Szerző Téma: Mizushima Hyousuke pályázatai  (Megtekintve 818 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Mizushima Hyousuke

Kapitány

Shinigami

12. Osztag

*

Lélektovábbképző Akadémia Kidou Elmélet oktató

Szint: 6.

Lélekenergia:

60% Complete
31 900 / 45 000

Hozzászólások: 68

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 1 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Kardok és Rózsák egylete

Reiatsu szín:
Vermilion

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#8C001A


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Mizushima Hyousuke pályázatai
« Dátum: 2017. Jan. 23, 00:44:20 »
3. shikai képesség pályázat
A pályázathoz kellő 10000 LP és 7 zanpakutou pont: megvan.

Zanpakutou


Név: Fuuryoumaru (封霊丸, Lepecsételt Lélek)
Típus: Kidou
Parancs: Mahou o sube nasai (魔法をすべなさい,  Urald a varázst [kérlek]!)


Képesség
(click to show/hide)

Jagamin (蛇牙罠, Kígyófog kelepce)

A képesség használatához szükség van a Bushi no Seiiki (Harcos Menedéke) technika előzetes bevetéséhez, hiszen csak az általa keltett területen belül képes kifejteni hatását. Aktiválása után automatikusan reagál az idegen reiatsu jelenlétére, de ez tudatosan is szabályozható. Fuuryoumaru egyéb képességeihez hasonlóan ez a technika sem elsősorban az ellenfél megölésére alkalmas, és hatása leginkább egy bakudoura hasonlít.

A Menedék territóriumán tartózkodó idegen személy körül a talajon vörös rúnák villannak fel, mely az első jele a képesség aktiválódásának. A felvillanást követően a rúnából egy kígyó bújik elő, mely száját kinyitva az ellenfél felé veti magát. Egy helyváltoztató képességben jártas karakter még idejében kikerülheti az érkező támadást, ha észreveszi. A technika sikeres kikerüléséhez a célpont helyváltoztató képességre tett pontjainak számának el kell érnie vagy meghaladnia Hyousuke zanpakutou képzettségre tett pontjainak számát.

Sikeres találat esetén a kígyók fogaikkal az áldozatba harapnak majd hosszuk elkezd csökkenni a rúnák irányába, ezzel magukkal húzva az áldozatot, korlátozva őt mozgásában. Fontos megjegyezni, hogy a technikának csupán az aktiválása szabályozható tudatosan, azt hogy a kígyók pontosan hová támadnak nem. Mivel a célpontválasztás automatikus, így a megtámadott játékos választhatja ki, hogy mely ponton érte a technika.

A kígyók farkukkal a rúnákhoz vannak rögzítve, testük meghosszíbbítása azokból teremtődik. Bár a kígyók ugyan képesek elérni hosszukkal a Menedék határain kívülre is egy limitált ideig, ám ha az adott rúna kerülne a területen kívülre, vagy az azt alátámasztó felület elpusztulna, akkor a teljes kígyó a rúnából kiindulva elporladásnak indul. A kígyók támadásának hatótávolsága és egyben maximális hossza is két méter.

Amennyiben a kígyókat valahogyan kettévágják, eltépik, vagy más egyéb módon szabadítják meg a fejüktől, a leválasztott rész nem tűnik el, és ha már egyszer állkapcsa rázárt az ellenfélre, akkor önmagától nem is fog leesni, külön kell kiszednie magából. A rúnához közelebb eső végéből pedig pedig újraregenerálódik a fej egy idő után, ami újra támadásra képes. Amennyiben valami következtében a teljes kígyó elpusztul, a rúnából egy teljesen új példány lép a helyébe. Az egy időben maximálisan megidézett, elő kígyók száma a zanpakutou képzettségre tett pontok számával egyenlő, elpusztulásuk után pedig öt másodperc telik el, mire a rúnából új kígyó regenerálódik.
« Utoljára szerkesztve: 2017. Febr. 02, 15:17:46 írta Mizushima Hyousuke »

Karakterlap

Ukitake Juushirou

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 212

Hírnév: 5

Infó

Tárcában: 1 899 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Mizushima Hyousuke pályázatai
« Válasz #1 Dátum: 2017. Febr. 04, 21:52:49 »
Üdvölet! :hippy:

A kért javításokat elvégezted, a képesség leírása is összeszedettebb lett, így nincs más hátra, a pályázatot elfogadom. Ne felejtsd el feltüntetni az adatlapodon a változást! ^-^

Karakterlap

Mizushima Hyousuke

Kapitány

Shinigami

12. Osztag

*

Lélektovábbképző Akadémia Kidou Elmélet oktató

Szint: 6.

