Szerző Téma: Szárnnyal és anélkül  (Megtekintve 3337 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Fuchida Ayumi

Shinigami

9. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
18 000 / 30 000

Hozzászólások: 46

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 7 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#7d7d7d || #e1d1b8


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Szárnnyal és anélkül
« Dátum: 2016. Dec. 08, 23:10:38 »
Szárnnyal és anélkül

Nem is gondoltam, hogy Ayuta nélkül, de mégsem egyedül az Emberek Világába megyek járőrözni. Nincs jó emlékem ezzel kapcsolatban. Remélem, most semmi ahhoz hasonló nem történik. Lényegében, mint gyakornokféleségként vagyok jelen, de mégis eléggé hosszú pórázra vagyok engedve. Oly annyira, hogy mire átértünk felügyelőmnek hűlt helye. Valami olyasmit mondott, hogy el kell intéznie valamit, de jön vissza. Elég hamar teljesen egyedül lettem hagyva.
Nekem az Emberek Világa olyan furcsa. Nekem, aki a Lelkek Világában született és él. Volt olyan társam, aki korábban ebben a Világban élt, ők már egyszer megtapasztalhatták, hogy milyen a halál. Azonban, ha a Lélek meghal, akkor eltűnik. Mondják, hogy lehet, hogy ebbe a Világban újjászületik, de akkor már nem lesz ugyan az. Így, úgy gondolom, hogy ha ez igaz is, akkor a személye elvesztésével, akit megismerhettünk az tényleg meghal. Én biztosan kétszer összetörnék, ha Ayuta meghalna és adott esetben itt találkoznék vele, de ő már nem Ayuta lenne. Valamint nem igazán hallottam ilyen találkozásokról. Egyáltalán nem lehet könnyű.
Valahogy az itteni Emberekkel nem igazán tudok azonosulni. Számukra én biztosan a megtestesült Halálangyala lehetek. Egyáltalán nem látnak engem, sőt semmit, amit a Világomból származik. De ezért nem nézem le őket, mert ez a természetes. Egy kicsit el is szomorít, hogy ekkora a különbség, de mégis az itt tapasztalt nyüzsgés olyan erőt ad, ami tovább viszi a lépteimet és mosolygásra késztet. Még így estefelé is, mikor a legtöbben fáradtak. Köztük könnyeden sétálgatva, mosollyal az arcomon és csukott szemmel átadom magam ennek a nyüzsgésnek. Kicsit olyan vagyok, mint egy láthatatlan Szellem, aki elsuhan, vagy éppenséggel egy elsuhanó Angyal szárnyak nélkül.
Tényleg olyan jó ez a nyugodtság. Remélem, nem zavarja meg semmi sem. Legalábbis nem olyan, aki ellen használnom kellene a kardomat. Ekkor viszont valami érdekeset érzek, ezért megtorpanok, és szememet felnyitva a hátam mögé tekintek.


Karakterlap

Kane Shinzou

Futár (Speedy)

Quincy

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
13 000 / 30 000

Hozzászólások: 192

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 41 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ciánkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#6666FF  #99EAFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Szárnnyal és anélkül
« Válasz #1 Dátum: 2016. Dec. 09, 00:49:03 »
Szárnnyal és anélkül

Végre egy csendes nap elé nézhetek. Noahnak hála kaphattam egy kis kimenőt, így újfent egy kicsit egyedül lehettem. Mondjuk szeretek emberek közelében lenni, de azért sokszor jól esik az egyedüllét. Amióta az a Semafori incidens történt mostanában biztonság esetén magamnál hordom a keresztemet, Alea Angelit, de csak is a belső zsebembe. Biztos, ami biztos a karperecemet még mindig hordom, hátha kevesebb az esély arra, hogy kellemetlen személyekkel, találkozzak. Nem nagyon hiányzik most jelenleg nekem egy újabb incidens! Amint elérek egy háztetőt ugorva, kisétálok, a ház tetejének szélére és csodálom a panorámát, ami elém tárul. A helység eléggé idillinek néz ki, mondhatni akár randi állomásnak is jól jönne. Elő is veszem a mobilomat, majd lefényképezem a helyiséget, hogy majd Mousenak oda adjam és ő majd pontos koordinátát ad majd nekem, hogy legközelebb megtaláljam a helyiséget. Ahogyan lenézek, látható tisztán hogy nagyon sok bolt van egymás mellet.
Amarillát ki tudnám engesztelni, vajon ha veszek neki valami szépet?
Végül csettintek az ujjammal és elhatározom, hogy körülnézek. Amúgy is a futárjelet a zsaruk nehezen vennék észre a tömeg miatt így nem lehet nagy bajom. Gyorsan keresek is egy vízvezetékcsőt, majd lecsúszok, ahogyan a tűzoltók szoktak, csúszni mikor mennek a dolgukra. Amint földet értem, az utca szintre körülnéztem hátha észrevett e valaki, majd indultam is az egyik bolt felé. Sok édességet látok a kirakatnál, amiket egyesével megnézegetek.
- Ez biztos nem engesztelné ki Amarillát…
Jegyzem meg magamnak így indulok tovább a következő bolt felé, ahol leginkább zenealbumokat lehetne venni. A kirakatokat megnézvén, sok fajta zenei stílust lehet itt találni. Van itt rock, county, europai, minden, amit a szem ellát!
Amarilla amúgy is szeret táncolni, így akár a zenét is szeretheti nem? Talán találhatnék neki olyasmit, ami akár tetszhet is neki…
Indultam is magabiztosan a bolt bejárata felé, míg csak hirtelen erős lélekenergiát nem kezdtem el érezni a közelben, ami később egy hollow üvöltése folytatta.
- Ez nem jelent jót…
Sokáig gondolkodva erőt véve magamon az erős lélekenergia felé veszem az irányt. Gyorsan le is kapom a karperecemet jóval előbb, hogy aztán sietni, tudjak. Ám bár lehet, megint magamra hozom bajt, de csak nem hagyhatom, hogy az utca kellős közepén egy hollow szaladgáljon össze vissza megölvén az embereket! Most jól jönne igazán egy shinigami segítsége! Nincs, mese most rám hárul a feladat! A hirenkyakumat használva gyorsan felérek a ház egyik tetejére, és szökkenek tovább egészen a célom felé, ami egy sikátorhoz vezetett. Megérkezvén észreveszem, hogy a hollow éppen egy lelket próbál felfalni. Sajnos nem érzékeltem semmilyen Shinigamit a közelben egyelőre így kénytelen leszek én elintézni ezt a bestiát. Gyorsan magamhoz veszem a keresztemet, majd egy hatalmasat fütyülök.
- HÉ! SEGGARC! A SAJÁT SÚLY CSOPORTODDAL KEZDJÉL KI!!!!
Ordítottam a hollow felé, aki egyből észrevett és már ugrott is nekem. Válaszul Hirenkyakuval kerültem ki a bestia végzetes csapásait, elterelve a lélektők a figyelmét. Valamiféle farkaskutya és róka keverékének néz ki, ahogyan jobban megfigyelem a bestiát, és a karmaival próbál engem miszlikbe aprítani. Szerencsére, anno ahogyan kiképeztek egy olyan rutint adtak a kezembe, amivel könnyedén el tudok slisszolni az ilyen támadások elöl. A sok kerülés után végül megállapodok az egyik tetőn, majd kezemet oldalra kinyújtom, és kimondom hangosan a hívó szót.
- Bontsd ki szárnyaidat Alea Angeli!
A lélekölő íjam megjelenik a kezemen majd, két oldalán szárnyai is kibontakoznak. Célra tartva már lőni készültem mikor hirtelen aztán megpillantok egy shinigamit a közelben. Gyorsan Hirenkyakuval kikerülöm az újabb csapást és felé iramodok, majd amint odaértem megszólítottam.
- Szia! Bocsi hogy erre kérlek, de nem tudnál segíteni abban, hogy, lecsapnád ezt a szörnyeteget? Mert szerintem nem lenne jó egyikünknek, sem ha az íjammal találom el nem igaz?
Mutattam a lélekölő íjam felé, majd gyorsan folytattam a mondandómat.
- Figyú én elterelem a figyelmét, te pedig kapd el hátul rendben? Akkor ezt megbeszéltük!
Meg sem várva a válaszát újra a szörny felé hirenkyakuzok. Amint elérem a hollowot a hirenkyakuval hirtelen a háta mögé kerülök, és megállapodok egy tetőn. Ezután újra füttyentek egyet.
- Hé! seggfej! Erre!
Remélhetőleg beválik a tervem és a shinigami lecsapja helyettem ezt a hollowot, mert ha én lövöm le, avval csak rosszat tennék a világ egyensúlyának az biztos… márpedig nem szeretnék egy shinigamival sem rosszban lenni…

