Szerző Téma: Kasztfüggetlen technikák  (Megtekintve 1075 alkalommal)

Description: Pusztakezes-, Fegyveres-, Reiatsu- és Egyéb technikák, Fejlesztések

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 168

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 504 950 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése
 • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Kasztfüggetlen technikák
« Dátum: 2016. Szept. 06, 12:31:01 »
PUSZTAKEZES TECHNIKÁK - CANON

Japán név: Oni Dekopin
Magyar név: Ördögi pöckölés
Leírás: Egy egyszerűnek tűnő ujjpöckölés, mely annyi erőt teremt, hogy az áldozat méterekre repül tőle. Nem feltétlenül kell érinteni hozzá a célpontot.
Pusztakezes harc: 5 pont
Ár: 1.500 ryou


Japán név: Tsukiyubi
Magyar név: Taszító Ujjak
Leírás: Nem túl bonyolult, de nagy erőt hordozó támadás, mely során a használó egész egyszerűen megböki a célpontot egyik keze kimerevített mutató- és középső ujjával. Ez önmagában nem hangzik veszélyesnek, azonban egy jól megtermett áldozatot is jó néhány méterre lehet röpíteni vele.
Pusztakezes harc: 5 pont
Ár: 1.500 ryou


Japán név: Tesshou
Magyar név: Vasököl
Leírás: Nyitott, megfeszített tenyérrel, szorosan összezárt ujjakkal végrehajtandó ütés. Megfelelő használat esetén, azaz ha a tenyér tövével talál a használója és kellő erőt visz bele, egy közönséges lidércet akár egyetlen csapással is ki lehet ütni vele.
Pusztakezes harc: 5 pont
Ár: 1.500 ryou


Japán név: Chouhigezutsuki
Magyar név: Borostás Szuperfejes
Leírás: Minden valamirevaló bunyó elmaradhatatlan része a delikvens lefejelése, ez a technika pedig éppen erről szól. Egyszerű, brutális, a kiszemelt áldozat pedig jó néhány métert repülhet.
Pusztakezes harc: 5 pont
Ár: 1.500 ryou


Japán név: Raiouken
Magyar név: Viharkirály ökle
Leírás: Viharos gyorsasággal végrehajtott ütések sorozata. Hátránya, hogy a gyorsasága miatt csak egy pontba érkezhetnek a pofonok, ám az adott testrészben okozott kár azért kárpótol valamelyest, ha a támadás sikeres.
Pusztakezes harc: 6 pont
Ár: 1.500 ryou


Japán név: Takigoi
Magyar név: Zuhatagi Ponty
Leírás: Ennél a technikánál a használó, miután karjával blokkol egy rúgást, a kezével lefogja a támadó egyik lábát, a másikat pedig a lábaival fogja közre. Ekkor a szabad kezével könnyedén megtámadhatja a védtelen ellenfelet.
Pusztakezes harc: 6 pont
Ár: 1.500 ryou


Japán név: Gatoringu Jidanda
Magyar név: Őrült taposás
Leírás: Ezzel a hakuda technikával néhány gyors arcon taposással lehet röppályára állítani az ellenfelet. Hogy játékos üdvözlésként, vagy egy hollow maszk szétzúzására használják, az már egyéntől függ.
Pusztakezes harc: 8 pont
Ár: 2.000 ryou


Japán név: Sandobaggu Bīto
Magyar név: Bokszzsákcsépelés
Leírás: Van, amikor a brutalitás igenis mindent megold, ez a technika pedig ezen helyzet legszebb iskolapéldája. Villámgyors és kábító erejű ütések több másodperces sorozata, ami akár egy Gillian méretű célpontot is mindenestül eltörölhet.
Pusztakezes harc: 8 pont
Ár: 2.000 ryou


Japán név: Panchira Toruneedo
Magyar név: Bugyivillantó tornádó
Leírás: A használó kézen állva a saját tengelye körül kezd el forogni, és közben spárgázva próbálja rúgások sorozatát bevinni az ellenfelének.
Pusztakezes harc: 8 pont
Ár: 2.000 ryou


Japán név: Taketonbo
Magyar név: Bambusz Szitakötő
Leírás: Egy egyszerű, de hatásos mozdulat, amivel az ellenfelet hirtelen és hevesen a levegőben a feje tetejére fordítjuk, aki így a földre zuhan kicsivel később. A képzetlenebb áldozatok a technika után szinte azt sem tudják hirtelen, hogy mi történt velük.
Pusztakezes harc: 9 pont
Ár: 2.000 ryou


Japán név: Kagamibiraki
Magyar név: Tükörnyitás
Leírás: Vannak, akik az ökölharcot is csak vérrel literszámra nyakon öntve szeretik, a Kagamibirakit pedig mintha egyenesen nekik találták volna ki. A használó mindkét keze ujjait belevágja az áldozat testébe, majd nyers erővel széthúzza azokat, letépve a kiszemelt darabot a delikvensből, esetleg ketté is szakítva az egész testet. Hátulütője, hogy csak jóval gyengébb ellenféllel lehet végrehajtani anélkül, hogy az csírájában elfojtaná a horrorkodási kísérletet.
Pusztakezes harc: 10 pont
Ár: 2.500 ryou


Japán név: Ikkotsu
Magyar név: Szimpla Csont
Leírás: Egy erőteljes, lélekenergiával felerősített, pusztító hatású ütés.
Pusztakezes harc: 10 pont
Ár: 2.500 ryou


Japán név: Kazaguruma
Magyar név: Szélmalom
Leírás: A technika alkalmazója a levegőbe ugorva egy ollózó mozdulatot tesz, és így rúgja meg az ellenfelet nagy erővel. A rúgást oldalsó testtartással, vagy hátrafelé mozogva is meg lehet tenni.
Pusztakezes harc: 13 pont
Ár: 2.500 ryou


Japán név: Soukotsu
Magyar név: Dupla Csont
Leírás: Az Ikkotsunál is erősebb, két ököllel végrehajtott ütés, képes az áldozatot teljes egészében is megsemmisíteni.
Pusztakezes harc: 21 pont
Ár: 3.500 ryou


PUSZTAKEZES TECHNIKÁK - KITALÁLT

Japán név: Kuchinuki
Magyar név: Dugóhúzó
Leírás: A levegőbe felugorva szélsebes pörgésbe kezd a technika használója, majd az így szerzett lendületet felhasználva rúgja meg az ellenfelét. A forgás közben szerzett erőtöbbletnek köszönhetően akár vékony, törékeny alkattal is hatásos lehet a technika, mely elég erős ahhoz, hogy akár méterekre is elrepítse a szenvedő felet.
Pusztakezes harc: 5 pont
Ár: 1.500 ryou


