Szerző Téma: Quincy technikák  (Megtekintve 806 alkalommal)

Description: Gintou- és egyéb technikák

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 168

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 504 950 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése
  • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Quincy technikák
« Dátum: 2016. Szept. 06, 12:38:02 »
GINTOU TECHNIKÁK - CANON

Név: Gritz (五架縛, gurittsu)
Leírás: Ez egy embernagyságú ötszögű szimbólum ami körbeveszi, beburkolja az ellenfelet.
Aktiváló parancsszava: "A silver rod strikes the five-fingered stone bed - Quintuple Restraining Frames!"(銀鞭下りて五手石床に堕つ)
Gintou technikák: 1 pont
Ár: 1.000 ryou


Név: Heißen (聖噬, haizen; Német "hívás")
Leírás: Ez a technika egy átlátszó, négyzetes energianyalábot hoz létre az ezüstkapszulákból, ami keresztül hasít az ellenfélen.
Aktiváló parancsszava: "Feel the wrath of battle and accept this sacred chalice - Sacred Bite!" (大気の戦陣を杯に受けよ)
Gintou technikák: 2 pont
Ár: 1.000 ryou


Név: Wolke (緑杯, vorukōru; Német "felhő")
Leírás: Ez a technika arra használja az ezüst kapszulákat hogy egy nagy robbanást hozzon létre. Bár a rendeltetése nem az, Ishida egyszer arra használta hogy egy esést tompítson vele.
Aktiváló parancsszava: "Tilt the goblet to the west - Emerald Grail!" (盃よ西方に傾け)
Gintou technikák: 5 pont
Ár: 1.500 ryou


Név: Geldschrank
Magyar név: Páncélszekrény
Leírás: A technika használója a Seeleschneider segítségével sebeket ejt ellenfelén. Ezt követően egy újabb Seeleschneider-t lő ellenfele felé. A fegyver által létrehozott reiatsu penge kilövés után megszűnik és a fém markolata az ellenfél előtt egy méterre a levegőben megáll. Majd a parancsszót kimondva a markolatból távozó reiatsu egy masszív lélekenergia fallal veszi körbe az ellenfelet. A technika szépsége abban rejlik, hogy a technika fenntartásához szükséges erőt a fogságba esett félen okozott sebeiből áramló reiatsu szolgálja. Végezetül a technika alkalmazója egy gintouban lévő folyadékot juttat a markolatra mellyel a technikát létrehozta. Ekkor a kocka alakú börtön elkezd zsugorodni, míg végül dobókocka méretűre összemenve egy robbanás keretében megsemmisíti magát és a benne lévőt.
Gintou technikák: 10 pont
Ár: 2.500 ryou


Név: Sprenger
Leírás: A technikához öt Seeleschneider, és öt Gintou szükséges. A Seeleschneider-eket a földön úgy kell elhelyezni, hogy egy ötszöget alkossanak, és mindegyikre cseppenteni kell a Gintou-kban található folyadékból. Ha az megtörtént az ötszögön belül hatalmas robbanás következik be. Az egyik legerőteljesebb Quincy technika, hátránya, hogy előkészítése sok időt vesz igénybe.
Gintou technikák: 18 pont
Lélekenergia: 18.000
Ár: 3.000 ryou


GINTOU TECHNIKÁK - KITALÁLT

Név: Falsches Schwert (Álkard)
Leírás: Egy gintou segítségével egy kisebb tőrt, kettővel pedig egy kardot lehet megidézni néhány percre. Alakra hasonlítanak a Seeleschneiderhez, azonban alacsony szinten is használhatóak.
Gintou technikák: 1 pont
Ár: 1.000 ryou


Név: Seelenstachel (Lélektüskék)
Leírás: A használónak néhány gintou-t kell alkalmaznia ehhez a technikához. Ezeket elhajítva és a parancsszót elkiáltva a kapszulák a lélekrészecskéket apró tüskékké alakítják át, melyek egyenesen a célpont felé tartanak. A földhöz vagy egy sziklához hajítva annak darabjai is belekerülnek a tüskék közé. Erőssége az elhajított ezüstkapszulák számától is függ, de nem okoz túl nagy sebeket.
Gintou technikák: 2 pont
Ár: 1.000 ryou


Név: Göttlicher Schild (Isteni pajzs)
Leírás: Néhány gintou használatával a quincy előtt egy fal jelenik meg rövid időre, ami megvédi testét a támadásoktól.
Gintou technikák: 3 pont
Ár: 1.000 ryou


