Szerző Téma: Fullbringerek technikái  (Megtekintve 800 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 168

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 504 950 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése
  • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Fullbringerek technikái
« Dátum: 2016. Szept. 06, 12:20:59 »
FULLBRINGEREK TECHNIKÁI - CANON

Név: Bringer Light
Leírás: Ezt a helyváltoztató képességet a mozgás megkezdésekor látható vibráló zöld fényről nevezték el. Többféle módon is el lehet vele érni gyors mozgást, például a föld lelkét felhasználva, azt ruganyossá teszi a használó, hogy pillanatok alatt a levegőbe tudjon ugorni, vagy pedig a levegő lelkét felhasználva maga körül, felgyorsítja vele magát.
Ár: Ingyenes


Név: Bringer Flash
Leírás: A Bringer Light-ra alapuló technika. A használó a helyváltoztató képessége használatakor ellenfelére támad, majd a támadás pillanatában a zöldes fény erőteljesebben felfénylik elterelve az ellenfél figyelmét míg a Fullbringer a háta mögé kerülve ismét lecsaphat.
Bringerlight: 2 pont
Ár: 500 ryou


FULLBRINGEREK TECHNIKÁI - KITALÁLT

Név: Air Soul Manipulation
Leírás: A levegő lelkének manipulálásával a fullbringer képessé válik a levegőben állva elrugaszkodni onnan, megakadályozni a hang terjedését vagy kisebb tárgyakat lebegtetni, mozgatni, levegőt juttatva alá.
Lélekmanipulálás: 1 pont
Ár: 1.000 ryou


Név: Air Soul Defense
Leírás: A levegő lelkének manipulálásával a Fullbringer képes lesz egy erőteljes széllöketet létrehozni, ami a felé irányuló támadás előtt koncentrálódik. A technika kis távolságnál is tökéletesen alkalmazható. Egyszerre többet is létre lehet hozni ezáltal több támadást is ki lehet védeni. Ennek számát a Lélekmanipulálásra tett minden 3. pont határozza meg.
Feltétele: Air Soul Manipulation ismerete
Lélekmanipulálás: 3 pont
Ár: 1.000 ryou


Név: Air Soul Temperature
Leírás: A Lélekmanipulálás képzettség pontszámától függően a fullbringer meg tudja változtatni a környezete hőmérsékletét +40 és -15 fok közötti tartományban, így megzavarva az ellenfelét. A befolyásolható terület sugara a képzettség pontszáma méterben.
Feltétele: Air Soul Manipulation ismerete
Lélekmanipulálás: 3 pont
Ár: 1.000 ryou


Név: Air Soul Riot Control
Leírás: A levegő manipulálásának segítségével a használó egy erőteljes, a szélrózsa minden irányába kiterjedő erős széllöketet hoz létre, mely minden földhöz nem rögzített tárgyat/személyt méterekkel hátra taszít. Az ellökhető tárgyak/személyek súlya három pontonként 50 kg, míg a képesség hatóköre 6 pontonként öt méter.
Feltétele: Air Soul Manipulation ismerete
Lélekmanipulálás: 6 pont
Ár: 1.500 ryou


Név: Air Soul Trap
Leírás: A használója egy fentről lefelé indított kar vagy ujj mozdulattal ellenfele felé egy erőteljes, folyamatos, függőleges légmozgást hoz létre. A technika keletkezésekor egyből földre kényszeríti az ellenséget az, hogy utána az ellenfél mennyire lesz képes benne mozogni az a technika és az ellenfél ereje közti különbség mutatja meg (Lélekmanipuálás-><-kidou/lélekenergia kezelés stb).
Egyszerre több is létrehozható, 9 pont után minden 3. pont után +1 hozható létre az alap egy mellett.
Feltétele: Air Soul Manipulation ismerete
Lélekmanipulálás: 9 pont
Ár: 1.500 ryou


Név: Ground Soul Manipulation
Leírás: A fullbringer eme tudás elsajátításával a talpa alatt lévő talajt hívhatja segítségül a mozgásában. A tulajdonságai kismértékű megváltoztatásával lehetővé teszi saját maga számára, hogy nagyobbat ugorjon vagy hogy függőleges felületre tapadjon fel. Az ugrás magassága és a feltapadás időtartama is a Lélekmanipulálás képzettségtől függ, pontonként egy méter illetve egy perc.
Lélekmanipulálás: 1 pont
Ár: 500 ryou


