Szerző Téma: A Boszorkány Éjjele  (Megtekintve 12640 alkalommal)

Description: Villámküldetés

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Aikawa Chiyo

Félvér kitsune

Eltávozott karakterek

Shinigami

11. Osztag

*

Togishi

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
82 400 / 100 000

Hozzászólások: 531

Hírnév: 9

Infó

Tárcában: 29 150 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Shinigami: Ezüst-kék szegéllyel ; Kitsune: Fekete-vörös szegéllyel

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
Mindnyájunknak meg van a saját kis biztonságot adó kabalánk. Csak egyeseké élesebb, mint másoké.

Post szín:
#FFB71C ; #B3FF87


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A Boszorkány Éjjele
« Válasz #120 Dátum: 2016. Nov. 13, 19:50:20 »
Sóhajtva lestem az említett személy irányába. Még tisztán emlékeztem rá, hogy Sensei azt mondta, hogy ne engedjem két méternél közelebb magamhoz.  De volt más, amit el akartam újságolni. Csillogó szemű gyerekként lelkendeztem Sensei~nek, hogy sikerült nekem is szárnyakat gyártanom. Még ha nem is hallom a jó népet a koponyámban…  Arra csak sóhajtottam egyet, hogy nála is néma csend.  Komolyan aggódtam emiatt. Lehet, hogy fura dolog volt, de ijesztő volt nélkülük!
   -Akkor minél hamarabb kapjuk el! -morogtam morcosan. Az ötletére elgondolkodva néztem rá. Felismertük egymást… többé-kevésbé.  De egyáltalán nem lett volna fura, hogy ha ő is hasonló mód került volna ide, mint én.  -Illúzió? Lehetséges. Amikor ide kerültem, valami furcsa kántálás volt. Kei~chan emlékeiből vannak hasonlók. - közben szorgalmasan körbe néztem. Meg vannak~e a tetoválásai. Nem zavartattam magam, hogy a sebhelyekre is figyeljek.  Már ha lett volna mire…  - Nem csak a képességeink furák! -jegyeztem meg -Egy tetoválás sincs rajtad. De még csak sebhely se! - kissé… na jó, nem kicsit riadtan néztem rá. Buksi simi szerűt kaptam megnyugtatásképp. Megint Sensei~nek lett igaza.  Bólintva fogtam meg Mina~chan koponyáját, és vártam meg, hogy összeszedje magát, majd állítottam két lábra. Egy pillanatra Sensei után lestem, de akadt itt még teendőnk.
   -Kaszás~san - léptem oda a csuhás kis alakhoz. Épp a múmia lánnyal próbált beszélgetni - Add légyszives oda Csontváz~sannak a begyűjtött hozzávalókat, és maradj is mellette, ha lehet! - kértem szépen. Nem akartam megint agresszíven fellépni, hisz én kértem szívességet. De azt se felejtettem el, hogy Sensei mit is kért vele kapcsolatban. 
   -Ha minden meg van,  amit Salem felsorolt, akkor.. -egy pillanatra elgondolkodtam, hogy hogy is szólítsam Masaki~sant. Mennyire adhatom ki a nevét? Végül kissé zavartan folytattam -Nii~san után megyünk! -néztem a tököt fejként viselő személyre.  Az is kérdés volt, hogy vajon a többiek merre lehetnek? És hogy lehetne őket összegyűjteni? Nozomi~sanra néztem, majd sóhajtva megráztam a fejem. Őt el nem küldöm egyedül ilyen feladatra.
   -Momo~chan, Salem, mit gondoltok, a többiek megtalálták a hiányzó anyagokat? És hogy lehetne nekik szólni, hogy jöjjenek? -törtem a fejem hangosan… mindkettejük véleménye érdekelt, ahogy kicsit a többieknek is szólt a kérdés. Már szívesen mentem volna Sensei után.(click to show/hide)

Karakterlap

Raimaru Minashaku

Eltávozott karakterek

Shinigami

8. Osztag

*

Szint: 7.

Lélekenergia:

60% Complete
36 100 / 45 000

Hozzászólások: 102

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 10 600 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Shinigami Férfiegylet

Reiatsu szín:
Vörös

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#4343E0


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A Boszorkány Éjjele
« Válasz #121 Dátum: 2016. Nov. 13, 20:03:26 »
Szerencsére megmentettek a fulladástól - várjunk, meg tudnék egyáltalán így fulladni? Végülis igen, ha előbb törik meg a varázs, minthogy én összerakjam magam, és kimásszak. A kiabálástól megijedtem eleinte, de aztán eszembe jutott, hogy dobhártya híján most nem tudok megsüketülni, úgyhogy megnyugodtam. Kezdtem meglátni a csontvázlét pozitív oldalait is, de ez még mindig nem volt elég ahhoz, hogy beleegyezzek abba, hogy örökre így maradjak. Át lettem adva Chiyonak, aki végül összerakott, és megkérte a kaszást, hogy adja át nekem a dobozt, amiben a hozzávalók voltak. Ha ez így lett, akkor megfogtam, bár féltem, hogy nehéz lesz, és letöri az ujjperceimet. Ha nem kaptam meg végül, akkor csak várakozóan néztem a mellettem álló vörös hajú nőre, hogy most merre tovább. Ki is adta az irányt, kövessük a trágár csávót, én így is tettem, ha elindult, én is utánamentem.
« Utoljára szerkesztve: 2016. Nov. 13, 20:05:55 írta Raimaru Minashaku »

Karakterlap

Hatakeyama Momo

Eltávozott karakterek

Shinigami

9. Osztag

*

Szint: 4.

