Szerző Téma: A Boszorkány Éjjele  (Megtekintve 11415 alkalommal)

Description: Villámküldetés

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Kimito Misa

Reiatsu GPS

Vaizard

*

Sanseki

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
29 500 / 30 000

Hozzászólások: 114

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 1 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A Boszorkány Éjjele
« Válasz #165 Dátum: 2016. Dec. 29, 23:31:25 »
Meglepett, hogy képes voltam teljes mértékben homokká lényegülni, már csak abban reménykedtem, megy visszafelé is. O_O Ahogy reméltem, hogy azt a testet is elhagyhatom, és az eredetivé változunk majd vissza. Egyáltalán nem voltam kibékülve ezzel a kinézettel, még ha teljesen nem is lettem védtelen, hiszen ha másmilyen is, de valamiféle képességeink lettek. Akkor már inkább lettem volna egyszerű, tudatlan ember, mint piramis szökevény. :/
A fogadtatás se olyan volt, mint amilyenre számítottam, nagy szemekkel hol Masenre, hol a kissé pórul járt farkasfélére pillantottam. Nem nagyon értettem, hogy mért én vagyok a rosszfiú, éppen őt mentette meg attól, hogy én segítsek neki, vagy hogy is van ez…
- De… hisz te kértél, hogy… – Motyogtam csendesen, továbbra is csak nézve, miért azt a nőt tartja védőn, aki arról tehet, hogy itt vagyunk, és így nézünk ki.
Magamat átölelve jobb kezemmel a bal könyökömbe kapaszkodtam, és úgy álltam ott, mint egy megszidott kisgyerek. Nem akartam bajt keverni, azért jöttem, hogy segítsek. >w< Lelki szemeim előtt felrémlettek a képek, mikor ő érkezett segítségemre, és akkor is mennyi gondot okoztam, így inkább csak a földet néztem. T////T Talán jobb, ha megvárom, hogy elmondják, mit várnak tőlem. :/

Karakterlap

Hirase Keisei

Ügyeletes naplopó

Shinigami

8. Osztag

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
7 750 / 15 000

Hozzászólások: 60

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 4 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
világoskék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Forever alone

Mottó:
"Amit ma megtehetsz azt halaszd holnapra!"

Post szín:
#42668f


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A Boszorkány Éjjele
« Válasz #166 Dátum: 2016. Dec. 29, 23:34:24 »
Ahogyan attrakcióztam a pacival kezdtem rájönni, hogy teljes mértékben engedelmeskedik számomra tehát száz százalék, hogy hozzám tartozik. Bár az íjam és egyéb képességeim sokkal inkább hiányoztak most az életemből mint ez a ló, de jobb híján most ez is megtette.
A vár embernél kevesebbet sikerült összegyűjtenem, de most nem volt időm az egész épületet körbeszaladni. Ha valaki lemaradt így járt én attól függetlenül vezettem a népet még azután is, hogy a macsek azt mondta tényleg jó irányba megyek. Ami nem volt meglepő hiszen nem olyan rég még arról jöttem visszafele csak azért, hogy akit tudok odavigyek.
Nem telt el sok idő és vissza is értünk. A látvány, ami fogadott érdekes volt, de nem kerítettem neki nagy feneket. Elkönyveltem járulékos hülyeségnek, amivel csak előrébb lendítjük a dolgokat. Már csak a lötyi kotyvasztás volt hátra és minden olyan lesz mint újkorában. Vagy legalábbis gondoltam ezt én, de a banya nem igazán akarta beadni a derekát, hogy ezt megvalósítsa. Sokkal jobban tetszettünk neki úgy ahogy éppen most, neki köszönhetően vagyunk.
- Ezt nem nevezném ajándéknak. – morgok miközben megemelem a fejem helyén díszelgő tököt jelezve, hogy elég szar szerepet kaptam ebben a sztoriban. – Nem lehetne, hogy véletlenül kedves lesz velünk és visszakapjuk valódi kinézetünket és képességeinket? – teszem fel az este leghülyébb kérdését ugyanis szinte biztos, hogy nem lesz ilyen aranyos azok után, hogy így kicseszett velünk.
- Sokkal jobban örülnék az eredeti képességeimnek ugyanis azzal legaláb úgy.néztem ki mint.egy ember és mehettem emberek közé is. :roll: - magyarázok bele se gondolva abba, hogy ennek azért milyen következménye lehet. Tenni azonban egyenlőre én személy szerint semmi sem teszek ugyanis nem akarok ilyen fiatalon megmurdelni és egyébként sincs egyetlen épkézláb ötletem se.
- Komolyra véve a szót. Eltudná mesélni, hogy miért pont mi? - teszek fel neki most már teljesen más stílusban egy kérdést hátha előrébb jutunk vele. Mást nem lefoglalom addig míg a többiek ki nem találnak valamit. - Egyáltalán hol vagyunk? Meg mit kéne tenni azért, hogy ez a rémálom véget érjen minél előbb? - Rohamozom meg a kérdéseimmel.
« Utoljára szerkesztve: 2016. Dec. 30, 00:06:24 írta Maximilian Stoltz »

