Szerző Téma: Éjszakai kisurranás  (Megtekintve 1989 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Fuchida Ayuta

Fuchida család következő feje

Shinigami

9. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
15 550 / 30 000

Hozzászólások: 58

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 19 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#d0cec5 || #7295b1


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Éjszakai kisurranás
« Dátum: 2016. Nov. 25, 22:46:23 »
Éjszakai kisurranás


Ilyen sem sűrűn fordul elő velem. Képtelen vagyok elaludni. Ayumi is sokkal nehezebben aludt el, de ő már sikeresen az igazak álmát alussza. Most nincs is szívem felkelteni. Helyette inkább úgy döntök, hogy kisurranok egy kicsit a levegőre. Talán egy kis testmozgás majd meghozza az álmot a szememre. Nem is kell sok, a kerítést megmászva kilógok. Egy csendesebb és nyugodtabb helyet keresek.
~ Ennyi erővel hozzám is jöhettél volna? Vagy az neked már nem kellemes?
~ Dehogyis nem. De most levegőváltozásra van szükségem.
~ De ha nem csíphetnek el, abban már nincs is semmi izgalmas.
~ Abban is van valami.
Most veszem észre, hogy nagyon szép tiszta éjszakánk van. Kicsit hidegebb is, mert látszik a leheletem. A csillagok pedig egymással versenyezve ragyognak az égen. A nyílt mezőn elterülve a legjobb bennük gyönyörködni. Egészen megnyugtató a számomra is. Az itteni csillagok és az Emberek Világában lévők vajon egyformák? Én ennek a világnak a szülöttje vagyok, de nem érzem azt, hogy nem élnék. Elméletileg tiszta léleknek számítok, de ezeket a "nemesebb" megnevezéseket és titulusokat mindig is utáltam. De nincs olyan sehol sem, hogy mindenki egyenlő legyen, és ne kelljen elvárásoknak megfelelnie vagy ne legyenek kötelezettségei, ami elől nem menekülhet. Nem hiszek ilyen furcsaságban, egyszerűen a saját örökségem alól bújnék ki. Épp elegen szólják meg, ahogy engem is. Nincs szükségem ilyenre. Ráadásul ez Ayumi-ra is rányomja a bélyeget, ami engem nagyon is bosszant. Rólam az ilyen lepereg, de vele teljesen más a helyzet. Shinigami-ként is hiába bizonyítunk, elég megvető szemekkel találkozunk. Azonban az Ő szeme nem volt olyan. Az Ő szeme olyan igéző volt és a színe megbabonázott. A csillagok megirigyelhetnék azt a ragyogást, mely az ő szeméből tükröződött. Különleges vörös haját pedig már messziről megismerném. Alig várom, hogy ismét találkozhassak vele.
Azt hittem nincs még egy Lélek, aki ilyenkor erre felé bolyongna. De tévednem kellett. Léptek zaját hallottam, de lustán néztem az irányába egy kislány volt. Akadémikus egyenruhában. Annyi esze nem volt, hogy legalább ha kilóg a lánykollégiumból, akkor legalább átöltözne, hogy ne legyen egyértelmű, honnan szökött meg? Nálam van a Zanpakuto-m, de mivel nem vagyok szolgálatban ezért sokkal lezserebb öltözék van rajtam. Úgy sem terveztem senkivel sem összefutni. De ki lehet ez a töpszli?Karakterlap

Kuroji Rei

Akadémista

*

Szint: 4.

Lélekenergia:

60% Complete
20 625 / 30 000

Hozzászólások: 161

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 22 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötét

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#003355 #002866


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Éjszakai kisurranás
« Válasz #1 Dátum: 2016. Nov. 27, 00:18:13 »
Éjszakai kisurranás

Kivételesen elfáradtam a mai napon. Bár betudható lehet annak, hogy végre kivételesen megemelték a zanjutsu óráinkat, mivel sok el maradt így végre be tudtuk hozni, a lemaradást. Nagyon sok új technikával lettem gazdagabb, szinte élveztem a megannyi új mozdulatsorokat! Egyszerűen imádom, mikor a kardomat használhatom! A harc minden mozzanatát, minden csepp percét élvezem! De hát, ahogy a mondás is tartja, van, hogy a jóból is megárt a sok. Annyira lefárasztottak, hogy kivételesen ma este úgy gondoltam nyugovóra szeretnék térni, így a fejemet a párnámra dőlve menten álomba szenderültem.
Reeeeeiiiiii!
- Ki van ott?!
Hirtelen felriadok, amint meghallottam a hátborzongató hangot. Körülnéztem a szobában, hátha megtalálom a hang forrását, majd ez után behunytam a szememet és megpróbáltam lélekenergia alapján érzékelni, hogy vajon merre lehet az illető. Mert biztos, hogy van itt valaki! Furcsa… de mintha ezt a hangot halhattam volna már… talán egy régi ismerős? Egyszer csak gúny, nevetést hallok, amire menten kinyitottam a szememet és körülnéztem. A szobatársaim vígan alszanak eközben. Nem is értem, miért nem riadnak fel ők is? Nekik is kéne hallani a hangot, amit én is nem?!
Egészen vicces, ahogyan próbáltad megérezni a jelenlétemet…
- Búj elő akárhol is vagy!
Jelentettem ki az ismeretlennek, majd készen álltam arra hogy esetleg megjelenik e az illető.
Előbújni? Hisz most is itt vagyok! Vagy… ohohohooo… azt hiszem, sokat kell még tanulnod kicsi tanonc!
Gúnyosan ejtette ki szavait, amitől úgy éreztem mentem felkapom a vizet. Csak kerüljön elő ez a nő vagy ki a fene! De várjunk csak… hisz… ez ugyan az a hang, amit még nee-chan otthonánál hallottam… ez ugyan az a nő lenne? Mi a fene történik itt egyáltalán?! Hirtelen erős fájdalmat kezdek érezni a jobb szemem alján, majd a jobb vállamon is, amitől hirtelen térdre ereszkedtem. Olyan érzés mintha égne ezen a két ponton, a bőröm. Iszonyatosan fáj! Igyekszem minden hang nélkül tűrni, miközben szenvedek.
Csak nem fáj valamid? Akarod, hogy segítsek? Bár… ez eléggé lehetetlen helyzet… végül is egy leendő shinigaminak tűrnie kell a fájdalmat nem igaz?
- Ezt te csinálod?!
Talán igen, talán nem!
- Bárhol is legyél, megtalállak!
Jelentettem ki, majd feltápászkodtam amint a fájdalmam elmúlt, és gyorsan felöltöttem magamra az akadémista öltözékemet, és mentem gyors tempómban, rezzenés nélkül, ki a szobából. Még mielőtt azonban az akadémia épületéből mentem volna ki, gyorsan felakasztottam a hátamra a katanámat, amit edzésen használhatok csak, de szerencsére tudom, hol tárolják, az épületen belül, úgy hogy a kitérőt gyorsan megjárom. Amint kiértem az épületből, az árnyékot kihasználva, surrantam el pár őr elöl, majd futásnak eredtem valamelyik tetszőleges irányba. Meg akarom találni ezt a némbert! Nem tudom, miféle varázslatot használhat, de baromira fáj! Ráadásul a hangja nem hogy megrémít, de még idegesít is közben! Csak találjam meg! Miközben haladtam előre, pásztáztam a szememmel, keresve az idegent, hátha megtalálom és gyorsan lecsaphatok, rá mielőtt még több kellemetlenséget okozna nekem.
Mond csak… hogy akarsz engem megtalálni, ha egyáltalán nem is tudod, hol keress? Vagy jobban mondva, hogy meg sem kérdezted merre találhatsz engem?!
- Megtalállak, ne aggódj!
Pedig hidd, el olyan közel vagyok hozzád, amennyire lehetséges!
- Fogd be!
Mondtam neki felemelt hangon, miközben futok előre kiérve egy füves területre ami lehetséges hogy egy park a lelkek városában belül. Csak tudnám, merre találom! Talán egyszerűbb lenne a dolgom! Nem baj, mimnél előbb, elkapom annál hamarabb térhetek vissza aludni! Hirtelen lélekenergiát érzek, a közelben. Gyorsan egy vastag fa mögé elbújok majd, kikukkantok. Egy alakot látok feltűnni. Az éjszaka miatt nehezen veszem ki, hogy vajon hogy nézhet ki, vagy egyáltalán kicsoda, bár könnyen meglehet, hogy shinigami, ha már a lélekenergiáját megéreztem.
Szerintem, jobb, ha most feladod az értelmetlen keresésemet és elkezdenéd végre használni azt a csököny agyadat, mielőbb még nagyobb bajba kerülnél!
- Nem dőlök be ennek! Megfoglak találni ha, tetszik ha nem!
Oooo kölyök… sokat kell még tanulnod….
Ezután újra éreztem a fájdalmat a bőrömön amitől, megint térdre ereszkedtem. Szinte ég a bőröm… fáj! Ez a rohadék… csak találnám meg! Megpróbálok feltápászkodni amennyire, lehetséges, és elkezdek megindulni, de hirtelen aztán megbotlok majd a fűre esek.
- Aaauuuu….. a francba!
Mondtam ki ingerültem miközben megpróbálok újra feltápászkodni. Szerencsére addigra a fájdalmam megint elmúlt, de kitudja mennyi időre. Egyáltalán mi lehet ez a nő? Egy másik boszorkány? Vagy valami hollow? Mondjuk ha hollow lenne, akkor a shinigamik éreznék a jelenlétét. Hirtelen észreveszem, hogy egy alak jelenik meg előttem, miután feleszméltem. Gyorsan a kardom markolatára tettem a kezemet, majd készültem arra, hogy esetleg meg kell védenem magamat. Ki lehet ez a fickó?
« Utoljára szerkesztve: 2016. Nov. 27, 10:16:36 írta Kuroji Rei »

