Szerző Téma: Fórum template  (Megtekintve 2765 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 485 150 ryou

Technikatár
Ajándék küldése

Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

• Profil megtekintése
  • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Fórum template
« Dátum: 2016. Szept. 23, 19:50:34 »
Ahoj!  :pirate:

Eljött az ideje, hogy közzé tegyem az "új" fórum template teszt verzióját. Hogy miért tettem idézőjelbe az új szót? Igen egyszerű. Lényegében a jelenleg sokak által használt kék-fekete template egy kicsit felturbózott változata. Kicsit letisztítottam a kódját is és rendszereztem, mert kezdett átláthatatlanná válni, szóval lényegében magam miatt is történt a változás. xD (Önzőség <3 :x xD)

Node, a lényeg az lenne, hogy szeretnélek titeket megkérni arra, hogy teszteljétek az új templatet, hiszen ti fogjátok használni. Ha valaminél úgy érzitek, hogy felesleges, vagy nem megfelelően van megoldva szóljatok, és ha már sok usertől visszahallom, akkor kitalálunk rá valami kis javítást. ^w^ Másik dolog ezzel kapcsolatban, hogy nyugodtan lehet új ötletekkel is előállni, amivel szerintetek lehetne színesíteni még az új template-ünket. Ha mindenkinek megfelel, akkor pedig amint kész van teljes mértékben, lecseréljük a szürke-piros-arany template-ünket erre a csodaszép újra. :3

Nagyjából azt hiszem ennyi.

Az alábbi linken tudjátok elérni a tesztfórumunkat:
KATT

Ezen kívül van egy buglist-es gugli doksi, amit "nyilvánosra" állítottam, szóval aki megnyitja az alábbi linket, tudja majd szerkeszteni:
KATT

Ide csak és kizárólag hibákat írjatok, és lehetőleg ne trollkodjátok szét, mert azért harapni fogok. És nagyot tudok ám harapni. :x

Ha bármiféle ötletetek támad azt is megoszthatjátok, ám azt kérlek, hogy ezen post alá írjátok meg, vagy esetleg privát üziben. :o

Mindezen felül fontos megjegyeznem, hogy a fórum moduljai még nincsenek "megdizájnolva", így előfordulhat, hogy kicsit szétesve találkoztok velük. Egyedül két ilyen modulunk van, ami pedig a Shop, illetve a Profil. Ezeken kívül minden mást nézhettek, küldözgethettek be random postokat, ilyesmi. (Tesztfórumon trollkodni ér :| (úgyis csinálok majd adatbázistörlést :roll: xD))

Nagyjából ennyit szerettem volna közölni.

Yoru :mami:

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Adminisztrátor

*

Infó

Technikatár
Ajándék küldése

Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

• Profil megtekintése
  • Bleach szerepjáték

Re:Fórum template
« Válasz #1 Dátum: 2016. Okt. 05, 21:48:09 »
Uff!

Most már elérhető a Profil rész is az új template-ben. Ugyan az érvényes rá is, mint ami a teljesre, vagyis nyugodtan lehet írogatni a bugokat, illetve az ötleteket a megfelelő helyekre.

Amennyiben a hét végéig minden rendben lesz, akkor nagy valószínűséggel a hétvége folyamán frissül a templatünk. :3

Yoru

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Adminisztrátor

*

Infó

Technikatár
Ajándék küldése

Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

• Profil megtekintése
  • Bleach szerepjáték

Re:Fórum template
« Válasz #2 Dátum: 2016. Okt. 09, 21:04:29 »
Uffantás!

Mint azt láthatjátok, megtörtént a template váltás, ezzel együtt pedig néhány módosítás is történt.

• A bal felső sarokban láthatjátok az aktuális felhasználói fiókra vonatkozó kis blokkot, ahol egyből el tudjátok érni a saját adatlapotokat, illetve annak admin felületét, valamint átkerült oda a kijelentkezés funkció is. Ne tévesszen meg titeket a látvány, hogy a menü sorban is szerepelnek ezek, mert holnaptól már nem fognak. :D Amennyiben sok negatív visszajelzés érkezik ezzel kapcsolatban, akkor visszakerül.
  • Kissé megreguláztam a Shop-ot, most már kicsit csinosabb, mint ahogy eddig volt. Ezen kívül az utoljára vásárolt technikáknál, illetve a népszerű technikáknál a Shop főoldalán 10 termék fog megjelenni, de ez csak a holnapi naptól. :D
  • A profilon igyekeztem egy helyre pakolni az összes karakter és felhasználó infót úgy, hogy mégse tűnjön túlzsúfoltnak. Remélem ez sikerült. :D Ezen kívül mindenhol sikerült beállítanom, hogy ezres tagoltságban jelenjen meg az, hogy kinek, mennyi pénze van. Szerintem elég zavaró volt, hogy ömlesztve volt az egész. xD Meg így kicsit csinosabb is. :3 Az egyes blokkok fejléceit kivettem, így nem töri meg a designolt adatlapok "lendületét". Kicsit jobban mutatnak majd így, elvégre úgyis mindenki felfejlécezi magának a dolgait. :3
  • Néhány dolog ami eddig nem volt magyarra átírva, azok most már vélhetően mind magyarul szerepelnek. Ha esetleg mégsem, lehet róla szólni, és javítom amint tudom.
  • Mostantól minden boardnál megjelenik, hogy ki postolt oda utoljára, valamint ugyan ez történik a topikoknál is. Néhányan, akik az előző fórumról már hozzászoktak, hiányolták ezt a funkciót, és szerintem is egész jópofa, így visszakerült, bár kicsit harcolnom kellett vele... :D
  • Minden csoport (faj, kaszt) új rangjelzőt kapott. Mindegyik egy rájuk jellemző jelképet kapott, mint például az embereknél Orihime csatja, és így tovább.
  • Új template mellé, új avatar méret is dukál. Mindenki nagy örömére megnöveltük ezt a méretet, így most már a 200x300-as avatar méret a hivatalos avi méretünk. Nem fontos újat feltöltenie senkinek, hiszen a fórum van olyan cuki, hogy mindenkiét átméretezi. :3 :cheers:
  • A játéktér területi boardjai (EV, SS, HM) egyedi fejléceket kaptak, ezzel is jelölve, hogy fontos szerepet töltenek be. Elvégre játéktérről van szó... :roll:
  • Habár nem most, hanem pár nappal ezelőtt, de kicsit kicsinosodott az avialany foglalós board is, így már passzol kicsit az új témánkhoz. :3

Azt hiszem röviden tömören ennyi változás történt, de az is lehet, hogy kifelejtettem dolgokat. :D

Ha esetleg bármiféle bakit találtok bárhol, akkor feltétlenül szóljatok róla pü-ben (amiről amúgy kapok e-mailt), facebookon, skype-on, vagy bárhol, ahol elértek, és amint lesz rá időm (és attól függően, hogy mennyire ráérős :D) javítom a problémát.

További kellemes és szép napot, na meg jó játékot! *>* :mami: