Szerző Téma: Nincs taper a karira!  (Megtekintve 811 alkalommal)

Description: NJK karakterek - Sachiaru Masaki

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Sachiaru Masaki

Eltávozott karakterek

Ügyeletes tajparaszt

Szint: 17.

Lélekenergia:

60% Complete
85 500 / 100 000

Hozzászólások: 167

Hírnév: 10

Infó

Tárcában: 54 150 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
mandarin sárga

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
madafaka I'M awesome!

Post szín:
#ffcc00


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Nincs taper a karira!
« Dátum: 2017. Márc. 20, 00:29:30 »

Név: Sachiaru Hiroto (幸有る 洋人 – óceáni ember)
Teljes név: Sachiaru Seishinosuke Hiroto Keishou (軽捷 – éles eszű)
Kaszt: vaizard
Születési dátum: 1527. 03. 18.
Kor: 489 (16-nak néz ki)
   ~ Ember: 8 év
   ~ Lélek: 481 év

Nem: férfi
Magasság: 181 cm
Súly: 65 kg
Hajszín: világosbarna
Szemszín: zöldeskék

Család
   Teruo Sachiaru (fia)
   Amatsuji Amane (felesége)
   Sachiaru Masaki (bátyja)
   Fujiwara Ranshin (apja)
   Suwa Oozora Himeyuri O-Ren (anyja)

Kinézet
Tinédzser fiú benyomását kelti. Testvéréhez és édesapjához hasonlóan elenyésző mértékben öregedett. Mindössze tizenhat éves suhancnak néz ki.
Vállig érő, borzas, világos barna haja van. Szemeit édesanyjától örökölte. A zöld és kék közötti határvonalon egyensúlyozik. Bizonyos szögben az egyik, bizonyos fényerősségnél a másik szín érvényesül.
Nyurga, kifejezetten fiús testalkatú. Az izmokból származó nyers erőt kiválóan pótolja hajlékonyságával, amitől mozgása könnyed, gyorsasága pedig kiemelkedő. Harcmodorában, ennek megfelelően fürgeségére hagyatkozik.
Halálakor keletkezett hegek borítják mindenhol testét, melyeket gondosan rejteget a külvilág elől. Nyakát szereti eltakarni kendővel, vagy magasabb szegélyű kimono-val. Többnyire bőrkesztyűt visel, ha kilép az utcára. Az egyetlen heg, amit nehezen tud elrejteni az arca bal oldalán éktelenkedő - járomcsonttól állcsúcsa felé tartó – hosszanti vágás, amit testvére okozott karmaival.

Jellem
Meglehetősen labilis. Belső lidérce aktív jelenléte miatt folyamatosan ingadozik hangulata. Heves dühkitörésektől szenved. A benne munkálkodó erőtől gyakran ordítozik, üt, rúg, másokat kínoz. Örömét leli az értelmetlen vérrontásban.
Azokban a pillanatokban, amikor teljes mértében ura érzéseinek, meglehetősen kimért, csendes, tisztelettudó szolgálója urának. Ellenkezés nélkül teljesíti szeszélyeit. Nem kérdőjelezi meg döntéseit, hanem azokat legjobb tudása szerint hajtja végre. Tetteiért vállalja a felelősséget. Minden lidércként elkövetett kegyetlenséget beismer, amitől komoly bűntudattól szenved.
Ezzel szemben családja és barátai társaságában, újra gyerekként viselkedik. Kényeskedik, hisztizik, durcázik. Sokkal élénkebb társaságukban. Rengeteget beszél, mosolyog, nevet, izgága suhancként fészkelődik, igényli és adja a szeretgetést. Igazi kiskirályként teszi az agyát, hátha megkapja, akár hízelgéssel, akár sírással, amit szeretne. Másrészt rokonaira felnéz, példaképként tekint rájuk. Csillogó szemekkel képes őket utánozni, hallgatni az utasításaikat és teljesíteni kéréseiket.
Bátyjával ellentétben szereti a társaságot, főleg annak középpontját. Imád parádézni és élvezi, amikor rá figyelnek. Meglehetősen szókimondó, gyakran kegyetlenül őszinte. Testvéréhez hasonlóan lobbanékony természete van. Könnyen kihozható sodrából és olyankor jobb futni, mert nem áll meg a szóbeli vitánál.
Nagyon könnyű lekenyerezni. Szereti a hasát, főleg az édességet. Még gyerekként szokott rá, hogy neki adja testvére a nyalánkságokat, így gyakran megesik elvárja, hogy felkínálják neki mások a saját részüket.
A figyelmét nagyon könnyen le lehet kötni antik fegyverekkel, harcművészeti bemutatókkal, vagy harcosokról, legendákról szóló történetekkel.