Karakterlap

Fuchida Ayumi

Shinigami

9. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
18 000 / 30 000

Hozzászólások: 46

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 7 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#7d7d7d || #e1d1b8


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Szárnnyal és anélkül
« Válasz #2 Dátum: 2016. Dec. 11, 00:09:13 »
Nagy meglepetésemre mikor megfordulok, akkor nem csak egy Lidérc üvöltését hallok, hanem egy fiú is előttem terem, aki bizony nagyon is lát engem, ugyanis megszólít. Méghozzá a segítségemet kéri, ráadásul egy határozottan lélekenergia alapú szárnyas íj van a kezében. Amiről említést is tesz. Mire csodálkozásomból megszólalhattam volna, addigra más el is lépett tőlem, egy olyan tehetséggel, ami hasonlít az általam ismert helyváltoztató képességre, a Shunpo-ra. Jelen helyzetben pedig nagyon is szükséges az alkalmazása.
Szerencsére egy átlagos Lidérccel van dolgom, ami megnyugtató. Mégsem intéztem el még túl sokat. Rendben van, hogy majd ketten elintézzük, míg ő eltereli a figyelmét, addig hátulról a kardomat használva, végzek vele pont úgy, ahogy az Akadémián is tanultuk. De a srácnak miért kell felhúznia ennyire? Nem fél, hogy a Lidérc annyira megsebesíti, hogy bele hal. Mert neki tényleg fizikai teste van. Ráadásul még más Lidérceket is idecsalhat, mert elég magas a Lélekenergiája.
Kardomat előrántva, hátulról lesújtva a Lidérc sorsa bevégeztetett. Zanpakuto-mat azonban mégsem raktam el, ugyanis még volt egy kötelezettségem.
- Nincs semmi baj! Már vége van! Nyugodtan előjöhetsz!
Egy tizenhárom évesnél nem idősebb lány bújt elő a rejtekhelyéről. Sajnos szegény túl fiatalon búcsúzott el a Fizikai Világtól. Kiképeztek, meg kaptunk képzést az ilyen Kóbor Lelkeket, hogyan kell megnyugtatni és kezelni, de így élőben teljesen más.
- Minden rendben lesz! De nem maradhatsz itt! Mert ilyen gonosz lényeg fognak rád támadni. El foglak küldeni egy jobb helyre, ahol nem bánthatnak. Nincs mitől tartanod! Most már minden rendben lesz!
Kezét is megfogtam, hogy megnyugtassam, majd mikor érzem, hogy ő is megnyugodott, vagy belenyugodott a helyzetébe, akkor a kardom markolatának a végét a homlokához érintettem. Lélekgömbbé alakult majd egy Pokollepkével elindult az én Világomba. Én pedig a fiú felé fordultam.
- Ez nagyon veszélyes volt! Sosem szabad felbosszantani egy Lidércet! Nem tudhatod, hogy milyen képességgel rendelkezik. Bele is hallhattál volna! Ne csinálj ilyen felelőtlen dolgot!
Gondolom, nem szeretne fiatalon meghalni ő sem, ezért eléggé leteremtettem, hogy legközelebb ne bosszantson fel egy Lidércet sem. Tényleg komolyan veszem. Még akkor is veszélyes, ha rendelkezik különleges erővel. Íj alapú különleges erő? Tanultunk róluk, ők a Quincy-k, de úgy tanultuk, hogy a háborúban szinte kiirtásra kerültek, akik pedig túlélték, azok szigorú megfigyelés alá kerültek. Vajon ő is a maréknyi Quincy közé tartozna?
- Te ugyebár Quincy vagy? Helyesen cselekedtél, hogy a segítségemet kérted és nem pusztítottad el a Lidércet a nyiladdal. Nagy bajba is kerülhettél volna miatta.
Jegyeztem meg. Bár, gondolom magától is tisztában van a helyzetével és a kötelezettségeivel. Most találkozok először Quincy-vel. Nem tudom milyenek, csak amit olvastam róluk a könyvekben. Tényleg különleges találkozó ez. Az idézet íja is vonzza a tekintetet. Mindegyiknek ilyen az íja?


Karakterlap

Kane Shinzou

Futár (Speedy)

Quincy

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
13 000 / 30 000

Hozzászólások: 192

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 41 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ciánkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#6666FF  #99EAFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Szárnnyal és anélkül
« Válasz #3 Dátum: 2016. Dec. 11, 14:02:25 »
A lidérc teljes erejével támadt miközben elvontam a figyelmét. Kiváló céltáblának ígérkezek, így a shinigamit semmi nem gátolhatja, meg hogy a kardjával végzetes csapást mérjen a teremtényre. Biztonság esetére azért a nyilamat a lény felé céloztam, ha netán balul sülne el a dolog, de ahogyan azt gyanítottam a shinigami hely tudott állni eme kritikus szituációban. Amint a lidércet lecsapta, már rögtön a lélek felé indult. Ahogyan jobban megfigyeltem a tetőn keresztül körülbelül tizenhárom vagy esetleg tizennégy éves lehetet volna? Minden esetre most már nem lesz gond, hiszen a shinigami már átküldi a lelket méltó nyughelyére, így mosollyal az arcomon elégedetten bámultam a siker felé, miszerint segíteni tudtam egy lelken. Néha a quincységnek is vannak előnyös, és kifejezetten jó oldala is. Amint a shinigami végzett a munkájával, oda hirenkyakuzok, hozzá és felém fordul. Sajnos ugyan dicséretet nem kapok, sőt inkább egy nagy adag leszidást, de minden esetre számomra már az is egy vigasz hogy nem akar azonnal kinyírni. Mondjuk nekem speciel nincsen bajom a shinigamikkal, még ha történt közöttünk régen az a bizonyos incidens, de én úgy vagyok, vele nem érdekel. A jelenre kell koncentrálni nem a múlton sopánkodnunk. Amint végig mondta a mondatát, kérdést is feltett, hogy biztos legyen e, abban, hogy annak hisz e, aminek mond. Quincynek. A kezemet megint kinyújtom oldalra és az íjamat eltüntetem, majd elrakom a belső zsebembe a keresztet és visszacsatolom a karperecet a bal karomhoz.
- Ugyan semmiség. Eleve tudom, hogy a nyilammal csak megzavarnám a világok közötti egyensúlyt. És igen quincy vagyok, te pedig shinigami. Nyugi! Nem akarok semmit tenni ellened, nekem konkrétan nincs bajom a shinigamikkal bármennyire is hihetetlen ezt egy quincytől hallanod.
Nyugtáztam a shinigamit hogy nem kell félnie tőlem, mert nekem aztán nincs bajom egy shinigamival sem. Ezért is raktam el a keresztemet, hogy lássa, nem akarom bántani. Körülnéztem a biztonság érdekében hátha kellemetlen alakokba botlanánk, de szerencsére nem érzékelek senkit a közelben, ami azt jelenti, hogy ezek szerint újfent fortuna szerencséje vigyázott reám, ne hogy lebukjak, és esetleg megtaláljanak olyan kellemetlen személyek, akikbe jobb, ha nem találkozik az ember.
- Nos… most hogy így tudjuk, ki kicsoda elárulhatnánk szerintem egymás nevét. A nevem Speedy Karakurai futár vagyok. Téged hogy hívnak? Melyik osztagból jöttél? Mondjuk tuti nem a tizenegyedikből hisz azok harc mániákus őrültek, és ahogyan viselkedsz, biztos nem hozzájuk tartozol.
Mondtam el neki a verziómat. Kiképzésünk alappillérre hogy nekünk Shinzou quincynknek minden lehetséges fontos információt tudnunk kell minden egyes fajról, mint például tulajdonságuk, elhelyezkedésük. Shinigamik esetén az osztagok számát és az ahhoz kapcsolódó dolgaikat. Mint például hogy a tizenegyedik osztag a legveszélyesebb, ha közelharcra kerülne a sor, viszont könnyű akkor semlegesíteni őket, ha eléggé odafigyelünk. Vajon ez a lány melyik osztagból jöhetett?

