Szerző Téma: Candy shop  (Megtekintve 1319 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Ahmad Al Saliha

Ghost Ügynök: "Shadow"

Fullbringer

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
12 250 / 15 000

Hozzászólások: 83

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 18 050 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
vörös

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#CC0000


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Candy shop
« Válasz #15 Dátum: 2019. Márc. 13, 18:02:18 »
Az Artista meg egy Katona

Shadow csokis pálcikáját szopogatva figyeli az előtte lévő Artista minden mozdulatát, beszéd stílusát, reakcióit. Ügynöki képességeinek köszönhetően hamar rá tud jönni, hogy az előtte lévő pasas nem ártalmas és ha még is megtámadná, nem telne bele neki egy másodpercbe se és a túlvilágra küldené. A lelkét meg elpusztítaná, ahogyan a protokoll megkívánja, hogy ír magja se maradjon. Nem hagyhat szemtanukat, még a shinigamiknak vagy az arrancaroknak sem. A Ghost Ügynökség kiléte titokban kell maradjon. A cél érdekében minden eszköz megengedett a számára. Valószínűleg a shinigamik nem díjaznák a Ghostok működését, de amíg nem tudnak róluk semmit, addig szabadon tevékenykedhetnek. A fiú kérdésére csak felhúzza a szemöldökét újra. Nem mérges, se nem pedig ideges. Inkább nem érti, hogy a fiú nem vágta le egyből, hogy Shadow nem az a fajta leányzó, aki elvárja, hogy meghajoljanak előtte és bálványozzák. Sokkal inkább irtózik is ettől. Főképp, hogy megannyi diktátort küldött már a halálba előszeretettel. Nem bírja az olyan alakokat, akinek az egójuk pöppet átbillen a határvonalig. Az olyanokat előszeretettel rúgja le vagy tanítja móresre. Sok ilyen fickóval volt már dolga, akiknek az önbizalma túlságosan nagy volt. Általában elvesztették az egyik fogukat vagy rosszabb esetben a végtagjuk bánta. Esetleg koponyatörés is szóba jöhet, de általában az illető meghal.
- Afghanistan. From the fucking hell. Nem bírom a felesleges respectet boy. Elég thankselned and thats it.
Zárja rövidre a témát, nehogy tovább kezdjen faggatózni. Szerencsére hiába tudna meg egy két dolgot a fiú Shadowról, hiszen a körülményeknek köszönhetően semmiféle információt nem tudna kicsikarni az internet világából. Nem beszélve arról, hogy Shadow nem létezik. Ő egy fantom, akit gyilkosságra képeztek ki. Ha valakit el kell tenni láb alól és gyorsan, általában Shadow a megfelelő személy, aki elvégzi a piszkos munkát. Adatai személyigazolványán mind hamis, kivéve származását. Ahmad Al Saliha állneve amit Japánban használ, sokszor kisegítette a kényes kérdések elől. Hozzászokott ahhoz, hogy hihetően kell hazudnia. Valószínűleg még a hazugság vizsgáló se tudná eldönteni, hogy valóban hazudna-e egy adott állításról. Nem meglepő, hiszen egy Ghostnak tudnia kell füllenteni, ami általában minden Ügynökségnél elvárható. Cápa mosoly jelenik meg arcán mikor észreveszi, hogy a fiú elszégyenül magában.
