Beledobta a csikket a dobozba, majd felnyitott egy újabb sört, és persze cigit is mellékelt hozzá. Egy „jó” beszélgetés közben jó az, ha van némi alkohol, és cigi, bár akkor lenne az igazi, ha társalgó fél is ezt csinálná, de hát nem erőlteti Anidára. Pedig vannak tüdők, amikkel lehet szívni, az már biztos.
- Ajánlom figyelmedbe őket, és ha gondolod, majd kölcsönadom a CD-ket. Kivételesen rendes voltam, és megvettem őket, nem pedig a kalózöbölből szereztem be. Na jó, elsőnek onnan, de utána megvettem, megérdemelték. Bár az új albumon egy kifejezetten jó szám van, a többi meg az olyan elmegy kategória.- reméli, hogy nem fognak arra a sorsa jutni, mint egy másik, régi nagy kedvence, aki már inkább dívat zene lett, nem pedig az a jófajta, amire részegen bepiált, és tombolt.
- Oké-oké.- ha ezt mondja, akkor biztos tényleg nem ideges. - Attól neked nem kell tartani, elég erős Cleto, nem hiszem, hogy mostanában sor kerülne arra, hogy ledarálják.- még Karasunak se menne valami könnyen, ezt biztosra veszi. De nem is tervezi, hogy nekimenne, félre kell tennie minden ellenszenvét, és gyilkolási vágyát, legalábbis ami a fajtája felé irányulna. El kell raknia egy fiókba, rázárni a kulcsot, és hagyni megporosodni, hogy az élet pókhálója körbefonja.
Elgondolkodva nézet Anidára, mintha keresné a vonásaiban Herát, de nehezére esik bármit is találni, hiába oly kellemesek azok a mellek, azok se Hera mellei voltak. Fáradtan sóhajtott, kiengedve minden fájdalmat, ami a lelkét nyomta, a vállai enyhén lerogytak, mintha csak ledobta volna a súlyokat, amik nyomták, amiket saját maga pakolt fel, amikor hülye volt, és kinevezte magát valami megmentőnek, aki a fajtájáért él. Pedig csak egy egyszerű férfi akar lenni, nővel az oldalán, egy olyan férfi, aki ha akarná, városokat tudna elpusztítani. Igaz, azt így is megtehetné, csak éppen értelmetlennek tartaná.
- Ennyire.- és ennyi volt a gyengeség, amit megengedett magának, ismét visszaemelkedtek azok a vállak, a súlyok is visszakúsztak, és minden mehet tovább a saját medrében.- Ha ez a döntésed, ez a döntésed, nem szólhatok bele az életedbe, immár senki se szólhat bele, egyjegyű lettél, feletted már csak Seth van, senki egyéb.- persze majd lehet a pasija lesz felette, vagy alatta, ki tudja. - Nem kell félre érteni, de Én így dolgozom fel, és Hera már nem él, nem hiszem, hogy azt akarná, hogy picsogjak egész életemben.- biztos azt szeretné, hogy lépjen majd tovább, és élje tovább az életét, legalábbis reméli, és nem fog visszatérni a szelleme, hogy kísértse. Bár az nem nagyon lehetne, hiszen Anida megette… akkor max, ha elfoglalja Anida testét, akkor tudná kísérteni, de az meg annyira nem is lenne kísértés, mert látná, és érezné Anida jelenlétét.
- Előbb-utóbb a kutya visszaharap. Ezt be kell látnia Sethnek is, csak idő kérdése, hogy leüssék a fejéről a koronát. És igen, szép szavakkal nem, de jó szavakkal igen, csak meg kell találni a megfelelő szavakat, és akkor már is nem egy sereg remegő nyulad van, hanem egy sereg farkasod. Ami mindjárt jobb.- csak nehéz lesz ezt az egészet elérni, sőt, talán lehetetlen is, de meg kell próbálni, a fajtájuk megmaradása a tét, hogy szervezettek legyenek, és ne csak vadállatok, akik éjszaka, a holdfényben merjenek lopva előmászni, és lelkekre vadászni.
- Ne rólam ítéld meg a többieket, előbb találkozz velük. Bár úgyis fogsz.- lesz még itt gyűlés, bár nagy értelmét nem látja.
- Jó válasz, nem kell több léhűtő espada, azokból pont van elég.- még Karasu is az volt egy időben. Élvezte a hatalmát, hogy ágyba vihette a nőket, mert a rangja megengedte, hogy majdnem azt csinált, amit csak akart.
- Nem is tudom, hogy nekem van edzőtermem, vagy sincs. Bár ahogy én edzek, ahhoz nem kell külön gép. A természetes megoldások híve vagyok.- súlyemelésre ott vannak a berendezési tárgyai, meg fekvőzések, esetleg kézenállás, és amolyan fura fekvőtámasz.
- Persze, szívesen nyalnék egyet.- nem javítja ki magát, vagyis inkább nem magyarázkodik, legyen már egy kis félreérthetőség is.
- Akkor ideje pótolni pár dolgot, kezd a zenékkel, majd jöhetnek a filmek. Esetleg szerez be egy jacuzzit, és néz filmeket abból.- ez egész jó megoldás lehet, legalábbis Karasunak bejön, ezt szokta csinálni.
Várt a sorban, de minek, előre is tolakodhatott volna, de most pihenni jött, nem veszekedni a többiekkel. Amikor pedig végre sorra került, neki elég volt egy gömb citrom, rá meg egy epres.
- Persze.- nagyot nyalt a fagyiból, pont amikor Anida megfordult, elég közzel kerültek, a nyelve is megállt Vexnek, csak úgy nyalás közben. A szíve kicsit hevesebben vert, ez a közelség most más volt, mint legutóbb, és fura, de mégis jó. A kérdésre azért felelni kell, és csak a fejét rázta. Majd jött az agyfagyás a hidegtől, ami a nyelvét érte.
- Ugh… elég ha csak te jössz.- keresnie kell valami meleget. - Hát, a melegben lehet megüt, de azért hozzad csak őket. Addig megyek és beizzítom a gépet, nem kell kopogni, gyere csak be nyugodtan. Nyitva lesz az ajtó, meg a jacuzzi szobának is, nem nehéz eltéveszteni.- felszedte Negit és Orgot, majd vissza a tornyába, sonidoval gyorsabb volt, érkezés után meg bekapcsolta a gépet, majd poharakat szedett elő a piának, és végül bele dobta magát a jacuzziba, már csak Anidának kell jönnie, addig is lazult.[/color]