Lélekenergia:

60% Complete
20 000 / 30 000

Hozzászólások: 138

Hírnév: 7

Infó

Tárcában: 22 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Hideg rózsaszín

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Aoyama Shouta

Post szín:
#e25355


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A Boszorkány Éjjele
« Válasz #122 Dátum: 2016. Nov. 13, 21:34:21 »
Van dobozka, amiben vannak összetevők, ez tök jó *w*. A nagy repkedésben észre sem vettem, hogy a Csontváz szétesett. Uh… ez biztosan nem lehetett neki túl kellemes :S. Nem ismerem, mármint… azt hiszem, hogy nem ismerem >w<, így hirtelen nem tudom, hogy megszólítsam-e, de azért óvatosan közel lebegek hozzá, ha látom, hogy mindenét összeszedte.
- Csontvázuraság, jól vagy? Minden részedet sikerült összeszedned, ha nem, akkor segítsek megkeresni valamit ^w^? - kérdezem előzékenyen, hiszen nem lehet úgy könnyű az élet, hogy ilyen mértékben képes szétesni :S.  Azonban úgy látszik, hogy nagyjából minden rendben, mert még egy dobozt is kap, az összetevős dobozt. Ha jól értem a számvetést, akkor csak kígyó valamink és tökmagunk nincs. Ez utóbbit akár egy boltban is vehetnénk, láttam, hogy kis csomagokban árulják, de nem nagyon láttam errefelé ilyet :o. Azonban hirtelen egy hang zavar meg, ami nem hozzám szól, hanem Salemhez, de az illetőnek tök feje van. Hm…
- Öm… Lovasuraság - mégis csak bunkóság lenne Fejnélküliuraságnak szólítani >w< -, a nálad lévő tökben nincs esetleg tökmag? Mert akkor már csak kígyófog kellene, és mindennel készen vagyunk *^* - újságolom neki, hiszen azt kérdezte, hogy hogyan tovább. - Ha pedig készen vagyunk, akkor megkeressük a boszorkányt, gondolom :o - fejtegetem neki az elméletem, azonban rá kell jöjjek, hogy valamit nem tudok, de a kérdésnek várnia kell, mert Chiyo hozzám intéz egyet.
- Öm… nem tudom >w<, Sálem, te esetleg tudsz valami módot, hogy kapcsolatba lépjünk a többiekkel? Illetve… elmondod hol találjuk a boszorkányt ^-^? - kérdezem tőle, mert ezek most roppant fontos dolgok.

Karakterlap

Mizushima Hyousuke

Kapitány

Shinigami

12. Osztag

*

Lélektovábbképző Akadémia Kidou Elmélet oktató

Szint: 6.

Lélekenergia:

60% Complete
31 900 / 45 000

Hozzászólások: 68

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 1 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Kardok és Rózsák egylete

Reiatsu szín:
Vermilion

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#8C001A


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A Boszorkány Éjjele
« Válasz #123 Dátum: 2016. Nov. 13, 22:02:32 »
Még fel sem értek a következő emeletre, de Rei újfent magára hívta Hyousuke figyelmét, ráadásul ez az alkalom volt talán az első értelmes gondolata az este folyamán. Saját fejében is felmerültek már a többiek kilétét firtató gondolatok, ám az ellenségeskedés jelenleg nem juttatná közelebb őket a megoldáshoz semmivel sem. Nem mintha Rein kívül a csapat bármely más tagjának testi épsége zavarta volna, de jelen szituációban nem ártanak az ideiglenes szövetségesek.
- Egy nap majd megtanulod, hogyan válaszd szét a kötelességet a személyes érzésektől és képes leszek csakis a feladat fontossága szerint mérlegelni. Hogy kik lennének ők, jelenleg nem számít, de együtt fogunk működni velük, mert a szükség így kívánja.
Az első emeletre felvezető lépcső után egy a korábbiaknál tágasabb teremben találták magukat. Ránézésre egy az izlésességre legalább kicsit is adó vendégfogadó helyiségbe érkezhettek. Hyousuke számára a látvány teljesen átlagos volt, hiszen megfordult már hasonló célú termekben, ám még neki is el kellett ismernie, hogy a falakat díszítő minta igen nagy igényességgel lett megalkotva.
- Ettől függetlenül moderálhatnád magad.
Billentette meg botránkozó tanítványa fejét, nem túl erősen, csupán jelzés értékűleg. Lehet, hogy a Rukongairól származik, de ez még nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem tudhatná kultúráltan is kifejezni véleményét. Az ablakhoz sétálva láthatta a másik csapat sürgölődését a kastélyt körülvevő kertben, ám a látvány nem szolgált számára semmilyen szórakoztatással. Ekkor hallotta meg Rei újabb felé intézett kérdését. Látván miről is van szó, egy kicsit gondolkodóba esett, hogyan is magyarázhatna el egy olyan dolgot, amit a Reinek nálánál sokkal jobban kellene ismernie. Úgy tűnt ezt a dolgot is be kellett tudnia származásából eredő hátránynak. Szerencsére nem neki kellett felvilágosítást tartania, megtette helyette más.
- Az egy női rúzs, ahogyan azt hallhattad a ... tündértől. - egy pillanatra megtorpant, hiszen rájött, hogy nem igazán tudja máshogyan nevezni társaságát, mint a lények, melyekre hasonlítanak, ezért azonban nem okolhatta őket, hiszen rájött, hogy még ő maga sem mutatkozott be.
- Elnézést kérek modortalanságomért, de úgy rémlik még be sem mutatkoztunk egymásnak. A nevem Hyousuke, ő pedig itt Rei.
Szándékosan nem használta vezetéknevét, egyrészt mert elárulhatta volna kilétét, másrészről részint szégyellte is, a Juunibantai egy tagjaként ilyen arcátéan halloweeni tréfa áldozatául esett.