- So you are a virgin than? Keep up boy! Fuck some girl and someday you became a man or a woman. Decide which.
Csipkelődéseit csupán ártatlan poénnak szánja. A környezet, amibe belenőt, folyamatosan hasonló csipkelődések sorozatát kellet elviselnie. Nem beszélve arról, hogy Mentora is sokszor húzta az agyát. Ezért is nagyon szerette és szereti a mai napig. Talán emiatt is köszönhető annak, hogy Shadow nehezen vesz magára akármit, ha netán beszólnának neki, mert egyből kontrázik valamivel ami talán sokkal sértőbb és keményebb mint amit neki szánnak. Az újabb kérdést hallva magára néz egy pillanatra majd újfent a fiúra hegyezi tekintetét.
- Szerinted?
Költői kérdésként szánja. A fiúnak vagy leesik vagy sem. Nem is baj, ha egyáltalán katonának nézi. Amíg nem tudja meg róla, hogy Ügynök, a katona kiváló álca arra, hogy ne gyanakodjon arra, hogy Ügynökként roppant piszkos munkákat végez, ami talán nem feküdné meg az Artista gyomrát.
- And you are an artist correct? Gay too? Nem szégyen.
Visszavágásként és tényleges kérdésként teszi fel. Nem igazán zavartatja magát, ha véletlenül meg is sértené ezzel. Úgy gondolja, hogy ha nem veszi magára akkor könnyebb neki is, de ha még is, akkor nem foglalkozik vele tovább és elmegy. Nincs kedve nagy gyerekekkel foglalkoznia miközben azon morfondírozik, miképpen is tudna hozzálátni Papija felkutatásában. Mindenképpen kapcsolatokat kell kialakítania. Lehetőleg olyan kapcsolatokat, akik semmilyen körülmények között nem állnak kapcsolatban a Ghostokhoz. Kérdés megtudja-e valósítani.
- Do you have a girlfriend boy? Esetleg megvan már a target? Because ha így próbálnál womant grabelni, a goalod eredménye one fucking shit and nothing.
Természetesen afféle jótanácsként említi meg. Kicsit még elgondolkodik mit kéne még mondania a fiúnak, ami még hasznos lehetne. Eszébe jut az előbbi fiaskó, amibe belekeveredett. Már is megvan mit kéne még hozzátennie.
- Egyébként, ha next time valamelyik motherfucker megakar puncholni, just kick to te dick. Hatásos.
Tapasztalatból mondja. Sokszor volt olyan helyzetben, hogy egy katona mogyoróját olyan erősen megrúgta, hogy utána a földön jajveszékelt az illető egy darabig. Olyankor Shadow csak elővette a hangtompítós pisztolyát és fejbe lőtte az illetőt, hogy véletlenül se keltsen további felesleges zajokat. Zsebre dugott kézzel várja a reakciókat vagy esetleg a további kérdéseket, ha netán a fiú felakar tenni. Esetleg, ha munkát kínálna azt sem vetné meg. Viszont artista munkát tuti nem vállalna. Maximum a testőr jöhet szóba. Persze ha megtudja fizetni.

