Szerző Téma: Arrancarok technikái  (Megtekintve 1005 alkalommal)

Description: Hollow-, Sonido-, Hierro- és Egyéb technikák, Eszközök

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 168

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 504 950 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése
 • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Arrancarok technikái
« Dátum: 2016. Szept. 06, 13:12:17 »
HOLLOW TECHNIKÁK - CANON

Spanyol név: Pesquisa
Leírás: A Shinigamik azon képességének Arrancar megfelelője, hogy megérezzék, és pontosan felderítsék mások szellemi energiáit. Hasonlóan működik, mint egy hangradar.
Ár: Alap technika


Spanyol név: Indice Radar
Magyar név: Mutató Radar
Leírás: A Pesquisa nevű technika egy fejlettebb változata. A használó a földhöz érinti a mutatóujját és koncentrálja a lélekenergiáját, ezzel pontosan meg tudja állapítani, hogy egy közelében kiszemelt személynek mekkora lélekereje van.
Ár: Alap technika


Spanyol név: Negación
Leírás:Egy fény-nyaláb, melyet a Menos-ok használnak társaik megmentésére, ha valahonnan sietősen kell távozniuk. Bármi ami bekerül ebbe a ragyogó térbe, az kívülről érinthetetlen lesz.
Ár: Alap technika


Japán név: Kuumon
Magyar név: Légkapu
Leírás: A hollowk ezzel a technikával nyitnak átjárót, vagyis Gargantát, Hueco Mondo és az Emberek Világa (vagy Soul Society) között. Ez az átjáró sokkal primitívebb, mint az arrancarok által használt.
Ár: Alap technika (Hollowknak)


Spagyol név: Descorrer
Magyar név: Kinyitás
Leírás: Az Arrancarok használják a Hueco Mundoból valamelyik világba történő átlépéshez egy Gargantan keresztül. Egy kavargó szellemi részecskékből álló, koromsötét tér, átjáró. Ha az emberi világ felől nézzük, akkor a Hueco Mundo egyenesen előttünk található, ám ahhoz, hogy oda lehessen jutni, koncentrálni kell a szellemi részecskéket és így egy ösvényt létrehozni.
Ár: Alap technika (Arrancaroknak)


Spanyol név: Gonzui
Leírás: Igen nagy mennyiségű lelket lehet ezzel a technikával elnyelni. Az Arrancar-ok használják táplálkozás vagy szórakozás céljából.
Ár: Alap technika


Spanyol név: Bala
Leírás: Hasonló a Cerohoz, de annál jóval kisebb erejű, ellenben sebessége húsz-szorosa annak. A Ceroval ellentétben a Bala nem sugár, hanem egy (feltehetőleg) gömb alakú lövedék. Ezt is csak Menosok és Arrancarok képesek használni.
Ár: Alap technika


Spanyol név: Cero
Leírás: A már fentebb is említett Cero a Hollowok legerősebb és legpusztítóbb technikája. Csak Menosok, vagy annál magasabb rendű Hollowok tudják használni (bár van példa arra is, hogy egy óriás Hollow is használt Cerot).
Hollow képességek: 3 pont
Ár: Alap technika


Spanyol név: Cero Córnea
Magyar név: Szaruhártya Cero
Leírás: Egy Cero fajta, ahol a használó az egyik szemében készíti elő a technikát és onnan lövi el. Viszonylag gyorsan ellőhető, sugara viszont sokkal kisebb a normál Cerohoz képest, majdhogynem egy Bara méretéhez hasonlít, pusztító ereje viszont nagyobb.
Hollow képzettségek: 4 pont
Ár: 1.500 ryou


Spanyol név: Agarrar Cero
Magyar név: Marok Cero
Leírás: Ennek a ceronak a használatához a használónak meg kell ragadnia valahol a célpontját és abba a markába kell előkészíteni a ceroját, hogy így maximalizálja a technika a pusztító erejét.
Hollow képzettségek: 5 pont
Ár: 1.500 ryou


Spanyol név: Cero Sincrético
Magyar név: Szinkronizált Cero
Leírás: Két személyes cero, ahol mindkét arrancar előkészíti a sajátját, majd a kettő egybeolvad, egy nagy kétszínű kavargó gömböt adva, mielőtt ellövik a többszínű sugarat. A nagy erejű technika ellövése viszont nagyon kifárasztja mindkét használót.
Hollow képességek: 10 pont (A technika maximum ereje 20 pont)
Ár: 2.500 ryou


Spanyol név: Gran Rey Cero
Magyar név: Nagykirály Cero
Leírás: Egy Cero variáns, mely során az arrancar a saját vérét használja a Reiatsuja katalizálására, így többek között olyan színt kölcsönöz a technikának, mint amilyen a használó saját Reiatsujáé. Az ereje  ugyan csak valahol félúton van a közönséges Ceroé és Cero Oscurasé között, ez a technika azonban nem egyenes vonalban, hanem sajátos módon cikázva közelíti meg a célpontot, ráadásul a használó kis mértékben kilövés után is manipulálhatja az útvonalát, így még az erősebb változatnál is nehezebben elkerülhető, szinte lehetetlen kitérni előle. Csakis Espadák képesek megtanulni, Las Noches belterületén pedig szigorúan tilos a használata!
Hollow képességek: 12 pont
Ár: 2.500 ryou


Spanyol név: Cero Oscuras
Magyar név: Sötét cero
Leírás: Fekete színű cero-változat, mely sötétségével bármilyen fényforrást képes teljesen elfojtani. Ez a létező legerősebb cero, pusztító ereje, hatótávolsága és kiterjedése felülmúlja minden társát, majdhogynem elkerülhetetlen. Csakis espadák képesek használni és csakis resurrección alakban.
Hollow képességek: 24 pont
Lélekenergia: 30.000
Ár: 4.000 ryou


Spanyol név: Bala Bombardeo
Magyar név: Bala Bombázás
Leírás: Balák sorozata, melyet az arrancar a zanpakutouján keresztül vezet át és azt megsuhintva lőheti ki őket az ellenfélre. Csak egy helyváltoztató technikájában képzett ellenfél lehet képes elkerülni a záporozó energiagömböket.
Hollow képességek: 3 pont
Ár: 1.500 ryou


Spanyol név: Palma Plancha
Magyar név: Vastenyér
Leírás: Viszonylag egyszerű támogató technika, mely során a használó Reiatsut generál a kezei ill. ritkább esetben a lábai körül, megnövelve így a pusztakezes támadásai erejét.
Hatás: Minden 3. Hollow képességekre tett pont után +1 pusztakezes harc bónuszt ad. Maximum +3 pont jár a használata közben.
Hollow képességek: 3 pont
Ár: 1.500 ryou


Spanyol név: Expiacion
Japán név: Shokuzai
Magyar név: Bűnhődés
Leírás: A technika alkalmazásakor egy halovány, fekete X rajzolódik ki az arrancar lába alatt. Ennek az X-nek minden szára körülbelül egy méter, így a technika elsősorban a közelben lévőkre hat. Aktiválás után többségben fekete és néhány lila színű, egy-két méteres hosszúságú, energianyalábok csapódnak ki az X jelből. Távolról viszont ez egy viszonylag egységes fekete energia kitörésnek látszik, csak közelebbről vehető észre a lila szín. A fekete nyalábok karcolásokat és horzsolásokat okoznak, ha a célponttal érintkeznek, míg a lilák a feketék között megbújnak, de ahelyett, hogy sérülést okoznának, inkább megbénítják a megérintett testrészt. Az energia nyalábok viszonylag rövid ideig maradnak az X-en kívül, kicsapódás után vissza is húzódnak, kivéve a lilák, amik addig maradnak meg, amíg a használó meg nem szünteti, vagy a célpont kiszabadul belőle. A technika hátulütője viszont, hogy a használó is sebeződhet, hiszen az X közepén áll, ezt viszont képességeinek fejlesztésével minimalizálhatja.
Hollow képességek: 9 pont
Ár: 2.000 ryou


HOLLOW TECHNIKÁK - KITALÁLT

Spanyol név: Claro de luna
Japán név: Gesshoku
Magyar név: Holdfény
Leírás: Annyiból sajátos a technika, hogy a használója dönti el a színét és a kiindulási pontot. Hold alakú (sarlóforma) energia, amely megkötözi az ellenfelet a karjánál vagy a lábánál, több indítása esetén pedig akár mindkét ponton. A sarlókat gondolati úton lehet irányítani.
Hollow képességek: 1 pont
Ár: 500 ryou


Japán név: Otokifuku
Magyar név: Hanghullám
Leírás: A hollow kinyitja a száját és egy nagy erejű hanghullámot lő ki az előtte állókra, akik ennek hatására egy rövid időre megbénulnak.
Hollow képességek: 1 pont
Ár: 500 ryou


Spanyol név: Joshu Migite
Magyar név: Segítő jobbkéz
Leírás: A hollow teste bármely pontjából ki tud növeszteni egy harmidik kezet ezzel meglepve ellenfelét. A harmadik kéz csak ideiglenes, a használó fejletségétól függ, hogy meddig tart a technika.
Hollow képességek: 1 pont
Ár: 500 ryou