Japán név: Akkusu kikku
Magyar név: Balta rúgás
Leírás: A technika használója lélekenergiát koncentrál a sarkába miközben kinyújtva a feje fölé emeli a lábát, és így sújt le. Ezzel a rúgással helyesen kivitelezve akár csontot is lehet törni.
Pusztakezes harc: 6 pont
Ár: 1.500 ryou


Japán név: Gennou
Magyar név: Pöröly
Leírás: A két kéz összekulcsolásával végrehajtott, lefelé irányuló, erőteljes, lélekenergiával megerősített ütés. A mozdulat és annak hatása olyan, mintha egy valódi pöröllyel sújtanának le valakire.
Pusztakezes harc: 7 pont
Ár: 2.000 ryou


Japán név: Mujun
Magyar név: Belső ellentmondás
Leírás: Magas szintű technika. A használó alulról feltörve egy ujjal megcéloz egy adott területet, ezt követően az ujj hegyén megjelenő reiatsu az ütés során behatással van a belső idegekre. Számtalan inger megindul az agy felé és a legközelebbre eső belső szerv működését blokkolja egy időre. Azonban ha az ütés a tarkón ér, az ellenfél kómába esik.
Pusztakezes harc: 7 pont
Ár: 2.000 ryou


Japán név: Kamisori Kaze
Magyar név: Borotvaszél
Leírás: Magas szintű pusztakezes technika, melyben a tenyeret megfeszítve és az ujjakat összeszorítva olyan erővel suhint a használója, hogy a megmozgatott levegő borotvaéles pengeként indul el a célpont felé. A légpenge, akárcsak acéltársa, vágott sebet ejt találat esetén. Alapszinten csak felszínes sérülést ejthet, egy mester kezében viszont szinte bármit képes átvágni.
Pusztakezes harc: 14 pont
Ár: 3.000 ryou


Japán név: Shuurai
Magyar név: Villámló csapás
Leírás: A Shuurai olyan harcstílus, melyhez nem erőre, hanem sokkal inkább pontosságra és gyorsaságra van szükség. A használó néhány követhetetlen sebességű ütést helyez el tenyere élével ellenfele idegpontjain (például orr, halánték, áll, nyak oldala, gége, kulcscsont, stb.). Külső sérelmi nyomokat nem okoznak a találatok, ám az áldozat mégis erős fájdalmat és szédülést érez, sőt, akár el is ájulhat.
Lélekenergia: 15.000 LP
Pusztakezes harc: 15 pont
Ár: 3.000 ryou
« Utoljára szerkesztve: 2016. Szept. 06, 13:17:38 írta Shihouin Yoruichi »

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 168

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 504 950 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése
 • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Kasztfüggelten technikák
« Válasz #1 Dátum: 2016. Szept. 06, 12:31:34 »
FEGYVERES TECHNIKÁK - CANON

Japán név: Suikawari
Magyar név: Dinnye Hasítás
Leírás: Egy a levegőből indított kétkezes vágás, amikor is a kardunkkal a fejünk felől kezdünk el lefelé vágni. Precíz és erőteljes támadás, ami a nevéből adódóan egy dinnye felhasítására emlékeztet.
Fegyveres harc: 4 pont
Ár: 1.000 ryou


Japán név: Houzuri
Magyar név: Arculcsapás
Leírás: Egy éppen csak minimális felületi sebet ejtő, ám halálosan pontos támadás, ami bőven eléggé bosszantó a célpont számára, hogy a neve átvitt értelemben is igaz legyen. Gyakorlási, oktatási célokra kiváló, de arra is, ha esetleg harc közben valamiféle mérget szeretnénk az ellenfél szervezetébe juttatni.
Fegyveres harc: 5 pont
Ár: 1.000 ryou


Japán név: Houzan Kenbu
Magyar név: Táncoló Pengelavina
Leírás: Egy kézzel megfogva a kardot, a használó elkezdi suhintani a kardját maga körül, anélkül, hogy megvágná magát. A technika sebessége megnehezíti az ellenfél dolgát, hogy közelebb kerüljön anélkül, hogy súlyos sérülést szenvedne. Látszólag úgy tűnhet, hogy a technika áthatolhatatlan, de egy képzetlenebb használó kezében, mégis sok gyenge pontot tud találni egy tapasztaltabb harcos.
Fegyveres harc: 5 pont
Ár: 1.500 ryou


Japán név: Shitonegaeshi
Magyar név: Párnázott visszatérés
Leírás: Az ellenfél mozgásképtelenné tételére szolgáló technika, mely során a használó valamiféle felületnek – fal, talaj vagy bármi más – szorítja az ellent, aztán az arcának vagy más érzékeny pontjának szegezi a fegyverét, mindössze milliméterekkel a delikvens előtt megállítva. Ha az mocorogni találna, könnyen felnyársalhatja magát a használó fegyverére, noha az utóbbitól sem árt a nagyfokú precizitás, ha nem akarja véletlenül leszúrni az áldozatot.
Fegyveres harc: 7 pont
Ár: 1.500 ryou


Japán név: Ryoudan
Magyar név: Félbevágás
Leírás: Ezzel a kendou-alapú technikával egy fej fölül indított csapással sújt le a kardot viselő fél. A csapás ereje akkora, hogy akár ketté is vághatja az ellenfelet, ha az sokkal gyengébb, de ha azt nem is, egy mély seb garantált siker esetén.
Fegyveres harc: 7 pont
Ár: 2.000 ryou


Japán név: Kubikake
Magyar név: Nyakba Akasztás
Leírás: Egy hosszú láncot, vagy hasonlóan használható fegyvert az ellenfél nyaka köré tekerve, ki lehet billenteni egyensúlyából és a használó maga felé tudja rántani áldozatát, majd teljes erőből a földbe csapja.
Fegyveres harc: 8 pont
Ár: 2.000 ryou


Japán név: Senmaioroshi
Magyar név: Ezer szél tánca
Leírás: Számos követhetetlenül gyors kardcsapással lehet vele megvágni az ellenfelet, vagy ha az jóval gyengébb, szó szerint fel is szeletelhető egy pillanat leforgása alatt.
Fegyveres harc: 11 pont
Ár: 2.500 ryou


Japán név: Agitowari
Magyar név: Állhasítás
Leírás: Gyors és precíz, vízszintes irányú suhintás, mely egy jóval gyengébb ellenfelet akár ketté is szelhet keresztben, észlelése pedig még a legedzettebb harcosoknak is nehézséget okozhat, hála sebességének.
Fegyveres harc: 13 pont
Ár: 2.500 ryou