Név: Ground Soul Defense
Leírás: A talaj lelkét segítségül hívva a fullbringer képessé válik egy nagyjából kétméteres falat állítani maga elé. Erőssége a Lélekmanipulálás képzettségtől függ.
Feltétele: Ground Soul Manipulation ismerete
Lélekmanipulálás: 2 pont
Ár: 1.000 ryou


Név: Ground Soul Trap
Leírás: Ezzel a technikával a fullbringer csapdába tudja ejteni ellenfelét a talaj süppedőssé tételével, mely miután elnyelte az áldozat lábát bokáig vagy térdig, újra megszilárdul.
Feltétele: Ground Soul Manipulation ismerete
Lélekmanipulálás: 4 pont
Ár: 1.500 ryou


Név: Ground Soul Earthquake
Leírás: A fullbringer ezen technika birtokában képes a körülötte lévő talajon egy dobbantás után erőteljes földrengés előidézni. Ezzel megzavarhatja ellenfelei mozgását, vagy akár rájuk is dönthet különböző tárgyakat, ha elég erőteljesen képes azt megidézni. A technika hatósugara 3 pont Lélekmanipulálás / 5 méter. 12 pontig képes a használó erőteljes földrengése megidézésére, melyek nehezítik a mozgást; 12 pont felett már olyan erősségű rengésekre képes melyekkel házakat dönthet le és nagy kiterjedésben képes hasadékokat létrehozni ezzel még inkább nehezítve a megközelítését.
Feltétele: Ground Soul Manipulation ismerete
Lélekmanipulálás: 7 pont
Ár: 1.500 ryou


Név: Ground Soul Eruption
Leírás: E technikával a fullbringer olyan földalatti talajmozgásokat idéz elő, melyek hatására a súrlódás következtében a kőzetek megolvadnak, és miniatűr tűzhányókként törnek a felszínre. A forró gáz és magma kitörés az ellenfél/ellenfelek közelébe összpontosulnak véletlenszerűen. A technika hatósugara 3 pont Lélekmanipulálás / 5 méter. Minden negyedik pont után egy kitörés idézhető meg. A technika használata után minimum fél órának el kell telnie ahhoz, hogy újra lehessen használni.
Feltétele: Ground Soul Manipulation ismerete
Lélekmanipulálás: 12 pont
Ár: 2.000 ryou


Név: Liquid Soul Manipulation
Leírás: A folyadékok lelkének segítségül hívásával egyszerű feladatokat hajthat végre a fullbringer. Így például a folyadékot manipulálva a pohár felemelése nélkül ihat úgy, hogy a szájába lebegteti az italt, vagy akár a vízen is járhat. Minél képzettebb valaki, annál több folyadékot képes befolyásolni, 4-5 ponttól már támadásnál és védekezésnél is segíthet. Folyadék jelenléte szükséges, levegőből vagy másból viszont nem lehet kivonni a nedvességet!
Lélekmanipulálás: 2 pont
Ár: 1.000 ryou


Név: Liquid Soul Trap
Leírás: Kellően nagymennyiségű folyadék jelenléténél a technika használója szívós folyadékbörtönt hozhat létre az áldozata körül egy gömb formájában. Csak fogva tartásra alkalmas.
Feltétele: Liquid Soul Manipulation ismerete
Lélekmanipulálás: 5 pont
Ár: 1.500 ryou


Név: Skin Soul Defense
Leírás: Egy látszólag nem túl bonyolult, valójában azonban nem is olyan egyszerű technikacsalád tagja, mely segítségével a használó a saját teste anyagait képes manipulálni. Ez a technika a használó bőrét manipulálja, mely segítségével azt tudatosan, rövid időre ellenállóvá tehetik a különféle támadásokkal szemben, az arrancarok Hierrójához hasonló hatást elérve (bár természetesen közel sem akkora hatásfokkal, az alap 3 ponton kívül, minden 2. pont után egy ponttal növekszik, hogy hány pontos technikát is tud kivédeni. Vagyis 5 pontnál 4 pontosat, 7 pontnál 5 pontosat stb.).
Lélekmanipulálás: 3 pont
Ár: 1.500 ryou


