áll a haja, mert szerinte növeli az „imidzsét” ahogy, ő szokta mondani.

- Na, akkor… Noah bent vagyunk! Mit is keresünk, pontosan?
- A szerver teremnél van egy ajtó, ahol különböző szerver gépekhez vezet, ott fogtok találni egy bőröndöt, amiben három chip található. Azokat kell, elhoznunk onnan.
- Sima ügy. Feltöröm a zárat seperc alatt! Icarus vége. Speedy figyelj, az ajtónál hátha erre felé jön valaki, addig is feltöröm ezt a szart!
- Rendben, de siess!
- Egy retesz feltörése, időbe telik! De nyugi, ura vagyok a helyzetnek!
- Maradj már kussba és csináld! Azt akarod, hogy észrevegyenek minket?!
- Nyugi! Nincs itt senki! Mouse megnézte a területet alaposan! Erre felé, ritkán járőröznek!


Hirtelen lépéseket hallottam, gyorsan Icarussal elbujtunk, az egyik asztal mögé. Úgy látszik Mouse még sem volt, valami alapos. Basszus Icarus! Most tuti miatta bukunk le, már megint! Mi a jó büdös francért nem volt képes befogni, a lepcses pofáját, és azt a rohadt zárat törte volna fel! A lépések egyre közelebb jöttek, én meg már készen álltam arra, hogy kirohanok és megtámadom az őrt. Amint beért, már rohantam is volna, de szerencsére egy ismerős hang szólalt meg.

- Srácok! Hol a francban vagytok?!
- Baszdki… Mouse, csak te vagy az?
- Mi a faszt, csinálsz? Nem kéne a zárat feltörnöd?!
- Azt hittük, egy őr jön be éppen!
- Tudhatnád, hogy ritkán járőröznek erre felé! Nem bízol bennem?!
- Volt, hogy tévedtél!
- Az csak egyszeri, alkalom volt baszki!
- Na, elég legyen! Icarus, törd föl azt a rohadt reteszt, és pucoljunk ki innen végre!
- Jól van, igyekszem!
- Mouse, a kamerák?!
- Nyugi, amint beértem az épületbe, az első dolgom volt megbuherálni, a kamerákat, észre se veszik, hogy itt vagyunk.
- Akkor jó..


Ő itt Mouse, igazi nevén, Rebecca Manore, egy olasz vagány lány, aki szinte olyan, mintha a nővérem lenne. Legalábbis ö az öccseként, tekint rám. Neki van a csapatban a legnagyobb szája, e mellet, ha nem is vallja be, nagyon kedveli Icarust. Csak soha nem fogja, beismerni! Pedig én aztán tudom! Egyszer egy alkalommal, elmesélte nekem. Ő ért legjobban a számítógépekhez, nincs olyan rendszer, amit nem lenne képes feltörni, ráadásul nagyon kis keskeny helyekre is, képes bejutni. Hát igen ők a családom, nélkülük az életem fabatkát sem érne. Jó döntést hoztam, akkor hogy elszöktem a családomtól, végre szabad lehetek! Azt csinálhatok, amit akarok! Nincsenek korlátok, nincsenek szabályok, ami viszont van, az maga az élet! Amikor csak futok előre, és érzem a szellőt az arcomba, ahogyan hallom a madarak repkedését, és minden egyes porcikámba érzem az adrenalin löketét, olyan, mintha kiteljesednék! Nekünk ki járt az a luxus, hogy szabadok lehetünk. Szó szerint, ugyan is Noah elintézte, hogy ne legyenek rólunk adatok, semmi! Nem tudják az igazi nevünket, nem tudnak beazonosítani, maximum az ismerősök, de az elég kevés, ráadásul, ha be kell mutatkoznunk elég, ha a becenevünket használjuk. Hiába látják a rendőrök az arcunkat, nem tudnak beazonosítani sehogy minket, nem vagyunk a rendszerben! Mi a rendszeren kívül helyezkedünk el, így a mozgásterünk is, jóval szabadabb. Egyszer csak, kattanást hallok. Úgy látszik Icarusnak végre, sikerült feltörnie! Ennyi ideig tartott neki?!

- Na, mi van Icarus, kezdesz kijönni a formádból?
- Kapd be Mouse, és gyere már!


Mouse egy gonosz mosolyt még hozzáadott, hogy tovább cukkolja Icarust, majd bementünk együtt, és kerestük a bőröndöt. Sehol nem találtuk. Minden zugot átnéztünk a szobában, de az a rohadt bőrönd csak nem kerül elő! Átvágtak volna minket, vagy mi?! Icarus egyre idegesebb lett a kereséstől, míg Mouse alaposan átnézte újra azokat a zugokat, ahol már előzőleg keresgéltünk, az idő meg csak telt és telt. Basszus ha ez így folytatódik, megszólal a riasztó és végünk! Icarus végül hirtelen megbotlik az egyik gépháztól és elesik, majd ennek hangot adva ki fejtette nekünk, hogy még is, mennyire elege van az egész mai melóból.