Japán név: Nadegiri
Magyar név: Tiszta suhintás
Leírás: Egy nagy erővel és gyorsasággal végrehajtott rendkívül pontos függőleges vágás, mely akár egy többemeletes épülettel megegyező méretű ellenfelet is könnyedén képes kettévágni. A mozdulat annyira gyors és pontos, hogy az áldozat gyakran észre sem veszi mi történt vele.
Fegyveres harc: 21 pont
Ár: 3.500 ryou


FEGYVERES TECHNIKÁK - KITALÁLT

Japán név: Chigiri
Magyar név: Talajhasítás
Leírás: A használó a kardját nagy erővel a földhöz csapva energiát szabadít fel, mely feltépi a talajt. A szanaszét repülő méretes kövek, föld-, esetleg aszfaltdarabok elsősorban az ellenfél megzavarására valók, ám a megfelelő talajon akár sérülést is okozhat a felszakított törmelék.
Fegyveres harc: 3 pont
Ár: 1.000 ryou


Japán név: Kensei
Magyar név: Megtévesztő támadás
Leírás: Használatával megnöveszthető a kard csapásának sebzése. Tehát a méterekkel messzebb lévő ellenfélen hogy vágást mérhessünk rá, csak suhintanunk kell. Az ellenfél és a használó közötti távolság maximum 5 méter lehet.
Fegyveres harc: 6 pont
Ár: 1.500 ryou


Japán név: Tsuin-kattingu
Magyar név: Ikervágás
Leírás: Ennél a technikánál két egymást keresztező vágást kell suhintani a levegőbe, majd amikor ezután az ellenfél irányába vágni próbálunk egyet, nem csak egy szimpla vágás lesz, hanem a korábban előkészített két keresztezett vágás jelenik meg támadásként.
Fegyveres harc: 12 pont
Ár: 2.500 ryou


Japán név:  Neko no Tsume
Magyar név:  Macska karmok
Leírás:  A használó fegyverére vezet egy adag lélekenergiát, s a földbe hasítva azt oldalra csapódik két – két méteres távolságba jobb és baloldalra egyaránt. Így egyszerre öt ilyen nagy erejű energia mennyiség indul meg a célpont irányába. Mivel külső szemlélő számára ez olyan nagy sebességgel zajlik le, hogy utána csak a közeledő lélekenergia nyalábokat látja, olyan mintha egy macska karmolása (innen is származik a neve). A célpont mintha közvetlen kardcsapások érték volna vágásos sérüléseket szerez, emellett a felcsapódó földtörmelékekkel is meggyűlhet a baja.
Fegyveres harc: 13 pont
Ár: 2.500 ryou

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 168

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 504 950 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése
 • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Kasztfüggelten technikák
« Válasz #2 Dátum: 2016. Szept. 06, 12:32:24 »
REIATSU ÉRZÉKELÉS TECHNIKÁK - KITALÁLT

Az alant lévő reiatsu-kezelés képzettséget igénylő technikákat
CSAK a következő kasztok használhatják:
ember, quincy, bounto, módosított lélek, különleges karakter

Japán név: Engai
Magyar név: Elfedés
Leírás: Egyfajta láthatatlanná tévő technika. Kis koncentrációt igényel, így amíg a használó mozdulatlan, de csakis addig, képes láthatatlanná válni. Ha megmozdul, a technika semmivé foszlik, nem igényel nagy képzettséget, azonban könnyen kiszúrható.
Reiatsu képzettség: 1 pont
Ár: 500 ryou


Japán név: Reiatsuohzutsu
Magyar név: Lélekenergia ágyú
Leírás: A használó az egyik kezét ökölbe kell, hogy szorítsa, aztán a mutatóujja, középső ujja és hüvelykujja kinyújtásával pisztolyt formáz. Ezután a mutató- és középső ujjába koncentrálja a reiatsuját, s miután elegendőt gyűjtött oda – nagyjából 1-4 másodperc után –, valamint úgy véli, hogy eltalálja a célt, a hüvelykujját behajlítva elsütheti a „fegyvert”, minek hatására egy áttetsző, nagyjából ökölnyi méretű gömböt lő el a mutató és középső ujja elől. Ameddig az energiát gyűjti, illetve oda koncentrálja, addig az ujjai előtt nő, lebeg a gömb.
Reiatsu képzettség: 1 pont
Ár: 500 ryou


Japán név: Tama
Magyar név: Gömb
Leírás: Talán a legalapvetőbb reiatsu-kezelési gyakorlat, mellyel használója egy egyszerű, tenyérnyi energiagömböt hozhat létre a kezében, majd azt ellenfele felé hajíthatja. Ereje megfelel egy erősebb ütésnek.
Reiatsu képzettség: 1 pont
Ár: 500 ryou


Japán név: Chimamire no kusari
Magyar név: Véres láncok
Leírás: Ez egy „lefegyverző” technika. A használó saját vérét ujjára kenni és azzal rajzol egy fektetett „S” alakzatot a levegőbe, majd a technika nevének kimondása után ebből a mintából hosszú lánc kezd materializálódni a levegőben. Ezt a láncot az alkalmazó gondolataival képes irányítani az adott lefogni kívánó tárgyhoz, vagy személyhez, ezáltal képes lebénítani átmenetileg. A lánc hosszát a reiatsu kezelés pontjai határozza meg. A kezdeti két méter és minden második pont után plusz egy méter csatlakozik hozzá (azaz 2 pont reiatsu kezelésen négy méteres láncot foglal magába).
Reiatsu képzettség: 2 pont
Ár: 1.000 ryou


Japán név: Menodoku
Magyar név: Kísértés
Leírás: Illúzió technika, mellyel a használó képes kisebb szintű, egy érzékre ható illúziót kelteni. Például valamilyen szagot kelthet, vagy egy tárgyat láttathat, ami valójában nincs ott. Csak egy érzékszervre hat, valamint – amennyiben látható illúziót teremt – az illúziónak szigorúan mozdulatlannak kell lennie. Éppen ezért egy látható, de nem tapintható fal nem téveszt meg senkit.
Reiatsu képzettség: 2 pont
Ár: 500 ryou


Japán név: Seishuku dougi
Magyar név: Néma intés
Leírás: A technika használatához csak egy ügyes kézmozdulatra van szükség; a használó az ujjával legyint egyet a célpont torkára célozva, aki siker esetén ideiglenesen elveszti a hangját, ugyanis ezzel a használó szó szerint belé fojtja a szót. Támadásokat lehet vele megelőzni, hiszen így egy shinigami például nem tudja kimondani a megfelelő kidou nevét. Minél képzettebb a használó, annál tovább tart. Egy pont képzettség esetén egy percig tart, kettőnél két percig, satöbbi. Ezzel csak azon technikák megtörténését lehet megakadályozni, amikhez ki kell mondani a megidézendő képesség nevét. A néma idézés továbbra is működik, valamint azok a technikák is, amikhez nincs szükséges verbális idézéshez.
Reiatsu képzettség: 2 pont
Ár: 1.000 ryou