Név: Geisterseil (Lélekkötél)
Leírás: Hasonló a Hainawa nevű kidou-hoz: az áldozatot lélekenergia-kötelek fogják le szorosan. Ahhoz, hogy sikeres legyen, legalább három gintou-t kell az ellenfél felé hajítani.
Gintou technikák: 4 pont
Ár: 1.500 ryou


Név: Festbindung (Lekötés)
Leírás: Egyszerű technika, amely az ellenfél kezét szorítja görcsbe, aki így nem képes használni az említett végtagot. Eredetileg a kidou-k megakadályozására fejlesztették ki, egy gintou-t igényel alkalmazása.
Gintou technikák: 5 pont
Ár: 1.500 ryou


Név: Die viere Spitzen (A négy csúcs)
Leírás: Gyógyító technika, amely használatához négy ezüstkapszula szükséges. Ezeket négyszög alakban kell elhelyezni, majd az előhívást elkántálva a gintou-k a közelükben lévő lélekenergia-szemcséket gyűjtik össze, amiket aztán a sérüléshez közvetítenek, ezzel eltüntetve azt. Egyszerű technika, sikeressége azonban nagyban függ a használó gyakorlottságától.
Gintou technikák: 5 pont
Ár: 1.500 ryou


Név: Penumbra
Leírás: Ez a technika hat közepes nagyságú, ezüstszínű háromszöget hoz létre a Gintoukból. Ezek az ellenfél körül jönnek létre, aki úgy érzi, hogy a testét megrázza az áram, majd eszméletlenné válik.
Aktiváló parancsszava: "Throw dimness onto the evil. - Offensive triangles!"
Gintou technikák: 8 pont
Ár: 2.000 ryou


Név: Adrift
Leírás: Ehhez a technikához négy darab Seeleschneider és Gintou szükséges. Miután felrobbantják őket, az ellenfél körül, hanghullámok jönnek létre, melyek károsítják az "alany" hallását.
Aktiváló parancsszava: "A frightened scream penetrates the sky forever glowing storm! - Piercing waves!"
Gintou technikák: 9 pont
Ár: 2.000 ryou


Név:Tauter Grund (Olvadt talaj)
Leírás: Két kapszula használatával az ellenfél lába alatt a padló – legyen az bármilyen anyagból - ragadós, ezüstszínű folyadékká válik, amibe nagyjából térdig belesüpped az áldozat. Ehhez a technikához már gyakorlottabbnak kell lenni, különben kisebb-nagyobb baklövésekkel járhat használata (például a quincy saját maga alatt is megolvasztja a talajt).
Gintou technikák: 10 pont
Lélekenergia: 10.000
Ár: 2.500 ryou


Név: Das blaue Kreuz (Kék kereszt)
Leírás: Ehhez a technikához három gintou-t kell használni. A quincy, miután íját megidézte, a kapszulákat hozzáérinti egy Seeleschneiderhez, amik így „összeolvadnak”. Alakjuk nem változik, csak a nyíl belsejébe kerülnek. Amikor ezt ellövik, néhány méter után három kisebb, ugyanakkor gyorsabb nyíllá válik szét, melyek közül kettő az áldozat karjaiba fúródik, a harmadik pedig lábaiba, és egy falhoz szegezi a végtagokat. Bonyolult technika, sikeres használatához sok tapasztalat és gyakorlás szükséges.
Gintou technikák: 11 pont
Lélekenergia: 11.000
Ár: 2.500 ryou

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 168

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 504 950 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése
  • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Quincy technikák
« Válasz #1 Dátum: 2016. Szept. 06, 12:38:36 »
EGYÉB TECHNIKÁK - CANON

Név: Hirenkyaku
Leírás: Lényegében az alapja ugyanaz, mint a Shinigamik shunpo nevű technikájának, vagy az Arrancarok sonidojának, azzal a különbséggel, hogy amíg a Shinigamik és az Arrancarok a saját erejüket használva hoznak létre lélekszemcséket, amiket "meglovagolna" utaznak, elképesztő sebességgel, addig a Quincyk, a tőlük megszokott módon, a környezetben fellelhetőket használják, s mivel a Quincyk a lélekszemcse formázásának igazi mesterei, ezért a három technika közül a hirenkyaku a leggyorsabb.
Ár: Ingyenes

Név: Kurve
Magyar név: Kanyar
Leírás: Egy képzett íjász quincy képes lehet megváltoztatni az ellőtt nyilak irányát, miután kilőtte őket, ezzel meglepve az ellenfelet. A quincy képzettségétől függ, hogy milyen messze lévő nyíllal tudja ezt megtenni, és akár egyszerre többel is. Minél képzettebb a quincy, annál messzebb lévő nyíl irányát tudja megváltoztatni és annál többnek egyszerre.
Fegyveres harc: 6 pont
Ár: 2.000 ryou