Spanyol név: Bala Doble
Magyar név: Kettős Bala
Leírás: Az arrancar mindkét kezén megidéz egy-egy balát, majd az ökleit egymáshoz illesztve lövi el őket, egyesítve az erejüket. A hagyományos bala valamivel erősebb változata, de egy cero erejét így sem éri el.
Hollow képességek: 2 pont
Ár: 1.000 ryou


Spanyol név: Dedo apuntado
Magyar név: Hegyes ujj
Leírás: Az arrancar mutatóujját felemeli és a végéből egy vékony, hegyes energiacsík indul el nagy sebességgel az ellenség felé. Ha talál és gyengébb az ellenség akkor keresztüldöfi, utána azonnal elenyészik a támadás. Nem igényel túl sok reiatsut, a gyengébb arrancarok is használni tudják. A használó ereje befolyásolja a sebzést.
Hollow képességek: 2 pont
Ár: 1.000 ryou


Spanyol név: Ardiente Garra
Magyar név: Izzó Karom
Leírás: A használójának reiatsujának színétől függő árnyalatú megelevenedett lélekenergia, mely a végtagokon veszi fel a karom formát. Komoly sebzésekre képes, de csak ha jól helyen találják el a kívánt pontot, valamint, ha megfelelő energiát áldozunk bele, mivel attól is függ, hogy betalál-e, hogy mekkora az energiája a használójának, vagy hogy milyen állapotban van.
Hollow képességek: 3 pont
Ár: 1.500 ryou


Spanyol név: Sombra engańosa
Magyar név: Megtévesztő Árny
Leírás: Rejtőzködő képesség. Ha a használója elrejti az erejét, ezzel a technikával még a testét is láthatatlanná teheti. Tökéletesen szinte soha nem alkalmazható, ugyanis a fények megtörnek a rejtőzködő láthatatlan felületén, s körvonalai halványan láthatóvá vállnak, ám ez egy kivitelezhető hátrány.
Hollow képességek: 3 pont
Ár: 1.500 ryou


Spanyol név: Voceo
Magyar név: Kiáltás
Leírás: Leginkább közelharcban hatásos ez a technika. A használója a reiatsujának egy részét összegyűjtve magában kiengedi a torkán. Ezzel a technikával nagy fejfájást okoz az ellenfélnek, ami megzavarhatja őt. Ha sokkalta gyengébb az ellenség, akkor nem csak fájdalmat okozhatnak neki, hanem meg is süketülhet tőle. A hátránya ennek a technikának a nehéz elsajátítása. Ugyan gyengébb arrancarok is képesek lehetnek rá, ha túl gyakran használják egymás után, elszakadhatnak hangszálaik és megnémulhatnak tőle. Alap szinten kétszer lehet használni anélkül, hogy baj történne, a harmadik próbálkozásnál elszakadnak a hangszálak és a használó megnémul. Minden harmadik hollow képesség pont után kétszer alkalmazható a technika.
Hollow képességek: 3 pont
Ár: 1.500 ryou


Spanyol név: Blanco carbúnculo
Japán név: Shiro rubi
Magyar név: Fehér rubin
Leírás: A támadással egy kemény lapokból álló zárt teret hívhatunk elő saját védelmünkre. Ez kívülről vörös, belülről azonban fehér opálos. Ez a burok megvédi a kisebb szintű támadásoktól használóját.
Hollow képességek: 4 pont
Ár: 1.500 ryou


Spanyol név: Estrella fugaz
Japán név: Hidama
Magyar név: Hullócsillag
Leírás: A technika használója kezébe lélekenergiát koncentrálva, abból egy használatra 20 apró, sárga csillagot tud kilőni áldozatára, sorozatban, vagy pedig mindet egyszerre. Ha az áldozatot eltalálja, a bőrére tapadva magukba kezdik szívni a lélekenergiát, minél több ér célba, annál gyorsabban. Hatóideje a használó képzettségétől és attól függ, hogy hány csillag ért célba. Ha az összes csillag betalált 2 körig képes lekötni az energiákat és minden további 7. Hollow képességekre tett pont után további egy körig adódik hozzá az időhöz, de maximum 4 körig, ezután fokozatosan visszatöltődik az áldozatba, a csillagok pedig leválnak. (Hierro esetén is használható, csak az intenzitása alacsonyabb.)
Hatás: Az ellenfél reiatsu alapú támadásait csökkenti 2 ponttal, ha 5 csillag betalált és 2 ponttal, ha 10 csillag ért célba.
Hollow képességek: 4 pont
Ár: 1.500 ryou


Spanyol név: Ojo de la hollow
Magyar név: A lidérc szeme
Leírás: Kifejezetten kémkedésre használható technika. Nem igényel nagy képzettséget, alacsony szintű arrancarok is használni tudják. A használónak szüksége van egy alacsonyabb szintű lidércre, akit megérintve kell elmondania a technika megidézését. Ezután képes a lidérc szemével látni, így pontosan tudja, hogy épp mit csinál. Ezzel például elküldheti egy felderítésre, így láthatja, merre van az ellenség. Hátránya, hogy egy beszélgetést nem tud vele kihallgatni, ugyanis a lidérc csak a látását osztja meg vele, valamint csak kisebb szintű hollowk esetén használható – akiket egy szemfüles shinigami könnyedén kiszúrhat és megölhet, ezzel pedig a technika is megszűnik. Emellett a használónak be kell csuknia a szemét és koncentrálnia, hogy lássa, amit a hollow is lát. Továbbá a lidércet nem tudja irányítani, szabad akarattal rendelkezik, éppen ezért néha kiszámíthatatlan, hogyan is fognak viselkedni.
Hollow képességek: 4 pont
Ár: 1.500 ryou


Spanyol név: Silencio de Muerte
Magyar név: A halál csendje
Leírás: Egy olyan technika, amit azokra az esetekre fejlesztettek ki, ha a célpontot csendben, az észrevétel lehetősége nélkül kell elintézni, például ha lesből kell támadni. A képesség nevének elsuttogása után a használó testéből adott területen belül mindent elnémító csendet teremt, a környezetében így semmit sem lehet hallani, csak a kívülről érkező zajok hallhatóak. Hatássugara használótól függ – alacsony reiatsujú karakterek esetében legfeljebb két méter sugárban képes elfedni minden zajt, egy erősebb karakter esetén már 5-6 méter sugarú területen érvényesül a technika hatása.
Hollow képességek: 4 pont
Ár: 1.500 ryou


Spanyol név: Admiración
Magyar név: Bámulat
Leírás: A technika használója áhítatot kelt a célpontokban; első sorban tömegkommunikációs célokra használható, így például az arrancar könnyedén, bármiféle megerőltetés nélkül magához gyűjtheti a lelkeket táplálkozás céljára azáltal, hogy áhítatot kelt bennük. A célpontok magasztosnak, felsőbbrendűnek fogják a használót találni. Az nem lényeges, hogy a használó mit mond, ugyanis nem a mondanivalójára fognak figyelni, hanem a személyére.
Kikötések:
 • JK ellen magasabb vagy egyenlő reiatsu képzettségre (hollow képességek, kidou, stb.) van szükség.
 • Minél nagyobb a különbség a két érték között, annál tovább tart a technika hatása. Minden pont differencia egy perc időtartamot jelent.
 • Egyenlő képzettség esetén a hatás egy percig tart.
Hollow képességek: 5 pont
Ár: 1.500 ryou


Spanyol név: Infernal Rosa
Magyar név: Pokolrózsa
Leírás: A használó kitép egy szálat a hajából, melyből egy fekete rózsa válik. A földben legyökerezik, majd addig nő míg ki nem fejlődik teljesen. Kis időt vesz igénybe, de megéri várni, ugyanis komoly társra lelhet benne a használó. Cerot és Barakat képes kilövellni a száján keresztül, valamint kisebb magvakat szór el, melyekből hasonló növények kelnek ki másodpercek alatt, melyek tüskéket lövellnek magukból. A növény mérete körülbelül tíz méter. De hátránya hogy sok lélekenergiát igényel és viszonylag gyorsan elszárad, mivel, ha nem olyan a környezete, akkor hamar felemészti a környezetében lévő növényeket, vizet, tápanyagot.
Hollow képességek: 5 pont
Ár: 1.500 ryou