Karakterlap

Takahashi Ryuunosuke

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
5 000 / 15 000

Hozzászólások: 5

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 4 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Ezüst

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#6495ED || #00008B


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Candy shop
« Válasz #16 Dátum: 2019. Márc. 24, 18:02:48 »
Az Artista meg egy Katona


Ahogy vállammal a polcnak dőlve hallgatom Őt, karba tett kezekkel, csak parányit lepődök meg a tényen, hogy abban az országban született. Ugyan nem tudok sokat róla, mégis elégséges magyarázatot ad. Katonák között nőhetett fel? Huh... Érdekes. Ezek után pedig csak bólintok egyet a szavaira. Később, amikor zavaromban sikerül néhány mondatot kinyökögnöm, és meglátom a lány cápa vigyorát, egyszeriben nevetnem kell a saját viselkedésemen, meg az Ő reakcióján.
-   Haha, hát nem lehet mindenkiből fuckboy, akinek csak a fehér cucc van az agya helyén is...
Egy enyhe szösszenettel vágok vissza, hogy védjem magam, de csak viccnek veszem a szitut. Mosolyogva megrántom a vállamat, majd a nemrég vásárolt táblacsokit kibontom, és a kockánkénti elosztogatás helyett egyben kezdem el befalni. A költői kérdésre így ha akarnék, sem válaszolnék... Mert tele van a szám. Szóval, úgy néz ki valóban egy katonával, vagy ex-katonával beszélek. Nincs ínyemre az, amit ők csinálnak, de valahogy védeni is kell azt, ami fontos. Már ha úgy is működnek a dolgok, ahogyan azoknak elvben működniük kellene. Nem mintha annyira értenék a katonáskodáshoz... Néhány perc múltán félbehagyom a csokim elfogyasztását, elrakom, és a következő felmerülő témán kezdek el agyalni.
-   Miért? Mert másképp viselkedek, mint a többi? Vagy az öltözékem miatt? Furcsa megállapítás lenne, ha Téged leszbikusnak néznélek, csak az öltözéked miatt, nem igaz? Nem, nem vagyok meleg, habár a magatartásomra nincs felmentő okom. Gondolom Te sem vagy az, ha pedig mégis, ugyan mi közöm lenne hozzá? Hm, talán annyi magyarázat van a nőktől való távolság tartásomra, hogy... Kíváncsi típus vagyok, és sokan képeltek már fel emiatt, hehe.
Sosem kérdezték még meg tőlem ezt ennyire konkrétan. Többnyire első látásra elítélnek, és olyasmikkel dobálnak meg, amelyek nem igazak. Szerencsére most nem ez történt, ezért nem is kezelem halálosan komolyan a dolgot, csak az érdekelne, hogy mit gondol erről. Mások rossznak tartanak, csak mert nem vagyok olyan, mint ők. Azt sem tudom, ez mit jelenthet, mégsem tudok sehová sem tartozni, vagy épp nem fogadnak be. Egy kivétellel.
-   A cirkuszban sok a nő... Így választék az van. Ugyan nem én vagyok az egyetlen fiú ott, de ha nem így lenne, akkor sem szívesen kezdenék ki velük, ha csak nem szeretné ezt az egyik lány. Sokan a domborulataik miatt esztétikai tárgyként tekintenek rájuk. Nem akarom én is kihasználni őket, abból már történt elég. Hm, talán nem is kell neked ezt magyaráznom. Talán csak a szám jár...
Elgondolkodok azon, amit a katona lány mondott. Lehet igaza van, és nyitnom kellene feléjük, maximum újra felképelnek. Vagy nem. A nők... Bonyolultak.
-   Áh, oké. Ha annyira nagy bajban lennék, valahogy úgyis kihúznám magam belőle. Ha nem menne, lehet az életemmel bánnám legközelebb, így mindenképpen muszáj előbb vagy utóbb megvédenem magam. Egyébként köszi a tanácsokat. Gyakran bánsz el ilyen... Hólyagokkal, mint az előbbi?
Vajon sok ilyen fajankó él ezen a környéken? Remélhetőleg nem, mert csak feltartanának a munkámban. A későbbiekben magammal hozok váltóruhát, és átöltözök valahol, hogy ne szúrjanak ki egyből maguknak, ekképpen megúszhatom a felesleges balhékat.

Karakterlap

Ahmad Al Saliha

Ghost Ügynök: "Shadow"

Fullbringer

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
12 250 / 15 000

Hozzászólások: 83

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 18 050 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
vörös

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#CC0000


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Candy shop
« Válasz #17 Dátum: 2019. Márc. 28, 12:13:41 »
Az Artista meg egy Katona

