Valamilyen oknál fogva teljesen elterelődött a figyelmem. Egyszerűen közel nem azt csináltam ami tervezve volt, a távoli pöccintés helyett, közelről küldtem meg, és az egyes mozdulatok között elég időt hagytam neki a reagálásra. A leginkább sokkolóbb a végére maradt. Még talpon volt, mikor végeztem az ütéssorozattal. Mondjuk úgy szerepelt eredeti terveim között, hogy még a fejjel lefelé fordításkor a levegőben kapom el, de ettől kicsit akkor is megszeppentem. Mikor kijelentette, hogy megvan, akkor hátrálok két könnyen lépéssel.
Vajon mit rontottam el? Tudom hogy épp a rajzoláson járt az eszem, de akkor sem szoktam ennyire elkalandozni... Talán tönkre mentek a kezeim a mostani lazább edzéseknél? Vagy csak többet kellene gyakorolni, hogyan is kell visszafognom magam... Mondjuk azt lehet nem az egyik tiszten kéne, ő pont megfelelne az a tipikus üthetnék hangulatot kelti, de nem lenne túl példamutató meglincselni szerencsétlent. Igen is meg kell tanulnom moderálni magam, ha szeretnék jó példaképet mutatni, és még jobban szolgálni az osztagom és kapitányom.
Gondolatmenetemet szakította félre a „Nem vagy rossz...”-al, mire azonnal fel is tettem az egyik kezem időt kérve.
-Szava' ne fehledd...
Majd egy laza mozdulattal odaléptem az egyik Hakudánál használatos demonstráló táblához. Természetesen ez a „könnyed lépés” is valószínűleg jóval ellenfelem vizuális érzékelési képességeit meghaladja, magyarán könnyen tűnhet teleportnak is. Visszatérve a kezeimre pislogok kettőt a jobb öklömre, kicsit forgatom, alaposan megnézem. Nem találva rajta semmi rendellenességet egyik technikámhoz fordulok. Felveszek egy alapállást majd a Bazūka-hō technikával megcélzom az előttem lévő megerősített falat. A technika az én szájízem szerint tökéletesre fejlesztett jobb egyenes, ami hasznot húz három mester szinten lévő tudásomból is.
A technika hatására nem csak az előttem lévő falat, de a mögötte elhelyezkedő másik hármat is nem egyszerűen ketté ütöttem, hanem gyakorlatilag három ököl nagyságú lyuk tátong rajtuk, míg a fal többi részén pókháló módjára törések futnak végig. A technika visszarúgó erejének köszönhetően egy kisebb kör alakban pedig a föld is megsüllyed és reped alattam.
Kétszer kinyitva majd összecsukva az öklömet meglengetem karom, majd visszalépek Hirához. Elmosolyodom, majd kicsit oldalra döntve a fejemet egy kellemes és vidám hangom teszem meg rövid magyarázatom.
-Bohánat, azt hittem az előhhi után, hogy tönhre ment a kezem. Ühm, valamit kérdezni ahartál nem?
Meghallgatva elmosolyodtam, majd nemlegesen integettem a kérdésére, hogy új vagyok-e az osztagban, persze hogy nem. Ez inkább róla lenne elmondható.
Bár, ha így belegondolok, a senbankai szintet nem olyan rég értem el, s csak azóta vagyok ebben az alakban, így talán újnak is vagyok mondható... Amolyan régi-új, hehe...
A lélekerejének a mozgását figyelve lassan végez a gyógyítással is, persze nem csak úgy hobbiból vetem latba véres verejték által megszerzett tudásom és érzékeimet. Arra próbáltam rájönni, hogyan és milyen módszerrel tudnám hasznosan lekötni, rajzolhatnékom van, de nem mondhatom, hogy oké negyed óra szünet. Viszont ha most két percben pürét csinálok belőle, azt nem fogom tudni eltusolni sem. Lehetőségek fogytán a klón technikát akarom alkalmazni, csak azt kellene eldönteni, hogy mekkora erejű legyen a klón. Meghúzva a vállamat nem törődök sokat a problémával, hisz a klónt alkotó technika úgy is drasztikusan csökkenti a lélekerő tartalékait egy klónnak, ha egyet létrehozok talán a harmadával ha fog rendelkezni az enyémnek. Mondjuk ez a tudásán nem változtat, így nem kell azon aggódnom, hogy esetlegesen akaratom ellenére bevigyen egy találatot. Persze, nem mintha ez feljogosítana arra, hogy leeresszem a védelmem. Gondolatmeneteim nem vesznek igénybe időt, így az események folyását sem törik meg. Ennek köszönhetően ezúttal nem is szakítja meg azokat a kérdésével. Kis vigyor jelenik meg a szám szélén.
-Nem számohom, de olyan jó négy éhe lehetek az ohagnál. Hívj csah Taki-hannak Hiraoka-chan.
Végül is teljesen őszinte voltam, így a hazugság szikrája sem jelenik meg magabiztos arcomon. Viszont ezzel a lendülettel el is döntetett, hogy mi lesz a vége ennek.
-Hadou 50: Rei no kuron. A klónnal fohod folytatni, remélem nyem baj.
Lazán minden rezdülés nélkül idézek meg egy klónt magam mellé. S vidáman adom a magyarázatot. Integetve el is hátrálok az egyik árnyékosabb rész felé, ahol előkaphatom a jegyzetfüzetet és rajzeszközeimet. Különösen élvezet lesz rajzolni most így fél szemmel figyelve a küzdelmet. Remélhetőleg bátrabb lesz, s neki mer menni a klónnak, ami így kicsit jobban megnézve kb-re olyan erős lehet mint én a bankaiom megszerzése környékén.*
Ha a támadó szerepét venné fel Hira, a klón hárít, eltérít, és blokkolja a támadásait, néha bevet egy-egy gáncsot. Természetesen nem a könnyű módban, hisz abból mit tanulna egy valódi harc menetéről? Egy egy támadása hagyta védtelen pontot mindig kiszúr a klón, s oda egy gyors és könyörtelen támadást mér, legyen az ütés, rúgás, vagy épp földhöz vágás, esetlegesen egy Hulk-Loki méhe csapkodás a vége fele, amikor már kezd kifutni a szuflából.
Amennyiben továbbra is védekező félként venne részt a gyakorlásban úgy a klón nem fogja vissza magát, s dinamikusan veri laposra, míg nem kér szünetet. Főként ütéseket használ, de a lábával is elősegít néhány dobást, vagy gáncsot, hasonlóan ahhoz, ahogy támadóként kezelné.
Mivel nem aggódtam amiatt, hogy komolyabb sérülést okozhatna neki, amiben meg kell vallani eléggé tévedtem. Szerencsésnek mondható talán, hogy nem használt egy technikát sem, az egyenes út lett volna a negyedik osztagba egy gyors elsősegély után. Azonban így is valószínűleg lesz pár törött csontja és jó néhány zúzódása, ha csak nem kér elég hamar szünetet. Természetesen a remek harci bemutatónak köszönhetően a rajz is remekül halad.
*=>16800LP-snek számít a klón (amit persze Hira karakter nem tud érzékelni, tehát nem fogja tudni hogy mekkora lélekerővel rendelkezik a klón), az eredeti tudásával (zanjutsu 10, hakuda 24, kidou 24, shunpo 24, zanpu 24)
Remélem ez már kellően követhetőre sikerült események szempontjából

Az ütés (bár visszafogottabb végeredménnyel)

A Hulk-loki említés