Spanyol név: Lanza Roja
Magyar név: Vörös Lándzsa
Leírás: Ennek a technikának a lényege a közelharc. Igazából az Arrancaroknak ott van erre a Zanpakutoja, valamint a kemény bőrük, viszont a Lanza Roja is lehet kiválóan alkalmas hasonló célokra. Kinézete egy vörösen fénylő, mindkét végén éles, hosszú fegyver. Egyszeri alkalmazás során 5 darabot lehet belőle létrehozni, amiket egyszerre, vagy külön-külön is megidézhet az alkalmazó. Alkalmas lehet lefegyverzésre is, ilyenkor az öt lándzsa körülveszi az Arrancart, majd amint az rámutatott az ellenséggel, a fegyverek elindulnak a megadott irányba. Hogyha sikerül nekik elérni az áldozatot, könnyedén nekiszegezhetik valamilyen tárgynak, esetleg súlyosabb sérüléseket is okozhatnak. A leggyengébb Arrancarok is alkalmazhatják, viszont minél erősebb az illető, annál hatásosabb a képesség is. Egy Shikai ellen még talán fel lehet vele venni a harcot, Bankaial szemben semmiképp.
Hollow képességek: 5 pont
Ár: 1.500 ryou


Spanyol név: Lluvia
Magyar név: Eső
Leírás: A használó testéből Hollow képességekre tett pontonként négy, de maximum ötven darab, Balára hasonlító, de annál kicsivel kisebb, reiatsu gömb száll az ég felé, amiket a technika használója a gondolatával képes irányítani. A sebessége a használó sonido sebességével egyezik meg. Találat esetén felrobbannak és enyhe égési sérülést okoznak. Így nem tűnik veszélyesnek, de ha mind az ötven vagy csak a fele talál, az már komoly sérülést okoz. Sok reiatsut emészt fel a használójától, ezért csak óvatosan az alkalmazásával. Két használat közt minimum fél órának el kell telnie.
Hollow képességek: 5 pont
Ár: 1.500 ryou


Spanyol név: Memoria de morir
Magyar név: Hal memória
Leírás: Akkor érdemes használni ezt a technikát, amikor valahonnan vérontás és harc nélkül kell távozni – vagy éppen egy erősebb ellenfél elől szeretne a használó meglépni kockázat nélkül. A technika nevének kimondása után a közelben tartózkodóak mind elfelejtik, hogy valaha is ott járt – igaz, csak néhány percig, azonban mindez éppen elég egy felesleges harc – vagy Las Noches falai között történő újabb konfliktus – elkerülésére. Hatása közönséges emberek és nagyon alacsony reiatsujú lények esetén végleges is lehet, a magasabb lélekenergiával rendelkező lények azonban 3 és 15 percen belül (reiatsu függő) visszaemlékeznek mindenre, amit ideiglenesen elfeledtettek velük.
Hollow képességek: 5 pont
Ár: 1.500 ryou


Spanyol név: Tornado
Japán név: Tatsumaki
Magyar név: Tornádó
Leírás: Megidézője a szájából hívhatja elő. Kis légkarikaként indul útjára, a kifújás sebességétől függően gyorsul a növekedés mértéke, ezzel kiküszöbölhető az eltérő távolság. Teljes méretében egy-két méter átmérőjű henger - ebben tér el az igazi tornádótól, hiszen nem tölcsére van. Ha a használó körül lett létrehozva, akkor tökéletesen alkalmas védekezésre, támadások blokkolására.
Hollow képességek: 5 pont
Ár: 1.500 ryou


Spanyol név: Madreperla
Japán név: Shugyoku
Magyar név: Gyöngyház
Leírás: Ezzel a technikával az ellenfelet vékony, gyöngyszerű burokba tudjuk zárni, ami ki tudja védeni a technika szintjének megfelelő vagy gyengébb támadásokat, de ezután a technika megszűnik.
Hollow képességek: 6 pont
Ár: 2.000 ryou


Spanyol név: Baile de la sombra
Magyar név: Árnyéktánc
Leírás: Ha a technika használója sikeresen rálép az ellenség árnyékára, akkor megosztja a célponttal az elszenvedett sérüléseket, vagyis ha a használó megsérül, akkor az ellenfél is elszenvedi azt. Csak az olyan sebesülések számítanak, amit az arrancar is elszenved. A hátránya ennek a technikának, hogy használat közben nem lehet resurrección formát ölteni, és csak 2 körig működik. Utána minimum 4 körnek el kell telnie, hogy ismét használni tudja az arrancar ezt a technikát, és minimum 1 körnek, hogy a ressurecciónját is képes legyen használni. Kikötés: A használó reiatsu kezelése (hollow képességek diszciplína) magasabb vagy egyenlő legyen, mint a célponté, valamint hierro figyelembe vétele.
Kikötés: A használó reiatsu kezelése (hollow képességek diszciplína) magasabb vagy egyenlő legyen, mint a célponté, valamint hierro figyelembe vétele.
Hollow képességek: 7 pont
Ár: 2000 ryou


Spanyol név: Gigante
Magyar név: Leviatán
Leírás: Ez egy erőnövelő típusú technika. Nevét onnan kapta, hogy használóját felerősíti és méreteiben is megváltoztatja, akár ötszörösére is. Lassabb mozgást eredményez ugyan, de a méretekkel óriási fizikai erő társul, így ez ellensúlyozza a hátrányát. Korlátozott időtartamú, mivel a lélekenergiából tartható fel a technika, így fel is lehet oldani, ha már úgy találják, hogy kockázatos a használata.
Hatás: A technika alkalmazása közben a használó +2 pusztakezes harc pontot kap, de cserébe -2 sonido ponttal fizet.
Hollow képességek: 7 pont
Ár: 2.000 ryou


Spanyol név: Bichoagujero
Magyar név: Féreglyuk
Leírás: Egy olyan technika, amivel a Gargantához hasonló átjárókat hozhatunk létre, de eltérő benne, hogy többet is meg lehet idézni belőle és instant gyorsaságú. Tehát, amint valaki belép ezen a kapun, az azonnal a kívánt helyre teleportálódik. A használója szintjétől függ, hogy egyszerre hányat képes használni, alapból kettőt lehet megidézni, majd minden további Hollow képességek képzettségre tett második pont után plusz egy féreglyuk idézhető meg (tehát például tíz pont esetén három darab). A pontok növekedésével viszont nem csak a féreglyukak száma növekszik, hanem méretük is és hogy mennyi ideig tudja nyitva tartani a használó.
Az egyetlen korlát a lélekenergia, mely folyamatosan az egyik ilyen járat részévé válik, amikor használatba lép. Ez a lélekenergia mennyiség már nem töltődik vissza.
Hollow képességek: 8 pont
Ár: 2.000 ryou


Spanyol név: Éxtasis
Magyar név: Extázis
Leírás: A használó ismét egy olyan technikát használhat, melyet a saját hasznára fordíthat. Érzékei kifinomulnak, s minden egyes pillanatot látnak, amit az ellenfél iszonyú sebességgel tesz. A világ ilyenkor teljesen más képet ad magáról. Minden színessé válik és a hangok is jobban érzékelhetőek, akár több száz méterről is. Hátránya, hogy egyesek nem képesek viszonyulni a technika alkalmazásához, ezért lehet, hogy ők is belassulnak.
Hollow képességek: 8 pont
Ár: 2.000 ryou


Spanyol név: Gris Fosa
Japán név: Nezumiiro kansei
Magyar név: Szürke verem
Leírás: Ezzel a technikával a használón kívül maximum két fő elzárására alkalmas teret lehet létrehozni. Ennek a térnek a mérete a használó képzettségének megfelelő lehet nagyobb is, de minimum 5*5-ös négyzet alakját veszi fel. Kívülről feketének tűnik, de belül mindent szürke köd borít, ami megnehezíti a tájékozódást és a lélekenergia érzékelést is ellehetetleníti. A technika megalkotója, viszont áldozatainál valamennyivel jobban átlát a ködön, míg a bent rekedtek nem is biztos, hogy megtalálják a tér szélét. Mivel elég nagy mennyiségű lélekenergiából épülnek a falak, a megidézője ebben a "teremben" nem képes előhívni resurrección alakját, de minden más képesség használható.
Hollow képességek: 8 pont
Ár: 2.000 ryou


Spanyol név: Potencia la Locura
Magyar név: Téboly Ereje
Leírás: Ennél a technikánál a használó többször, a képzetlenek számára értelmetlenül, üt a levegőbe, de valójában ekkor állítja fel a "csapdát". Amint befejezi a használó ütéseit, a technika egyből létrejön azon a helyen, ahol az ütések végződtek. Ennek akkor mutatkozik meg igazi valója, ha az ellenfél arra a pontra csap vagy támad. Ekkor az adott pontba ragad az ellenfél, vagy annak fegyvere, vagy pedig ha távolsági lélekenergia alapú támadás ér ide, akkor az adott ponton "robban be". A láthatatlan, ragadós védelem ereje annál nagyobb minél többet vagy erősebbet ütött a használó a levegőbe. Körszerű alakja van, aminek átmérője a Hollow képességekre tett pontok háromszorosa centiméterben. Magasabb szinten (16 pont) meg lehet változtatni a technika alakját is, vagy akár képes lehet a használó több létrehozása esetén, egyesíteni őket.
Hollow képességek: 9 pont
Ár: 2.000 ryou