Zanpakutō
>>LINK<<
Kinézet: Teljesen megegyezik kinézetében az emberi életében kapott tachi-jával. Édesapja kovácsoltatta neki és lélekként ennek hasonmása született meg lelkéből.
Fegyverét a hátára erősítve hordja. Derekára van vízszintesen fektetve. Gyakran megtévesztheti vele ellenségeit, amikor köpenyt visel.
Név: Anrui (néma könny, 暗涙)
Fajta: víz
Parancs: Ochiro! (Hullj!)
  • Belső világ: Hegy belseje. A barlangrendszer közepén hatalmas csarnokot vájt magának a víz. Ennél fogva a termet kristálytiszta kasztvíz lepi el.
  • Kinézet: Aranyszínű koi ponty. Visszhangként hallja szavait. A víz enyhén, centrikus körökben hullámzik, amikor beszélget vele.
  • Nem:
  • Emberi alakja: Nem mutatta meg.

Shikai
>>LINK<<
Kinézet: Vékony, egyenes pengéjű, víz felületeként áttetsző, pehelykönnyű kard.
Képesség: Testvéréhez hasonlóan kardforgatás az erőssége, ezért zanpakutō-ja is ezt hivatott támogatni. A kard pengéje vízből áll. Szilárdságát befolyásolhatja a vízmolekulák penge mentén történő mozgatásával. Tehát a támadási felületen hirtelen keményebb lehet a kard ellenállása. Ennek ellentéteként, viccelheti meg ellenfelét azzal, hogy átesik fegyvere sajátján, ha onnan arrébb parancsolja a molekulákat.
A környező vízfelületekből minimálisan növelheti a penge hosszát, vagy szélességét. Értelemszerűen hirtelen 5 méteres lándzsát nem képes belőle fabrikálni.
Támadások
  • Keikan (Hegyi patak, 渓澗): A penge hossza az alap képességgel ellentétesen hirtelen nyúlik több métert. Maximálisan 3 méterre ér el, de pár másodpercen belül eltűnik. Hossza mellett formája is alakítható – például duplázható a penge, kisebb kampók állhatnak ki belőle, vagy több felé ágazhat -.
  • Kakou (Tölcsértorkolat, 河口): A penge nem hosszában, hanem széltében formálható. Kisebb pajzsként használható, de maximálisan akkora méretűre nyújtható, amekkora a kardforgató.
« Utoljára szerkesztve: 2018. Jan. 31, 17:51:35 írta Sachiaru Masaki »
× Somnus ×

(click to show/hide)

Karakterlap

Ukitake Juushirou

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 212

Hírnév: 5

Infó

Tárcában: 1 899 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Nincs taper a karira!
« Válasz #1 Dátum: 2017. Ápr. 02, 13:08:04 »
Üdve!

Személy szerint tetszik a kari, a képessége is jól átgondolt, megfelelően korlátozott. Egy szó mint száz, az NJK-t elfogadom! További jó játékot! :3

Karakterlap

Sachiaru Masaki

Eltávozott karakterek

Ügyeletes tajparaszt

Szint: 17.

Lélekenergia:

60% Complete
85 500 / 100 000

Hozzászólások: 167

Hírnév: 10

Infó

Tárcában: 54 150 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
mandarin sárga

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
madafaka I'M awesome!

