Szerző Téma: Függő kontra Függő  (Megtekintve 547 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Shinraidou Kaito

Eltávozott karakterek

2. Osztag

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
8 000 / 15 000

Hozzászólások: 47

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 13 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Ezüst

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
"Hiszem, hogy okkal kaptam egy második esélyt...  nem követhetem el még egyszer ugyanazokat a hibákat."

Post szín:
#24A2B3


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Függő kontra Függő
« Dátum: 2017. Jan. 31, 19:35:22 »
Kinyitom a szemeim... és rájövök, hogy megint alva jártam. De ezúttal... valami nagyon más helyen kötöttem ki, mint Karakura. Úgy néz ki alvaúsztam, alvabuszoztam, és alvafizettem is, mert ez a hely, nem lehet más, mint LAS VEGAAAAAAAAS!
A fények! Az épületek! És a japán... emberek? Mi van?
- Ó. - jelentem ki csalódottan.
Ez Kabuki-cho, Japán yakuza-negyede, csak valami menő kaszinót nyitottak las vegasi stílusban. Franc. Se baj! Menjünk be játszani, ha már itt vagyok, legalább hazamegyek egy kis betevővel. Ugyanis, kevesen tudják, de Michiko sosem engedett játszani, mivel egy icipicit szerencsejátékfüggő vagyok. Najó, lehet, hogy nagyon is. Bár, tudok is játszani, és mindig csak az utolsó körben vesztem el az összes pénzemet, szóval nem értem, hogy miért csesztetett állandóan, de hát, ez a feleségek dolga, nem? Gátolni a férjüket az illegális pénzszerzésben. Áldott jó lélek voltál, Michiko, és szeretlek még most is, téged is, és drága fiunkat Ryota-t, de most egy icipicit örülök, hogy nem állsz az utamba, akármennyire is jutok a pokolra emiatt.
~ Ja. Garantált a pokol. ~ jegyzi meg Shishioh.
Ügyet se vessünk a kutyánmajomra a fejemben, és menjünk is be a kaszinóba! Ahogy belépek, máris első utam a férfi wc-be vezet, ahol leütök valakit, elveszem a ruháját és a pénzét, majd zsetonokat veszek belőle. Be is támadom a pókerasztalt, ahova még szivarral a számban is ülök le, hátra nyalt hajjal, mint egy igazi high roller.
- OSSZ! - kiáltom a dílernek, miközben a mellettem lévő yakuza whiskey-jébe kortyolok.

FÉL ÓRÁVAL KÉSŐBB

... mi a franc történt? MI A FRANC TÖRTÉNT?!
Na jó, a szitu az, hogy az ellenfelem valami szőke kölyök, aki úgy egy órával ezelőtt beült ide, mindenki pénzét leszedte, kivéve az enyémet mert nyerőszériában voltam, de már nekem is alig maradt. Már a ruháimat eljátszottam egyszer azért, hogy visszanyerjem az előzőleg elvesztett zsetonjaimat miután a yakuza meg akart ölni mert beleittam a whiskey-jébe, szóval boxerben ülök, szemben valami tinivel, akit fogalmam sincs hogy engedtek be, és éppen nála vannak a zsetonjaim...
Előtte szinte hegyként magasodnak a zsetonok, míg nálam olyanok, akár a tejre szánt aprópénz egy szegény otthonban. Ez a látvány kissé megvisel, és feldühít.
- Nem tudom miféle trükkökkel próbálkozol, szőke kóla... - mondom neki csikorgatva a fogaimat. - De nézek én úgy ki, mint te ki baszd meg!
Üvöltök fel, majd az asztalra csapok.
- Allllll... iiiiin... - mondom hörögve, miközben odatolom a zsetonjaimat az asztal közepére. - Vállalod, Namikaze Minato?
Nem tudom miért hívtam annak, illik hozzá a név. De, okkal vagyok ennyire magabiztos... hiszen flössöm van. Nem ám Royal Flush, de az egyetlen, ami leverhet egy ennyire erős leosztást a pókerben, az csak is a királyi flöss. És ninsc az az isten, hogy az ellenfelemnek az legyen. Nincs. De nem ám. Ha csak nem csal. És ha csal, akkor... akkor lesz itt ne mulass. Egy gyereket én is el tudok verni.
~ Ja. Garantált a pokol. ~ jegyzi meg ismét Shishioh.
Huh. Deja Vu. Na mindegy, amennyiben ellenfelem bevállalja az all-int, azonnal lecsapom az asztalra a lapjaimat, és felkiáltok.
- FLUSH! HÁ! EZT KAPD KI, TE KIS MITUGRÁSZ! NA ERRE MIT LÉPSZ?! - kiáltozom, majd máris elkezdek boxerben örömtáncot járni.
Vajon ellenfelem mit lép...? Nincs az az isten, hogy Royal Flush-je van. Ugye?
« Utoljára szerkesztve: 2017. Jan. 31, 19:59:38 írta Shinraidou Kaito »

Karakterlap

Elian Barquero

Espada

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
15 000 / 30 000

Hozzászólások: 26

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
arany

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Forever alone

Post szín:
#5F9EA0


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Függő kontra Függő
« Válasz #1 Dátum: 2017. Febr. 07, 23:33:36 »
Kicsit nyűgösen kelt fel reggel mert tudta, hogy osztálykirándulás lesz. Örült is neki, hogy nem fogják fárasztani a sok tananyaggal és biztos lesz lehetősége egy kis szórakozásra is hiszen tökéletesen el tud tűnni bárki elől, ezt az anyja is bármikor alá tudja támasztani hiszen kismilliószor lépett már le úgy, hogy csak órákkal később vette észre szegény pára és aggódhatott is érte hiszen tudta, hogy fia sohasem a barátságos és nyugodt környékekre ment hiszen amikor csak tehette szerencsejátékozott.
Nyögvenyelősen, de sikerült kimásznia az ágyból majd fel is öltözött és el is indult a tanár által említett gyülekező helyre. Az utca tömve volt emberekkel, de nem foglalkozott vele csak az érdekelte, hogy vajon sikerül e találnia majd valamilyen helyet ahova eltűnhet egy kis időre és élvezheti ténylegesen majd a kirándulást mert a nevezetességek egyáltalán nem kötik le és más egyéb butaságok sem amiket majd a tanár fog neki mutogatni ebben biztos volt.
A vártnál sokkal hamarabb érkezett meg, de még így is utolsóként. A többiek szúrós tekintettel néztek rá, de ezzel sem foglalkozott. Senkivel nem ápolt jó viszonyt az osztályba ugyanis szinte már mindenkitől nyert el valamennyi pénzt vagy valamilyen tárgyat különböző fogadásoknak köszönhetően vagy éppen szünetekben való kártyázás közben. Volt, hogy majdnem le is bukott, hiszen az ilyesfajta játék tiltott volt az iskolában, de szerencsére mindig sikerült megúsznia és a többiek sem köpték be, aminek külön örült. Bár biztosan azért nem tették, mert akkor Ők is elő lettek volna véve, hiszen benne voltak.
Mindenki mindenkivel beszélgetett kivéve Shisuit. Nem volt beszédes kedvében és nem is tervezett ilyesmit. A tanár jelzésére, hogy szálljanak fel a buszra szó nélkül felfigyelt és engedelmeskedett annak ellenére, hogy semmi kedve nem volt velük tartani, sokkal inkább ült volna be valahova kártyázni megint hátha most sikerül nyernie egy kis pénzt, de az élet kegyetlen és most muszáj lesz elviselnie a sok szerencsétlent a közvetlen közelében. Amint helyet foglalt bedugta fülhallgatóját és elkezdett zenét hallgatni majd telefonján megnyitott egy újonnan letöltött, online pókeralkalmazást. Annak ellenére, hogy nem olyan volt, mint az igazi amikor az asztalnál ült el tudta vele ütni az időt.. Talán ezért is telt el olyan gyorsan az utazás… hiszen amikor felpillantott már a tanárt látta maga mellett, ahogyan bökdösi és próbálja vele közölni, hogy itt az ideje leszállni ugyanis megérkeztek.
Sóhajtott egy nagyot majd egy fintor kíséretében, amivel jelezte ismét, hogy semmi kedve ehhez az egészhez feltápászkodott és zenét hallgatva haladt tovább. Azonban ahogyan leszállt a buszról nem az osztálya felé vette az irányt, hanem egyből balra fordult még mielőtt az osztályfőnöke észrevehette volna és elindult egyedül felfedezni a számára idegen várost vagy városrész ugyanis azt sem tudta, hogy hol is van pontosan. Mobiljával gyorsan lefotózta a buszt és a helyet ahol megállt majd megszaporázta lépteit nehogy észrevegye valaki menekülés közben.