- A picsába, sehol a bőrönd, lassan letelik a kibaszott 10 perc, és még ez a kurva gépház is ott van, ahol nem kéne!
- Kussolj már Icarus! Azt akarod, hogy meghalljanak idioti?!
- Hogy a picsába hallanának meg minket, mikor csak mi vagyunk itt, ebben a kibaszott teremben!
- Sose tudhatod, mikor járőröznek erre fele! Lehet, hogy mindjárt elénk toppan egy egész rendőr raj, majd megbilincselnek minket! Nem beszélve arról, hogy a sittre végeznénk életfogytiglanra, ahol engem jól megerőszakolnak, téged meg jól seggbe kurrantanak, ahogy lehajolsz a szappanért! Ezt akarod, bazdmeg?!
- Jól van bocsi! De még is hol a picsában van, az a kibaszott bőrönd?!
- Fingom nincs baszki, azt hiszed, tudom, merre van?!
- Még is te néztél minket a kamerákon keresztül, cseszd meg!
- Titeket figyeltelek baszki! Nem volt időm megnézni, a bőrönd helyét!


Miközben megint veszekedtek, addig én tovább keresgéltem, a bőrönd után. Itt kell lennie valahol, de hol? Noah biztos megunta már, hogy folyton csitítgatnia kell, őket inkább rájuk bízza, a konfliktus megoldását. Merre van, az a rohadt bőrönd már kezdem én is elveszíteni, a maradék türelmemet… hirtelen elfordítom a fejemet jobbra, és észreveszem, hogy van egy kicsi szekrény, amit még nem vettünk észre. Gyorsan szolok a többieknek, hogy találtam valamit, legalább befejezik egymás cseszegetését, egy ideig.

- Hé, srácok, gyertek ide! Azt hiszem, megtaláltam!

Mouse és Icarus gyorsan odafutottak hozzám, majd szemügyre vették a kis szekrényt. Icarus bevetette újra mesterségét, és szerencsére, gyorsabban feltörte a szekrény reteszét, mint az ajtóét. Ahogy kihúztuk a fiókot, öröm és mosoly volt az arcunkon. Megtaláltuk, a bőröndöt! Mouse gyorsan kinyitotta, majd a három chippet szépen, elvettük. Amint ez megtörtént, hirtelen megszólalt a riasztó. Úgy látszik, az idő lejárt.

- Baszameg!
- Látod Mouse?! Ahelyett, hogy ennyi ideig csesztettél engem, már rég elmentünk volna innen!
- Az én hibám baszki?! Te voltál az, aki nem volt képes befognia, a pofáját egy öt percre!
- Srácok! Ne veszekedjetek! Nálatok van, a chip?!
- Igen Noah nálunk van!
- Rendben, valószínűleg a cég biztonság őrei fognak, rátok rontani, úgy hogy azt javaslom, kezdjetek futni most!
- Értettem Noah! Gyerünk fiuk, tünés!


Ezután gyorsan futni kezdtünk, de sajnos belebotlottunk a biztonsági őrökbe, akik már vették is elő a gumibotjaikat, hogy elnáspángoljanak minket. Mouse abban a pillanatban neki futott az egyik őrnek, majd egy falon futásos trükkel lerúgta az egyik őrt úgy, hogy a társára esett.

- Gyerünk! Ne várjuk meg, míg ezek felkelnek!

Futottunk is tovább egészen, az épület tetejéig. Amint felértünk szirénákat hallottunk, amiből sejthettük ránk hívták a zsarukat. Nem volt mit tenni, futottunk tovább. Szerencsénkre a házak elhelyezkedései, nagyon közel voltak, így nekünk átugrani egyik háztetőről a másik háztetőre, gyerekjáték volt. Miközben haladtunk előre, Icarus odaszólt Mousnak.

- Ez, a te hibád most!
- Az én hibám?! Te voltál olyan felelőtlen cseszed!
- Fogjátok be mind ketten, és koncentráljatok az ég szerelmére!


Szóltam rájuk határozottan, majd végül csak is a menekülésre koncentráltunk. Egyszer csak megálltunk hirtelen, mert sajnos elfogytak azok a háztetők, ahova mi ugrani tudnánk. Sok keresgélés után észrevettük, hogy ugyan ha a háztetőre nem is tudnánk rá ugrani de, az egyik korlátot elérnénk.