Post szín:
#ffcc00


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Nincs taper a karira!
« Válasz #2 Dátum: 2017. Dec. 15, 19:42:11 »

Sachiaru állatkert


Hakuma

A vérmes, kleptomán hermelin. Egy sikátorban bukkant rá. A szemetes zsákok között feküdt mozdulatlanul. Sejtette az utolsókat rúgja. Azért hazavitte és azóta vígan randalírozik a raktárban, illetve környékén.
Imád mindent szétrágni, ellopni, legfurcsább helyekre felhalmozni. Mindig van a lakásban egy pont, ahova gyűjti az ereklyéket. Kedvenc elfoglaltsága fel-alá futkosni a szobában, mindenhova felmászni, bemászni, elbújni. Különösen élvezi Masaki hajának, fülének, még gyakrabban karjának rágcsálását. Bérelt helye van az ágyban: Masaki fejénél a saját párnáján alszik. Minden áldott reggel hűségesen ébreszti. Előbb körbe szimatolja fülét, aztán meg is csócsálja, ha nem tér magához.

Általános képesség: Vérmes ragadozóként szeret felmászni, bemászni, átmászni mindenen. Kiváló tolvaj, mivel a vékony, hajlékony és hengeres testével szinte mindenhova befér. Emellett hobbija a karmolás és rágcsálás. Szeret mindenkit megkapni, aki a pocakja körül matat.

Különleges képesség: Képes kisebb tárgyak, tehát kizárólag élettelen dolgok elnyelésére. Masaki mellett a kleptomániához kapcsolódóan alakult ki képessége. A hasában keletkezett egy légüres tér, ahova el tud zárni tárgyakat. A tárgyaknak nem esik bajuk és némi unszolásra előadja őket. Méretéből kifolyólag a tároló tér sem bír végtelen kapacitással. Wame-t még bele tudja tuszkolni, de az éjjeli szekrényt már nem, ahogy egy lándzsát, autót, ágyat, könyves polcot sem!


Tori

A nyugodt, doberman lány. Hakuma-hoz hasonlóan az utcán fogta be. A raktár negyedben bolyongott, céltalanul, rémülten és ki tudja mióta éhesen. Valószínűleg kirakták a szűrét, miután hanyag munkával megcsonkították füleit és farkát. Kajával magához csalogatta, orvoshoz vitte, aztán nála maradt az akkor félévre saccolt kutya. Azóta rendíthetetlen őre szobájának. Szinte egész nap az alvó párnáján fekszik. Nem mutat sok aktivitást. Mindössze kétszer engedi szabadjára magát. Kötelező naponta kétszer, legalább öt kilométert mozogni vele. Természetét tekintve nyugodt, bár elnézve Masaki parancsaira mennyire nem reagál, inkább érdektelen. Imádja levegőnek nézni gazdáját. Ráadásul az őrületbe tudja kergetni azzal, hogy másoknak könnyedén szót fogad.

Általános képesség: Előre képes jelezni a veszélyt, legyen az akár reiatsu, mágia, fizikai támadás, vagy természeti csapás. Maximálisan egy órával hamarabb képes nagyobb horderejű veszélyt és öt perccel korábban közvetlen veszélyt jelezni.Date Masamune
Aprócska denevér, aki egy éve halloween alkalmával akadt ruhájába. A picike, rémült jószágot tudtán kívül szállította magával haza. Vissza nem tudta vinni, ezért befogadta. A kicsi szülőnek tekinti, amikor csak lehet, rajta csimpaszkodik. Amiatt, hogy fény és zaj érzékeny, általában a kapucnijában bújik el, vagy békésen lóg a ruháján fejjel lefelé. Ha nem éppen Masaki-n csüng, akkor a kedvenc plüssét ölelgeti, vagy az ágy keresztlécéről pislog le.

Általános képesség: Jelenleg Masaki szeme. Segít neki a tájékozódásban, mivel egy érzékszerve félig kiesett. Valamint a hő látással és infrával igyekszik neki a harcban segédkezni.Puffy

A megörökölt beköszönő vendég. Kissé túlsúlyos, fekete kandúr. Valamikor René háziállata volt, akire Wakahisa Shun vigyázott. Miután Shun hosszabb időre elment, ő vette át a nyervogó négylábú gondozását. Azóta a követelőző éhenkórász teljesen átszokott hozzá. Gyakran látogatja meg a lehető legváratlanabb helyzetekben. Mindig kétségbe esetten hangol az ablakban, ha Hakuma kizárja, vagy figyelemre vágyik.
Alapjáraton, igazi kalandor, aki keveset van a háznál. Többnyire csak ellenőrzi Masaki-t, szobát, meg a többi állatot. Begyűjti a finom falatokat, meg némi simogatást, alszik egy hatalmasat és továbbáll. Valamiért az unokaöccsére Sachiaru Teruo-ra emlékezteti az életvitele, ezért kötekedésből szokta Teru-nak hívni.

