Szerző Téma: Nikolaj M. Smirnov  (Megtekintve 917 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Nikolaj M. Smirnov

Eltávozott karakterek

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
15 000 / 30 000

Hozzászólások: 9

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 4 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Nikolaj M. Smirnov
« Dátum: 2017. Febr. 27, 00:55:55 »
(click to show/hide)

  Adatlap

Név: Nikolaj Mamoru Smirnov
Nem: Férfi
Kaszt: Fullbringer
Szül. ideje:1997. 10. 31.
Kor: 19
   
Jellem
A végletek embere, vagy tesz valamit rendesen, aprólékosan, a dolgok mélyére hatolóan, vagy bele sem fog. Vagy szeret valakit mélyen, ragaszkodóan, vagy gyűlöl, de a mélység, és a ragaszkodás ugyanúgy jellemzi, esetleg olyannyira közömbös, hogy tudomást sem vesz a másikról. De minden tettére és érzésére igaz az intenzitás és a szenvedély, ha egyszer valaki iránt érez valamit, az többé nem múlik el, a mélységes szeretet átcsap gyűlöletbe, esetleg a gyűlölt embert megszereti. Ha bosszút fogad, kivárja, míg elérkezik a számára megfelelő pillanat, általában a másik addigra már el is felejtette, hogy megbántotta.
Titokzatos, csöndes, csak akkor mond bármit is, ha megszólítják, nem túl jó a társas kapcsolatok kialakításában. Nem szereti, ha megmondják, mit tegyen, hamar megbántódik, és nehéz kiengesztelni, sokáig rágódik sérelmein.
Érzelmileg túlfűtött, a legkisebb provokációra is túlzott hevességgel válaszolhat, eltökélt, és ösztönösen célratörő. Rendkívül erős megérzései vannak, sok mindent megérez olyanokkal kapcsolatban, akik fontosak számára. Ő viszont nem enged betekintést gondolataiba, érzéseibe. Nagyon szeretetéhes, minden eszközzel igyekszik magához láncolni szeretteit. Nagyon féltékeny természetű, családtagjait teljesen ki akarja sajátítani. Titkolózni nem érdemes vele szemben, mert megérzi, és addig kutakodik, míg rá nem lel az igazságra.
Hajlamos elmerülni az önelemzésben, befelé forduló, problémáit magába fojtja, beszédében bántó és sértő lehet, igyekszik mások gyenge pontjaira rámutatni. Hatalmas fizikai energiaforrásokkal rendelkezik, amit kiválóan ki is használ. Jó intellektuális képességeivel sok remek ötlete van, amelyeket meg is valósít, ám időnként türelmetlen. Kockázatvállaló, gyakran cselekszik vakmerően, főleg, ha a korcsolyáról van szó. Megpróbál túltenni mindenkin, mert meggyőződése, hogy ő a legjobb, és magabiztossága hozzásegíti ahhoz, hogy valóban sikereket érjen el.
Kinézet
191 centiméter magas, nyúlánk alakját orosz felmenőinek köszönheti, ahogy dús hidrogén szőke fürtjeit is. Haja félhosszú, a táncpróbák alatt felköti, hogy ne zavarja, egyébként hagyja szabadon lógni. Szemei lilásak, néha egészen szürkének látszanak. Általában kifejezéstelen az arca, és ritkán ülnek ki rá érzelmek. Ez alól talán csak a versenyek kivételek, amik alatt letörölhetetlen mosollyal köröz.
Alkata csontos, inas a táncosokéhoz hasonlóan, mozdulatai általában kecsesek a sokévnyi balett miatt. Bőre halvány, már-már elefántcsont színű, vonásai kissé nőiesek, szempillái hosszúak. Ez utóbbi néha kicsit zavarja, és igyekszik beszédstílusával ellensúlyozni.
Ruházkodás terén nem válogatós, inkább legyen kényelmes, mint formális. Mivel élete nagy részét utazgatással töltötte, villámsebesen öltözik, és személyes tárgya se sok van, hogy gyorsan elkészülhessen. Nem különösen fázós, gyakran előfordul, hogy más már nagykabátért nyúlna, mikor ő csak a cipzárt húzza össze a dzsekijén.

Fullbring

Neve: Air cage (Légkalitka)
Típusa: Manipuláció
Eleme: Oxigén

Kinézet
Fókusztárgy kinézete: Egy régi fülbevaló egyik fele, ami egy madarat ábrázol, medálként hordja.
Kinézete: A képesség aktiválásakor a medál öt fém karikává alakul, amik folyamatosan forognak Mamoru két bokája, két csuklója, és nyaka körül. Ezek funkciója, hogy a környezetből megszűrjék a használni kívánt oxigént, és olyan formába alakítsák, amit használni akar.