Nem telt el sok idő a szökését követően amikor egy kisebb kaszinóra akadt. Különös érzékkel volt megáldva és mindig ilyen helyeken lyukadt ki talán ezért is játszott annyit.. Kísértésbe esett. Az ajtóhoz lépett ahol azonban egy jól öltözött biztonsági figura elkérte a személyiét.. Kivette a fülhallgatót a füléből majd zsebébe nyúlt és átnyújtotta az ilyen alkalmakra készítetett hamis személyigazolványát, amelyen már teljes mértékben nagykorúként volt feltüntetve. A biztonsági tetőtől talpig megnézte majd miután visszaadta neki a kártyát kinyitotta előtte az ajtót és jó szórakozást kívánt neki.
Elégedett, széles mosollyal az arcán lépett be a számára mennyországként szolgáló helyre. Dörömbölt szíve a mellkasában az örömtől és az izgalomtól, hogy vajon nyerni fog e vagy sem. Gondolkodás nélkül az egyik póker asztalhoz sietett ahol egy intéssel jelezte az osztónak, hogy Ő is beszállna a játékba. Le is vette gyorsan kabátját majd helyet foglalt egy jól szituált, öltönyös férfi mellett. 
Mindenki meglepődötten nézett rá valószínűleg fiatal kinézetének köszönhetően, de nem törődött velük, csak elkezdett játszani amikor betoppant egy elég érdekes alak. Fehér hajú volt és iszonyatosan pofátlan ugyanis gondolkodás nélkül ivott bele az egyik rosszarcú italába, aki nem igazán örült ennek és még ha jól vette ki a dolgot még meg is fenyegette Őt.
Talán ez volt az oka, hogy szinte mindenét elveszítette, de már csak ketten ültek az asztalnál. Szigorú tekintettel mérte fel szinte teljesen mezítelen ellenfelét, aki hirtelen nagy magabiztossággal szólalt meg.
- Ejnye csak nem sok volt az itóka koma? Beszélj meg inkább tanulni :roll: - viccelődik a férfin, aki ezt követően gondolkodás nélkül betolt egy All int. Ezen Shisui eléggé meglepődött, de nem vette komolyan a férfit. Ráadásul ha ezt a kört el is veszíti akkor is sok zsetonja marad még, hogy folytathassa a játékot.
- Legyen egy szép pillanatod – mondta a fiatal fiú majd jól láthatóan bedobta lapjait, aminek következtében a fehér hajú férfi nyerte a kört és a nem igazán sok zsetont. De úgy tűnt, hogy ezt ő nem vette észtre ugyanis már konkrétan kiabálta, hogy Flushje van és érdeklődött az után, hogy Shisui mit fog lépni ez ügyben.
- Héé meztelen csiga.. nem vetted észre, hogy bedobtam a lapjaimat? :roll: - teszi fel a nagy kérdést miközben kezébe veszi a kristálypoharat amiben a legjobb minőségű whisky volt fellelhető és belekortyolt.
- Már csak egy kérdést engedj meg hófehérke.. – kortyol még egyet majd miután letette a poharat komoly arccal pillantott a férfira. – Csaltál? – tette fel a nagy kérdést amivel valószínűleg elég nagy vitát indított most el.
« Utoljára szerkesztve: 2017. Febr. 07, 23:36:09 írta Nakajima Shisui »

Karakterlap

Shinraidou Kaito

Eltávozott karakterek

2. Osztag

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
8 000 / 15 000

Hozzászólások: 47

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 13 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Ezüst

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
"Hiszem, hogy okkal kaptam egy második esélyt...  nem követhetem el még egyszer ugyanazokat a hibákat."

