Szerző Téma: Bountok technikái  (Megtekintve 651 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 168

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 504 950 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése
  • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Bountok technikái
« Dátum: 2016. Szept. 06, 12:27:11 »
BOUNTO TECHNIKÁK - CANON

Német név: Schutz des Sinnes
Magyar név: Érzékelési Védelem
Leírás: A bountok természetes képessége, hogy el tudják rejteni a lélekenergiájukat. Ezzel szinte lehetetlen behatárolni a helyzetüket, megfelelő eszközök nélkül.
Ár: Alap technika


Német név: Imission
Magyar név: Elnyelés
Leírás: A bountok természetükből adódóan képesek elnyelni a környezetükből a reishit, ami ha elég mennyiségben megtalálható a közelben, akár a bount saját erősítésére vagy gyógyítására is fel tud használni.
Ár: Alap technika


Német név: Tor
Magyar név: Kapu
Leírás: Térmanipuláló technika, melyet csak nagy számú lelket felfalt Bountok képesek használni. Senkaimon teremtésére szolgál. A képesség működtetéséhez szükséges verbális parancsok:
Andere Welt anschliessende Port, tauch' dich sofort auf! (Portál, mely összeköt egy másik világgal, jelenj meg most! - hibás némettel) - Ez a parancs létrehozza a Senkaimont, mely egy szürke kő portál képében jelenik meg, közepén sötétzöld és fekete kavargással.
Mache sogleich das Tor fuer unsere Bounto auf! (Nyisd meg a kaput a Bountjainknak!) - Ez a parancs megnyitja a Senkaimont és képessé teszi a jelenlevő Bountokat, hogy átküldjék rajta a lelküket a Soul Societybe. Hosszú idő végrehajtani, ám jelentősen lerövidül, ha a parancs kiadásával egyidőben átlőnek egy quincy-nyilat a portálon.
Lélekenergia: 12.000 LP
Ár: Alap technika


Német név: Verhexung
Magyar név: Megbabonáz
Leírás: A bount hangjával képes megbabonázni egy kiszemelt, alacsony lélekenergiával rendelkező célpontot, és magához hívni őt a távolból.
Reiatsu kezelés: 9 pont
Ár: 2.000 ryou


BOUNTO TECHNIKÁK - KITALÁLT

Japán név: Kyuudou
Magyar név: Gyors Mozgás
Leírás: A bountok alapvető helyváltoztató képessége, ami a shinigamik shunpojához hasonlóan a gyors helyváltoztatást teszi lehetővé.
Ár: Ingyenes


Japán név: Rai odori
Magyar név: Villám tánc
Leírás:A bountok használják ezt a fajta technikát, ez az úgynevezett villámtánc. A bounto a környezetéből (növények, élettelen dolgok) nyeli el az energiát, majd ezzel az átalakított energiával tud gyorsabban mozogni. Ez egy alapvető technika, az összes kis szintű bounto saját maga el bírja sajátítani.
Hatás:  minden harmadik Tarento Suu képzettség után ad +1 pontot ezen képzettségre. Így egy 6 pontos Tarento Suu képzettséggel rendelkező karakter 8 ponttal fog rendelkezni.
Maximum +3 pontot ad.
Reiatsu kezelés: 3 pont
Ár: 1.500 ryou


Német név: Schild
Japán név: Tate
Magyar név: Pajzs
Leírás: Bounto technika, a használója egy gyengébb fajta lélekenergia pajzsot állít fel, ez eléggé gyenge, csak nagyon gyenge támadásokat lehet vele hárítani. (kard csapás, ütés stb..).
Reiatsu kezelés: 3 pont
Ár: 1.500 ryou


Japán név: Shi Hidan
Magyar név: Halál Lövés
Leírás: A Kazeyoru-hoz hasonló, bár annál gyengébb sárga sugár, amit mind a bounto saját kezéből, mind magából a bábjából is ki lehet lövetni.
Reiatsu kezelés: 5 pont
Ár: 1.500 ryou


Japán név: Kazeyoru
Magyar név: Éjlövés
Leírás: A bounto energiát gyűjt a kezébe, majd kilő egy éjfekete sugarat, ami az útjában álló lényt vagy dolgokat azonnal elnyeli. Ezt a technikát a kicsit ügyesebb bountok könnyedén megtanulhatják.
Reiatsu kezelés: 7 pont
Ár: 2.000 ryou


Japán név: Amimono
Magyar név: Pókháló
Leírás: A bounto maga körül bocsát ki a szem számára láthatatlan fonalakat, amelyek megtalálják a közelben lévő, erősebb reiatsuval rendelkező egyéneket, majd jeleznek gazdájuknak. Képesek akár rá is akaszkodni, vagy egy területet megfigyelés céljából behálózni úgy, hogy mindent keresztül engednek rajta, de egy bizonyos energia felett jeleznek.
Reiatsu kezelés: 8 pont
Ár: 2.000 ryou