Bubble (Buborék)
Képes testrészek köré O3 (ózon) buborékot vonni, amin belül szabályozza az oxigén szint százalékos nagyságát. Ennek két lehetséges változata van. Egy nagy (fullbringre tett pontok*5 méteres) buborékot hoz létre maga, és több ellenfél köré, vagy koncentráltan több kisebbet (maximum fullbringre tett pontok/2-t).
A nagyobb méretűt javarészt unokanővére képességének kiterjesztéséhez használja, mert azon belül az egész területen képes szabályozni az oxigén koncentrációját. (Tehát lehet méterenként eltérő ez a százalék.) Valamint pakkokat is létrehozhat egyszerű O3 „válaszfalakkal”, amik fény típusú képességeket pajzsként gyengíthetnek, és áthatolni rajtuk nehezebb, mintha csak egyszerű levegő volna, első meglepetésbe akár fenn is akadhat rajtuk az ellenfél. (Ugyanannyi pakkot hozhat létre maximum, ahány buborékot képes lenne.)

A kis buborékokból kilépni nem lehet, de csak bizonyos távolságig képes megidézni őket. (Fullbringre tett pontok kétszerese méterig, ennek maximuma 20 méter.) A buborékok áttetszőek, az oxigén szagtalan, igazából csak a hatását lehet észlelni a képességnek. (Első szinten még különböző mozdulatokkal idézi a buborékokat, második szinten ezekre már nincs szükség.)

A csökkentett oxigénszázaléknak hatása fokozatos, nem egyik pillanatról a másikra jelentkezik, a teljes hatás kifejtése négy kör:
1. kör: Koncentrációs zavar, hirtelen fáradtság.
2. kör: Fejfájás, légszomj, váltakozó látásélesség, fázó végtagok.
3. kör: Váltakozó eufórikus érzés, és hányinger, esetenként önkéntelen rángatózás, epilepsziás roham.
4. kör: Ájulás, tudatvesztés.

Első szinten a sejtekből nem képes az oxigént kivonni, így szöveteket nem károsít, csak a belélegzett oxigén „mennyiségét” korlátozza. Emellett nyomáskülönbséget sem hoz létre, csupán százalékos értékben változik a levegő összetétele.
Compression(Sűrítés)
A folyamatosan forgó karikák segítségével képes a csak magasnyomáson létező szilárd és folyékony oxigént is létrehozni. Ezeket erősen oxidáló hatásúak, és kifejezetten robbanás/tűzveszélyesek.
O8, más néven vörös oxigén egy szilárd oxigén, különösen gyorsan, és magas hőfokon ég, arra használja, hogy eldobva unokanővére kisebb-nagyobb tűzgolyókat hozhasson létre.
A folyékony oxigén kékes ragyogású, képes kedve szerint manipulálni, nagyobb mennyiségben a fémeket korrodálhatja, de ehhez közvetlenül érintkeznie kell a fémekkel. (Korróziónak nevezzük elsősorban azokat a kémiai reakciókat, melyek során a fémek felületéről kiinduló és a fémek belseje felé haladó kémiai vagy elektrokémiai változások során az adott fémfelület roncsolódik.)
Élettörténet
„Ha gyenge a lelked, tompa a kardod éle.”


Grand Prix Final – 2011.12.08.-11. (Kanada; Quebec city)
Mély lélegzetet vettem, mielőtt végig siklottam volna a jégen. Inga tekintetét éreztem magamon, ahogy a közönségét, és bírákét is, de én téged kerestelek szemeimmel. Sehol se láttalak, pedig ezúttal megígérted, ha lesz időd, megnézel.
Eszembe jutott apa, az utolsó alkalom, mikor láttam. Tél volt, de sütött a nap, ezért elmentünk korcsolyázni. Szorosan fogta a kezem, el ne essek, mert az volt az első alkalom, hogy jégre léptem volna. Azt a biztonságot azóta sem éreztem, pedig hittem, hogy melletted hasonló lesz. Még sem vagy itt. Megint.
A reflektorok fénye vakító, de semmi sem számít, mosolyogva teljesítem a programom, mintha a világ legtermészetesebb dolgát tenném, mintha csak levegőt vennék. Pedig szúr a mellkasom, és szívem szerint elrejtettem volna mindenki elől, és csupán neked táncolnék. Mégis, mintha te volnál az egyetlen, aki nem látja. Mondd, merre jársz most?