Általános képesség: Két vaizard és egy privaron espada társaságában nem meglepő képessége lett, bár nem hatalmas volumenű.  A dorombolásával képes elaltatni és lenyugtatni Masaki-t. Ha az ölében trónol, vagy rajta alszik, akkor sokkal békésebb. Illetve egy éjszaka alatt kisebb zúzódásokat, felületi sérüléseket el tud mulasztani – mély, hosszú vágás, lőtt seb, másodfokúnál súlyosabb égés, törés, belső vérzés nem gyógyítható, maximum tüneti kezelés, vagy némi javulás érhető el -.


Samu (Sen)

A félénk, de annál ragaszkodóbb tanuki kölyök. A csintalan kölyök, akit eredetileg Sen-nek hívnak a youkai világból szökött át. Aikawa Chiyo-val folytatott italozás alkalmával találkoztak, pontosabban Sen kinevezte az ölét tökéletes pihenő helynek. Nem mozdult mellőle és ügyesen elbújt a ruhájában. Másnap esélyes se volt ellene Masaki-nak. Nem volt hajlandó hazamenni. Eldöntötte vele marad. Azóta lelkesen kíséri mindenhova és gyakorolja kisebb-nagyobb sikerekkel az alakváltást. Nagyjából hat év körüli kisfiúnak kell elképzelni. Masaki-t általában úgy követi, valamilyen közelében lévő tárgynak próbálja magát álcázni.

Általános képesség: Youkai-ként és tanuki-ként elsősorban az alakváltás a fő képessége. Emellett elkezdte gyakorolni a tárgyak, valamint emberek külsejének megváltoztatását – vizuális hatás, nem fiziológián formál -. Sokszor közvetít Chiyo és Masaki között. Még többször hírnöknek van befogva, mivel az átlagos emberek és lelkek nem látják.

Különleges képesség: Kiválóan érzékel és különböztetni meg a lélekenergia fajtákat. Sokszor segít Masaki-nak lélekenergia követésben, ellenség felmérésében, vagy saját lélekenergia szintje szabályozásában.


Kiba (Sebastian)

A gigantikus méretű vérfarkas. A származásáról, eredeti nevéről, képességeiről nem voltak pontos adatai, míg az állat be nem avatta. Romániából származik és előző gazdája Sebastian néven szólította. A jelekből, valamint a farkas beszámolójából arra is fény derült remekül van idomítva, csak éppen a japán nyelvet nem beszéli, így újra kell neki tanítani, egy-egy parancsot milyen mozdulathoz társítson. Addig, míg belerázódik a nyelvbe, igyekszik mutogatással segíteni neki.
Arra magától rájött a hatalmas állat óriási erővel rendelkezik, amiben környezete és Samu egyaránt megerősítette. Tekintettel arra, két métert verdeső magassága és tonnás súlya cseppet sem családbarát, illetve számításba véve, Masaki képtelen az erejét felmérni, ha valakire rámordul, jobbnak látta korlátozni a farkas erejét. Nagyjából a szürke farkas külsejével és méretével egyező lett formája, így sokkal szabadabban mozoghat a többi vadorzó között.
Imádja a fényes, kerek, elsősorban kavics, kristály, drágakő „labdákat”. Mindenért rajong, amit elhajítanak neki, utána szaladhat és rágcsálhatja. Órákra le lehet kötni egy-egy szétszedhető játékkal, vagyis a kincstári értékű plüsseit igyekszik előle dugdosni.
 

Általános képesség: Kiváló érzékszervek, reflexek és gyorsaság. Nagyon jól viseli a szélsőséges körülményeket, sérüléseket. Fogai nem csak élesek, de képesek a gyengébb pengében kárt tenni. Bundája nem csak sűrű, de könnyedén elnyel pusztakezes, fegyveres, akár mágia alapú támadásokat.