Karakterlap

Osaka Makiro

Eltávozott karakterek

Shinigami

2. Osztag

*

Szint: 8.

Lélekenergia:

60% Complete
41 400 / 45 000

Hozzászólások: 137

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 31 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Onmitsukidou

Reiatsu szín:
vörös

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Bonyolult

Mottó:
"Amikor egy kicsit is kevesebbet adok bele, mint a maximumot, az nem azért van, mert kezdem feladni, hanem mert úgy érzem, mindjárt belehalok."

Post szín:
#B53000


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A Boszorkány Éjjele
« Válasz #124 Dátum: 2016. Nov. 13, 23:28:18 »
Amint szerencsétlen kis sikló menekülőre fogja, ismét a támadó, harci ösztön lángol fel benne, hogy újonnan visszanyert bátorságával utána eredjen a vízbe, ezzel össze-vissza vizezve a haját, na meg a bundáját. Ha teljes mértékben önmaga lenne, a világért sem csinálna ilyesmit, de most mégsem gondolkozik. Azonban a víz a kis hüllő terepe, hamar elillan és nem is látja már. Azonban érkezik gazdi, meg csonti, a kedvenc játékai az egész történetben, úgyhogy végül is nagyon nem bánta meg a dolgot. A játékát hamar elveszik, és visszaadják Chiyonak, hogy rakja össze a kis csontvázat, de ebbe is beletörődik, mert a medencés parti, na meg a nagy harc amúgy is kicsit kifárasztotta, meg persze lelombozta, mert végül semmi sem akart neki összejönni.
Így négykézláb, egy büdös, vizes szőrcsomóként kullog a többiek közé, és kezdi el egyik kezével vakargatni a fülét, hátha kitisztul. Aztán, amint ezzel megvan, nem tehet róla, de ismét roppant hasznos tagja a csapatnak: reflexből megrázza magát, hogy megszáradjon a bundája, és tulajdonképpen az egész csapatot többé-kevésbé beteríti vízzel. Ha pedig valaki ezt rosszallná, akkor ártatlanul, félredöntött fejjel néz, mert hát ő nem tudja, mi rosszat csinált, éppen csak szárítkozott. ˘o˘

Karakterlap

Kimito Misa

Reiatsu GPS

Vaizard

*

Sanseki

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
29 500 / 30 000

Hozzászólások: 114

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 1 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A Boszorkány Éjjele
« Válasz #125 Dátum: 2016. Nov. 13, 23:46:47 »
Már majdnem megjegyeztem Masennek, hogy igazán segíthetne, nem véletlen, hogy felé néztem, miközben arra kértem, szabadítson meg a ragaszkodó ízeltlábútól. Úgy tűnt, ehhez nem igazán fűlik a foga, bár végül bedobozolt valamit, és én sem éreztem, hogy mászna rajtam valami. Háh, a segítsége nélkül is megoldottam! ˘o˘
- Majd azt én eldöntöm, hogy ezek után megérdemled-e, hogy homokrakétát csináljak belőled! >w> – Néztem rá összehúzott szemekkel, de be kellett látnom, sokkal gyorsabban érünk le a többiekhez az alapanyagokkal.
Azt persze nem kalkuláltam bele, hogy egy fán landolunk, ráadásul Masen simán otthagyott. TwT Hatalmas szemekkel pislogtam, mégis miként kellene lemásznom anélkül, hogy összetörném magam. A felszólításra a nőre pillantottam, akit korábban a vállán hozott vissza a férfi, talán őt is ismerné? Bár ez mindegy is, nála volt egy hozzávaló, muszáj lesz valahogy a többiekhez vonulnunk. >w<
- Azt megköszönném! ^w^ Addig megfogom a dobozt! :o – Feleltem, mert úgy mégiscsak könnyebb volna neki is. Szerencsére még a több méternyi gézben sem lehettem valami nehéz. ˘w˘ - Meg kellene találni a többieket, hogy a hozzávalók egy helyen legyenek… – Vetettem fel. Már majdnem megörültem a felbukkanó lánynak, elvégre őt aztán tényleg megismertem! – Úgy~úgy, adjuk oda, és menjünk Masenhez! – Értettem egyet, bár valamiért úgy rémlett, mintha fiú testvére lenne… talán a varázslat a nemét is megváltoztatta volna? O////O Szegényke. :S