Junior világbajnokság – 2012.02.27.-03.04. (Fehéroroszország; Minszk)
Inga szerint ez nem lesz nehéz verseny, kiválóan teljesítettem az utóbbi hónapokban, sokan felfigyeltek rám, és tartanak tőlem. Igazából nem nagyon figyeltem arra, mit is mond, csak azért csinálta minden alkalommal, hogy ne izguljak. Nem izgultam. Ha izgulok se számít, ez egy verseny, a legjobb nyer, és mindig a legjobb akarok lenni. Azért, hogy láss. Azért, mert bármikor láthatsz, bármelyik verseny lehet az az egy, amit sikerül megnézned.
Kimentem, hogy nyerjek, hogy neked nyerjek. Az eddigi legjobb ugrásaim voltak, egyet se vétettem el, egyetlen egyet sem. Kamerák figyeltek, és én csak annyit reméltem, valahonnan te is engem nézel. A világ bármely részén lehetsz, de a szemed rajtam tartod, igaz?
Legközelebb még jobb leszek. Nekem menni fog. A kedvedért.

Orosz nemzeti (senior) – 2012.12.25.-28. (Oroszország; Sochi)
Karácsony van, megkaptam az ajándékodat. Nem nyitottam ki, még várok, hátha megjössz, és együtt bonthatjuk fel őket. Nincs szükségem fára, díszekre, a rádióból unásig tóduló zenékre, csak arra, hogy megjöjj végre.
A telefonban azt mondtad, sok a dolgod, de igyekszel, én pedig nem akartam túl bizakodó lenni, de karácsony van. Ilyenkor teljesülnek a kívánságok, igaz? Talán gyermeteg dolog, viszont hinnem kell benne, azért, mert más már nem maradt számomra. Hatalmas a hó, csodaszép látvány. Remélem, azért még ideérsz így is.
Inga izgul, ez lesz az első senior versenyem, és nem lesz könnyű menet. Több három fordulatost kellett tennünk a programba, mint eredetileg terveztük. Eddig csak egyszer sikerült hibátlanul, azonban nem estem kétségbe, tudom, hogy most is menni fog.
A jég az otthonom, az a hely, ahol bármikor önmagam lehetek, az egyetlen védőháló az életben. Keményen edzettem, hogy most itt legyek, és át fogok siklani minden buktató felett. Könnyedén, kecsesen, mintha csak tükörjég volna.
Láttad? Nekem tapsoltak, mintha senki más nem létezne. Tekintetem csak téged keresett, de sehol se láttalak.
Azt hitték örömömben könnyezem, de csak a pókhálósan megrepedt remény csalt könnyeket a szemembe. Sose jössz már?

Grand Prix Final – 2013.12.05.-08. (Japán; Fukuoka)
Biztos vagyok benne, hogy ide sose térnél vissza, így nem is kérdeztem meg, mikor utoljára beszéltünk. Találkoztam Maayaval és Yumeval, sokat változtak a nyár óta, mikor nagypapánál voltam. Yume még mindig nem áll szóba vele, pedig sok idő telt el, Maaya is feladta. A lányok furcsák, de ezen nem lepődöm meg, Inga is furcsán viselkedik, mióta együtt voltunk, pedig ő mondta, hogy ez csak egyszeri alkalom.
Maaya megígérte, hogy eljön a versenyre is, ha már úgyis itt vagyok. Hívtam volna Yumet is, de féltem attól, mi történne, ha találkoznának. Remélem, minél előbb abbahagyják ezt a gyerekes civakodást, amire semmi igazi okuk nincs.
Titkon azért még kerestelek a közönség soraiban. Elnéztem a bírák feje felett. Maaya mosolygott, és integetett. Te sehol se voltál.
Vajon mennyi ideig foglak még várni?