Karakterlap

Fuchida Ayuta

Fuchida család következő feje

Shinigami

9. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
15 550 / 30 000

Hozzászólások: 58

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 19 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#d0cec5 || #7295b1


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Éjszakai kisurranás
« Válasz #2 Dátum: 2016. Nov. 28, 12:19:00 »
Kész katasztrófa. Akkorát esett orra, hogy az már nekem fájt. Egyben van még egyáltalán? Sikerült feltápászkodnia… Mégsem szorul arra, hogy felsegítsem. Jól megijeszthettem, mert egyből a kardjához nyúlt és villogó szemeivel szinte felnyársalt.
- Nyugi! Nem bántalak, csak érdekelt, hogy egyben vagy-e még. Elég zaklatottnak tűnsz. Minden rendben? … Egyébként is, ha akarnálak, akkor már rég lefegyvereztelek volna. … Mi a neved?
Tisztáztam a helyzetet, majd megkérdeztem a nevét, mert mégsem hívhatom csak Akadémiából surranónak. Lehetséges, hogy nekem kellene először bemutatkoznom, mert mégis csak én hoztam rá a frászt.
- Fuchida Ayuta vagyok, a 9. osztagból, szolgálaton kívül és nem eszek Akadémistákat.
Akkor ez is tisztázásra került. Ami viszont érdekesebb, hogy ő miért flangál egyenruhában teljesen egyedül éjnek évadján?
- De neked nem kellene aludnod? Miért sétálgatsz egyedül?
Kérdeztem rá a lánykára. Fekete haja fel van tűzve, de egyébként sem lenne olyan hosszú. Szürke szemei alapjáraton is élesen villognak, mintha mindenkiben a potenciális ellenséget látná. Arckifejezése nem a barátságosabb fajtából való, de mégis csak egy törékeny kislány, az alacsony termetével és vékony alkatával. Pont olyannak tűnik, aki kisurran az éjszaka, magán akcióként. Az őrök miatt van éppen elég feszültség a vállán, ami miatt nekem is nekem támadna. Így teljesen érthető, hogy egyből a kardjához nyúl. De nem tudja, hogy az erőszakos fellépésnek számít, és azt még súlyosabban büntetik? Egyszerűbb elszaladni, mert csak akkor van tetten érés, ha sikerül elkapniuk. Alapos gyanúval meg alapozni, máskülönben nem csukhatnak le. Ha nagyon akarnám, akkor elkaphatnám és visszakényszeríthetném a szobájába.  Az nagyon is ellenkezne a személyiségemmel.
~ Akkor rád sem ismernék.
Nincs különösebb dolgom vele, így nem tartoztatnám fel, ha el akar menni. Felőlem. Nem folyok bele a dolgaiba.


Karakterlap

Kuroji Rei

Akadémista

*

Szint: 4.

Lélekenergia:

60% Complete
20 625 / 30 000

Hozzászólások: 161

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 22 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötét

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#003355 #002866


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Éjszakai kisurranás
« Válasz #3 Dátum: 2016. Nov. 28, 18:42:37 »
Végig szorongattam az egyik kezemmel a kardom markolatát miközben a másik kezemet ökölbe szorítottam. Ha harcra kerülne, sor készen állok bármi is történjen! De végül nem így lett. A fiú ugyan is ahelyett, hogy nekem rontott volna rögtön magyarázkodni kezdett, hogy ő nem akar bántani, nem akar bajt, de azért volt pofája azt hozzá tenni, ha meg akart volna támadni valószínűleg vesztesként kerültem volna ki a mérkőzésből. Tipikus májer! Alábecsül, csak azért mert akadémista vagyok?! Mit ne mondjak, van vér a pucájába! Amint a fiú befejezte a magyarázkodást, csend lett egy ideig. Egyikünk sem szolalt meg. Végül, aztán felé mozdultam és alaposan körbe sétáltam, közben szemügyre vettem. Eléggé hülye hajszínnel rendelkezik, és ez a ruha… valami borzasztó! A lélekenergiájából adódóan most már biztosan állíthatom, hogy ő egy shinigami. Csak úgy sugárzik rajta, na meg, ahogyan kinéz… tuti az! A fiú végül bemutatkozott, amitől kicsit kikerekedett a szemem. Nem hallottam én már véletlenül ezt a Fuchida nevet valahol?
Te idióta! Naná hogy ismerősnek kell csengenie a név! Hisz túlságosan is hasonlít ahhoz a Fuchida Ayumi nevezetű lányhoz aki „megmentett” és hála neki most itt lehetsz akadémistaként!
Próbálom az ismeretlen nőt a fejemből kiverni és nem odafigyelni a provokálására, de azért enyhén felidegesített! Ökölbe is szorult a kezem. Csak találjam meg ezt a szemétládát! Esküszöm, kinyírom! Nem értem egyáltalán hogy lehetséges az, hogy csak én hallom és más senki?! Lehet, hogy segítséget kéne kérnem ettől az Ayutától? Nem, az nem rám vallana… megoldom egyedül is! Amúgy is mit keres itt az éjszaka közepén ez a fickó? Csak nem perverz, mint Hidekazu?!  Esetleg végig kukkolt?!
Reeeiiii, szerintem jobb, ha bemutatkozol, és válaszolsz a fiú kérdésére, mert még a végén, akár idiótának fog nézni, amiért egy kukkot nem szólsz!
- Fogd már be!
Csúszott ki a számon. Ezt talán nem kellet volna. Igyekeztem gyorsan összeszedni magamat így egy kicsit megpaskoltam az arcomat majd megráztam magamat, és a fiú felé hegyeztem a tekintetemet, majd ez után körül néztem, hogy tényleg egyedül, vagyunk e és nem követett e, engem senki. Esetleg itt lehet e valahol az a némber, aki miatt itt fogom tölteni úgy, látszik az éjszakám nagy részét. Csak találjam meg! Nem fogja megúszni, amiért elrontotta a pihenőmet! Sajnos bánatomra sehol nem érzékeltem egy jelenlétet sem, rajtunk kívül, így egy ideig le kell mondanom arról, hogy ezt a banyát, vagy némbert bánom is én kit, egy hamar nem fogom tudni elkapni. De még fiatal még az éjszaka!
- A nevem Rei. és semmi közöd hozzá hogy mit keresek itt! Törődj inkább a saját dolgoddal! Fogadok azért jöttél ide hozzám, mert féltél, hogy lebuksz, hogy észreveszlek, te perverz! Kukkolod a lányokat mi? Te is biztos ugyanolyan perverz, vagy mint az a Hidekazu barom!
Mondtam el neki kijelentve, közben karba tettem a kezemet. Miután végeztem a mondani valómmal, megfordultam.
- Most pedig ha megbocsátasz, mennék edzeni!
Ez után indulok is előre, hogy megtaláljam a némbert, aki miatt nem tudok aludni. Na, várj csak! Megtalállak én, ha addig élek is!