Karakterlap

Fuchida Ayumi

Shinigami

9. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
18 000 / 30 000

Hozzászólások: 46

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 7 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#7d7d7d || #e1d1b8


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Szárnnyal és anélkül
« Válasz #4 Dátum: 2016. Dec. 12, 18:23:18 »
A nyilát eltüntette, a csuklójáról az idéző keresztet levette, majd egy valószínűleg erőelfojtó karperecet tett a kezére, mivel a Lélekenergiája drasztikusan lecsökkent a korábbi szinthez képest. Kész csoda lehet, hogy még rendelkezik a látás képességével.
- Ugyan semmiség. Eleve tudom, hogy a nyilammal csak megzavarnám a világok közötti egyensúlyt. És igen quincy vagyok, te pedig shinigami. Nyugi! Nem akarok semmit tenni ellened, nekem konkrétan nincs bajom a shinigamikkal bármennyire is hihetetlen ezt egy quincytől hallanod.
- Helyes! … Valójában te vagy az első Quincy, akivel találkozom, ezért nem tudom, mint is szoktatok hozzánk viszonyulni. Nem vettem részt a háborúban és nem is tartozik a feladatköreim közé a megfigyelésük.
Válaszoltam neki. Bár el tudom képzelni, hogy egy Quincy-nek sem a szíve csücske egy Shinigami. Én nem vettem részt a háborúban és nem is tudom, hogy mint és hogyan tartjuk rajtuk a szemünket, ami még ellenségesebbé teheti az egyébként is rossz kapcsolatot. Csak a könyvekből ismerem az egészet, és valószínűleg ő is csak mendemondákból. Így egyikünknek sincs sok köze ahhoz a bizonyos incidenshez. Meg helyesen járt el akkor, amikor a saját ereje helyett inkább az én erőmet használta.
- Nos… most hogy így tudjuk, ki kicsoda elárulhatnánk szerintem egymás nevét. A nevem Speedy Karakurai futár vagyok. Téged hogy hívnak? Melyik osztagból jöttél? Mondjuk tuti nem a tizenegyedikből hisz azok harc mániákus őrültek, és ahogyan viselkedsz, biztos nem hozzájuk tartozol.
Eléggé tájékozottnak tűnik a Shinigami-kal kapcsolatban. Ez lényegében nem is olyan meglepő annak tekintetében, hogy nem most találkozik először Shinigami-val, mint ellenkező esetben. Illetve meg is van a saját véleménye az egyik osztag tagjairól is.
Kezdeményezi a bemutatkozás, mégis a Speedy határozottan egy becenév lehet. Általában a bemutatkozás úgy illendő, hogy a Kereszt és a Vezetékneved is megosztod a másikkal. Ez a minimum, ha már bemutatkozást kezdeményezel és tényleg meg akarsz ismerni valakit. Engem úgy neveltek, hogy mindig mutatkozzam be rendesen, de eddig még nem találkoztam egy olyannal sem, aki rendes bemutatkozás helyett mindössze a becenevét veti oda a másiknak.
Karakura-i futárnak vallja magát, bár azt nem igazán tudom, hogy micsoda. Az egy Quincy szervezet lenne? Nem csodálkoznék, ha a megmaradtak különféle szektához hasonló társadalomban rendeződtek volna. A futár megnevezést meg tudtommal inkább ilyen csomag kézbesítő szervezetre szokták mondani. Biztos a gyorsaságuk lehet a mottójuk, de elég merészek, hogy nyíltan felvállalják a képességüket. Akkor viszont az nem hagy nyugodni, hogy miért zárja el ilyen szinten az erejét?
- Illetlenség nem a teljes neveddel bemutatkozni! A Speedy egyértelműen inkább a beceneved, mintsem a Keresztneved, és gondolom a gyorsaságod miatt kaptad… Én, megtisztellek azzal, hogy a teljes nevemmel mutatkozom be neked. … Fuchida Ayumi vagyok a 9. osztagból. Nagyon örvendek! - nyújtottam is felé a jobb kezemet - A 11. osztagosok, meg nem csupán harc imádok, hanem ott vannak a legerősebb, legszívósabb és a legkeményebb harcosaink. Nem kerülhet be közéjük akárki!
Nem tartozom egyik specifikált osztaghoz sem, de még sem hagyhatom, hogy bárki lebecsmérelje, vagy lenézze őket. Ugyanis az felér a 13 Védelmi Osztag lebecsmérelésével. Igen, televan olyanokkal, akik ok nélkül is harcot provokálnak és meglehetősen agresszívak, de mindamellett a legerősebbek is.
Egyáltalán nem vagyok dicsekvő típus, ezért nem is beszélek a 9. osztag feladatairól, a Fuchida családról, Nara Kapitányról, és a képességeimről. Pontosan elegendő volt a bemutatkozásom egy olyan személynek, aki annyira sem tisztel meg, hogy elárulja a valódi nevét. Ekkor viszont eszembe jutott, hogy biztos van egy adatbázis, ahol rendszerezve vannak a megmaradt Quincy-k, a 12. osztagnál. Titkolnia teljesen értelmetlen, mert bármikor le tudom kérdezni. Miért is ne tehetném meg most? Elő is kapom a Lélek mobilt és a 12. osztaghoz küldök egy információ lekérő SMS-t. Ismert adatai a kinézete és a Speedy becenév, illetve a Karakura-i futár csoport. Mindenféleképpen íratok hozzá majd egy plusz pontot is. De tényleg jó lenne tudni, hogy kivel is állok szemben. A küldés gombbal pedig el is küldtem.
- A Karakura-i futár csoport számszerűsítve mennyi Quincy-t tartalmaz? Kisebb vagy nagyobb csoportosulást képzeljek el? … Nem vagyok olyan tájékozott ilyen szinten, mint azt gondolom remélted…
Sajnos nem ismerem a csoportot és annak specifikációját. Valamint amíg megérkezik az információ róla, addig tud nekem erre a kérdésre felelni. De tényleg nem értem, hogy miért akarta eltitkolni. Hisz tényleg csak egy gombnyomás, vagy lekérdezés és máris minden adat róla a birtokomba kerül.


Karakterlap

Kane Shinzou

Futár (Speedy)

Quincy

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
13 000 / 30 000

Hozzászólások: 192

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 41 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ciánkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#6666FF  #99EAFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Szárnnyal és anélkül
« Válasz #5 Dátum: 2016. Dec. 13, 11:22:50 »
Hála az égnek, ez a shinigami nem neheztel rám, mert quincy vagyok! Így legalább nem kezel ellenségként, bár ha annak kezelne, nem különösebben zavarna hisz, mondjuk nem teljesen jogosan, de gondolom a kötelessége miatt kéne úgy bánnia velem, mint egy fertőzött elemmel, vagy valamiféle veszélyes fajjal. Mondjuk, nem tudom, mire lenne erre a megfelelő kifejezés, de jó érzés azt látni, hogy ez a shinigami úgy látszik hasonló gondolkodású, mint én. Nem a faj alapján ítélkezik, és egy csöppet sem a múltban gondolkodik. Mosolyogtam is rá éreztetve vele, hogy örülök a találkozásának, majd amikor felém nyújtotta kezét, kezet ráztam vele.
- Sajnálom, de a szakmám kötelez arra, hogy az igazi nevemet senkinek nem mondhatom el.
Mondtam el neki őszintén. A futárok legnagyobb fegyvere a névtelenség. A becenév alapján, ami egyébként nekünk egy fajta kódnév, nem tudnak beazonosítani minket, hisz minden egyes rendszerből ki lettünk törölve. Emiatt tudunk úgy mozogni, ahogyan csak szeretnénk. A kamerák, nem azonosítanak be, a rendőrök sokszor el is felejtik az arcunkat plusz, bizonyítékot se tudnak felmutatni ellenünk, hisz lazán le tudjuk tagadni az egészet, hogy csináltunk is volna valamit. Ayumi kisasszony…. oké ez egy kicsit talán enyhén fura megnevezés, de bánom is én most megteszi! Hirtelen elővette a mobilját, ami valószínűleg arra kellhet neki, hogy kapcsolatot tartsa a társaival, vagy esetleg a központtal. Kicsit hasonlít a futárokra, hisz mi is ugyan ezt tesszük. Állandó kapcsolatban vagyunk a futárok központi bázisával, na meg különösképpen az adott csoportvezetővel. Nekem mondjuk pont a fő főnök jutott ki Noah, de legalább elmondhatom, hogy nem akárki a csoportvezetőm! Plusz a futárok között van egy kis presztízsem hisz aki Noah csapatához csatlakozik, nem lehet akárki. Bár én sokszor tűnődöm, engem miért választott be olyan hamar hisz nem vagyok olyan tehetséges, mint mondjuk Mouse és Icarus de biztos volt valami oka. Mindegy. Ayumi miközben pötyögött, a mobilján kérdezett tőlem a futárokkal kapcsolatban. Kicsit elmosolyodtam, mikor megemlítette hány quincyvel is rendelkezünk. Jobb, ha gyorsan tisztázom a dolgot.
- Maximum egy quincyt. Engemet!
Mutatok magamra, majd folytatom.
- A karakurai futárok nem quincy csoportosulás. Bár biztos rendelkeznek valamennyi lélekenergiával így akár egy lidércet vagy jelen esetben egy shinigamit is észrevehetnek, de biztos nem quincyk. A karakurai futárok, itt az élők világában afféle…Robin Hoodok! Igen eléggé furcsa egy megnevezés, de az egyik… lánybarátom így nevezett minket és voltaképpen találó név hisz, a gazfickóktól lopjuk el a szajréjukat és adjuk át olyan embereknek, akiknek szükségük lehet rá. Mint például egy árvaház, vagy egy szegény ember, vagy esetleg lebuktatunk egy korrupt szemétládát és vagy csődbe megy az illető cége, vagy egy olyan embert ültetnek oda, aki becsületes személy. Ami biztos, hogy így történik, hisz azért odafigyelünk, hogy kit tesznek oda a másik helyére. Ha netán egyébként infót akarsz lekérni rólam, akkor nem akarlak előre elszomorítani, de tuti nem találsz rólam semmit, plusz a futárokról is csak morzsákat. De azért adok némi infót, elvégre shinigamiként úgy sem ártanál nekünk. Én legalábbis hiszem, hogy te nem. Látod ezt a jelet?
Mutatom a kabátomon lévő jelet a shinigami felé. Várom, hogy alaposan is szemügyre tudja venni, és amikor végez vele, folytatom a mondatomat tovább.
- A jel amint látod, egy piros madarat ábrázol. A piros szín jelenti az összetartást, az egységet, mondhatni a vért. Ugyanis mi futárok egy család vagyunk. A madár jelenti a szabadságunkat, és az eszménket is egyben. Például, mi sose közlekedünk az utcán, hanem a tetőn szoktunk. Eléggé őrültségnek hangzik, de most jön a lényeg. Mikor a tetőn, ugrálunk, futunk szabadnak érezzük magunkat, mint egy madár! Olyan, mint ha a saját láncainkat törnénk össze és a korlátainkat lépnénk át! Mondhatni inkább tapasztalni lehet a legjobban, sem mint elmagyarázni. De bármennyire is teszünk mi jót, sajnos a rend őreinek ez nem tetszik, bár ez minket hidegen hagy. Amúgy is sok a korrupt idióta köztük! Na, mindegy! Akarod, hogy körbe vezesselek az utcán? Amúgy ajándékot keresek, és… talán tudnál segíteni!
Tettem fel neki az ajánlatot. Elvégre hiába shinigami, attól még ő egy nő, és talán tudna segíteni nekem hogyan, tudnám kiengesztelni egy nő szívét. Akár tanácsot is tudna adni a randihoz, meg akár egy lehetőség hogy jobban megismerhetjük egymást. Nem árt egy ha az embernek egy shinigami a barátja nem igaz?

