A fekete macsek hangos dorombolással bújik a gazdájának kinevezett
Momo karjaiba. Végülis logikus, hiszen a fekete cicákat valóban a boszorkányokhoz szokás társítani a klasszikusokban - ti pedig eleve úgy fest, a Halloween klasszikus szörnyei lettetek. De nem mindenkivel ennyire barátságos, a támadólag fellépőkre (
Maxi, Makiro, Yru) a macska is fúj, ám korábbi bakijával ellentétben egyelőre mindenkinek csak nyávogással felel.
A káosz persze egy pillanatig sem ül el körülöttetek:
Hyousuke ugyan kidout valóban nem tud idézni, diákod (
Rei mégis megakadályozod további ténykedésben, ugyanis öltözéke erősen lángolni kezd.
Misa mágiázási kísérlete sem marad eredmény nélkül: az általa elővarázsolt kisebb homokvihar szerencsére kioltja a lángokat
Rei körül, még ha eredetileg nem is feltétlenül ez lett volna a célja.
Fekete cirmosotok erre mancsával takarja el a szemeit.
- Ezer pixie és gremlin nem csinál ekkora felfordulást… - motyogja mély hangján, majd gyorsan meg is feledkezik a bajáról, miközben dorombolva bújik az őt simogatók kezéhez.
- Hát, mivel az Avalon már foglalt, szólíts Salemnek - mutatkozik be dorombolás közben
Momonak és persze mindenkinek, aki körülötte helyezkedik el.
Chiyo felszólalásakor a macska is érdeklődve méri végig a társaságot, de az igazán lényeges, hogy aki a kérés elhangzása közben
Chiyo szemeibe néz, az olthatatlan vágyat érez, hogy kövesse az iránymutatást.
- Nos, ami a helyet illeti, ránézésre egy régi japán kastélyban. Mivel engem ugyanaz a varázslat hozott létre, ami titeket ide, a pontos helyszínt nem tudom. Annyi bizonyos, hogy Morgana úrnő pont a mai estét választotta a kísérletezésre és ez lett belőle. Felettébb érdekes eredmény, nem igaz? - a halk nevetésből ítélve a macsek remekül szórakozik a dolgon.
Momo utolsó kérdése és
Nayara megjegyzése akasztja meg egy kissé mesés hangulatát.
- Oh, én még nem keresném meg Morgana úrnőt. Attól nem törik meg a varázslat, csak ha a megfelelő alapanyagokat beledobjátok a főzetbe. Akkor viszont minden visszavált a régibe - szája elé kapja a mancsát, elvégre ezt nem a gazdája kérdezte tőle, mégis kiszaladt a száján. Inkább Momora fókuszálja nagy zöld szemeit és úgy felel.
- Nos ezt én sem tudom. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem - annyi viszont bizonyos, hogy határozottan élvezi a figyelmet és rajongást, mellyel a csapat leányzói körbeveszik.
Egyéni apróságok:
Maxi: mindent a tök nézőpontjából látsz, így mivel hátrahagytad, saját csekekedeteidet is onnan követheted nyomon, ahova a faragott fejpótlék került. Reméljük, a többiek felé néz! :3
Hyousuke: ugyan nem feltétlen lenne egyértelmű, hogy te gyújtottad fel Reit, de tisztán érzékelted, mintha a te kezedből eredne a “mágia”.
Misa: a megszokott kidou idézése helyett óegyiptomi nyelven kántálsz magadban egy szöveget. Biztosan tudod róla, hogy mágia, és a hatásával is tisztában vagy, már mielőtt megláthatnád.
Nozomi: ha Momo megengedi, meg tudod fogni a cicát.
Mina: a kasza elkapásától leesik pár ujjperced, de ha lehajolsz, minden különösebb gond nélkül vissza tudod tenni őket a helyükre és működnek, mint újkorukban. Hasonlóan esel szét a hirtelen vonszolásra is, de elhagyott porcikáid gond nélkül követnek és rendeznek téged vissza egész csontvázzá.
Chiyo: feltűnik, hogy akiknek a szemébe néztél, sokkal készségesebben követik a kérésedet.
Határidő: november 3. 08:30