Karakterlap

Fuchida Ayuta

Fuchida család következő feje

Shinigami

9. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
15 550 / 30 000

Hozzászólások: 58

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 19 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#d0cec5 || #7295b1


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Éjszakai kisurranás
« Válasz #4 Dátum: 2016. Nov. 29, 00:12:59 »
Elbizonytalanodtam afelől, hogy a lány nem ütötte be komolyabban a fejét. Körbesétált, jó alaposan végigmérve. Szinte éreztem, ahogy tekintete végig szalad az összes látható porcikámon és kritizálja a látottakat. A hátamon is feláll tőle a szőr. Meg sem szólal, majd mikor megteszi, akkor a "Fogd be!" kifejezéssel él. Az teljesen egyértelművé vált, hogy nem nekem célozta, csak hangosan mondta ki.
~ Ketten kritizáltak le. Még szerencse, hogy nem hallottad.
~ Úgy mondod, mintha Te hallottad volna.
~ Nem, de szívesen meghallgattam volna azt a párbeszédet.
~ Örülök, hogy szórakoztatónak találnád a kritizálásomat.
~ Legalább tudtam volna segíteni nekik.
~ El tudom képzelni.
Úgy tud rám nézni ez a pici lány, mintha a tekintetével húsz kést akarna belém döfni. Hol tanulhatta ezt a tekintetet? Veszedelmes. Így a fejembe meg se fordul, hogy az "aranyos" jelzővel illessem.
- A nevem Rei. és semmi közöd hozzá hogy mit keresek itt! Törődj inkább a saját dolgoddal! Fogadok azért jöttél ide hozzám, mert féltél, hogy lebuksz, hogy észreveszlek, te perverz! Kukkolod a lányokat mi? Te is biztos ugyanolyan perverz, vagy mint az a Hidekazu barom!
~ Tessék! Semmi közöd hozzá. Te…Te… Perverz. Haha!
Ezt Kitsune sem bírja ki nevetés nélkül. Komolyan el tudom képzelni, ahogy a fűben jobbra és balra gurulva kacag rajta, míg én hebegek és habogok, hogy ugyan ezt mégis miből hozta össze. Meg ő jött ide és nem én mentem utána. Meg nem fogok kislányokat kergetni. Ha már valaki után szaladnék az csakis Hanabi lehet.
- Bocsi, hogy meg mertelek nézni, hogy az esés után rendben vagy-e. Te jöttél ide, és nem Én üldözlek. Ne nevezz csak úgy bárkit perverznek! Még a végén laposra vernek miatta. De a legfontosabb, hogy ne hasonlítgass össze két embert úgy, hogy nem is ismered őket. Rólam is csak a nevem meg az osztagomat tudod és összehasonlítasz egy Hidekazu nevű személlyel? Én sem kezdelek a kisebbik Húgomhoz hasonlítani, pedig azt már biztos állíthatom, hogy sokkal kedvesebb és aranyosabb, mint Te. … Van elég lánytestvérem, meg ha már követnék valakit, akkor elárulom, hogy biztos nem Te lennél az. Pláne, hogy még a nevedet is most tudtam meg.
Próbáltam neki elmagyarázni a helyzetet, miután felocsúdtam, hogy teljesen alaptalanul lettem perverz és ráadásul valami pedofil állathoz lettem hasonlítva, mert biztos én is olyan vagyok. De micsoda dolog ez már? Én sem kezdtem el kötözködni vele, hogy vegyen pelenkát.
- Komolyan edzeni szöktél ki? Egyedül egyébként sem jó… Szellemed jó sokat beszélhet, ha csendre kell intened. De azért jobb, ha figyelsz rá, mert nem biztos, hogy jó kettőtöknek, ha mindig leteremted… Úgy nem lesz meg a bizalom, amire szükséged van.
~ Tanácsot adsz neki? Miután perverz voltál? Nem félsz, hogy a kis méregzsák a nyakadnak ugrik, hogy miért szólsz bele?
~ Nem tudna, mert gyorsabb vagyok nála. Ha megfogadja, akkor megfogadja, ha nem hát nem. Én mindenesetre nem maradok itt pesztrálni. Nem kér belőlem, holott kedves voltam vele, akkor nem fogom túlságosan megerőltetni magam.
~ Szerintem ennyire sem kellett volna. Had fortyogjon magának.
Én végső soron inkább vissza felé indulnék. Nem szeretném, ha megint Perverz jelzővel lennék megbélyegezve. Köszönöm szépen, de az egyszeri szóhasználat is nagyon megsértette a fülemet. Nincs kedvem átélni még egyszer ezt a traumát.


Karakterlap

Kuroji Rei

Akadémista

*

Szint: 4.

Lélekenergia:

60% Complete
20 625 / 30 000

Hozzászólások: 161

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 22 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötét

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#003355 #002866


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Éjszakai kisurranás
« Válasz #5 Dátum: 2016. Nov. 29, 16:41:14 »
Indultam is volna tovább, az utamra, de amint ez az Ayuta fickó megszólalt, rögtön megálltam, és visszanéztem rá. Teljesen meglepődtem, hogy őszinte legyek. Ő tudja, mi a fene van velem? Belső szellem? Miről hadovál ez itt nekem egyáltalán? Kiről beszél egyáltalán, vagy kit ért ez alatt? Teljesen értetlenül álltam, és csak bámultam rá. Nem értettem még is ez a belső szellem dolog, hogy jön ide.
Gondolkozz, kislány! Lehet talán így ismerősebb, ha azt mondom neked, zanpakuto? Vagy inkább azt mondjam, hogy ez az illető zanpakutó esetleg én lennék?
- Micsoda?.... Zanpakuto? Az képtelenség! Nekem nem lehet zanpakutom! Ez biztos valami vicc!
Szoktam én szerinted viccelni? Gondolkodj egy kicsit!
- Te voltál akkor is mikor, még nee-channal voltam? Te szólítottál meg?
Bingó! Végre használod a fejedet! Így van Rei! Én szólítottalak meg.
- De…. akkor még csak….nem is voltam akadémista…..
Sokat nem tudsz még saját magadról sem… oooo igen… meglepődnél saját magadon hogy mikre lennél képes kislány!
Értetlenül néztem. Nem hiszem el, ezt egyszerűen. Van egy zanpakutom már rég óta? És még nem is tudtam róla?! De ha ez így van, akkor miért nem vagyok még képes akkor arra, amit a shinigamik szoktak csinálni mikor kiengedik a kardjukat?! Hisz ha van zanpakutom, képesnek kell lennem rá nem?!
- Ez az egész kezd egyre zavarosabb lenni nekem! Előbb az a kép, most meg a zanpakuto akiről nem is tudtam! Aaajh a francba!
Rúgtam bele a fába, mérgembe. Nem hiszem el! A semmiért jöttem ki! Felesleges időpocsékolás volt, amit eddig csináltam! Végül aztán fogtam magam, leültem a fűre, és karba tettem a kezemet, majd elkezdek dühöngeni magamban. Most aztán alaposan fel lett húzva az agyam. Időpocsékolás volt az egész és ez a sok megválaszolatlan kérdés az agyamra megy lassacskán már! És már aludni sincs kedvem! Lehet, tényleg fogom magam és elmegyek edzeni, azzal talán sokkal jobban járnék. Esetleg valamit szétzúzok, hogy kidühönghessem magamat. Rá nézek Ayutára, és alaposan megfigyelem még egyszer. Tényleg ahogy most nézem, van egy kis Ayumi féle beütése, na meg a neve mondhatni teljesen egyezik. És 9. osztagos! Ha jól emlékszem az a nő is ugyan abban az osztagban van, ez viszont nem lehet véletlen.
- Hé! Az egyik rokonodat, vagy húgodat, nővéred bánom is én kicsodádat nem véletlenül Fuchida Ayuminak hívják? Mert eléggé hasonlít a neved!
Jegyeztem meg neki, a nyilvánvaló hasonlóságot. Ha jól emlékszem annak a nőnek köszönhetem, hogy most egyáltalán itt vagyok. Vajon az a nő tudta ő is hogy rendelkezek, efféle zanpakutoval, vagy csupán látott bennem valamit, amit én nem? És amit a zanpakutom mondott rólam az imént, hogy mennyire meglepődnék, mire vagyok képes azt mire értette egyáltalán? Kezd egyre zavarosabb lenni nekem ez az egész…
- Te figyu... ööm.... még is... mit kéne tudnom a...zanpakutoról?
« Utoljára szerkesztve: 2016. Nov. 29, 17:08:30 írta Kuroji Rei »

