Az édesség kortalan...
Igazán örültem az ajándéknak, ritkán leptek meg ilyesmivel. TwT Jó, Kagura~chan sütött nekem, azt is imádtam, de az egészen más, az ifjú, vagy nem éppen ifjú, hölgyet nem ismertem olyan régóta. ˘o˘ Szóval ez számomra nagydolog volt, és nagyon-nagyon-nagyon… szóval rettentően örültem neki! *w*
-
Állok elébe! – Kacsintottam rá pajkosan, és alig bírtam megállni, hogy korábbi gesztusát viszonozandó ne paskoljam meg kicsit a feje búbját. De szinte teljes mértékben bizonyos voltam benne, ez egészen nem jó ötlet.
Nem egy fehér hajú hölgyeménnyel találkoztam már, akik különös reakciókkal válaszoltak bármiféle ehhez hasonló mozdulatra. És persze, nem szép dolog ilyesmiből kiindulni, azonban sok száz éves tapasztalatom azt súgta, jobb nem rángatni az oroszlán bajszát! Mivel pedig ilyesféle bölcseletek mindig adottak, jobb betartani őket.
-
Szerintem van felesége, de ki tudja? Talán legközelebb randevúra hív majd. ^w^ – Nevettem magam is a gondolatra.
Kicsit sajnáltam a boltos, igazán remek partiról marad le, meg kell, hogy mondjam, elvégre az én nagymamámnak van humora, és csokoládéval sem fukar! Ha ilyen jól főz, és takarít, ritka kincs, amit valószínűleg megbecsülne, de szerencsére erre sose kerül sor. Már a gondolattól is újra nevethetnékem támadt, ahogy az idős bácsi énekelve, virággal és bonbonnal kérleli, csak egyetlen teát igyanak meg együtt.
-
Már előre sajnálom, hogy hoppon marad… Lehet érdemes lenne legalább az unokájául szegődnöd, azért talán jár ingyen csokoládé is. – Kuncogtam. –
Áh, igazán bájos név! :3 Szólíthatlak Sacchinnek, ugye? *3* – Lelkesedtem fel,mindig öröm újabb és újabb ismeretségeket kötni. –
Melyik osztagban vagy most?
A tizenegyediket kizárnám, biztosan emlékeznék egy ilyen bájos leányzóra!
– A tisztjeim nagy részét túlságosan is jól ismertem… :/
Aztán, mint a vihar előtti csendbe hasító első villám, úgy csillant meg valami, amit a szemem sarkából szúrtam csak ki. Megtaláltak! TwT Mélyet sóhajtottam, ha azt hiszik, hogy ilyen könnyen kifoghatnak rajtam, hát nagyon tévednek! Én nem lógok a munka elől, komoly beszerző körúton vagyok, és hölgyeknek segédkezem… fontos dolgokban! ˘o˘
Mindenfajta magyarázat nélkül ragadtam meg újonnan szerzett barátosném karját, és egy közeli üzlet mögé húztam, az árnyékosabb részre. Jó, egyelőre nem vettek észre… elrejtettem a lélekenergiámat, hiába, a sok gyakorlás is jó volt valamire.

Mély levegőt vettem, majd a valószínűleg zavart Sacchinre pillantottam, szegényt biztos megijesztettem! ToT
-
Sajnálom, nem akartalak belekeverni, tudod… – Suttogva beszéltem hozzá, bárhol ott lehetnek Yocchan emberei. >w> -
Be kell valljam, hogy éppen szökésben vagyok, gonosz alakok elraboltak, bezártak, és elképesztő kínzásokat kellet kiállnom, olyasmire kényszerítettek, amit egyetlen shinigaminak sem kívánnék! – Teljes beleéléssel mondtam, hiszen minden szavam igaz volt! Jó, nem raboltak el, de a többi része teljes mértékben úgy történt. ˘^˘ -
Azért futottam el veled, mert az egyik fogva tartómat vettem észre, muszáj volt menekülőre fognom, sajnálom, ha megijesztettelek. >w< De… segíthetnél nekem, ha nem nagy gond… – Vettem elő a kiskutya szemeket, az mindig beválik, ha nem Amatsuji az illető. És Sacchint nem ismertem még, szóval teljes bizonyossággal állíthatom, hogy nem az. Semmi szigorúság nem volt benne, bár lehet, hogy csak álcázza magát, és a kis monológom végén simán átad a testőrségnek, de azért reméltem, hogy nem így lesz.
-
Újabb álcára lenne szükségünk… mit gondolsz? – Tettem fel a nagy kérdést, mert bár kiváló színész voltam, énekesi pályám miatt muszáj is volt, azonban egy partnerrel együtt kell dolgozni, nem adhatok mindent készen át! –
Biztos keríthetünk valamiket kellék gyanánt. >w< – Pillantottam körbe a sikátorban, rengeteg kidobott rongy, és kacat volt, amik nem voltam túl bizalom gerjesztőek, de az otthoni iratkupac sem nyújtott kellemes látképet. :/