Szerző Téma: Térképek  (Megtekintve 2067 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Ootoribashi Roujuurou

Eltávozott karakterek

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 2 768 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése

• Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Térképek
« Dátum: 2016. Aug. 13, 11:37:06 »
Sziasztok!

Készülőben van Seireitei és Karakura (és Naruki) térképe, ezek minél alaposabb kitöltéséhez pedig szükségünk van a ti segítségetekre is. Első körben tehát arra szeretnénk megkérni
  • a kapitányokat, hogy számozással jelöljék be Seireitei térképén a saját osztagukon belüli helyszíneket, mellékelve egy listát, hogy melyik szám milyen helyszínt jelöl;
  • a nemesi házakat, hogy jelöljék meg a Seireitei-térképen a birtokuk határait (ezek nem fognak egy osztaghoz sem tartozni);
  • az emberek világában élő karakterek Karakura-Naruki térképén jelöljék be az általuk vezetett intézmények helyét;
  • az emberek világában élő karakterek írják meg, melyik kerületben található a lakásuk;
  • ezt követően pedig mindenki küldje el nekem a tervezett helyszíneket, hogy el tudjak készíteni egy nagy térképet a visszajelzések alapján.

FONTOS: csak a topikként is létező helyszíneket jelöljétek!

Mintaképpen elkészítettem Seireitei-en belül az 5. osztag helyszíneit. Ha valaki például plusz zöldterületet szeretne, vagy egybenyitni pár épületet, esetleg törölni némelyiket, arról is lehet szó (az 5. osztagon belül az is látható, hogy néznek ki az ilyen ráncfelvarrások, ott kissé átformáltam az ebédlő-kert területet), csak küldjetek minél pontosabb leírást róla, milyen legyen a változtatás, esetleg karikázzátok is be a szóban forgó részeket, a lényeg, hogy egyértelműen át tudjam szerkeszteni.

Karakura és Naruki közös térképére főleg a canonban és a fórumon is létező helyszíneket vezettem fel az eredeti térkép egyes helyszíneinek neveit lefordítva. Ezen kívül ráillesztettem a fórum alboardjait, ezek határait a sötétkék vonalak jelzik. Természetesen nem csak a meglévő betűket és számokat lehet lefoglalni, ennél jóval bővebb lesz a teljes térkép.

A beérkezett jelöléseket igyekszem majd minél hamarabb bevezetni, és rendszeresen frissíteni a topikot a legújabb térképekkel. A helyszínek bejelentésének nincs határideje, azonban jó lenne, ha minél hamarabb elkészülnének és bekerülhetnének a helyükre a végleges változatok ^^

Végül, de nem utolsó sorban, a térképek:

SEIREITEI

Az ötödik osztag helyszínei (a japán szám jelöli a kapitányi iroda helyét):
1. hadnagyi iroda; 2. társalgó, ebédlő, kert; 3. gyakorlóterep; 4. régi kapitányi iroda és archívum; 5. edzőtermek; 6. szálláshelyek

KARAKURA ÉS NARUKI

(Ezúton is köszönjük Tom Gouldennek, hogy felhasználhatjuk az általa készített Seireitei-térképet!)
« Utoljára szerkesztve: 2016. Aug. 13, 12:19:59 írta Ootoribashi Roujuurou »