Szerző Téma: Real Noches stadion/Real Noches SE hivatalos topicja  (Megtekintve 1216 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Ichimaru Gin

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 62

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 4 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Real Noches stadion/Real Noches SE hivatalos topicja
« Dátum: 2014. Júl. 04, 11:38:54 »
A Real Noches FC számára épített futball stadion Las Noches külső részén található. Viszonylag messze van az összes többi épülettől, de ennek ellenére látható szinte az egész városból. Az épület rendelkezik két, egymástól elszeparált öltöző-részleggel a két csapat számára, ezen belül található külön női és férfi öltöző. Ezen kívül itt találhatóak a különböző edzőtermek, illetve a hatalmas lelátó, ami képes akár Las Noches összes lakóját egyszerre befogadni. A legfontosabb rész értelemszerűen a pálya, amit több tucat fényszóróval tudnak megvilágítani, ha játék van, ráadásul óriás kivetítők is be lettek szerelve.
A klubba való belépéshez nem szükséges más, csak legalább egy, de inkább két láb megléte, illetve a Las Nocheshez tartozás, az illetéktelenül belépők elfogyasztásra kerülnek. A futballon kívül a stadion nem használható más célra.

Tagok:
  • Dei Laez
  • Desmond Pherella (kapus)
  • Diego Canino
  • Karasu Vex
  • Mai Cabanitz
  • Sirenia de Rose


Egyesület leírása:
Las Noches már mindennel rendelkezik, amivel egy civilizált latin városnak kell, már csak a focicsapat hiányzik belőle, úgyhogy most ideje pótolni ezt a hiányosságot. Bárki jelentkezhet játékosnak, nemtől, kortól, hovatartozástól függetlenül, minimális elvárás egy láb megléte és hogy Las Nocheshez tartozzon a kedves jelentkező- sajnos a vezetőség idén nem bocsájtott a rendelkezésünkre annyi pénzt, hogy meg tudjuk fizetni a külföldi játékosokat. Apropó, fizetés... lesz... egyszer.
Lehetőleg azt is írják le a jelentkezők, hogy milyen posztra szeretnének kerülni, amennyiben valahová túljelentkezés van, azt a posztot az első jelentkező kapja meg. A mezsorszám azonos az arrancar számával, úgyhogy azt nem kell igényelni.
Aki lusta játszani, az jelentkezhet bírónak, szövetségi kapitánynak, partjelzőnek, kommentátornak, vagy aminek akar. A jelentkezők számának nincs maximális limitje.