- Mindenki elmondta, az utolsó imáját?
- Én igen!
- Én nem hiszek istenbe!
- Pff jellemző ez rád Icarus!
- Akkor ugorjunk, gyerünk!


Egyszerre megindultunk és ugrottunk egy jó nagyot, közben egy hatalmas „Bazdmeg!”-el kísértük az ugrást, hogy ezzel a félelmünket és a feszültségünket le tudjuk vezetni, miközben a korlát felé haladtunk, a levegőbe. Ha nem érjük el nekünk, kampec. Szerencsére elértük! Mind a hárman kapaszkodtunk erősen, majd felhúztuk egymást. Ezután bementünk az épületbe az ablakon keresztül, és elmenekültünk a rendőrök elől. Hát, ilyen a mi munkánk. Tele izgalom, adrenalin! Maga a szabadság!


Kinézet


Fekete hajjal rendelkezik, ami inkább tépett stílusú. A futárok egyenruháját viseli, ami megfelelő arra, hogy rendesen tudjon mozogni benne, és a parkour mozdulatokban se, zavarja nagyon. A két kezén a kesztyű leginkább arra szolgál, hogy védje a tenyerét, ha esetleg olyan dolgokat kell megfognia amivel, felsértheti őket.


Jellem


A szabadság, a legfontosabb számára. A múltja miatt, kevés embert enged közel, e mellet teljesen szégyelli Quincy mivoltát a családja miatt, ráadásul amilyen hibát elkövetett, az a mai napig kísérti őt. Nagyon bátor, és vakmerő tud lenni szorult helyzetekben, de legtöbbször óvatos, és megfontolt.


Képesség

Parkour: 2 éven át Noah kiképezte őt futárnak, aminek segítségével a parkour képességet szerzet, ennek segítségével képes extrém mozdulatokra, és nehezebben fárad el, futás közben.

Önvédelem: Minden futárnak valahogyan meg kéne védenie magát, ha esetleg olyan szituációkba ütközne, ahol a harc elkerülhetetlen. Ezért önvédelmet tanulnak, amik különböző harcművészeti stílusokból, kivett technikákat tartalmaz: Wing Tsun, Taekwondo, Capoeira
 
Szeret-nem szeret

(+) Futni, mozogni
(+) A csapatával lenni
(+) Nézni esténként a várost a tetőn
(+) Parkour

(-) Beszélni a családjáról
(-) Quincy mivoltát, használni a képességét
(-) Az elnyomást, a bezártságot
(-) A korrupt embereket


Felszerelések

Quincy kereszt (Angyalszárny): A nevet azért kapta, mert a keresztjén két szárny látható. A használatban az íjánál is, megjelenik a két szárny. Ezt a keresztet a futárok rejtekhelyén, pontosan egy kis szekrényben tárolja, elzárva.

 

Seele Schneiderek: Mielőtt Shinzou megszökött otthonról, apja készletéből ellopott pár Seele Schneider készletet, ha netán meg kéne védenie magát, a legszorultabb helyzetekben.

Karperec: Ez egy speciális karperec, amit apja adott neki azzal a céllal, hogy elrejtse a Quincy lélekenergiáját, ráadásul leblokkolja Quincy adottságait. Levételkor, képes használni az erejét.


« Utoljára szerkesztve: 2016. Júl. 22, 21:13:37 írta Kane Shinzou »

Karakterlap

Hirako Shinji

A Yuuniverzum ura

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 80

Hírnév: 4

Infó

Tárcában: 3 459 950 ryou

Technikatár
Ajándék küldése  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Kane Shinzou (Speedy)
« Válasz #1 Dátum: 2016. Júl. 22, 21:19:00 »
Üdv!

Nos, mivel a jelzett hibákat kijavítottad, így nincs más hátra, ELFOGADOM az előtörténeted! Arra viszont megkérnélek, hogy a karaktered parkour-tudását a pusztakezes harc képzettséghez kösd, vagyis lélegzetelállító mutatványokat csak akkor tudjon végrehajtani, ha már relatíve több pontja van az említett képzettségen. 

Szint
1

Lélekenergia pont
5000

Vagyon
8000 ryou

Minden képzettségedre kapsz automatikusan 1 pontot, kivéve a Hirenkyaku készségre, mely a többitől eltérően 4 pontról indul. Ezen kívül további 10 pontot oszthatsz szét a képzettségeid között (részleteket ITT találhatsz), melyek a következők:
- Fegyverhasználat
- Pusztakezes harc
- Gintou technikák
- Hirenkyaku
- Íjhasználat

Mihelyst kitöltötted a profilodat és bejelentetted a pontelosztásod, hozzákezdhetsz a játékhoz. További jó szórakozást karaktered kijátszásához. ;)