Karakterlap

Sachiaru Masaki

Eltávozott karakterek

Ügyeletes tajparaszt

Szint: 17.

Lélekenergia:

60% Complete
85 500 / 100 000

Hozzászólások: 167

Hírnév: 10

Infó

Tárcában: 54 150 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
mandarin sárga

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
madafaka I'M awesome!

Post szín:
#ffcc00


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A Boszorkány Éjjele
« Válasz #167 Dátum: 2016. Dec. 30, 01:39:45 »
Rohadtul betosztam a rinocérosz nyugtatómat, ne górjam napalmmal kezelt fakupacra a rasnya ábrázatát, hanem erőltessem be a tuskó fajzatomat és nyálverjek, hátha kipeckelnek valamit ezek a lúzerek. Az egész cseszett csürhéből, csak a koponyáját eldobott muksónak volt némi sütögetni való agysejtje, ami elég cink, ha azt kuksolom a csülkeiben szállította az agyvelejét. Asszem ez baszottul leírja az egész nyamvadt szitunkat, de azért tepertem tovább, hátha Arturo-val (Maximilian) duóban még nyújthatjuk a rétes tésztát egy darabig.
Már, ha az a veszett bolhazsák nem cincálja miszlikre azt a kevéske összegereblyézett hippi génemet, amivel még rohadtul próbáltam kifeccelni a tömegmészárlást. Egy luvnya ugráltatott, akit tapiznom kellett és még gazzal kellett neki picsognom is. Kibaszottul atomháború tombolt bennem, amitől marhára betikkelő bagolylesőkkel kanalaztam be két ujjal a veszett szőrme muffot és tartottam a vasorrúnak, mielőtt a pofámból amőba leszállót gyártó nyamvadékot cafatokra szaggatom.
- Elbóklászott a stólája. – Vicsorogtam baromira szorulásos sügérként. Rohadtul erőlködtem, ne másszon elő az őrjöngésem. Azon meg cseszettül nem lepődtem már be a banya oda se kagylózott a rizsát toló Lancelot-ra (Maximilian). Marhára mélyről felfelé csörtető tüdőürítéssel toltam be neki én is a kérdéseket, hátha nyög rájuk valamit.
- Ne kéresd magad, szivi. Csicseregd el nekünk, hol a pi…tában vagyunk és mi a…fenére akarsz minket használni! –
- Karakurától pár kilométer, kevéssé ismert kastély, nem járnak erre turisták. Használni? Titeket? Semmire, mindössze ti feleltetek a hívásomra, tehát nektek volt kellően sok erőtök. Vagyis, ha a kísérletezést konkrét célnak veszed, akkor arra. ^-^ -
Kapásból fagyott heringként merevedtek le az izmaim. Megint kibaszott kísérletek, meg egy leprás picsa, aki ugráltat. Kurvára be kellett roppantanom a nyakamat, ne gőzöljek be.
- Milyen kísérlet? –
- Az az én dolgom, titeket nem érint. - Ezen a nyamvadt ponton, ahogy a tetves vállát vonogatta már rohadtul le akartam tépni a cukorra mázolt koponyáját. A saját tenyeremet szedáltam azzal, tövig mélyesztettem bele a karmaimat.
- Akkor mégis mi a szar…vas bőgésére kellünk? – Mélyült egyre jobban a hangom. - Azt a Leszboszt bármikor itt hagyom neked letétbe! –
Nem felejtettem a tetvedék akcióit. Felőlem veszhetett a csicskája, de a többieket rugdaltam volna hazafelé, bárhonnan is szállingóztak ide. Erre meg képes volt azt benyögni, csak rohadtul arra tepert, meddig bírjuk cérnával. Be akarta dobni, működik a képesség mixelés és az meddig tart ki. Hát, kurvára stagnált ez a fos! Nekem meg már a számat kellett rágcsálnom, miközben leprás palota pincsiket számolgattam, véletlen se kaparjam ki a seprő zsonglőr retináját. Már kajak arra dobtam fel a mikróba agyam maradékait, valamit domborítottak a becsörtetők. Azt határozottan füleltem, valaki kaparászik a kondérnál, szal elé szambáztam, beárnyékoljam a tuskóságommal, míg mittom mi a redvát szenveleg ott magának…

