Lidércek Birodalma > Las Noches

Oázis

(1/1)

Ichimaru Gin:
Az Oázis disco ezennel megnyitja kapuit a kedves táncikálni vágyó vendégek előtt. Mert ha már ebben a sivatagban vagyunk kénytelenek leélni szinte végtelen életünket, akkor már legyen Oázisunk is. *sóhaj*
Szóval, nevéhez híven az alagsori bejáratot és a falakat pálmafák meg egzotikus madarak képei díszítik, és már innen hallani a dübörgő zenét, amit a DJ biztosít a hangulat fokozásának érdekében. A szórakozóhely két nagy teremből áll. Egy hatalmas táncparkettből, és egy asztaloktól-székektől-kanapéktól-arrancaroktól hemzsegő szobától, ahol az italos pult is található. Természetesen minden egyes alkalommal más és más akciókkal várják a vendégeket. Itt még a hangzavar sem olyan vészes, bár így is előfordul, hogy egymást túlordibálva kénytelenek beszélgetni a szórakozni vágyók.
A táncparketten biztonsági okokból a dohányzás tilos, ezt egy nagy tábla hirdeti. Egy discogömb, s különböző fény,-és hangulateffektek szolgáltatják a pörgős bulit, a DJ pultnál pedig bármilyen számot kérhetsz, amit a kedves DJ vissza is ad neked, a saját, felzajosított verziójában.


<< ELŐZMÉNYEK

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

Teljes verzió megtekintése