Japán név: Kamereon hifu
Magyar név: Kaméleon bőr
Leírás: Ez elsősorban egy rejtőzködő képesség, az Engai fejlettebb változata. A karakter teste köré gyűjti a reiatsut és a technika nevének kimondásával felveszi a háttérben szereplő „minta” képét. Hátránya, hogyha gyorsan mozog az illető, akkor homályos torzulás formájában látszik a helyváltoztatása, ahogy az adott minta lecserélődik. Lassú mozgás esetén ez elkerülhető. A hatása annál tovább tart, minél több reiatsut képes koncentrálni a személy teste köré, a kevés reiatsu akkor is visszaüt, amikor túlságosan is bonyolult mintát kell felvennie. Olyankor gyakori a sikertelenség.
Feltétele: Engai ismerete
Reiatsu képzettség: 3 pont
Ár: 500 ryou


Japán név: Reiatsu souzou
Magyar név: Reiatsu átadás
Leírás: Ez a technika a legtöbb gyógyító technikához képest sokkal gyorsabban hat, bár egy igazán súlyos sérülés kezelésére nem alkalmas. A quincyk és a shinigamik gyógyító technikáival ellentétben azonban saját reiatsujukat áramoltatják a sérültbe, ami így gyógyítani kezdik őket. Hátránya így adott: ahogy gyógyul a páciens, a doktornak annál kevesebb ereje marad. Ez természetesen pihenéssel visszatöltődik.
Reiatsu képzettség: 3 pont
Ár: 1.500 ryou


Japán név: Gin Reiatsuohzutsu
Magyar név: Ezüst lélekenergia ágyú
Leírás: A Reiatsuohzutsu technika fejlettebb változata, ami az előbbinél négyszer erősebb, ezüstfényben ragyogó gömböt lő ki.
Feltétele: Reiatsuohzutsu ismeret
Reiatsu képzettség: 4 pont
Ár: 1.500 ryou


Japán név: Reitou
Magyar név: Szellemkard
Leírás: Puszta lélekenergiából létrehozott egyszerű kard. Egy erősebb használó azonban kénye-kedve szerint változtathatja a fegyver hosszát, vagy akár alakját is, igaz minél bonyolultabb az alak, annál több koncentrációra van szükség a fenntartásához.
Reiatsu képzettség: 4 pont
Ár: 1.500 ryou


Japán név: Seikyo no shizuka
Magyar név: A halál csendje
Leírás: Egy olyan technika, amit azokra az esetekre fejlesztettek ki, ha a célpontot csendben, az észrevétel lehetősége nélkül kell elintézni, például ha lesből kell támadni. A képesség nevének elsuttogása után a használó testéből adott területen belül mindent elnémító csendet teremt, a környezetében így semmit sem lehet hallani, csak a kívülről érkező zajok hallhatóak. Hatássugara használótól függ – alacsony reiatsujú karakterek esetében legfeljebb két méter sugárban képes elfedni minden zajt, egy erősebb karakter esetén már 5-6 méter sugarú területen érvényesül a technika hatása.
Reiatsu képzettség: 4 pont
Ár: 1.500 ryou


Japán név: Genshi
Magyar név: Jelenés
Leírás: Az előbbi technika továbbfejlesztése. Magasabb képzettséget igényel. Ezen a szinten az illúziók már minden érzékszervre kihatnak, azonban szigorúan mozdulatlannak kell lenniük.
Feltétele: Menodoku ismerete.
Reiatsu képzettség: 5 pont
Ár: 1.000 ryou


Japán név: Oodama
Magyar név: Nagy gömb
Leírás: A Tama valamivel bonyolultabb változata, mellyel egy körülbelül dinnyenagyságú energialabdát lehet létrehozni. Ennek megfelelően ereje is sokkal nagyobb, egy 20 körüli hadou pusztítására képes.
Feltétel: Tama ismerete
Reiatsu képzettség: 5 pont
Ár: 1.000 ryou


Japán név: Tsuusan engai
Magyar név: Teljes elfedés
Leírás: Az előbbi technika továbbfejlesztése. Képes a technika hatása alatt mozogni úgy, hogy közben láthatatlan marad, és nem veszik észre.
Feltétele: Kamereon hifu ismerete
Reiatsu képzettség: 7 pont
Ár: 1.500 ryou


Japán név: Su-pa Arashi
Magyar név: Szuper vihar
Leírás: A technika nevéből adódóan, erre a veszélyes természeti jelenségre alapszik a támadás. A támadás nevének elhangzása után egy bizonyos körön belül az ég elkezd beborulni, s abból bizonyos időközönként (minimum 10 másodpercenként) elkezd villámlani. A villámok becsapódási helye 12 pont reiatsu használat képzettség esetén befolyásolható, alapból viszont random csapódik be. Ez a sugár tíz méteres körben kezdődik, mely minden további reiatsu képzettségre rakott pont után fél méterrel nő (így egy tíz pontos reiatsu kezelés esetén 11,5 méteres hatósugárban tudja kifejteni a használó a technika hatását).
Reiatsu képzettség: 7 pont
Ár: 2.000 ryou


Japán név: Ba-myu – datoraianguru
Magyar név: Bermuda-háromszög
Leírás: Ez egy téráthelyező képesség. A használó megérinti kezével a talajt, miközben kimondja a technika nevét, ekkor egy háromszög alakú lap kezd megjelenni a célzott személy/tárgy körül, majd ebből fel-feljönnek az oldallapok, ezáltal bezárva őt. Ezen folyamat lejzajlása után a háromszögbe foglyul ejtett egyén, vagy a bizonyos tárgy, a geometriai formával együtt eltűnik és egy random helyen 10 km-es körzetben bukkan fel és esik ki belőle. Ez csak is másokra hat, a használó saját magán nem képes alkalmazni.
Reiatsu képzettség: 8 pont
Ár: 2.000 ryou


Japán név: Daiyahei
Magyar név: Gyémántfal
Leírás: Egy igen erős pajzstechnika, mely reiatsu-alapú támadások elnyelésére képes, akár erős hadouk vagy cero ellen is hatásos. Nevét gyémántosan csillogó külsejéről kapta, de keménysége és ellenállósága is szerepet játszik benne.
Reiatsu képzettség: 8 pont
Ár: 2.000 ryou