*IC-t a mesélőtől kaptam :3
× Somnus ×

(click to show/hide)

Karakterlap

Hatakeyama Momo

Eltávozott karakterek

Shinigami

9. Osztag

*

Szint: 4.

Lélekenergia:

60% Complete
20 000 / 30 000

Hozzászólások: 138

Hírnév: 7

Infó

Tárcában: 22 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Hideg rózsaszín

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Aoyama Shouta

Post szín:
#e25355


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A Boszorkány Éjjele
« Válasz #168 Dátum: 2017. Jan. 17, 23:32:59 »
Salem megerősíti, hogy már csak a korábban hiányolt összetevő hiányzik, így csak bólintok, hogy így van, ahogy mondják. Bár valószínűleg ők is hallották a cicát, de se baj, kettő megerősítés jobb, mint egy ^-^. Végül az összes hozzávaló nálam, landol, ami jóm, mert így azt érzem, hogy fontos vagyok, hiszen egy fontos feladat van rám bízva. Chiyo kérdésre csak lelkesen bólogatok. Persze, hogy rám lehet bízni a dolgot, egy üstbe még én is be tudok dobálni egy-két hozzávalót. Bár… nehezíti a dolgot, hogy egyenként kellene megtenni, de se baj. Tudom mit jelent az, hogy egyenként 8). Ahogy megérkezünk a célhelyre, nem értem mi történik. Olyan nagy a káosz T_T. Mindenki beszél és mindenki okos és még egy fiolát is kapok. Ez… ez nekem túl zavaros @.@. Salemet, aki közben kézbe vettem kicsit magamhoz szorítom. Tudom, hogy azt várják tőlem, hogy beledobáljam a dolgokat az üstbe de… de… de hogyan  ToT?
- Ostoba fajankók... Szükségetek lenne némi időre, nem gondolod? - hallom meg a cica morgolódását.
- Azt mondod? Vagyis... persze, hogy szükségem van *>*""" - válaszolok a kérdésre, gyorsan korrigálva magam. Majdnem bedőltem ennek a beugratós kérdésnek, de csak majdnem, végül sikeresen rájöttem, hogy itt az igen a helyes válasz.
- Boszorkány vagy, csak varázsolnod kell. Bármilyen aprócska rímes szösszenet megteszi, ha a kérésedről szól - világosít fel, mire csak bólintok. Hát jó. Szerencsére a Slayerben is rímekben varázsolnak. Várjunk csak *w*! Ha ez így van, simán kipróbálhatnám az ott elhangzott menő varázslatokat. Nagy a kísértés, hogy idézzek egy végzet villámait, vagy egy szörnybéklyót, de egye fene, sárkányigával is beérném. De… van egy olyan érzésem, hogy a többieknek nem értékelnék, pedig szerintem nagyon mókás lenne *_______*. Mondjuk akárhogy gondolkozom nem jut eszembe semmi ilyen időbirizgáló varázslat, így nekem kell agyalnom egyet :/. Vajon az úgy ér?
- Szóval… Állj meg idő, ó káprázat… segíts nekem az üstbe dobálni öm… ármányban *>*”” - ez így rímel, azt hiszem :|. Ha sikerül a trükk, akkor mindenkinek meg kell fagynia, így kihasználva a dermedtséget odarohanok az üsthöz és egyben beleöntöm az összes hozzávalót. Tudom… tudom, egyszerre kéne, de… nincs időm ><”. Ha nem sikerül a dolog, akkor… akkor egyszerűen csak partizánkodva bevágódom a tömegbe és megpróbálom eljuttatni az összetevőket a célba :x.