Spanyol név: Huella de la hollow
Magyar név: A lidérc lenyomata
Leírás: Ojo de la hollow technika továbbfejlesztése. Feltétele az Ojo de la hollow ismerete. Több képzettséget igényel az előbbinél, azonban egy kémkedés során kifizetődő. Ebben az esetben ugyanis az arrancar képes átvenni a lidérc teste felett az uralmat, így önmaga derítheti fel azt a területet, amit éppen szeretne. Látja, hallja, érzi az ott történteket, valamint akár támadhat is anélkül, hogy a valódi önmaga megsebesülne. A használt lidérc azonban nem képvisel jelentős haderőt, így egy gyengébb shinigami is könnyedén végezhet vele, valamint a hollowt felerősíteni saját erejével nem tudja. Egyszerre szigorúan csak egy hollow-val lehet megcsinálni ezt, valamint a technika használata koncentrációt (csukott szem, nyugalmas környezet) igényel.
Feltétele: Ojo de la hollow imserete
Hollow képességek: 10 pont
Ár: 2.000 ryou


Japán név: Tsuru Hankei
Magyar név: Bénító Sugár
Leírás: Csak az espadák, vagy az erősebb arrancarok képesek használni. Az illető kilövell a kezéből egy lapos, téglalap kinézetű, kék színű sugarat, amely nagy sebességgel halad a cél felé. Ha eltalálja az ellenfelet, akkor az eltalált testrész megbénul, majd idővel a bénulás továbbterjed az egész testre és 1 körre lebénítja az áldozatot, aki eközben egyáltalán nem tud mozogni. Ezalatt a támadó a sonido segítségével könnyedén ellenfele elé kerülhet, és megsebezheti, megölheti azt.
Hollow képességek: 11 pont
Ár: 2.500 ryou


Spanyol név: Delgado brillar
Japán név: Akudoi enkou
Magyar név: Cifra fényesség
Leírás: Az ellenfél körül egy négyzet alakú, halványkék színű fallal rendelkező - azért még átlátszó - zárt tér jön létre. Ebben az elzárt térben az ellenfél sokszínű villódzó fényeknek van kitéve és ha nem tesz semmit a technika ellen, akkor homályosan kezd látni, fejfájást kap, szédülést és rosszullétet érez, gyengébbek pedig akár meg is vakulhatnak. Kívülről a színáradatból nem látszik semmi, csak egy átlátszó tér az ellenféllel benne.
Hollow képességek: 12 pont
Ár: 2.500 ryou


Spanyol név: Remolinos de Brisas
Magyar név: Kavargó Szellő
Leírás: Ez a technika nagyon hasonlít a Tornado nevű technikára, kinézetre ugyanúgy is néz ki, ugyanúgy egy forgószél szél jön létre. A különbség a kifejtett hatásban van. Míg a Tornado hárítja az érkező támadásokat, addig ez a technika megforgatja maga körül és egy kicsit felgyorsítva visszaküldi a támadónak. A visszaküldendő támadásoknak természetesen lövedékszerűeknek kell lenniük, hogy alkalmazható legyen a technika és erejének megegyezőnek vagy annál gyengébbnek. Ha a támadó túl közel megy, akkor akár őt is elrepítheti jó messzire.
Feltétele: Tornado ismerete
Hollow képességek: 12 pont
Ár: 1.500 ryou


Japán név: Tageisei Tate
Magyar név: Sokoldalú Védelem
Leírás: A technika használója speciális lélekenergiával tölti fel a saját hierroját, ami így nem a fizikai támadásoktól védi meg, hanem az illúzió technikákkal szemben teszi ellenállóvá a használót.
Hollow képességek: 15 pont
Ár: 3.000 ryou


Spanyol név: Noche besar
Japán név: Yoru kisu
Magyar név: Éj csókja
Leírás: Egy bonyolult technika arrancaroknak, ahol a használó nagy mennyiségű lélekenergiát koncentrál a teste körül. Kiszemelt célpontja körül ekkor ezüstös aura fénylik fel és álomba ringatja. Ekkor a használó sem tud mozdulni, mert nagy koncentrációt igényel ez a technika, de cserébe mentálisan tudja támadni célpontját, aki legszörnyűbb emlékeit éli újra a technika miatt.
Hollow képességek: 19 pont
Lélekenergia: 20.000 LP
Ár: 3.500 ryou


Név: Muerte Pelota
Leírás: Ez egy arrancar támadás lenne, azonban csak a legerősebbek képesek rá (az Espadából sem mindenki). A támadás lényege, hogy az arrancar az ujját az égbolt felé emeli, majd egy hatalmas energialabdába fókuszálja a szellemi energiáját. Ezzel a támadással akár városrészeket is el lehet pusztítani, de csak végső esetben szokás használni ezt a technikát, mert használat után a használó 1 körig nem képes semmilyen technika használatára. Ugyanis ez a technika sok lélekenergiát használ fel egyszerre és ha közvetlen utána megint lélekenergiát használna, akár halál is lehet a következménye, így akár ajánlott lehet többet is várni 1 körnél.
Hollow képességek: 24 pont
Lélekenergia: 32.000 LP
Ár: 4.500 ryou


Spanyol név: Martirio Tres Arco: Obsesión
Magyar név: A Szenvedés Három Kapuja: Lidércnyomás
Leírás: Három fajtája van ennek a technikának. Mindhárom egyaránt veszélyes és nagy erejű. Az első a Lidércnyomás, mely illúziókat kelt a célpontban és látomásokat okoz, de ez csak az amit az áldozat tapasztal. Valójában semmi nem történik körülötte. Kizárólag a saját látomásai szórakoznak vele, azonban ezek a látomások komoly belső sérüléseket okoznak így jobb nem sokáig a hatása alatt lenni. A használó eközben nem tehet nagyon semmit csak manipulálhatja a fantáziát, hogy miként támadja ellenfelét. Komoly kockázat ez ránézve is, mivel könnyen lehet, hogy nem lesz képes időben feleszmélni a technikából, ha esetleg ellenfele már feloldotta maga alól a hatását. Csak erős akarattal és kitartással lehet belőle kijutni.
Hollow képességek: 10 pont
Ár: 2.500 ryou

Spanyol név: Martirio Tres Arco: Interfecto
Magyar név: A Szenvedés Három Kapuja: Áldozat
Leírás: Ez már különbözik az előzőtől, ugyanis fizikailag roncsoló hatású. A célpont három jelet kap, melyet a technika használója saját maga vérével kell hogy ráhelyezzen (A technika alkalmazásakor egy karddal elég megvágnia magát, majd egy parancsszóra megkötődik a pecsét a célponton) Majd a használó mögött egy kapu jelenik meg, melyből morbid jelenségek, lények(leginkább csápok vagy hasonló dolgok) törnek elő, hogy elragadják az áldozatot. Folyamatosan támadják a jelekkel ellátott személyt és egyre jobban gyengül a pecsét miatt. Ha a szörnyek elnyelik akkor is még van kiút csak akkor már a pecsét lejön róla, így nem gyengül, de már a szörnyekkel kell szembenézni.
Ellenszere, ha bezárják a kaput, vagy összetörik. Mindkét esetben sikert érünk el, s ilyenkor a használó is szenvedhet el lélekenergia csökkenést. Valamint használójának is vigyáznia kell, mert, ha az ellenfél túl erős, akkor a szörnyek őt veszik célba.
Ez a technika maximum 5 percig tartható fent!
Hollow képességek: 15 pont
Lélekenergia: 15.000
Ár: 3.000 ryou

Spanyol név: Martirio Tres Arco: Horridez
Magyar név: A Szenvedés Három Kapuja: Iszonyat
Leírás: Talán a legerősebb technikának is mondhatni. A használó saját magát pecsételi le ezzel a technikával, mely folyamatosan szipolyozza a hordozó testet. Lélekenergiát és életenergiát is szív egyaránt tehát borzalmas technika. Azonban ilyen hátrányok mellett óriási erőt ad át a használójának. Teste eldeformálódik, fekélyek jelennek meg a testén és eltorzul az egész test. Feloldani csak egyféle képen lehet. Ha erősen koncentrál a használó arra, akit a legjobban szeret. Máskülönben az iszonyat elevenen felfalja és nem marad belőle más csak a rém, mely pusztít és gyilkol. Ebben az állapotban minden képesség a sokszorosára nő, valamint néhány újra is szert tesz.
-Especto (Rém) -ezzel az iszonyat állapotban képes egy elszórt fekélyből egy apró rémet idézni, melynek ereje töredéke a használónak. Sokat is lehet idézni, de kimerítő. Egyetlen fegyverük: Bara.
Hollow képességek: 20 pont
Lélekenergia: 22.000
Ár: 3.500 ryou