Japán név: Fukumen
Magyar név: Lepel
Leírás: Ez a technika főleg a rejtőzködő bounto-k számára használható, mivel alkalmazásakor a bounto lélekenergiát vesz fel, majd ezt kibocsátja. Az energia szétszóródik akár több kilométeres körzetben is mindent beborítva, ezzel megzavarva az ellenséget. Hátránya, hogy egy nap után elveszti hatását, valamint ha két különböző ütközik, kölcsönösen kiirtják egymást a találkozási pont környékén.
Reiatsu kezelés: 9 pont
Ár: 2.000 ryou


Japán név: Shiori
Magyar név: Halál Ketrec
Leírás: A technika aktiválásához először a használónak meg kell érintenie kezével a célpontot, majd miután eltávolodott tőle, képes egy fekete, rácsos ketrecet létrehozni, ami fogva tartja a célpontot.
Reiatsu kezelés: 9 pont
Ár: 2.000 ryou


Német név: Wut
Japán név: Abareru
Magyar név: Dühöng
Leírás: Ismét egy Bounto technika, ez már egy kicsit magasabb fokú, a technika lényege, hogy a Bounto ereje 3 szorosára nő, és a gyorsasága is javul. Kinézetileg annyit változik a használója, hogy a szeme teljesen vörös lesz. A technika azonban roncsolhatja a használó izomzatát.
Reiatsu kezelés: 10 pont
Ár: 2.500 ryou


Japán név: Gairyoku
Magyar név: Külső Erő
Leírás: A bountok a környezetükből tudnak lélekrészecskét elszívni, mely nagyban hasonlít a quincyk képességére, de ez az emberi testekből szívja el a kellő mennyiséget. A környező emberek nem halnak meg, viszont rosszul lesznek, esetleg összeesnek. A bounto ilyenkor nagyobb erőre tesz szert és a bábja is megerősödik.
Hatása: A technika alkalmazása után a használó ideiglenesen +1 pusztakezes harc és +1 bábhasználat képzettséget kap.
Reiatsu kezelés: 12 pont
Ár: 2.500 ryou


Japán név: Ga Messhu
Magyar név: Éjjeli lepkecsapda
Leírás: Az előző technika (amimono) felerősített formája, amit nem könnyű megtanulni, de utána sokkal hatékonyabban alkalmazható. Ezúttal nem csak érzékelni képes a személyt, hanem körül venni is, majd egy parancsszóra teljesen behálózza, és mozgásképtelenné teszi. A technika gyenge pontja, hogy amint a bounto elveszíti higgadtságát és koncentrációját a fonalak engedni kezdenek. Parancsszava: Kiru batafurai (Elejtett pillangó)!
Feltétele: Amimono ismerete
Reiatsu kezelés: 16 pont
Ár: 1.500 ryou


Japán név: Shitomeru Oseru
Magyar név: Semlegesítő Pecsét
Leírás: Hasonlóan az előző technikához, ez is a Bounto képességek magasiskolája. Segítségével a használó képes magába szívni, mind az elemi, mind a tiszta lélekenergiát. Ezt a testében semlegesíti, majd a sajátjaként használhatja. Akár nagy mennyiségű reiatsu is elszívható fizikai kapcsolat nélkül. Hátránya, hogy egyszerre csak egyféle támadás nyelhető el és egy bizonyos határ után a használó nem képes tovább használni ezt a technikát, mert fizikailag megterhelő, ezért el kell telnie egy fél órának, hogy újra használható legyen, de tanácsos többet várni, vagyis nem igazán folytonos használatra van.
Reiatsu kezelés: 18 pont
Lélekenergia: 18.000
Ár: 3.000 ryou


Japán név: Kin tenmei
Magyar név: Arany hajnal
Leírás: Egy nehezen elsajátítható technika, ahol is a használó lélekenergiájából aranyszínű gömböket képes formálni, amiket gondolataival tud irányítani. A gömbök az ellenfélre küldve, majd célba érve képesek felrobbanni, egyesével sem kicsi az erejük, de igazi erejük akkor mutatkozik meg, amikor több gömb robban fel egymás közelében és egy nagy robbanásba burkolják az ellenfelet. A gömbök mennyiségének csak a használó lélekenergiája szabhat határokat.
Reiatsu kezelés: 21 pont
Lélekenergia: 21.000
Ár: 3.500 ryou


Japán név: Shouhei
Magyar név: Vérszerződés
Leírás: Egy magas szintű Bounto technika, melyet csupán néhány kivételes erejű lélek volt képes elsajátítani. Egy ősi Bounto ima előzi meg a technika valós használatát. A használónak el kell mormognia a szöveget, majd a saját vérével a Bounto klán szimbólumát kell csuklóira festenie. Ezután a használó külseje igencsak megváltozik. A bőre színe sötétebb lesz, és fekete tintával írt tetoválások jelennek meg mindenütt a testén. Ebben a formában a Bounto képes elhunyt társai bábjait megidézni, melyek egyetlen küzdelemben minden parancsát teljesítik a használónak.
Reiatsu kezelés: 22 pont
Lélekenergia: 22.000
Ár: 4.000 ryou
« Utoljára szerkesztve: 2016. Szept. 06, 13:19:54 írta Shihouin Yoruichi »