Post szín:
#24A2B3


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Függő kontra Függő
« Válasz #2 Dátum: 2017. Júl. 23, 12:13:06 »
Örömtáncom közepette arcomra fagy a mosoly. Ezúttal nem kell Shishioh, hogy rájöjjek arra, megint mekkora bolondot csináltam magamból. De már megszoktam. A meglepett, rosszalló pillantások szinte ólmos súlyként nehezednek rám, én pedig csak köhintek egyet, majd síri csöndben, szinte egy komikusan gyors mozdulattal ülök vissza a helyemre.
- Ehem. Szóval, ö... Flush. - mondom egy kínos mosoly kíséretében, miközben észreveszem, hogy ellenfelem bedobta a lapjait, azaz feladta a kört.
Ó. Erre nem is gondoltam. Tényleg. Hm. De, ha azt hiszi be fogom vallani neki, hogy még mindig vesztésre állok, téved, és valószínűleg annyira fiatal, hogy még csak meg sem tudja számolni a zsetonjait, pedig még a hülye is látja, hogy egészen pontosan... ö... tökmindegy, sosem voltam jó matekból, a shinigamikat nem ezért tartják!
- Heh, beszéljek meg tanúni' aszondja', aszt még a drágaszág nem tud beszéni' normáliszan. - mondom egy arrogáns, tenyérbemászó mosoly kíséretében, miközben összekulcsolt karokkal bólogatok.
~ Idióta. ~ jegyzi meg Shishioh.
- Látod, Mina? Még a sörényes majmom is egyetért velem. Hülyeséget csináltál, hiszen ezzel a kezembe adtad az irányítást! Mindenki, aki játszott már félkarú rablót, tudja, hogy a Blackjackben, a zsetonjaid háromszorosára osztott értékétől függ, hogy mennyi piros hetest nyersz legközelebb. - mondom teljes meggyőződéssel, és megkérdőjelezhetetlen szakértelemmel.
Ekkor meghallom a varázsszót. Azt mondja, csaltam. Vagyis, kérdezi, de nem érdekel, ha kimondta, akkor mondta. Még, hogy csalni? Én?
- Mégis milyen kérdés ez, te avarrejtek-szökevény?! Persze, hogy csaltam! - csapok az asztalra. - A rulettet ki se lehet számolni rendesen, aki nem csal, az nem is játszik! De persze, hogy ezt te nem tudod, mert tegnap születtél le a falvédésről.
~ Szándékosan hordasz össze ennyi baromságot, vagy csak a szaké beszél belőled? ~ kérdezi Shishioh.
~ Ez már megint egy rendkívül bugyuta kérdés drága csincsilla-tengerimalacom, hiszen szakét már rég nem iszom. Egy órával ezelőtt váltottam töményre. Különben is, fizikailag lehetetlen, hogy a pia beszéljen belőlem, de látom, te se értesz a matekhoz, szóval elnézem neked. ~ válaszolom.
~ Ma a szokásosnál is fárasztóbb vagy... ~ jegyzi meg Shishioh, majd elhallgat.
Bár meg mernék rá esküdni, hogy mintha hallottam volna, ahogy a tenyerébe temeti az arcát. Ami szintén matematikailag lehetetlen, de rá se tessék b*szni Kaito néni, hiszen a következő kört biztos, hogy én nyerem. Azonban ekkor veszem észre, hogy egy seregnyi yakuza áll körbe, és éppen a pisztolyaikat szegezik rám. Hiába vagyok piás, és hiába fogalmam sincs, mi a jó eget csináltam eddig, még én is tudom, hogy a gigaiom nem mutatna jól, ha inkább hasonlítana egy trappista sajtra, mint egy emberre. Nyelek egyet, majd elkerekedett szemekkel bámulok körbe-körbe, kezemben a zsetonjaimmal.
- Nos, Minato-kun... azt hiszem belém kell zárnod a Kyuubi-t, másképpen nem élhetem túl. - mondom egy sanda mosoly kíséretében, miközben levonom a tanulságot: attól még, hogy szerencsejátékfüggő vagy, nem biztos, hogy tudsz is játszani.

//Köszönöm a játékot.  :) //