Karakterlap

Fuchida Ayumi

Shinigami

9. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
18 000 / 30 000

Hozzászólások: 46

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 7 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#7d7d7d || #e1d1b8


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Szárnnyal és anélkül
« Válasz #6 Dátum: 2016. Dec. 13, 19:14:00 »
Nem is tudtam, hogy a futárság egy olyan szakma, ahol feltétlen meg kell őrizni az identitásukat. Ez roppant meglepőnek mondható. Miképpen az is, hogy mindössze egy Quincy tartozik a Karakura-i Futárok csoportosuláshoz. Elmondása szerint nem kifejezetten Quincy-k, sokkal inkább magas Lélekenergiával rendelkező emberek csoportja, aki olyanokat látnak, amit mások nem. Valójában az ilyesmi sem lenne túl meglepő dolog, mert nagyon hamar közös nevezőre találnának, és ez a fiú képességeit tekintve meg is tudja védeni a többieket. Mégis a fiú az egész csoportot egy bizonyos Robin Hood-hoz hasonlítja. Ha jól tudom, akkor Ő egy, e világi mesehős. Története az én Világomban sem olyan ismeretlen, de el is magyarázza tevékenységeik mibenlétét. Az a barát tényleg jó hasonlattal élt. Azonban ez mégis olyan dolog, ami ellenkezik azzal a dologgal, hogy törvény. Lényegében törvényen kívüli igazságszolgáltatást hajtanak végre, ahol az általuk tartott korrupt gazfickókat megfosztják a hatalmuktól. Úgy beszél, mintha helyes lenne az, amit tesznek, pedig valójában ez is szembe megy a törvényekkel, így annyira nem jobbak azoktól, akiket megfosztanak a hatalmuktól. Tetteik alól az sem mentség, hogy olyat tesznek a helyére, akiben megbíznak. Sokkal inkább hangzik maffiózós hatalom átvételnek. A városban olyanok lesznek, akik nekik fogadtak hűséget, így akár az egész város felett uralkodhatnak. Ez pedig roppant aggasztónak találom, ha nem tesz ellene senki semmit. Sajnos tudom milyen az emberi gyarlóság. Ha pedig az itteni rendőrök képtelenek cselekedni ellenük, akkor nekünk kell. Mégis Shinigami-ként én lennék a rendfenntartó egység. Ha a szervezet pedig veszélyesnek ítéltetik, akkor be kell avatkoznunk. Természetesen a megfelelő előírásokat betartva. Shinigami-ként vannak kötelezettségeim és felelősségem.
Meg is mutatja az említett jelet, amit tüzetesebben megnézhetek. Egy nonfiguratív logónak tudtam volna be, azon elmondta, hogy valójában egy madarat hivatott megjeleníteni, ami a szabadságuk jelképe. Olyan beleéléssel mondja, hogy magam is meglepődöm. Ugyanis mióta nevezheti magát láncok nélkülinek, mikor pontosan maga zárja el az erejét. Éppenséggel maga, szabad akaratából egy erő elzáró bilincset hord.
A nagycsalád pedig tudom milyen, ezért mikor említi akaratlanul is eszembe jutnak és elmosolyodom. Az összetartás vér nélkül, mint egy nagycsalád pedig még inkább dicséretre méltó. Ámbár továbbra sem tudja elhessegetni a gondolatot a Maffia család elképzelésemről. Jobb, ha szemmel tartom. Pláne, hogy gondolatolvasó, hogy kitalálta, hogy adatot kérdeztem le róla. Bár nem értem, hogy miért feltételezi, hogy a 12. osztag nem rendelkezik róla vagy róluk adatokkal.
A hosszú monológ után rengeteg minden megfogalmazódott bennem, mégis a feltett két utolsó kérdése teljesen összezavart. Körbevezetni? Ennyire elveszettnek tűnök? Meg ajándékot választani?
- Um… De te is nem jobban ismered a házak tetejét, mint sem az utcákat? … Egyébként nem féltek, hogy leestek és meghaltok? … Hmmm… Ha megteszed… Miféle ajándékot? … Nem lesz baj, hogy nem ismerem azt, akinek lesz? … Nem biztos, hogy helyes tanácsot tudok adni…
Teljesen elbizonytalanodta. Nem is tudom, hogy kellene erre válaszolnom. Ráadásul nem is telt el fél perc, de már a megbízhatóságában elbizonytalanodtam. Pedig Ayuta az, aki bizalmatlan másokkal szemben… Annak ellenére, hogy elképzeltem a felettesének a Keresztapát, mégsem gondolom, hogy ez a fiú rossz lenne.
- Valójában le is tartóztathatnálak, mert te egy bűnöző vagy, míg én egy csendőr. … Ebben a Világban nincs ilyen jellegű felhatalmazásom. Csak akkor intézkedhetek, ha a cselekedeteid megzavarják a Lelkek közti egyensúlyt, vagy én azt veszélyesnek ítélem. … Érdekes, hogy a szabadságról és felhőtlenséget említed annak árnyékában, hogy a rendőrök, a többi bűnöző üldöz benneteket és önszántadból egy erőelfojtó bilincset hordasz.  … Valamint én nem venném tutira, pláne egy olyan személy tekintetében, akit Sereitei számon tart. Nem akarlak elkeseríteni. … A másik, hogy gondolom, az Élők elől akarod rejtve tartani az identitásodat. Én nem avatkozom vagy avatkozhatom, ezen Világ ügyeibe, szóval előlem nem kell titkolnod.
Válaszolom neki, amint összeszedtem magam. Így sem biztos, hogy válaszoltam, vagy megemlítettem mindazt, ami megfogalmazódott bennem a hosszú monológja után. …


Karakterlap

Kane Shinzou

Futár (Speedy)

