Szerző Téma: Nakajima Shisui  (Megtekintve 819 alkalommal)

Description: a szerencsétlen szerencsejátékos

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Elian Barquero

Espada

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
15 000 / 30 000

Hozzászólások: 26

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
arany

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Forever alone

Post szín:
#5F9EA0


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Nakajima Shisui
« Dátum: 2017. Jan. 03, 22:18:16 »
Fon Kouhei – 27 post
Maximilian Stoltz – 10 post
Fukuyama Hidekazu – 14 post
engedély fullbringer indítására: megvan (Hime *>*)
stat: novemberi és decemberi megvan~Adatlap
Név: Nakajima Shisui
Nem: férfi
Kaszt: Fullbringer
Kor: 17

~Kinézet
Szeméig érő, szőke haja  és tengerkék színű szeme van.  178 centiméter magassága mellé körülbelül 65 kilogrammot nyomhat. Izomzata szálkásan kidolgozott azonban elég hajlékony alkat s figyel is arra, hogy az maradjon, jól jön ha menekülnie kell.

~Jellem
Tipikus póker játékos. Azonban az életére is kihatott már eme játék iránti függősége. A legapróbb témákban is képes füllenteni csak azért, hogy jól jöjjön ki a dolgokból. Szeret mindenféle szerencsejátékot és elég szórakozott is mellé fiatal kora ellenére. Könnyen ismerkedik, azonban barátokat sokkal nehezebben gyűjt pont, azért mert sokat füllent. Szeret viccelődni és sokszor kétbalkezes, amiért sokan csak nevetnek rajta.  Szereti az emberek társaságát főleg ha pénzt nyerhet tőlük kártyázás közben…


~Előtörténet
„Ha gyönge a lelked, tompa a kardod éle.”