Lélekenergia:

60% Complete
31 900 / 45 000

Hozzászólások: 68

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 1 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Kardok és Rózsák egylete

Reiatsu szín:
Vermilion

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#8C001A


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Mizushima Hyousuke pályázatai
« Válasz #2 Dátum: 2019. Febr. 11, 23:36:05 »
Kapitányi rang
Shikai képesség módosítás
Bankai

A pályázathoz kellő 25000 LP, 25 zanpakutou pont és admini engedély megvan.


- Újra.
Szólt egy hang a fejében. A birtok edzőtermében ült keresztbe vetett lábakkal. Lélekölője tokjából kivéve, szabad pengével feküdt vízszintesen térdein. Mély levegőt vett, majd lelkét nyugalomba helyezve koncentrált az előtte található kardra. Pár pillanat múlva narancsvörös reiatsu aura jelent meg a fegyver körül, ami elhagyva azt Hyousuke előtt pár méterrel manifesztálódott zanpakutou szelleme képében. Fuuryoumaru kicsit méregette magát, öklét többször is megszorítva, majd elernyesztve, még végül megszólalt.
- Jobb, mint legutóbb.
Dörmögte mély hangján egyszerű megállapításként, mindenféle fölösleges dicséret nélkül.
- De még mindig nem elég jó.
Nyitotta ki végül szemeit Hyousuke is, felkelve a meditálásból.
- A kérdés nem az, képes vagyok-e segítségül hívni az erődet, hanem az, hogy meddig tudom fenntartani.
Az utóbbi években gyakorta indította a napot edzéssel reggeli teája után. Korábban egyáltalán nem tekintette lélekölőjét szükségesnek és tanulmányait kizárólag a kidou tudásának fejlesztésére adta, ám a sokat váratott shikai elérése után igen szoros és kölcsönös tiszteleten alapuló kapcsolatot épített ki vele. Zanpakutoujának nincs oka, hogy szándékosan visszafogja tőle erejét, amíg azt látja, hogy a shinigami is mindent megtesz, hogy méltó legyen eme hatalomra. Először még csak segédeszközökkel – mint például a Shiranui-daikidouchou által is használt kidou háló és 12. osztagos technológia ötvözése – későbbiekben már saját akaratából is meg tudta idézni a szellemet társalgás vagy edzés céljából, ám eddig legjobb esetben is csupán negyed óráig tudta fenntartani az állapotot, éles harci helyzetben pedig még meg sem fordult a fejében a bevetése.
- Idő van, majd máskor folytatjuk.
Jelentette ki egyszer csak, majd azzal a lendülettel visszahelyezte kardját a tokjába. Lélekölője csak bólintott, majd tekintetével követte a kijárat felé sétáló Hyousukét, mielőtt alakja szerte foszlott volna. Még visszatért szobájába és szolgálati ruhájába öltözött, mielőtt elindult az osztag területére. Megérkezvén szinte még el sem foglalta helyét irodájában, amikor a hangosbemondón keresztül hallotta, hogy az osztályvezetők jelentkezzenek a megbeszélő teremben. A műszerek egy energia nexust jeleztek az Emberek Világában. Az eszközt feltehetőleg reishi nagy mennyiségű manipulálására használhatták, melyet leginkább egy Joukaishouhoz lehetne hasonlítani. A fejlesztési részlegnek rendelkezésre álltak olyan felszerelések, amikkel feltehetőleg biztonságosan hatástalanítani lehetne a dolgot, ám feltehetően őrzik az objektumot. Az esélyek növelése érdekében és az ellenség erejének megosztása miatt úgy döntöttek, több részben közelítik meg a célpontot más osztagok együttműködésével. Az egyik csali csapat vezetésére Hyousuke vállalkozott. A helyszín egy elhagyatott gyár és raktár komplexum volt Nyugat Tokióban, aminek közelébe Senkaimon kapun keresztül érkeztek, majd gyalog folytatták.