Különleges képesség: Hatalmas bundájával képes mágia, lélekenergia, kidou alapú technikákat felfogni, valamint bizonyos szinten visszatükrözni – különleges képesség - és pusztakezes, fegyveres technikákat hárítani. Az ütései, harapásai, rúgásai nagyjából egyezhetnek egy kimaxolt képességgel. Ezek a mutatók kizárólag akkor érvényesek, ha felveszi a vérfarkas alakját! Szürke farkas formában harmadolódnak a mutatói!
Visszatükrözés: Méregzöld energiasugár formájában juttatja vissza szájából. Eldöntheti, hogy az energiát tovább csökkenti, tehát kisebb sugarakban lövi vissza (sorozatban), vagy egyszerre zúdítja ellenségére. Hatótávolsága 100 méter és minden tízedik KK pont után újabb 100 méterrel (max. 40 pont=400 m, 38 pont =380 méter) növekszik.
• 40 000 Lp-s NJK, ami 80 pont.

(click to show/hide)

Megint bolondok háza van. A kis kotnyeles tolvaj újra elszabadult. A langaléta meg teljesen kikelve magából ordítozik. Szegény füleim! Igazán tekintettel lehetnének az érzékeny hallásomra. Az a csetepaté, amivel feldúlják az egész szobát, pedig bosszantó! Remélem az a kis mitugrász nem próbál megint nálam elrejtőzni.
- Anou…eto…Tori san! – Na! Remek! A tesze-tosza átváltozó művész is megérkezett. Vajon most mit akarhat? Velem akar aludni? - Nem kéne segítenünk, Masaki sama-nak? – Valahogy éreztem ide fogunk kilyukadni. Ha nem magát, azt a két méteres méregzsákot mentené.
- Ura a helyzetnek! – Hopp! Egy karnis…volt. A kárörvendően röhögő hermelin ezt még csúnyán meg fogja járni. Egyszer el fogják kapni. Előbb, mint hinné! A nyurga kétlábú nem csak folyton bosszús, de roppant ügyes is, ha a becserkészésünkről van szó. Ugyan, miért nem szöktem még el? Nem vagyok bolond! Hamar elkapna! A büntetésből pedig köszönöm, nem kérek! Tökéletes nekem a puha, meleg fekhelyemen.
- Ch! – Elszóltam magam. A dagadt macska persze, hogy az én hátamon landolt. A nagy seggét lehúzza a gravitáció és kötelező az én hátamra esnie! Átkozott halkonzerv zabáló! Azt hiszi, nem tudom, direkt csinálja? A bundám nem olyan vastag, ne érezném, szándékosan mereszti belém az összes körmét, mintha nem tudná, biztonságos helyre érkezik. Mi vagyok én? Tűpárna?!
- Milyau~h morcosan kémleeelsz, barátom! –
- Úgy észleltem, megint felszedtél pár dekát, barátom! Megfájdult a hátam! – Vágom oda foghegyről, míg a rémült alakváltó fiú mellém kucorodik. Próbál barátkozni a hálátlan dagadékkal, aki csak finnyásan elhúzza a testét. Ilyenkor bezzeg hajlékony és fürge, mint a kölyök macska!
- Nyauh! – Tessék a dráma! Már rögtön pofoz a farkával sértődötten. - Nem szép, hogy így beszélsz! Vak is láthatja tökéletes kondícióban vagyok! – Prüsszentek a piperkőc modell forgásra, amit levág előttem.  A kis mosómedve legalább élvezi. Majd megpukkad a röhögéstől, amire miss tökéletes sértődötten arrébb ül. Sóhajtok egyet. Legalább csendben van. Nem sokáig, mivel én is közel kerülök a vigadalomhoz, amikor a vérmes táska túrkász egyenesen a kétlábú csupaszra ugrik, aki hátrálás közepette rátapos a gyönyörű farkára. Hangos vernyogással ugrik egyet. Az ágyon pöffeszkedik felfújt bundával. Megérdemelte. Elégedetten prüsszentek, még akkor is, ha közvetlen mellettem vágódik el a hegyi troll. A káromkodás nem hat meg. Az sem bosszant a rémült medvebocs a hátamon reszket. Onnan magyaráz az ingerült kétlábúnak, hogy hagyja rá a fehér tolvajra a rosszalkodást. Persze nem hallgat rá. Sosem tette. Felpattan és kergeti tovább a vidáman rötyögő nyestet, aki már azt tervezi hova dugja új szerzeményét. A karóra! Hamarosan észre fogja venni kétlábú barátunk a hiányát.
