Szerző Téma: Módosított lelkek technikái  (Megtekintve 664 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 168

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 504 950 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése
  • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Módosított lelkek technikái
« Dátum: 2016. Szept. 06, 12:19:10 »
MÓDOSÍTOTT LÉLKEK TECHNIKÁI

Japán név: Kazaashi
Magyar név: Szélsebesség
Leírás: Egy gyorsaságra épülő technika modsoulok számára. Olyan, mint a shinigamik shunpoja, avagy arrancarok sonidoja, csak kicsivel lassabb, mint az övéké.
Helyváltoztató képesség: 1 pont
Ár: 1.000 ryou


Japán név: Zuikou Hoshi
Magyar név: Követő csillag
Leírás: Ennél a technikánál a használó kezében apró ötágú csillagminták jelennek meg, melyeket eldobva az adott célszemélyre tapadnak (egy személyre csak egy ilyen csillag ragad fel). Látszólag ártalmatlanok és semmi hasznuk sincs, de valójában nyomkövetési célra szolgálnak. Ilyenkor a használó tenyerén megjelennek ezeknek a mintáknak a „párjuk”. Amelyik felfénylik, abból lehet tudni, hogy a másik még aktív és a személlyel semmi probléma sincs (lélekenergiáját olvassa le), de ha fénytelen marad, akkor történt valami az illetővel, avagy a csillaggal. Ezek a csillagok annyira aprók, hogy normál esetben nem is lehet észrevenni, hogyha valakire rátapad.
Reiatsu kezelés: 1 pont
Ár: 500 ryou


Japán név: Kikan kabi
Magyar név: Tükörfény
Leírás: Megtévesztő technika, amely alkalmas az ellenfél figyelmének elterelésére. A lélek ilyenkor az általa felvett testből képes létrehozni 2-10 darabot, amelyek pontosan ugyanúgy mozognak, mint az eredeti, és nem lehet őket megkülönböztetni. Egy-egy ilyen érzéki csalódás azonban megszűnik, ha erősebb támadás éri.
Reiatsu kezelés: 1 pont
Ár: 1.000 ryou


Japán név: Hoshiakari
Magyar név: Csillagfény
Leírás: Zuikou Hoshi képesség afféle „párja”. Ezzel a technikával az eldobott csillagok egy célszemélyére kell gondolnia a használónak és a fényesen világító csillag ez által el „teleportálja” hozzá. Megjelenésekor egy ötágú csillag fényében bukkan fel a használó az illető mellett, s ilyenkor automatikusan leválnak a csillagok mindkét félről. Ez a technika csak egyszer alkalmazható, hogyha több személyre is tapadtak ilyen minták azokról is leválnak a csillagok.
Feltétele: Zuikou Hoshi ismerete
Reiatsu kezelés: 3 pont
Ár: 1.000 ryou


Japán név: Niji hitoya
Magyar név: Szivárvány börtön
Leírás: A régi „Rainbow magic springs” játékra alapuló technika. A használó ezt a játékot kezében megidézve indítja meg a célpont felé. Mely, ahogy megindul a kitűzött személy irányába egyre nagyobb és nagyobb lesz pont akkora, hogy az elzárni kívánt illető pont beleférjen, majd holmi „börtönt” kialakítva ezzel fogságba ejti. Ezt követően a rugón szivárványszínű energia tekeredik végig, majd felrobban. Ez által kisebb – nagyobb égési sérüléseket okozva a célszemélyen. Egy rugóval, csak egy személyt lehet fogságba ejteni. Minden harmadik reiatsu képzetségre tett pont után egyre több ilyen rugót tud megidézni a használó, de annál nagyobb koncentrációt is igényel.
Reiatsu kezelés: 6 pont
Ár: 2.000 ryou


Japán név: Kage geki
Magyar név: Árnyjáték
Leírás: Ez egy támadás, amelyet a módosított lélek afféle utolsó ütőkártyaként használhat fel. Ilyenkor a saját vagy ellenfele árnyékát felhasználva létrehozhat egy lényt, amely reagál a gondolataira és megtámadja az általa megjelölt célpontot. Használata nem nehéz, de nagyon fárasztó, ezért nem ajánlott túl sokáig alkalmazni, vagy fáradt állapotban megpróbálni a létrehozását. Sebzése az idéző reiatsu kezelésével egyezik meg.
Reiatsu kezelés: 4 pont
Ár: 1.500 ryou


Japán név: Surotto
Magyar név: Zárka
Leírás: A módosított lélek képes bármilyen alakban egy személyt vagy tárgyat a technika segítségével megvédeni bizonyos erőig. Vagyis egy erősebb támadást ugyan kivéd, de utána összeomlik, kisebbek esetén kibír akár többet is belőle. Egyfajta burkot képez körülötte, amit lehet kicsit tágítani/szűkíteni, ha szükséges. A hátránya, hogy a védelmi idő alatt kifelé a burkon sem lehet lőni, így támadásra teljesen alkalmatlan.
Reiatsu képzettség: 5 pont
Ár: 1.500 ryou


Japán név: Niji Hadami
Magyar név: Szivárvány váz
Leírás: A használó szájából egy szivárványszínű sugarat lő egy magasabb lélekenergiával rendelkező személyre. Annak ellenére, hogy színével eléggé giccses látványt nyújt, ahogy beteríti az egész célszemélyt, hatása igencsak hasznos Lidércekkel szemben. Ugyanis az illető lélekenergiáját ez a színes váz „átformálja” és apró energiarezgéseket ad le, melyet csak magas reiatsuval rendelkező személyek (mint a shinigamik, vaizardok stb.) érzékelnek, miközben egy Hollow elől elrejti az lélekenergiáját. Így a technika egyszerre hív segítséget és óvja meg a hatása alatt az illetőt kin bevetették. Hátránya ugyan, hogy egy kis ideig (10 perc) nem jön le ez a bizonyos „váz”, de megkíméli a kinevetésektől az illetőt azzal, hogy csak a magasabb reiatsuval rendelkezők láthassák a színpompát rajta (aka egyszerű emberek nem látják). A használó saját magán nem tudja alkalmazni ezt a technikát.
Reiatsu kezelés: 5 pont
Ár: 1.500 ryou
« Utoljára szerkesztve: 2016. Szept. 06, 12:23:23 írta Shihouin Yoruichi »