Különleges Cerok

Spanyol név: Cero Angelical
Magyar név: Angyali Cero
Leírás: A cero egy különleges fajtája, amit az Espada közül se mindenki tud elsajátítani. Egy átlagos cero-val ellentétben ez gömb/félgömb alakban emészt fel mindent, ami az útjába kerül, ezáltal nem csak egyetlen sávban érhető el pusztító hatása. Hatósugara körülbelül 5-8 méter, ebben a körzetben pedig mindent felemészt, ami az útjában van – legyen az barát, ellenség, élő személy vagy éppen egy épület. Hatóideje miatt megfelelő gyorsasággal (például shunpo, sonido, shirenkyaku vagy egyéb helyváltoztató technika használatával) ki lehet térni előle, visszaverni azonban magasabb lélekenergia esetén sem érdemes – aki reiatsujának nagysága miatt túléli az energiasugár érintését, legjobb esetben lemart bőrrel folytathatja a harcot, már amennyiben talpra tud állni.
Nevét színéről kapta – ez a cero típus ugyanis minden esetben vakító, fehér fénnyel rendelkezik. Éppen ezért a közelben állóak jobb, ha el is takarják a szemüket menekülés közben, ha nem akarnak ideiglenes vagy végleges vaksággal távozni.
A technikát csak a legerősebb arrancarok tudják véghez vinni. A támadás rengeteg energiát vesz el a használótól, ez a reiatsu mennyiség pedig nem töltődik vissza. Tapasztalatlanabb arrancarok a technika használata után öt-tíz percig nem tudnak új hollow képességet bevetni a harcban a felhasznált energiamennyiség miatt.
A technikát Las Noches közelében szigorúan tilos használni!
Hollow képességek: 19 pont
Lélekenergia: 22.000
Ár: 3.500 ryou


Spanyol név: Colossal Bang Cero
Magyar név: Hatalmas ,,Bang" Cero
Leírás: A Cero sokszorosa, hasonló látványú, de sokkal nagyobb erővel és pusztító adottságokkal bír, mint egy sima Cero. Mérete is többszöröse, s amiben a legjobban különbözik a Cerotól, hogy mikor becsapódik egyetlen hatalmas robbanásba tömörül az erő. De a gond vele, hogy kissé kimerül tőle a használója, mondhatni a gyengébbek vagy képzetlenek kómába is eshetnek így számukra ez egyfajta végső technika, azonban akik kellően elsajátították és megvan a kellő tapasztalatuk, azok könnyedén veszik a technika akadályait és ugyan olyan könnyedén használják is. Továbbá hátrány, hogy több időt vesz igénybe míg egyetlen hatalmas gömbbe sűrítik ezt a Cerot.
Hollow képességek: 21 pont
Lélekenergia: 27.000
Ár: 3.500 ryou


Szemtechnikák

Spanyol név: Tercer ojo: la maldición de la lentitud
Magyar név: Harmadik Szem: a Lassúság Átka
Leírás: Használója reiatsujából kölcsönzi az erőt, hogy létrehozza belőle az energia ágyút kezében. Egy különös szem jelenik meg a használója tenyerében, melynek írisze vörös. A szem célpontjára egy speciális energia gömböt bocsát ki, mely ha betalál lelassítja azt. Hátránya, hogy ebben az állapotban csupán a másik kezet képes használni az alkalmazója. A hatása ideiglenes, s két befolyásoló tényezője, a használó ereje, valamint az áldozat ereje.
Hollow képességek: 1 pont
Ár: 1.000 ryou


Spanyol név: Tercer ojo: la maldición de la debilidad
Magyar név: Harmadik Szem: a Gyengeség Átka
Leírás: Egy másik verziója a Harmadik szemnek. Ismét egy szem jelenik meg a technikát alkalmazó személy tenyerében, ám ez eltérő a Lassúság átoktól. A szem írisze ezúttal sárga színekben jelen meg, s képességei is jóval különböznek. A szem ezúttal egyetlen hajszálvékony fény nyalábot lövell ki magából, s ha célt ér, az áldozat testrészeit, vagy ami ajánlatosabb, a végtagjait veszi célba. Az ért pontból furcsa fekély jellegű fertőzés kezd növekedni, amely bár nem tesz benne jelentős kárt, az ért pontok területén (például: alkar, láb etc.) az áldozat elgyengül. Hátránya szintén az előzőhöz hasonló, de egy másik hátránya is, hogy ha túl sokat használják egyhuzamban a szem magát is elkezdi roncsolni, ami kiterjed a használójára is.
Hollow képességek: 3 pont
Ár: 1.500 ryou


Spanyol név: Tercer ojo: la maldición de la falta de convicción
Magyar név: Harmadik Szem: a Bénaság Átka
Leírás: Egy továbbfejlődött változata a spéci szemidéző technikáknak. Ez a szem már nem csak a tenyérben jelenhet meg, hanem használója dönti el mely ponton jelenjen meg a harmadik szem, így ajánlatos mondjuk a homlokot kiválasztani, mivel azt kevesen alkalmazzák harchoz. A szem zöld íriszéből parányi csillagok keletkeznek, melyek a levegőben szétterjednek, majd egy helyben lebegnek, s ha valaki (a használó kivételével) hozzájuk ér, az ért csillag üldözni kezdi a célpontot, majd igyekszik a testébe férkőzni. Ha ez sikerült neki azonnal szétáramlik a véráramban, s egy különleges mérget juttat be a szervezetbe, ami ideiglenes érzéki zavarokat okozhat. Így tehát bármilyen érzékszervét is próbálja bevetni az gyengébb lesz, s majdhogynem alkalmazhatatlan. De a hatás csak kis ideig tart, ha csak egy csillag hatol be. Viszont több esetén már komoly baj is lehet.
Hollow képességek: 5 pont
Ár: 1.500 ryou


Spanyol név: Tercer ojo: el ojo del terror
Magyar név: Harmadik Szem: A Terror Szeme
Leírás: A legfejlettebb verziója az idézhető szemtechnikáknak. A szem ezúttal lila színű, s gyönyörű fényt bocsát ki magából. A fényt több célra is lehet használni. Elsősorban kitűnő lámpás a sötétben, mivel még a láthatatlan célpontokat is megvilágítja vörös színben. A szem legfőbb képessége azonban nem a fényben rejlik. Ha bárki közvetlenül tekint bele az azonnal furcsa rémképeket kezd látni, s míg a különös hatás alatt van addig lélekenergiáját blokkolja a szem. Koncentrációt azonban igényel, méghozzá nagymértékben. Így csak tapasztaltabbak képesek alkalmazni ezt a technikát harc közben, s inkább elfogáskor szokás bevetni gyengébb lények által. A szem kizárólag a fejen jelenhetnek meg, de azon belül választható a keletkezése és ez azonban semmit nem gátol a használóban.
Hollow képességek: 10 pont
Ár: 2.500 ryou


Spanyol név: Ojo de murciélago
Magyar név: Denevér Szem
Leírás: Bár a nevében is benne van, hogy 'szem' mégsem tartozik bele a Harmadik Szemek családjába, mivel ez a technika már a használója saját szemét moderálja át. A használó szeme felveszi egy denevér szeme alakját (méretét nem kizárólag a jellegét) s képessé válik ara, hogy idézzen ebben az állapotban denevéreket, s uralja azokat, vagy épen más denevéreket kontrolláljon. A denevérek ilyenkor nem a vérre mennek rá, hanem a célpont reiatsuját célozzák meg, s ütemesen szipolyozzák ki azt. Ha a denevéreket levágják, az elvesztett energia visszatér, azonban ha visszatérnek gazdájukhoz az energiát ő is képes lesz elnyelni. A denevérek száma és mérete függ a használó erejétől.
Hollow képességek: 6 pont
Ár: 2.000 ryou


Spanyol név: Ojo de arańa
Magyar név: Pók Szem
Leírás: Ismét egy szemtechnika, ám ezúttal a kiszemelt állat a pók. Az alkalmazónak nyolc szeme keletkezik arcán, majd az előző technikához hasonlóan képes lesz idézni, valamint uralni pókokat. A pókok mérete, s azok mérge a használója erejétől függ. A pókok, ha megcsípik a célpontjukat késleltetett mérget juttatnak a szervezetükbe, ami szép lassan megbénítja az áldozatot. Persze lélekenergia függő a hatás ideje, vagy sikere.
Hollow képességek: 6 pont
Ár: 2.000 ryou


Spanyol név: Ojo de serpiente
Magyar név: Kígyó Szem
Leírás: A harmadik szemtechnika amiről eddig tudunk. Ez a kígyó szemével ruházza fel a használóját, s egyben ez a legerősebb is. A kígyók mérete, száma, ereje és mérge függ a használója erejétől. A kígyók egy spéci mérget juttatnak a szervezetbe, ami huzamosabb ideig használhatatlanná teszi az ért részt. A méreg azonban terjed, így ha nem ölik meg azt a kígyót, amelyik megmarta akár az egész testet is megmérgezheti, így harcképtelenné válhat jó darabig, s ez egy harc közben nem a legjobb eset. A kígyót azonban védik egymást, így nehéz levadászni azt az egyet, amelyik megtámadta az áldozatot.
Hollow képességek: 6 pont
Ár: 2.000 ryou