Név: Skin Soul Attack
Leírás: Egy látszólag nem túl bonyolult, valójában azonban nem is olyan egyszerű technikacsalád tagja, mely segítségével a használó a saját teste anyagait képes manipulálni. Ez a technika a használó bőrét manipulálja, mely segítségével azt tudatosan, rövid időre fegyverként használhatja azt. Ez a teste bármely pontján növeszthető, onnan kiálló tüskékben nyilvánul meg. Az egyszerre létrehozható pengék száma/mérete minden harmadik pont után egy darab/10 cm. Fenntartási ideje minden hatodik pont után egy perc.
Lélekmanipulálás: 6 pont
Ár: 2.000 ryou


Név: Fire Soul Manipulation
Leírás: A technika használatához nyílt lángra van szükség. Miután a használó elszívta a tűz lelkét, ideiglenesen képes lesz legyengíteni a tűz alapú támadások sebzését magára nézve, illetve képes irányítani és növelni annak lángjait. Hogy mennyire tud ellenállni tűz sebzésnek a Lélekmanipulálásra tett pontok mutatják meg, míg a lángokat 3 Lélekmanipulálás pont / méterig lehet kiterjeszteni.
Lélekmanipulálás: 3 pont
Ár: 1.000 ryou


Név: Fire Soul Booby Trap
Leírás: A tűzmanipulálásának használatával képes összesűríteni a lángokat egy 1 cm átmérőjű gömbbé, amiket 4 lélekmanipulálás pont / öt méter sugarú körben képes szétszórni. A gömbök számát pedig minden harmadik pont adja meg. A gömbök ezután az ellenfél lélekenergiájára reagálva felrobbannak, ha az hozzájuk ér. De akár a távvezérlés is lehetséges, így maga a használó döntheti el mikor robbantja fel.
Feltétele: Fire Soul Manipulation ismerete
Lélekmanipulálás: 5 pont
Ár: 1.000 ryou


Név: Fire Soul Creature
Leírás: A használó már nem csak irányítja a tüzet, de képes annak alakot is adni, mely valamilyen általa elképzelt élőlény formáját veszi fel. A lények számát minden negyedik pont határozza meg, de az is számít, hogy mekkora a létrehozott lény mérete (egy ember méretű lénnyel volt számolva).
Feltétele: Fire Soul Manipulation ismerete
Lélekmanipulálás: 6 pont
Ár: 1.500 ryou


Név: Fire Soul Compass Rose
Leírás: E képesség a nevét arról kapta, hogy a létre hozott minden irányba kiterjedő lánghullám egy virágzó rózsa alakját veszi fel. A lángok hat pontonként öt méterig terjeszthető ki.
Feltétele: Fire Soul Manipulation ismerete
Lélekmanipulálás: 7 pont
Ár: 1.500 ryou


Név: Plant Soul Manipulation
Leírás: A növényzet manipulálására szolgáló technika. Alap esetben bokrok, facsemeték és kisebb növények mozgathatók bábként; 8 ponttól már fák is mozgathatók, számukat pedig a képzettségre tett minden negyedik pont adja meg.
Lélekmanipulálás: 4 pont
Ár: 1.500 ryou


Név: Plant Soul Keeper
Leírás: A képesség használatával a növényeket ideiglenesen növekedésre kényszeríti. A hatás csak addig érvényes míg a használó érintkezésben áll a növénnyel. Két pontonként egy métert növeszthetők.
Feltétele: Plant Soul Manipulation ismerete
Lélekmanipulálás: 6 pont
Ár: 1.500 ryou


Név: Ice Soul Manipulation
Leírás: A jég manipulánsára szolgáló képesség. Minél képzettebb valaki annál könnyebben és annál több jeget manipulálhat a használó. 9 ponttól már bonyolultabb alakot is képes adni nekik, addig viszont csak egyszerűbb formákat tud létrehozni, mint például egyszerű tüskék. 
Lélekmanipulálás: 4 pont
Ár: 1.000 ryou


Név: Light Soul Manipulation
Leírás: Egy magas szintű lélekmanipulálás technika, mellyel a használó a fény részecskék lelkét képes uralma alá hajtani. Ennek használata közben képes lehet a róla visszaverődő fény manipulálására, így tudja a színeket manipulálni a környezetében ideiglenesen. A használó saját színeinek manipulálásával képes lehet láthatatlanná is válni, ha felveszi a környezete színeit. 3 pontonként fél percre képes ezt fenntartani.
Lélekmanipulálás: 9 pont
Ár: 1.500 ryou


