Szerző Téma: Mizushima Hyousuke pályázatai  (Megtekintve 458 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Mizushima Hyousuke

Shinigami

12. Osztag

*

Lélektovábbképző Akadémia Kidou Elmélet oktató

Szint: 6.

Lélekenergia:

60% Complete
30 400 / 45 000

Hozzászólások: 60

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Kardok és Rózsák egylete

Reiatsu szín:
Burnt Orange

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#8C001A; #8C4400


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Mizushima Hyousuke pályázatai
« Dátum: 2017. Jan. 23, 00:44:20 »
3. shikai képesség pályázat
A pályázathoz kellő 10000 LP és 7 zanpakutou pont: megvan.

Zanpakutou


Név: Fuuryoumaru (封霊丸, Lepecsételt Lélek)
Típus: Kidou
Parancs: Mahou o sube nasai (魔法をすべなさい,  Urald a varázst [kérlek]!)


Képesség
(click to show/hide)

Jagamin (蛇牙罠, Kígyófog kelepce)

A képesség használatához szükség van a Bushi no Seiiki (Harcos Menedéke) technika előzetes bevetéséhez, hiszen csak az általa keltett területen belül képes kifejteni hatását. Aktiválása után automatikusan reagál az idegen reiatsu jelenlétére, de ez tudatosan is szabályozható. Fuuryoumaru egyéb képességeihez hasonlóan ez a technika sem elsősorban az ellenfél megölésére alkalmas, és hatása leginkább egy bakudoura hasonlít.

A Menedék territóriumán tartózkodó idegen személy körül a talajon vörös rúnák villannak fel, mely az első jele a képesség aktiválódásának. A felvillanást követően a rúnából egy kígyó bújik elő, mely száját kinyitva az ellenfél felé veti magát. Egy helyváltoztató képességben jártas karakter még idejében kikerülheti az érkező támadást, ha észreveszi. A technika sikeres kikerüléséhez a célpont helyváltoztató képességre tett pontjainak számának el kell érnie vagy meghaladnia Hyousuke zanpakutou képzettségre tett pontjainak számát.

Sikeres találat esetén a kígyók fogaikkal az áldozatba harapnak majd hosszuk elkezd csökkenni a rúnák irányába, ezzel magukkal húzva az áldozatot, korlátozva őt mozgásában. Fontos megjegyezni, hogy a technikának csupán az aktiválása szabályozható tudatosan, azt hogy a kígyók pontosan hová támadnak nem. Mivel a célpontválasztás automatikus, így a megtámadott játékos választhatja ki, hogy mely ponton érte a technika.

A kígyók farkukkal a rúnákhoz vannak rögzítve, testük meghosszíbbítása azokból teremtődik. Bár a kígyók ugyan képesek elérni hosszukkal a Menedék határain kívülre is egy limitált ideig, ám ha az adott rúna kerülne a területen kívülre, vagy az azt alátámasztó felület elpusztulna, akkor a teljes kígyó a rúnából kiindulva elporladásnak indul. A kígyók támadásának hatótávolsága és egyben maximális hossza is két méter.

Amennyiben a kígyókat valahogyan kettévágják, eltépik, vagy más egyéb módon szabadítják meg a fejüktől, a leválasztott rész nem tűnik el, és ha már egyszer állkapcsa rázárt az ellenfélre, akkor önmagától nem is fog leesni, külön kell kiszednie magából. A rúnához közelebb eső végéből pedig pedig újraregenerálódik a fej egy idő után, ami újra támadásra képes. Amennyiben valami következtében a teljes kígyó elpusztul, a rúnából egy teljesen új példány lép a helyébe. Az egy időben maximálisan megidézett, elő kígyók száma a zanpakutou képzettségre tett pontok számával egyenlő, elpusztulásuk után pedig öt másodperc telik el, mire a rúnából új kígyó regenerálódik.
« Utoljára szerkesztve: 2017. Febr. 02, 15:17:46 írta Mizushima Hyousuke »

Karakterlap

Ukitake Juushirou

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 209

Hírnév: 5

Infó

Tárcában: 1 899 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Mizushima Hyousuke pályázatai
« Válasz #1 Dátum: 2017. Febr. 04, 21:52:49 »
Üdvölet! :hippy:

A kért javításokat elvégezted, a képesség leírása is összeszedettebb lett, így nincs más hátra, a pályázatot elfogadom. Ne felejtsd el feltüntetni az adatlapodon a változást! ^-^