Karakterlap

Fuchida Ayuta

Fuchida család következő feje

Shinigami

9. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
15 550 / 30 000

Hozzászólások: 58

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 19 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#d0cec5 || #7295b1


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Éjszakai kisurranás
« Válasz #6 Dátum: 2016. Nov. 29, 22:54:29 »
Már lassan el is indultam hazafelé, mikor zajt hallottam magam mögül. Rei képes volt megrúgni vagy megütni a fát? Ártott az neki? Ha most olyan lennék, akkor a növénybántalmazást személyes sértésnek venném. Utána meg még ő kezd el duzzogni? Karba tett kézzel fortyogva üldögél a fűben. Tipikus kölyök hiszti. De már ebből a korszakból ki kellett volna nőnie, ezért is nézek rá elég furán. Majd az ismét végig mérő tekintetével fürkész. Most inkább nem várom meg, de mikor sarkon fordulnék, akkor megszólít. Bár a "Hé!", nem éppen a legszebb formája ennek. Ahogyan az információ megtudakolása sem. De nagyon meglep, hogy Ayumi-t ismeri. Meglepett arccal válaszolok is sokkal illedelmesebben, mint ahogy ő felém intézte a szavait.
- Nemcsak a nevünk, hanem a kinézetünk is, ugyanis Ayumi az ikerhúgom. De honnan ismered?
A következő kérdését igazán nehezen teszi fel. Valószínűleg nem fűlik hozzá a foga. De meglep, hogy Akadémista létére még nem igazán hallott a Zanpakuto-ról és annak szelleméről. Valószínűleg mikor nagyon csendben volt, akkor vele társaloghatott. De akkor sem értem, hogy miért kellett szegény fát fizikailag bántania.
~ Át fogsz menni tanár bácsiba? Kíváncsi vagyok, hogy mit fogsz neki magyarázni.
~ Ha más nem mondta el neki, akkor most nekem kell kiokítanom. De jobb is, hogy tőlem hallja, mint olyantól, aki nincs harmóniában a Zanpakuto-jának szellemével.
~ Most egy nagy adag egót érzek?
~ Miért? Szerintem egészen jól megvagyunk, nem?
~ Mondtam, hogy nem?
~ Akkor kezdjük az almától…
- Hányadikos vagy az Akadémián? … Tudod minden Shinigami-nak van saját Lélekölő kardja, ami egyedi képességekkel bír. De ez közel sem minden, ugyanis maga a Zanpakuto saját akaratú lélek. A Shinigami lelkének egy része, akit ugyan úgy meg kell érteni, és akinek meg kell hallani a hangját. Te is beszélgetsz vele nem igaz? Egy hang, amit csak te hallasz. Egy alak az álmodból. Fel szeretné venni veled a kapcsolatot. Ha elég erősnek tart, vagy úgy érzi, hogy készen állsz, akkor elárulja a nevét. Minden Zanpakuto-nak ugyan úgy van neve, mint Neked vagy Nekem. Nevén szólítva pedig elő tudod hívni az erejét. Nem kell erőltetni, hogy elárulja a nevét, ha készen állsz, akkor elmondja. Sose becsüld alá! Sose nyomd el! Ő a részed, a társad, az erőd, amiben bízz! … Ne intsd csendre! Sokkal inkább beszélgess el vele! Hallgass rá! A javadat akarja. Látogass el hozzá! A belső világodban már jártál? Ott lakozik. Egy meditációs gyakorlattal eljuthatsz oda, és találkozhatsz vele. … Az Én Kitsune Toge-m a leggyönyörűbb fehér róka a világon.

Tettem a kezemet az oldalamon csüngő Kardra. Nem csak a legszebb kardszellemmel büszkélkedhetek, de szerintem nem sokan versenghetnek a belső világom szépségével sem.
~ Most hízelegsz nekem?
~ Jó néven venném, ha annak vennéd.
Ha kérdez még, akkor válaszolok neki. De igyekeztem érthetően elmagyarázni a dolgot. Legalábbis úgy hiszem. Bár Ő tipikus olyan, hogy máris de azonnal fel akarja keresni a belső világát, hogy laposra verje a Zanpakuto-ja szellemét. Már csak a neve miatt is. Nem irigylem. Ha szereted, akkor semmiképp nem ártana neked a kardszellemed. Közös érdeketek, hogy győztesen kerüljetek ki a csatából. Ha maga a szellem nem kedves vele, attól még nem ártana neki.


Karakterlap

Kuroji Rei

Akadémista

*

Szint: 4.

Lélekenergia:

60% Complete
20 625 / 30 000

Hozzászólások: 161

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 22 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötét

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#003355 #002866


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Éjszakai kisurranás
« Válasz #7 Dátum: 2016. Nov. 30, 16:02:40 »
- Hogy honnan ismerem az iker húgocskádat? Történetesen ő juttatott be engem az akadémiába! Először akkor láttam mikor az apám gyilkosát fogta el, majd amikor…
Nem szeretek arról beszélni ami nee-channal történt akkor. Tisztán emlékszem arra a napra, amikor minden tönkrement. Annyira dühös voltam rá, amikor kiderült, hogy titkol előlem valamit! De már bánom. Nincs mit tenni, ami múlt elmúlt azon nem tudok már változtatni. Kicsit gondolkodom, hogy vajon mit is mondhatnék majd eszembe jutott, mit is akarok közölni így hát folytattam
- Nos amikor visszanyertem az eszméletemet. Valamilyen oknál fogva az agyába vette, hogy én shinigami lehetek, meg van hozzá tehetségem, és végül az akadémián kötöttem ki.
A mai napig nem értem mi a fenét láthatott bennem. Ennek ellenére csatlakoztam az akadémiába, bár még mindig nem értem még is mi a fenét keresek itt egyáltalán. Ezek a szabályok az őrületbe kergetnek, a csoporttársaim kész vicc, az elmélettől és a kidoutól egyenesen hányingert kapok! A zanjutsu edzést, na, azt szeretem! Ott legalább igazán mozoghatok, forgathatom a kardomat!  Ayuta elkezdett egy hosszú monológot, amitől mentem álmos kezdek lenni. Na, ne már… ő is ilyen sokat pofázik?! Mentem elálmosodok! Bár legalább nem annyira idegesítő, mint az a másik shinigami aki állandóan erkölcsi leckét akar nekem adni. Huuuh, szerencse hogy most nincs itt, mert lehet, laposra verném, ha most elkezdene itt nekem dumálni az erkölcséről. Amint Ayuta befejezte a hosszúra nyúlt monológját, fapofán bólogattam.
- Aha…aha…. hát, másodéves vagyok jelenleg. Szóval még eléggé az elején vagyok. Azt akarod mondani nekem, hogy a drága „zanpakutom”-nak saját lelke van, és hogy, a javamat akarja, segíteni akar, és konkrétan az erőm forrása. Akkor egy kérdés… a zanpakutonak mióta szokása, kínozni a „gazdáját”?!
Kínozni?! Ugyan! Ez még csak a bemelegítés volt! Nem kínzásnak nevezném amúgy, sokkal inkább egy élményre szóló kiképzésnek!
- Kiképzés?! Pokoli fájdalmat okoztál nekem!
Örülj neki, hogy nem okozok még többet….
Nyeltem egy jó nagyot, a kijelentésétől. Ez a zanpakuto a frászt hozza rám! Komolyan ennyire szerencsétlen nem lehetek! Miért egy ilyen zanpakutot kellet nekem kikapnom?! Ayuta szerint fontos egy shinigaminak hogy bízzon a szellemében. De én hogy bízzak meg egy ilyen zanpakutóban?! Alig ismerem! Ráadásul „úgymond” az első alkalomkor, már fájdalmat okozott nekem! Azt hittem meg akar ölni! Bár lehet, titokban tervezi is?! Nem érzem valami, hü de biztonságban magam vele most így belegondolva. Felállok, a fűből majd egy kicsit ki nyújtóztatom a lábaimat. Ezután felnézek az égre és észreveszem a teliholdat. Most is milyen szép… akárhányszor látom, mindig úgy érzem, nem én vagyok az egyedüli, aki folyton bámulja. A szívem ilyenkor hevesebben szokott dobogni, és fura érzéseim támadnak. Mintha ilyenkor érintene meg valaki… jó érzéssel tölt el. Végül nagy nehezen visszarázódok és Ayutára nézek újfent. Lehet ki kéne, használom a lehetőséget, hogy egy shinigamival megküzdhessek…. amúgy is, ha már aludni nem tudok, és így is frusztrált vagyok le kéne vezetni a gőzt…
- Amondó vagyok, ha már itt vagyunk, ne tököljünk, inkább küzdjünk meg! Rám fér egy kis testmozgás!
Elő is kapom, a kardomat majd beállok az alap kendo állásba.
Oooooh…. erre kíváncsi leszek! Bár szerintem az illető shinigami mentem szét fog tépni!
- Kell a kihívás!
Végre valamiben egyetértünk! Fejlődsz kislány!
Kíváncsi leszek Ayuta elfogadja e, a kihívásomat és egy jót edzhetek az éj leple alatt. Mert úgy őszintén, most baromira rám férne egy alapos testmozgás!

Karakterlap

Fuchida Ayuta

Fuchida család következő feje

Shinigami

9. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
15 550 / 30 000

Hozzászólások: 58

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 19 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#d0cec5 || #7295b1


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Éjszakai kisurranás
« Válasz #8 Dátum: 2016. Nov. 30, 20:46:46 »
Igencsak meglepett a válasza, amit az ismeretségéről mondott.
- Hogy honnan ismerem az iker húgocskádat? Történetesen ő juttatott be engem az akadémiába! Először akkor láttam mikor az apám gyilkosát fogta el, majd amikor... Nos amikor visszanyertem az eszméletemet. Valamilyen oknál fogva az agyába vette, hogy én shinigami lehetek, meg van hozzá tehetségem, és végül az akadémián kötöttem ki.
Ő lenne az a lány, akiről Ayumi mesélt? A fekete aurás? Nem pont ilyennek képzeltem. De örülök, hogy Ayumi ilyen nagy hatást váltott ki belőle.
Magam is tudom, hogy túl sokat beszéltem, de nem hiszem, hogy ennyire untató lett volna. Komolyan majd elaludt rajta, de mikor visszamondta, akkor úgy hiszem, hogy sikerült valamit megértenie belőle.
- Igen, a javadat akarják. Ha lelkileg vagy "fizikálisan" kínoz, akkor azt is az érdekedben teszi. Úgy hiszem, azzal készít fel, hogy használni tudd a benned lakozó erőt. Lehet, hogy sokkal fájdalmasabb dologgal kell majd szembenézned. Van, akinek olyan a képessége, hogy amikor használja, szinte mindig halál közeli állapotba kerül. Vagy esetleg a képességével sokkal nagyobb fájdalmat okoz, mint amekkorát akar, és azt nem tudja feldolgozni.
~ Ugye most nem magadról beszélsz.
~ Magamra sosem mondanám, hogy gyenge vagyok. Esetlegesen még nem vagyok elég erős.
~ Már kezdtem meglepődni.
A nagy nyeléséből arra következtetek, hogy a Zanpakuto-ja szelleme is valami hasonlót mondott neki. De a fekete aura semmi jót nem jelenthet. Főleg, ha elszabadul, és nem tudja elfojtani vagy kordában tartani.
- Amondó vagyok, ha már itt vagyunk, ne tököljünk, inkább küzdjünk meg! Rám fér egy kis testmozgás!
Azt hittem dobok egy hátast. Verekedni akar? Könnyedén harcképtelenné teszem. Tényleg ezt akarja? Van benne kurázsi, annyi biztos. Csúnya helybenhagyás lesz a vége.
~ Komolyan kifektetnél egy kislányt.
~ Utána felsegítem. … De úgy se hagyná…
Nincs szükségem a kardomra. Menőn még zsebre is vágtam a kezemet, hogy nem tud meglepni. Ha felém támad, akkor egy speciális lefegyverző mozdulattal ártalmatlanná teszem. Valójában két kezemmel a lendületét kihasználva, kibillentve az egyensúlyából átforgatom, hogy ő háttal a fűbe essen. Meg sem kellett magam hozzá erőltetni. Ő meg csak pisloghat, hogy mi történt. Én meg felé magasodom, majd visszadugom zsebre a kezem. Nem olyan, aki kérne abból, hogy segítőkezet nyújtva felsegítsem. Nem igazán kérek abból, hogy elszabaduljon az ereje. Nem szeretnék benne semmilyen kárt tenni, ahogy azt sem, hogy magunkra vonjuk a figyelmet feleslegesen. 


Karakterlap

Kuroji Rei

Akadémista

*

Szint: 4.

Lélekenergia:

60% Complete
20 625 / 30 000

Hozzászólások: 161

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 22 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötét

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#003355 #002866


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Éjszakai kisurranás
« Válasz #9 Dátum: 2016. Nov. 30, 21:20:30 »
Végre valami jó is történik velem! Ayutánál legalább is úgy látszik, benne van a játékba! Király! Megküzdhetek végre egy shinigamival is! Kíváncsi vagyok, meddig fogom bírni! Hiába nagy az erő különbség kettőnk között, és valószínűleg sőt biztos az esélye annak, hogy a küzdelemből én jönnék ki rosszul, de ez nem érdekel! Sőt! Mimnél erősebb valaki annál jobban izgatottabb leszek! Elejtek egy mosolyt Ayutához jelezve, hogy készen állok. Beállok támadó állásba és átgondolom, mit csináljak. Egy idegi figyeltem merről is támadjak, vagy egyáltalán hogyan is fogjak hozzá. Ez olyan izgalmas! Izgatott vagyok! Jupiiii!!!!! Megküzdhetek egy shinigamival!
Te aztán nem vagy sámli… biztos, hogy kifekszel a harcban, de azért majd kicsattansz az örömtől.
- Végre valahára lesz egy erős ellenfelem! Hagyd, élvezzem már ki a pillanatot!
Szóltam oda a zanpakutomnak. Gondolkodok még egy darabig, aztán végül dűlőre jutok, mit csinálok. Bevetem a shunpoval kevert zanjutsu módszert! Avval lehet, eléggé meglephetem. Legalábbis eddig, ahogyan figyeltem a párbajokat, a shunpot általában kerülésre, vagy kitérésre használják. De mi van akkor, ha a harc elemébe keverem? Aaah meg is van! Direkt előre fogok támadni, hogy azt higgye, frontálisan akarom megvágni, majd az utolsó pillanatba a háta mögé shunpozok és úgy csapok le rá! Hátha meglephetem! Jól van Rei! Hajrá, menni fog! Mutasd meg a hosszan tartó éjszakák edzésének eredményét!
- Akkor had szóljon!!!!
Elrugaszkodok és futásnak eredek, majd shunpoval felgyorsítom magam, hogy Ayuta elé kerüljek. Kivárom a megfelelő alkalmat, amikor egész közel kerülök hozzá és az utolsó pillanatban, a háta mögé fogok shunpozni hogy aztán lecsaphassak rá a háta mögé. Nagy lesz a valószínűsége, hogy észrevesz, de akkor tovább csinálom a műveletet, és elé shunpozok, vagy esetleg az oldalára és úgy fogom megtámadni. A lényeg hogy addig kerülgetem, míg olyan pontjához nem érek, ahova nem figyel. Sikerülnie kell! Akármennyire erősebb is az ellenfél, a legjobbat kell most nyújtanom ebbe a harcba! Készülj Ayuta!
Ennek nem lesz jó vége….
Elé shunpozok és várok az alkalomra, hogy a háta mögé kerüljek. Minden a terv szerint halad…
- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
Hirtelen aztán Ayuta megragadja a karomat, és abban a másodpercben a földbe végzem, majd csak pislogok az ellenfelemre. Ez még is mi volt? Nem is emelte fel a kardját, egyszer csak leküldött és kész.. a pusztakezével csinálta?
Bingo te ökör!
- Fogd már be!
Mondtam a zanpakutomnak a hangomat kiadva, majd felállok, és gyorsan felkapom, a kardomat majd hátrálok két lépést és figyelek rá.
Azt ne mond, hogy újra neki akarsz menni…
Ügyet nem vetek most a zanpakutom provokálására és inkább most a küzdelemre koncentrálok. ez a fickó biztos brutálisan gyors, hisz még a shunpo közben is képes volt lefegyverezni. Ez nem lesz így jó… valami mást kell kitalálnom. Nem adom fel! Akkor is elérem, hogy legalább kardot rántson! Addig nem fogom békén hagyni, amíg legalább el nem érem, hogy egy shinigami kirántsa a kardját! Nee-chanért is bizonyítanom kell, hogy nem hiába nevelt annyi éven át!
- Akkor hát még egyszer!
Most elshunpozok Ayuta jobb oldalára és onnan próbálok intézni egy vágást. Remélhetőleg evvel meg tudom lepni valahogy….
« Utoljára szerkesztve: 2016. Nov. 30, 22:02:29 írta Kuroji Rei »

Karakterlap

Fuchida Ayuta

Fuchida család következő feje

Shinigami

9. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
15 550 / 30 000

Hozzászólások: 58

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 19 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#d0cec5 || #7295b1


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Éjszakai kisurranás
« Válasz #10 Dátum: 2016. Dec. 01, 00:10:38 »
Elismerése, hogy Shunpo-val rontott nekem, mert így leginkább a lélekjelenlétemnek köszönhetem, hogy tisztán végig tudtam hajtani a leszerelést. Egészen gyors. Ez egy jó taktika, de egyáltalán nem ismeretlen vagy kiszámíthatatlan. Sokan alkalmazzák. Nem éppen az a teketóriázós alkat. Ahogyan a feladós sem. Sikerült meglepnem, de máris talpra állt, és ismét nekem támad. Úgy hiszem, hogy nem fogom tudni csak úgy lerázni magamról. Remélem nem arra játszik, hogy előrántsam a kardomat. Ugyanis végkép nem akarom, nehogy megsértsem vele. Még az hiányozna nekem. Pontosan tudom, mit érez, ezért is tudom, hogy nem fogja feladni, hacsak nem rendezem le. A felhergelésével meg még jobban nekem akar majd rontani. Én is ilyen makacs vagyok. Mit kellene tennem? Mégsem bánthatom. Az nem lenne szép dolog tőlem.
Most a jobb oldalamhoz Shunpo-zik és úgy próbál megvágni. Ez nagyon is baleset veszélyes. Még ha nem is aktiválta a Zanpakuto-ját, akkor is, akárhonnan nézve ez egy éles fegyver, amivel komoly vágásokat is lehet okozni. Kifordulok, majd hátulról a fejét egy ujjal megérintem, talán még egy kicsit előre is tolom, majd magam is távolabb Shunpo-zom.
- Másodéveshez képest egészen jó vagy. Majd ha Kidou-kat kezdesz el tanulni. … Bár szerintem Te sem tudod majd az elméleti oktatásokat végigülni. Én is inkább ellógtam azokat az unalmas órákat.
Mindig meglógtam. Szegény Ayumi-nak kellett mindig kisegíteni, ha dolgozatot vagy valamilyen beadandót kellett készítenünk. Én meg menekültem, hogy a felügyelők el ne kapjanak, és arra kényszerítsenek, hogy hosszabb ideig egyhelyben üldögéljek, és még netán jegyzeteljek is. Az lett volna a halálom. Az ilyentől komolyan kipattogzok.
~ Erősen túlreagálod!
~ Egyáltalán nem!
~ Ha egy Arrancar támad rád a jelenlegi gyengeségeddel, akkor leszel a halálodon.
~ Most le akarsz amortizálni?
~ Csak felvilágosítani… De Rei-két hogyan akarod hatástalanítani?
~ A lebeszélés nem opció?
~ Ha már belementél?
~ Költői kérdés?
A kitérésen kívül másképpen nem tudom, de azzal is csak magamra haragítom. A zsebre dugott kezem pedig csak még jobban bosszanthatja… Mondhatjuk, hogy ez egy padhelyzet?


Karakterlap

Kuroji Rei

Akadémista

*

Szint: 4.

Lélekenergia:

60% Complete
20 625 / 30 000

Hozzászólások: 161

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 22 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötét

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#003355 #002866


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Éjszakai kisurranás
« Válasz #11 Dátum: 2016. Dec. 01, 14:23:13 »
Meglendítem a kardomat, Ayuta felé, de amint elérhette volna a pengém, hirtelen nyoma vész, és csupán egy icipici nyomást érzek a fejem hátulján, majd a földre ereszkedve gyorsan megfordulok, és a kardomat magam elé tartva védekező állást vettem fel. Megint körülbelül ugyanaz történt, mint az első támadásomkor, fel se fogtam mi történik. Szóval egy shinigami ilyenekre képes? Ez egyre izgalmasabb! Érdekes módon örülök ennek, mivel végre van egy olyan ellenfelem, aki nem hagyja magát! Van miért küzdeni! Bár egy kissé idegesít, hogy nem tudom szinte eltalálni, de valahol örülök is ennek, mivel így a harc csak még izgalmasabb! Már az is kihívás hogy eltaláljam! De ez benne az izgalmas! Nem érdekel, ha vért kell izzadnom érte, de addig fogok rá támadni, amíg vagy el nem találom, vagy esetleg kardot nem fog rántani! A shinigami megdicsérte a tudásomat, amit eddig mutattam neki, aminél csak pislogtam. Mit dicsér ez meg?! Hisz el sem találtam még!
- De még el sem találtalak! Szerintem ez még nem elég! Ami pedig a kidout illeti... arról ne is beszéljünk, mert már a szó is felidegesít! Jobban szeretem a kardot forgatni, vagy a két öklömet használni, mint varázsolni! De legalább nem én vagyok, úgy néz ki az egyedüli, aki így gondolkodik, legalább is ebben.
Jelentettem ki Ayutának a tényállást. Én kidout? Soha a büdös életbe nem fogok használni kidout! Átmegyek belőle és utána hagyom is a fenébe az egész démonmágia maszlagot jó mélyre a föld alá! Ami pedig a harcot illeti… hogyan is fogjak neki? Mert eddig egyszer sem tudtam eltalálni! De kéne lennie valami gyengepontnak! Valahogyan el kell érnem, hogy a kardját, kirántsa! Csak így győződhetek meg róla hogy nem hiába edzettem annyit esténként, na meg… nem is tudom, talán bizonyítani akarnék? De még is mit?! Nem tudom….
Ha nem tudod miért is harcolsz igazán, akkor a csatát már elvesztetted!
- Tudom, miért küzdök!
Nem az edzésed eredménye az oka, amiért küzdeni akarsz jelen pillanatban…
- Ha annyira tudod, mond meg! Miért küzdök?
Ezt magadban kell megfogalmaznod, én nem segíthetek. De ha elfogadsz egy tanácsot tőlem, amit kötve hiszek, hogy megfogatsz hisz leír rólad, hogy nem bízol bennem. Vagy kiszállsz a küzdelemből, vagy gyorsan megfogalmazod, magadban miért is küzdesz egyáltalán! Az utóbbinál jobb, ha belehúzol, mert hidd el ez a shinigami csúnyán ellátja a feneked így is!
- Kösz a semmit….
Motyogtam magamba, a zanpakutom tanácsára reagálva. Jól van miért is küzdök most igazán? Talán mert örömöt okoz? Nem, nem azért. Edzeni akarok és azért? Szerintem ez is csak részben. Mit akarok igazából bebizonyítani? Valami késztetést érzek, hogy küzdenem kell! Mintha nem is magamnak hanem… valakinek akarok itt helyben bizonyítani? De hisz csak mi magunk vagyunk itt, nem látja senki ezt a küzdelmet, de valamiért egy ideje úgy érzem talán... nézheti esetleg valaki? Nem tudom… nem érzek senkit, pedig ha egy shinigami, vagy bárki látná, ezt a harcot akkor biztos érezném!
- Egy kérdés! Miért is lettél shinigami?
Tettem fel a kérdést, miközben a kardomat magam elé tartom. Most jut eszembe, ezt magamnak is lehet fel kéne tennem. Egyáltalán miért csatlakoztam az akadémiába? Vagy pontosabban, akarok e shinigami lenni? Hátha Ayuta válasza előre lendít ebben, és segít megfogalmazni nekem, hogy miért lenne jó, ha beállnék a shinigamik közé….