~

Az épület folyosói csendesek voltak. Túl csendesek is már talán. Mielőtt azonban a kétely, hogy talán rossz helyen járnának kezdett volna eluralkodni az elméjén, hírtelen kékesfehér füst kezdte elönteni a helyiséget.
- Takarják el az orrukat és ne vegyenek levegőt!
Hangzott az azonnali utasítás Hyousuke részéről, aki ugyan így tett, miközben szemével azt fürkészte, hol az ellenség, vajon bekerítették-e őket. A gyors reagálás sajnos azonban mit sem segített. A csapat tagjai sorra dőltek össze minden köhécselés vagy egyéb hang nélkül. Ő maga is érezte, amint a látása homályosul, és mozgása nehézkessé válik. Észrevett azonban mást is. A füst mintha nem lett volna természetes és nagy mennyiségű reiatsut tartalmazott. Utolsó erejéből még aktiválta lélekölőjét, majd a padlóra döfte a pengét. Az aktiválódó menedék eloszlatta maga és az eszméletlen shinigamik körül az idegen lélekenergiát és kitisztította a terepet. A füstön túl egy férfi jelent meg, aki széles mozdulatokkal tapsolt a kezeivel.
- Bravó, bravó! Micsoda reakció idő és rutinosság! Ezúttal azonban elszámolta magát. Milyen kár, hogy a méreg bőrön át szívódott fel. Talán még nem késő nekik.
Mondta szadista vigyorral, miközben a földön heverőkre nézett. Nem volt különösen megtermett, sem magas, mégis magabiztosan és peckesen lépkedett, mint aki úgy hiszi, teljes biztonságban van. Azt a fehér katonai egyenruhát viselte, amit az utóbbi hónapokban feltünedező új quincyken jelentettek.
- Rajta! Miért nem támad rám azzal a díszes botjával? Oh, hát persze, hiszen amint kimerészkedik a kis területéről, már nincs védve a reiatsumtól. Ez esetben miért nem próbálkozik meg egy kidouval? Mégis, mi veszteni valója lenne?
Egyértelmű volt, hogy a ficsúr csak provokálja, és arra akarja rávenni, hogy hibázzon. Szemtelen, pimasz, alávaló lény, akik megbontják az egyensúlyt, hogy merészelt ilyen hangnemben beszélni egy halálistennel… Nem, pontosan ezt akarta elérni. Most nyugodtnak kellett maradnia. Még Fuuryoumaru is, aki korábban nem tolerált volna szó nélkül ilyen sértést is csak dacosan pisszentett egyet. Azonban sajnos egy dologban igaza volt. Nem volt olyan helyzetben, hogy nagyon válogatni tudjon a lehetőségek között. Korábban éppen csak megúszta a dolgot, másodszorra nem biztos, hogy ilyen szerencsés lenne. Még ha nem is kellett volna aggódnia emiatt, akkor sem ért volna el semmit vele, ha egyszerűen rárontana, mivel a testében lévő méreg miatt egyáltalán nem volt csúcsformában. Kidout sem lett volna érdemes használnia, mivel az ellenfele pontosan ezt akarta, ráadásul az, hogy még ismerte is a shinigamik mágiájának nevét arra engedett következtetni, hogy magabiztossága nem csupán üres beszéd, hanem valóban lapult valami a tarsolyában. Ellenfele egy darabig széttárt karokkal várt, majd elégedetlen fintorral nyugtázta, mikor egyértelművé vált számára, hogy nem tudta rávenni arra, hogy a kedvére járjon.