Quincy

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
13 000 / 30 000

Hozzászólások: 192

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 41 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ciánkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#6666FF  #99EAFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Szárnnyal és anélkül
« Válasz #7 Dátum: 2016. Dec. 14, 10:23:39 »
- Persze hogy nem félünk a magasságoktól, hisz pont erre képeznek is ki minket a központban. Igen sajnos előfordulhat olyan halálos baleset, hogy egy futár lezuhanhat a tetőről, de minden futár evvel tisztában van, és úgy vállalják el. Ez a hivatás nem mindenkinek való, ezért is mielőtt valaki beállhatna, közénk alaposan megfigyelik először. Egy részt milyenek a képességei, megvannak e, ehhez az adottságai valakinek, és természetesen megfigyelik azt is, hogy milyen ember. Volt e már büntetve, és ha igen miért? Eleve például gyilkosokat nem engedünk be magunkhoz. Ami az utcákat illeti, mi ismerjük a tetőket és az utcákat is! És ha véletlenül eltévednénk, itt van ez a műszer, ami kisegít a tájékozódásban olykor.
Felhúzom, a kabátom-ingem ujját a balkaromnál majd mutatom a shinigami felé a kis szerkentyűt, ami a karomhoz van felerősítve, ami nem más, mint egy elektronikus térkép. Megvárom, míg megnézi alaposan, majd mutatok az ujjammal a kis piros futárjel felé, ami jelez a térképemen.
- Ez a jel mutatja, épp hol vagyok. Minden futár ruhájában bele van varrva egy gps jeladó, ami arra jó, hogy kövessék a központban a mozgásunkat plusz mi is tudjuk, éppen hol vagyunk. Na meg a többi futár helyzetét is mutatja. Okos szerkentyű mi?
Ezután visszahúzom a kabátom-ingem ujját, majd kinézek egy kicsit a sikátorból hogy minden rendben e. Nem szeretnék hirtelen egy zsaruval találkozni, mert hát hiába egy lidérccel harcoltunk azért ezt a zsivajt csak meghalhatta pár ember! Legalább is a hangomat tuti. El is gondolkodom tényleg, az emberek látnak engem azért… és amikor éppen harcoltam a lidérc ellen mennyire nézhettem ki hülyének? Hát sajnos ez a quincység egyik gyengéje, hogy sajnos nem adatik meg nekünk az a luxus, mint egy shinigaminak hogy láthatatlanok legyünk az egyszeri emberek elől hisz mi is emberek vagyunk csak, tovább fejlesztve. Bár én inkább embernek vallom magamat, sem mint valódi quincynek. Szerintem nem is kell a kettőt szétválasztani, hisz ugyanúgy vérzünk, ugyanúgy lélegzünk és ugyanebben a világban is születtünk. Nem is értem, hogy egyes quincyk hogy képesek ennyire felhordani az orrukat! Érthetetlen ez számomra! Mindegy, a lényeg hogy a lidérctől megszabadultunk, és az Amarilláért folyó kiengesztelő ajándék hadművelet folytatódhat tovább! Jeleznék is Ayumi felé, hogy mehetünk, de hirtelen felé fordítom, a tekintetemet miközben beszél hozzám. Végig hallgatom türelmesen, amit mond nekem, majd amint végzet a beszédével, amit felém intézet, mosolyogtam rá, majd megszólaltam.
- Megértem, hogy bűnözőnek tartasz, de hidd, el csak a gazfickóktól lopok. Az lenne a legjobb, ha ránk nem lenne szükség, de sajnos a valóság mást mutat. A rendőrök szinte tehetetlenek, csak a pitiáner bűnözőket képesek elfogni! Tudod kit kéne inkább letartoztatni, aki hasonlít hozzánk? Az Éjszakai Sast! Na, ő brutálisabban oldja meg ezt a problémát, mint mi. Ő konkrétan szétrúgja más seggét, elég brutál módon, és ha kell meg is öli az illetőt, ha az szükséges. Legalább is a hírekben sokszor szerepelt, hogy egy egész Yakuzza csoportot, tett hidegre! Ami pedig az eszközt illeti, amit erő elfojtónak nevezel, hidd, el oka van, hogy az nálam van. És nem jó, ha leveszem. Bár eddig nem történt baj, de jobb a békesség. Mert sajnos, ahogy említettem nem mindegyik quincy olyan kedves, mint én. És sajnos sok quincyvel összeakasztottam már a bajszomat… ha esetleg számon vagyok tartva, akkor csak annyi mondhatnék, ha kideríted a nevemet, akkor jó tanácsként mondhatom: „Sose ítélj a borító alapján”. Hidd, el az identitásom védelme okkal van, még a shinigamik elől is. Na de eleget fecsegtem, szerintem induljunk! Biztos vagyok benne, hogy jó tanáccsal fogsz ellátni, még ha nem is gondolod így!
Mosolyogtam rá, majd újra körülnéztem merre is mehetnénk, majd intek Ayuminak hogy indulhatunk.

Karakterlap

Fuchida Ayumi

Shinigami

9. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
18 000 / 30 000

Hozzászólások: 46

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 7 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#7d7d7d || #e1d1b8


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Szárnnyal és anélkül
« Válasz #8 Dátum: 2016. Dec. 14, 17:39:53 »
Azért az megnyugtat, hogy van egészséges halálfélelmük, még ha nem is igazán törődnek vele. Illetve egy bizonyos szinten szűrik a hozzájuk csatlakozókat. Az tényleg biztos, hogy egy bizalmi munkakörre nem vennénk fel gyilkosokat. Mármint ha jól veszem ki, akkor nincs egyedül, mikor bevetésre megy.  Mondjuk a kisebb betöréses priuszú személyek még előnyt is élvezhetnek a felvételinél. Gyerekkori énem biztos megbukna. Akkor is és most is csak Ayuta miatt megyek bele őrültségekbe.
Megmutatta a helyzet meghatározóját és el is magyarázta, hogy mint is működik. Ez igazán okos és hasznos kis eszköz. Bólintok is rá.
Miután elmondtam hosszú monológomat, akkor csak mosolygott egyet, majd maga is belekezdett a saját monológjába. Továbbra is úgy gondolom, hogy még ha szerinte jó ügyért teszik, amit tesznek, attól még nem lesz jó. Az cél nem szentesíti az eszközt. De azt el kell ismernem, hogy a jó ügy érdekében előfordul, hogy rosszat kell cselekednünk, de attól még nem lesz jó. Amit pedig az Éjszakai Sassal kapcsolatban mond az még inkább aggasztó. Idő előtt küldi a lelkeket a Lelkek Világába. Őt már jogom lenne előállítani.
A karpereccel kapcsolatos mondatai értelmet adnak cselekedetére. De nem tudtam, hogy a Quincy-k egymás között is ellenségesek. Bár a Shinigami-k között is akad éppen elég rivalizálás és ellenségeskedés. Két ember, legjobb barát között is vannak nézeteltérések, szóval gondolhatom, hogy a megmaradt Quincy-k nem mindegyike jön ki egymással. Lehet, hogy ez a fiú egy csoportosulást haragított magára, és ezért kell elrejtenie az erejét. De ettől nem lesz sokkal értelmesebb a szabadsággal való azonosítása.
Meglep, hogy azt mondja, hogy a Shinigami-k előtt is jobb, ha rejtve van a személyazonossága. Akkor lehet, hogy a családja olyat tett, ami a Seireitei-t magára haragította? Akkor meg pláne kell lennie róla feljegyzésnek. … Én is ugyan úgy mondhatnám, hogy ő se ítéljen meg a nevem és az ikertestvérem miatt. A családi átok rám nem vonatkozik. Szóval megértem, hogy milyen az, ha nem magad, hanem a neved és helyzeted alapján ítélnek el. Alkotnak képet úgy, hogy meg sem akarják ismerni a valódi énedet. Már a gondolatától is elszomorodom. Srégan lefelé, le is sütöm a szememet. Majd magam elé suttogom szavaimat.
- Jobban megértem, mint gondolnád.
Indulásra sarkaló szavaira kerek szemekkel kapom fel a fejemet. Az biztos, hogy nem egy szívbajos fiú. Shinigami-ságomtól eltekintve gondolom, szimpatikusnak találhat, mert mosolya is teljesen őszinte. Körbenéz, majd int nekem, hogy indulhatunk. Most jut eszembe, hogy én nyugodtabban nézhettem volna ki, mert engem a legtöbben nem is láthatnak. De gondolom kifejezetten olyan személyek hiányáról akart meggyőződni, akik neki gondot jelenthetnek, ha meglátják. De ő biztonságosnak ítélte a terepet. Utcán lehet, hogy nem kellene beszélgetésre sarkalni, mert még azt hiszik, hogy valami baj van vele. Meglátok egy férfit, akinek egy készülék van a fülében és úgy beszélget valakivel. Gyorsan felé mutatok és Speedy-hez fordulva szólok neki.
- Neked van olyanod? … Csak hogy ne nézzenek mások furának, hogy a semmivel beszélgetsz… Kinek lesz az ajándék? Milyen alkalomból? Leginkább mit szeret? Csak hogy céltudatosabbak legyünk, hogy merre is kellene keresnünk a jó ajándékot.
Segítek neki, de nem igazán árult el semmit sem, hogy miként tudok a hasznára lenni. Jó lenne legalább azt tudni, hogy milyen nemű az illető, születésnapi ajándékról van-e szó, illetve, hogy van-e valami olyan dolog, amit igazán szeret.