Karakterlap

Ukitake Juushirou

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 212

Hírnév: 5

Infó

Tárcában: 1 899 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A Boszorkány Éjjele
« Válasz #126 Dátum: 2016. Nov. 20, 01:06:55 »
Házkutatók
Akárhogy próbálkoztok, ezen a szinten nem találtok ennél többet. Ha visszamentek a lépcsőhöz, folytathatjátok az utat tovább felfelé. Amennyiben akad köztetek vállalkozó, felderítheti a terepet, hány szintje van még az épületnek: ez esetben találni fog egy rendes szintet, a lépcsőn tovább közlekedve pedig egy korábban két szárnyú ajtóval lezárt helyiséget – az egyik ajtószárny már csak félig a lépcsőre dőlve emlékeztet korábbi funkciójára, miszerint a padlás lezárására. A padlás, és korábbi helyetek közötti emelet is elzárt, rögtön az elején tolóajtót találtok, mely meggátolja a szabad belátást. Ám rajtatok áll, merre mentek, így ha meguntátok a felfedezést, másfele is elindulhattok.

Pincemenet
A kígyó, ugyan némi gyanakvással, de Yruzza karjára siklik, és úgy helyezkedik el rajta, hogy ne gátolja a mozgásban. Nem gonosz ő, csak sokáig élt fogságban, és némileg bizalmatlan az idegenekkel szemben. Az egérkísérletek látványa nem különösebben zaklatja fel, egyedül a lebegő példány kelti fel érdeklődését: szemeit ráfókuszálja, s tisztán észrevehető, mely pillanatban lendülne a kis rágcsáló felé, hogy magáévá tegye, mint ebédet. A kígyófog hallatán sziszeg fel gyanakvóan, de új gazdája könnyűszerrel kordában tudja tartani a sziszegő lény indulatait.
A pincében nem találtok mást, mint amit eddig sikerült összeszednetek, hacsak a Nayara által felfedezett sötétlila árnyalatban pompázó bársonyzsákocska nem tekinthető annak: ebben tökéletesen elfér minden szerzemény, amit zsákmányoltál.

Odakinn
Ahogy Maki megrázza magát, és vizes lesz, a macska fintorogva kezdi tisztogatni a bundáját. Sem a vizet, sem a kutyás vizet nem különösebben díjazza önmagán, így picit el is veszik a gondolataiban.
– Nos, a kígyófog még hiányzik, ha jól számoltunk, anélkül nehéz lesz tönkretenni a meglévő varázslatot – jegyzi meg, nem teljesen a kérdésre válaszolva. Azért látszik a buksiján, hogy igenis gondolkodik a dolgon. – Lehetséges, hogy a többiek bebotorkáltak olyan helyre, ahova nem kellett volna. Talán a kapcsolatfelvétel a legegyszerűbb varázslattal lenne, vagy ha valaki odarepülne hozzájuk. Hátha valamelyiküknél akad kígyófog. Ha az megvan, mehetünk vámpír barátunk után – a macska szavaiból lehet következtetni arra, hogy Masaki jó irányba indult, amiről meg is győződhettek, ha valóban megvárjátok visszatérését.

Egyéni apróságok:
(click to show/hide)
Ha valakit kihagytam a lereagálásból, sikítson!

Határidő: november 21. 21:00

Karakterlap

Eliana del Barros

Magányos Farkas

Espada

*

Segunda Espada (2. Espada)

Szint: 11.

Lélekenergia:

60% Complete
55 200 / 65 000

Hozzászólások: 199

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 112 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér
 -------------------------------

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#475485 || #bec1cd
 -------------------------------


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A Boszorkány Éjjele
« Válasz #127 Dátum: 2016. Nov. 20, 01:43:42 »
Madárijesztő még illedelmes is. Honnan tudhatná a nevünket? Nem is nagyon terveztem barátkozni velük, ezért sem tartottam fontosnak a bemutatkozást. Ő viszont elmondta és elvárja, hogy megjegyezzük?
- Jól rémlik! … Eliana, Fran.
Csak úgy illik, hogy megmondom, ha már ő megtette. Mindössze mellkas rátétellel és fejbiccentéssel jeleztem, hogy mely név kit takar. Bár én a "Tündér"-el is el lettem volna. De az ilyen szabálykövetőkkel szemben, ha megmondod, hamarabb szabadulsz elvet kell követni. Úgy is tanárként ezer meg egy nevet kell megjegyeznie, így a miénket úgy is hamar elfeledi. Íródeák meg úgyse jegyzi meg. Nem tudja hova felírni.
Mivel itt sem volt semmi érdekes, ezért irány vissza a "lépcsőház"! Feljebb térve egy elzárt szekció. Rögtön az elején egy tolóajtóba ütközünk. Nem éppen átlátszó, így át kell rajta törnünk. Ám előtte úgy döntök, gyorsan megnézem, hogy van-e feljebb. Mert a jelenlegi "rendes" színt elég ígéretesnek tűnik.
- Mindjárt jövök! Megnézem még hány emelet van! Egyik szárnyam itt a másik ott!
Ezzel fel is reppentem. Egy korábban valószínűleg zárt kétszárnyas ajtóval találom szembe magam. Az ajtó egyik szárnya a lépcsőre dőlve lustálkodik. Ez valószínűleg a padlás lehet, amit már egy csapat kifoszthatott, ezért semmi érdekes nem lehet már itt, de azért egy pillanatra felkukkantok. Nem látok sehol senkit, ezért vissza leröppentem a többiekhez.
- Ez lesz az! Fentebb a padlás van, amit már kirámoltak, szóval szerintem inkább törjük be az ajtót és nézzük meg, mi van a zárolt részen!
Osztom meg velük tapasztalatomat és a véleményemet. Fran vállán csücsülve várom, hogy a csapat legerősebbje feltépje az ajtót és kiderüljön mi lapul mögötte.