- Emelek! - mondom lelkesen miközben komor tekintettel mérem fel a velem szemben ülő, veszélyes kinézetű férfiakat miként reagálnak erre a húzásomra. Ezt követően pedig két zöld zsetont helyezek az asztal közepére majd a kezemben pihenő Ász párra pillantok. Szinte biztos voltam a győzelemben és ezt mindenki tudtára adtam egy széles mosollyal.
Volt, aki egyből bedobta a lapjait, de volt, aki nálam szélesebben vigyorgott és az összes zsetonját betolta „All in” címszóval. Ennek annyira nem örültem, de biztos voltam abban, hogy csak blöfföl hiszen ilyen helyzetben én is azt tettem volna.
- Milyen magabiztos itt valaki.. – morgok miközben gondolkodás nélkül adom meg az összeget amire emelt azzal, hogy all int csinált. A férfi arckifejezése egyáltalán nem változott még akkor sem amikor az utolsó lap is az asztalra került. Egy ász volt. Így már még biztosabb voltam a győzelemben hiszen Drillem volt.
- Na kölyök most mit lépsz? – kérdezi nevetésbe fulladva az alkoholtól bűzölgő férfi majd miután csak koppintottam egyet az asztalon kiterítette a lapjait. Ami ezután következett, nos minden volt csak az nem amire számítottam. A férfinak sora volt, ami köztudottan a drill felett áll.
- Ezt megszívtad.. na húzás kifelé. – küldött el a férfi miközben magához ölelte az asztal közepére helyezett zseton kupacot.
- A szerencse forgandó, azt hittem nyertem… - mondom elszontyolodva majd az asztalra dobtam a kezemben szorongatott lapokat. Mindenki látta, hogy drillem volt, de így is vesztettem. Mindenki hangos nevetésben tört ki miközben azt ecsetelték, hogy mekkora szám volt mikor leültem az asztalhoz. Pedig az is a játék része, hogy minél magabiztosabb az ember hiszen a blöff sok mindenre jó lehet.
A lepukkant kocsma ajtaján kilépve megcsapta az arcomat a friss azonban hideg levegő. Sóhajtottam egy nagyot majd miután a leheletem egy kisebb párafelhő kíséretében elhagyta ajkaimat elindultam haza még azelőtt, hogy édesanyám hazaérne a munkából és kiderülne, hogy hol voltam és mit csináltam. Soha nem rajongott a kártyák és szerencsejátékok iránti vonzalmamnak pedig néha pont ennek volt köszönhető, hogy volt mit ennünk annak ellenére, hogy folyamatosan tizenkét órákat dolgozott az egyik gyárban.
Szerencsére nem laktam olyan messze az imént meglátogatott kocsmától. Tizenöt perc intenzív gyaloglás után meg is érkeztem a magas panellakáshoz. Bepötyögtem a kódot, kinyílt az ajtó én pedig szinte futva tettem meg a harmadik emeletig a távot. A kulcsomért nyúltam azonban még mielőtt a zárba helyeztem volna kinyílt az ajtó és anyámat pillantottam meg kevésbé aranyos arckifejezéssel.
- Már megint kártyázni voltál mi? – von kérdőre már majdnem kiabálva. Nem tudtam mit mondjak hiszen sötétedés után nem sok mindent lehet csinálni a városban, egyedül.
- Az egyik osztálytársamhoz mentem át videó játékozni. – találok ki valami hülyeséget amivel talán sikerül megnyugtatnom anyámat. Azonban az arckifejezése mit sem változott.
- S az a bizonyos osztálytárs kocsmában lakik? Ha nem tudnád bűzlesz a cigaretta füsttől és az alkoholtól amit valószínűleg Te magad ittál meg és nem Rád öntötték… - hallom a hangján, hogy egyre mérgesebb és a kamuzással se igazán megyek már többre hiszen nagyon úgy tűnik, hogy lebuktam.
- Hát az úgy volt, hogy tényleg oda indultunk.. Csak aztán a szüleinek van egy kocsmája pár utcára innen és beugrottunk megnézni.. Én pedig ott ragadtam.. esküszöm nem akartam.. A székhez kötöztek és kényszerítettek! – próbálom menteni a menthetetlen, de ezzel csak annyit értem el, hogy egy jól irányzott pofon csattant az arcomon.
- Takarodj a szemem elől! Látni sem akarlak! – ordította le a fejemről a hajamat én pedig a kérésének eleget téve, szó nélkül hátat fordítottam neki és elindultam lefelé a lépcsőn. 