Karakterlap

Fuchida Ayuta

Fuchida család következő feje

Shinigami

9. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
15 550 / 30 000

Hozzászólások: 58

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 19 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#d0cec5 || #7295b1


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Éjszakai kisurranás
« Válasz #12 Dátum: 2016. Dec. 01, 22:07:12 »
Neki már az sem jó, ha dicsérik? Komolyan nehéz kezelni ezt a kislányt. Biztos nem részesült olyan neveltetésben, mint Én. Bárkinek nagy fejfájást okozhat… Nálam is kiütéseket okoz, de nála egyenesen szitokszónak minősül a Kidou.
- Akkor te is jobban hiszel a saját erődben, mint holmi Démonmágiában. A Zanpakuto-dben is bízz ennyire!
Egy időre fel is hagyott a támadással, de nem a csatával. A felém intézett kérdése pedig igencsak meglepett.
- Egy kérdés! Miért is lettél shinigami?
Ez ám a velős és erősen elgondolkodtató kérdés. Valójában a miérteken sosem gondolkodtam még. A kardom felébredésével egyértelművé vált, hogy mivé kell válnom. Meg akartam tanulni mindent erről az erőről, és erősebb akartam lenni, hogy megvédhessem azokat, akik fontosak a számomra. Bennem a védelmező ösztön mindig is domináns volt. Sose volt kérdés, hogy Shinigami leszek. Még úgy sem, hogy az sokkal több kötelességgel jár, mint a család örökösének lenni. Valójában a Shinigami-ként el is felejtem, megszabadulok a gondolattól. Valahogy akkor sikerül elmenekülnöm ezen kötelezettségem alól. Akkor csak Fuchida Ayuta lehetek a 9. osztag Shinigami-ja. Nem mintha akkor a név nem kötelezne, vagy bélyegezne meg…
- Egyértelmű volt az erőm felébredésével, hogy meg akarom tanulni kezelni. Erősebb akartam lenni, hogy megvédjem azokat, akik fontosak nekem. Számomra nem volt kérdés. … Számodra viszont az… Igazam van? Mármint nem azért kérdeztél, mert kíváncsi voltál, hogy én miért. … Nem motivál semmi? Sokan sokféle indokból lesznek Shinigami-k. Kinek önös érdeke vezérli, más nemesebb életcélt lát benne, valaki ezáltal keresi önmagát, míg más csak fitogtatni akarja a képességét és a Shinigami-sággal járó befolyásoltságát.
Fejtettem ki saját meglátásomat. Igyekezve lényegre törően tenni azt. Nehogy elveszítse a fonalat. De természetesen nem felidegesítve. Semmi jó nem származik abból, ha valaki nem tudja, hogy mit miért csinál. Az ilyen embereket könnyű lecsábítani az útról. Könnyű megvezetni, és árulásra csábítani. Jobb, ha az ember határozott és elérhető célokat tűz ki maga elé.
- Az Akadémián rengeteg technikát és fogást lehet tanulni, amik elősegítik, hogy jobb harcos legyen belőled. Megtanulhatod, hogy miként kezeld a benned szunnyadó erőt. Próbáld meg elérni, hogy azt az erőt senki és semmi ne törhesse meg. Ha pedig ezt megtanultad, akkor a nagy céltalanságban, vagy a minden mindegy alapon, ne rosszra, hanem jóra használd az erődet.
Ha sem a rosszban, sem a jóban nem talál értelmet, akkor inkább cselekedjen jót. Ha nincs kit megvédenie, akkor védje azt, aki a segítségére szorul. Inkább lássa a fényt, sem mint süllyedjen el a saját sötétségében. Nem is értem, mert Ayumi akár lehetne is ez a fény a számára. Vagy Ő, aki ismeri a sötétséget legyen az eltévedtek üstököse. Most még lehet bármi, de cél nélkül csak egy elveszett lélek. Az olyan pedig még veszélyes is lehet.


Karakterlap

Kuroji Rei

Akadémista

*

Szint: 4.

Lélekenergia:

60% Complete
20 625 / 30 000

Hozzászólások: 161

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 22 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötét

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#003355 #002866


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Éjszakai kisurranás
« Válasz #13 Dátum: 2016. Dec. 01, 23:11:42 »
- Hát még csak most ismerkedem vele, és a bizalom eléggé… hogy is mondja…. luxus egyelőre…
Reagáltam a zanpakutos megjegyzésére, hogy szerinte bíznom kéne a szellememben. Még nem tudom, egyáltalán megéri e megbíznom benne, hisz majdnem megölt! A kérdésemre Ayuta hosszú monológot nyomott le újfent. Végig figyeltem, amiket mond, hogy miért is lett shinigami. Ilyen egyszerű lenne? Csak úgy felébred az erőd és már is shinigami akar az illető lenni? Nekem miért ilyen nehéz akkor? Mert hiába is „ébredt” fel bennem valami hihetetlennek tűnő képesség, számomra még mindig nem egyértelmű hogy szeretnék shinigami lenni. Egyszerűen nem motivál! De még is van egy olyan érzésem, ha most itt hagynám az akadémiát avval… talán mást bánthatnék meg. Mondjuk nee-chant? Részben őt is, de lehet, van még valaki? Megint eszembe jut a kép, amit még a boltban láttam mikor avval a barom perverz Hidekazuval lógtam. Ennek hatásától újra könny keletkezik a szemembe. Nem értem, miért van rám ennyire hatással az-az ostoba fénykép! Mindegy… letörlöm a szememről a könnycseppeket, majd visszaállok alapvédekező állásba.
- Igazából nem tudom… nee-chan lehet az oka, amiért az akadémiába mentem, vagy esetleg valami más motivál, nem tudom. Igazából fogalmam sincs, hogy egyáltalán shinigami akarok lenni. Az egyik felem legszívesebben elmenekülne, és járná tovább szabadon a rugonkai utcákat, de a másik felem viszont maradásra kényszerít! Nem tudom neked megfogalmazni jobban, ezért a lényeg hogy most itt vagyok és kész!
Válaszoltam neki a motivációval kapcsolatban. Ayuta ezután beszélt az akadémiáról egy két dolgot, ami nem volt számomra idegen információ. Nem is dísznek megy az ember akadémiába, ha nem a képességeit akarja fejleszteni. De én nem tudom a mai napig miért is mentem ebbe bele? Talán nee-chan halála miatt? Nem tudom… olyan sok minden megválaszolatlan kérdésem van, amire aligha kaphatok választ. Egyszerűen az ösztönöm folyton azt sugallja, belém maradjak, de valahol meg a szívem mélyén elmennék! Itt hagyni ezt az egész shinigami baromságot a fenébe és élni az életemet!
- Az akadémián már szinte unatkozok! A zanjutsu edzésnél is a párbajnál az összes csoporttársamat leverem. Nem nagyon izzasztatnak meg, ezt nem nagyképűségből akarom mondani csak tényként felvázolni! Ezért is szoktam esténként elvonulni és egyedül edzeni, hogy legalább fejlődjek is valamit! Hogy őszinte legyek, a mai napig nem értem mi a fenét keresek még az akadémián egyáltalán. Eleinte azt hiszem nee-chan miatt mentem, de az idők folyamán már nem tudom igazán. Tudod… te szerencsés vagy. Sose voltál igazán egyedül, ahogyan kiveszem a szavaidból. Most is haza várnak biztos a szeretteid. Másnak ez nem adatik meg. Egyedül nee-chan volt aki… a szerettem volt….
Újabb könnyek jelennek meg a szememben, de nem a szomorúság miatt. Sokkal inkább úgy érzem, hogy dühös vagyok. Szinte mintha a lelkem lángolni kezdene a haragtól. Olyan ideges lettem, hogy már szorítottam a két kezemmel a kardom markolatát teljes erőmből. A fogaimat is összeszorítottam a dühtől. Hirtelen becsukom a szemem, majd újabb emlékképek gyötörnek. Nee-chan arcát látom, majd ami történt vele. Az érzés mikor tehetetlenül álltam ott és nem tudtam rajta segíteni!
- Egyszerűen dühit…. dühit hogy elvesztettem nee-chant. Dühit a gondolat hogy tehetetlen voltam akkor! DÜHIT HOGY ÁLLANDOAN NEE-CHAN SEGÍTSÉGÉRE KELLET SZORULNOM! DÜHIT HOGY AZ APÁM EGY ALKOHOLISTA BAROMMÁ VÁLT, ÉS HOGY MÉG MEG IS ÖLTÉK A SZEMEM LÁTTÁRA! DÜHIT HOGY MÁSOK AKIKNEK JOBB SORSUK VAN ELNYOMJÁK A MÁSIKAT AKI SZERENCSÉTLENEBB HELYZETBEN VAN! DE LEGJOBBAN AZ DÜHIT FEL! HOGY TEHETETLEN VOLTAM MIKOR NEE-CHAN MEGHALT!
Ezután Ayutára néztem. Hirtelen magam körül valami fekete aura kezdett kibontakozni. És amint ez az aura egyre láthatóbbá és sűrűbbé válik, egyre jobban úgy érzem, majd menten felrobbanok a dühtől. Ayutára nézve, meglátom benne Ayumit. Azt a shinigamit, aki anno megmentette az életemet. De nee-chan életét viszont nem tudta megmenteni. Ha ő megölte volna azt az elvetemült gyilkost, akkor nem történt volna meg ez a tragédia! Lehet, hogy apám is életben maradt volna! Te vagy az oka Fuchida Ayumi! Nem mentetted meg nee-chant! MIATTAD HALT MEG!!!!!!!!! Az aura egyre hevesebbé válik, mimnél dühösebb leszek, végül a harag hatására nekirontok Ayutának.
- AZ EGÉSZ A TE HIBÁD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szinte Ayumit láttam benne. A dühtől vezérelve teljes erőmből nekirontok most a shinigaminak, és egyetlen csapásommal minden haragom, ami összegyűlt bennem, egyetlen egy vágással zúdítom rá.

Karakterlap

Fuchida Ayuta

Fuchida család következő feje

Shinigami

9. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
15 550 / 30 000

Hozzászólások: 58

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 19 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#d0cec5 || #7295b1


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Éjszakai kisurranás
« Válasz #14 Dátum: 2016. Dec. 03, 20:33:33 »
Nem újdonság számomra, hogy ismeretlenben nem szívesen, sőt egyáltalán nem bízik meg az ember. De mégsem ismeretlen senki számára sem a saját Zanpakuto-jának szelleme. Legalábbis így gondoltam. Ő még sem bízik meg benne. Majd idővel megfog, mert rájön, hogy előle nincs értelme mit titkolni, vagy bizalmatlankodni. A része és ő ismeri mindenkinél jobban.
Reméltem, hogy monológom eljut hozzá és elgondolkodik rajta. Megfontolva akár az ajánlatot. Úgy tűnik volt egy nővére, akit eléggé szeretett. Akiért harcolna. Azonban ezt az erőt vagy motivációt nem érzi elég erősnek vagy biztosnak. Egyáltalán nem értem, hogy miért. Pedig ha az Ő helyében lennék, akkor Én biztos több mint elégnek találnám. Nem tetszik az a másik éne, akit említ. A bizonytalanságot okozó személyiség egyáltalán nem jelent jót. Megingatja a személyét, amitől nem lehet jó Shinigami. Van mit tanulnia, ezért nem lenne jó, ha otthagyná az akadémiát. Az pedig, hogy az akadémián unatkozik, meg még azt is jelentheti, hogy nem tanul meg fontos dolgokat.
~ Bagoly mondaná verébnek!
- Van még mit tanulnod! Sajnálom, hogy az évfolyamodban nincs kiemelkedő személyiség, de akkor miért nem hívod ki az oktatót, vagy kéred meg, hogy osszon be az idősebbekhez? … Ilyen szempontból szerencsésnek mondhatom magam. De ne irigyelj! … Neked nincsenek barátaid? Olyanok, akikre számíthatsz? … De a Nővéred emléke se hagyd annyiban. Nem ismertem, de biztos nem akarná, hogy ne tanuld meg kezelni a benned szunnyadó erőt. …
Mondtam, de nem tudom mennyit hallott és értett belőle. Úgy nézett ki, mint aki már rég nem velem foglalkozik. Aki már nem hall és nem lát. Egyszer csak fekete aura jelent meg. Pont ahogy Ayumi leírta. Mintha önkívületi állapotban lenne. Mintha a haragja felül emelkedne rajta. Ilyen természetű lenne az ereje?
- AZ EGÉSZ A TE HIBÁD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~ Ez veszélyes!
Mondta hideg és határozott módon. Figyelmeztetését magam is érzem. Nekem is hideg futkos tőle a hátamon. Üvöltését nem értettem. Mégis mi lenne az én hibám, ha alig néhány perce találkoztunk először. Hallucinálna is? Teljes erejével rám ront. Nem is tudtam, hogy most a kardomat emeljem fel ellene hüvelyestől vagy próbáljam meg kiütni a kezéből, esetlegesen térjek-e ki előle. Komolyan kell vennem. Nem aprózhatom el. Komoly arccal a suhintás elől elegánsan elfordultam, majd megragadtam a csuklóját és a háta mögé csavartam a pengét kitéptem a kezéből és magam mögé dobtam. Majd a másik kezemet finoman a fejére tettem és gyengéden megsimogattam. Ez a fekete aura szerencsére nem sért meg.
- Elég lesz! Ne hibáztasd sem magad, sem másokat. Nyugodj meg, mielőtt a dühöd és gondolatod sötétsége bekebelezi a lelkedet! … Ő nem akarná, hogy elemésszen. Nem ismertem, abban igazad lehet, de aki szeret Téged, az nem akarhatja. Ilyet az ellenségének sem kíván az ember.
Mondtam komolyan és még inkább határozottan, de a fejsimogatással igyekeztem megnyugtatni is. Remélem, megtudom nyugtatni, ha más nem, akkor a földre is lenyomom, hogy megnyugodjon. Ha ilyen idegösszeroppanásai vannak, akkor lehet el kell zárni, hogy ne okozzon másoknak fájdalmat.