« Utoljára szerkesztve: 2016. Nov. 20, 01:52:56 írta Eliana del Barros »

Karakterlap

Kuroji Rei

Akadémista

*

Szint: 4.

Lélekenergia:

60% Complete
20 625 / 30 000

Hozzászólások: 162

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 22 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötét

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#003355 #002866


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A Boszorkány Éjjele
« Válasz #128 Dátum: 2016. Nov. 20, 02:21:11 »
- Fuuuuuuu te kis……..
Mielőtt viszont folytathattam volna felé intézett szavaimat, egyszer csak a tündérke fogta magát és elszállt tőlünk. Ökölbe szorítottam mindkét kezemet. Legszívesebben a pokolba küldeném ezt a kis mitugrászt! Csak kerüljön a szemem elé! Megölöm, esküszöm, csak egyszer legyen rá alkalmam és felszabdalom miszlikbe! El is felejtettem közben hogy a „rúzs” még mindig nálam van, és csak azután veszem észre mikor egy kis reccsenést hallok. Megnézem a kezemben lévő, kis ketyerét és látom, hogy sikeresen eltörtem.
- Chhhhh…ennyit erről…
A megjegyzésem után el is hajítottam, majd karba tett kézzel, elfordítottam a fejemet. Most roppantul dühös lettem. Minek képzeli magát ez a tündér?!  Azt hiszi magáról ő itt valami uralkodónő, vagy valami hasonló hogy csak úgy beszólogat másnak?! Lehetett volna ezt kedvesebben is fogalmaznia! Nem mindenkinek adatik meg olyan környezet, hogy valamiféle rúzs ketyere legyen másnál! Csak gyere vissza, esküszöm, megölöm! Rá néztem Hyousuke tanár úrra dühös tekintettel, majd utána a másik emberkére, akit valamiféle Frannak vagy mi fenének hívják. Közben a mutatóujjam le feljárkált idegességemben. Az idegeim pattanásig feszülnek a várakozástól.
- Kinek képzeli magát ez a némber?!
Mondtam kijelentve, kifejezve az idegességemet. Nagyon felbosszantott! Miután visszajött, dühös tekintetemet rá összpontosítottam és indultam is volna szétkapni, de amint belekezdett a mondatába lemondtam erről az ötletről. Na meg persze Hyousuke tanár úr is visszatart, hogy ne csináljak konokságot. Szerencséje van ennek a törpének, hogy a tanár úr védi a fenekét! Nagy pácban lenne, ha nem lenne itt az biztos! Viszont az ajtót be kéne törni, így hát, ha már annyi nagy a feszkó bennem vállalom én eme feladatot. Legalább levezetem az ajtón a dühömet.
- Majd én intézem!
Mondtam ingerülten, és már sétáltam is az ajtó felé. Amint odaértem, előkaptam a kardomat, majd elkezdtem forgatni, hogy bemelegedjenek az izmaim. Amint megvoltam evvel, beálltam kendo alapállásba, és készen álltam arra, hogy hatalmasat suhintsak a kardommal. Minden dühömet beleadom ebbe a csapásba, hogy ebből az ajtóból ugyan ne maradjon semmi! Elképzeltem, hogy az ajtó maga lenne a tündér, hogy hatásosan át tudjam vágni, na meg ami a legfontosabb, szétzúzhatok végre valamit. Dühös vagyok!

Karakterlap

Mizushima Setsuko

Eltávozott karakterek

10. Osztag

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
10 300 / 15 000

Hozzászólások: 58

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 12 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Kardok és Rózsák egylete

Reiatsu szín:
Kékes

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
Call me princes, and that'll be ur last word

Post szín:
508EA1 // b8860b


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A Boszorkány Éjjele
« Válasz #129 Dátum: 2016. Nov. 20, 09:21:35 »
A kígyó lassan, óvatosan, de baljára siklott, és ügyesen megválasztva helyét, semmiképp nem zavarta az arrancart a mozgásban. Maga felé fordította a hüllőt, és az álla alá tette a kezét, pusztán vizsgálódva, megfigyelve a pikkelyeket, és minden egyéb vonását legújabb barátjának. Miközben közelebbről is megismerkedett lábatlan barátjával, hírtelen a nagydarab szörnyhöz fordult, bár szemét le sem vette a kígyóról, pusztán mormogva tette fel a kérdést.
- Mit tudsz erről a kígyóról? Mi fajta tagja? Mit tud? Meddig él?
Miközben a választ várta, elvette Nayarától a fogörleményes üvegecskét, és gyermetegen játszott tovább legújabb szerzeményével, hagyva, hogy a kígyó egyik kezéről a másikra tekeredjen. Csillogó szemekkel vette tudomásul, új barátra tett szert, a lehető leggyengédebben simította végig a hüllő buksiját.
- Most már jó kezekben vagy. Van neved, hidegvérű?
Miközben a kígyó válaszát várta, feltett neki újabbat is.
- Továbbra sincs sejtésed, merre találjuk a boszorkányt?
Ezúttal már sokkalta segítőkészebbnek bizonyult a kígyó, így megtudták, talán nem a házon belül kell érte kutakodni. Az erdő, mely a kastélyt körbe veszi, talán célszerűbb irányzék lenne.
- Azt mondja, hogy a szabad ég alatt, az erdőben szokott a boszi varázsolni.
Ahogy összeszedelőzködtek, Nayara mellett maradva lépdelt, s mikor végre a szabad égbolt terült már el a fejük felett, Yruzza már fülét hegyezte, hátha hallásának érzékenysége okán meghallja a keresett nőszemélyt. Azonban, ha ez nem vált volna be, sem keseredett el, alakváltására alapozva állatok képességeinek végtelen tárháza állt rendelkezésére, felkutassa a boszorkányt. Farkasok szaglása, sólymok látása, denevérek hallása. És a tudattól elemében érezte magát. Igazi vadásznak.

