Sikeresen állon vágtam, amitől ugyan nem esett el, de biztosan megérezte és egy darabig érezni is fogja. A támadásom után megpróbálok még egy frontális támadást bevinni, ami egy másik ütés gyomorszájon. Ahogy mondtam.. próbálok, mivel egy érdekes technikát használ, amivel már szemeztem egy ideje, de nem jutottam el odáig, hogy megtanuljam. Elkezdi a kardot fprgatni maga körül, és így megvágta az alkaromat, amiből elkezdett lefolyni egy vércsepp, majd megvágta az oldalamat, ami egy kicsit súlyosabbra sikerült… Még időben hátrábbugrok, mielőtt komolyabb gondok lennének ebből. A vércsepp végigfolyik az alkaromon, illetve a baloldalamon lévő vágás, átitatja a ruhámat. Csípős az a seb, ám ez nem igazán érdekel… mint aki meg sem érezte, kihúzom magamat, a bal kezemben használatba helyezem a gyógyító technikámat, majd elkezdem az oldalamon lévő sebet gyógyítgatni, utána pedig az alkaromon lévőt is.
-Nem volt rossz! Sőt! Egész jó húzás volt… - Mondom, elismerően.
-Viszont én most itt hagylak… bocsi!- Ezzel vállat vonok, hátat fordítok neki, majd elsétálok, miközben intek neki egyet.
-Na, Hali! További jó edzést! - Köszönök el… Úgy tűnik, minthogyha meg futamodnák, ám ez közel sem így van. Na jó, talán egy picit… De csak mert már unalmas volt, és a Lélekenergiámból is kezdtem kifogyni. Vagy inkább a trükökkből? A fene se tudja. A lényeg az, hogy lelépek, és otthagyom.
Hazamegyek, meggyógyítom magamat rendesen, ám az oldalamat valahogyan nem sikerült teljesen meggyógyítani, csak olyan hegesen, ám ennyi baj legyen. Miután bejefeztem az edzést, elmegyek lefürödni, majd pihenek egy kicsit és átgondolom ezt a kis edzést, hogy miért is tudod megvágni. Lényegében azért, mert túl sokat akartam… Ha az ösztöneimre hallgatok, és elugrok onnan, akkor megúszom ezeket a sebeket. Ehh! Majd legközelebb figyelek! Ha ez élesbe ment volna, akkor talán már nem is mozognák..
/köszönöm a játékot!/