Egyszer sem pillantottam hátra, hogy vajon most mit csinálhat, de még csak egy emelettel lentebb jártam amikor hallottam, hogy csapódik az ajtó.
- Nem hiszem el, hogy képtelen elfogadni így engem.. – morgok az orrom alatt miközben kabátom belső zsebébe nyúlva előhúztam a még kisgyermekkén Tőle kapott kártyapaklit. Kivettem a lapokat a dobozból és azokat nézegetve léptem ki az utcára ahol ismételten csak a hideglevegő fogadott és semmi több. Későre járt és másnap iskola is volt azonban most nem érdekelt. Sértve éreztem magam azért mert Édesanyám képtelen volt elfogadni, hogy nem videó játékkal töltöm a szabadidőmet hanem szerencsejátékokkal amikkel hébe-hóba még pénzt is tudtam keresni, nem is keveset.
Felpillantottam a lapokból és megakadt a szemem egy játszótéren. Nem tudom, hogy hogyan jutottam el ide és azt sem, hogy minek köszönhető az, hogy nem ütöttek el, de nem is érdekelt. Odasiettem és lehuppantam az egyik hintába és ott folytattam a kártyák nézegetését. Ezer és egy millió emlék eszembe jutott hirtelen. Amikor megkaptam ezt a paklit karácsonykor, vagy amikor az édesapám tanította nekem a póker alapjait, aki sajnos már nincs közöttünk..
Hirtelen hangos, dobhártya szaggató ordításra kaptam fel a fejemet. Olyan volt, mint egy fantasy filmben szereplő szörnyeteg csatakiáltása. A hang forrása felé kaptam a fejemet és a szívem majdnem megállt. Egy hatalmas fekete szörnyeteg állt a játszótér túloldalán és engem bámult.
- Raktak volna valamit az italomba?! :o szalad ki a számon hirtelen, hiszen tudtam, hogy nem léteznek szörnyek. Vagy legalábbis abban a tudatban éltem, de a szörny, gondolkodás nélkül rontott át a játszóteret elkerítő kerítésen és rombolt le mindent, ami az útjába került.
Rémülten pattantam fel a hintából és eredtem futásnak, de lassúnak bizonyultam. A szörny óriási keze oldalról csapódott a testemnek én pedig az egyik mászóka tartóoszlopának csapódtam. Hangosan felnyögtem a fájdalomtól. Levegőt alig tudtam venni és éles fájdalmat éreztem az oldalam felől. Oda pillantottam és egy hatalmas, vérző sebet fedeztem fel. Oda kaptam a kezemet, de ez nem javított a helyzeten. minden tiszta vér volt, még a kártyáim is. Úgy éreztem, hogy itt a vég annak ellenére, hogy én még nem akartam meghalni.
Ekkor hatalmas energia szabadult fel belőlem. Arany aura vett körbe engem és a lapjaim az égbe emelkedtek. Azt hittem, hogy a vérveszteségnek köszönhetően hallucinálok, de nem tudtam mit tenni. Mozdulatlanul ültem a földön miközben közeledtem az elvérzéshez. A kezembe temettem az arcomat és elsírtam magamat. Tehetetlennek éreztem magam és anyámtól sem tudtam bocsánatot kérni csak elviharzottam miután leszidott engem, mert ismét kártyáztam.
Ekkor a kártyák amik az imént még előttem lebegtek a szörny felé indultak meg iszonyatos sebességgel majd ékelődtek a testébe illetve a maszkjába. hangos ordítás adta tudtomra, hogy valami történt vele. Ekkor a pakli másik feléből pár lap az oldalamon tátongó sérülésre simult és fokozatosan kezdett elmúlni a fájdalom. Éppen annyi lélekjelenlétem volt még, hogy kihívjam a mentőket majd elájultam a vérveszteségtől.
A kórházban tértem magamhoz. A mellkasomtól a köldökömig be voltam kötve és iszonyatosan fájt az oldalam. Magam mellé pillantottam és anyám állt mellettem. A szemei vörösek voltak és duzzadtak a sírástól. Rámosolyogtam ő pedig a nyakamba borult nem törődve azzal, hogy valószínűleg nagy fájdalmat okoz vele.
Pár óra múlva már úton voltunk hazafelé én pedig próbáltam kitalálni valami hihető sztorit, de mivel semmi épkézláb ötlet nem jutott eszembe inkább azt mondtam, hogy cserbenhagyásos gázolás történt. Anyám nyugodtabb volt én pedig azóta is abban reménykedve élem az életemet, hogy nem futok össze többet egyetlen olyan szörnnyel sem.