Karakterlap

Sachiaru Masaki

Eltávozott karakterek

Ügyeletes tajparaszt

Szint: 17.

Lélekenergia:

60% Complete
85 500 / 100 000

Hozzászólások: 167

Hírnév: 10

Infó

Tárcában: 54 150 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
mandarin sárga

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
madafaka I'M awesome!

Post szín:
#ffcc00


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A Boszorkány Éjjele
« Válasz #130 Dátum: 2016. Nov. 20, 11:55:54 »
Csodák mekkájára sikerült átvedlenem a repkedő beccibe és vontathattam a vitorláimat a fenyvesbe. A colozás még mindig gyatrán üzemelt. Hol a gallyakat kaptam telibe, hol kikatyvaszoltam magam az egyik tűpárna elől és totálba feltrancsírozódtam a kövi törzsre. Baszottul nem nekem találták ki ezt a szórakozását, de legalább a szenzoraim flottul küldték a gps koordinátákat, merre lehet az arra és a saját gyépémen kívül semmi se tette keresztbe a fűmagot. Rohadt lazán zakózhattam be a divat magazin felett pöcsölő luvnya melletti fára. Onnan sasoltam, hogy van ott rotyogó kondér, még egy fekete bolhazsák és a nyanya, aki épp a Joy napokra gyűjtötte a kuponokat. Ergo, rohadt strike! Ha már itt dekkolt a pofám előtt, csak nem lécelhettem le!
 Bepróbálkoztam, hátha működik nálam valamilyen ciccelő képesség és odalézeng egy nyeszlett bőregér. Ha venné erre a baszott fáradtságot, akkor lecsörögném neki, hogy tiplizzen a többiekért és hozza idefele őket. Addig én gondoltam eltrécselek a banyával, hátha megseprűz, vagy befőz apróléknak a menza kosztba. Az is több már, mint a rohadt nagy semmi! Ehhez ezerrel elrugaszkodtam a gallyról, hogy majdan körbe repkedem és jól belegabalyodok a sérójába, legyen minek parókát vennie, ami kábé eddig is tartott. A retkes szar picsán küldött, amitől marha szép ívben pottyantam a némber pofájára. Egyszer a kibaszott életben nem akarnék valakinek pofával neki lendülni, erre tessék! Úgy belezagyvultam a szituba, hogy fingom nincs még zuttyanás alatt, vagy csak a becsapódásra, de kurvára visszavedlettem. Matricaként rákenődtem a vasorrú seprű zsonglőrre, aki rem nem fog visszakézből mutatványos bolhává hókuszpókuszolni.
Néma káromlásokkal kaparásztam fentebb a pofámat és dobtam a banyának egy girhes csízt. -Szasz, szivi! Erre van a gotham-i leágazás? – Ennél szarabbul egy hatszor elcsapott teve se udvarolhatta volna körbe a mészárszéket. - Mielőtt sípolva elcsűrnél a picsába egy kérdés…- Tartottam fel a csülkeimet, véletlen se nyúlka piszkálok tiltott terepre. – Egy ilyen dögös buksza mit csinál egyedül a gangon? Lazán behívnálak egy vérturmixra! – Ennél trébb vakert Leslie Nielsen mester se nyomatott volna. Erős volt a késztetés ne csak gondolatban csűrjem képen magamat…
× Somnus ×

(click to show/hide)

Karakterlap

Hirase Keisei

Ügyeletes naplopó

Shinigami

8. Osztag

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
7 750 / 15 000

Hozzászólások: 60

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 4 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
világoskék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Forever alone

Mottó:
"Amit ma megtehetsz azt halaszd holnapra!"