Felhúzza egyik szemöldökét miközben a szájában a csoki pálcikát szopogatja. Nem tudja eldönteni nevessen a fiú viccén vagy sírjon. Számára ez a próbálkozás, amit most nyújtott nem igazán ütötte meg amazt a mércét, hogy röhögjön. Meglehet, hogy az is közrejátszik az egészben, hogy a fiú nem képes megvédeni magát, ráadásul nem is ismerősök. Egy percig némán bámul a fiúra. Pontosan a tekintetét figyeli hosszasan. Próbálja kielemezni, hogy a fiúban miféle rejtett jellem lapulhat, ami okozhatna meglepetést. Tapasztalt már olyan helyzeteket, hogy valaki tök gyengének és szánalmasnak mutogatta magát és amikor egyáltalán nem számított rá kiderült, hogy az illető félős majom egy képzett orgyilkos volt, akit az ő megölésére képeztek ki. Szerencséjére volt annyi esze, hogy nem bízott benne százszázalékosan. A fiú esetében sem tesz kivételt. Kisegíti, ha kell, de nem fogja az életét rá bízni. Maximum Papija jöhet szóba. Ha ő nincs akkor saját kezébe veszi az életét.
- Dude… that was lame…
A táblacsokira hegyezi tekintetét miközben az előtte lévő Artista elkezdi megenni. Szakmai ártalom már nála, hogy bármiféle tárgy egy ember kezébe kerül, alaposan megfigyeli és elemezni kezdi. Ételek esetében furcsa nyomokat próbál kibogozni, amikből megállapíthatja, hogy az étel ehető-e vagy esetleg mérgező. Rosszabb esetben a fiú előtte meghal. Viszont mivel a boltban vette az Artista nem nagyon kell megerőltetnie Shadownak magát, hogy ellenőrizze az árut. Kilencven százalék az esély arra, hogy a vett árú ártalmatlan. Tíz százaléka mérgező, mert az áru lejárt. Legrosszabb esetben gyomorrontást eredményezhet. Az Artista magyarázata még jobban megerősítette már amazt a tényt, amit már régóta sejtett vele kapcsolatban.
- Nope. Nem a suitod a problem. Hanem a talkod, a hairod and your eyes tell me the truth. You are a lame.
Közben közelebb sétál a fiúhoz. Nem fenyegetően. Inkább csak elég közel merészkedik, hogy éreztesse vele, amit éppen mondani akar. Zsebre dugott kezekkel, szájában a csoki pálcikát szopogatva méregeti látványosan majd csak utána folytatja a mondatát.
- That man fucked you. És te nem doingoltál semmit. Úgy waited-eltél mint egy dick. So yeah. You are a gay or a fucking lame boy.
Fülét hegyezni kezdi amikor a fiú újfent magyarázatot ad. Jellemébe kis betekintést nyer. Elemezni kezdi magában minden szavát. Kulcs mondatokat keres és talál is. Az első, ami szöget ütött fejében a kihasználtság, mint fogalom és hogy volt már elégszer belőle. Fontos információk birtokában jutott. Az előtte lévő Artista kihasználhatott embereket, különösen nőket. Legalább is Shadow emezt sejti most. Óvatosságra inti magát. Bár nem lép fel fenyegetően, kezei sem mozdulnak, de számítani fog bármi furcsaságra. Nyomban kifogja törni a tag kezét és lábát, ha azt veszi észre éppen fegyverhez nyúl vagy esetleg tényleg be próbálkozik nála.
- So you was an Asshole than. Mik ki nem derülnek rólad Boy! What did you do the girls? Just fuck? Or something else. Murder? Valakit murdeltél?
Kérdése egyértelmű. A válasznál nem a szavakat fogja elsősorban figyelni, hanem a reakciókat. Lehetséges, hogy a végén egy sorozatgyilkossal van dolga, akinek pszichés problémái vannak. Akkor viszont szó nélkül kikapja a Berretát és lelövi. Nem bírja az ilyen pszichopatákat. Nem is kérdez. Hanem inkább lő. Sajnos viszont a körülmények miatt formálisabban kellene eljárnia, ha kiderülne, hogy az Artista valóban gyilkos lenne. Kideríti hol lakik, majd egy Cheytac m200-as mesterlövész puska segítségével véget fog vetni az életének. A kérdést hallva félmosolyra nyílik az arca.
- You don’t wanna know.
Shadow tudja, hogy a válasz kritikus lenne. Inkább ezért a jól bevált „jobb, ha nem tudja” kártyát húzza elő a zsebéből. Legtöbb esetben a célpontot megöli. Ha az Artista tudná, hogy hány palit és szemétládát tett jégre valószínűleg nem igazán akarna vele beszélgetni. Bárhogyan szépíthetjük, de sajnos tényként kell kezelni. Shadow igazi foglalkozása és szakterülete az emberölés. A Ghost Ügynökség berkein belül mára művészetté avanzsálódott képességei. Sose hagy szemtanukat és mindig sikerrel jár. Még ha olykor sérüléseket is szenved el.
- I wanna ask a question. It’s simple. Melyik cirkusznak a tagja vagy?
Ámbár mindenképpen felakarta tenni eme egyszerű, de nagyon lényeges kérdését, viszont úgy gondolta várni fog még vele. Ha kideríti melyik cirkusznak is dolgozik, ellenőrizni fogja a szava hihetőségét aztán majd felhasználja később, ha szüksége lesz rá. Mondjuk, ha éppen őt kéne kiiktatnia. Miközben a választ várja, hátat fordít és elsétál pár lépést az Artista elől, miközben megfigyeli a sok finomságot, amit talál. Cukrok, nyalókák, csokik mindenhol. Nem igazán az ő ízlése. A csokipálcika és maximum a Gekota mint franchise termék érdekli igazán itt Japánban. A többit feleslegesnek érzi vagy túl elcsépeltnek.