Japán név: Kin Reiatsuohzutsu
Magyar név: Arany lélekenergia ágyú
Leírás: Ez is Reiatsuohzutsu technika, viszont ez abban különbözik, hogy kettő, aranyszínben ragyogó gömböt lő el, s ezért már mind kettő kézre szükség van. A gömbök ereje a Gin Reiatsuohzutsu technikáénál kétszer erősebb.
Feltétele: Gin Reiatsuohzutsu ismeret
Reiatsu képzettség: 8 pont
Ár: 1.000 ryou


Japán név: Kompurito genshi
Magyar név: Komplett jelenés
Leírás: Újabb szintje az előbbi technikáknak. Ezzel azonban már mozgásba lehet hozni az illúziókat, így egy élőlény, vagy épp a lobogó tűz látványát lehet kelteni. Hallható, tapintható, azonban valódi sebzést nem okoznak.
Feltétele: Genshi ismerete.
Reiatsu képzettség: 9 pont
Ár: 1.000 ryou


Japán név: Kussetsu
Magyar név: Torzítás
Leírás: A technikát alkalmazva a használó vékony, testére illeszkedő reiatsupajzzsal veszi körbe magát, melyről a támadások lepattannak függetlenül attól, hogy milyen számban érik a pajzsot. A legtöbb fizikai jellegű támadás ellen hatásos, de energiaalapú technikák ellen is véd, bár utóbbi már a használója lélekenergiájától függ. Folyamatos alkalmazásra viszont alkalmatlan, mivel nagyon leszívja a használó léleknergiáját, így csak veszélyesebb pillanatokban ajánlott aktiválni.
Reiatsu képzettség: 9 pont
Ár: 2.000 ryou


Japán név: Rubin Reiatsuohzutsu
Magyar név: Rubint lélekenergia ágyú
Leírás: A Reiatsuohzutsu technikák közül a legerősebb, s a leglátványosabb. Ereje négyszer erősebb, mint az egyszerű Reiatsuohzutsu technikáé, az ellőt gömb az nagyjából 1,5 méter átmérőjű, s rubinvörös fényben ragyog. Valamint ehhez a technikához is szükség van a használónak mindkét kezére, a két kéznek össze kell fonódnia.
Feltétele: Kin Reiatsuohzutsu ismeret
Reiatsu képzettség: 16 pont
Lélekenergia: 12.000 LP
Ár: 1.500 ryou


Japán név: Sekikan
Magyar név: Szarkofág
Leírás: A Ningenteki sokkubi no Kanopusu, a Saru sokkubi no Kanopusu, a Jakkaru sokkubi no Kanopusu és a Fuarukon sokkubi no Kanopusu kombinálásával létrehozható szarkofág kinézetű, nagy erejű erőtér. Amennyiben mind a négy kanópusz technikát ismeri, s alkalmazni tudja a használó, akkor koncentráció útján megjelenítheti a négy kanópusz edényt. A fő égtájak szerint a célzott személy körül beállnak a levegőben. Ezek egy halvány körszerű teret kezdenek gerjeszteni, mely lebénítják a technika végbe menetéig. Ezt követően a technika nevének elhangzása után egy szarkofág jelenik meg, mely magába zárja a személyt, s a Ningenteki sokkubi no Kanopusu, Jakkaru sokkubi no Kanopusu, illetve a Saru sokkubi no Kanopusu együtt fejtik ki hatásukat az erőtéren belül.
Feltétele: Ningenteki sokkubi no Kanopusu, a Saru sokkubi no Kanopusu, a Jakkaru sokkubi no Kanopusu és a Fuarukon sokkubi no Kanopusu ismerete
Reiatsu képzettség: 14 pont
Ár: 1.000 ryou


Japán név: Fuarukon sokkubi no Kanopusu
Magyar név: Sólyomfejű kanópusz
Leírás: Ennek a kanópusz edénynek eredeti feladatköre az egyéb belső szervek védelmezése, s ez alapján a technika a végtagok átmeneti bénítására épül. A támadás nevének elhangzása után és a célzott személy megérintésének követően áttetsző sólyomszárnyak jelennek meg az áldozat hátán, mely körbeöleli egész testét, s meggátolja azt a mozgásban. Erőlködés nélkül a szabadulás automatikusan megadatik 2 kör eltelte után, de lélekenergia használattal ebből is könnyedén ki lehet törni. A Ningenteki sokkubi no Kanopusu, a Saru sokkubi no Kanopusu és a Jakkaru sokkubi no Kanopusu technikákkal képezik a Sekikan technikát.
Reiatsu képzettség: 5 pont
Ár: 1.500 ryou


Japán név: Saru sokkubi no Kanopusu
Magyar név: Majomfejű kanópusz
Leírás: Ahogy az előző ez is az eredeti használatára (tüdő védelmezése) épülő technika, csak itt „megfordítva” bukkan fel igazi feladatköre. Ezen esetben nem megvédi, hanem elsősorban kikészíti a tüdőt. A technika nevének elhangzása után egy sárgás színű kockát hoz létre a célzott személy körül, mely szép lassan zsugorodni kezd. Ez a tér lassacskán elzárja a létfenntartáshoz szükséges oxigént. Lélekenergia robbanásszerű növelésével könnyen szabadulni lehet a fogságból, vagy akár kívülről is megsemmisíthető. A Ningenteki sokkubi no Kanopusu, a Jakkaru sokkubi no Kanopusu és a Fuarukon sokkubi no Kanopusu technikákkal képezik a Sekikan technikát.
Reiatsu képzettség: 5 pont
Ár: 1.500 ryou


Japán név: Jakkaru sokkubi no Kanopusu
Magyar név: Sakálfejű kanópusz
Leírás: Társaihoz hűen ez is eredeti alkalmazása alapján építi fel hatását (gyomor védnöke). A támadás nevének elhangzása után egy szellemszerű sakál materializálódik a szinttéren, majd az a gyorsaságát alkalmazva „átfut” a célzott személy testén, maga után hagyva egy keserves, kínzó, szúró fájdalmat, mely a gyomorból sugárzik szét a testben. Egy halvány, szürkés színű derengés veszi körbe ilyenkor a személyt, mely mutatja, hogy ez a bizonyos sakál benne van a testében. Könnyű lefegyverzés a hirtelen jövő fájdalom, de könnyedén eltávolítható a test körül való lélekenergia áramoltatásával. A Ningenteki sokkubi no Kanopusu, a Saru sokkubi no Kanopusu és a Fuarukon sokkubi no Kanopusu technikákkal képezik a Sekikan technikát.
Reiatsu képzettség: 6 pont
Ár: 1.500 ryou