- Tudja, mi ketten hasonlítunk ám. – Kezdett bele újabb mondókájába, miközben körbesétált Hyousuke körül, gondosan ügyelve arra, hogy ne kerüljön túl közel a zanpakutouja által kijelölt területhez. – A Schrift, melyet Őfelségétől kaptam olyan képességet ad, ami hatástalanít minden mágikus vagy fizikai támadást, szóval még jobb is, mint a maga technikája. Meglepődött talán, hogy ilyen tájékozott vagyok? Nos, nem véletlen engem küldtek. Had áruljak el még valamit. A barátai a vesztükbe rohannak. Mint ahogy a maga csapata is csak egy csali, úgy én nekem is csupán annyi a dolgom, hogy sakkban tartsam magát. Ellenséges területen vagyunk. Mit gondol, minek nagyobb az esélye, hogy az ön barátai érkeznek meg hamarabb, vagy az enyémek?
Ezen a ponton már sokkal több múlt rajta, mint a saját vagy a rábízottak testi épsége. Szerencsére ellenfele volt olyan magabiztos a sikerében, hogy már így is kikotyogott elég dolgot, amiből Hyousuke össze tudta rakni a képet. Az ellenség tudta, hogy jönnek és még a pontos helyet és az egyes tisztek erősségeit is. Nem lehet véletlen, egy kém van a soraikban. Minél előbb figyelmeztetnie kellett a többieket, azonban jelenlegi helyzetében ezzel sebezhetővé tette volna magát. Először ezzel a quincyvel kell leszámolnia. Ki kellett tapasztalnia a képességének határait, és ehhez kénytelen volt kidout használni. Botját felé szegezve, annak végéből zöld fényagyarak repültek ki, egyenesen a sternritter felé. Ő meg sem próbált kitérni, teljes nyugodtsággal tűrte, hogy a támadás telibe találja.
- Ahahaha, nem megmondtam? Kár bármivel is próbálkoznia, csak várja meg szépen csendben a véget.
Ami azonban megfigyelhető volt, hogy csak azok a lövedékek semmisültek meg, amik ténylegesen eltalálták, a többi gond nélkül elrepült mellette. Ebből arra következtetett, hogy az ő képessége nem területi alapú és csak saját maga közvetlen közelségében hat. Az erőviszonyok kiegyenlítettnek tűntek, hiszen mindketten képesek voltak semlegesíteni a másik technikáit. Ebben az esetben, még nyerhetett, ha képes a területén belül helyeznie ellenfelét. Ezt azonban nehezebb volt kivitelezni, mint amilyen egyszerűnek hangzott. Kockázatos lenne, ha eldobná fegyverét, hogy a quincy mögött is lehelyezzen egy rúnát. Ekkor a botja végére tekeredő kígyó feje megmozdult és ránézett, majd hallotta is a fejében a hangot.
~ Itt az idő, hogy használd.
~ Túl kockázatos lenne. Még egyszer sem vetettük be éles harci helyzetben.
~ Tudsz jobb lehetőséget? Az idő ellened dolgozik.
Fuuryoumarunak igaza volt. Ezekben a pillanatokban is érezte, amint a kevés bekerült méreg még dolgozik a szervezetében. Egyre fáradtabbnak és kimerültebbnek érezte magát. Ha nem használta volna, később már nem lett volna hozzá elég ereje.
~ Legyen hát.
Mély levegőt vett, majd kimondta a szavakat.
- Bankai, Reikokumuzan Fuuryou Gekido.