Spanyol név: Ojo de jabbali
Magyar név: A vaddisznó szeme
Ez a technika a vaddisznó szemeivel ruházza fel a használóját, így képes lesz vaddisznókat idézni vagy irányítani. A megidézett vaddisznók ereje, száma és mérete a használó erejétől függ. A harapásuk legyengíti az ellenfelet, minden harapás után HK/10 kilogrammal kevesebbet bír el az áldozat két kézzel. (15 HK-val harapásonként másfél kilogrammal lesz gyengébb a két karja együttvéve)
Hollow képességek: 6 pont
Ár: 2.000 ryou


Spanyol név: Ojo de lobo
Magyar név: A farkas szeme
A technika használója ezúttal a farkasok szemét kapja meg, mellyel irányítani tudja a farkasokat, vagy ő maga is idézhet, ha nincs a közelében. A farkasok ereje, mérete és száma a használó erejétől függ. A farkasok képessége, hogy ha megharapnak valakit, az elkezd egyre jobban fázni minden harapás után, egyre éhesebbnek érzi magát, és folyamatosan úgy fogja érezni, hogy figyelik, egészen addig, amíg meg nem ölte a farkast, ami megharapta.
Hollow képességek: 6 pont
Ár: 2.000 ryou


Spanyol név: Ojo de camaleón
Magyar név: A kaméleon szeme
A technika használója kaméleonokat idéz, melyek ereje, mérete (de legalább kutya méretűek) és száma a képzettségétől függ. A kaméleonok képessége, hogy majdnem teljesen láthatatlanok és nem érzékelhetőek reiatsuérzékeléssek, de fény ugyan megtörik rajtuk, amikor mozognak, pedig viszonylag könnyen észrevehetőek, ha benne vannak a térlátásban. A nyelvük képes vágott sebek okozására, ha elég nagyok, meg is ehetik az ellenfelet, továbbá a használó a belsejükben elrejtőzhet. Ilyenkor az ő lélekenergiája sem érezhető.
Hollow képességek: 8 pont
Ár: 2.000 ryou


Spanyol név: Metamorfosis
Magyar név: Metamorfózis
Leírás: Ezzel a technikával a szemtechnikákat lehet felerősíteni. Így az alkalmazó már nem csak a szemet, de még magát a lény képességeit is képes lesz a magáévá tudni ameddig a szem működésben van. Például denevér esetében szárnyak használata, vagy energia szívás. Az emberi formája nagyjából megmarad, s a technika által szerzett végtagok a test megfelelő pontjain helyezkednek el.
Hollow képességek: 15 pont
Lélekenergia: 15.000
Ár: 3.000 ryou


Gyógyító technikák

Spanyol név: Oscuro
Japán név: Yamigiri
Magyar név: Sötét (Köd)
Leírás: Alapvető gyógyító technika az arrancaroknak. Ezzel a technikával a használó képes meggyógyítani sérült társát vagy saját magát. A technika alkalmazása közben zöld fény veszi körbe a használó kezét és a gyógyított lélekenergiáját a sérüléshez irányítva gyógyítja meg.
Hollow képességek: 3 pont
Ár: 1.500 ryou


Spanyol név: Aleonado Luna simbolo
Magyar név: Sápadt Hold szimbólum
Leírás: Az arrancar a lélekenergiájával ezüstösen ragyogó félholdat rajzol a sérült köré, akit ezután betakar egy hasonló színű erőtér, felgyorsítva a regenerációját. A technika mellékhatása, hogy a gyógyított elveszíti az eszméletét, még akkor is, ha ellenkezett a gyógyítás ellen, úgyhogy kitűnő technika sérült ellenfél élve elfogásához is. A technika nagy előnye, hogy egyszerre több arrancar is tud dolgozni az erőtér fenntartásán, többszörösére gyorsítva a gyógyítási folyamatot.
Hollow képzettségek: 7 pont
Ár: 2.000 ryou


Spanyol név: Dementia
Magyar név: Demencia
Leírás: A technika alkalmazása közben az arrancar keze körül sárga fény kezd izzani és ha bénult társaihoz érinti a kezét, akkor képes lehet őket meggyógyítani. Olyan esetekben használatos, ha valaki szervezetébe méreg került, vagy éppen egy villám alapú technika miatt megbénult.
Hollow képességek: 8 pont
Ár: 2.000 ryou


Spanyol név: Asesinato Curativo
Magyar név: Gyógyító Gyilkosság
Leírás: A neve is tükrözi, hogy eme képesség az Arrancarok regenerációját segíti elő. Előnye abban rejlik, miszerint azonnal a csatatéren is lehet használni, hátránya pedig az időigényesség, mint általában a gyógyító technikáknak. Amikor az alkalmazó száját elhagyja a név, valamelyik kezébe összegyűlnek a szellemi részecskék, amiket más élőlényekből szív el, akik alacsonyabb rangúak nála. Ezek lehetnek emberek, állatok, de akár apróbb Hollowok is. Amint ez megtörtént, az Arrancar tenyerét zöld energia veszi majd körül, amit a sebhez illeszt. Ekkor jobbik esetben a sérülés elkezd regenerálódni, viszont egy idő után az összegyűjtött energia elmúlik. Ez természetesen függ attól, hogy mennyi, és milyen erős lényekből lett elszívva. Aktiválása nem mindig kivitelezhető, ám jó időzítéssel életet is menthet.
Hollow képességek: 12 pont
Ár: 2.500 ryou

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 168

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 504 950 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése
 • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Arrancarok technikái
« Válasz #1 Dátum: 2016. Szept. 06, 13:12:54 »
SONÍDO TECHNIKÁK - CANON

Név: Sonido
Leírás: Olyasmi mint a Shinigamik Shunpo technikája. Ennek segítségével elképesztő sebességet képesek elérni, de csak viszonylag kis távolságon hatásos.
Ár: Ingyenes


Japán név: Choukasoku
Magyar név: Szuper Gyorsulás
Leírás: A sonido kezdetleges formája, mely lassabb a kifejlett verziónál, és csak rövid távokat lehet vele megtenni. Azonban egyszerű lidércek is használhatják.
Hollow karaktereknek!
Helyváltoztató képesség: 1 pont
Ár: 1.000 ryou


Spanyol név: Gemelos Sonído
Magyar név: Hangikrek
Leírás: Speciális sonído-technika, mellyel használója élethű klónokat hozhat létre mozgás közben, mellyel megtévesztheti ellenfelét. A klónok annyira élethűek, hogy még valójában el sem szenvedett sérülés is látszódhat az utóképeken, ha jó ütemben használják a technikát. Minél képzettebb az arrancar, annál több másolatot képes teremteni.
Hatás: Nyolc pont felett minden második sonído pont után egy újabb klón használható, így például 14 pontos képzettséggel négy másolatot lehet alkotni.
Sonído képzettség: 8 pont
Ár: 2.000 ryou

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 168

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 504 950 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése
 • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Arrancarok technikái
« Válasz #2 Dátum: 2016. Szept. 06, 13:13:29 »
HOLLOW ESZKÖZÖK - CANON

Spanyol név: Caja Negación
Magyar név: Tagadás Doboz
Leírás: Egy speciális kocka alakú szerkezet, amit az Espada használ fracciónjaik büntetésére. Ez a szerkezet képes utánozni az Negación technika erőterét, így akin használják egy alternatív dimenzióban ragad. Használatkor a kiszemelt arrancar hollow lyukába kell helyezni, hogy aktiválódjon a szerkezet. Az alacsony szintű arrancaroknak szinte lehetetlen innen kijutni, de a magasabb lélekenergiával rendelkezőknek viszont egy idő után sikerül.
Kikötés: Küldetésekben használni mesélő engedélye nélkül tilos!


Spanyol név: Silbido
Magyar név: Síp
Leírás: Egy csuklóra erősíthető csonteszköz, melybe belefújva alacsony rendű lidérceket hívhat segítségül az arrancar. A síp frekvenciája a fül számára nem hallható tartományban van, de a közönséges lidérceket irányítani lehet vele.
Ár: 1.000 ryou


HOLLOW ESZKÖZÖK - KITALÁLT

Spanyol név: Cuerpo
Magyar név: Test
Leírás: Mivel az eddigi póttestek nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, nagyszerű tudósunk (akit ezen találmánya miatt már jelöltek is Nobel-díjra), Szayel Aporro Granz feltalált egy nagyszerű kis szerkezetet, aminek segítségével az arrancaroknak nincs szüksége testre. Átlépve Karakurába (vagy bárhová az Emberek Világában) csak aktiválni kell a szerkentyűt. Aminek segítségével fizikai formát ölthetnek. Természetesen a test nem rendelkezik az arrancar forma képességeivel, és a zanpakutot sem képesek használni. Pénzt és egyéb átlagos tárgyakat, amiket magukkal visznek azokat már igen, velük együtt fizikai valója lesz azoknak is. Ha ismét lélekformában kívánnak lenni, akkor csak ki kell kapcsolniuk a gépet. Mindenkinek az igényei szerint készítik el, lehet gyűrű, nyaklánc, satöbbi.
Ár: Ingyenes


Spanyol név: Sonido Plantilla
Magyar név: Sonido betét
Leírás: Tudósunk minap elkészült a lélekenergiát szabályzó talpbetéttel. Lényege, hogy a lábakban összpontosuló reiatsut mennyiségileg serkenti, ezzel elérhetővé téve a gyorsabb helyváltoztatást.
Ár: 2.500 ryou
Hatás: minden harmadik sonido pont után +1 pontra növekszik a képzettség. Így egy 6 sonido pontos karakter sebessége 8-asra növekedik.
Maximum +3 pontot ad.