Post szín:
#42668f


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A Boszorkány Éjjele
« Válasz #131 Dátum: 2016. Nov. 20, 14:23:55 »
A tökmag utáni kutatásom sikerrel járt aminek mondanom sem kell, hogy mennyire örültem hiszen így több mint valószínű, hogy mindent sikerül beszereznünk. Tény nem nagy mennyiségben találtam magot de a macska nem is mondta, hogy több kellene mint 3-4 mag tehát a talált mennyiség csak elég lesz.
A macska még mielőtt bármi instrukciót mondhatott volna, hogy merre menjek vagy menjünk tovább a blöki jól megrázta magát aminek köszönhetően a macsek fújtatott és mindenki vizes lett. Mondani sem kell mennyire örültek neki az emberek, de most ez legyen a legkisebb problémám hiszen a fejem éppenséggel a bal kezemben lifeg…
-Amúgy van pár tökmagom..- jutott eszembe hirtelen, hogy nekik nem is mondtam hanem csak odabattyogtam és faggatózni kezdtem amire ment közben a választ is megkaptam. Már csak a kígyófog hiányzott és ha az előkerül illetve a többiek is akkor mehetünk az ismeretlen dracula után. Tehát a nagyszájú ezek szerint jó irányba indult el. Én meg azt se tudom, hogy hol vagyunk meg mit kéne csinálni. Több min valószínű, hogy eléggé tapasztalt a szorult helyzetek kezelésében hiszen be sem parázott csak magyarázz, kiabál, káromkodik és menet közben megold minden problémát.
Mivel igazából a fejemet megtaláltam és találtam magokat is ezért úgy döntöttem, hogy a többieket én biztos nem keresem meg. Baktattam én ma már eleget és örülnék ha nem húznák az időt mert mostmár tényleg kezdem nagyon unni a dolgot. Ha tudnék íjat idézni szinte biztos, hogy cafatokra lőttem volna már a helyet, de mivel van egy kardom, egy túlvilági lovam meg egy tökfejem amiből arra merek csak gondolni, hogy valószínűleg halhatatlan is lettem erre a rövid időre.. Viszont ezt nem igazán tudom egyenlőre használni. Na majd ha meglesz a boszi biztos lesz hozzá egy-két nem igazán szép szavam. Miután kimorogtam magam elindultam arra amerre vámpírkoma elindult.

Karakterlap

Aikawa Chiyo

Félvér kitsune

Eltávozott karakterek

Shinigami

11. Osztag

*

Togishi

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
82 400 / 100 000

Hozzászólások: 531

Hírnév: 9

Infó

Tárcában: 29 150 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Shinigami: Ezüst-kék szegéllyel ; Kitsune: Fekete-vörös szegéllyel

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
Mindnyájunknak meg van a saját kis biztonságot adó kabalánk. Csak egyeseké élesebb, mint másoké.

Post szín:
#FFB71C ; #B3FF87


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A Boszorkány Éjjele
« Válasz #132 Dátum: 2016. Nov. 20, 14:59:23 »
-Azt hiszem, tényleg az lenne a legjobb, ha berepülnénk érte -bólintottam az ötletükre. - Momo~chan, addig egy helyre tudnád gyűjteni a hozzá valókat? Nem hiszem, hogy túl sok időnk, vagy lehetőségünk lesz ahhoz, hogy beledobáljuk a kondérba majd őket. Egyenként egészen biztos, hogy nem járulhatunk az üsthöz, hogy mindenki bele ejtse, amit összeszedett. És mivel te vagy boszorkány ruhába, azt hiszem nálad lenne a legjobb helyen. - adtam neki oda a saját szerzeményünk Nozomi~channal. - Remélem minden meg van, a kígyófogon kívül, amire szükségünk lesz. Közbe, ha netalán kígyót látnék, azt is befogom… - Levettem a kabátot, hogy szárnyat bonthassak, majd a szabad kacsóm Nozomi~chan fele nyújtottam -Elkísérsz? - reméltem, hogy igent mond rá. Mindenesetre, elindultam be. Furcsa folyosókon kanyarogtam, amikor eszembe jutott, hogy lehet nem a legjobb ötlet volt pont nekem jönnöm. Érzékeletem szerint, viszonylag gyorsan realizáltam, hogy abba a megszokott helyzetbe kerültem, hogy gőzöm sincs, merre is vagyok arccal. Sóhajtottam egyet, de nem ereszkedtem le a földre. Reménykedtem benne, hogy nem repkedek körbe körbe. Akkor lassítottam csak, amikor valami furcsa neszezést hallottam. Mintha egerek szaladoztak volna. Nekem legalábbis ez jutott az eszembe. A róka ösztöneim nem működhettek, mégis erős késztetés fogott el, hogy fejjel vetüljek előre.  Megráztam a fejem, és inkább próbáltam követni a hangot. Gőzöm sem volt, hogy merre kanyarogtam. Egész addig, míg a neszezés beszédhanggá nem erősödött.  Óvatosan, igyekezve nesztelenül mozogni, mentem az ajtóhoz, majd a szárnyakat eltűntetve, gyors visszavettem a kabátot, és beléptem.
   - Üdv! - mosolyogtam rá a jelenlévőkre. Pár pillantással felmértem a szobát. Ketrecek, állatok. Naya~chan, egy kék Yru~chan, és egy izé(?). - Örülök, hogy meg vagytok. Nem akartam fülelni, de véletlen pont hallottam, hogy a boszorkányt keresitek. Ha nincsenek meg a hozzávalók, amiket a beszélő macska felsorolt, akkor teljesen felesleges megkeresnünk őt, itt ragadunk, ilyen formánkba. Össze kerestük, ami kint megtalálható volt, ami még hiányzott, az nálatok van, szóval induljunk kérlek! - néztem a szemükbe. Ismertem őket, szóval kérdés sem volt, előbb beszélek, mint hogy ütnék. Nagyon reméltem, hogy engednek a szép szónak, és velünk jönnek. Ideje volt visszamenni a többiekhez. Már mentem volna Sensei után.