Japán név: Ningenteki sokkubi no Kanopusu
Magyar név: Emberfejű kanópusz
Leírás: A négy kanópusz közül ez a legkegyetlenebb. Az eredeti funkciójából eredve (máj védnöke), alapján épül fel a technika, annyival megváltoztatva, hogy ez esetben nem éppen védelmez. A használó a támadás nevének elhangzása után egy vörös derengésű fátyolszerű gömböt képez a célzott személy körül. Ez a tér meggátolja a véralvadást és azokon a bizonyos sebeken keresztül ebben a buborékban keringő hallucinációt okozó méreg belekerül a foglyul ejtett szervezetébe. Az általa látott képek nem meghatározhatóak, véletlenszerűek, de amint rájön a célzott személy az általa látott képek hamisságára esélyt kap a szabadulásra. A Saru sokkubi no Kanopusu, a Jakkaru sokkubi no Kanopusu és a Fuarukon sokkubi no Kanopusu technikákkal képezik a Sekikan technikát.
Reiatsu képzettség: 7 pont
Ár: 1.500 ryou

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 168

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 504 950 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése
 • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Kasztfüggelten technikák
« Válasz #3 Dátum: 2016. Szept. 06, 12:34:19 »
EGYÉB TECHNIKÁK - CANON

Japán: Raikou no heki
Magyar: Villám-szúrás
Leírás: A zanjutsu technika többször is szerepelt a különböző párbajokban, például Ichimaru ezt használta Hitsugaya ellen a párbajuk során, illetve Ulquiorra is valami hasonlót használt Ichigo ellen. Ránézésre úgy tűnik, mintha a használó kardjából és kardot tartó kezéből/kezeiből több lenne, valójában ez azért van, mert gyors egymásutánban több szúrást hajt végre, akár tucatnyit is másodpercenként. A fegyverforgatás mellett valószínű helyváltoztató képességet is igényel a használata.
Fegyverhasználat: 5 pont
Helyváltoztató képzettség: 8 pont
Ár: 2.000 ryou


Japán név: Reiraku
Magyar név: Lélekszalagok
Leírás: Egy magas szintű technika, ahol a használó elképzeli a környezetben lévő szellemi aurákat tapintható szalagokként. Így egy kis koncentrálás után könnyedén be tudja határolni, hol is tartózkodik a keresett személy, akinek a lélekenergiáját már korábbról ismerte. Ezzel még a nagyon kevés lélekenergiával rendelkezőket is meg lehet találni, például egyszerű lelkeket. A szalagok színe fehér, kivéve a shinigamiknak, akiknek vörös.
Lélekenergia: 15.000 LP
Ár: 3.000 ryou


Japán név: Keikaigi
Magyar név: Világösszekötő Szertartás
Leírás: Ezzel a technikával össze lehet kötni az Emberek Világát és Hueco Mundot egy Gargantával.
Kikötés: Engedély szükséges!
Lélekenergia: 20.000 LP
Ár: Ingyenes


EGYÉB TECHNIKÁK - KITALÁLT

Japán név: Tsuinkobu
Magyar név: Kettős csapás
Leírás: Ez a támadás egy pusztakezes technika, amihez részben felhasználjuk a reiatsu kezelés képzettségünket is. A használó megüti vagy megrúgja az ellenfelet, nem kell feltétlen erősnek lennie, csak sikerüljön betalálnia (természetesen kellő erővel alkalmazva, ezzel is okozhatók sérülések). Ezt követi viszont közvetlenül az előző után a második, valódi csapás, amikor is a használó lélekerejét koncentrálja a kezébe vagy lábába és így támad ismételten ellenfelére. A második támadással könnyedén meglephetjük ellenfelünket, hogy hirtelen az előbbinél egy erősebb és gyorsabb ütést/rúgást használunk ellene.
Pusztakezes harc: 4 pont
Reiatsu irányítás: 3 pont
Ár: 1500 ryou


Japán név: Ashige
Magyar név: Rúgás
Leírás: Speciális Hakuda technika. Spiccbe kell tartani a lábat s megcélozni vele az áldozatot. Összeköttetésben áll a gyorsasággal. Ha elég gyorsan hajtják végre, felér egy penge által okozott, nagy erejű kárral. Képzett hakuda használó rúgása egész egyszerűen áthatol a belső szerveken.
Pusztakezes harc: 5 pont
Helyváltoztató képzettség: 3 pont
Ár: 1.500 ryou


Japán név: Manipyure-shon
Magyar név: Manipuláció
Leírás: Ez egy távolsági fegyverekre ható manipulációs technika, amivel fegyverünket gyorsabbá, vagy akár nagyobbá tudjuk tenni ellenfelünk meglepetésére. A gyorsaság vagy nagyság mértéke a fegyveres harc képzettségre tett pontoktól függ, minél több pontod van rajta, annál gyorsabb vagy annál nagyobb lesz fegyvered (mindkettő nem lehet egyszerre).
Fegyveres harc: 6 pont
Reiatsu képzettség: 4 pont
Ár: 2.500 ryou


Japán név: Nukitsuke
Magyar név: -
Leírás: Kardkivonási technika, mellyel a kard előhúzásával egy időben a technika alkalmazója tucatnyi, követhetetlen sebességű vágást hajt végre ellenfele testén, majd a fegyvert vissza is helyezi a hüvelyébe. Ha az áldozat gyengébb, csupán egy apró széllökést érezhet, a csapásokat magát nem láthatja.
Fegyveres harc: 11 pont
Helyváltoztató képesség: 8 pont
Ár: 2.500 ryou


Japán név: Kagetetsu
Magyar név: Árnyékvas
Leírás: Magas szintű fegyverforgató technika, amit csak a legjobb fegyverforgatók képesek elsajátítani, közülük is csak azok, akik magas szintű reiatsu kontrollal rendelkeznek. A fegyvert a használó saját reiatsujával vonja be, megerősítve a fegyver képességeit, a fegyver köré pedig fekete aurát vonva. A fegyver így képessé válik szinte bármit átvágni vagy széttörni, a természetes képességeitől függően. Kiterjed minden, a használó által forgatott fegyverre, vagy olyan tárgyra, amit annak használ.
Hatás: Minden 5 reiatsu kezelés pont után egy fegyverhasználat pontot ad, legfeljebb 5 pont értékben.
Kikötések:
 • Nem használható együtt semmilyen más fegyverforgatás bónuszt adó tárggyal
 • Admini engedély és pályázat szükséges!
Fegyveres harc: 13 pont
Reiatsu kezelés: 15 pont
Lélekenergia: 20.000
Ár: 6.500 ryou


Japán név: Sosengei: Sasu Seishinfuu (祖先芸: 射す精神風)
Magyar név: Ősi művészet: Fénylő lélek stílus
Leírás: Egy ősrégi, de mára már elfeledett küzdőstílus. E technika lényege a végtelenségig kombinált ütések és rúgások erejében rejlik, amelyek fő célja az ellenfél csontjainak eltörése vagy felületi sérülés okozása. Ám emberi erővel képtelenség lenne ilyet véghez vinni, így itt lép be a képbe a reiatsu irányítási képesség kihasználása. A használó lélekenergiáját az egész teste körül keringteti, amely fényes aura képében materializálódik. Ezt követően a centripetális erő segítségével a kívánt testrészbe képes koncentrálni az energiát, ami így már képes akár egy tíz centiméter vastagságú betonfalat is átütni. Gyors és látszólag összefüggéstelen támadásaival szinte lerohanja és ezzel elsöpöri az ellenfelet. Támadó jellege miatt, viszont teljesen nyílttá a teszi a használó védelmét. Természetesen, ez kiküszöbölhető akrobatikus elemek beiktatásával vagy Shunpo, Sonido, etc.* használatával, amelyek lehetővé teszik a hirtelen helyváltoztatást, de ez nagyon bonyolult, hisz' közben figyelni kell az aura fenntartására is. Erőteljes, nagy koncentrációt igénylő stílus, ezért kevesen ismerik, s még kevesebb azoknak a száma, akiknek sikerült teljesen elsajátítaniuk a Sasu Seishinfuut. A régi idők bölcsei három szintet különböztettek meg aszerint, hogy a használó meddig és milyen intenzitással képes alkalmazni a technikát. Ezek a következők:
*Kasztfüggő.
 • I. szint: 解散 - Kaisan (Feloldás) - Röviddel az aura előhívása és stabilizálása után hangzik el a parancsszó. Ezt követően a használó képes lesz bármely testrészébe vezetni az energiát. Ezen a szinten csupán rövid ideig használható, hisz' a folytonos koncentráció nem csak az elmét, de a testet is kimeríti. Rengeteg edzés szükségeltetik ahhoz, hogy a szervezet kibírja a megterhelést. Fizikumtól és a lélekenergia nagyságától függően 5-10 percig (2-3 körig) tartható fent az állapot. Szinte felemészti az összes reiatsut és semmilyen más energiaalapú technika nem alkalmazható mellete. Ezért az időlimit letelte után a használó védtelenné válik a támadásokkal szemben, így ebben rejlik az első szint legnagyobb hátránya.
 • II. szint: 刑罰 - Keibatsu  (Ítélet) - Elengedhetetlen hozzá a Kaisan elérése. Ezen a szinten a használó már tökéletesen kontrollálja az energiairányító képességet, ellenben a Sasu Seishinfuu még mindig sok erőt emészt fel. Az alany izmai megdagadnak, kétszer akkora erőt lesz képes kifejteni, mint annak előtte. Ismét képes lesz előhívni a gyors helyváltoztatáshoz szükséges technikákat, ám ezzel arányosan csökken támadásainak ereje. A képességek nem egyformán emelkednek, így az erő és a gyorsaság közül valamelyiket mindig háttérbe kell szorítani, különben nem érjük el vele a kívánt hatást. Maximum 10-15 percig (5-6 körig) alkalmazható. Az idő letelte után a használó mély, komaszerű álomba merül és teljesen védtelen lesz. Ebből kifolyólag hamarabb kell végeznie az ellenféllel, semmint hogy a mellékhatás megjelenne.
 • III. szint: 廃止 - Haishi (Eltörlés) - A legvégső szint, amely tökéletesíti az első kettőt. Eddig egy személynek sikerült elérnie eme magasságot, azonban Ő belehalt a mellékhatásokba. A használó pillanatnyi eltérésekkel képes megnövelni a gyorsaságát vagy az erejét. Ennek köszönhetően képes villámgyorsan kitérni a támadások elől, majd egy csontrepesztő ellentámadással válaszolni. 15-30 percig (9-10 körig) lehetséges fenntartani ezt a szintet, attól függően, hogy milyen régen gyakorolják a stílust. Abszolút pusztítást lehet vele véghez vinni, de ennek meg van az ára. Az aura addig nem tűnik el, amíg fel nem emésztette az összes lélekenergiát. Miután ez megtörténik ideiglenes bénulás lép fel, amely kihat az egész testre. Súlyosan károsítja az izmokat és az ízületeket, de kellő erővel túl lehet élni. Ha elég kitartó a használó, akkor a bénulás leküzdhető és újra képes lehet a harcra is. Több évnyi edzés kell ahhoz, hogy az előbb említett mellékhatás ne jelentkezzen.
Megjegyzés: A technika nincs kaszthoz kötve, csupán annyira van szükség, hogy a használó tudja irányítani a lélekenergiáját. Itt a Kidou vagy Bara/Cero idézéshez hasonló dologra gondolok, de ide sorolható az is, amikor  a Quincyk előhívják íjaikat, nyilaikat. 
Lélekenergia: 20.000
Pusztakezes harc: 13
Reiatsu kezelés: 15
Ár: 7.500 ryou
Kikötés: Engedély szükséges