Spanyol név: Hollow Ajorca
Magyar név: Hollow karkötő
Leírás: Egy aprócska fémkarperec, melynek sugárzására az arrancar technikák hatékonysága növekedik.
Hatás: minden harmadik hollow képesség képzettség után ad +1 pontot ezen képzettségre. Így egy 6 pontos képzettséggel rendelkező karakter 8 pont hollow képességgel fog rendelkezni.
Maximum +2 pontot ad.
Ár: 1.000 ryou


Spanyol név: Cabestrillo
Magyar név: Nyaklánc
Típus: Találmány
Leírás: Apró, különleges sugarakat kibocsájtó ezüstlánc. Hatására 15 percen keresztül nő az egyén fizikai teljesítő képessége. Az idő lejárta után ugyan ismételten használhatóvá válik, azonban az idegrendszeri blokk miatt éles fejfájás jelentkezhet. Vég esetén az agyvérzés, hierro robbanás eshetősége is fenn áll!
Hatás: minden második pusztakezes és fegyveres harc képzettség után ad +1 pontot ezen képzettségekre. Így egy 4 pont pusztakezes és 6 pont fegyveres képzettséggel rendelkező karakter 6 pusztakezes és 9 fegyveres képzettséggel fog rendelkezni.
Maximum +3 pontot ad.
Ár: 2.500 ryou


Spanyol Név: Cebo
Magyar név: Csali
Leírás: Nagybetűs Tudósunk, kit mindezidáig puszta holt mivolta akadályozott meg különféle Nobel-jelöléseinek elfogadtatásában, fáradhatatlanul tovább próbálkozik. Ennek eredménye ez az apró, akár ékszerekbe vagy bármi egyéb kisebb tárgyba építhető, praktikus kis szerkezet. Segítségével a használó képessé válik, hogy lélekenergiáját áttöltse egy tetszőleges élettelen tárgyba, növénybe avagy állatba (de gondolkodó vagy egyébként is említésre méltó lélekenergiával rendelkező lénybe semmiképpen sem!). Ha ez megtörténik, az illető objektum a használó energiájának megfelelő "jeleket" fogja produkálni, megtévesztve a lélekenergia-észleléssel próbálkozókat. Csapdákhoz, meneküléshez, miegyébhez kiváló. Apró betűs figyelmeztetés: az áttöltött energia többé nem nyerhető vissza, hanem két-három óra alatt (mennyiségtől függően) magától elszivárog a környezetbe. Továbbá, ha élőlénybe történik áttöltés, az nem fogja tudni ösztönösen használni (például egy gekkó gekkó marad, és nem lesz belőle hétfejű sárkány).
Ár: 1.000 ryou.


Spanyol név: Solar Anillo
Magyar név: Napfény gyűrű
Leírás: Egy különleges fehér kristályt tartalmazó ezüstgyűrű. Lényege, hogy képes bizonyos mértékű napfényt begyűjteni Las Noches szintetikus sugaraiból. Majd telítettsége okán, ha a viselő nagymértékű lélekenergiát bocsájt ki, akkor a kristály automatikusan kiengedi ezeket a sugarakat, és elfeketedik újabb feltöltésig. Kellemetlen eszköz, amely néhány pillanatra akár vakságot is okozhat annak, aki bele néz.
Ár: 1.500 ryou


Spanyol név: Carátula
Magyar név: Maszk
Leírás: Egy egyedi vegyület kristályosításából létre hozott fekete színű maszk. Lényege, hogy felvételekor néhány pillanat erejéig láthatóvá válik a személyes környezetet érő megtévesztőségek. Tehát egy illúzió, vagy klóntechnika leleplezhetővé válik egy pillanatra. Ám a maszk ható ideje nem több néhány másodpercnél. Használat után vissza kell vinni Natalienak, és pillanatok alatt újra kristályosítja.
Ár: 500 ryou/5 db

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 168

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 504 950 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése
 • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Arrancarok technikái
« Válasz #3 Dátum: 2016. Szept. 06, 13:14:28 »
HIERRO TECHNIKÁK - CANON

Név: Hierro
Leírás: A technika a lélekenergiát felhasználva megkeményíti annak bőrét, így akár puszta kézzel is harcolhat az arrancar egy felfegyverzett ellenfél ellen. Ez a képzettség azt mutatja meg, hogy mennyire ellenálló az arrancar bőre és mennyire hatékonyan használja a technikát.
A hierro erőssége az LP nagyságától függ elsősorban. Kezdésnek minden karakter 1 pontról indul, és tízezer LP-ig minden megszerzett ezer LP után automatikusan nő egy ponttal (vagyis hatezernél kettő, hétezernél három pontos lesz a hierro, stb). Tízezer lélekenergia pont felett azonban a növekedés mértéke lelassul, ezen a szinten már csak minden kétezer LP után nő a hierro. A játékosnak tehát nem kell pontokat költenie ahhoz, hogy a hierrója növekedjen, a fejlődéssel együtt magától növekszik. A hierro LP után szerzett mértéke nem haladhatja meg a 14 pontot!
Ám megvan rá a lehetőség, hogy a játékos pontokat költsön a hierróra, és így erősítse azt. Közönséges arrancarok legfeljebb három pontot költhetnek rá, míg az espadák és a privarónok hatot áldozhatnak bőrük ellenállóságának növelésére. Ily módon akár 14 fölé is növelhető a képzettség (ám nem csak akkor lehet költeni rá, ha valaki elérte a maximumot!) Azonban legfeljebb 20 pont lehet a hierro értéke!
A hierro minden pontja gyengít az ellenfél sebzésén. Vagyis ha az arrancarnak 5 pontos hierroja van, és egy 5 pontos zanjutsuval támadnak rá, az arrancar nagy eséllyel sértetlen marad. Ha egy 7 pontos zanjutsuval támadnak rá, az arrancar valószínűleg csak 2 ponttal sebződik. Vagyis egy 5 pontos hierro 5 ponttal csökkentheti az ellenfél támadását.
Ár: Alap technika

HIERRO TECHNIKÁK - KITALÁLT

Spanyol név: Erizo
Magyar név: Sün
Leírás: Ezzel a technikával a hierro nem csak megakadályozza, hogy az arrancar sérülést szenvedjen el, de meg is sebzi az ellenfelet, a hierro ugyanis apró, egy-két centis tüskeként jön létre ilyenkor. A technika hátránya, hogy csak azután aktiválható, ha a használó egy helyben áll három másodpercig, és amint egy lépést is tesz, a technika megszűnik, tehát nem használható támadáshoz, de például hollow képesség vagy ressurección használható vele egyidejűleg. Ezenkívül, ha a támadás, amivel ütnek, átüti a hierrot, vagy a támadó maga is arrancar, és erősebb a hierroja, a technika nem okoz sérülést, csak sikertelen támadás esetén sebez.
Hierro: 4 pont
Ár: 1.500 ryou


Spanyol név: Piel de serpiente
Magyar név: Kígyóbőr
Leírás: A hierro egyfajta továbbfejlesztése; célja ugyanúgy az, hogy ne tudják megsebezni a technika alkalmazóját, a reiatsu így pikkelyekként veszi fel a formáját a használó teste körül. Ugyan nagy mennyiségű energiát emészt fel a technika használata, egy komolyabb harcban mindenképp kifizetődő, hiszen így szinte lehetetlen megsebezni a használót – ugyanis így az arrancar bőre szinte áthatolhatatlan. A technika alapból 1 körig tartható fent, majd minden további 6. hierrora tett pontok után további 1 kör adódik hozzá az időhöz és akár, resurrecciónban is használható.
Hatás: Alapból +1 pontot ad hierrora, 9 ponttól viszont +2 pontot ad az alap pontokhoz.
Hierro: 6 pont
Ár: 2.000 ryou


Spanyol név: Tortuga
Magyar név: Teknős
Leírás: A technika segítségével a használó létrehozhat egy óriási, teknőspáncélra hasonlító védőburkot a közelében, illetve maga körül. Hátránya, hogy az arrancar hierroja teljesen felhasználódik az erőtér építéséhez, úgyhogy amíg a technika tart, nem védi semmi a testét a fizikai sérülésektől. A technika kiválóan alkalmas arra, hogy csata közben elszeparáljon magával együtt másokat, elbújjon benne, amíg előkészít egy bonyolultabb támadást, vagy megvédjen egy gyengébb szövetségest a támadásoktól.
A teknős páncéljának áttöréséhez minimum olyan szintű támadásokra van szükség, ahány pont a használó hierroján van, illetve belülről ennek a felére, tehát bebörtönzésre nem igazán alkalmas. Ennél gyengébb támadásokkal nem lehet elpusztítani az erőteret.
A technika legfeljebb annyi percig aktív, ahány pont a használó hollow-képességein van, azután a teknőspáncél hierro formájában visszakerül a testére (természetesen deaktiválható akármikor). Amennyiben elpusztítják, az arrancar hierroja nem áll helyre, csak napok múlva.
Hierro: 10 pont
Ár: 2.500 ryou