Karakterlap

Kane Shinzou

Futár (Speedy)

Quincy

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
13 000 / 30 000

Hozzászólások: 192

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 41 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ciánkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#6666FF  #99EAFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Szárnnyal és anélkül
« Válasz #9 Dátum: 2016. Dec. 15, 10:07:28 »
Miközben haladtam egyenesen az utcán, azért nézelődtem a kirakatoknál hátha találok olyan zene boltot, ami tetszhetne Amarillának. Talán a zene szép ajándék lehetne, kiengesztelésként, bár nagyon úgy hangzik, hogy egy lány szívét akarom megvenni, ami nem áll szándékomban, csak valahogy… hogy is kell ezt megfogalmazni? Kedveskedni valakinek? Talán ez a legjobb szó rá, meg aztán lehet, örülne is egy jó albumnak. Elvégre szeret táncolni, így gondolom a zene is igen fontos neki! A shinigami szavára odafigyelek mikor rá mutatott az egyik emberre, aki éppen mobilon beszélt valakivel. Szerencsére van hasonló készülékem és értettem miért is szolt nekem. Végtére is igaza van, őt nem látják engem viszont igen, így kikapom a zsebemből a futár mobilomat és a fülemhez teszem, mintha telefonálnék. Ezután válaszolok a kérdéseire, amit feltett.
 - Az ajándék egy lánynak lesz. Mondhatni….izé……öhm….szóval egy…. egy lánynak aki…..egy jó barátom! Igen jó barátom….nos khm….hát igazából csak úgy szeretnék neki adni valamit, mivel nos…..
Kicsikét elgondolkodtam, hogy most hogyan fejezzem ki magamat. Mert isten igazából én sem tudom, mit is mondhatnék. Azt tudom, hogy fülig bele estem Amarillába és gyengéd érzéseket táplálok iránta, csak hát ezt egy shinigaminak elmondani akivel kb most ismerkedtem meg, eléggé nehéz. Tuti bénának néz, ahogyan próbáltam az imént megfogalmazni, hogy miért is veszek az illetőnek ajándékot, mert a karácsony az odébb van, bár tény hogy december van de azért még is hogyan mondom ezt el?! Egy kis idő után folytatom a válaszadást, mikor egy kicsit tudtam gondolkodni.
 - Hát leginkább, ha jól vettem ki a szavaiból imád táncolni, ezért zene boltnál keresnék neki valami jó kis albumot. Elvégre, ha valaki szeret táncolni, akkor, szereti a zenét is szerintem. A lányról tudni kell, hogy mondhatnám energikusnak, kicsit szeleburdinak talán…..de aranyos!
Gyorsan a szájamhoz kaptam mikor kimondtam az aranyos szót. BASZKI! Speedy te idióta! Most árulod el magad, hogy kedveled a lányt, akinek ajándékot veszel! Jesszusom, eddig tartott a nagy titoktartás! Most tuti lebuktam… remek! Egyszer az életben kéne befognom a számat és feleslegesen nem beszélnem, de nem, muszáj volt pont elszólnom magam! Most már mindegy! Elveszem a kezemet a számról, majd egy ideig próbálom össze szedni, magamat. Kifújom a levegőt, majd egyszer csak megakad a szemem egy zeneboltnál.
 - Szerinted ez a zene bolt jó lesz? Megpróbálkozhatunk vele….
Kérdezem a shinigamitól hátha ő is rábólint, hogy kezdésnek jó lesz e… bele se merek gondolni most éppen mit is gondolhat a fejében… tuti lebuktam az egyszer biztos… bár azért reménykedek, hogy nem…

Karakterlap

Fuchida Ayumi

Shinigami

9. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
18 000 / 30 000

Hozzászólások: 46

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 7 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#7d7d7d || #e1d1b8


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Szárnnyal és anélkül
« Válasz #10 Dátum: 2016. Dec. 16, 18:33:00 »
Elővette a telefonját és úgy csinált, mintha azon beszélne. Így akik engem nem látnak, vagyis a legtöbben, azok nem nézik bolondnak. Bár számomra furcsa egy kicsit.
- Az ajándék egy lánynak lesz. Mondhatni….izé……öhm….szóval egy…. egy lánynak aki…..egy jó barátom! Igen jó barátom….nos khm….hát igazából csak úgy szeretnék neki adni valamit, mivel nos…..
A dadogása és a csak úgy eléggé gyanús. Valamint nem úgy kezdte, hogy a barátjának, hanem egy lánylak…
~ Egy lánynak, akibe fülig szerelmes! Még el is vörösödött. … Meg egyébként is… Egy fiú csak úgy nem vesz ajándékot egy lánynak.
~ Az utóbbi az biztos, hogy téves! Miért ne vehetne? … Ha te mondod. Mégis milyen ajándékot kell ilyenkor venni?
~ A csoki és a virág neki már túl elcsépelt?
Randevús ajándék lenne? Még magam sem voltam randevún. A fiúk igencsak elkerülnek. Leginkább a családi átok miatt. Éppen ezért a másik oldalt képviselve sem tudok sokat segíteni szegény fiúnak. Ayuta-val kapcsolatban sem, mert még neki sem volt bátorsága Hanabi felé kezdeményezni. Legalábbis eddig.
- Hát leginkább, ha jól vettem ki a szavaiból imád táncolni, ezért zene boltnál keresnék neki valami jó kis albumot. Elvégre, ha valaki szeret táncolni, akkor, szereti a zenét is szerintem. A lányról tudni kell, hogy mondhatnám energikusnak, kicsit szeleburdinak talán…..de aranyos!
~ Sztereotípia! Természetesen a tánchoz kell zene, de ismeri ez a kedvelt zenei stílusát? Balett táncos esetében komoly zenét gondolsz, de lehet, hogy az életben ő inkább a rock-ért rajong. Meg most egy popos táncos zeneválogatásnak sem biztos örülne, ha mondjuk, inkább a komoly zenét szereti. Bár energikusságát tekintve ezt inkább kizárnám.
- Zenére táncolnak, szóval a zene nem rossz ötlet, de tudod, milyen stílust szeret? Ki a kedvenc előadója vagy zenekara? Táncos… zenei válogatás…?
Mondtam, amit Renka mondott, kicsit el is dadogva, mert féltem, hogy rosszul mondom. De teljesen jogosnak éreztem a fiú felvetéséhez fűzött kételyeket. Nem rossz ötlet, de lehet jobban kellene ehhez ismerni a lányt.
- Nézzük meg! Találhatunk valami jót.
Válaszoltam és beelőzve léptem közelebb a zenebolt irányába. Természetesen meghagyva Speedy-nek az ajtó kinyitást. Vicces lett volna, ha a manuális ajtó csak úgy kinyílna előtte. Zenei bolt, de vannak gitárok, dobfelszerelés, mindenféle lejátszó, és fülhallgató is. Utóbbit természetesen a felírásból tudom. A zenék pedig a CD-n vannak, melynek a hátulján vannak a címek. Ámbátor nekem túl sokat nem mondanak. Szemem megakadt egy olyan borítón, amire az volt ráírva, hogy "Dance & Party TOP" és természetesen az idei év volt rá felírva. Annyira megörültem, hogy meg is ragadtam, majd kiemeltem. Ekkor viszont észbe kaptam és gyorsan visszaraktam, majd odaszóltam Speedy-nek.
- Azt hiszem találtam egy jót!
Mindeközben integettem is, és határozottan rámutattam. Szerintem ez egy teljesen modern, és nem biztos, hogy már megvan neki. Egy válogatásba, ha jól tudom, akkor több stílus is van. Feltételezem, de nem tudom.
- De ha le akarod venni a lábáról, akkor nem lenne jobb egy díszes zenélő doboz, ami csodás dallamot játszik? … Nem tudom mennyire fogékony régies dolgokra…
~ Gyerekeknek vesznek ilyen balerinás zenélő dobozt, de ott mintha láttam volna egy egész komolyat… Ékszerdoboz méretű, fából készültet… De az se mindegy, hogy milyen dalt játszik. Meg az egyet tud, míg ezen van vagy 20…
~ Speedy ismeri, hogy örülne-e neki. Lehet, a CD-nek jobban örülne… Az is lehet, hogy nem is zenét veszünk neki… Annyi minden van még…
Speedy ismeri, így nem tudom, hogy minek fog majd igazán örülni. Könnyen lehet, hogy tovább megyünk és keresünk valami teljesen más ajándékot…


Karakterlap

Kane Shinzou

Futár (Speedy)