 
~Képesség

Név:  Texas Hold’em
Típusa: ?
Fókusztárgy: egy kártyapakli, amit még kisgyermek korában kapott.
Leírás:  Shisui a kártyák segítségével képes előhívni a képességeit. Képes a lapokat maga körül reptetni és lélekenergiát vezetni mindegyikbe. Ennek köszönhetően képes fegyverként és pajzsként is alkalmazni. Azonban nem csak ennyiben merül ki a képesség. Képes bizonyos kombinációkkal speciális támadásokat is indítani. Mint például Royal Flush, Four of a kind (Póker) vagy Straight Flus (Színsor). Ezen kombinációkat csak külön-külön képes alkalmazni és minimum egy körnek el kell telnie a kettő között. A képessége használata után azonban egy napig képtelen használni a Texas Hold’emet.

~Szintezés
Első szint:  A kártyák segítségével képes előhívni a képességet. Képes a lapokat maga körül reptetni és lélekenergiát vezetni mindegyikbe. Ennek köszönhetően képes fegyverként és pajzsként is alkalmazni. Fegyverként olyanok mint a repülő borotvapengék míg pajzsként olyanok mint egy masszívabb műanyag fal, csak fizikális támadások hárítására alkalmas vagy gyengébb reiatsu képzettséget igénylő technikák lassítására, gyengítésére. Azonban nem csak ennyiben merül ki a képesség. Képes bizonyos kombinációkkal speciális támadásokat is indítani. Mint például Royal Flush, Four of a kind (Póker) vagy Straight Flus (Színsor). Ezen kombinációkat csak külön-külön képes alkalmazni és minimum egy körnek el kell telnie a kettő között. A képessége használata után azonban egy napig képtelen használni a Texas Hold’emet.

  • Royal Flush: A legerősebb lapkombináció. Egyszínű 10-es, bubi, dáma, király, ász lapokból áll. Ezzel képes elhitetni az ellenféllel, hogy több van belőle és ezáltal képes csapdába csalni az ellenfelet. Ez csak akkor lép érvénybe ha Shisui megmutatja neki a lapokat és kimondja a képesség nevét.
  • Straight Flush: Öt egyszínű sorba rendezhető lapból áll. Szintúgy akkor alkalmazható ha megmutatja az ellenfélnek a lapokat és ekkor a lapok arany színben pompázva egybeolvadnak majd egy energianyalábot lő ki az ellenfélre amely égési sérüléseket képes okozni.
  • Four of a kind: Négy ugyanolyan számozású vagy jelű lapból és egy akármilyen másik lapból áll. Ennél nem kell megmutatni a lapokat az ellenfélnek ugyanis a név elhangzása után a lapok Shisui sérüléseire simulnak. Nem gyógyítják be a sebeket azonban fájdalomcsillapító és vérzéscsökkentő hatással bírnak.
Második szint: A fentebb említettek többszörös alkalmazására ad lehetőséget egy körön belül. (Maximum háromszor) Illetve egymás után akár egyből is lehetővé teszik az alkalmazásukat. S ezután már csak fél napig tart a mellékhatás, aminek köszönhetően nem képes alkalmazni a Texas Hold’emet.

~Szeret-Nem szeret

+ póker
+ Édesanyja
+ szerencsejáték
+ viccek
+ képessége

- hollowk
- ha veszít
- csalókat
- cigaretta
- agresszív emberek


« Utoljára szerkesztve: 2017. Jan. 04, 22:46:19 írta Nakajima Shisui »

Karakterlap

Neliel Tu Oderschvank

Moderátor

*

Hozzászólások: 204

Hírnév: 7

Infó

Tárcában: 1 721 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Plátói

Kivel áll kapcsolatban?:
Staff *3*

Mottó:
"Omlik az ég, egy mesére zuhan... Na és akkor most mi van?"

Post szín:
2BCCFC


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Nakajima Shisui
« Válasz #1 Dátum: 2017. Jan. 05, 04:23:16 »
Kellemes hajnalt! :3

Mozgalmas estéje volt szegény Shisuinak, és sajnos el kell szomorítanom, elég sok szörnyeteg mászkál még ezen a fórumon. :roll: Mint kedves moderátor mit tehetek mást egy megfelelő előtörténet után? Közéjük eresztve elfogadom! ^-^


Szint: 1. szint
Lélekenergia: 5000 LP
Kezdőtőke: 4000 ryou


A pontozás: indulásként kapsz minden képességedre 1-1 pontot, kivéve a Fullbringre, amire 5 pont jár, ezen kívül pedig szabadon eloszthatsz 10 pontot az LP-d után a képzettségeiden, amik a következők:
  • Fegyveres harc
  • Pusztakezes harc
  • Lélekmanipulálás
  • Bringer Light
  • Fullbring
A rendszer márt ismered, elosztott pontjaidat itt jelentsd le.
Kellemes játékot! ^-^