XXII. Téli Olimpiai játékok – 2014.02.06.-22. (Oroszország; Sochi)
Életem nagy lehetősége, mi? Mindenki ezt mondja, de fiatal vagyok, négy év múlva is itt állhatok majd, vagy tizenkét év múlva. Üres a fejem, mint mindig, mielőtt a jégre lépnék. Oda csak a szívem kell vinni, és a gyakorlások eredményét.
Már nem gondolok rád, nem kereslek minden pillanatban, mintha bármikor felbukkanhatnál. Már tudom, hogy nem jössz. Nem hiányzol, és megszoktam a rövid beszélgetéseinket. A kurta leveleket, amiket emailen küldesz, és a semmitmondó ajándékokat, amit valószínűleg Inga vásárol helyetted.
Úgy siklom, mintha mindig is a pályán léteztem volna igazán. A mentsváram ez a hely, amit nem mérgezett meg a lényed, nem taszított sötét kétségbeesésbe. Azt hittem büszke leszel, hogy végre meglátod, mennyit dolgoztam azért, hogy itt lehessek. Szerettem volna, ha egyszer, csak egyszer látod a táncom, azt, mit jelent számomra mindez.
A kameráknak mosolyogtam, és minden ugrásom sikerült, azonban hiába. Úgy tűnik, könnyen észreveszik, ha csak félig van jelen az ember a pályán. Talán nem is baj, még többet kell gyakorolnom, hogy olyat mutathassak, amire kénytelen leszel figyelni.

Grand Prix Finale – 2014.12.11.-14. (Spanyolország; Barcelona)
Inga jelenetet rendezett a szállodában, nem tetszik neki, ahogy a koreográfus beszél velem. Szerettem volna gyorsan rövidre zárni, de felbukkant valaki. Csak egy kölyök volt, de olyan ismerős, mintha a felkészülések alkalmával már láttam volna. Nem zavartattam magam, csupán érdekes volt, ahogy méregetett, mint aki érti, miről beszélünk, pedig egyértelműen keleti volt.
A próbák alatt sikerült az első igazi négyfordulatosom, de a versenyen is meg kellene mutatnom. Mindenki izgul, de én nyugodtan megyek ki a jégre. Láttam Maayát… Azt hiszi, hogy sikerült elrejtőznie, én azonban mindig észreveszem, amikor eljön. Kedves tőle, hogy titkolni próbálja, de nem vagyok már gyerek.
Mióta nem beszéltünk? Hetek teltek el, vagy már hónapok?
Mindig tudod, hogy hol vagyok, még se jössz. Már megértettem régen, miért. Nem vagyok szomorú, ezúttal könnyű szívvel suhanok keresztül a jégen. Az érmet majd elküldöm, hogy tudd, mit hagytál ki. Megint.

Világbajnokság – 2015.03.23.-29. (Kina; Sanghaji)
Nem várhatlak tovább, el kell mennem. Inga… Inga olyat tett, amit képtelen vagyok megbocsátani. Beszéltem Maayával, és nagypapával. Visszaköltözöm Japánba. Ez az utolsó versenyem orosz színekben.
Tudom, hogy így talán soha többé nem találkozunk. Nem gondolok rád haraggal. Szeretlek. Még így is.
Neked ajánlottam ezt a táncot. Én választottam a zenét, ez szólt akkor, amikor apával összeházasodtatok. Tudom, hogy valahol hallasz, anya. Nem kell, hogy szomorúnak tettesd magad, megértettem már, hogy nem számítok. Semmi baj. A jégen ez sem számít, a törött szárnyak helyett ott a korcsolya, az a magasba emel. Légy boldog.
Ha már mellettem lenni képtelen voltál…

Szeret

✔ Korcsolya
✔ Kihívás
✔ Család
✔ Győzelem
✔ Tánc
  Nem szeret

✘ Hazugság
✘ Veszíteni
✘ Második lenni, az a vereségnél is rosszabb
✘ Várakozni
✘ Keleti ételek

Karakterlap

Ukitake Juushirou

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 212

Hírnév: 5

Infó

Tárcában: 1 899 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Nikolaj M. Smirnov
« Válasz #1 Dátum: 2017. Febr. 27, 20:18:02 »
Üdvözlet, Smirnov úrfi! :hippy:

Tetszett az előtöri, nagyon szépen mutattad be a karakter fejlődését. A képesség szerintem különösen kreatív, remélem vigyázni fogtok egymásra Maayaval! Szóval egy szó, mint száz, az előtörténetet ELFOGADOM!

Szint: 1.
Lélekenergia: 5000 LP
Kezdőtőke: 4000 ryou

Minden képzettségedre kapsz automatikusan 1 pontot, kivéve a Fullbringre, mely 5 pontról indul. Ezen kívül további 10 pontot oszthatsz szét a képzettségeid között (részleteket ITT találhatsz), melyek a következők:
- Fegyveres harc
- Pusztakezes harc
- Lélekmanipulálás
- Bringer Light
- Fullbring

A járást ismered, jó szórakozást az oldal új koris karakteréhez! :3