Némileg arrébb húzom a mellső lábam. A szoba túlsó sarkából napok óta figyel a legújabb tökfilkó. Sötét, mint a bundája! Meg se nyikkant, mióta itt van. Köszönésre se telt neki. A kis alakváltó azt mesélte, hogy nem beszéli a nyelvünket. Messze földről érkezett és szolgaként tartották. Azt mondta, adjak időt neki. Felőlem. Mit bánom én, mit kezd magával! Egyedül ezt a bámulást fejezhetné be! Irritáló, hogy megállás nélkül mereszti a szemeit.
- Samu! Megmondanád annak a neveletlen fráternek, fejezze be a bámészkodást, vagy jöjjön közelebb, ha akar valamit? – Már ugrott volna, de hirtelen megtorpant. Bűnbánóan horgasztotta le a fejét és kucorodott elém a földre. Ezt a kisbabát!
- Ah! Szívesen megtenném, Tori san, de azt hiszem engem se ért! –
- Csodálatos! Még egy értelmetlen tuskó hiányzott ide! – Tette egyik mellső lábam fölé a másikat és helyeztem rá államat. A kétlábú szerencsétlenkedését néztem. Örültem volna, ha legalább a ricsaj csendesedik. A kis alakváltó, persze mondta a magáét. Kérlelt, ne beszéljek így a többiekről. Győzködött, hogy mindannyian értékesek vagyunk! Erre szusszantottam egyet. Arrébb húzódtam üljön fel a párnámra. Végén megfázik a hátsója a földön. Nem tudom, ezt a nemes gesztust, miért vette készpénznek a sértett bájgúnár ez az engedély rá is vonatkozik. Arra kaptam észbe, már az oldalamat dagasztja és békésen mellénk telepedik. Rámorrantam, amire orron nyomott a tappancsával. Legyen! Maradjon, ha ennyire akar!
Összébb húzódtam. Fokozatosan átjárt a jól eső békesség. Kezdtek lecsukódni a szemeim. Ellazultam, mire bombatámadásként ért a fehér szörnyeteg érkezése. Ijedtem egyet rándultam. Dühösen néztem a vihogó tolvajra. Szétrobbantotta a fészkemet. A bosszantó nyávogó gép a csilláron csüngött és esett a kétlábú nyakába, míg az átváltozó művész átesett az ágyon és halálra váltan pislogott a morgó szürke újoncunkra. A reszkető kölyök, meg se mert moccanni. Nekem az a ronda szőrtenyészet pedig nem volt szimpatikus. Ebben a bolondokházában ő volt a legértelmesebb! Tehát, fogtam magam és kényelmesen keresztül sétáltam a csatatéren. Üdvözöltem vicsorgással a sötét kukkolót, aztán felszedtem a gyereket. Mosómedveként könnyen cipeltem. Óvatosan a számba vettem és visszavittem a párnámhoz, amin földöntúli boldogsággal hempergőzött a fehér átok. Rávakkantottam, tudja a helyét, mire felmászott a fejemre.
- Toriririiiiiii! Láttad-láttad?! Hogy felbosszantottam?! Majd elfüstöl a nagy mamlasz feje! Vicces! Ugye-ugye? – Bámult nyughatatlan fészkelődéssel a szemeimbe. Sejtettem ez annak a jele, most az ő narrációjában végig fogom hallgatni az eddigi műsort. Ennyit a nyugodt pihenésről!
« Utoljára szerkesztve: 2018. Jan. 31, 17:39:48 írta Sachiaru Masaki »
× Somnus ×

(click to show/hide)

Karakterlap

Ukitake Juushirou

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 212

Hírnév: 5

Infó

Tárcában: 1 899 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Nincs taper a karira!
« Válasz #3 Dátum: 2017. Dec. 18, 18:07:35 »
Üdvölet! :hippy:

Szépen összegezted aprajafalva lakóit. Mindegyikhez korrekt képességet társítottál és a kis történet, amit az állatkert tagjainak szemszögéből írtál nagyon aranyos lett. (Sebestiannal - a tőlem kapott mesélői NJK-val kapcsolatban velem külön egyeztettél is.) De nem is szaporítom tovább a szót, az NJK-kat elfogadom.

Jó szórakozást a kijátszásukhoz! ^-^