Szerző Téma: Emberek technikái  (Megtekintve 747 alkalommal)

Description: Technikák, eszközök

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 168

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 504 950 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése
  • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Emberek technikái
« Dátum: 2016. Szept. 06, 12:28:01 »
EMBEREK TECHNIKÁI

Japán név: Matobi
Magyar név: Térugrás
Leírás: Akárcsak a shunpo, a sonido, vagy a hirenkyaku, ez a technika is gyors helyváltoztatásra való. Azonban a többi technikával ellentétben nem a lélekszemcsék meglovaglásán alapul, hanem az izomzatát erősíti meg a használója reiatsujával úgy, hogy lehetővé válik számára az emberi szemmel követhetetlen mozgás. A matobi valamivel lassabb társainál.
Helyváltoztató képesség: 1 pont
Ár: 1.000 ryou


Név: Enchanto (エンチャント )
Magyar név: Megbabonáz/elvarázsol.
Leírás: Képes elvarázsolni tárgyakat (ruhát, láncot...), melyek ellenállóbbak lesznek a lélekenergia alapú technikákkal szemben. Nem kell nagy dologra gondolni. Például egy függöny, ami mögé bújik pár másodperccel tovább tart ki egy tűz alapú technika ellen, vagy épp csökkenti egy becsapódó lökés erejét. /Elég hozzá koncentrálni/ A használó reiatsu kezelő képességétől , és a védendő technika erejétől/szintjétől függ az eredmény.
Reiatsu kezelés: 1 pont
Ár: 500 ryou


Japán név: Bibiou
Magyar név: Figyelmeztetés
Leírás: Egy könnyű kis technika, melyet bárki használni tud, amennyiben átlagon felüli a lélekenergiája. A lényege annyiból áll, hogy egy kisebb lélekenergiával rendelkező személyek számára láthatatlan, vékony, piros fénysugarat lő fel, amely valamit jelez. Vagyis egyszerűen mondva a célszemélyhez kapcsolódik és a levegőben a másik fele egy kisebb kör alakban fog lebegni, ezzel felhívva a figyelmet pl. egy hollowra. A sugár ezután követi a célszemélyt (rákapcsolódva), és csak akkor tűnik el, ha erős lélekenergiával levágják, vagy másik világba kerül az illető. Figyelmeztetésnek, vagy shinigamit számára támpontnak nagyon hasznos.
Reiatsu képzettség: 1 pont
Ár: 500 ryou


Japán név: Tsubura Tate
Magyar név: Kör védőlap
Leírás: Ennél a technikánál a használó előre nyújtja a kezét, ujjaival felfelé és, amint kimondja a technika nevét, a keze körül kör alakban egy vékony pajzs kezd megformálódni. Hasonlít az Enkosen nevű kidoura csak valamivel erősebb.
Reiatsu képzettség: 2 pont
Ár: 500 ryou


Japán név: Tsuchi Houtai
Magyar név: Föld Kötés
Leírás: A földből a szó elhangzása után furcsa, barna indák nőnek ki, és egy bizonyos tárgyat vagy személyt hozzászögeznek. Időnyerésre alkalmas, de nem képes huzamosabb ideig ellenállni erős lélekenergiának.
Reiatsu képzettség: 2 pont
Ár: 1.000 ryou


Japán név: Gipusu
Magyar név: Gipsz
Leírás: Ezzel a technikával a használó képes az ellenfelét bizonyos időre egy különös, fehér burokba zárni, amiből kijutni nem könnyű, viszont egy adott idő után a technika magától is megszűnik. A technikába zárt célpont megpróbálhat kijutni saját erejéből is, de a fehér burok olyan közel van a célponthoz, hogy szinte csak mocorogni tud. Ha mégis megpróbálná kirobbantani magát, akkor nem valószínű, hogy sértetlenül megússza a procedúrát. A technika előnye, hogy a használótól kétszer olyan erős ellenfelet is elkap, hátránya viszont, hogy minél erősebb az ellenfél annál rövidebb ideig tudja fogva tartani, de legrosszabb esetben is 10 másodperc ez az idő.
Reiatsu képzettség: 6 pont
Ár: 2.000 ryou


Japán név: Kikku Funpatsu
Magyar név: Energia sugár
Leírás: Ehhez a technikához a használónak rá kell mutatni a célpontra és ki kell mondania a technika nevét, ennek hatására egy fehér sugár a célpont felé kilövődik. Hasonló a Byakurai nevű kidoura, csak vékonyabb a sugár és nem villám elemű, de ereje körülbelül egyforma.
Reiatsu képzettség: 2 pont
Ár: 1.000 ryou


