Meglepett Szatírka fellépése, mellyel elvétettem a célt, de ez számomra inkább imponáló volt. Talán mégsem olyan reménytelen. A szárnyaim és annak a suhogása nem olyan, mint egy gyöngybagolyé. Szóval nem olyan egyszerű vele lesből támadni. A por viszont egészen erősnek tűnik. Még nem tudom pontosan az erejét, de a padlót elég jól elintézte. Szóval jó kis fegyver. Vajon ha egy technikát mozgósítok, akkor történne valami? Energiát próbáltam gyűjteni a tenyerembe. Eddig nem láttam értelmét, hisz a többieknél is láttam, hogy nem csak az alakunk, fegyverein, de képességeink sincsenek, de talán valahogy az enyém is átalakult nem csak a szárnyak és a por függvényében.
Momo-t és a macskát mindenki körül zsongja, így nem is lenne tanácsos elrángatni. Így akkor nincs is értelme Momo-t magammal rángatni. Meg itt van az én drága Fran-om. Ám indulás előtt hallom Amóra nevét, illetve, hogy a macska valójában Morgána Avalon nevű szőrcsomójának másolata. Két macska van, de úgy tűnik, ez segít nekünk. A padlást és a kertet kihagyhatjuk, szóval marad a többi helyiség. Amikor indultunk volna, akkor a madárijesztő és a zombi lépett oda hozzánk, hogy velünk tartanának. Még ellentmondanak a sztereotípiáknak? A madárijesztő eszet kért Óztól, a zombi meg alapvetően agyatlan és agyat csócsál. Biztos velük kellene összefognunk? Bár a madárijesztőnek több esze van, még ha nem is tudják, hogy merre megyünk.
- Miből gondolod, hogy mi nem hasonlót tervezünk. Bár látszik, hogy nincs agyad, mert ha agyonvered, akkor nehezen tudná elkészíteni a főzetet, ami visszaváltoztatna. Akkor a többiek hiába keresgélik az alapanyagokat. … Ha nagyon akartok jöhettek, de ne legyetek láb alatt!
Zombinak címeztem elsősorban, de feleltem a kérdésre is. Különösebben nem bánom, ha velünk jönnek, ha nem akadályoznak. Intettem is a fejemmel, hogy akár indulhatunk is. Fran jelenleg egy elpusztíthatatlan szuper erő, így nincs is jobb vagy biztonságosabb hely, mint a feje vagy ahogy most fennáll, a vállán csücsülni. De kíváncsi vagyok, hogy milyen helyiségek vannak a palotában.