(click to show/hide)

Karakterlap

Ukitake Juushirou

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 212

Hírnév: 5

Infó

Tárcában: 1 899 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A Boszorkány Éjjele
« Válasz #169 Dátum: 2017. Jan. 22, 13:00:23 »
A teljes őskáoszban, amit kialakítottatok, néhány meggondolatlan társatoknak sikerül elsütni néhány, a boszorkány számára sértő megjegyzést. Már eddig is nagyon gondolkodott azon, hogy miután látott benneteket, pillanatok alatt elkotor innen – ez az elhatározása mostanra be is érett, bár igen jól játssza, hogy mosolyog és nevet. Noha ez utóbbi inkább a ti bosszantásotoknak szól, semmint valódi jókedvének.
– Sajnos már későre jár, vagy éppen koránra, ahogy vesszük. Fáj, hogy nem láthatom, pontosan meddig fog tartani a varázslat, de most ideje távoznom ^-^ – mosolyog rátok, és int egyet, majd máris tapsol egyet. A második taps előtt azonban megdermed a keze a mozdulata közben – akárcsak mindenki más, Momot és Salemet kivéve. A megállított idő lehetőséget ad, hogy a már igen kevés főzetbe beleöntsd az alapanyagokat, bár Salem kissé felnyávog, amiért egyben öntöd bele mindet. A fura lé narancs színre váltva füstölni kezd. Még épp van időd ellépni a kondértól, mielőtt szikrák hullanának ki belőle, és az idő folyása ezzel ismét megindulna. Morgana másodjára is tapsol, még pont látjátok, amit lepillant a mellette színes szikrákat vető kondérra, mielőtt mind az, mint ő maga füstté válva eltűnne a színről. Ennek a jelenetnek már mindenki tanúja lesz, akárcsak visszaváltozásotoknak: mind a tizenhatan láthatjátok egymás valódi kinézetét, de arra persze nincs garancia, azt is tudjátok, az előttetek lévő személy melyik lénye volt a Halloween-nak. A hajnal első sugarai is szép lassan rátok lelnek, így kívánva szépséges november elsejét.

Vége~


Utószó
Ahogy ígérte, Salem Momoval maradt. A fekete macska farkincáján továbbra is masniként tündököl a Momo reiatsujának színében játszadozó lidércfény. Ő nem is érzékel változást, hiszen pontosan ugyanúgy érti a macsek beszédét mint eddig. Mindenki más számára azonban Salem kommunikációja nem több immár egyszerű macskanyávogásnál. (Az NJK-t nyugodtan megpályázhatod. ^-^)

Jutalmazás:
500 LP és 2000 ryou: Aikawa Chiyo, Eliana del Barros, Fran Lechuza, Hatakeyama Momo, Kuroji Rei, Leyre la Azucena, Mizushima Hyousuke, Nayara Tarin, Osaka Makiro, Raimaru Minashaku, Sakurai K. Steelheart, Yruzza Alexander*
500 LP és 2200 ryou**: Kimito Misa, Maximilian Stoltz, Sachiaru Masaki
200 LP és 800 ryou:*** Hoshi Sen Nozomi

* mivel leadott karakter, ebből 250 LP-t írunk jóvá az új karinak
** a +200 ryout valamilyen különlegesen szívmelengető, leginkább hasizmot próbáló megnyilvánulással kiérdemelte
*** a küldetés kb 1/3-át, 1/4-ét tudta teljesíteni, így a jutalma eszerint alakult

Külön pirospont a társaság azon felének, akik mind a 11 körben részt vettek! ^-^