Japán név: Shainingu Bouru PICK
Magyar név: Ragyogó labda Pick
Leírás: Ez egy olyan technika, amit csak is kizárólag akkor lehet használni, ha a közelben van valamiféle fényforrás, mely felhasználható. Az alkalmazó az említett forrásból elkezd gyűjteni ujjai közé egy keveset, majd csettintve egyet a gondolataival egy apró fénycsóvát idéz meg a célpont mögött, s a levegőben hangosan pukkan egyet, ezzel egy kisebb „széllökést” eredményezve. Ez a Shainingu Bouru BEAM „elődje”, nem éppen támadásra alkalmas, elsősorban ijesztgetések terén hatásos.
Reiatsu képzettség: 2 pont
Ár: 500 ryou


Japán név: Shainingu Bouru BIIMU
Magyar név: Ragyogó labda Beam
Leírás: Ez egy olyan technika, amit csak is kizárólag akkor lehet használni, ha a közelben van valamiféle fényforrás, mely felhasználható. Az alkalmazó az említett forrásból elkezdi gyűjteni kezeibe a fény részecskéket, amit saját lélekenergiájával megfűszerezve egy sárgás derengésű gömböt alkot markába, majd a technika nevének elhangzása után azt a célpont felé irányítja. A fénygömb becsapódásakor egy kisebb robbanást képes kelteni. Hasonlít a shinigamik shakkahoujára.
Feltétele: Shainingu Bouru PICK ismerete
Reiatsu képzettség: 5 pont
Ár: 1.000 ryou


Japán név: Darkness Bouru BIIMU
Magyar név: Sötétség labda Beam
Leírás: Az "Shainingu Bouru BIIMU" ellentéte, ezt a technikát csak is sötét, árnyékos helyen lehet alkalmazni. A használó (hasonlóan, mint a fénygömbnél) sötétséget kezei közé gyűjti, és azt turbózza meg lélekenergiával. A technika nevének elhangzása után a célpont felé irányítja, becsapódásakor nem okoz kárt, de egy fülnek kellemetlen hangos hanghullámot eredményez. Ez elsősorban elterelésre alkalmas, mintsem támadásra, jó hallók számára átmeneti süketséget is okozhat.
Reiatsu képzettség: 3 pont
Ár: 1.000 ryou


Japán név: Sendo Kabe
Magyar név: Felemelkedő fal
A használó előre nyújtja a kezeit, majd kimondja a technika nevét, elkezdi lassan felemelni a kezét, erre a földből elkezd felemelkedni egy vastag földfal, ami elég erős még egy Bara kivédésére is.
Reiatsu képzettség: 5 pont
Ár: 1.500 ryou


Japán név: Faiā furawā
Magyar név: Tűzvirág
Leírás: Ehhez a technikához a használónak meg kell érintenie a talajt, majd a megérintett részből egy nagy, ötszirmú virág rajzolódik ki lángokból, s lassan körbeveszi a célpontot, ezáltal hátráltatva a személyt és meleg élményben részesítve őt. Különlegessége, hogy a tűz nem éget, csak a hatás kedvéért lángok formájában bontakozik ki, némi hőt árasztva magából. Ez is elsősorban elterelésre, vagy hátráltatásra alkalmas, mert nem lehet tudni, hogy a bennrekedt személy mikor jön rá a képesség aljas trükkjére.
Reiatsu képzettség: 7 pont
Ár: 2.000 ryou


Név: Anakonda
Leírás: Az Anakonda egy rendkívül pusztító technika, melynek ereje vetekszik egy 60-as szintű hadouéval is. A használó kezéből vastag reiatsu-kötél távozik, mely az ellenfélre tekeredve mozgásképtelenné teszi azt, majd egy masszív robbanásban véget ér a "kígyó" élete. Használatát kifejezetten nehéz elsajátítani, könnyű elrontani, megidézése viszonylag időigényes és zavartalan koncentráció kell hozzá. Egy-az-egy elleni harcban alkalmazása emiatt nehézkes.
Reiatsu képzettség: 14 pont
Lélekenergia: 15.000
Ár: 3.000 ryou