Név: Klavier
Magyar név: Zongora
Leírás: A technika lehetővé teszi, hogy a quincy egy kézzel is képes legyen nyilakat kilőni, akár gyors egymásutánban is.
Fegyveres harc: 8 pont
Ár: 2.000 ryou

Név: Mehrfachspaltung
Magyar név: Sokszoros Hasadás
Leírás: Képzettebb quincyk képesek olyan nyilat kilőni, ami kilövés után több felé hasad, így egyszerre akár több ellenfelet is el tud találni egy nyíllal. Kezdetben hat felé képes a használó hasítani a nyilát, majd ahogy fejlődik, egyre több felé. De ahogy az nyíl több felé hasad az ereje is osztódik, így nem tanácsos nagyon sok felé hasítani.
Feltétele: Dreifachspaltung ismerete
Íjhasználat: 6 pont
Ár: 1.500 ryou


Név: Licht Wind
Magyar név: Fény Szellő
Leírás: Hasonló Licht Regen nevű technikához, csak sokkal egyszerűbb. Itt vízszintes irányban tud egyszerre több nyilat kilőni a használó. A támadás sugara egy kicsit nagyobb és így a nyilak sokkal jobban szétterülnek, lehetővé téve több célpont eltalálását. Viszont így egy áldozatra kevesebb nyíl jut.
Íjhasználat: 6 pont
Ár: 2.000 ryou


Név: Licht Regen
Magyar név: Fény Eső
Leírás: A használó az áldozat felé kerül több méterre, majd íjába koncentrálva lélekenergiáját, rövid ideig tömérdek mennyiségű nyilat képes kilőni a célpontra. A nyilak az esőhöz hasonlóan sűrűn hullanak le az égből, így megnehezítve a kikerülésüket. Nagyon fejlett technika, csak a legjobb íjhasználók képesek rá.
Íjhasználat: 8 pont
Ár: 2.000 ryou


Név: Silber Draht
Magyar név: Ezüst Huzal
Leírás: Ez egy Quincy eszköz, ami tökéletesen megfelelő csapdák állításához. A hosszú és nehezen elvágható drót, akár képes lehet egy gyengébb hollow kettévágására is, ha az nem veszi észre a huzal és keresztül akar menni rajta.
Ár: 1.000 ryou


Név: Ransoutengai
Leírás: Magas szintű technika, mely lehetővé teszi használójának, hogy egy különleges fonallal irányítson egy adott végtagot. Ezáltal képes küzdeni még törött csontokkal, vagy megbénulva is, egészen addig, amíg a teste teljesen meg nem semmisül. Eredetileg arra találták ki, hogy az öregebb Quincyk is tudjanak úgy küzdeni, mint fiatalabb társaik.
Gintou technikák: 9 pont
Lélekenergia: 9.500
Ár: 2.000 ryou


EGYÉB TECHNIKÁK - KITALÁLT

Név: Verbindung (Kötelék):
Leírás:Információk továbbítására szolgáló technika. Hasonlít a Tenteikuura nevű kidoura, azonban ezt csak quincyk képesek használni. A használó a meghatározott sugarú (minél erősebb, annál nagyobb) körben képes kapcsolatba lépni a többi quincyvel.
Aktiváló parancsszava: "Hear my voice, and answer me! - quincy bond"
Gintou technikák 1 pont
Ár: 1.000 ryou


Név: Dreifachspaltung (Tripla Hasadás)
Leírás: A kilőtt nyílvessző a célponthoz közel érve váratlanul felvillan és háromfelé válik, meglepetést szolgáltatva az áldozatnak. Különösen hasznos, ha az ellenfél megpróbál kitérni, hiszen a szétváló nyilak egyike könnyen eltalálhatja. A nyíl megidézéshez azonban kell egy kis idő, hogy elég erős legyen, hiszen ha a lövedék túl gyenge, szétváláskor egyszerűen szétesik.
Íjhasználat: 2 pont
Ár: 1.000 ryou


Név: Schraubenflügel (Spin Wing, avagy Csavart tollazás)
Leírás: Egy kellően képzett quincy képes lehet megváltoztatni nyilainak természetes formáját egy-egy lövés erejéig. Ezzel a technikával a módosított nyílvessző tollazása csavart lesz, aminek köszönhetően repülés közben forog, és így pontosabban lehet vele célozni.
Íjhasználat: 2 pont
Hatás: +2 pont fegyveres harcra
Ár: 2.000 ryou