Quincy

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
13 000 / 30 000

Hozzászólások: 192

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 41 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ciánkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#6666FF  #99EAFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Szárnnyal és anélkül
« Válasz #11 Dátum: 2016. Dec. 17, 14:53:41 »
Ayumi kérdése igen csak elgondolkodtatott. Tényleg vajon milyen fajta zenét szerethet valójában Amarilla? Mintha említette volna, hogy szereti a hip hoppot talán? De mintha mondott olyat is hogy nagyon sok fajta zenei művet szeret… ez egy kicsit megnehezíti a dolgomat… azt el kell ismerni, hogy Amarilla eléggé sokszínű jelenség, és ez nem csak külsőleg igaz rá, de a személyére is. Nem hiába szerettem belé, ritka az ilyen lány, mint ő. Az egyszer biztos, hogy most felköthetem a gatyámat, az ajándékválasztással, de nem fogom feladni! Megtalálom a megfelelő ajándékot neki, kerül, amibe kerül! Megmutatom neki mennyire is fontos nekem, és akkor talán egy kicsit a közelébe juthatok. Csak jó lenne megtalálni először a megfelelő ajándékot neki.
- Sok fajta zenét szeret, ha jól emlékszem. Sokszínű jelenség eleve így mondhatni eléggé nehéz dolgom van, hisz sok zene műfaj van. A kérdés inkább az melyik az a stílus, amit a legjobban kedvel…
Mondtam a shinigaminak miközben gondolkodtam tovább. Lehet, talán rosszul közelítem meg a dolgot, és nem is a megfelelő műfajt kell megtalálnom, hanem inkább a rá jellemző zenét? Elvégre így is kifejezhetem, hogy mennyire figyeltem rá, na meg hogy mennyire is fontos nekem. Ha észreveszi, hogy törődöm vele, avval is nyerek valamit nem? Bár tényleg szeretnék vele törődni. Nincs még egy olyan lány, aki ennyire megmozgat, mint ő. Fura hogy ehhez le kellet esnem a tetőről és nála vendégeskednem. Egy éjszaka alatt, valahogy belezúgtam. Bár csak tudnám az okát, hogy miért is történhetett így. Lehet talán a végzet akarta? Minden esetre kár is filoznom hisz úgy sem kapok erre választ… hirtelen a shinigami szavára felfigyelek és észreveszem a helyiséget, ami egy zene bolt. És nem csak albumokat lehet itt venni, ahogyan jobban megfigyelem a kirakatot, hanem még felszereléseket is! Lehet, tényleg találhatunk itt olyat, ami Amarillának nagyon is tetszhet! Ayumi után sétáltam, majd kinyitottam az ajtót és beléptem a helyiségbe. Egyből én is a zenealbumok után indultam, majd keresgélni kezdtem a temérdek cd-k között hátha rá lelek egy olyan albumra, ami akár tetszhetne Amarillának.
- Csak találok itt valamit...
Mondom magamba, majd amint vissza tettem az egyik cd-t a helyére, észreveszem, hogy Ayumi is kivesz egy cd-t amitől nyomban meg ijedtem. Körül néztem gyorsan néz e minket valaki, majd amint megbizonyosodtam, hogy senki nem figyel ide, már szóltam volna a shinigaminak hogy tegye el, de szerencsére már gyorsan kapcsolt, így visszatette a helyére. Megtöröltem a homlokomat, mikor a „veszély” elhárult, így tovább kezdtem keresgélni. Kell lennie valaminek ami, tetszhetne Amarillának! Az már biztos, hogy zenét keresni neki, igen csak kemény kihívásnak ígérkezik. Hirtelen újra felkapom a fejemet mikor hallom Ayumi hangját. Odasietek, majd amint megálltam és észreveszek egy cd albumot, amit a shinigami mutatott nekem. Jobban megfigyelem a zenealbumot. Vajon Amarillának tetszene? Ezután észreveszek egy zenélő dobozt, amire Ayumi felhivta a figyelmemet.Jobban megfigyelve,  barokkos stílusnak néz ki, ami mellet van egy másik zene doboz csak balerina stílusban. Kiveszem a helyéről, majd kinyitom, és egy nagyon szép dallam játszódik le. Ám bár eléggé gyors tempójú még is csodaszép. Nagyon illene szerintem Amarilla stílusához hisz ő is ilyen energikus, még is csodaszép a hangja, amikor beszél… el is kalandozok, a gondolataimban miközben a zenét hallgatom. Elképzelem, ahogyan Amarilla mellet vagyok, és végig fogom, a kezét miközben az egyik háztetőn figyeljük a naplementét. Kettesben, csak ő és én. Elmosolyodom, miközben a kép elém tárul. Bárcsak valósággá válhatna… pontosan nem tudom mennyi ideig is állhattam ott, figyelve a zenedobozt, de amikor „észhez” tértem becsuktam a zenedobozt, és határozott arccal fordulok a shinigami felé.
- Szerintem ez egy tökéletes ajándék! Köszönöm Ayumi!
Mondom ezt mosolyogva, majd megnézem az árát, amitől kicsit lelombozódok. Ez enyhén drága… lehet, ki se tudom fizetni… de ha ellopom, azzal csak magammal cseszekki… most mi legyen? Félre rakom a zene dobozt, majd kutakodom, a zsebembe hátha el tudnék adni az eladónak valamit cserébe, majd eszembe jut, hogy mintha indulás előtt kaptam volna borítékban pénzt a sikeres munkám miatt. Gyorsan kiveszem a belső zsebemből, majd kiveszem, és elkezdem számolgatni. Rögtön mosolyra fordult az arcom hisz pont ugyanannyi pénzem van, amennyiből megvehetem a zene dobozt.
- Hála az égnek pont ugyanannyi fizetséget kaptam Noahtól amennyiből megvehetem a zene dobozt! Szerinted jó ajándék lenne?
Kérdeztem a shinigamitól, miközben mutatom a zenedobozt. Ha el is fogy, az összes pénzem nem nagyon érdekel hiszen, nekem Amarilla boldogsága sokkal fontosabb!

« Utoljára szerkesztve: 2016. Dec. 17, 21:15:31 írta Kane Shinzou »

Karakterlap

Fuchida Ayumi

Shinigami

9. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
18 000 / 30 000

Hozzászólások: 46

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 7 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#7d7d7d || #e1d1b8


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Szárnnyal és anélkül
« Válasz #12 Dátum: 2016. Dec. 18, 00:12:45 »
Azt mondja, hogy sok féle műfajt szeret. Legalábbis Ő így tudja. Könnyen kételkedhetek a megfelelő információ ismeretében.
Speedy is egészen jó dolognak tarthatja az ötletemet, mert maga is a zenedobozok irányába orientálódik. Az első doboz tényleg inkább kis balerinának lenne csodás ajándék. A második sokkal pörgősebb, de mellette komoly zenét játszik. Valamint sokkal komolyabb. Szerintem ennek tényleg örülne. Speedy viszont annyira nem. Méreg drága lehet, mert mikor a talpán megnézi az árát, akkor határozottan elfehéredik. A futár munka valószínűleg nem eléggé jól megfizetett állás. Kicsit úgy érzem, hogy ez a zenedoboz ár felér számára egy arany eljegyzési gyűrű árával. Nem mintha eljegyzési ajándéknak szánná.
Az első elfehéredés követően kotorászik a zsebébe, majd elkezdi számolni az apróját is. Úgy gondolom, ennek a kis szépségnek az árát nagyon össze kell ám kaparni. Ha állítása szerint egy havi fizetésének megfelelő értékkel bír, akkor igencsak drága holmi. Ha belegondolok, hogy ha akar mellé venni még egy virágcsokrot, akkor a gatyája is rámegy. Lehet, tényleg kéne valami mást is nézni?
~ Hagyjad! Ha szereti, akkor a gatyáját is odaadná!
Kicsit összébb zártam a lábaim, hátratettem a kezem és becsukott szemmel kicsit haloványan, de őszintén mosolyogtam rá.
- Biztos nagyon örülne neki.
Majd kinyitottam a szemem és szememmel másfelé kezdtem el kutatni, mintha keresnék valamit, de valójában nem erről van szó. Sokkal inkább gondolkoztam, hogy az ismeretek alapján még minek örülhetne, ami nem ilyen drága.
- De ha valami olcsóbb ajándékba gondolkodsz, akkor szétnézhetünk valahol máshol is. … Vannak ilyen mütyüröket áruló árusok is, ahol kifejezetten ilyen ajándékokat árusítanak. Mondjuk olyan tollat, amin a neved van… Mellé tudsz virágcsokrot vagy csokit venni. … Ha mégsem találunk ott jobbat, akkor még visszajöhetünk a zenedobozért… Szerintem nem fogják elkapkodni…
Hallottam az ilyen boltról az Emberek Világában. Ott vannak ilyen dolgok, de akár csináltatni is lehet spéci ajándékot. Esetlegesen érdemes megnézni, mert ott lehet, olcsóbb ajándékot kapnánk… De saját megvallásom szerint egy ilyentől jobban elájulna.