Spanyol név: Capa Angelical
Magyar név: Angyali palást
Leírás: Passzív technika, amit csak a legerősebb arrancarok ismernek. A hierro kivetüléseként jön létre, és védi az arrancart a gyengébb lélekenergia támadásokkal szemben. A technika semlegesít minden olyan kidouhoz hasonló támadást, melynek létrehozója lényegesen gyengébb a használónál. Ha az ellenfélnek több, mint 5 ponttal kevesebb kidouja/hollow képessége/akármicsodája van, mint ahány pont a használó hierroján van, a technika nem jön létre. Az ennél erősebb kidou használók ellen a képesség nem fejti ki a hatását.
Hierro: 15 pont
Ár: 3.000 ryou


Spanyol név: Armadura de mikro
Magyar név: Mikro-páncél
Leírás: Csak azok képesek elsajátítani ezt a technikát, akik tökéletesre fejlesztették a hierrojukat. Ezzel a technikával a használó tökéletesen ura a saját testének, akár minden apró sejtjét külön-külön hierroval védheti, úgyhogy meg tudja védeni magát a biológiai fegyverektől, meg tudja akadályozni, hogy a vére elfolyjon egy nyílt seben keresztül, meg tudja szüntetni a fájdalomérzetet, illetve gyorsítani tudja a teste helyreállítását, akár egy elvesztett testrészt is megpróbálhat újraformálni, illetve felhasználhatja a rejtett energia tartalékait.
Rendkívül kimerítő technika még egy Espada számára is, úgyhogy nem ajánlott pár percnél tovább használni, és utána mindenképpen pihenésre van szüksége a használónak, mivel ilyenkor a hierroján kívül a lélekenergiája is elhasználódik. Amennyiben a használó a rejtett lélekenergia-tartalékai kiaknázására használja fel, akár napokig, hetekig is kómás állapotba zuhanhat, úgyhogy kétélű fegyver.
Hierro: 20 pont
Lélekenergia: 30.000 LP
Ár: 3.500 ryou
Kikötés: admini engedély szükséges!

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 168

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 504 950 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése
 • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Arrancarok technikái
« Válasz #4 Dátum: 2016. Szept. 06, 13:15:00 »
EGYÉB TECHNIKÁK

Spanyol név: Ímpetu reiterativo
Magyar név: Ismétlődő lendület
Leírás: A pengék keresztezése után az arrancar képes megismételni az előző támadásának lendületét, ezáltal megszerezve a kezdeményezést a pengeváltásban. Viszonylag könnyen elsajátítható technika, de erősebb arrancar-ok számára is hasznos lehet.
Fegyverhasználat: 3 pont
Ár: 1.000 ryou


Japán név: Ashibumi
Magyar név: Zúzás
Leírás: Ez a technika páros a pusztakezes harcosoknak kedvez kard elleni harc esetén.
 • I. csapás (Ashibumi ichi): Ennek a technikának a használata közben a használó ökle körül a saját lélekenergiája jelenik meg, amivel ha megüt egy zanpaktout, az fél percre blokkolódik, vagyis megakadályozza a resurreción / shikai és bankai előhívását. Ha viszont már aktiválva van egy kard, akkor hatástalan ellen ez a technika.
 • II. csapás (Ashibumi ni): Ebben az esetben elektromos töltés jelenik meg a használó keze körül, amit bele tud vezetni az ellenfél kardjába. Ha ez sikeres, akkor a kardját markoló ellenfelet megrázza a kardja, így képtelen lesz a megfogására fél percig, amíg a technika aktív.
Pusztakezes harc: 9 pont / 12 pont (II. csapás)
Ár: 2000 ryou / 500 ryou (II. csapás)


Spanyol név: Atropello
Magyar név: Gázolás
Leírás: A technika lényege, hogy az arrancar a rúgása vagy a taposása közben használ sonido-t, jelentősen megnövelve így az erejét. Egy mellkasra mért Atropello végzetes is lehet az áldozatra nézve, a belső szervek leszakadhatnak. Hátránya, hogy nagy pontosságot igényel, csak a képzett harcosok képesek használni. A hatás erőssége elsősorban sonido függő.
Pusztakezes harc: 8 pont
Sonido képzettség: 5 pont
Ár: 2.000 ryou


Spanyol név: Abrazadera
Magyar név: Satu
Leírás: Az arrancar begörbíti az ujjait mindkét kezén, a tenyereit nagy sebességgel elindítja előre, és rendkívül erősen összeüti őket. A közelben álló ellenfélnek összeszorul a tüdeje, és bár általában nem szerez sérülést, a légzése egy percen belül nem nagyon normalizálódik, addig pedig sokkal sebezhetőbb. A technika azonban elsősorban a lassabb ellenfelek ellen hatásos, ugyanis ha valami (ez rossz esetben egy fej) a két tenyér közé kerül, az gyakorlatilag két dimenzióssá válik. Minimális hierro (legalább 1) szükséges a technikához, hogy ne roncsolódjanak a karok, úgyhogy ezt csak arrancar-ok használhatják. Értelemszerűen legalább két kéz megléte sem hátrány.
Pusztakezes harc: 6 pont
Hollow képességek: 3 pont
Ár: 2.000 ryou


Spanyol név: Lámina recurrente
Magyar név: Visszatérő penge
Leírás: Az arrancar vág/szúr egyet a pengéjével, a támadás pedig azon a helyen megismétlődik pontosan akkor, amikor az arrancar akarja. A korábbi vágások/szúrások helye látható lesz az arrancar számára, így pontosan tudni fogja, mikor is van a legalkalmasabb pillanat egy-egy támadás megismétlésére, azonban ezt senki más nem látja. Az, hogy mennyit tud elhelyezni, a hollow képességeinek fejlettségén múlik, az erejük pedig a fegyverviselési szakértelmén. Minden második hollow képzettség után egy vágást lehet megjelölni.
Fegyverhasználat: 4 pont
Hollow technikák: 8 pont
Ár: 2.500 ryou


Spanyol név: Trueno
Magyar név: Mennydörgés
Leírás: Az Abrazadera nevű támadás alternatív változataként ez a képesség inkább a kezek összeütése által kreált lökéshullámot igyekszik kihasználni. Az így generált löket elég erőt hordoz, hogy a közelben lévőket lesöpörje a lábáról, a törékenyebb anyagokat (pl. üveg) szétzúzza, akár még csontot is törjön, de legalábbis elkábítsa az áldozatokat és kínosan hosszú időre kipréseljen a tüdejükből minden csepp levegőt. Nem mindig tanácsos azonban azzal próbálkozni, hogy kilapítsunk vele valamit, mivel – amellett, hogy egyébként is megerőltető a használó védelme számára – ha valami olyan kerül a kezek közé, ami ellenállóságban meghaladja a használó Hierrójának kétharmadát (lefelé kerekítve), a dolognak a támadás hatalmas gyorsulása miatt óhatatlanul is csuklótörés vagy hasonló sérülés a vége.
Pusztakezes harc: 7 pont
Hollow képességek: 3 pont
Hierro: 3 pont
Ár: 2.500 ryou


Spanyol név: Dolor Ala
Magyar név: Fájdalom Szárnya
Leírás: Ennek a technikának a használata közben a használó fekete energiaszárnyakat kap a hátára. Ezek a szárnyak viszont nem repülésre valók, sonido használat közben mutatkozik meg igazi ereje, amikor is alapjáraton könnyebb lesz a sonido használat, mert egyszerűbben tud a használó a szárnyakkal navigálni. Eközben pedig a szárnyakból sötét energia árad a környezetbe, ami a környezetben lévők számára fojtogató lehet. Néha villanásokat is okozhat az ott lévőknek, amikkel ha nem vigyáznak átélhetik legszörnyűbb rémálmukat. és egy rövid idő után rémképeket is látni kezdenek a sötét energiával átitatott területen belül.
Hollow képességek: 7 pont
Sonido képzettség: 2 pont
Ár: 2.000 ryou


Japán név: Shunkan Lou
Magyar név: A pillanat után
Leírás: Sonidora alapuló technika, ahol a használó minden sonido használat után lélekenergiával feltöltött, mozdulatlan utóképeket hagy maga után. Így tökéletesen alkalmas, hogy átverje az ellenfelet, ha a használó is mozdulatlan marad és "elbújik" az utóképek között.
Sonido képzettség: 10 pont
Hollow képességek: 4 pont
Ár: 2.500 ryou