[Kane]Végül sikerül meggyőznöd Tigert, hogy valóban illúzióban vagytok, és hogy ilyen esetben kerülni kell a zárt helyeket, így egyetért a dologban, a kapaszkodós résznél azonban kérdőn felvonja egyik szemöldökét.
-
Hirenkyaku? – Látszólag nincs tisztában a kifejezés jelentésével, így egy kicsit furcsán néz rád.
Egy sóhajtás kíséretében beleegyezik, hogy félretegye kételyeit.
-
Rendben van, fogjunk össze. Most már rendben leszek, számíthatsz rám.Tiger helyetted is figyelte a környéket és fedezte a hátadat, amég te lehetséges gyengepont után kutattál a környéken. Az egyetlen, amit elértél ezzel azonban, az egy éles, nyilaló fájdalom a tarkódon, mely nagyon hasonló ahhoz a nyomasztó reiatsuhoz, mely az egész helyet belengi, egészen a barlangba kerülésed óta. Olyan érzésed támad, mintha magadra vontál volna egy figyelő tekintetet. Ekkor érzed, amint Tiger megbökdösi az oldalad, amivel jelzi, hogy nem ártana kinyitni a szemed.
-
Társaságot kaptunk. Egyszer csak itt termedtek a semmiből… Ha körbe nézel láthatod, hogy az utcát, ahol álltatok, mindkét irányból 2-2 köpenyes alak állja el, ami azonban meglepőbb lehet, hogy mindegyikük ugyan azt rémes arcot viseli, mint amelyet a főnök is, sőt, mondhatni teljesen megegyezik a kinézetük.
[Maximilian]-
Egy sorsdöntő összecsapásból épült fel, még én sem éltem, amikor ez történt. – Itt elgondolkozott egy darabig, mielőtt folytatta volna monoton hangon, mintha egy betanult mantrát mondana fel. –
A quincyk lepecsételt királya. Kinek szíve kilenc évszázad után újra ver. Kinek tudata kilenc évtizedre rá visszatér. Kinek ereje kilenc év múlva teljessé válik. - Ezzel látszólag úgy tűnt, megválaszoltnak tekintette a kérdést, ami Őfelsége eddigi hollétére utalt.
-
Értékes bizony, azonban ügyelnünk kell annak tisztaságára is. Nem mindenkiben található meg egyenlő mértékben az ősi vér. Amennyiben meg akarjuk őrizni népünk méltóságát, csak a legkiválóbb maradhat fent.Eddigiek alapján nézetei igen radikálisnak tűnnek, és nem igen sikerül változtatnod a meggyőződésén.
-
Nincs ok az aggodalomra. Eddig még semmi olyan nem történt, amit ne tudnék kezelni.Válaszolja az imént átviharzott lélekenergiára tett megjegyzésedre.
-
Ezekben a pillanatokban is ellenőrzésem alatt tartom a helyzetet.Ekkor ujjaival csettintve egyet, hírtelen eltűnik a barlang és a látkép megváltozik egy Karakura beli utcára, annyi különbséggel, hogy az egyébként nyüzsgő városban most egy árva lelket sem látsz.
-
Van azonban meg egy elvarratlan szál itt, amin szeretnék még egy kísérletet lefuttatni, ehhez kellene a segítsége. A személyazonossága elfedéséről tudok gondoskodni, amennyiben igényli.Hangja nyugodt, mintha az iménti probléma tényleg nem zavarná a legcsekélyebb mértékben sem, és helyette úgy tűnik, emellett másban is mesterkedik, ami egyben első feladatodat is jelentheti.
[Nara, Yuuna, Makiro]Miután létszámotok kiegészült Makiroval és az egyik eltűnt shinigamival, kezdetek rájönni, hogyan is lehet kijátszani ezt a helyet. Naosuke a parancsra rögtön ugrik is, hogy segédkezzen megismételni az előbbi manővert. Az akció ezúttal is sikeresnek bizonyul, így újabb két taggal bővülhet a csapat, azonban az átérkezésük után a 4. osztagos térdre rogy. Bár Nara is érezheti, hogy az illúzió szétfeszítése kimerítő folyamat, őt nem meríti ki túlzottan, ez azonban nem mondható el segítőjéről.
-
Elnézést, csak pár percet kérek. – Mentegetőzik a tiszt.
[Ayuta]A köpenyesek lélekenergiájára vonatkozó kérdésre először csak hanyagul vállat vont.
-
Fogalmam sincs. Hiába is koncentráltam rájuk, nem éreztem semmit. Arra gyanakodtam a köpenyük az, ami elrejtheti, de egyikről sem tudtam lecibálni. Ezek szerint ti nem is láttátok őket? Hát persze, hogy emberi alakjuk volt. Tudod, két láb, két kéz, egy fej, legalábbis amennyi látszódott belőlük.Nem túl részletes beszámolója után látszólag igen nagy löketet adott amúgy sem kicsi egójának, hogy megdicsérted a felszerelését, vigyorgott, mint egy vadalma.