Amint elhangzott a hívás, a kígyó szemei vörösen felfénylettek, majd lemászott a fegyverről és mérete sebesen növekedni kezdett, miközben falakat, plafont és padlót áttörve kezdte bekeríteni a teret körülöttük egy folytonosan mozgásban lévő dómot alkotva.
- Lehetetlen, csupán egy 6. tisztnek Bankai…
Pánikolva kereste szemeivel vadul a kiutat, majd mintha hírtelen eszébe jutott volna valami, ábrázatára újra nyugodtságot erőltetett és egyenruhájának zsebéből elővett egy tenyér méretű medált, rajta egy ötágú kereszttel, amit magabiztosan ki is tartott maga elé, két kézzel szorítva.
- Szerencsétlenségedre, shinigami, erre is készültünk. Saját magad adtad pusztulásod kulcsát a kezembe.
Hangja ekkor elakadt, ahogy a kezeire nézett, amiket ekkor már egy átlátszó, narancssárga téglatest borított. Egy pillanattal később a doboz már Hyousuke keze felett lebegett, benne a medállal és a sternritter mindkét karjával, akinek megmaradt csonkjaiból csillapítás nélkül ömlött a vér.
- Hogy lehetséges ez? Azt mondták, amíg a területén kívül maradok, addig Őfelsége ajándéka megvéd!
Fröcsögte ki a szavakat hisztérikusan, tágra nyílt szemekkel.
- A terület határai megváltoztak. – Jelentette ki nyugodt hangon Hyousuke, miközben a körülöttük tekeredő óriáskígyóra mutatott, melynek pikkelyein ugyan olyan rúnák díszelegtek, mint amik a shikai képességének befolyását jelzik. Nem várta meg, még ellenfele feleszmél a sokkból és kitalálná, hogy szökhetne meg. Újabb néma kidou használat következett, ezzel a quincy rémült ábrázatát feketeség fedte el, testét hasonló színű lándzsák szúrták át, ahogy a Kurohitsugi aktiválódott, majd sebektől tarkítva esett össze. Hyousuke lefejtette a rámerevedett ujjakat a különös medálról, majd elrakta azt ruhájába, hogy később a laborban megvizsgálhassa, mégis mit készült csinálni ezzel az eszközzel. Utolsó erejéből tekintetét még az azóta is eszméletlenül fekvő többi shinigamira emelte, hogy megbizonyosodjon, még mindig meg volt bennük reiryoukujuk szikrája. Ezzel a bankai szerte foszlott, zanpakutouja visszaalakult lezárt formájába és Hyousuke maga is csak nem összeesett, ha nem támasztotta volna meg magát kardjával.
Kisvártatva lépések zaját vitte felé a lerombolódott folyosó. Bár egyre kevésbé volt abban az állapotban, hogy harcoljon, így is készen állt, hogy egy Oukasennel köszöntse azt a szerencsétlen quincyt, aki be mer fordulni a sarkon, azonban szerencséjére shihakushouba öltözött felmentés érkezett meg, egy másik csapat.
- Mizushima-dono! Egy pillanatra éreztük fellobbanni a reiatsuját, mintha harcba keveredett volna, de azután hírtelen eltűnt…
Ekkor vette észre a földön fekvő hullát, akinek hiányoztak a kezei.
- Ne törődjön vele. Stabilizálják a sebesülteket. Nekem még van egy kis elintézni valóm.
Azzal a többiektől kicsit távolabb húzódva a falhoz támasztotta tenyerét, amin a Bakudou 77 Tenteikuura mintázata jelent meg, így továbbította a megtudott információkat a kapitányának, hadnagyának és az összes vezető tisztnek, hogy legyenek elővigyázatosak, az ellenség tudott a támadásról.

~

Az 1. osztag folyosóin sétált éppen. Fejében a közelmúlt eseményei jártak. Rövid kezelés után az elmúlt egy napot a Mizushima birtokon töltötte. Enyhe mérgezéstől és reiryoukujának lemerülésétől eltekintve nem esett komolyabb baja. Azonban még mielőtt visszatérhetett volna osztagához jelentést tenni, beidézést kapott a főkapitányi irodába.
- Úgy értesítettek, hivatott, Fujimoto-soutaichou.
Nyitott be az ajtón egy határozott kopogás után, majd 30 fokos szögben meghajolt.
- Áh, Mizushima-san, igen, már vártam magát. Kérem, foglaljon helyet.
Úgy tett, ahogy utasították, miközben átnyújtotta otthon megírt jelentését, amit a kapitány bólintással köszönt meg.
- Érdekes…
Tanulmányozta néhány kínosan hosszú pillanatig, mintha keresne benne valamit, ám végül félrerakta.
- Inkább személyesen szeretném hallani a történteket. Mint például, nem említi, hogy miképpen sikerült ártalmatlanítania egy ilyen ellenfelet.
Főkapitány rátapintott a lényegre, valóban nem részletezte túlságosan jelentésében a sternritterrel vívott harcot, csupán az ellenfél képességét, az összetűzés végkimenetelét és a lehetséges következményeket. Szerencsére azonban már előre számolt ezzel az eshetőséggel, így bekészített válasza volt.
- Mint az bizonyára a Gotei 13 nyilvántartásában is szerepel, a zanpakutoumnak hatalmában áll semlegesíteni bizonyos képességeket. Ellenfelem túlzott magabiztosságában hibát vétett, így lehetek most itt.
A mondandó vége után Fujimoto Masayoshi még egy ideig hallgatott, szemeiben az tükröződött, nem elégedett meg teljesen a válasszal és még várt volna valamit.
- Abban nem is kételkedek, hogy igen jól ki tudja magát vágni szorult helyzetekből.
Ujjait összekulcsolta maga előtt, hangjában enyhe célzás volt észlelhető, ám emellé el is mosolyodott, mintha a főnemes kis elmejátéka szórakoztatná.
- Konkrétabb leszek akkor. A jelenlévők kapitányi erejű reiatsut éreztek feloldani az ön irányából, ezen kívül szóbeszéd jár egy eddig nem látott bankairól is.
Hyousuke kissé összehúzta szemöldökét. A Főkapitány informáltsága nem hagyott neki sok lehetőséget. Nem akarta még bankaia létezését nyíltan felfedni, ezért is próbált rá nem kitérni jelentésében. Már megpróbálni elhallgatni információt is veszélyes, ami azt vonhatja maga után, hogy árulással vádolják az illetőt, azonban nyíltan hazudni egyenesen a Gotei 13 legfőbb parancsnokának szemébe már olyan kockázat volt, amit személyes kényelme érdekében nem akart megkockáztatni.
- Az előzetes információk alapján a területen nem tartózkodtak civilek és a többi osztag is biztonságos távolságban volt, hogy ne akadályozzam őket, így megengedhetőnek véltem a bankai használatát abban a helyzetben…
- Pompás!
Kiáltott fel meg sem várva, hogy a másik befejezze mondandóját, miután már elhangzott az, amire kíváncsi volt.
- Nagyban megkönnyítette ezzel a munkámat. Már kezdtem aggódni, hogy nem fogok egyhamar megfelelő embert találni a pozícióra. Ha úgy érzi, eléggé felépült már, holnap sort is kerítünk a kapitányi vizsgájára, hogy ott megmutathassa, mire képes.
A bejelentés váratlanul érte Hyousukét, ami rögtön több kérdést vetett fel elméjében, de külsőre sikerült összeszedettnek maradnia. Ha ilyen előléptetést adnak neki, az azt jelenti, hogy valahol a 13 osztag valamelyikében megüresedett egy vezető pozíció. Kétség kívül kecsegtető ajánlat, amivel nem csak a saját, de a Mizushima-ház befolyása is tovább növekedne. Ő azonban meglehetősen elégedett volt jelenlegi munkakörével a 12. osztagnál és sajnálta, ha kutatásait maga mögött kellene hagynia, hogy átvegye egy idegen osztag irányítását.
- Értsem úgy, hogy áthelyeznek?
Nem mondott azonnal nemet az ajánlatra. Előbb még szerette volna megtudakolni, pontosan milyen tervek is vannak vele, hová fog kerülni, így eszerint tette fel a kérdést.
- Nem, marad a jelenlegi osztagában.
A Főkapitány szavai először eloszlatták aggodalmait, majd hírtelen jött a fájdalmas felismerés.
- Ez azt jelenti, hogy Yoriko… Yoshida kapitány…
Nem akarta befejezni a mondatot, vagy inkább nem is tudta. Fujimoto arckifejezése komorabbá vált és csak lassan, szótlanul bólintott a fel nem tett kérdésre. Ezek szerint saját kapitányának helyét kellett átvennie. Egy darabig csak szótlanul bámult maga elé gondolataiba mélyedve, mielőtt megadta volna végleges válaszát.
- Ott leszek holnap. Nem fogok csalódást okozni.
Jelentette ki ismét határozott hangon, majd elvette az imént megírt papírt, melyre a helyszínt, időpontot és egyéb részleteket véste a Főkapitány. Távozásként még egyszer tiszteletteljesen meghajolt, majd elhagyta az irodát. Pár lélegzetvételig még megállt az ajtón kívül. A papíros bánatos nyöszörgéssel adta tudtára, hogy markának erősödő szorításától bizony el fog kezdeni gyűrődni. A Gotei 13 egy katonai szervezet, melynek feladata nem csekélyebb, mint a világok egyensúlyának védelme. E nemes feladat érdekében adta már életét számtalan shinigami évezredek óta, és hogy áldozatuk ne legyen hiába való, továbbra is helyt kell állniuk, történjék bármi is. Hyousuke is átérezte ennek a súlyát ezekben a percekben, ám szemében már nem a gyász, hanem a harag lángjai tükröződtek azokkal szemben, akik ezért a tragédiáért felelősek voltak.

Zanpakutou

Név: Fuuryoumaru (封霊丸, Lepecsételt Lélek)
Típus: Kidou
Kinézet: Fuuryoumaru alap kinézete egy nodachi, melynek pengéje három shaku, sötét vörös markolata pedig másfél shaku hosszú. (1 shaku = 30,3 cm) A keresztvas egy összetekeredő kígyó alakjára hasonlít. Hyousuke a kardot az oldalán, az övére erősítve hordja.

Shikai

Parancs: Mahou wo Kowashinasai! (魔法を壊しなさい!, Törd meg a varázst!)
Kinézet: Az aktiválás elhangzása után egy leginkább katakama yarira emlékeztető fegyverré alakul át. Egyik végén egy két shaku hosszú, középen félig hasított penge található egy fél shakus oldalpengével, vörösen izzó rúnákkal díszítve a penge lapjának mindkét oldalán. A bot másik végén egy feltekeredett kígyó dísz található, mely egy teljes, szabályos görbületet ír le, elég nagyot, hogy kényelmesen keresztül lehessen nézni rajta. A fegyver teljes hossza shikai állapotban hat shaku.

(click to show/hide)

(click to show/hide)

(click to show/hide)

Bankai

Név: Reikokumuzan Fuuryou Gekido (冷酷無惨封霊激怒, Engesztelhetetlen Lepecsételt Lélek Éktelen Haragja)
Kinézet: A boton díszelgő kígyó immár képes szabad mozgásra, ám Hyousuke viszonylagos közelében kell maradnia, hogy telepatikusan irányíthassa. Általában sálként a nyaka köré tekeredve található, de rögtönzött felderítőként is alkalmazható, mivel bemászhat szűk helyekre. A fegyver fennmaradó része tükröződik és immár mindkét végén penge található, mely továbbra is használható közelharcra, vagy egyéb képességek aktiválására. Ruházata annyiban módosul, hogy jobb karján ujjaitól egészen a válláig érő páncélvért jelenik meg.

(click to show/hide)

(click to show/hide)
« Utoljára szerkesztve: 2019. Febr. 13, 23:23:33 írta Mizushima Hyousuke »

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 162

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 538 350 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése
  • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Mizushima Hyousuke pályázatai
« Válasz #3 Dátum: 2019. Febr. 21, 20:07:57 »
Hajhó~ :3

Nagyon szép pályázatot, és gondosan kidolgozott shikai módosítást és bankai pályázatot írtál. :3 Így hát mondani se mondhatok mást, minthogy elfogadom őket.

Gratulálok a kapitányi ranghoz~! :3
A kapitányi pozícióból érkező extra pontjaidat, kérlek, ne felejtsd el majd lejelenteni a megfelelő helyen.

További kellemes játékot!