Japán név: Shugotenshi no manazashi
Magyar név: Az őrangyal tekintete
Leírás: Újabb védekező technika, azonban némi időt igényel, ezért harctéren azonnal nem bevethető. Előnye, hogy egyszerre akár több emberéletet is megmenthet. Főleg akkor érdemes használni, ha civileket, akár egy egész városrészt szeretnénk megvédeni az esetleges sérülésektől.
A technika igen magas reiatsut igényel, éppen ezért nem sok használója akad. A megvédendő terület középpontjára egy lélekenergiából álló gömböt kell küldeni, ami azonnal elkezd fehér színben ragyogni (átlagos reiatsuval rendelkező emberek, akik nem érzékelik a szellemi világot, ezt természetesen nem látják). Néhány perc múltán szinte teljesen átlátszó burok kezd el terebélyesedni a megvédendő terület körül, ami ellenáll a legtöbb támadásnak, még a legerősebb, kapitányi és espada szintű támadásoknak is – feltéve, ha a védőburkot megalkotó ember bírja tovább tartani, hisz az folyamatosan szívja a lélekenergiáját. Amikor a védőburok egy-egy támadással, akár egy elrepült kidouval, akár egy kardcsapással találkozik, az azt megidéző ember reiatsuja fogyni kezd. Éppen ezért előfordulhat, hogy a használónak annyi energiát kell a burok fenntartására áldoznia, hogy támadásra már nem marad ereje. A technika akár egy egész kisvárosnyi területet elfedhet, de egy kisebb csapat megvédésére is alkalmazható – ekkor jóval kevesebb energiát igényel fenntartása. Természetesen használata közben se ki, se be nem lehet jutni. Nevét onnan kapta, hogy egyszer, amikor egy használó ezzel a technikával védett meg egy egész várost, némelyik – kicsit magasabb lélekenergiával rendelkező civil – azt látta, mintha egy „angyal tekintett volna le rájuk”, ami valójában a burok tetőpontja volt.
Reiatsu képzettség: 14 pont
Lélekenergia: 15.000
Ár: 3.000 ryou

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 168

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 504 950 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése
  • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Emberek technikái
« Válasz #1 Dátum: 2016. Szept. 06, 12:28:33 »
EMBEREK ESZKÖZEI

Név: Katakoran Alpha
Leírás: Ha egy lélek rád akaszkodott és eléggé zavar már, akkor van szükséged erre az anti-lélek italra, ami megszabadít tőle. Már Théta (カタコラーヌ θ) változatban is kapható, ami még C vitamint is tartalmaz.
Ár: Alap felszerelés (IC persze pénzbe kerül ;) )


Név: Sekirei X
Leírás: Arra az esetre, ha nem akarod, hogy kövessenek a lelkek bizonyos helyekre, például fürdőszoba, akkor használd az anti-lélek taszító sprayt.
Ár: Alap felszerelés (IC persze pénzbe kerül ;) )


Név: Zetaborutan
Leírás: Azonnali menekülés, amikor megtámadott egy hollow. Elektromágneses hullámokat árasztó fogva tartó bogyó.
Ár: 100 ryou/db (elhasználódik)


Japán név: Bousai
Magyar név: Katasztrófa megelőzés
Leírás: A Raion nagy figyelmet fordít a civilek megvédésére; újabb fejlesztésüket akkor érdemes használni, ha a közelben hollow tevékenységet észlelnek, s szeretnék megelőzni az esetleges katasztrófákat.
Kinézetre egy egyszerű síp, azonban az ember számára nem ad ki hallható hangot magas frekvenciája miatt. Hatása mégis megvan – a környéken minden ember úgy érzi, hogy valamiért el kell mennie a helyszínről, mintha megéreznék, hogy katasztrófa közeleg. Akár egy épületet is ki lehet így üríteni feltűnés nélkül.
Csak Raion tagoknak!
Ár: 500 ryou


Japán név: Chuuwazai supure
Magyar név: Semlegesítő spray
Leírás: Ezzel a rendkívül fantáziadús névvel illették a Raion tudósai ezt a találmányt. A Raion ugyan segítséget ad azok számára, akik szeretnék megvédeni magukat a lidércektől, rengetegen vannak, akik inkább védelmet keresve fordultak a szervezethez. Ezen spray az ilyen emberek védelmét segíti elő, 24 órás védelmet biztosítva. Teljesen szagtalan, jellegtelen, foltot sem hagy használata, minek hatására a spray teljesen elfedi a lélekenergiát. Ugyan láthatatlanná nem varázsol, így a Karakura utcáin szabadon garázdálkodó hollowk látják a chuuwazai supure-t használó embereket, lélekenergiájuk nem tűnik másnak egy teljesen átlagos, képességekkel nem rendelkező emberénél, így drasztikusan csökkenhet az esélye annak, hogy pont az illetőt szemeljék ki vacsorának – hiszen az egyáltalán nem tűnik másnak a többi, teljesen átlagos embernél.
Csak Raion tagoknak! (vagy feketén)
Ár: 1.000 ryou


Japán név: Karyuu no Houkou
Magyar név: Tűzsárkány lehelete
Leírás: Ezzel a kicsiny, kézfejre köthető eszközzel a kézből egy tölcsért formálva, és abba belefújva a használója képes lesz tüzet okádni, akár egy valódi sárkány. Előképzettség szükséges hozzá, tudni kell, hogyan lehet a leheletbe lélekenergiát vegyíteni. A szerkezet működését egy speciális szintetikus anyagból készült katalizátor garantálja. Az eszköz rendelésre készül, a tűz színe a katalizátor színétől függ, bár csupán esztétikai jelentősége van neki, a piros és a fekete tűz is azonos erejű például.
Reiatsu képzettség: 4 pont
Csak Raion tagoknak!
Ár: 1.500 ryou