Szerző Téma: Hayashi (Tsukatani) Aoi NJK-i  (Megtekintve 496 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Tsukatani Aoi

Papnő növendék

Eltávozott karakterek

2. évfolyamos (gimnazista) diák, Seitokai elnök

Szint: 4.

Lélekenergia:

60% Complete
21 000 / 30 000

Hozzászólások: 54

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 1 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Raion

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
kristálykék; Fubukiként: napsárga

Egyéb hovatartozás:
Karakura High School

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#509686 // #A3DDD1


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Hayashi (Tsukatani) Aoi NJK-i
« Dátum: 2017. Jan. 16, 00:22:54 »
Aoi nagypapája
Név: Tsukatani Tatsuha
Született: 1940. január 09.
Kor: 77
Foglalkozás: Guuji (vezető pap)
Képesség: kevés szellemi erővel rendelkezik, gyöngébb ofudák írására alkalmas, illetve látja a túlvilági lényeket.
Jellem & Kinézet:
Korához képest fittnek látszik, ha kevesebbet aggodalmaskodna apró-cseprő dolgokon, akkor valószínűleg még üdébben nézne ki. Ősz haját általában felfogja, hogy ne látszódjon kopaszodása. Állára rövid kecske szakállt növesztett, melyre nagyon büszke. Ha mélyen gondolkodik, gyakran birizgálja. Nagy elvárásai vannak a fiatalság felé, velük általában szigorú, főleg ha a templom ügyeiről és életük menetéről van szó. Általában papi öltözetet visel, noha a templom feladatok többségét szárnysegédjei Kunihiro és Mizuki végzik.
Előtörténete:
Tsukatani Ryuuya és Kato Sayumi fiatalabbik fia. Eredetileg bátyja Tomohiro családi hagyományként örökölte volna a Sankyoudai-ji irányítását. Viszont korai halála miatt ez nem valósult meg. Így a családi teher rá szállt, azonban a szerep betöltését megnehezítette a fiatalként űzött csapongó élete. Első felesége (Dorothy Wilson) miatt kicsit javult zűrös jelleme és igyekezett helytállni a templom vezetői posztjában. A gyermekeit szigorúan nevelte, emiatt gyakran voltak nézeteltérései a gyerekekkel és feleségével egyaránt.

Aoi anyukája
Név: Tsukatani Sayuri
Született: 1979. július 19.
Kor: 37
Foglalkozás: operaénekesnő, színész
Képesség: látja a túlvilági dolgokat, közepesen hatékony ofudák írása.
Jellem & Kinézet:
Fiatalos és élénk. Sokban hasonlít édesanyjára: szőkésbarna haja és igéző kék szemei vannak. Imádja a munkáját, viszont a családját sem felejti el sűrű programjai között. Minden héten küld képeslapot (főleg a nagypapa miatt – lányával már interneten keresztül tartja a kapcsolatot). Ritkán tud csak hazajárni, viszont akkor sokszor veszekszik édesapjával.
Előtörténete:
Tsukatani Tatsuha első házasságából második lánygyermeke. Bátyja Fukashi elhunyásával és Himeko emigrálásával hasonló szerep várt rá, mint hajdanán édesapjára. Mikóként a Ginnogi posztig jutott, mellyel már kisebb rangú papokat segíthetne ki képességével, tudásával. Viszont édesanyja (Dorothy Wilson) modern felfogásának hatására esze ágában sem volt átvenni a templom vezetését. Céljait követte, az iskola elvégzése után karriert kezdett kiépíteni. Fiatalkori szerelméből fogant Aoi, kit a templomban nevelt fel Tsukatani Kunihiroval.
Sayuri befutott sztár lett, munkája miatt sokat utazik. Mikor Aoi nagyobb lett iskolai szünetekben gyakran tartott vele, de például Aoi az alsós évfolyamai közül egy évet Amerikában teljesített. Jelenleg Franciaországban dolgozik.

Aoi nevelőapja
Név: Tsukatani Kunihiro
Született: 1977. november 11.
Kor: 39
Foglalkozás: Gonguuji (asszisztens pap)
Képesség: látja a túlvilági dolgokat. Rózsafüzérrel végre tud hajtani bonyolult szertartásokat. Képes nagyobb erejű ofudák megírására, illetve ismer egy varázslatot, mellyel a Sotachi-k (Ősök) lelkét meg tudja idézni a templom területére, amennyiben reinkarnációjuk ott tartózkodik.
Jellem & Kinézet:
Hosszú fekete haja van, melyet általában bontva hord, ritkán fogja csak fel, emiatt kicsit feminin hatást kölcsönözz neki. Kötelességtudó és szívén viseli a templom sorsát. Ő csak akkor hordja a papi öltözetet, mikor szertartásokat tart. Tiszteletben tartja a fiatalság döntését, sokkal engedékenyebb Tatsuhához képest. Birkatürelmével már-már ijesztő tud lenni, szinte semmivel se lehet felidegesíteni. Rengeteget tud a templom történeteiről. Remek teákat képes készíteni, igazi konyhatündér.
Előtörténete:
Egy távolabbi rokona a Tsukataniknak, ki felesége halála után költözött újszülött fiával a templomba. Sayurival tett közös megállapodásuk szerint együtt nevelték gyerekeiket, hogy ne anya/apa nélkül nőjenek fel. Csak a templomba költözés után kezdett komolyan vallásos lenni. Viszont mostanra a templom második személye lett és Tatsuhát támogatja a munkálatokban, a templom bonyolultabb ügyeit is ő intézi már. Nem szívesen jár el otthonról, csupán ha minden kötél szakad, akkor hajlandó kimozdulni a városba. 
« Utoljára szerkesztve: 2017. Júl. 23, 09:01:43 írta Hayashi Aoi »
♬♪♫ 世界は恋に落ちている (^・o・^)ノ”

(click to show/hide)

Karakterlap

Ukitake Juushirou

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 212

Hírnév: 5

Infó

Tárcában: 1 899 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Hayashi (Tsukatani) Aoi NJK-i
« Válasz #1 Dátum: 2017. Febr. 05, 16:50:52 »
Üdvölet! :hippy:

No, ránéztem a karakterekre, és mivel nincs mibe belekötnöm, az NJK-kat elfogadom. Jó szórakozást a játékhoz! ^-^