-
Ugye? És ez még nem minden, van egy titkos funkciójuk is, de az titok. Vigyázni kell, mit mondasz, itt még a falnak is füle van, ezt akár értheted szó szerint is.Csevegéseteket kapitányod lélekenergiája zavarja meg, ami után rövidesen kettéválik a tér azon a ponton, ahol korábban láttad őt. Mikami először egy bombával a kezében és dobásra készen mered a szétnyíló átjáróra, majd mikor meglátja a többieket enyhül testtartása.
[Akira]-
Meh, igazából fogalmam sincs mi ez, amibe keveredtünk. Én nem agyalok sokat a dolgokon, inkább a többiekkel beszéld meg ez elméleteidet, ha megtaláltuk őket. Arra azonban rájöttem, hogy a fickó vagy halhatatlan, vagy eddig egyik sem volt igazi. Nem tudom, mióta vagyok itt. Reggel indultunk az tuti, de azóta szunyáltam is egyet. Most meg emiatt a barlang miatt még a Napot sem látom, szóval fogalmam sincs, hány óra lehet. – Válaszol a kérdéseidre, amennyire csak tud, miközben haladtok, azonban nincs túlzottan olyan nagy segítségedre az ötletelésben, mint a mozgásban.
-
Oh, tényleg, te nem igazán látod most, mi történik. Ez az én zanpakutoum, Tsuchiiro. Neki meg sem kottyan az efféle szikla. Egyébként, szerintem teljesen mindegy, mekkora zajt csapunk. Ha meg akar találni, akkor úgy is meg fog találni, meg a lopakodás amúgy sem erősségem.Ezzel rövidre is zárta a témát, hogy miért csörtettek árkon-bokron át, amég egyszer csak fel nem kiáltasz, hogy közel jártok.
-
Ühüm. – Válasza egy határozott hümmögés volt, majd érzed is, amint újra meglendíti fegyverét, amit összezúzódó szikla ricsaja követ.
[Nara, Yuuna, Makiro, Ayuta, Akira]Némi pihenés után, meglátva az Ayuta vállán lévő sebet, Naosuke felajánlotta, hogy legalább a vérzést elállítja, amennyiben Ayuta igényt tart rá. A főteremben állók hírtelen arra lesznek figyelmesek, amint a fal egyszer csak nagy robajjal átszakad. Az újdonsült átjárón két újabb shinigami lép be. Az egyikük Akira, ám láthatóan nincs túl jő bőrben. Mindkét kezén hiányzik egy ujja, szemeit pedig valamilyen fekete anyag fedi, ami első látásra talán vérnek tűnhet, azonban közelebbről megnézve valamiféle viszkózus anyag, ami blokkolja a látását. Mellette az őt segítő 11. osztagos tiszt halad, szabad kezében egy jókora, szegecsekkel teletűzdelt kanabouval.
-
Hé, de jó, hogy megvagytok! – Kiált oda felétek -
Azt hiszem el kellene ennek a srácnak valami 4. osztagos hókuszpókusz.Ezután leteszi a földre a sebesült Akirát a gyógyítótok mellé, aki eddigre éppen végzett Ayuta vállsérülésével, amennyiben igényt tartott rá. A seb nem tűnt el teljesen, azonban most már nem vérzik, és sokkal kevésbé is fáj. Akirán először az ujjaival kezdi, hogy elállítsa a vérzést, majd megpróbál valamit a szemeivel is kezdeni, azonban láthatólag kicsit tanácstalan, mit is tehetne vele, vagy egyáltalán mi az, amivel dolga van. A sérültek ellátása közben az immár majdnem teljes csapatnak elég ideje van egymással megosztani az információkat és eldönteni következő lépésüket. Az okát nem tudjátok biztosra, de a Nara álltal okozott lélekenergia kieresztés óta akik eddig még nem tudták használni a képességeiket, azt tapasztalhatják, hogy erejük kezd visszatérni. Képesek vagytok érezni a mellettetek állók reiatsuját is most már, de érzékelésetek ezen túl nem terjed. A nyugodt körülmények azonban nem maradnak tartósak. A nyomasztó érzés, mely teherként nehezedik az elmétekre, egyik pillanatról a másikra felerősödik, ezzel párhuzamosan pedig először számtalan fekete folt jelenik meg a falakon, amikből rövidesen vallatótokhoz hasonló, arctalan, köpenyes alakok lesznek, amik körbe vesznek titeket.
Poszt sorrend nincs
Határidő: Március 27. Hétfő 13:00