Név: Light Soul Clone
Leírás: A fénymanipulálásának használatával képes rá, hogy másolatokat hozzon létre magából. 6 pontonként egy klón hozható létre.
Feltétele: Light Soul Manipulation ismerete
Lélekmanipulálás: 12 pont
Ár: 1.500 ryou


Név: Light Soul Slide-slip
Leírás: A fénymanipulálásának használatával képes az ellenfelének érzékelésének megzavarására azzal, hogy a róla visszaverődő fényt elcsúsztassa valamerre, így az ellenfél hiába céloz rá valójában nem is találja el, hisz a valóságban méterekkel odébb van. 6 pontonként fél méterrel lehet eltolni a látott képet.
Feltétele: Light Soul Manipulation ismerete
Lélekmanipulálás: 14 pont
Ár: 2.000 ryou


Név: Light Soul Reflection
Leírás: A fénymanipulálásának használatával képes egyes támadások irányának tükrözése, így amíg az ellenfél azt hiszi a támadás jobbról érkezik, valójában balról kapja.
Feltétele: Light Soul Manipulation ismerete
Lélekmanipulálás: 18 pont
Ár: 2.500 ryou


Név: Fusion
Leírás: Ha a fullbringer képessé vált egy tárgy lelkének elszívására, akkor e képesség használatával az egyik végtagját képes lesz az adott tárgy anyagává változtatni. Míg a képesség tart, a használó végtagja az adott anyag tulajdonságaival bír. Mindaddig, míg fenntartja, képes egy ugyanolyan anyaggal érintkezve regenerálni is a harcban szerzett károkat. Hatása ideiglenes, két körig tart.
Lélekmanipulálás: 7 pont
Ár: 2.000 ryou


Név: Synthetic Soul Manipulation
Leírás: Ezen képességgel a használó képes lesz a mesterségesen létrehozott elemeket, mint a műanyagot, üveget stb. manipulálni, mivel ezek a természetben önmaguktól nem fordulnak elő.
A szintetikus anyagokat - a nehézfémek és nemesfémek mellett - a legnehezebb manipulálni. A minőségük, jellegzetességeik befolyásolják, hogy milyen szinten lehet őket manipulálni. Például az üveget inkább csak törni lehet, csak magasabb szinten tudja a használó hajlítani azt.
A manipulálandó anyag mértéke a Lélekmanipulálásra tett pontok szorozva 2 kg-al. 10 ponttól tetszés szerint lehet alakítani őket, addig csak némileg eldeformálni lehet.
Lélekmanipulálás: 8 pont
Ár: 2.500 ryou


Név: Presence of Mind
Leírás: A Fullbringer arra használja a tárgy lelkét, hogy azt a sajátjával vegyítve a tárgy köré vetítve egy másolatot képezzen magáról. A klónok nem képesek a sebzésre, sem hárításra és mozogni is csak akkor tudnak, ha a használó a tárgyat mozgásra bírja. Egy egyszerű elterelő technika, de olykor életmentő is lehet. Három pontonként egy klón hozható egyszerre létre.
Lélekmanipulálás: 9 pont
Ár: 2.000 ryou


Név: Soul Union
Leírás: A használó e képességgel képes lesz egy adott tárgy lelkét elvenni, majd egy másik tárgyba helyezve azt átruházni a behelyezett tárgy lelkének tulajdonságait. (Például egy fa lelkét egy vas lelkével egyesítve a fa vas keménységű lesz, vagy épp mágneses, esetleg jó elektromos vezető.) A hatás persze nem örök, mivel a tárgy egy idő után kilöki magából az idegen lelket. A hatás ideje a lélekmanipulálásra tett pontok felével egyezik meg percben (de maximum 2 kör KT-ban). Alap esetben egy tulajdonságot lehet átörökíteni, magasabb szinten (15-ös lélekmanipulálás) ez megnövekedik kettővel.
Lélekmanipulálás: 10 pont
Ár: 2.500 ryou


Név: Soul Detective
Leírás: Mikor a használó megérint egy tárgyat és összhangba kerül vele, képessé válik a tárgy lelkének múltjába  belelátni. A technika látomásszerűen fejti ki hatását, és minél több pont van a képzettségen annál régebbi emlékeket képes a tárgy múltjából látni. Két pontonként egy órát képes visszatekinteni.
Lélekmanipulálás: 13 pont
Ár: 2.500 ryou
« Utoljára szerkesztve: 2016. Szept. 06, 12:24:41 írta Shihouin Yoruichi »