Japán név: Fukuzei
Magyar név: Elrejtőzés
Leírás: Megfelelő szinttel a használója teljesen eltűnhet pár másodpercre az ellenfél szemei elől. Tulajdonképpen a földbe kerül egy egyszerű, de követhetetlen helyváltoztatással (shunpo, sonido, satöbbi), majd szinttől függően maximum 15 méteres körzeten belül bárhonnan előtörhet a földből.
Helyváltoztató képzettség: 7 pont
Ár: 2.000 ryouJapán név: Meguma reta hitobito
Magyar név: A Kegyeltek
Leírás: Aki birtokában van ezen képességnek, az képes teljesen véletlenszerű dolgokat minimális mértékben befolyásolni. A használó az esetek többségében nincs is tisztában azzal, hogy efféle képességgel rendelkezik, és hogy szerencséjét valójában ez a technika hozta meg számára.
 • 5000 LP-ig: A véletlenek kis mértékű alakítása, például a feldobott érme melyik oldalára essen, vagy egy dobókockával hányast dobjon.
 • 10.000 LP-ig: Már személyekkel kapcsolatos dolgok, valamivel nagyobb események is befolyásolhatóak, azonban hihetetlen, irreális, valószínűtlen események okozását nem idézi elő. Ezen a szinten el lehet érni, hogy például valaki elbotoljon egy kőben, vagy pont meglásson a kirakatban valamit, ami tetszene neki.
 • 15.000 LP-ig: A használó már egy bonyolultabb, véletlenek sorából álló folyamatot is képes lehet előidézni. Elég, ha MacGyver szabadulási akcióira gondolunk – hisz hiába a pontosság, sikerét nagyobb részben a véletlenek és különös egybeeséseknek köszönhette. De ezen a szinten akár azt is el lehet érni, hogy például valaki rengetek ok közbenjárása végett épp aznap veszik össze valakivel…
 • 20.000 LP-ig: A már szinte teljesen irreális dolgok idézhetőek meg ezen a szinten – valószínűtlen, nagyszabású véletlenek generálhatóak. Például nyomozás közben a szél a szerencsés kezébe fújja a következő láncszemet, ami az ügy megoldásához vezet, vagy éppen egy kivégzést napolnak el, mert egy nagyobb hatalomnak szüksége lehet az illető segítségére. Akár harcban is hasznos lehet – előfordulhat, hogy emiatt egy lidérc képtelen eltalálni a képesség alkalmazóját, akárhány bara-t is lő el felé. Nem a hollow ügyessége csökken ebben az esetben, csupán a véletlenek miatt képtelen eltalálni a célpontját. Ezen a szinten a képesség használatához új kikötés tartozik: a használónak koncentrálnia kell a véletlen esemény megtörténésére, valamint hetente csak egyszer lehet ilyen szerencsés.
 • 20.000 LP felett: Ezen a szinten a használó akár egy teljes napját megkeserítheti, vagy éppen fantasztikussá varázsolhatja bárkinek, legyen az ember, shinigami vagy épp egy arrancar. Így ha valakit ezzel a módszerrel „megátkoz”, azon a napon az illetővel minden elképzelhető, teljesen valószerűtlen szerencsétlenség megtörténik. Például egy mintaszakács normál esetben oda sem égetné a főzött ételt, de emiatt felgyújtja a konyhát és még az is lehet, hogy bent is ég. Fontos, hogy saját magára nem használhatja, csak és kizárólag más karakterre!
Használhatja: kasztfüggetlen
Kikötés: Engedély szükséges
Ár: 3.500 ryou

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 168

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 504 950 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése
 • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Kasztfüggelten technikák
« Válasz #4 Dátum: 2016. Szept. 06, 12:35:26 »
ESZKÖZÖK - KITALÁLT

Japán név: Reiatsu jouzai
Magyar név: Lélekenergia tabletta
Leírás: Ezzel a fehér színű pirulával nagyjából öt perc leforgása alatt pótolni lehet a harcban elvesztett lélekenergiát. A tablettát el kell rágni lenyelés előtt, ebben rejlik a legnagyobb hátránya is: borzalmasan keserű az íze. Az Urahara Vegyesbolt és a Raion árulja öt darabos kiszerelésben.
Használhatja: shinigami, vaizard, ember, quincy, módosított lélek
Ár: 500 ryou


Japán név: Nijiiro Kemuri
Magyar név: Szivárványszínű füst
Leírás: Kis üveggolyó méretű gömbökben lévő anyag, melyeket ha földhöz vágnak és széttörnek, a szivárvány színeiben tündöklő füst száll fel belőlük a levegőbe. Ez az anyag olyannyira sűrű, hogy nem lehet benne kibontakozni, emellett a belégzése sem ajánlatos, mert kábító hatással rendelkezik. Kitűnően alkalmazható elterelés gyanánt.
Ár: 500 ryou


Japán név:  Houtai
Magyar név:  Fásli/Kötés
Leírás:  Egy speciális „eszköz”,amely külsőleg olyan, mint egy rendes, egyszerű kötésre alkalmas fásli. De amint a lesérült felülethez emeli a használó és ki mondja az eszköz nevét, ez az anyag automatikusan feltekeredik rá, majd speciális fájdalomcsillapítót és gyógyuláshoz kellő anyagokat küld közvetlenül a sebbe (például: egy megállíthatatlannak tűnő vérző sebnél felgyorsítja a véralvadást). Hatása nem azonnal aktiválódik, hanem szép fokozatosan, azaz nem képes arra, hogy egy perc alatt eltüntessen egy túlméretezett vágást, inkább csak kezdeti „ápolást” végez el, míg hozzáértő kezekbe nem kerül.
Ár: 1.000 ryou


Japán név: Akuratsu Suiren
Magyar név: Gátlástalan tavirózsa
Leírás: Ez a nevéből adódóan egy tavirózsa formájú maroknyi szerkezet. Amilyen kicsi, olyannyira is veszélyes. Ezt az eszközt közvetlenül kell érinteni a célzott személy valamelyik végtagjával, s a rózsa azon nyomban cselekedve apró kábeleit beleszúrja az ember testébe és az adott idegekre csatlakoznak. Az eszköz nevét kimondva a rózsafej kinyílik és a benne lévő anyagot belefecskendezi az adott idegekbe ez által lebénítva azt a bizonyos végtagot, melyre rákapcsolódott. A hatása maximum 10 percig tart.
Ár: 1.500 ryou


Japán név: Fuutobi (風飛び)
Magyar név: Szélugrás
Leírás: Elsősorban módosított lélek és ember kasztúak megsegítését szolgáló eszköz. A helyváltoztató képesség erejét hivatott növelni. Működése a shunpo ampu-hoz hasonló. Bokára csatolható kicsike lánc, mely serkenti használója lélekenergiájának áramlását.
Hatás: Minden harmadik helyváltoztató képzettség után +1 pontot ad. Így egy 6 pontos képzettségű karakter sebessége 8 pontra növekszik.
Maximum +3 pontot ad

Ár: 2.500 ryou


Japán név: Haakyuriizu no Tebukuro
Magyar név: Herkules kesztyűje
Leírás: A Raion fejlesztése elsőre egy egyszerű bokszkesztyűnek tűnik, ám ha valaki felhúzza azt, akkor a benne található speciális szerkezet magába gyűjti a használó reiatsuját, és ezáltal turbózza fel az ütéseinek erejét akár háromszorosára is annak, amelyet izmai egyébként lehetővé tennének. Használatához nem szükséges előképzettség, de azért arra nem fog megtanítani, hogyan kell bevinni egy ütést. A kesztyűk rendelésre készülnek, bármilyen színben vagy mintával kaphatóak, és kérésre némi felárért olyan extrákat is lehet bele kérni, mint például elektromos sokkoló.
Hatás: Minden második Pusztakezes harc képzettség után ad +1 pontot ezen diszciplínára. Így egy nyolc pontos Pusztakezes harc képzettséggel rendelkező karakter 12 pont Pusztakezes harccal fog rendelkezni.
Maximum +4 pontot ad

Csak Raion-tagoknak!
Használhatja: ember, quincy
Ár: 3.000 ryou