Karakterlap

Kane Shinzou

Futár (Speedy)

Quincy

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
13 000 / 30 000

Hozzászólások: 192

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 41 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ciánkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#6666FF  #99EAFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Szárnnyal és anélkül
« Válasz #13 Dátum: 2016. Dec. 18, 13:06:26 »
Ayumi reakciója egészen megnyugtató a számomra. Ha szerinte is örülne neki, akkor biztos leveszem a lábáról. Ha még meg is tudná, hogy az egész havi fizetségemet ki adtam ezért… biztos nagyon fog örülni neki! Ahogyan jobban megfigyelem a zenedobozt, próbálom elképzelni, hogy vajon milyen csomagolást kéne hozzá választani. Mondjuk, a futárok bázisánál biztos szerzek valami díszes csomagolást hisz elvégre, az egyik fő feladatunk a csomagok hordása, így biztos kéne nálunk is lennie valami díszes csomagolásnak, amivel szebbé tehetem az ajándékot. Majd megkérem Mouset, ő biztos tud találni valami szép csomagolást hozzá. Ayumi javaslatára felfigyelve, elgondolkoztam, hogy vajon ugyan ezt a zenedobozt olcsón is meglehetne e szerezni. Végül is nem rossz ötlet, de ki tudja, lehet, hogy ha ugyan ilyet találunk nem lesz olyan minőségű, mint ez. Meg a pénz nem számít.
- Szerintem megveszem. Igaz okosabb dolog lenne, ha egy olcsóbbat vennék, de… szeretném boldognak látni. Jó mondjuk ő mindig is boldog csak… na, szóval… izéé… mit is kéne erre mondani?
Próbálom keresni a szavakat, hogy konkrétan mit is akarok Ayumival közölni. Elvégre, azért veszem ezt az ajándékot, hogy felfigyeljen rám a lány? Nem, nem ezért… inkább azért mert szeretem őt. Igen ez a legjobb szó erre. Szeretem őt! Ha pedig ehhez a havi fizetségemet is ki kéne adnom, megmutatom Amarillának, hogy mennyire is komolyan gondolom az iránta való érzésemet! Ha néhányszor ki is kell törnöm némelyik csontomat, a munkám közben nem érdekel. Ez a fizetség is sok munkámban telt! Megannyi veszélyt kellet átélnem! Hányszor volt már arra esély, hogy egy pisztoly golyó eltalálja a fenekemet… de nem zavar isten igazából, mert úgy gondolom, hogy megéri az a sok vesződség. Hisz a kezembe van egy olyan ajándék, amire nagyon sok lány csak vágyakozna. Én meg Amarillának hamarosan valósággá válthatom. Igen megveszem ezt neki!
- Mond csak Ayumi… voltál már valaha….öm….szerelmes?
Miért is kérdezem ezt egy shinigamitól? Nem is tudom…. de valamiért érdekel. Meg, ha már így hozta a sors nem baj, ha egy kicsit jobban megismerem. A shinigamik is valahol emberek szóval csak lehet nekik is kapcsolatuk valakivel nem? Meg, lehet, talán azért kérdezem ezt tőle, hogy esetleg tanácsot tudjon adni? Vagy, hogy megértse, hogy miért is veszek ilyen drága holmit egy lánynak? Lehet, mondjuk már elsőre leesett neki. Minden esetre van időnk így nem baj, ha egy kicsit jobban megismerem. Megvárom a válaszát, majd amint befejezi én is elkezdek beszélni.
- Engem nem zavar, hogy ha ez az ajándék egy havi fizetésembe kerülne… amióta találkoztam avval a lánnyal már így elsőre nem is tudom miért is de… folyton csak rá gondolok, és amikor meglátom, hát eszeveszettül dobog a szívem. Az az igazság hogy életembe most vagyok először szerelmes! Nagyon szeretem a lányt! És érte akár minden csontomat összetörném, vagy kibírnék bármit, még egy fenéken kapott lövést is csak hogy boldognak lássam! Azt nem tudom ö hogyan érez, mivel eléggé sok mindent félre ért…. meg aztán én sem tudom jól kifejezni magam előtte… egyáltalán hogy lehet ezt közölni? Úgy értem még is hogyan kéne ezt egy lánynak közölni?! Mert életembe még nem randiztam és… most lesz először egy randim…. szóval eléggé béna vagyok ebben!
Próbáltam mentegetőzni. Hát most már tuti ki fog röhögni Ayumi. Én aztán magam vagyok a férfiak legnagyobb félre sikerült eredménye! Aaaah….. csak remélni tudom, hogy kapok valami útmutatást a shinigamitól…

Karakterlap

Fuchida Ayumi

Shinigami

9. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
18 000 / 30 000

Hozzászólások: 46

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 7 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#7d7d7d || #e1d1b8


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Szárnnyal és anélkül
« Válasz #14 Dátum: 2016. Dec. 18, 21:11:47 »
Szerinte is megfontolandó a felvetés, miszerint lehet, tényleg egy olcsóbb jobban megkímélné anyagilag, de úgy dönt, hogy megveszi ezt a zenedobozt. Renka-nak igaza lesz, hogy tényleg nagyon szereti ezt a lányt. Még a csillagokat is lehozná neki az égről. Belém soha nem lesz szerelmes senki sem. Ennyire pedig pláne nem. Mindenki elátkozottnak talál, miután megismerte a történetet. Ayuta-t annyira irigylem. Ő egyáltalán nem foglalkozik vele és fülig szerelmes egy lányba, aki valószínűleg elutasítaná. Pedig ő keresné az alkalmat, hogy levegye a lábáról, még akkor is, ha tart tőle, hogy a lány nem érdeklődik iránta. Mégis amikor róla beszél, ebből egy szemernyi sem látszódik rajta. Csak amikor felvetem neki, hogy ugyan miért nem áll már elé? Azt a kifogást hozza, hogy még nem elég erős ahhoz, hogy kivívhassa a szerelmét.
Speedy egy olyat kérdez, amitől nagyon is hátast dobok, elpirulok és zavarodottal kezdem el az ujját piszkálni az egyenruhámnak.
- Én? … Hogy is? … Hmmm… Valójában Én nem lehetek szerelmes… Nagyi szerint a szerelem csak elvakít és nyomorba dönt. … A Bátyám viszont nagyon szerelmes egy számára elérhetetlen lányba. Tudod ő egy nagyon befolyásos nemesi család lánya és biztos van már jegyese, és nem érdeklődne a Bátyám iránt. Ő mégis úgy gondolja, hogy a sors is egymásnak teremtette őket. Tudod ő nagyon hisz a sorsszerű dolgokban és találkozásokban.
Válaszoltam. Ezzel nem árultam a családomat, de lehet túlságosan kiadtam Ayuta-t. Bár nem neveztem nevén sem őt sem a lányt. Bár előbbit nem lehet eltéveszteni, mert Ayuta az egyetlen bátyám, mert Kento az öcsém. Rajtuk kívül pedig nincs más fiú tesóm. Amit pedig a saját szerelmemről mondtam az teljesen igaznak mondható. Mert ha esetleg érdeklődnének valamilyen formában irántam, akkor szerelem nélkül kellene nekem is megházasodnom, vagy kötelezettségemhez mérten a családban maradva bővítenem kell azt és az egyik unokatestvérem feleségévé kell válnom. Senki nem szeretne engem. Ha saját tapasztalattal nem is rendelkezem, attól még Ayuta-n keresztül vagy Apa és Anya szerelmén keresztül azt megismerhetem. A szüleim abba a kiváltságba részesülhettek, hogy ők tényleg szerelmesek voltak egymásba.
Csodálattal hallgatom végig monológját. Végre kimondta a bűvös mondatot is. Ha eddig esetleg nem voltam biztos benne most már az lehetek. A közléssel pedig tényleg bajban vagyok. … Ayuta-n is látom, hogy igazán nehéz.
- Szerintem az a legjobb, és legegyenesebb, ha elé állsz és egyenesen a szemébe mondod. Természetesen azzal az átéléssel és szerelemtől csillogó szemmel, hogy ő is megérezze a vallomásod igazságát, és érezze azt át.
Kicsit terpeszbe tettem a lábam és mutató ujjammal az orra hegyéhez közel emeltem. Szerintem csakis így lehet bevallani. A ködösítés csak félreérthetőséget ad. Ha ő is érthetetlenül mondja a dolgot, akkor még inkább…
- Bár lehet nem az első randevún… Ugye úgy értetted? …  Ha belemegy a következő randevúba, akkor valószínűleg ő sem közömbös az irányodba, és akkor megpróbálhatsz színt vallani. … Ez egyáltalán nem könnyű feladat. Bevallani a másik személynek az érzéseidet.
Tényleg nem. Valószínűleg most Renka jót mulathat rajtam, hogy pont Én adok szerelemmel kapcsolatos tanácsokat egy ugyan olyan szűz léleknek, mint amilyen magam is vagyok. …