« Utoljára szerkesztve: 2016. Nov. 20, 16:25:05 írta Aikawa Chiyo »


(click to show/hide)

Karakterlap

Nayara Tarin

Eltávozott karakterek

Octava Espada

Szint: 9.

Lélekenergia:

60% Complete
46 900 / 60 000

Hozzászólások: 76

Hírnév: 4

Infó

Tárcában: 15 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#CCACF2


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A Boszorkány Éjjele
« Válasz #133 Dátum: 2016. Nov. 20, 18:00:12 »
A kérdés eldöntetett, merre kellene tovább mennünk.
- Akkor odakinn fogjuk keresni - bólintottam rá Yruzza kígyótól kapott iránymutatására. Keresgélésem eredményeként lelt bársony szütyő épp nekem valónak kérette magát. Gondosan zártam minden üvegcsét, mielőtt óvatosan a zsákocskába helyeztem őket - egy kivételével, mely nem produkált az egérkéken semmi látványosat, ám anélkül is épp elég turpisság volt a tarsolyomban. Mindre még egyszer elmormoltam magamban, mire valók lennének, így reméltem, ha netán használni is kell, nem keverem majd össze őket.
- Nem bíznám magam egy frissen avatott, egyéjszakás boszorkára, ha lenne egy ténylegesen hozzáértő... ki tudja, ha a kis fruskára hagynánk a kotyvasztást, következőnek mi lenne belőlünk. Semmi kedvem tengeri moszatként eszmélni egy balul sült varázslat nyomán - habár nem tetszett az ötlet, egy jöttment boszorkánnyal helyettesítsük az eredeti varázslatért, ittlétünkért felelőset, talán mégsem volt hasztalan. Ha az igazi boszorkánnyal valami történne, vagy nem volna hajlandó visszacsinálni, amit tett, kellett egy tartalék terv. Talán egy beugró is helyettesíthetné adott esetben.
- Hozd a könyveket - intettem a szörnyünknek hirtelen ötlettől, tegye hasznossá magát. Talán kontár maskarás, mégis, meglehet valódi boszorkánnyá lett a velünk idekerült is, mint ahogy mi sem csupán kinézetben voltunk azok, amivé változtattak minket. Ha kell, talán Morgana nélkül is visszafordítható volt ez az egész, amennyiben a lány képes olvasni és meg is érteni a varázskönyvekben írtakat. Nem várttal, nem kívánttal bővült társaságunk indulófélben. Nem tettettem, örülnék jelenlétének.
- Véletlen... - hangom árulkodó lehetett, nem hiszek a vele kapcsolatos véletlenekben. Lett volna még néhány szarkasztikus megjegyzésen, kivételesen nem akadtam fenn sokáig ilyen apró részleteken.
- Ahogy fordítva ugyancsak értelmetlen lenne - lehet boszorkányunk matériák nélkül és hozzávalónk a banya híján, végeredményben ugyanaz. - És ti mit találtatok, hogy minden egyéb nálunk kell legyen? - számosszor bizonygatta szavahihetőségét kérészéletű ismeretségünk alatt, ahogy legalább ennyiszer az ellenkezőjét is. Sejtettem, ártani nem így próbálna, ha akarna, kénytelen voltam ezúttal is bízni benne. Legalábbis próbálkoztam, így legyen.
- Tudjátok már, merre lehet? - a nem volt más, egyébként is így tettünk volna - indulhattunk.

Karakterlap

Raimaru Minashaku

Eltávozott karakterek

Shinigami

8. Osztag

*

Szint: 7.

Lélekenergia:

60% Complete
36 100 / 45 000

Hozzászólások: 102

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 10 600 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Shinigami Férfiegylet

Reiatsu szín:
Vörös

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#4343E0


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A Boszorkány Éjjele
« Válasz #134 Dátum: 2016. Nov. 20, 19:32:29 »
Miután összerakódtam, Chiyo elengedett. Megmozgattam magam, mielőtt átvettem a dobozt, csak hogy van-e olyan részem, ami nem ért még ide. Konstatáltam, hogy megvan mindenem, akkor azonban hallottam egy ismerős hangot. Másodperc töredéke alatt végigfutott bennem minden, amit az a hang valaha is kiváltott belőlem, majd a forrás felé néztem. Tényleg Momo volt, ahogy azt sejtettem. Nem tudtam az elején semmit mondani, bennakadt a hangom, de egy végtelenségnek tűnő másodperc után megembereltem magam, elváltoztattam a hangom, és válaszoltam.
- Köszönöm, megvagyok.
És arrébb is mentem kicsit. Nem akartam, hogy megtudja, hogy itt vagyok. Ő nem tudta, mi történt igazából, de az, hogy én tudtam, már elég volt ahhoz, hogy kerüljem. Nem akartam sebeket feltépni. A többiek elrepültek, így magamra maradtam vele és a kutyával, na meg a macskával és a tökfejjel, aki hozott tökmagot. Király, akkor már csak várni kell, amit én készséggel megtettem, miután kinyitottam a ládát, hogy beletegye a tökmagokat. Legyen minden egy helyen.